עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alex15,

שלום .. אני צריך מדריך ל הוספת כתוביות לסרט XVID ..

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  2. אני מוריד מברשות לפוטושופ, העיניין שאני מוריד בכמויות.. יש אפשרות לטעון את כולם? האם יש אפשרות גם לסדר אותם לפי נושאים או משהו שכשאני צופה במברשות לא יופיעו לי מליון אלא רק אותו נושא?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by rjjb7,

שלום, אני משתמש בתוכנה PocketDivxEncoder כדי לקבץ סרטים וסדרות ולהתאימם לגודל הרצוי כך שאוכל לצפות בהם בפאלם שלי. אני מחפש בה אופציה לבצע Rotate ב 90 מעלות נגד כיוון השעון כך שאוכל לצפות בסרטים ב " WideScreen" . אשמח לקבל הנחיות ממי שמכיר כזו אופציה. כמובן מי שמכיר תוכנה אחרת שיכולה לבצע את הפעולה הזאת זה גם יהיה מצויין כל המטרה זה להגיע להתאמה מוחלטת למסך של הפאלם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  4. היי, התקנתי את הגרסא החינמית של האנטי וירוס של AVG ושמתי לב שכל פעם שאני חוזר למחשב אחרי זמן ממושך אין לי חיבור לאינטרנט. מה שקורה זה שאני מפעיל את הדפדפן והוא אומר לי שאין חיבור לאינטרנט, אני לוחץ retry והכל חוזר לקדמותו כלומר יש חיבור. עליי לציין שהמחשב לא מתנתק באמצע עבודה. האם זה בגלל ה AVG? נ"ב אני משתמש ב firewall של XP תודה אופיר

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  5. שלום רב, ברשותי נגן Sansa M240 1GIGA (הפשוט והנפוץ) עכשיו ראיתי באתר הרישמי שיצא עדכון Firmware לגירסא 4.107------> http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1326 בפירוט: אולי אפילו יהיה לי עברית, שסאנדיסק כבר התחילה לאמץ בנגנים אחרים. הבעיה שאני לא מצליח לעדכן...משום העדכון מראה לי על גירסא ישנה יותר עוד מישהו נתקל בבעיה? מישהו הצליח לעדכן??!?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  6. קימיים היום באינטרנט שתי חבילות קודאקים מובילות, K-Lite Codec Pack 64-bit Add-on K-Lite Mega Codec Pack Vista Codec Package 4.3.5 - x64 VistaCodecs x64Components השאלה היא מה אני אמור להתקין אם ברשותי מערכת הפעלה Vista 64Bit ואיזה חבילת ערכות מומלצת ביותר? הבנתי שאני אמור להתקין חבילת קודאקים של 32 ביט וגם של 64 ביט והם עובדים ביחד, והחבילת של ה64 ביט מתאימה לנגן של 64 ביט בלבד ולכן חובה להתקין שתי ערכות. עכשיו השאלה היא מה ההבדל בין VistaCodecs x64Components לבין Codec Package 4.3.5 - x64. בקיצר, אשמח לקצת סדר ואיזה חבילות קודאקים עליי להתקין כדי להיות שקט ורגוע שביידי את החבילה הכי טובה בשוק האינטרנט.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. ghost היא תוכנה חינמית? אם כן תביאו לי בבקשה קישור להורדת התוכנה הכי עדכנית

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by Rיה,

מופיעי לי בשורת המשימות כאילו פתוח איזה משהו ממועזר והאיקון שעליו הוא R גדולה עם כמו a קטנה כזאת למעלה..כמו בריבוע כזה... עשיתי חיפוש עם avg מצא כמה דברים ומחק...עשיתי עם ספיי בוט מצא ומחק אבל זה עדיין שם!! הוא מכבה את המחשב כל פעם בלי לספור 60 שניות! מה אני עושה עם זה? אה וגם הוא לא נמצא/אי אפשר לסגור אותו מהתהליכים עזרו לי בבקשה כמה שיותר מהר תודה!

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  9. איך עושים סירטונים כאלה שבהם רואים את התצוגה של המחשב? כאילו.. נניח יש תמדריכי יודאו האלה של פוטושופ לדוגמה שזה מראה ממש איך העכבר זז וכל זה ואיפה לוחצים, פשוט עושה קובץ וידאו למסך איך לעזאזל עושים? הנה דוגמה למה שאני מתכוון: לןא צריך לראות הכל..רק תראו איזה שנייה אחת שתבינו למה התכוונתי..איך שמצלמים תמסך..

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by IlanF,

ניסיתי להפעיל את linux ubuntu דרך virtual pc והוא מראה לי את זה ממש מוזר: http://i164.photobucket.com/albums/u32/IlanF/untitled-14.jpg איך פותרים את הבעיה הזאת?

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  11. שלום אנשים, יש לי נייד של ACER 5684 עם T5600 1.83 CORE 2 DUO 2MB CACHE ו2G DDR2. וכרטיס מסך חזק. אבא שלי טס לארה"ב ואני קונה VISTA ULTIMATE. עכשיו השאלה היא האם ללכת על ה X86? הוא יכול להפיק משהו מהמפרט שלי? או שהמפרט שלי טוב רק ל 32BIT? אני ממש לחוץ על זה אז אני אשמח לשמוע כל דבר חוץ מעזוב את הויסטה... תודה מראש, עפר

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  12. כלומר, כשאני מעתיף משחק למשל, אז הCD קורא וה HD כותב. אני רוצה קריאה של ה CD אל הזיכרון RAM ואז כתיבה של ה HD. אני רוצה כמה שפחות שימוש של ה HD וכמה שיותר RAM. גם כשאני מוריד ב EMULE דברים, אז יש שם אפשרות לקבוע כמה BUFFER יהיה ואז זה נכנס ל RAM ואז ל HD ולא כל הזמן ל HD. יש למישהו רעיון?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by בזיק,

אני מנסה לעשות כל מיני פעולות עם התוכנה הנ"ל, אלא שכל פעולה צריכה להסתיים בדחיסה של הסרט עם איזשהו codec. הבעיה שלא משנה איזה codec אני בוחר ולא משנה איזה quality הסרט יוצא מנופח בגודל שלו. הבעיה הזו בעצם לא מאפשרת להשתמש בתוכנה. מישהו מבין מה זה?

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  14. שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שיכולה להמיר קבצים מסוג 3gp לקבצים מסוג avi או mpeg מישהו מכיר כזאת תוכנה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  15. Started by Stingray,

מה התוכנה הכי מומלצת?? (לא כולל זו של ווינדוס) תודה.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  16. בוקר טוב לכולם איך אני מיבא את אנשי הקשר מהGMAIL לאוטלוק 2007 שמרתי תקובץ עם הסיומת CSV ולאן אני אמור להכניס אותו?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אז ככה, אני רוצה לדעת אם יש את האפשרות לשמוע שיר כלשהו בזמן הורדתו באימיול. סרטים אני מצליח לראות אך שירים לא מתאפשר לי לשמוע. האם יש איזה תוסף או Plug-In's למיניהם כדי לפתוח את אפשרות זאת ? אני מודה אוד לעונים ושבת שלום, מתן !

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by The Dom,

לא משנה באיזה אתר- אפילו כאן בHWZONE אני עדיין רואה את הפרסמות- רק רשום מעליהם ADBLOCK PLUS אבל זה לא עושה כלום.... יש לי את הגירסה האחרונה.

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  19. מחפש תוכנה ידועה ויעילה לשחזור קבצים תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

נגיד יש ברשותי תמונה ברזולוציה 800X600 וברצוני להקטין אותה ל-200X150 למשל. יש תוכנה כזאת?

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by HwareNewb,

שלום. יש לי Norton Internet Security והחלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו היות ולדעתי הוא מעמיס יותר מדי על המחשב ( הוא מפעיל כ-10 ישומים אם לא יותר באופן קבוע). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אנטיוירוס אמין ויעיל שמעמיס פחות על המחשב. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by א אוהל,

היה לי את אזוארס ועכשיו הוא נדפק לי נ.ב תודה על המפרט שעשיתם לי

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  23. שאני ניכנס לתוכנה הוא אומר לי להזין את המספר הסידורי מישהו יכול להביא לי את המספר סידורי?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  24. This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. הגודל של הקובץ הוא 2.5GB

• 1 תגובה
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים