תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . רציתי לדעת אם מישהוא מכיר תוכנה לGPS למחשב PC אם כבישים עירוניים בישראל . אני מכיר הרבה תוכנות אבל הם לפאלם ולא מצאתי למחשב PC. תודה רבה מארש לכולם ....
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי סרט,ואני מעוניין להפריד ולשמור רק את הקול של הסרט ללא הסרט עצמו - ואז איכשהוא בעזרת תוכנה אחרת אני אקודד את זה ל-MP3 או משהוא אחר שהפלאפון שלי יתמוך בו. נ.ב רק כרגע שמתי לב שבטעות פירסמתי בפורום אודיו וקולנוע ביתי,אז מצטער על הדאבל פוסט :-[
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני זוכר שישנה תיקייה שקשורה לוותק שלך ברשת.... חוץ מיזה >>> איך נחשבת גירסה 0.47C מיבחינת מהירות ובאגים? תודה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
מה הכוונה אני רושם כוכבים והיא מראה את זה כמו שזה באמת רשום
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת תוכנה למשחקי רשת... בכל מקרה איך אני מכניס לשם שרתים??? לדוגמא אני רוצה לשמחק ב-Call of Duty 2... איפה אני מוצא את השרת שאני יוכל להתחבר ולעשות משחק רשת???
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתקין את Norton Internet Security 2007 על מערכת ויסטה 32 ביט. ידוע לי שיש שתי גרסאות של התוכנה. אחת שכתוב עליה: Eligible for free Windows Vista compatibility update והשניה שכתוב עליה: Ready for Windows Vista על הראשונה כתוב באתר של Symantec שיש להוריד ולהתקין את העדכון לויסטה על ה- XP לפני השידרוג לויסטה. יופי! ומה אם אני רוצה להתקין ישירות על ויסטה? משהו יודע האם אפשרי להתקין את הגרסא הראשונה ישירות על ויסטה?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
היתקנתי מחשב חדש העתקתי את קובץ המועדפים מהמחשב הישן ( דרך הרשת) קראתי לקובץ של המחשב החדש בשם אחר >>> והעתקתי את הקובץ מועדפים שך המחשב הישן פתחתי את האקספלורר >>> וכל האותיות בעיברית שם התהפכו לשם בדיקה פתחתי דרך הרשת את הקובץ הישן ( במיקום המקורי שלו = המחשב הישן שלי) וגם במיקרה הזה כל האתיות בעיברית היו הפוכות למה זה קורה לעזאזל? זו אותה מערכת הפעלה בידיוק! במחשב הישן היה לי FAT 32 האם זה קשור לזה? או מה? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שבבילון יתרגם מסמכים מאדוב ריידר? הגירסאה שלי היא 8.0
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה שתשמש בתור יומן שלי אם אפשר שתהיה לה אפשרות להדביק מודעות על שולחן העבודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מאוד חשוב ודחוף לי לא היצלחתי למצוא באתר של מיקרוסופט >>> אולי לא חיפשתי טווב מחפש קובץ אחד להורדה חופשית >>>SP2 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ממצב אחים שלי יש לי תוכנה avast pro 4.7 ורציתי לדעת אם אפשר לסמוך עלייה? כי אני סומך עליה ממש אם אתם מכירים איזה תוכנה טובה ושלא מאיטה את המחשב כי הוא גם ככה קצת איטי כנראה בגלל וירוסים אז בקיצר טוב או לא טוב ואיזה כדאי לי....
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, אני מחפש כזו תוכנה שיודעת לייצב את הווליום בשירים, כך שלא אצטרך להעלות ולהוריד ווליום בנגן הנייד. לא מצליח למצוא קישורים לתוכנות כאלה, למרות שבעבר קראתי על כמה כאלו... תודה
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש תוכנה המאפשרת לי להתקשר חינם לכל טלפון בזק בארץ ואם תוכלו לשלוח לי הוראות שימוש
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמו REPLAY AV כדי להקליט STREAMS מהאינטרנט.עדיף בחינם.REPLAY AV,RADIO והשאר לא מתאימות לי.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף איש קשר בלי שיופיע ברשימה של אנשי הקשר.ואיך מדברים איתו כאשר כן רוצים לתקשר איתו.אני יודע שהשאלה אולי מוזרה אבל איזה חבר שאל אותי ואין לי מושג האם יש אופציה כזו בתודה גל
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מיהו יודע כיצד מבצעים שמירה לקבצי מערכת לאחר שהם שונו ע"י העידכונים האוטומטיים של וינדוס?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את "MP3 Player Utilities 4.00" ומופיעה לי הודעה שמותקנת אצלי גרסה קודמת ועליי להסיר את התוכנה "מהוספה והסרה של תוכנות" הבעייה שהתוכנה לא מופיעה שם מחקתי את התוכנה מProgram Files ומחקתי בregedit כל איזכור לתוכנה ועדיין אני לא יכול להתקין מה יכולה להיות הבעייה אני צריך את התוכנה הזאת להמיר קובצי וידאו לפורמט AMV לנגן MP4 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
התוכנה (לוח שנה ) רצה לי בWIN98 אך בWIN2000 היא נותנת לי הודעת שגיאה מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני צריך מדריך ותוכנה של איך להגביר את עוצמת הרמקול של הפלאפון LG 8300 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
כשאני מנגן קבצי WMV במדייה פלייר 11, מייד הCPU USAGE של התוכנה עולה ל-80-90 ואי אפשר לגעת במחשב, הכל ממש מקרטע. יש לי כרטיס רדאון 9700 רגיל, מה יכולה להיות הבעייה? אולי איזו הגדרה שצריך לשנות? מקווה שמישהו מכיר את הבעייה הזאת. תודה, דודי.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הקובץ של התוכנה memtest86 (גרסת ה iso) בת'רד ה FAQ בפורום תמיכה טכנית פגום, מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה, גרסת ה iso?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אני זוכר שיש אופציה בWORD לרשום פעולות מתמטיות כמו שבר,שורש,חזקה,ולמשתמש נותר רק להציב שם מספרים,אתם יכולים להזכיר לי איך נכנסים לשם? יש לי אופיס XP תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התוכנה שאני מחפש היא תוכנה שאני מאמין שכל צופה בסרטים היה חפץ בה... תוכנה ש"מותחת" את הסרט על פני כל המסך ו"מעלימה" את הגבולות השחורים (הכמעט תמידיים) בחלק העליון והתחתון של המסך כאשר צופים בסרט. כמובן שיהיה ראוי שהתוכנה תוכל להתמודד גם עם מתיחת התמונה כלפי הצדדים (ימינה ושמאלה) במידה ולסרט יש גבולות צדדיים. בכל מקרה מטרת התוכנה היא הגדלת הסרט ותהפוך אותו לפול סקרין, פשוטו כמשמעו. אשמח לקבל קישורים לתוכנה מעין זו. עדיף חינמיים.אפשר גם שיתופיים. תודה, רועי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מרוב הנמענים שלי אני מקבל ג'יבריש, כשהם כותבים בעברית, אם אני רושם אליהם הם רואים את מה שאני רושם, למישהו יש מושג איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שמעתי על roxio משהו אבל לא מצאתי הורדת חינם שלהם. תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-