תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
:AR15: :asthanos: :bash: :asthanos: :AR15: :saint: :smoke:
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי. בזמן האחרון שאני נכנס לכל אתר, הנורטון מתחיל לקפוץ, ואומר שיש ניסיון התקפה על המחשב, והניסיון נחסם. תמונה: http://up115.siz.co.il/up2/innnugjuy4zm.png מה אני אמור לעשות? עשיתי סריקה עם הנורטון ועם Avira ואין כלום =|
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם, אני חדש כאן יש לי שאלה קטנה.... בטעות נמחק לי הסמל של IE 7 מהמסך הראשי, וכעת אני לא יכול למצוא את ההגדרות של הדפדפן, כלומר- אני יכול ליצור קיצור דרך, אבל אז אם אני אלחץ מקש ימני ומאפיינים לא יהיה לי שמה את מחיקת הקוקיס, היסטורי(אלה דברים שגם ניתן לעשות ידנית לא?), והכי חשוב- ההגדרות אינטרנט. גם אני הולך למקום עצמו שבו מותקן בדפדפן(C:\Program Files\Internet Explorer) גם שמה אני לא יכול לשנות את ההגדרות אז מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
פתאם באחד המחשבים שלי האקספלורר לא רוצה לרשום בעברית, לא בשורת הכתובות ולא בשום מקום, מן הסתם ב-FF וכל מקום אחר בוינדוס ניתן לכתוב בעברית כרגיל, מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל אותו בכמה נגנים וכולם נתקעים ומפסיקים להגיב...
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הורדתי קובץ(סרט) ומאיפה שהורדתי היה רשום בבואת דיסק ולא וידאו וזה 2 קבצים(CUE,BIN) יכול להיות שזה סרט ואני צורב את זה עם הנרו(BURN IMAGE וכו') ולמה זה בקובץ כזה?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
צריך עברית למכשיר מסוג mio168 rs eyron מגירסא 4.5 ומעלה ( כולל 4.5 ) כי היתה לי 4.0 וזה לא מתאים לו זה נותן עברית ב 80% ורק 4.5 תתן 100% עברית . תודה רבה רבה לכל העוזרים ואם ההודעה לא מתאימה לפורום זה אז סורי כי זה ניראה לי הפורום הכי מתאים ...
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ב MSIE 8 זה לא קורה. כמו כן, אני לא בטוח אם זה קשור, אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב קובץ לי windows help and support, אם אני לוחץ X אז קופץ אחד חדש, ולא מפסיק לקפוץ עד שאני מקליד משהו בתיבה של ה feedback ולוחץ על "was useful/was not useful/was useful somehow".. בד"כ אני מקליד משהו כמו sdlgkj ולוחץ על was useful.. מה לעזעזל? תודה, אבל אני לא צריך כ"כ הרבה עזרה! נ.ב אין לי אנטיוירוס כבר חצי שנה ואני מוריד פיראטי.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש את הדרייבר המקורי שאפשר למצוא בגוגלאני חושב אבללא מצאתי האם יש דרייבר אוניברסלי שמתאים למגוון גדול של מצלמות דיגיטליות.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אני יודע שיש איזה תוכנה שבודקת את תקינות הווינדוס על המחשב ומתקנת תקלות .. יש באמת כזאת ?.. איפה אני משיג אותה..?.. נראה לי שיש לי בעיה ב"סיסטם 32" ניסיתי להתקין איזה משחק והקובץ של הסטאפ לא עובד במקום זה הוא רושם לי הודעת שגיאה שיש חוסר תאימות שהסיסטם32/ אוטו אי.אקס.אי לא יכול להריץ את אמ אס דוס.. מה אני עושה ..?. . תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אחה"צ טובים לכולם, לאחרונה בלילות מוקפצים לי פרסומות בעברית (מן הודעות כאלה) בMessenger, יש שם את ה-IP, גם טלפון להתקשר (של הפירסומת). רציתיל לברר מה אני יכול לעשות עם זה (יש לי screenshot שמור של מספר הודעות). תודה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האם יש אפשרות שתוכנת אימייל(thunderbird לדוגמא), תהיה מסונכרנת בצורה מלאה עם הג'ימייל? הכוונה היא שאני אוכל לקרוא את המייל דרך התוכנה, ואחרי שאני קורא, שלא יופיע לי בג'ימייל בתור הודעה חדשה, ושאם אני אמחק הודעה, שתמחק גם בג'ימייל. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בגרסה החדשה שיצאה יש שם דבר כזה שקוראים לו speed dial מישהו מכיר הרחבה ל firefox שעושה אותו דבר
