עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, ביציאה אלימה ממשחק זה תמיד יקרה, ואז שום משחק רציני לא מופעל. במשחק רציני אני מתכוון למשחקים תלת מימדיים, כאלו שדורשים עיבוד מיוחד. כל מיני FREEWARE פועלים בלי בעיה. אין לי מושג מה מקור הבעיה. זה קורה לי כבר הרבה זמן. ד"א, SPORE עלה. אתם יכולים רק לדמיין את הפנים המאוכזבות שלי אחרי ששורה של משחקים לא פועלים, ביניהם PURE, CRYSYSWH, COD4, WORMS ARMA.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by composite,

כן, זה שוב אני, ועוד יגון אזוראוס... יום בהיר אחד, בלי שום סיבה, עשיתי סידינג לקובץ מסוים על 15 קילו (המגבלה שלי), אבל פתאום הוא ירד לאפס ומאז לא זז. ניסיתי בתפריט ההגבלות 999, 0, 5 - שום דבר לא עוזר. מה לעשות? אני משתמש באזוראוס + ג'אבה האחרונים, ופלאגינים SafePeer, AutoSpeed, AutoDirectorySeeder, Extra Seeding Columms. אגב - מהי חבילת האינטרנט המהירה ביותר שמציעים היום בארץ? (גם בהורדה וגם בהעלאה). תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by SOLIDUS SNAKE,

תוכנה נפלאה להורדת פרסומות POPUPS וכל השאר PROX

4. Started by The Dom,

עד היום אהבתי את האייטיונס ואת הדרך שהתוכנה מסדרת את השירים. בגרסה 7+ (7.0.2) אפל איכזבו אותי ועם שיחרור הגרסה החדשה שוחררו עמה הרבה באגים, אחד הבאגים הכי מעצבנים זה שפתאום השיר קופץ קדימה קצת... בגרסה 6 זה לא קרה אף פעם.. עכשיו אני מחפש תוכנה אמינה ביותר כמו אייטיונס שתמיין ותציג את כול השירים לפי אומן, סגנון, אלבום, שנה, דירוג ועוד.... WMP לא בא בחשבון שונא את התוכנה הזאת. תודה לעוזרים. (נ.ב חשוב שהתוכנה תוכל לזהות את כול השירים במחשב וישר להעביר אותם לרשימת ההשמעה.)

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  5. בוקר טוב . אני צריך לקחת מספר סרטי DVD בעלי מבנה תקני , vobים , ולהמיר אותם למשהו שאפשר לעבוד איתו , בכמה שפחות אובדן איכות . עם איזו תוכנה ניתן לעשות זאת ? להוציא לAVI נקי לא מעשי , כי יתפוס יותתתררר מדי מקום , אבל לא צריכה להיות שום בעיה עד רמת 50 מגה לשנייה . הצעות , המלצות ? תודה , יאבל .

6. Started by Noither,

שלומות. כאשר נגמר שיש בוינאפ ואני מדבר על הגירסאות החדשות השיר נגמר בצורה הדרגתית כזאת שנעימה לאוזן ולא בום ישר נגמר. עכשיו רציתי לדעת כיצד אני יכול להפעיל את האפשרות הזאת כי משום מה זה לא פועל לי. תודה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  7. השאלה בכותרת.. לגבי CS2 אני משער שלא, אבל האם CS3 ידע לנצל מרובי-ליבה?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by domuzy,

איך אני מגדיר ב OFFICE 2000 (עברית) שיסומנו לי גם שגיאות כתיב ולשון באנגלית (קווים גליים באדום וירוק)? ניסיתי ב"אפשרויות" להכנס ל"בדיקת דקדוק" אבל זה לא מאפשר גישה לשם (מין אפור כזה). איזו דרך יש לגרום לגלים להופיע??? נ.ב- בעברית האדום מופיע והירוק לGRAMMER לא מופיע.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  9. פרמטתי את המחשב לפני שבוע התקנתי את איכס-פי מחדש התקנתי כמה תוכנות חינמיות, בין התוכנות התקנתי את DIVX5.2 החדש. הלכתי לעדכן את הוינדוס מבאגים (הורדתי כל מני עידכונים) ואז הגיע תור הWMP9 החדש, התקנתי אותו (הSERIES) ואז עשיתי רסט כרגיל ומה אני מגלה!?! רבק כל הסרטים שבפורמט AVI לא עובדים! איזה S!!! :AR15: :AR15: :AR15: עזרה!

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by Delux,

הורדתי את התוכנה והאבתי אבל יש לי שאלה אחת אני אוהב שהפונטים שלי הם TAHOMA למשהו יש מושג איך משנים את זה תודה <עריכה>: הכותרת שונתה מכיוון שלא הייתה עיניינית מספיק.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. מאיפה צריך להוריד V על מנת שזה לא ימחק לי סיסמאות? -מצורפת תמונה להמחשה או שבכלל הסיסמאות נשמרות במקום אחר ואין לי מה לדאוג בקשר לזה שהם ימחקו לאחר שאני מריץ פעולות תחזוקה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by fever,

יש לי תקייה נסתרת ואני רוצה לראות את הקבצים בפנים עכשיו אני עושה כלים - תצוגה - הראה תיקיות נסתרות - אישור וישר אחרי שאני לוחץ אישור זה לא מראה לי שום תקייה נסתרת וגם מבלגן את כל הסדר של התקיות ואז שאני נכנס שוב וזה מראה לי כאילו לא לחצתי על להראות תיקיות נסתרות איך מסדרים? תודה לכול מי שמוכן לעזור

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  13. אני ניסיתי להתקין את מדיה פלאייר 10 אבל במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שחסר הקובץ c:\windows\system32\wpd_ci.dll אני משתמש בוינדוס סרבר 2003 אבל ביררתי וגם יש משתמשי אקס פי שאין להם את הקובץ הזה איך אני מתקין את המדיה פלאייר החדש?

