תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי פאלפון נוקיה ושאני מחבר אותו למחשב כדיי להעביר תמונות ושירים אז חסר דרייבר.....ל-USB NOKIA 6101
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדי כמה דקות עולה לי התראה שהאתר tordemon.cc.. או משהו כזה נחסם. השאלה שלי למה בכלל הוא מנסה לעלות? מה מעלה אותו ואיך אני מוחק אותו ספציפית?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי, האנטיוירוס( avast) מודיע כל כמה דקות על נסיון של כניסת קובץ בשם "DCOM Expliot" למחשב, האנטיוירוס מודיע שהוא כל פעם חוסם אותו מחדש אבל אני רוצה להיפטר מהבעיה הזאת, למה זה קורה? וזה גם מראה את הפינג שממנו נשלח הקובץ. מה לעשות כדי שזה לא ימשך? תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
יש איזה מדריך לזה איך להגדיר והכל?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך בבקשה עזרה בקישור לדרייבר לחלונות 7 לכרטיס קול CREATIVE SB LIVE! כל מה שאני מוצא באינטרנט לא מצליח למצוא את הכרטיס וההתקנה נכשלת. תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום! אני חדש באתר ויש לי בעיה- התקנתי אתמול ויסטה, ויש לי את המערכת רמקולים של קריאייטיב INSPIRE T6060, הלוח אם שלי הוא MSI NEO P965, אני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שמובנה על הלוח, וזה כותב לי שהדרייבר לא תומך בווינדוס ויסטה, ואני חייב את הדרייבר הזה כי רק דרכו אני יכול לשנות את ההגדרות של הרמקולים שישמעו מכולם, יש לי מערכת 5.1 ועכשיו שומעים רק מ2 רמקולים. אולי גם דרייבר של הרמקולים יוכל לעזור כי כנראה גם דרכו אני אוכל להגדיר את השמיעה ברמקוילם. מה שאני בעצם מבקש זה דרייבר לכרטיס קול או לרמקוילם שלי, או הדרכה איך להפעיל את כל הרמקולים. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לפני חצי שנה עברנו דירה כאשר מהירות החיבור שלי הייתה 5 מגה תשתית בזק ספק בזק בינלאומי היו לי הרבה ניתוקים במסנג'ר אמרו לי שזה נובע מכך שאין לנו מרכזיית NGN בשכונה ובשביל למנוע את זה אני צריך לעבור למהירות גלישה של 2.5 לאחרונה החליפו למרכזיה שכזו והעלנו את המהירות ל 10 מגה. עדיין יש לי מליון ניתוקים של המסנג'ר וזה פשוט מרגיז. בזמן שהמסנגר מתנתק עדיין יש לי גלישה בדפדפן המחשב נייח ומחובר בכבל רשת לראוטר ומחשב נייח נוסף מחובר באופן אלחוטי...בשניהם הניתוקים במסנג'ר קורים מה לעשות? חשבתי על פורטים...פתחתי המון סוגים שונים של פורטים. אני אובד עצות וזו בעיה מעצבנת אשמח לעזרתכם
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ולצרוב אותה בדיסק אחר כך בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
בטעות ה GRUB שלי נהרס אין לי פה דיסקים לצריבה , אין לי דיסק של ווינדוס [ אני כרגע אצל ההורים ] ואין לי פה שום הפצת לינוקס שאוכל לעלות איתה את המחשב ואני חייב לתקן את ה MBR כי יש לי שם פרויקט ב OFFICE , שאני חייב להשיג אותו אחרת יומיים עבודה ילכו לעזאזל .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט את המסך שלי זאת אומרת שכל מה שאני עושה על המחשב היא תקליט
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
-
ברשותי מצלמת וידאו של סוני המצלמת גם תמונות סטילס. קבלתי עם המצלמה תוכנת picturegear 4.1 של סוני - התוכנה משמשת ללכידה מהמצלמה וכן לצפיה בתמונות כמו ACDC. לצערי התוכנה כבר לא ברשותי. באתר של סוני לא הצלחתי להוריד את התוכנה - הקובץ מגיע פגום. האם יש למישהו רעיונות מהיכן ניתן להוריד את התוכנה או לחילופין תוכנה שעושה את אותו דבר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע לכם יש מודים שונים לאימיול לדוגמא: svika extrem emule ועוד... אני רוצה המלצה על המוד הכי טוב שאפשר למצוא... תודה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
החל מהיום בבוקר (יכול להיות שגם מאתמול) איני מסוגל להריץ סרטים במחשב. התקנתי מחדש את נגן ה BSPLAYER התקנתי מחדש חבילת מקודדים KLITE ועדיין כלום. למישהו יש מושג ????
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מחפש אנטיוירוס שאפשר לאתחל איתו את המחשב לפני שעולה הווינדוס בכדי להסיר וירוס... מישהו מכיר איזה תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
נראה לי הכותרת אומרת הכול כשאני כותב רגיל בתוכנה זה יוצא הפוך איך אפשר לטפל בבעיה (נ.ב. עשיתי פורמט, לפני זה הכול היה בסדר) תודה! לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
משום מה שפירמטתי את המחשב והתקנתי win 7 הוא נותן לי עכשיו בהתחלה לבחור בין 3 מערכות הפעלה כשהוינדוס עולה...(כולן 7) איך אני מסיר את זה? אני רוצה רק מערכת אחת וללא התפריט בחירה הזה... ניסיתי לפרמט ולמחוק את המחיצה והוא עדיין נותן את התפריט הזה...
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
יש לי כבר הרבה זמן בעיה בפיירפוקס, כאשר אני לוחץ על האייקון להעלת הפיירפוקס פעם אחת אני צריך לחכות עד שהפיירפוקס יפתח וזה יכול לקחת קצת זמן, במידה ואני לוחץ שוב אני משער שהוא "נפתח" למרות שלא רואים שום דבר על המסך גם אחרי הרבה זמן ואז אני צריך לסגור אותו (ומופיעה ההודעה שפיירפוקס יסגר ויש 2 חלונות פתוחים - או יותר במידה ולחצתי יותר), לאחר מכן כשאני אלחץ שוב על האייקון לפתיחה הוא יפתח כחלון קטן מאוד ואני אצטרך להרחיב אותו למסך מלא. עד כאן ההקדמה, אני לא יודע אם מישהו נתקל בזה אבל זה קרה לי כבר במס' מחשבים שונים. מישהו יודע האם יש הגדרה בקונפיגורציה של פיירפוקס או תוסף המחייב את הפיירפוקס להפתח תמיד בחלון גדול ולא לאפשר כיווץ המסך, אולי זה ימנע ממנו למזער / לכווץ את המסך לא…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אשמח לקבל קישור להורדה של התוכנה ומדריך להפעלתו ותיפעולו... תודה
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
זה תמיד ככה? יש דרך לשפר את מהירו הגלישה מבלי להסיר את התוכנה? אם לא, על איזה אנטי-וירוס אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד ! אני לא מצליח לראות תמונות אישיות ! ולא פרטים דרך החלון שיחה ! אני גם לא רואה את התמונה שאני שמתי אבל במחשב אחר הכל טוב ! למה זה? מישהו יכול לעוזר לי בבקשה ?<!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ברגע שה WINDOWS עולים אני מקבל חלון שבו כתוב כי תוכנה מסויימת מנסה להכנס לאיזה אתר g0ku.alf4-radmin.com.ar.אחריי אני סוגר את החלון הזה קופץ לי אותו חלון אבל הפעם עם תוכנה אחרת ואחריי זה גם תוכנה שרוצה להתחבר ל google.com!. איך שאני מתחבר לאינטרנט אני זוכה לגלוש איזה 5 דקות בלי בעיות ואז האניטרנט כבר בקושי זז והמחשב גם לא מגיב.הרצתי AD-AWERE ספייבוט וקספרסקי וכוויכול הם מצאו בעיות ומחקו אותם. האם יש לכם המלצות לגביי הבעייה שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה , והמסך הראשי לבחירת הכרטיס טלויזיה מופיע על שיטת שידור של ארה"ב והלשונית מושחרת כלומר לא ניתן לשנות ל PAL . אני יודע כנראה למה כי כשהתקנתי רשמתי ארה"ב כי חשבתי על השפה ולא על השידור . הבעיה שאני מנסה להתקין שוב הוא זוכר את הרישום שלי ולא נותן לי להגיע לבחירה של איזור השידור . אני צריך לדעת אם אפשר לשנות עכשיו או איך מוחקים את התוכנה שלא ישאר לה שום זכר בל לפרמט את המחשב .
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כבר זמן רב תוכנה (עדיפות לחינמית אבל לא חובה) שתאפשר לי לגבות ספרייה גדולה במיוחד בסביבות ה-50 ג'יגה. משהו בסיגנון iso אבל רק לנפחים יותר הרבה יותר גדולים. לא מצאתי עד כה משהו שעונה להגדרה ואני ממש לא רוצה להשתמש ב-zip או 7z. האם קיימת תוכנה כזו או שהדרישות שלי גבוהות מידי.... ??? תודה רבה ושבוע טוב לכולם.
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-