תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
במידה ואני רוצה לצרוב התקנה של תוכנה כלשהיא על דיסק , נניח התקנת XP. איך אני צורב את הדיסק כך שאני אוכל לאתחל את המחשב עם הדיסק וההתקנה תחל לפעול ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להבין איך ליצור Disk-on-key שיכיל תוכנות בדיקה (כמו memtest) למחשב, כך שניתן יהיה להפעיל ללא מערכת ההפעלה שבמחשב כלומר מBOOT. העניין שלא הבנתי הוא איך הופכים בעזרת קובץ ISO את הסטיק ל bootable. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני יוצר מדיסק IMAGE שבנוי מ ISO CUE וקיבצי WAV של הAUDIO TRACKS ? תודה
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ליצור סרטון באפטר אפקטס ואז להמיר אותו לפורמט DVD כדי שיוצג במכשיר DVD. אני לא צריך תפריטים וכל מיני דברים, רק לשים את הסרטון ב-DVD. בואו נראה אם הבנתי נכון. אני מרנדר באפטר אפקטס קובץ avi לא מכווץ. עכשיו אני צריך להמיר אותו לפורמט DVD. מה דעתכם על tmpgenc authoring works? על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, באיזו תוכנה ניתן להשתמש על מנת ליצור IMAGE של הכונן של מערכת ההפעלה ולהעביר אותו לכונן שונה (שמחובר לאותו המחשב) - במטרה להחליף כונן קשיח ישן (וקטן) באחד גדול יותר, מבלי להתקין הכל מחדש? כמו כן, האם ניתן ליצור IMAGE של שתי מחיצות ולשחזר אותן כמחיצה יחידה על הכונן החדש? תודה מראש, בן.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני יודע שיש דרך לגבות מחשב כמו שהוא לIMAGE FILE ואז לעשות לו RESTORE לאותו מצב בדיוק ע"י תוכנות כמו GHOST. רציתי לדעת אם יש דרך לעשות IMAGE למחשב כלשהו ולעשות RESTORE למחשבים אחרים עם אותו IMAGE שהם יהיה בדיוק אותון מחשב שממנו יצרתי את הIMAGE גם אם למחשבים יש נתונים שונים ומחיצות שונות. יש דבר כזה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני צריך תוכנה חינמית ליצירת קובץ ISO/CSO,שתהיה בין 600-700 מגה דחוף בבבקשה תודה לכולם ויום טוב .
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור קובץ Template ל Excel שישמש כחוברת עבודה שתהיה ברירת מחדל. כלומר בכל פעם שמשתמש יפתח את ה Excel העומד שיופיע לו יהיה אותו Template שהכנתי. מישהו יודע אם קיימת כזו פונקציה ב Excel? ואם כן איפה אני מגדיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי! מדוע כאשר אני מבצע גיבוי במחשב 1 עם תוכנת ACRONIS מכווין אותו לצורב שיצרוב לי את האימג' לאחר מכן הולך למחשב 2 הוא לא מאפשר פתיחה של הקובץ הנצרב ,אלא רק על המחשב בו בוצע האימג'? אני מודע לכך שאימג' שנוצר במחשב 1 לא ייפתח על מחשב 2 משום שהחומרה שונה,אך מאוד מעניין אותי למה הוא לא מאפשר פתיחה כלל על מחשב 2. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לכלכלה, ואחד הקורסים שמחייבים לקחת כל סטודנט בשנה הראשונה זה שימושי מחשב. בעיקרון זה די משעמם, כי זה פתח תיקיה, סגור תקיה, צור טבלה בלה בלה בלה ... הבנתם את הקטע לכן רוב השיעורים הללו, אני טופס פינה ומשלים שעות שינה... בסוף כל שיעור, המרצה מחלקת דף עם מטלה לבית ומקבלים עליה ציון. דף עם הוראות לביצוע בוורד. בדר"כ זה שטויות ולכן אני מרשה לעצמי לישון בשיעור...אבל הפעם המרצה התקילה אותי ובאיזה סעיף היא ביקשה להכין בוורד אינדקס ל4 מילים. מה זה בדיוק אינדקס ואיך מבצעים זאת ???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור קובץ איקון חדש שיהיה עם הסמל של החברה שאני עובד בה. מישהו מכיר? בנוסף, מישהו יודע האם אפשר לשנות לקובץ וורד יחיד את האיקון (מבלי לשנות לכל מסמכי הוורד את האיקון)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני עושה סירטון של מבנה של אדריכל מפורסם לקורס באוניברסיטה, ואני רוצה לעשות סצינה קצרה של מפלי המים, הבעיה שהמים יוצאים יותר מידי צמיגיים והם ניראים כמו דבש, עברתי על מלא טוטוריאלים ביוטיוב, ואני לא מצליח לגרום למיים לעבד את הצמיגות שלהם ב realflow, למישהו יש נסיון עם התוכנה הזאת ,ויכול לתת לי טיפים איך להוריד את הצמיגות ולגרום להם להראות יותר ראליסטים? או לחילופים להמליץ על תוכנה יותר ידידותית (לrealflow יש ממשק מהגהנום!!) ושתדבר עם cinema 4d , אני בכלל ישמח... תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בתוכנת norton ghost 2003 כדי ליצור בוט דיסקט, על מנת ליצור אימג' לכונן C . מאחר וכונני דיסקטים הולכים ונעלמים ומחשבים של היום אינם כוללים דיסקט, יש צורך ליצור בוט דיסק במקום הדיסקט. והשאלה איך יוצרים דיסק שכזה עם norton ghost 14 . לא מצאתי אפשרות בתוכנה ליצור דיסק שכזה. אשמח לקבל סיוע להבעייה בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב ! אני מנסה לייצור דיסק גיבוי באמצעות תוכנת norton ghost 12 אך ללא הצלחה אשמח לקבל עזרה. תודה, אלכס.