עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by malcolmx9,

אני צריך מילון איטלקית-עברית, כולם הציעו לי להוריד מילון כזה לבבילון, אבל הכי קרוב שמצאתי היה איטלקית-אנגלית! אז מישהו יודע במקרה אם יש ומאיפה אני מוריד מילון איטלקית-עברית של בבילון?

2. Started by Raziel Elmaliach,

שלום רציתי לדעת איזה תוכנה אחרת ברמה של התוכנה AVID MEDIA COMPOSER והאם קיימת גם גירסה לpc בתודה מראש רזיאל

3. Started by Domovoi,

מחפש תוכנה להורדת סרטונים מ-Youtube.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by אישי555,

אני מקבל את ההודעה הזאת כשאני מנסה לטעון קבצי MP3 למובי מייקר. אני גם לא מצליח להמיר את הקובץ לסוגים אחרים של קבצי אודיו דרך תוכנות המרה במחשב או באינטרנט. יש מה לעשות או שזה אבוד?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by אישי555,

בעבר היה לי Foxit Reader ובכל פעם שהייתי פותח קישורי PDF בפיירפוקס הוא היה פותח לי בלשונית חדשה בלי בעיות. מאז שאני משתמש בכרום מחקתי את התוכנה כיוון שכרום משמש כתוכנה עצמאית להצגת PDF. לכן הגדרתי שכל קובץ שאני אפתח מהמחשב ייפתח גם כן בכרום ומחקתי את Foxit Reader. משום מה בפיירפוקס מתעקשים לנסות לפתוח בFoxit Reader. אני מתכוון שכשאני פותח קישור לעמוד אינטרנט שהוא PDF אני מקבל הודעת שגיאה המצורפת בתמונה. למה??? [attachment deleted by admin]

6. Started by Liran3331,

אחרי שערכתי סרט במובי מייקר (יותר נכון סתם חיברתי כמה קטעי וידאו לקטע אחד) וניסיתי לשמור אותו, נהרס לי הסנכרון בין הסאונד לוידאו... איך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by Yakim Peled,

רציתי לקרוא לכותרת "FF15 עוד פעם מתנהג מוזר" אבל אני יודע שכותרות חייבות להיות אינפורמטיביות אז ויתרתי. ;D בכל אופן, אם פתוחים אצלי 2-3 טאבים ואני פותח בבת אחת 10 טאבים תוך שימוש ב-Open all in Tabs אז פתאום פתוחים רק ה-10 שנפתחו אחרונים. הטאבים שהיו קודם נעלמו. חשבתי שאולי זה קשור למספר הטאבים האפשרי וחיפשתי איפה אפשר לקבוע את זה אבל פשוט לא מצאתי. אגב, לפי המלצה קודמת התקנתי את Tab Mix Plus אבל גם שם לא מצאתי את זה. ואולי זה משהו אחר לגמרי?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  8. ^ כותרת.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by GamerFreak,

אמממ אני לא יודע אם זה המקום הנכון כי לא מצאתי איפה לשים את זה אז להעביר אם זה לא פה יש לי שני מחשבים ואני רוצה לשתף אותם בווינדוס 7 בשביל להעביר קבצים גדולים אחד מהשני ואין לי מושג איך עושים את זה,תודה. וזה ראוטר דרך אגב.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by raz002,

קניתי מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות והרבה זיכרון ומשום מה שאני נכנס לאקספלורר 6 ופותח יותר מחלון אחד התוכנה פשוט נתקעת. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  11. ערב טוב. אתמול פירמטתי את המחשב והיום הורדתי תוכנות על מנת להתקין אותם. קבצי ההתקנה של תוכנות כמו BSplayer ו-BitTorrent לא נפתחו כשהם היו בפרטישן D אך כשהעברתי את קבצי ההתקנה לפרטישן C קבצי ההתקנה נפתחו כרגיל. ד"א, שני הפרטישנים מחולקים מאותו כונן קשיח. וההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה לפתוח את קבצי ההתקנה ב-D הי זו: Error launching installer (אין מספר תקלה) מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  12. שלום, אני לומד באוניברסיטה הפתוחה, וחלק מהקורסים אני לוקח בהנחיית וידאו. הבעיה היא, שאפשר לראות אותם רק סטרימינג ועד היום לא מצאתי דרך להקליט אותם. יש תוכנה שעושה זאת?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  13. שלום, הורדתי את Google Earth וכשאני מפעיל אותו כל המסך רועד לי בצורה מטורפת. איך אני פותר את הבעיה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. Started by tuchman1,

שלום רב אני צריכה עזרה דחופה קניתי מצלמה דיגיטלית בהפלגה של מנו ספנות ובגלל ששיניתי את מערכת הפעלה מ: XP ל: VISTA 32BIT אני לא יכולה להעביר את הסרטים למחשב. בצ'ט של סוני אמרו לי לחפש את I LINK מאחורי המחשב ואני חושבת שאין לי את זה. אמרו שזה אפשרי לרכוש, ניסיתי באייבורי מחשבים ואם המליצו על פורום זה. מה אני יכולה לעשות כדי להמשיך להנות ממוצר שעלה למעלה מ 1000 דולר לפני 3 שנים?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  15. בזמן האחרון קורה לי מדי פעם תופעה מוזרה ב-firefox. אני מקליד סימן ומודפס משהו אחר. למשל אני מקליד שטרודל @ ויוצא לי גירשיים " ולהיפך, כל ה- SHIFT+1-9 יוצא לא נכון. עם סגירת הדפדפן זה בד"כ מסתדר. מישהו נתקל??

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by dorshay,

יש לי מספר מחשבים זהים לגמרי עליהם אני צריך לבצע התקנות זהות. האם יש דרך להעתיק את תוכן הדיסק הקשיח במחשב אחד להעבירו למחשב השני? מה הדרך הכי מהירה?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  17. יש משהו מומלץ עדיפות לחינמי

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  18. שלום, רכשתי את המחשב הנייד הנל ותוכנת ה SYSTEM CONTROL MANAGER לא עובדת לי כלל. בגללה אני לא יכול לראות אינדיקציה כשאני מנמיך סאונד או בהירות וכו'.. בנוסף, לא עובד לי כפתור ה ECO. כשאני לוחץ עליו זה אומר לי שהתכונה לא עובדת במחשב זה ב WINXP. באתר כתוב במפורש כי התוכנה אמורה לעבוד במחשב זה על WINXP. ממש מוזר... לדעתי זה בגלל תוכנת ה ECO... יש למישהו פתרון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by yh992,

שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  20. Started by iakovl,

איך להגדיר בצורה טובה את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. היי! אני מאוד מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא סלחו לי! אני לוכד חומר אנלוגי ממצלמת וידאו עם תוכנת פינקל סטודיו 9. העניין הוא שלאחר שלכדתי ווקידדתי את החומר לפורמט DVD צרבתי אותו אך הקול ב-DVD הביתי מאוד חלש מה העניין? אולי במהלך הלכידה הייתי צריך לשים את לחצן הווליום בתוכנה על פול?או בבקרת עוצמה להרים את ה-LINE IN תסייעו לי בבקשה. (לידיה כללית בזמן לכידת הוידאו מהי העוצמה שאני צריך לשים?) המון תודה!

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  22. הלבן הוא תכלת וכל הצבעים בסטיה. איפה מכונים את זה.?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  23. Started by noambaum,

בגירסא החדשה הם שינו שם הכול ואי אפשר "לסנן" תכנות רדיו לפי כמות מאזינים אלא רק לפי ג'אנר. WTF??? זה פשוט גרוע! אני פשוט רותח איך לעזאזל אני אמור למצוא את כל התחנות שאהבתי פעם??

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by K_D,

רציתי לדעת אם הוא יותר מהיר מהגירסאות הקודמות?חבר שלי פשוט אמר לי שהוא אוכל לו ממש מעט זיכרון לעומת הגרסה של 2005... מישהו יכול לאשר אם זה באמת ככה?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.