תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום אני יודע שיש איזה תוכנה שבודקת את תקינות הווינדוס על המחשב ומתקנת תקלות .. יש באמת כזאת ?.. איפה אני משיג אותה..?.. נראה לי שיש לי בעיה ב"סיסטם 32" ניסיתי להתקין איזה משחק והקובץ של הסטאפ לא עובד במקום זה הוא רושם לי הודעת שגיאה שיש חוסר תאימות שהסיסטם32/ אוטו אי.אקס.אי לא יכול להריץ את אמ אס דוס.. מה אני עושה ..?. . תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הבעייה הייתה שהוא פשוט איטי יותר.. הוא כן מקבל את ההודעות אחרי איזה דקה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הורדתי את האנטי-וירוס(טרייל!!!), וכשאני מתקין אותו, כשוהא מגיע לרסקיו דיסק, הוא סוגר את החלון ולא מתקין יותר. מישהו יודע מה הבעיה? כמו כן, אני מקבל כל דקה בערך 2 הודעות ספאם במייל, ככה שפעם ביום זה יוצא 70 הודעות בערך שאני מוחק :bash: מה לעשות?! זה OUTLOOK EXPRESS.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
http://www.songbirdnest.com/ Play music. Play the Web. ניראה כמו תוכנה מצליחה חדשה מבית מוזילה, כרגע עדיין בבטא (גרסא 0.5) די מזכיר את האיטונס. אפשר לסנכרן דרכה גם את האיפוד.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה ב-PerfectDisk: כאשר אני נכנס ללשונית S.M.A.R.T, על מנת לראות את מצב הדיסק הקשיח שלי, הטמפרטורה מוצגת לי כ-386793494. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילה לי בעיה שלפעמים אני נכנס לראות סרטוני פלאש באתרים לדוגמא יוטיוב.. ובמקום שיעלה הסרטון עולה לי מסך ירוק קבוע ויש לי רק סאונד וכל הדפדפן נתקע לפרק זמן מסויים עד שמופיעה הודעה שהתוסף קרס או שאני סוגר את התהליך ידנית.. עשיתי קצת מחקר וראיתי שאם משנים בהגדרות ומבטלים את השימוש בHARDWARE ACCELERATON אז זה מסתדר אבל מצד שני ברגע שאני עובר לראות סרטונים ברזולוציה 720P הם קטועים ומפוקסלים (כולל הממשק שליטה של יוטיוב שהוא מפוקסל ברזולוציה הזו). ניסיתי להסיר ולהתקין פלאש, לעדכן אותו , לעדכן את הדפדפן וכלום.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
הכנתי לעצמי חתימה ראשונה בפוטושופ אחרי המון קורסים שעברתי. החתימה קצת ריקנית ואני יודע את זה כי אני אוהב את זה ככה. אני מקווה שהחיתוך יצא בסדר. תודה על התגובות מראש,רון.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתתן לי אפשרות לדחוס תמונה ע"י הוספת תפריט כאשר לוחצים על התמונה עם קליק ימני.(משהו בסגנון של הCOMPRESS TO, של WINRAR) מישהו מכיר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם ערב אחד , בלי שביצעתי איזה שינוי מיוחד , אני מדליק את המחשב והאינטרנט בקושי זז. משהו בסביבות חמש דקות עד שרק עולה השם של האתר על הטאב , וזהו העמוד לא נפתח. המחשב מחובר דרך כבל והכל היה תקין. מה גם שבמחשב אחר שמובחר באופן אלחויט האיטנרנט בסדר. האם זהו וירוס? סרקתי עם נוד32 ו׳avg ולא עזר. נותר לי רק לפרמט?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
עיצוב שעשיתי לרדיו..! מה אתם אומרים?! זה מוקטן לצרכי הגנה אז לא רואים כל כך טוב.. אבל עדיין אפשר להבין איך זה נראה.. תגובות בבקשה..!! זה העיצוב : http://free-t.be/Upload/file/UP8m4r2b2.jpg
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני חייב לסיים לרשום עבודה ב-word ויש לי העייב עם ה-עברית וה-אנגלים זה נהייה כמו ב-icq זאת אומרת כשאני רושם משפט בעברית ואז עובר בעמצא לאנגלית הוא מעביר א המילה באנגלית לסוף ואז כשאני חוזר לעיברית זה רושם מלפניי המילה האנגלים (אם לא הבנתם תנסו לרשום משפט מעורב ב-icq) נ.ב יש לי office xp
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לאיזה אתר(עשיתי שם משתמש וסיסמא נכונים כמובן) והוא נותן לי הודעה כזאת: אי-התחברות מוצלחת ההתחברות לא הצליחה בשל בעיית עוגיה. אנא ודא כי כל העוגיות מאופשרות בדפדפן האינטרנט שלך לאתר זה. איך אני מסדר את זה? כותרת עודכנה ע"י multicore דפדפן זה לא אינטרנט ונא לרשום כותרות אינפורמטיביות לבעיה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני פותח קובץ עם הסיומת lcd? ניסיתי בDAEMON TOOLS ולא הצלחתי לפתוח...
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מעניין עם כל האובססיביות שיש פה לאנשים עם אנטיוירוסים, כמה בפועל זה דבר שעוזר לכם, וכמה זה יותר לצד השקט הפסיכולוגי שבעניין (ולכמה אין בכלל)... אם אתם מסמנים את אחת מהאופציות שנדבקתם ו/או שהאנטיוירוס התריעה, תפרטו מה היתה הסיטואציה (דואר שהגיע לתיבה הפרטית, תוכנה שהורדתם, גלישה לאתר וכו).
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כן, זה שוב אני, ועוד יגון אזוראוס... יום בהיר אחד, בלי שום סיבה, עשיתי סידינג לקובץ מסוים על 15 קילו (המגבלה שלי), אבל פתאום הוא ירד לאפס ומאז לא זז. ניסיתי בתפריט ההגבלות 999, 0, 5 - שום דבר לא עוזר. מה לעשות? אני משתמש באזוראוס + ג'אבה האחרונים, ופלאגינים SafePeer, AutoSpeed, AutoDirectorySeeder, Extra Seeding Columms. אגב - מהי חבילת האינטרנט המהירה ביותר שמציעים היום בארץ? (גם בהורדה וגם בהעלאה). תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
עד היום אהבתי את האייטיונס ואת הדרך שהתוכנה מסדרת את השירים. בגרסה 7+ (7.0.2) אפל איכזבו אותי ועם שיחרור הגרסה החדשה שוחררו עמה הרבה באגים, אחד הבאגים הכי מעצבנים זה שפתאום השיר קופץ קדימה קצת... בגרסה 6 זה לא קרה אף פעם.. עכשיו אני מחפש תוכנה אמינה ביותר כמו אייטיונס שתמיין ותציג את כול השירים לפי אומן, סגנון, אלבום, שנה, דירוג ועוד.... WMP לא בא בחשבון שונא את התוכנה הזאת. תודה לעוזרים. (נ.ב חשוב שהתוכנה תוכל לזהות את כול השירים במחשב וישר להעביר אותם לרשימת ההשמעה.)
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
בעבודה שאני עובד בה אני מקבל לדוגמא 500 קבצים שהשם של כל הקבצים מתחיל במילה מסוימת ואחריו יש מספר לדוגמא: אביב 1 אביב 2 אביב 3... ככה איזה 500 קבצים ואני בטוח שהם לא משנים בעצמם אחד אחד כל קובץ... איך הם עושים את זה? יש איזו פקודה אוטומטית שמתבצעת דרך צירוף של כמה מקשים? או שזו איזו תוכנה אוטומטית? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלומות. כאשר נגמר שיש בוינאפ ואני מדבר על הגירסאות החדשות השיר נגמר בצורה הדרגתית כזאת שנעימה לאוזן ולא בום ישר נגמר. עכשיו רציתי לדעת כיצד אני יכול להפעיל את האפשרות הזאת כי משום מה זה לא פועל לי. תודה
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הורדתי ,מאתר WALLA מפת הרחוב שלי,לקובץ HTML . ברצוני להעתיק חלק מהמפה ולהדביק לקובץ WORD . האם אפשרי? איך?. הערה: אין לי עורך לקובץ HTML .
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי מספר יפה של דיסקים עם MP3 אני מחפש תוכנה שפשוט תוכל לנהל אותם מבחינת רשומות ניסיתי את CD BANK CATLOGER אבל היא עושה לי בעיות. אם למישהו יש המלצה אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
פתחתי בעבר נושא על התוכנית שהיא לוקחת לי הרבה זיכרון וסרקתי עם כמה תוכנות וכל זה ולא מצאתי כלום. בכמה ימים האחרונים זה לוקח ממש הרבה זיכרוןהתמונה הראשונה) ושאני עושה סיים משימה על התוכנית כדי שהמחשב יזוז אז הסרגל כלים של הווינדוס(של ההתחל) משתנהתמונה שנייה) מה אפשר לעשות חוץ מפירמוט? סרקתי עם NOD32, spysweeer , adaware וזה לא מצא משהו קשור:\ תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל עידכונים מהאתר TORRENTLEECH אבל אני לא יכול כי האתר חסום ע"י פילטר (מחשב בעבודה). יש איזשהי אפשרות להתחבר ממקום אחר ולקבל את אותם העידכונים ?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
אני משתמש פעם בפיירפוקס, אינטרנט אקספלורר וכו'... אבל למשל בוואלה ובעוד כמה תמונות באינטרנט אני לא רואה כלום. אפילו אחרי שעדכנתי את הפלאש פלייר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-