עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yosi yosef,

בתוכנה עצמה אני לא מוצא את כונן הסידירום .שכבר קים ועובד במחשב

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  2. שלום אז עשיתי פירמוט ויש לי שם אינטרנט אקספלורר 7 ואני לא מסתדר איתו אני רוצה להתקין את הישן יותר 6 ניראה לי איך אני מוחק אותו לגמרי ומתקין ישן כי זה לא נותן להתקין זה אומר לי שאני בא להתקין יש במחשב גירסה יותר חדשה תודה ( : אגב אין אותו בהסרה הוספה של תוכניות .

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  3. אוקיי יש לי קספרסקי והוא ממש נחמד, הממשק הרבה יותר נוח משל נורטון הקודם שהיה לי, אבל הסריקה המלאה של כל המחשב נמשכת יותר משעה! נכון שיש לי משהו כמו 240 ג'יגה של קבצים אבל יותר משעה זה עדיין המון! מה אפשר לעשות? :-\

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by SAOD,

אני לא יודע איך להסביר את זה הכי טוב ודווקא עכשיו אני לא מוצא דוגמא! בכל מקרה לדוגמע אני לקח אגס ושם עליו את ה"בקין" של תות... כאילו גורם לתות להיות בצורה של אגס... תודה,

5. Started by kimkhy,

שלום רב. מע' הפעלה : XP PRO. מסתבר שאחד המשתמשים במחשב, הוריד והתקין דבר הנקרא "מסנג'ר פלוס". בדיעבד הסתבר שהנ"ל, כלל כל מיני צרות צרורות, אחת מהן נקראת THUKNITRABIN, והיא באה בצורת TOOLBAR, המופיע באינטרנט אקספלורר, כסרגל מתחת לשורת הכתובת.לאחר הסרה מסודרת של ה PLUS, מלוח הבקרה, עדיין מופיע הסרגל הנ"ל... חיפשתי אותו ב REGEDIT. בשורה היחידה שבה הוא זוהה, הסרתי אותו, אך ללא הועיל. מסתבר שגם הותקנה הגירסה האחרונה - 6.2, וממה שקראתי במקומות שונים, גם היא מכילה סכנות שונות ומשונות, ואכן המחשב מתנהג משונה לאחרונה- איטיות רבה, הן בגישה לאתרים והן בשליפת דוא"ל, ולאחרונה גם תקיעה מוחלטת של המע'. יש לציין שמותקן נורטון אנטיוירוס, גירסת 2002, ופיירוול זון אלארם, הנבדקים תכופות לצור…

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  6. התקנתי את התוכנה, וקצת מפריע לי שכאשר אני משחזר את החלון שלה אחרי שהיא הייתה ממוזערת, לוקח לחלונות הפנימיים כמה רגעים להופיע... זה לא היה ככה עם CS הראשון...עוד מישהו חווה את זה? יש לי אינטל 1.8

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by Rio_911,

שלום, היה מותקן אצלי Adobe Photoshop CS3 Extended ME וגם Adobe Flash Professional CS3 רציתי להתקין גם את Adobe Illustrator CS3 ME והוא העלה לי הודעה בתחילת ההתקנה "Critical errors were found in setup: Incompatible payloads already installed. Please see the setup log file for details." הסרתי את כל התוכנות, (כולל פלאגינים של אדובי פלאש לפיירפוקס, שוקוויב וכו') התקנתי שוב.. הפעם התחלתי מהאילוסטרייטור. הוא הותקן בסדר גמור, עובד טוב. עכשיו אני מנסה להתקין את פוטושופ ושוב אותה הודעה... חיפשתי תשובות וניסיתי את חלקן אבל לא מצאתי אחת שעזרה.... למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by steakmaster,

אני לא יודע אם זה המקום, אבל אשמח לעזרה יש ליתמונה שאני מעוניין להדפיס על קנבס, אבל האיכות שלה לא משהו. האם יש מישהו שיודע איך לשפר את איכות התמונה להדפסה על קנבס או במקרה יש לו את התמונה באיכות יותר טובה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  9. Started by darkman,

אני רוצה תוכנת עריכה של קבצי MIDI אני רוצה לקצר את השיר...

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by 1900GT,

שלום, היה לי אימיול ישן 0.46 ממש טוב. היה לי איתו HIGH ID כל הזמן והוריד ממש סבבה (בדרך כלל בין 260 ל 310) והייתי חייב להחליף כדי להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה אז התקנתי את גירסא eMule MorphTX Mod 9.6 והוספתי את הCONFIG שהיה לי באימיול הקודם. ובאמת יכלתי להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה והיה לי עדיין HIGH ID אבל ההורדות היו ממש איטיות (בסביבות ה 20). לכן החלטתי להתקין את האימיול הרשמי גירסא 0.48A ושוב שמתי את ה CONFIG שהיה לי בראשון וההורדות הפכו להמהירות שוב אבל מה יש לי פתאום LOW ID. בעקרון כלום לא השתנה הפורטים הם אותם פורטים שפתוחים בראטור (270 PR) באופן עקרוני הכל אותו דבר חוץ מה הגירסא. יש לכם מושג מה אפשר לעשות ? כי כרגע הורדות מהירות אבל לא כמו פעם, כלומר האימיול יכול להוריד ב…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by alex15,

אני לא יודע אם זה וירוס או קובצ מערכת . יש לי בעיה ב vVX1000.exe ב TASK MANGER . . הבעיה הופיעה לפני כ10 ימיים .ולא ידעתי . אני מרגיש שיש האטה משמעותית באינטרנט אבל לא שמתי לב רק היום שהסרתי את ה VVX1000.EXE מ ה TASK MANGER והאינטרנט הפך להיות רגיל מהיר מאוד כמו שאני מכיר את האינטרנט שלי . באיזה תוכנות אפשר להסיר את ה VVX1000.EXE . אבל כל פעם כשאני מפעיל מחדש את המחשב הבעיה חוזרת . באיזה תוכנה אפשר לבהסיר אותו ??

