עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gangsta,

יש לי בעיה שאני רואה סירטונים ב HD (הסירטון של GTA4 ) שזה 720p זה פועל אבל זה זז לאט מה יכלה להיות הבעיה ? יש איזה מקודדים או משהו ?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by stio,

שלום רב, ניסיתי להתקין את תוכנת "פוטושופ 7" בעברית, וקיבלתי את הודעת השגיאה המצורפת. יש דרך לגרום לתוכנה לעבוד בכל זאת? מצורפים גם קבצי ההתקנה. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. שלום אני מוכר כנראה את המחשב הנייד שלי ואני מחפש דרך להעביר כל הנתונים שנמצאים באוטלוק 2003 המותקנת עליו לאוטלוק שבמחשב הנייח. אודה על הצעותיכם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by weissby,

עכשיו גיליתי את נושא התוכנות וקטוריאליות למשל יש את האילוסטרייטר ופריהנד.. פוטושופ שזה דבר שאני יותר מכיר זה שייך לתוכנות ה..ממ.. לאן זה משתייך בדיוק? ועוד דבר, אני רוצה לדעת אם קיימים עוד סגנונות של תוכנות חוץ מהתוכנות הנ"ל? ואיזה מן תוכנות אלה 3dmax ןmaya וpremiere? בכלל..תזרקו כל מיני שמות של תוכנות שהן מוכרות יחסית ותגידו בבקשה לאן הן משתייכות? וקטוריאלי או לא ויקטוריאלי?[br]פורסם בתאריך: 10.03.2007 בשעה 16:12:25 מישהו? :

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קניתי מאופיס דיפו חבילת דפים להדפסה על חולצות. אני רוצה להדפיס לוגו שלי על חולצות שחורות. מישהו התנסה בזה פעם? מה עושים עם אזורים בצבע לבן? האם גוזרים או מגהצים ככה? אשמח לעזרה, ממי שהתנסה. תודה

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. שלום אני רוצה לקחת סרטון של WMA ולהמיר אותו לAMR לפלאפון. 1)זה אפשרי? 2) אם כן להביא לי קישור לתוכנה 3) תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. יש לי THINKPAD T41 חסרים לי דרייברים ואני לא מצליח למצוא גם לא באתר של IBM. חסרים לי: 1)PCI MODEM. 2) SM BUS CONTROLLERS 3)ועוד התקן לא מוכר (לדעתי כ.רשת. אודה לעזרתכם המהירה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. Started by GRiM,

בעיה מוזרה מתרחשת אצלי, ה-ICQ מתחיל להתחבר ואז מתמזער מעצמו, כשאני פותח שוב - כאילו ולא לחצתי על "התחבר" בכלל (וככה כל פעם).

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  9. שלום איגנרתי הרבה אנשים מהרשימה ונכנסתי לקליינט אחר ונגעתי שם באפשרויות ומחקתי אותם מהאיגנור וגם מהרשימה עכשיו יוצא שמחקתי אותם וגם הם לא חסומים.. חשוב לי שהם לא יראו אותי מחובר.. איפה אני יכול למצוא את הרשימה?? או איך אני יכול לעשות שכל מי שלא ברשימה שלי לא יראה אותי מחובר ?? (במירנדה ניסיתי יש שם אופציה שלא באמת עובדת.. כי ניסתי עם חבר) מה אני אעשה? :-\

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. קראתי כאן שהרוב ממליצים על דיסק קיפר כתוכנת האיחוי הכי טובה עבדתי בעבר עם O&O.Defrag.Professional.Edition >> שגם עליה הימליצו ביזמנו הנקודה היא שהתוכנה הזו של וואברוט>>> היה לוקח לה לילה שלם לאחות את הדיסק ואילו דיסק קיפר עושה את זה ממש במהירות! אפילו יותר מהווינדוס > מקסימום שעה לדיסק של 250 מגה 1. איך זה יכול להיות>> זה לא נישמע הגיוני ...אתם לא חושבים? 2. יכול להיות שדיסק קיפר בנוייה על עבודה רצופה ומתמשכת ? בימקום חד פעמית מידי פעם מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by Black_eagle,

סליחה לא הייתי מעודכן בזה.. תוקן

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  12. הכנסתי את השם Media passלגוגל -שם מציעים להוריד תכנה בשם HIJACK THIS התכנה עושה SYSTEM SCANומוציעה רשימה אבל רוב הפריטים נחוצים. איך אני יודע מה מהרשימה צריך למחוק?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by etaish,

אהלן אנשים, זרוק לי צורב ישן בבית של אייסר כמו שאתם רואים, ומשום מה אני לא מוצא לו דרייבר באינטרנט, וישבתי כבר חמש שעות על גוגל ומשום מה לא מצאתי, אז אם יש לכם רעיון בשבילי איפה לחפש, או אם במקרה יש לכם אחד כזה, או שסתם בא לכם למצוא לי תדרייבר של זה, אני אשמח תודה : ) [ Acer MiniRW CRW8824MM 8/8/24 CD-RW ] - ככה השמוק נראה ; http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=83&page=Features סופש, וחג שמח רווי בסקס סמים וטראנס : )

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by שמואלל,

שלום, קודם כל עם זה לא שייך לפה תעבירו את זה לאן שזה שייך בבקשה. אכשיו יש לי סרט dvd שקוראים לו 300 מישקלו 4.0 גיגה ואכשיו אני לא יודע עם יש לו כתוביות. ובמידה שאין לו כתוביות אז איפה לסים זה התמונה של הקבצים http://img139.imageshack.us/img139/4756/moviefn0.jpg בתודה שמואל

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  15. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא לשמור תצלום בפוטושופ, ביחד עם המידע על המצלמה. ז"א, שבמאפיינים של התצלום אני אראה באיזו מצלמה זה צולם, מה הייתה מהירות הצמצם... בתודה מראש, מייק.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

ואיך מעדכנים?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by ElasticMan,

פירמטתי את המחשב של אבא שלי התקנתי WIN עדכנתי את כל השטויות של WIN וגם את הIE7 (כל זאת לאחר שהפכתי את WIN ל-VALIDATED , כלומר חוקי מבחינתם) עכשיו כשאני מפעיל את IE7 ומנסה להיכנס לאתר כלשהו...אני מקבל את ההודעה "the requsted lookup key was not found in any active activation context" למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

הגדרתי outlook 2003 תיבה שלי בGMAIL הכול עובד יש לי שם עוד חשבון אני מנה להכנס לאתר עם סיסמה ושם מישתמש הוא נותן מנסה להכנס דרךoutlook לא נותן ובחשבון השני הוא נותן רושם הודעת שגיאה המשימה 'pop.gmail.com (1) - מקבל' דיווחה על שגיאה (0x800CCC92‎) : 'שרת הדואר האלקטרוני שלך דחה את הכניסה שלך. אמת את שם המשתמש ואת הסיסמה שלך במאפייני החשבון. תחת כלים, לחץ על חשבונות דואר אלקטרוני. השרת הגיב: -ERR [sYS/PERM] Your account is not enabled for POP access. Please visit your Gmail settings page and enable your account for POP access.'

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ראית שכולם עם זה רק אני נישארתי עם האקספלורר שאגב סבבה אבל אם כולם אבל כולם עם הFIREFOX הזה שווה לנסות..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by stingeR-,

האם גם בצורב זה בדומה לצורבי הNEC\OPTIARC\SONY יש עידכוני קושחה או דברים דומים שמשפרים את איכות\מהירות הצריבה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. זה מוגדר על הלחצן האמצעי ותמיד האתר יורד לי למטה או עולה למעלה...

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  22. שלום לכולם.. אני קונה מארז חדש והמדבקה שעליה כתוב גם הSERIAL דבוקה לי למארז הקודם.. לפני שאני קונה את המארז החדש.. אפשר להעביר אותה ממארז למארז נכון? אם לא.. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by קובי 1980,

שאלה בבקשה. יש אפשרות להשתיק את הסאונד של החזיר השחוט בקספרסקי ? (כל מי שמשתמש/השתמש בזה יודע על מה אני מדבר) זה משגע אותי. תודה הקספרסקי הוא מגירסא 6

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  24. Started by hazi_s,

הי, מחפש תוכנה שמוחקת עקבות במחשב.

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  25. באיזו תוכנה אפשר לפתיוח קובץ עם סיומת VCF? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים