עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by blue wings,

שלום לכולם, כרגע יש לי מחיצה אחת על המחשב וברצוני לעשות עוד מחיצה על מנת לעשות דואל בוט עם לינוקס. שמעתי רבות על ה-Partition magic ככושלת וראיתי שיש תוכנה דומה ומומלצת: Acronis Disk Director. אפשר להפריח ממני את השמועות על Partition magic או שעדיף להשתמש בתוכנה החלופית? עריכה: לא משנה הפעולה הושלמה בהצלחה בעזרת Partition magic

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

אני צריך עזרה תעצבו לי לוגו ללהקה שלי... DIABOLIC לפי דעתי כדאי לשם את השם ואז מתח למעלה בין הכתוב להוסיף איזה גולגלת ורקע שחור... אבל אם יש לך רעיון אחר אז בקשה.. תודה מראש :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by barlevi321,

שלום לכם ... רציתי לשאול למה האימיול לא עובד , אני יודע שנפלו שרתים , אבל מה קורה עם זה לא יהיה יותר אימייול. ואני רוצה להוריד את הביטורנט, אפשר לינק להורדה+ מדריך ... בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  4. אני רוצה דפדפן מבוסס על האינטרנט אקספלורר שיהיה כמו ציפוי עליו מה הכי טוב ? MYIE2 שנקרא עכשיו MAXTHON או AVANT או שאתם חושבים על משהו אחר ? (ניסיתי לעשות חיפוש)

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  5. לא תיקון שגיאות וכאלה...אלא פשוט מחיקתו. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  6. אני צריך ליצור סרטון באורך 3-5 דקות. ויש לי קובץ ששוקל 600mb שיש בו את כל החומרים בשביל הסרטון + חלקים שאני רוצה לקצץ. השאלה היא אם אפשר לעשות import של הוידאו ל-premiere ולהעתיק אותו כל פעם ל-timeline או שזה יעשה בעיות? אוקיי בגלל שבטח לא הבנתם כלום הבאתי תמונה:

7. שמעתי על roxio משהו אבל לא מצאתי הורדת חינם שלהם. תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by Vaknir,

המחשב אחרי פירמוט. התקנתי משחק קטן שלא עולה על ה - 50 מגה עבד מעולה! יצאתי מהמשחק וכמה דק' לאחר מכן נכנסתי בחזרה והוא נתן לי את השגיאה הזאת. C++ Runtime libary error

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  9. בכל פעם שאני לוחצת על לינק או היפרלינק אני מקבלת הודעת שגיאה של "Application not found". עובדת עם Windows 7 ו- IE 9. חושבת שעשיתי שינוי ב- Add-on של האקספלורר וזה מה שדפק לי את המערכת, שיניתי חזרה אבל זה לא עובד. כשנכנסת להוטמייל דרך www.hotmail.com הכל בסדר. אשמח לעזרה, החבר'ה בפורומים של מייקרוסופט ממש איטיים.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by composite,

שלום לכם, טוב פעם הבעיה הזו לא הייתה לי, בפעם האחרונה שהשתמשי בקאזה, לפני שנתיים בערך ועברתי הרבה מאז. כרגע כשאני נכנס לחלון הראשי כתוב לי "Connecting..." במשך שעות, לא קורה כלום וכמובן שאני לא מתחבר. מהי הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by tomerk1,

אני משתמש הרבה זמן ב-Firefox. לפני כמה ימים שמתי לב לבעיה שכאשר אני מוריד דברים אין לי את חלון רשימת ההורדות באותו הזמן. הקבצים אומנם בתהליך הורדה אבל אני לא רואה מה המצב שלהם ופרטים נלווים נוספים. אני גם השתמשתי בתוסף Download Statusbar שגם הוא נעלם. ניסיתי להתקין מחדש-לא עזר,כולל מחיקה מה-regedit מה עושים במצב כזה? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  12. שלום ראיתי שפתאום בעת הגלישה צצות לי מלא הודעות של בעיה בסקריפטים כל פעם משהו אחר והIE התחיל פתאום גם גן יותר מידי לקרוס..משהו מוזר וכן אני לא יכול לעשות על קישור פתח בכרטיסייה חדשה אלא רק פתח בחלון חדש. מדובר בWIN 7 מה עושים בנושא? תודה

13. Started by hck,

התקנתי את ה-McAfee הנ"ל בספרדית (ולא, אני לא יודע לקרוא ספרדית ), וכשהוא עולה הוא תוקע לי את המחשב. העלתי את המחשב במצב בטוח, סגרתי אותו מה Services, וניסיתי להסיר אותו. אבל משום מה יש לו הודעת שגיאה (...כן, בספרדית) שאותה אני לא מבין, וההסרה נכשלת. עריכה: התקנתי את הגירסה האנגלית, ואז הבנתי מה כתוב בהודעה. בכל אופן הצלחתי להסיר.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by The Dom,

ניגנתי את השיר GANGSTERS PARADISE שעד עכשיו עבד מצויין ומשום מה ITUNES קופץ קטעים... איך אני מתקן את זה? זה קרה כבר לכם? עכשיו הוא קופץ גם בשירים אחרים... זו לו בעיה בשירים כי ניסיתי גם להפעיל עם WMP והם עבדו טוב... (נ.ב גרסה 7 ומעלה מלאה בבאגים....)

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by xtract1,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/964109 הינה המידע... נשמע לא רע בכלל..מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by Domovoi,

היי אני מחפש directshow codec תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by ilans68,

שלום לכולם התחלתי להשתמש ב live movie maker לווינדוס 7 ואני נתקל בבעיה מוזרה: קבצי וידאו (הן מסוג MOV והן m2ts) שצילמתי בעבר ועובדים מצוין בתוכנות אחרות, רצים במהירות גבוהה כשמוטענים ב movie maker. כשאני מעלה אותם לתוכנה במטרה לערוך אותם, ולוחץ play הקליפ מתחיל לנגן במהירות שנשמעת (ונראית...) כמו fast forward. גם בשמירת הקובץ בפורמט של wmv (לאחר שנערך ) אני מקבל קובץ שרץ במהירות גבוהה. מישהו נתקל בזה? פתרונות? תודה! אילן

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  18. של מה התיקיה Preftech והבנתי שאם מוחקים אותה הווינדוס עולה יותר מהר..

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by AlonHaramati,

שלום מקצוענים ! יש לי מחשב עם 2 דיסקים קשיחים (פיזיים) כאשר מערכת הקבצים לשני הכוננים היא NTFS. אני מעוניין כמו בימי ה-FAT לגבות פרטישין שלם לקובץ בודד (כלומר לגבות את כל כונן C, לקובץ בודד שאותו אני אשים בדיסק D). האם ישנה אפשרות ב-NORTON GHOST החדש לבצע פעולה זו בלי להעביר אף כונן ל-FAT ? ואם כן איך עושים את זה. בתודה מראש על תשובתכם, אלון הרמתי.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  20. לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, ביציאה אלימה ממשחק זה תמיד יקרה, ואז שום משחק רציני לא מופעל. במשחק רציני אני מתכוון למשחקים תלת מימדיים, כאלו שדורשים עיבוד מיוחד. כל מיני FREEWARE פועלים בלי בעיה. אין לי מושג מה מקור הבעיה. זה קורה לי כבר הרבה זמן. ד"א, SPORE עלה. אתם יכולים רק לדמיין את הפנים המאוכזבות שלי אחרי ששורה של משחקים לא פועלים, ביניהם PURE, CRYSYSWH, COD4, WORMS ARMA.

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  21. האם מישהו שמע על חיה כזאת שעובדת כמו שצריך? למען האמת מהחיפושים והבדיקות שעשיתי לא נראה לי שיש מוצר כזה כי זה פורמט סגור של קורל וכנראה שהם לא מאפשרים לשום תוכנה אחרת לקרוא את זה.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by zakko,

שלום יש לי בעיה בכניסה למייל, אני נכנס מגוגל ללינק של הGMAIL והוא כותב לי שגיאת אבטחה, מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם גיביתי את קבצי האאוטלוק שליכ-7 קבצים סהכ ורציתי לדעת איך אני מחזיר אותם לאחר התקנה חדשה והאם יש דרך לא דרך התוכנה אלא ע"י הדבקה של הקבצים בספריה מסוימת?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by Delux,

הורדתי את התוכנה והאבתי אבל יש לי שאלה אחת אני אוהב שהפונטים שלי הם TAHOMA למשהו יש מושג איך משנים את זה תודה <עריכה>: הכותרת שונתה מכיוון שלא הייתה עיניינית מספיק.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  25. אנא עזרו לי למצוא דרייבר למצלמה דיגיטלית Umax Astrapix 610 לצערי לא הצלחתי למצוא באינטרנט. תודה, דרור

• 4 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים