תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מנסה להתקין אנטי וירוס, אך הוא מזהה אנטי וירוס שכביכול מותקן לי במחשב למרות שהסרתי אותו!... (panda) (דרך הסרה/התקנה). חיפשתי ב regedit מה שקשור ב panda ומחקתי כל מה שאפשר, עד שנהיה ריסט פתאומי למחשב... בכל מקרה השאלה שלי היא איך להסיר באמת את התוכנה, כדי שבהתקנות למיניהם היא לא תזוהה ותמנע את המשך ההתקנה... (האנטי וירוס שאני מנסה להתקין הוא Kaspersky.Anti-Virus.6.0.2 ) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שיכולה להמיר קבצים מסוג 3gp לקבצים מסוג avi או mpeg מישהו מכיר כזאת תוכנה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות כל מיני פעולות עם התוכנה הנ"ל, אלא שכל פעולה צריכה להסתיים בדחיסה של הסרט עם איזשהו codec. הבעיה שלא משנה איזה codec אני בוחר ולא משנה איזה quality הסרט יוצא מנופח בגודל שלו. הבעיה הזו בעצם לא מאפשרת להשתמש בתוכנה. מישהו מבין מה זה?
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אז ככה, אני רוצה לדעת אם יש את האפשרות לשמוע שיר כלשהו בזמן הורדתו באימיול. סרטים אני מצליח לראות אך שירים לא מתאפשר לי לשמוע. האם יש איזה תוסף או Plug-In's למיניהם כדי לפתוח את אפשרות זאת ? אני מודה אוד לעונים ושבת שלום, מתן !
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. הגודל של הקובץ הוא 2.5GB
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
ממצב אחים שלי יש לי תוכנה avast pro 4.7 ורציתי לדעת אם אפשר לסמוך עלייה? כי אני סומך עליה ממש אם אתם מכירים איזה תוכנה טובה ושלא מאיטה את המחשב כי הוא גם ככה קצת איטי כנראה בגלל וירוסים אז בקיצר טוב או לא טוב ואיזה כדאי לי....
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נגיד יש ברשותי תמונה ברזולוציה 800X600 וברצוני להקטין אותה ל-200X150 למשל. יש תוכנה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היה לי את אזוארס ועכשיו הוא נדפק לי נ.ב תודה על המפרט שעשיתם לי
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם איך אני מיבא את אנשי הקשר מהGMAIL לאוטלוק 2007 שמרתי תקובץ עם הסיומת CSV ולאן אני אמור להכניס אותו?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שאני ניכנס לתוכנה הוא אומר לי להזין את המספר הסידורי מישהו יכול להביא לי את המספר סידורי?
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את תוכנת ה-ICQ על הויסטה וקיבלת את ההודעה הבאה מה עליי לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לא משנה באיזה אתר- אפילו כאן בHWZONE אני עדיין רואה את הפרסמות- רק רשום מעליהם ADBLOCK PLUS אבל זה לא עושה כלום.... יש לי את הגירסה האחרונה.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
מישהו יודע את מיקומו המלא של הקובץ icqLite.log?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה לניהול פרטישנים של ה-HD. יש לי כונן של 320Gb. (תוכלו לראות את מצב הדיסק למטה) הדסיק היה מחולק ל-60 פרטישן אחד (לדוגמא: X) ו-260 בשני. המטרה שלי היא להפוך את זה - שבפרטישן אחד יהיה 60 וב-X יהיה 260. עכשיו, ראיתי שב-Vista יש אופצייה מובנה לניהול הפרטישנים, אפשר להעביר GB מאחד לשני, אבל משום מה הוא לא נותן לי להעביר יותר מ-90 לכונן X וככה אני תקוע ב-150 ו-150 בשתיהם. אני מחפש תוכנה טובה שתעשה את זה דיי מהר, אתמול השתמשתי ב-PartitionManagerPro ולקח לי איזה 25 דקות להעביר 23 ג'יגה. למישהו יש המצלמה לאיזה תוכנה שתעשה את זה ממש מהר?? עכשיו לפיירפוקס, אני נכנס לאתר Logmein אם מישו מכיר ואז הוא אומר שהוא צריך תוסף (הוא ביקש את זה גם ב-XP) ואני מאשר לו ואז הוא פ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שירים בקובץ די וי די איך אני יכול להעביר את השירים לקובץ MP3? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה על המחשב בעזרת פקודות קוליות. WINDOWS XP PRO. אשמח לקישורים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה איזה טרוג'ן על המחשב שלא רוצה להימחק !! msnrd.exe הוא עולה עם המחשב אין לי מושג מאיפה בכלל ..... כל פעם ידנית אני סוגר אותו ממנהל משימות הוא לא מופיע לי ב MSCONFIG ובחיפוש הוא לוקח לי משאבים של רוחב פס בטירוף !!! כל פעם שהוא עולה האפלואד שלי נהיה מוגבל ל 2 K מקסימום עשיתי חיפוש בגוגל אבל כמעט אין מידע לגביו אבל מצאתי ש "REMOVEIT" מסירה אותו אך רק הגרסא המלאה למישהו יש רעיון איך ניפתרים מהדבר הזה :s05:
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לתכנת צריבה שתהיה אמינה צריכה לצרוב מMP3 לאודיו רגיל שיא האמינות שיש יש איזה המלצות? בנתיים עובד לסירוגין עם BURRRN וNERO שהNERO מאכזבת לעתים תכופות הצורב הוא חדש Samsung SH-S182M תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים למתחילים בעיברית ל3ds max חיפשתי בגוגל אבל לא הניב לי כל כך הרבה תוצאות
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איפה ניתן לרכוש את תוכנת ZONE ALARM?? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש המון תוכנות שאמורות לעשות את זה, חלק לא עושה את זה כמו שצריך בכלל, חלק ניתן לעקוף בקלות וחלק בעיתיות ומסכנות את התוכן שבכונן\תיקיה... על מה אתם הכי ממליצים? (כמובן שקלות השימוש היא אחד הדברים הכי-הכי חשובים לדעתי)
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אבינו מלכנו.... קניתי שלט IR למחשב - RC107 התקנתי את התוכנה - אבל אני צריך להפעיל אותה כל פעם מחדש כשהווינדוס (XP) עולה. * אין שום אופציה להפעיל זאת דרך התוכנה... האם ישנה דרך אחרת להפעלה אוטומטית ? תודה....
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
את התמונות אני דוחס עם תוכנה של POWERTOYS אבל הסרטים יוצאים גדולים מאוד. עם איזו תוכנה כדאי לדחוס? יש לי CASIO S600. פורמט MPEG 4 סיומת AVI. תודה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-