14. Started by captaincaveman,

הגיע לרשותי סרט BR לא על דיסק. מכיוון שאף פעם לא התעסקתי עם נגני BR במחשב, לא יצא לי לראות את מבנה הספריות הסטנדרטי, אבל נראה לי שזה הדיסק המלא. איך אני יכול לנגן דבר כזה?

15. Started by Karoni,

אתמול לפני שהלכתי לישון התקנתי פאטצ' למשחק RISE OF NATIONS אחרי זה שיחקתי קצת ואז זה נתקע שיתי ריסט ומאותו רגע המחשב שלי פועל לעטטטטט לאללה וזה מראה לי CPU USEAGE: 100% ואין לי מושג למה אם למישהו יש פתרון אני נורא אשמח לשמוע הנה הפרטים של המחשב שלי amd athlon xp 2500+ 1.83 ghz 512 mb of ram 333 ddr redaon 9200

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  16. אני עושה את הסקר כדי להבין איזה הכי טוב לדעתכם (המקצוענים...). אני שונא את DAP! ולכן פרשתי ממנה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  17. מסקרן אותי, האם יש דרך לדעת באיזה אתרים גלשתי גם אם מחקתי את כל הקוקיז והקבצים הזמניים מהמחשב?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by ychig,

http://img503.imageshack.us/img503/6496/fhduo3.png אין אפשרות לשנות את העוצמה זה נעול, שאני מקליט את עצמי בווינדוס זה שומעים די חלק אבל במשחקים למשל בCS יש הרבה רעש גם כשאני מחבר אוזניות. התקנתי את הדרייברים של הלוח (DS3) אבל זה לא עוזר.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  19. Started by Rhx,

שלום , יש לי דיוידי בבית , ושצרבו לי הביאו לי סרט זה לא קרא אותו , הייתי רוצה לדעת מהן הסיבות.. אני רוצה לדעת , מה זה DVDSCR ו DVDRIP .. ו DVDR יכול להיות שבגלל שהדיוידי שלי לא תומך ב SCR זה לא עלה ? אין קשר ל XVID נכון ..? או DIVX .. אולי בגלל שDVD שלי תומך ב AVI , MPEG אני יודע מה זה קשור?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by 00Amir,

אני לא מבין למה לוקח לדפדפן מלא מלא זמן לעלות... יש לי 2 SSD ברייד 0 והדבר הכי מעצבן זה שהוא עולה לאט... כמעט כמו הזמן שלוקח לי להפעיל פוטושופ CS5... למה זה קורה? איך מתקנים?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  21. Started by RayZ,

שלום. יש לי בעיה שמפריעה לי מאד. כמעט כל סרטי הוידיאו שאני רואה, קורה בהם תופעה מוזרה. באיזשהו שלב, אני רואה שהקול לא תואם לסרטון. ז"א, אני רואה את האנשים מדברים משהו, ואני שומע את מה שהם מדברים, אבל שניה לפני כן (או אחרי כן) זה כאילו שהוידיאו מאט בזמן שהקול פועל כמו שצריך. בדקתי עם אחרים על הסרטונים שלי, זה לא קורה. רק אצלי.. מישהו יודע מה עושים עם זה?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  22. יש לי פה את העבודת שורשים שלי שעוד רשמתי אותה בQTEXT 5 הישן והמוכר לדוס (זה עם המסך הכחול) עכשיו יש לי גם את הQTEXT עצמו רק אי אפשר לפתוח אותו על הWINDOWS XP. אח שלי צריך אותה דיי דחוף... השאלה שלי, האם יש איזו שהיא תוכנה שהופכת את הפורמט המיושן של הQTEXT הזה לפורמט מוכר כמו RTF למשל (או אפילו TXT יספיק...) תודה, מקווה שלמישהו יש תשובה לדבר הזה...

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by ran19,

אני רוצה ליראות במה חברי הפורום ממליצים/מישתמשים ככה יהיה יותר קל ליבחור פייראול וככה אנשים לא יפתחו דיונים בנושא.

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  24. תודה תוכנה או אתר שמתעדכנים ומעדכנים מדיי יום תודה שתהיה חינמית או שם שלה אפילו טנקס

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  25. Started by civic,

תמיד שאני מוריד משהו מהראפידשר יורד לי קובץ מוזר rsapi.cgi במקום מה שהיה צריך לרדת מישהו יודע מה עושים עם זה ? יש לי דפדפן פיירפוקס אני לא יודע אם קשור.... ולמה אי אפשר להוריד מהאתר עם הIDM ?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים