עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tomerk1,

אני משתמש הרבה זמן ב-Firefox. לפני כמה ימים שמתי לב לבעיה שכאשר אני מוריד דברים אין לי את חלון רשימת ההורדות באותו הזמן. הקבצים אומנם בתהליך הורדה אבל אני לא רואה מה המצב שלהם ופרטים נלווים נוספים. אני גם השתמשתי בתוסף Download Statusbar שגם הוא נעלם. ניסיתי להתקין מחדש-לא עזר,כולל מחיקה מה-regedit מה עושים במצב כזה? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. שלום לכולם, בזמן משחק במחשב שחקתי במשחק מאפיה2 ופתאום נתקע לי המשחק מסיבה לא כך כך ברורה ולא זז ולא הגיב כלל, אז אחרי מספר דקות התייאשתי ועשיתי ריסט ואחרי הריסט עלה המשחב ונתקע והוא רושם לי את זה " Verifying DMI POOL DATA " ולא עולה. מה אתם חושבים שהבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  3. סירטוניי HD או FullHD נתקעים ביוטוב(הם זזים בצורה מקוטעת) זה קורה גם בsafari 4 beta וגם באקספלורר 8 הרישמי.. <-----מפרט בצד

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  4. בוקר טוב אני מחפש תוכנה לגיבוי וארגון תמונות כמו גוגל פוטו או כמו הפיצ'ר שיש לסלוגי מומנטס עכשיו אני יסביר קצת אחרת יש לי כונן שמחובר לרואטר בבית ויש לי תקיה במחשב שבעצם אני מגבה לשם הכל אני מחפש תוכנה שבעצם תגבה תמונות בצורה חכמה מהמחשב ואפילו מהנייד שלי אם אופציה במידה. ויש ליצור גישה למשתמשים נוספים האם קיים דבר כזה

5. ניסיתי לגלוש בו קצת והוא כל הזמן מפסיק ליפעול כל פעולה קטנה הוא ניסגר צריך להכניס אותו לרשימה של הבטות הגרועים בהיסטוריה

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  6. לאחרונה קניתי צורב DVD ועברתי לשיטת הקבצים NTFS הבעייה שלי היא שכול פעם שאני מנסה לפתוח קבצי RAR גדולים אז הוינראר נתקע אחרי כמה אחוזים(משתנה מפעם לפעם) וכותב הודעת שגיאה כזו write error in the file*****probably the disk is full מה השגיאה הזו אומרת? יש לי 10 ג'יגה פנויים.. ניסיתי גם לפתוח את הקובץ בWINACE אבל שם הוא לא מתחיל בכלל לפתוח אלא נתקע על ההתחלה.. בבקשה תעזרו לי ??? צירפתי גם תמונה של השגיאה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by RT-PRO,

אני זוכר ממש ממזמן היתה לי תוכנה בדוס בשם Ghost שהיתה עושה גיבויים לC ,ככה שכל פעם שקרה משהו לWINDOWS במקום להתקין מחדש את כל המערכת ,התוכנה היתה מעתיקה ל C את הגיבויי ובזה נגמר כל הסיפור. ממש ממש הרבה זמן לא השתמשתי בזה ואיבדתי אותה לפי מה שהבנתי זה בעצם ה Norton Ghost של היום בגרסה שלה לחלונות, (יש לי את גרסה 7) שאלתי היא ,איך משתמשים בזה ? יש איזה מדריך או משישהו יכול להסביר לי את אופן הגיביי והשחזור ? (גם שחזור מדוס אם אפשר כי זו המטרה למעשה)

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  8. Started by IlanF,

הפלאפון שלי מצלם וידאו בפורמט MJPG, אני צריך איזה CONVERTER להמיר סרטים מMJPG לAVI ולהפך. קיים כזה CONVERTER?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

הורדתי את האנטי-וירוס(טרייל!!!), וכשאני מתקין אותו, כשוהא מגיע לרסקיו דיסק, הוא סוגר את החלון ולא מתקין יותר. מישהו יודע מה הבעיה? כמו כן, אני מקבל כל דקה בערך 2 הודעות ספאם במייל, ככה שפעם ביום זה יוצא 70 הודעות בערך שאני מוחק :bash: מה לעשות?! זה OUTLOOK EXPRESS.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  10. התוכנה מותקנת ב c: ואני רוצה שההורדות יהיו ב d , כיצד ניתן לשנות זאת ?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  11. תודה מראש ..

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  12. שלום. יש לי בעייה ב-PerfectDisk: כאשר אני נכנס ללשונית S.M.A.R.T, על מנת לראות את מצב הדיסק הקשיח שלי, הטמפרטורה מוצגת לי כ-386793494. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by E-tay,

שלום.... יש לי אינטרנט בכבלים 750K ואני המהירות הורדה בסדר גמור אבל הדפדפן נורא איטי ....(כל האתרים נטענים לאט) מה אפשר לעשות<?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by galigola,

הורדתי את הקובץ,יש לי את התיקיה ואני לא מבין איך ואיפה להתקין את זה,מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. היי כבר הרבה זמן אני סובל מאיטיות...זה בקושי מוריד לי על 10...... לעיתים זה מוריד גם על 20...אבל רק ברגע שיש הרבה מאוד קבצים...ולוקח לו די רבה זמן להתחיל להוריד... אין שום בעיות פיירוול וכדומה... לכל הקבצים יש מקורות.... הבעיה נמצאת רק בתוכנות\משחקים\RARים.....אבל בשירים בודדים זה מוריד לי יש על משהו בסביובת ה5...(שאצלי זה ניחשב להרבה...) יש לי חיבור 2mb של בזק.. אם אתם צריכים עוד פרטים אז תגידו... (אל תגידו לי לעבור ל BT משום שאין לי איך להשיג טורנטים..) איך אני פותר את בעיית האיטיות הזאת?!?! תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by naoriko,

אני נכנס לנרו הכל טוב ויפה אני נכנס לצרוב מסמכים וכל מיניי דברים מעורבבים בדיסק של דיוידי אני נכנס לדיסק זהב שיש עליו דף שזה צריבה של מכל מיניי דברים בדיסק של דיוידי אז אני נכנס לזה שם את הדברים ושאני בא להתחיל לצרוב שאני עושה BURN אז אחריי שנייה זה מבקש ממני לשמור איפשהו את הקובץ אני שומר וזה עושה כאילו זה צורב אבל בעצם זה שומר ואז שאני נכנס לקובץ ורוצה לצרוב אז זה עושה את אותו הדבר שוב ושוב במקום להתחיל ישר בצריבה בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי תודה רבה רבה רבה רבה למגיבים!!!!!!!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by thebenjamin,

כל פעם שהסרט מסתיים הוא חוזר עליו מחדש.. איך אני מבטל את החזרה.. אני לוחץ איפה שרשום חזרה על קובץ אחד.. זה משתנה רק לאקראי ולחזור על הכל.. ובכל האפשרויות האלה הוא מתחיל את הסרט מחדש..

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by seladlev,

שלום התקנתי דרייבר לכרטיס קול אני חושב שזהו הדרייבר הנכון לפי התוכנה של אוורסט איתה בדקתי העניין שיש קול פתיחה של ווינדוס אך הנגנים אינם מזהים את כרטיס הקול וכך גם המחשב מה התקלה כאן אשמח לעזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  19. שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  20. שלום לכולם שאני רואה סרטונים ביוטוב אני רואה פסים לבנים על המסך ונעלמים.... עכשיו שאני מחליף לדרייבר ממש ישן זה לא קורה... רק בדרייברים החדשים.... של ATI 10/3 10/4 10/5 10/6 כל אלה זה קורה לי... אני לא מבין למה זה ... מישהו נתקל בזה? הנה לדוגמא בסרטון הזה יש לי בהתחלה אם מגדילים את המסך : http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related אני רואה פסים כאלה נעלמים ובאים...

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by domuzy,

איך אני מגדיר ב OFFICE 2000 (עברית) שיסומנו לי גם שגיאות כתיב ולשון באנגלית (קווים גליים באדום וירוק)? ניסיתי ב"אפשרויות" להכנס ל"בדיקת דקדוק" אבל זה לא מאפשר גישה לשם (מין אפור כזה). איזו דרך יש לגרום לגלים להופיע??? נ.ב- בעברית האדום מופיע והירוק לGRAMMER לא מופיע.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by zakko,

שלום יש לי בעיה בכניסה למייל, אני נכנס מגוגל ללינק של הGMAIL והוא כותב לי שגיאת אבטחה, מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  24. אני פשוט רוצה לדעת אם להתקין את התוכנה המצורפת או שREAL PLAYER מספיק לי.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.