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מישהוא מוכן לתת לי שמות של תוכנות שמצרפות לסרט תרגום והופכת אותו לקבוע על הסרט
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני חייב לבדוק משהו בדחיפות, שמות של חלקים למשל זכרונות, כ.מסך, + החברות שלהם וזה מה-זה דחוף!! פעם היתה לי אבל שכחתי את שמה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכלם! אני צריך רשימה של תוכנות חינמיות שכל מחשב צריך. (נניח אחרי שפירמטם את המחשב, איזה תוכנות אתם תתקינו?) למשל אנטי וירוס, פירוול וכ"ו. אני צריך את זה לתוכנה שאני בונה. אני אסביר לכם עלייה בהמשך. אני יודע שיש רשימה של תוכנות.. אבל זה לא ממש עוזר לי כי אני רוצה שנגיע ביחד לרשימה מסודרת של תוכנות. אם אתם יכולים אני אשמח ללינק ישיר לתוכנה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, בכמה ימים המחשב שלי נהיה קצת איטי..קיצר בדקתי קודם ואני רואה שיש תהליך שנקרא SYSTEM (זה לא הסיסטם איידל הזה..אחד אחר) שתופס בין 50-80 CPU. הנה תראו תמונה: http://up181.siz.co.il/up1/dcziuhnytyzm.jpg הרצתי NOD32, ADAWARE, רגסטימשין כולם במצב בטוח, וזה לא מצא לי שוב דבר רציני ולא עזר. שהווינדוס עולה עולה איתו ההודעה הזאת: http://up178.siz.co.il/up1/3whnzvcyykzm.jpg יש מצב זה קשור? איך אני מעיף את התהליך הזה? הוא תוקע את כל המחשב..
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני רואה סרטונים ביוטוב אני רואה פסים לבנים על המסך ונעלמים.... עכשיו שאני מחליף לדרייבר ממש ישן זה לא קורה... רק בדרייברים החדשים.... של ATI 10/3 10/4 10/5 10/6 כל אלה זה קורה לי... אני לא מבין למה זה ... מישהו נתקל בזה? הנה לדוגמא בסרטון הזה יש לי בהתחלה אם מגדילים את המסך : http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related אני רואה פסים כאלה נעלמים ובאים...
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני חייב לסיים לרשום עבודה ב-word ויש לי העייב עם ה-עברית וה-אנגלים זה נהייה כמו ב-icq זאת אומרת כשאני רושם משפט בעברית ואז עובר בעמצא לאנגלית הוא מעביר א המילה באנגלית לסוף ואז כשאני חוזר לעיברית זה רושם מלפניי המילה האנגלים (אם לא הבנתם תנסו לרשום משפט מעורב ב-icq) נ.ב יש לי office xp
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקירור של המעבד קצת מרעיש, ואני רוצה שבלילה מתי שהמחשב דלוק אבל המעבד לא נמצא במאמץ , להנמיך את מהירות הסיבוב של המאורר בשביל שקט. אם יש תוכנה שגורמת לשינוי המהירות אוטומטית כאשר הטמפרטורה משתנה אני ישמח. הקירור הוא לא הרגיל של אינטל!!! המעבד: intel e7200 הקירור: Buffalo Evercool http://www.frostytech.com/articleimages/200706/evercoolHPFA10025_pspc.jpg הלוח: GigaByte GA-P31-DS3L ויש לי ספק שקט לחלוטין sweex 450W אם זה משנה משהו, המחשב בן שבוע. תודה רבה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי יש לי מספר סרטונים בפורמט DIVX, שאני רוצה לצרוב אותם על על דיסק DVD אבל ליצור להם תפריט ניווט כמו בסרט DVD אורגינל, ואני רוצה שהקבצים ישארו בפורמט שלהם פשוט תפריט ולצרוב. מישהו יודע איך לעשות את זה? או תוכנה או מדריך כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת אם להתקין את התוכנה המצורפת או שREAL PLAYER מספיק לי.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בשיא תמימותי אישרתי איזה הוראת התקנה מאתר לא מוכר. שתי שניות אחרי כל המסך הופצץ בהודעות מהאנטיוירוס. ההודעות הפסיקו בשלב מסויים אבל עכשיו כל החלונות על שולחן העבודה נעלמים לכמה שניות ושוב חוזרים נעלמים וחוזרים וזה לא מפסיק. הרצתי סריקה של האנטיוירוס אבל זה לא ממש עזר. בבקשה עזרו לי. אני סטודנט וחייב את המחשב ללמוד בשבת.....
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-