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום התקנתי לי וינדוס XP ועידכנתי אותו כמה שאפשר... שמתי לי לו מספר תוכנות שאני רוצה שיהיו לי כל פעם שאני מתקין וינדוס עכשיו אני רוצה ליצור מזה דיסק התקנה BOOTABLE, עםאיזה תוכנה אני יכול לעשות את זה? יש לי נורטון גוסט 12 אבל לא מצאתי שם שום אפשרות שמדברת על זה, הכל שם זה גיבויים שכדי לפתוח אותם אני אצטרך את התוכנה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה: ברצוני ליצור דיסק התקנה של חלונות, שכשאתקין אותו יותקנו גם תוכנות נוספות שהוספתי מבעוד-מועד (למשל WINRAR) להבנתי, nLite לא עונה על דרישה זו. המליצו לי כאן על http://support.microsoft.com/kb/302577, אבל ממה שהבנתי זה עושה שיבוט למערכת ההפעלה במחשב מסוים אחרי שהתקנתי אותה בו, ואיני מעוניין בשיבוט - אני רוצה ליצור דיסק התקנה "רגיל". האם יש דרך??? :s05: תודה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק התקנה של Office 2003 ודיסק התקנה של MUI לאותה חבילה של Office. האם אפשר ליצור מהשניים דיסק אחד שתוך כדי התתקנה של Office 2003 יתקין גם את ה- MUI.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך יוצרים דיסקט הפעלה, שיביא אותי לMSDOS (אני צריך למחוק כמה קבצים שלא נמחקים לי בוינדוס) וגם את האמת אני לא מבין את ההבדל בין כל הדרכים האלה- למה אני לא יכול פשוט לעשות אתחול לדיסקט עם האפשרות "צור דיסקט הפעלה של ms-dos ? או כשאני יוצר דיסקט הפעלה דרך האתר הזה: http://www.bootdisk.com/ זה גם מתקין את הMS DOS ? קראתי גם שאפשר להשתמש בתוכנה NTFSPRO, אז התקנתי אותה וזה התחיל להעתיק קבצים אל הדיסקט, אבל אז הוא ביקש דיסקט שני. אז מה זה מה אני עושה עם זה? יש לי מערכת NTFS .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם boot disk של ghost2003 יכול לשחזר גם קובץ שנוצר מגירסת ghost 9 ? ואם לא איך אני יוצר boost disk בגירסת ghost 9 ? תודה מראש, דודו.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום רב. אני בונה באנר כעת, שבתוכו ברצוני לכלול דמות-צללית רוקדת, בדומה למה שניתן למצוא בתחילת הבאנר הבא: http://pbid.pro-market.net/engine?site=105004+space=490+page='004'+size=760x400+position=m+rnd=(23247941)+linktarget='_blank איני מסוגל לצייר בדמות ברמה הזאת, וגם די ברור שלא מדובר בקריקטורה אלא בתמונה\סרטון שהפכו לצללית. בעוד שהדבר פשוט למדי כאשר מדובר בתמונה סטטית(מצלמים, חותכים, ושמים Color overlay), כיצד ניתן לבצע זאת עם סרטון, ועוד להמיר את זה בצורה איכותית לפלאש? אשמח לשמוע גם רעיונות אחרים לביצוע המשימה, בסופו של דבר אני מעוניין בפתרון יחסית פשוט(אם קיים). אם מדובר בעבודה של יותר מכמה שעות(אני מניח שלא), אז אולי כדאי לרדת מהסיפור.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, עם מכשירים מסויימים מגיעים דיסקים שונים להתקנת דרייברים / תוכנות. אני מעוניין לא להזדקק לאותם דיסקים (אלא במקרי חירום), ולכן אני רוצה ליצור אימאג' 1:1 של הדיסק על המחשב, כך שבלחיצת כפתור הוא יבצע את ההתקנה - ממש כמו לחיצה על הדיסק מכונן ה- DVD. זה ניתן? הצלחתי ליצור כמובן אימאג' על המחשב - ISO, אבל אני לא יכול לפתוח אותו ולהתקין אותו ישר, אלא אני צריך לצרוב אותו לדיסק באמצעות נרו, ואז להתקין אותו מהדיסק. המטרה שלי, כאמור, היא להתקין את הדיסק שהועתק ישירות מהמחשב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. חשבתי האם יש דרך שנניח אני מתקין ווינדוס, אופיס, וכל מני תוכנות, ואז את כול ה HD אני מעתיק לדיסק DVD (לא יעלה על 4.7GB) עכשיו שאני יפרמט במקום להתקין תוכנה תוכנה, פשוט מריץ את הדיסק הזה ואז יש לי מחשב חדש, שצריך להכניס לו דרייברים וסריאלים לתוכנות. יש אפשרות כזו?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, אפשרות טובה. האם אפשרי ליצור התקנת פירפוקס מותאמת אישית כך שלמשל אני יוכל להוסיף תוספים וערכות נושא (בקבצי XPI) ואולי אפילו לשנות הגדרות? ולהפוך את כל זה לקובץ התקנה שאוכל ללמשל בcustom inatall לבחור איזה עידכונים יוספו בהתקנת פיירפוקס? משהו כמו nlite/vlite לווינדוס? תודה מראש, אנטון.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ליצור טבלאת המרה של NON UNICODE האם יש תוכנה ליצירה של תכונה זו כל טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-