עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Satlan,

חברים קורה שאני מוריד נגיד קובץ מביטורנט אז הוא כזה מפוצל להרבה חלקים שבתוכו יש ראר או סוג קובץ דומה גדול אני עכשיו עם קובץ ראר של 1.5 גיגה ואני רוצה לפצל אותו, איך עושים את זה? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by LivingDead,

למי שיש Win XP PRO ויש לו מותקן Norton internet Security 2005 או הפיירוול או האנטיוירוס,או שניהם ביחד,אבל בגירסת 2005 בלבד...יש לי בקשה קטנה,תלכו ל Control Panel----->Administrative Tools ----->Internet information services ותגידו לי אם זה עובד לכם....???? כי בגירסת 2004 זה לא היה עובד,זה היה תוקע את ה IIS. ולא היה מאפשר לי לעבוד איתו ,ובלי זה אין לי שימוש ממש במחשב. תודה מראש!!!!!

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by T-Flash,

שלום לכולם למה משמש הכלי Slice Select Tool? (האות K בפוטושופ). תודה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  4. יש לי פוטושופ 11 מורחב. הבעיה היא שהוא עובד איטי רצח.. הוא לרוב נתקע והוא עובד מממממממש עיטי? רעיונות?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by azaz,

אני מנסה להתחבר לאיזה אתר(עשיתי שם משתמש וסיסמא נכונים כמובן) והוא נותן לי הודעה כזאת: אי-התחברות מוצלחת ההתחברות לא הצליחה בשל בעיית עוגיה. אנא ודא כי כל העוגיות מאופשרות בדפדפן האינטרנט שלך לאתר זה. איך אני מסדר את זה? כותרת עודכנה ע"י multicore דפדפן זה לא אינטרנט ונא לרשום כותרות אינפורמטיביות לבעיה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/art/RGB-216618939

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  7. הדוד שלי שהגיע מל.א ביקש ממני שאני אוריד בשבילו את המשחק דיאבלו 2, ואני הורדתי. עכשוי הבעיה היא שהקבצים שאני מוריד הם בסיומת mdf ואיני רוצה להתחיל ללמד אותו להתקין את המשחק בצורה מסובכת כי הוא לא נשאר פה עוד הרבה זמן... האם יש דרך מסויומת שבה אני יוכל לעזור לטו ולצרוב את המשחק בצורה יותר קלה ??? המשחק דיאבלו 2 מגיע ב3 דיסקים א. התקנה ב. משחק ג. תוספים סרטים ( אני חושב!!?) תודה על העזרה מראש תומר בכר

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי הוצאתי סרט מהסיפריית וידאו ואני רוצה להפעיל אותו עם ה bs player הבעיה שלי היא שהוא ישר מתחיל את הסרט כשאני עושה open directory ובוחר בתיקיית ה video_ts ... איך בכלל צריך לפתוח את הסרט ?! ואם זה כך , אז איך אני מגיע ל menu ?! תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  9. שלום, הורדתי את Google Earth וכשאני מפעיל אותו כל המסך רועד לי בצורה מטורפת. איך אני פותר את הבעיה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  10. Started by creek,

ה-Norton AntiVirus הוא ב-SystemWorks הוא כמו ה-Antivirus הרגיל שלהם?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by Boomer,

מה זה הקובץ שנקרא HOSTS File שכתוב לשים אותו בתיקייה של Windows ולמה הוא משמש? התוכנה פועלת בלעדיו אז בשביל מה הוא?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, יש מצבים שיוצא לכם 2 סירטונים שהם בעצם 2 חלקים של סרט אחד? אז זהו, שאני מחפש תוכנה שתוכל לחבר בין 2 חלקי הסירטונים כדי שיצא קובץ אחד בלבד. יש כזה דבר?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  13. יש לנו סמסונג 900 ולאחר שאני מעביר את הסרט שצילמתי איתו הוא נשמר כקובץ 3gp.* איזה נכן יכול להפעיל קבצים כאלה? או שפשוט אני לא העברתי נכון? מה לעשות איך לראות את הסרטונים במחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by galCool,

איך אני שומר אנימציה כמו שצריך? שמרתי את האנימציה ואז אי אפשר לפתוח אותה.. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  15. האם מישהו נתקל בהודעה כזו של יאהו שקופצת כל כמה שניות? http://www.zix.co.il/images/z-1115928591.JPG מה עושים עם זה?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by x-amin,

כל פעם התוכנה פלאש עושה לי בעיות אחרי כמה זמן שהיא פועלת בום היא קורסת וכלום לא נשמר... עכשיו ניסיתי להתקין מחדש והכל כלום לא עזר...מה אפשר לעשות? בניהול השגיאות מופיעה לי השגיאה הזאת: "??תקלה ביישום flash.exe, גירסה 7.0.0.470, תקלה במודול wintab32.dll, גירסה 3.24.0.0, כתובת התקלה 0x00006b6d?.?? לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp." אם זה עוזר.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by tgen,

בלשונית החיפוש באימיול שלי האפשרות "חפש עם יוניקוד" חסומה ובגלל זה כל התוצאות חיפוש בעברית מופיעים בג'יבריש יש דרך לפתוח את האפשרות הזאת חוץ מלעבור לאימיול אחר?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by Radeon38,

שלום אני מחפש תוכנה שתעשה ניקוי מערכת הפעלה אבל לעומק.אני מריץ CCLEANER בקביעות אבל המחשב שלי בשבוע האחרון מקרטע.בהתחשב שזה אופטרון עם 3 גיגה ורוב השימוש זה אינטרנט חייבת להיות בעית תוכנה כלשהי.האנטי וירוס לא איתר שום דבר וספיירוורים לא מצאתי.אני מבקש שמות של תוכנות חזקות לניקוי מערכת ורג'יסטרי כי לעשות פורמט זה הכי קל וזה לא ממש פיתרון. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  19. Started by NiTRo37,

כשאני רוהצ להתחבר למסן, כתוב לי שצריך לעדכן את התוכנה, ואני ממש לא רוצה בזאת. איך מעיפים את ההודעה המעצבנת הזאת ומתחברים נורמלית? כי ככה זה לא מחבר אותי.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  20. אני מתכוון לאפשרות שהווינדואז עושה שהמסך יכבה אחרי 10 דקות, עם איזה קובץ\פקודה אני עושה את זה ? כנ"ל לגבי כיבוי המחשב לגמרי

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by M.G.,

מישהו יכול להמליץ לי על מדריך טוב שיכול לעזור לי ללמוד מאפס תוכנות כמו Photoshop או Flash? אני יודע שישנם הדרכות באמצעות חוברות או ספרים, וישנם הדרכות באמצעות סרטים או משהו כזה. בכל מקרה אשמח לכל עזרה בנושא. (כולל לינקים...).

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by -Tal-,

אהלן יש לי NOD32 SMART SECUTIRY 4, רציתי לדעת איפה אני מגדיר ב FIREWALL לאיזה תוכנות תהיה גישה לאינטרנט ולאיזה לא. תודה!

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  23. צריך תוכנה שתעביר לי סרט ממצלמת וידאו למחשב בפורמט MPEG או AVI ...לא משנה העיקר שתהיה הפשוטה ביותר להבנה (לא בשבילי...) יש המלצות ? אגב איך מחברים מצלמת וידאו למחשב אם אין ציוד מיוחד או משהו ... ? תודה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  24. כמו בכותרת אני מחפש תוכנה שנגיד אתן גישה לתיקיה מסויימת ולא יותר, שלא יוכלו להיכנס לכול דבר אשר רוצים. אני מעוניין להריץ משחק ושחבר שלי ישחק דרך המחשב שלי במשחק, ופשוט שלא יסייר לי במחשב.. טוב לא משנה כבר עזרו לי בפורום אחר, תודה בכול מיקרה אפשר לינעול.

25. Started by gal_il50,

האם אפשר להוריד נורטון אנטי וירוס 2003 מהאינטרנט ואם כן מאיפה?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים