עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by borg,

אני מחפש תוכנת ספר טלפונים שמאפשרת שמירה של מספר טלפונים (בית, עבודה, פקס, סלולרי), כתובת, email וכו'..., וכן מספר שורות לכתיבת פרטים שונים. אני צריך שלתוכנה תהיה תמיכה מלאה בעברית, ורצוי שהיא תהיה חינמית. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. רציתי המלצה לתוכנה שבאמצעותה ניתן לבנות תמונה אחת גדולה המורכבת מהמון תמונות קטנטנות.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by benjamin_har,

שלום, צרבתי דיסק תמונות, ועל הצריבה הראשונה הוספתי צריבה נוספת(multisession disk), ובעקבותיה כאילו נמחקו התמונות הראשונות מהדיסק (הדיסק איננו CD RW). ממבט על המאפיינים של הדיסק כאילו קיימים בו 389 MB במקום הקיבולת שלו (700MB). אודה לכל עצה איך אני יכול להיות נגיש ל- session הראשון שנצרב. בן

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  4. שלום רב, לאחר המלצות שקיבלתי כאן בפורום, החלטתי להתקין את הגרסה החינמית של Ad-Aware 2008 בשלב כלשהו לאחר תחילת ההתקנה, אני מתבקש להקיש קוד עבור המוצר ברישיון, או ללחוץ על FREE עבור הגרסה החינמית. לאחר לחיצה על FREE ,תהליך ההתקנה פשוט נתקע (כפי שמראה התצלום כאן) ולא ממשיך הלאה! הסרתי את ההתקנה הכושלת באמצעות YOUR UNINSTALLER ,הורדתי מחדש את קובץ ההתקנה (הפעם ממקור אחר), וליתר ביטחון אפילו נטרלתי את נורטון אנטי- וירוס ואת חומת האש של ווינדוס. שום דבר לא עוזר. ההתקנה שוב נתקעת באותו מקום בדיוק!!! מה עושים? האם מישהו ניתקל בתופעה הזו? האם יתכן שמפתחי התוכנה החליטו להפסיק לחלק את הגרסה החינמית שלהם? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by sapartil,

האתר הזה מאפשר גם להוריד וגם להמיר מיוטיוב ושניהם - במכה אחת. הבעיה, בכל פעם שמכניסים לינק הוא כותב Invalid YouTube video URL איך צריך להכניס את הלינק כדי שזה כן יעבוד ? http://www.convertdirect.com/

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by aviram20,

היי חברים. אני עובד כרגע על פרוייקט יחסית חדש. ואני מעוניין ליצור באופיס , או אקסל (אני לא יודע מי מהם מתאים) טבלאה שכזאת שהיא בעצם תשמש כתבנית ובכל פעם אוכל לרשום נתונים שונים בתבלאה הזאת מבלי ליצור אותה מחדש. התבלה (או יותר נכון התבלאות) הן בדיוק כפי שמסומן בקוים הקטנים שעל כל גבי הדף. האם מישהו יכול לעשות קובץ וורד או אקסל שבפנים יש את הטבלאה וכל מה שאני צריך לעשות זה רק למאל את הנתונים עלייה . מערכת ההפעלה היא וינדוס ויסטה SP2 והאופיס הוא משנת 2003 . האם מישהו יכול לעזור ביצירת הטבלאה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by tomer_et,

יש לי קובץ MP3 גדול שאני צריך לחתוך אותו למס' חלקים. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה פשוטה ויעילה לצורך כך. ניסיתי למצוא משהו בחיפוש - ומצאתי רק המלצה על תוכנה אחת של NERO שלא הצלחתי למצוא. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. ..... עד עכשיו לא הייתה לי תקלה ולו תקלה אחת בתוכנה הזאת...... והיום להפתעתי כשנכנסתי למסנג'ר כול האנשי קשר נמחקו ונשארו רק 3....... זה קרה למישהו? איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  9. האם אפשר לדחוס קובץ divx יותר ממה שהוא ? אני לוקח בחשבון שהרזולוציה תפגע איך עושים את זה אם כן

10. שלום רב. ישנם המון תוכנות שאפשר באמצעותם להשתלט על המחשב מרחוק הבעיה כל אלו שאני מכיר צריך להתקין את התוכנה בשני המחשבים!!! אני מעוניין להשתלט על המחשב שלי בבית מהמחשב בעבודה על המחשב בבית אין לי שום בעיה להתקין כל תוכנה שהיא אך על המחשב בעבודה אין לי אפשרות להתקין כלום , יש רק אינטרנט - דפדפן של ווינדוס. האם קיימת תוכנה שבעזרת אני יכול להיכנס למחשב שלי דרך הדפדפן בלבד תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי בעיה שאני לא יכול לראות סרטונים באתר הנ"ל ובעוד כמה אתרים. אני צריך להתקין איזשהו עדכון או משו? מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה..

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by izir,

שלום עדכנתי לוינודס 8.1 אבל הוא לא קורא את הדיסקים של הדרבירים לא של הכרטיס מסך ולא של הלוח אם יש לי לוח אם : B78M-D3H (GIGABYTE( מעבד I3 וכרטיס מסך 6970 לכרטיס מסך מצאתי דריבר אשמח לדריבר רק להורדה אני לא מצליח למצוא ללוח אם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי, אני מחפש תוכנה מהירה ונוחה שתכווץ לי תגודל של כמה קטעים שאני רוצה לעלות ל youtube ..זה 57.6 מגה ל 3 דקות (19.2 לדקה) ב avi..ואין לי שום בעיה שאיכות תהרס והכל..ולא משנה לי הפורמט העיקר שהאתר יקרה וכל נגן וידאיו נפוץ (כמו מדיה פלייר , ווינמפ..)אז אם יש משו שמכווץ טוב (כדי לחסוך בזמן הupload) אשמח לשמוע.. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום איפה אני יכולץ למצוא אץ הרובץ של אנשי רשר ב-OUTLOO EXPRESS של WINXP PRO? תןדה

15. Started by Eden 6600,

הכל התחיל בזה שהורדתי קובץ וידאו בקודק/פורמט x.264 (יכול להיות שאני מתבלבל בשם) אבל לא הצלחתי להפעיל אותו בגלל שלא היו לי הקודקים המתאימים. חיפשתי קצת באינטרנט והורדתי כל מיני קודקים אבל אף אחד מהם לא עזר. לא מספיק שהם לא עזרו, עכשיו בכל פעם שאני פותח תיקיה/לוחץ על/מפעיל קובץ וידאו מסוג מסוים (הפורמט הוא בדרך כלל AVI) קופצת הודעת שגיאה שאומרת "xvidcore.dll not found". הוידאו עצמו עובד מצוין אבל בכל פעם אני צריך ללחוץ על "ok" כדי לסגור את ההודעה הזאת, והיא קופצת פר כל קובץ שמופיע בתיקיה וזה פשוט מחרפן אותי יש פתרונות לבעיה הזאת? *צירפתי סקרין שוט של ההודעה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. אז ככה אני מחפש תוכנות שאני יכול לקחת מהם דיגימות משירים אבל כך שאני יוכל לקחת נגיד רק את התחום הווקאלי של הגיטרה או נגיד הזמר....... ובנוסף תוכנה שאני יוכל למקסס איתה זאת אומרת שיהיה לה פאטיפונים ווירטואלים ומקצבים שונים שאני יוכל להכניס. את השמות של התוכנות אני צריך לסוכות כי חבר שלי יטוס לקנות לי אותן.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by BigMs,

שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה XP SP2 הכל הלך חלק אבל אני לא יכול לכתוב בעברית באתרים לדוגמה בגוגל או אפילו את ההודעה הזאת אני כותב ב NotePad ואז מעתיק/מדBיק לפורום. אני מאמין שזה משהו עם הפונטים. איך אני מסדר את הבעיה ??? תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by edoson,

יש לי 5 gb על דרייב C ועוד 35 על דרייב D ניסיתי להתקין את התוכנה MBM ובזמן ההתקנה נאמר לי שאין לי מקום בדיסק! למרות שיש לי ע"פ ווינדוז 3.5 GB פנויים על C זאת ועוד, כשניסיתי להתקין אח"כ את 3dmark2000 לא היתה שום בעיה. יש רעיונות? המערכת הפעלה שלי היא win98se

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by gilp123,

שלום, נתקלתי בבעיה חדשה - אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך התכונה של OUTLOOK 2007 - לא עשיתי שום דבר שונה הוא רושם לא הודעה שהמייל לא בגיע ליעד הרצוי: Your message did not reach some or all of the intended recipients. Subject: Sent: 13/02/2010 21:18 The following recipient(s) cannot be reached: 'Gil Puah' on 13/02/2010 21:18 530 5.7.1 Relaying not allowed. Please use SMTP Authentication. For assistance: gilp@rh.co.il אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 5.8k צפיות
  20. Started by shaulking,

מי שמבין בNIRC שיצור איתי קשר בהודעה אישית

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  21. יש לי את התוכנה SYSTEM BOOSTER, היא עושה לי בעיות. כמשהוא לוקח הרבה CPU היא פשוט תוקעת את אותו משהוא. אני לא יודע אולי אפשר לתת הגדרות אחרות כדי שזה לא יקרה? אם לא אז איזה תוכנה אחרת יש יותר טובה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי קובץ daa איך אני פותח אותו?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  23. אני מחפש תוכנה שתראה לי איזה כרטיס מסך יש ברשותי, אני רוצה לדעת איזה דרייברים לעדכן וכו'. תודה .

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  24. בוקר טוב. כבר יום שני ברצף COMODO מקפיץ לי הודעה שבה BCU.exe רוצה להתחבר לאייפי 61.63.80.81 בפורט 80. אני לא מאשר. אבל עד כמה שזכור לי BCU היה קיים במערכת מתחילת ההתקנה של המערכת ככה שזה לא נראה כמו וירוס. אשמח לעצות. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by avigdo,

שלום, יש לי אימיול אך לאחרונה עפו ממנו כל השרתים והארבעה שנשארו כולם מתים. יחס השיתוף שלי היה 1:1.4 כלומר הורידו ממני ב 40% יותר ממה שאני הורדתי אך משום מה נראה ש"סגרו" אותי. התקנה מחודשת מאתר GOOP גם היא לא עזרה ואותם תסמינים חזרו. האם יש דרך להסיר את כל העקבות של האימיול ולהתקין מחדש?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.