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני חזרתי מטיול עם המחשב הנייד ואני רוצה לשמור את כל היסטוריית החיפושים שעשיתי בתקופה מסוימת, את המקומות שסימנתי בגוגל earth ואולי גם כל האתרים שהייתי בהם בתאריכים מסוימים. יש דרך אולי לשמור את החיפושים כקובץ טקסט או תמונה? אני רוצה לפרמט את המחשב ואח"כ להחזיר את כל הדברים האלו. דפדפן internet explorer על ויסטה הום פרימיום. תודה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  13. שלום הכתב פה מאוד קטן איך אפשר להקטין אם אני עושה עם הגלגלת וCTRL זה מגדיל אבל שאני נכנס לאתר אחר זה מתאפס...

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by daniel89,

מישהו יודע מתי אמור לצאת הגירסה העברית של OFFICE 2007 ??? תודה, דניאל.

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by djofri,

יש לי תוכנה במחשב שחוסמת לי אתרים קוראים לה PURESIGHT עכשיו אבא שלי שכח את הסימא ואני צריך להיכנס לכמה אתרים שהתוכנה חוסמת לי מי שהו יכול לעזור לי איך לעקוף אותה?? אני ניסיתי להוריד את ההפעלה שלה עם תחילת המחשב אבל זה לא עובד.. מי שהו יכול לעזור לי?? בבקשה.. ???

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  16. אז כבר יממה שלמה אני מוריד לי בכיף משהו עסיסי... הוריד לי כבר 4.6 גי'גה מתוך 5 ומשהו ואז לפתע ללא התראה מוקדמת אח שלי הקטן לחץ על משהו בעכבר והופיעה הודעת שיגאה שגרמה לקריסת התוכנה , Ok אז אני מדליק שוב את הביטרנט הזה ועכשיו פתאום הוא אומר שיש בעיה בהתחברות לטראקר ושהפורט שלי נכנס ל bkacklist ו timeout ... הוא אומר לי גם להחליף פורט אבל גם אחרי שהחלפתי זה לא עזר מישהו יודע איך להציל את ההורדה ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by hwzon,

איך אני יכל מקובץ Ape להפוך ל MP3 לעונים תודה מראש :nixweiss:

18. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה עם daemon tools כל פעם שהמחשב עולה הוא מציג לי את ההודעה הזאת גם לאחר שעשיתי הסר והתקנה מחדש כולל כיבוי מחשב ההודעה מופיע ישר עם עליית המחשב אני משתמש עם התוכנה כבר כמה שנים זאת פעם ראשונה שזה קורה לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by Ncoder,

בתור מפיק דפוס אני עובד כרגע עם 2 בתי דפוס אופסט, מתחילים להצטבר אצלי ביקושים גם לכמויות קטנות ולמיטב הבנתי עבור כמויות קטנות (מ-50 עד 1000) עדיף להדפיס בדפוס דיגיטלי כי זה יותר זול, יש לכם המלצות לדפוס דיגיטלי זול ואיכותי ? כזה שאני אוכל לעבוד איתו בתור מפיק דפוס ? אני צריך דפוס דיגיטלי לכל סוגי הדפוס, כרטיסי ביקור, מגנטים, הזמנות לאירועים\מעטפות, פליירים וכ"ו... תודה.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by ה פ נ י נ ה,

שלום אינני מצליחה לפתוח קבצי אינטרנט אותם אני מקבלת במייל. כשאני לוחצת על הלינק מופיעה הכתובית "פעולה זו בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא לפנות אל מנהל המערכת" אנא עיזרו לי

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  21. יש י מוזיקה שלי ממוינת עלפי ספריות הם בפורמט של WAV עם אני מכניס דירקטורי ל ITUNES הוא מכניס את כל השירים לסיפריה אחת ... מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by Vampire_Master,

שלום חבר'ה רציתי לדעת אם מישהו כבר ניתקל בבעיה הזאת , אני רוצה עכשיו להתקין KASPERSKY והוא אומר לי שאי אפשר אתה חייב להסיר את הAVG אוקיי הסרנו אותו מADD/REMOVE עדיין נשארה הבעיה ניסיתי את HIJACK THIS , CCLEANER , TUNE UP UTILITIES , REGISTRY MECHANIC כדי להסיר כל מה שקשור לAVG מבחינת REGISTRY וקבצים.. וכאשר אני מנסה להתקין את הAVG שוב , הוא נותן INTALLATION FAILED מה עוד אפשר לעשות בנדון הזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by I.Robot,

שלום. התחלתי להוריד קובץ באימיול, הגעתי ל98% ואז התברר לי שאף אחד לא משתף את החלק שנשאר. זה סרט SVCD. יש אפשרות לצרוב אותו איך שהוא? אפילו בלי שיראה את החלקים החסרים?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  24. ניסיתי להפעיל אותו בכמה נגנים וכולם נתקעים ומפסיקים להגיב...

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by staticx,

שלום אני מחפש תוכנה שתוכל לתת לי חיווי של מהירות המאוורר של הכרטיס מסך וטמפ של המעבד הגראפי. כמו כן נתונים כלליים על הכרטיס מסך תודה

• 5 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים