עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BINI,

שלום ברשותי קובץ סאונד אשר הגיע מהקלטה מרשמקול. הבעיה היא שהקלטה זו מלווה ברעשי רקע, אותם אני מעוניין להוריד מן ההקלטה. האם ישנה תוכנה שתאפשר לי לעשות זאת? תודה

2. Started by chmmr,

עד עכשיו הכנתי תפריטים ל DVD עם Ulead DVD MovieFactory 5 , התכונה נחמדה ועושה את העבודה. הבעיה היא שהתפריטים שם לא מספיק עשירים אני מורגיש די מוגבל ל menu-ים שהם יצרו. אני מחפש תוכנה שעושה את עבודה - הכנה תפריטי DVD עם המרה ה video לפורמט המתאים וצורבת אבל עם יותר תפריטים עשריים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה במחשב שהתחילה ממתי שפירמטתי אתמול, אני במחשב הכל טוב ועובד טוב. ואני עוזב אותו ל20-30 דקות והוא נתקע. המסך נשאר איפה שהוא היה ורואים את העכבר. כאילו קפוא. ואז חייב ריסטרט... מה לעשות ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by torrent,

שלום, יש הרבה תוכנות זדוניות ברשת, איך אני בודק אם תוכנה מכילה וירוס/פוגענית ? לאיזה אנטיוירוס יש את אחוזי הדיוק הטובים ביותר בתחום הזה ואיך אני יודע שהוא לא מתריע "התרעת שווא" והתוכנה אכן נקייה למרות שסימן אותה כזדונית? כאן אני קצת סוטה מהעניין, אם זה אכן וירוס, מה ברוב הפעמים המטרה שלו? להאט לי את המחשב? לדלות ממנו מידע? למחוק לי את הזיכרון? האם כל אלה אפשריים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מחפש תוכנה טובה מהירה ובחינם אם אפשר גם תוכנה לצריבה טובה חוץ מNERO תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by amit887,

הלוח הוא GA-8SR533 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש יש יש !!! נראה לי שמצאתי את הפתרון לבעיה ( בדקתי בשני מחשבים עם אותה הבעיה ובשניהם נפתרה הבעיה. תבדקו אם יש לכם ב Program Files ספריה בשם eZula אם כן יש שם קובץ הסרה של התוכנה הזו. תעיפו אותה לקיבינימט !!! לאחר ההסרה לסגור את האקספלורר ולפתוח שוב. נסה לכתוב עברית.... בינגו זה עובד !!! אני לא יודע מה זו התוכנה ה"מזויינת" הזו אבל תאריך הספריה שלה זהה לתאריך בו נוצרה אצלי הבעיה. איך עליתי על הבעיה: פתאום ה firewall הודיע לי שהתוכנה מנסה לגשת לאינטרנט היות ואני לא יודע שהתקנתי אותה מייד הסרתי אותה. והבעיה נפתרה. אני מבקש מאד ... למי שיש את הבעיה והיא נפתרה ע"י ההסרה. להחזיר תשובה כאן בפורום כדי לדעת עם זה פותר לכולם את הבעיה. תודה ובהצלחה !!!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by ruff stuff,

שלום אם יש לי 2 דפדפנים ואני משתמש בשנייהם אף אחד לא מוגדר ברירת מחדל האם פעולה מסוימת שאני עושה על דפדפן אחד תשפיע גם על השני? והאם אין בעייה שיש לי כמה דפדפנים? תודה.

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by rantza,

התקנתי לשני יוזרים באותו מחשב. לאחד הוא מאפשר עריכה בתוך ה-Windows XP Mode ולשני לא.... משהו בהרשאות אני מניח למרות שדיי בטוח שעברתי על הכל. מישהו..., משהו???.. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by artv8,

היי, שלום לכם. לאחרונה אני לא מצליח לראות את כל סוגי סרטוני הפלאש (ישנם אתרים שכן, וישנם אתרים שלא) מותקן אצלי הפלאש פלייר של אדובי מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  11. Started by פיסי,

זה גורם להופעתה של בועית נודניקית בתחתית המסך, מקפיצה פופ-אפים ובנוסף יש גם את ה-SPYTROOPER שזה עוד תוכנה כנראה מאותה חברה שמתקינה את עצמה לבד ואני לא מוצא דרך להוריד אותה. ה-uninstall הרגיל של ה-SPYAXE לא עובד. ה-uninstaller ה-"מיוחד" של זה בקובץ זיפ 1 ו-2 מסיר רק חלק מזה ומשאיר את ה-SPYTROOPER והפופ-אפים. ניסיתי את ה-ADAWARE, SPYBOT, WINDOW WASHER, ו-EWIDO ... לא עוזר... אני לא רוצה לעשות את כל ה-HIJACKTHIS והתהליכים שצריך לגעת ברגיסטרי, כי אני לא מבין כל-כך בעסק הזה ולא רוצה לדפוק את המחשב. יש איזו תוכנה שמסירה את זה ?

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by redinosh,

אני מנסה לפתוח איזה פרוייקט שלי והוא לא נותן לי כי הRASK DISK שלי מלא(ככה הוא כותב..) מחקתי את כול ההארד דיסק,עשיתי קלינאפ דיסק והוא נותן את אותה הודעה! מה לעשות?תודה מראש

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by BloodFist,

איך עושים? אם איזה תוכנה? גרסא מומלצת? תהליך הביצוע? עברתי קצת על הפורום בחיפוש ולא מצאתי ממש תשובה לשאלה שלי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  14. ערב טוב. אתמול פירמטתי את המחשב והיום הורדתי תוכנות על מנת להתקין אותם. קבצי ההתקנה של תוכנות כמו BSplayer ו-BitTorrent לא נפתחו כשהם היו בפרטישן D אך כשהעברתי את קבצי ההתקנה לפרטישן C קבצי ההתקנה נפתחו כרגיל. ד"א, שני הפרטישנים מחולקים מאותו כונן קשיח. וההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה לפתוח את קבצי ההתקנה ב-D הי זו: Error launching installer (אין מספר תקלה) מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  15. שאלה בכותרת. אני לא מוצא אף אחד מוצלח בגוגל, כולם או בתשלום או בחינם אבל עם הגבלות מטומטמות.

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. הכותרת אומרת הכל .....

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by Stone Eagle,

הי, יש לי Win2000 SP2. ב Control Panel, ב Administrative Tools יש קיצור דרך ל PWS. ניסיתי להריץ אותו לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה והוא ניתקע. התקנתי את כל הרכיבים של Windows שקשורים לאינטרנט (וכמה שלא קשורים, רק ליתר ביטחון), ונראה שה PWS התחיל לעבוד. עכשיו הוא שוב לא עובד, כלומר - הוא ניתקע כשאני מנסה להשתמש בו. אני מכיר די טוב את ה PSW של 98, ושם לא היו לי בעיות כאלה. מישהו יודע למה זה קורה? דניאל.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  18. יש תוכנה ששולטת בתוכנה שMSI סיפקה לי עם הכרטיס אבל היא על הפנים ותומכת בPOWER DVD ועוד כמה תוכנות שוליות אז רציתי לדעת אם זה איזה תוכנה אחרת שתוכל לשמש אותי לשלוט על המדיה פלייר אולי או WINAMP? יש סיכוי שזה אפשרי ויש כזה דבר?? תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by tzachi23,

אני לא יודע אם זה קשור לווינדוס 7 או לא אבל האופיס לא נותן לפתוח קבצים, אחרי שאני שומר קובץ וורד ואני מנסה לפתוח אותו הוא נותן לי הודעה: "אירעה בעיה בשליחת הפקודה לתכנית" ופשוט הקובץ לא נפתח. כבר התקנתי 3 גרסאות שונות של אופיס שהורדתי וכל גרסא התקנתי ומחקתי פעמיים ותמיד זה עשה את אותה הבעיה. האם זו בעיה ידועה שיש לה פיתרון?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. הקבצים הגיעו אלי על Floppy. קבצים מאוד ישנים שאני חייב לפתוח. הסיומות הן: CAP, CHP, CIF, FRM, VGR, WS. אלו אמורים להיות קבצי טקסט או משהו כזה. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  21. מישהו שמע אולי על תוכנה כזו? אם מישהו מכיר תוכנה חינמית ויתן לי לינק אני אשמח!

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by LRa,

היי, אני מנסה להוריד סרטון flash מאתר של הרצאות. אני מעוניין להמיר אותו לקובץ אודיו כדי שאוכל לשמוע אותו מהטלפון בכל מקום. עברתי על לא מעט מדריכים ולא הצלחתי לעשות זאת, כנראה שבאתר יש הגנה מהדרכים הקלות להורדת סרטון. האתר הוא: http://henryunger.co.il/#/lecture/1102 האם אתם מכירים טכניקות יותר מתקדמות? תודה

23. Started by יוגב1,

למישהו יש מושג איך עושים את זה? יש לי ויסטה. .

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  24. נכון לעכשיו יש 4 דברים שאני רוצה לעשות מהם דיסק משולב Office 2003 Pro Service Pack 1 For Office 2003 MUI (Hebrew) For Office 2003 Service Pack 1 for MUI את שני הראשונים שלבתי לפי ההסברים באתר הבא - http://unattended.msfn.org/xp/office2003_slipstreaming.htm את שני האחרונים הצלחתי לשלב אחד עם השני הבעיה שזה הגדיל לי את זה מ-70 מגה ל-300 ואני לא מצליח להכניס הכל על דיסק. מה שלא הצלחתי זה לשלב את ה-MUI עם האופיס, למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by omnius,

תמיד כשהוא מתעדכן הוא אומר מתי שוחרר העידכון הזה, רק שזו תמיד שעה שעוד לא היתה בארץ, ומכיוון שלא נראה לי שהוא מתעדכן מהעתיד רציתי לדעת של איזה איזור השעון הזה?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.