תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, היום, באמצעות Thunderbird, עשיתי סדר בהודעות דוא"ל שלי ב- Gmail ע"י כך שאיתרתי הודעות גדולות המכילות תמונות, שמרתי את התמונות למחשב ומחקתי את ההודעות מתיבת הדואר. את הגדרות התוכנה הגדרתי מבעוד מועד לפי המדריך של גוגל: https://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=iw&answer=78892# כך שכאשר אני מוחק הודעה זה "מסמן אותה כמחוקה". באמת ראיתי שכאשר מחקתי את ההודעות הגדולות זה סימן עליהן פס ומצידן איקס, כאילו נמחקו. לאחר מכן הן נעלמו. לרוע מזלי, למרות שהמתנתי שהסנכרון יסתיים, ואף הפעלתי מחדש את התוכנה כדי לסנכרן שוב - ההודעות שמחקתי קיימות בשרת (ב- Gmail, כאשר אני נכנס באמצעות הדפדפן). אך ב- Thunderbird איני מוצא אותן בשום אופן. נורא צר לי על כך ומאוד הייתי שמח לקבל …
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אתמול התקנתי שדרגתי לגרסה החדשה (5.0) של ZoneAlarm (גרסת ה-Free) ומאז ה-Norton AntiVirus 2003 הפסיק לסרוק לוירוסים גם דואר נכנס וגם דואר יוצא. רק לאחר שהסרתי את ZoneAlarm וביצעת Restart, אז Norton התחיל מחדש לסרוק דואר אלקטרוני. לאחר שהתקנתי שנית את ZoneAlarm שוב Norton הפסיק לסרוק דואר. האם למישהו יש פתרון לבעיה? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התוכנה מנדנדת לי לחדש את האנטי וירוס והבעיה שצריך לזה איזשהי סיסמא, איך אני משיג אותה? הינה החלון:
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הי אני צריך דחוף תוכנה שמבצעת בקלות תוספות על תמונה כגון: חיתוך חלק מהתמונה לתוך לב, הוספת בועות סבון לתמונה וכ"ו יש לי במחשב פוטושופ 11 וPaint.NET ולא מצאתי איפה עושים את זה (אם אפשר בעזרת התוכנות האלה ליצור את הדברים המבוקשים אז אשמח לעזרה/מדריך) מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתעשה ניקוי מערכת הפעלה אבל לעומק.אני מריץ CCLEANER בקביעות אבל המחשב שלי בשבוע האחרון מקרטע.בהתחשב שזה אופטרון עם 3 גיגה ורוב השימוש זה אינטרנט חייבת להיות בעית תוכנה כלשהי.האנטי וירוס לא איתר שום דבר וספיירוורים לא מצאתי.אני מבקש שמות של תוכנות חזקות לניקוי מערכת ורג'יסטרי כי לעשות פורמט זה הכי קל וזה לא ממש פיתרון. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שמתי לב אחרי שהתקנתי את הקזה לייט האחרונים (MEGA CODEC) האיכות בסרטי DVDRIP או HDTV בסדרות פשוט נוראית !!! יש מריחות...במיוחד שיש רקע שחור ובכלל בכלליות מישהו נתקל ??
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום האם יש דבר כזה : onRightClick או משהו דומה שיכול להגיב על לחיצה על הכפתור הימני בעכבר?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לנהל גיבויים מתוזמנים על שרת יעודי באותה הרשת, ניסיתי את COBIAN שעובדת מעולה LOCAL וברשת עושה בעיות. עדיפות כמובן לתוכנה חינמית. מדובר על תוכנה לאירגון קטן שזקוק לגיבויים יומיים של הMY DOCUMENTS וכו'. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
יש כל מיני לינקים (בעיקר תמונות) כמו זה למשל: http://www.ynet.co.il/Ext/App/Thumbnails/CdaThumbnails_OpenWin/1,9788,L-948370-948371,00.html?CapField=article_images.name&TabSelect=article_images,images&WhereCls=article_images.image_id=948371%20and%20article_images.article_id=3332251%20and%20article_images.image_id=images.id&DescField=images.credits שגורמים לחלון של הדפדפן לשנות גודל ואז אני צריך ידנית להגדיל אותו למקסימום. יש איזו ADD ON לשעושה AUTO MAXIMIZE?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב שהיה עליו חשבון ג'ימייל של אדם אחר עם סיסמא. אני רוצה להתעלם מהחשבון הזה ולהעביר לדפדפן כרום את הסימניות והסיסמאות של החשבון הפרטי שלי. בחרתי באפשרויות להעביר את כל ההיסטוריה וכו' שלי אבל זה העביר את כל מה שהיה לאותו אדם ולא את שלי. ניסיתי לצאת מהחשבון שלו ולהיכנס עם החשבון שלי ואז שוב לבצע העברה אבל זה לא הצליח. מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלויזיה pctvpro של punnacle. כמו בכל כרטיס טלויזיה רגיל, יש באפשרותי לבצע capture זאת אומרת להקליט תוכניות מ TV או VCR לדיסק הקשיח. הבעיה היחידה היא שהקובץ הוא ענק!!! האם יש אפשרות מסוימת לגרום לכך שהקובץ יהיה קטן יותר (לא משנה באיזה FORMAT)
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה שבועות עבדתי עם הארדיסק נייד טיפה ישן וכנראה שיש לו איזשהי בעיה עם מתחים וכאלה, כי הוא כל הזמן עלה ונעלם אחרי דקה, ואז שמתי את התקע יו אס בי שלו בשקע אחר במחשב והכל עבד. מאז, כל פעם שאני שם את הדיסק און-קי שלי בשקע ההוא , אני מקבל את ההודעה שצירפתי בתמנה. מה זה לדעתכם ? אני אציין שאישית אני לא רואה איטיות משמעותית בעבודה השוטפת איתו כשהוא בשקע הזה. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 18:32:03, on 18/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\WINDOWS\System32\drivers\CDAC11BA.EXE C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\TerraTec\Sche…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם סרט בהמרה ל-MPEG 2 , יש איזה פריים אחד שכנראה לא תקין ואי אפשר להמשיך להמיר... יש איזה תוכנה שבודקת תקינות של AVI ?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעייה שלי היא כזו: לא מזמן התקנתי את zone alarm security suite וזה עשה לי בעייה חמורה: בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מתחיל בבדיקה, רושם zone alarm: scan in progress ואז המחשב פשוט היה עושה ריסטרט לעצמו!!! חבר המליץ לי למחוק את ה-security suite ולהתקין zone alarm pro במקום. הורדתי את הקובץ וכשאני רוצה להתקין הוא רושם לי: מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן להיפטר מהפרסומות הנדחפוץ תוך כדי גלישה תודה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חזרתי מטיול עם המחשב הנייד ואני רוצה לשמור את כל היסטוריית החיפושים שעשיתי בתקופה מסוימת, את המקומות שסימנתי בגוגל earth ואולי גם כל האתרים שהייתי בהם בתאריכים מסוימים. יש דרך אולי לשמור את החיפושים כקובץ טקסט או תמונה? אני רוצה לפרמט את המחשב ואח"כ להחזיר את כל הדברים האלו. דפדפן internet explorer על ויסטה הום פרימיום. תודה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 3 ,והוא קצת איטי (מעבד 933) וזכרון 256 , עם ווינדוס SP3 , א. האם אני זקוק לאנטי וירוס ? ב.אם כן ,איזה אנטי וירוס הכי פחות מכביד על המערכת.(מבחינת השפעה על מהירות המחשב)
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מעוניין בתוכנת גיבוי איכותית טובה ואמינה עקב נסיון לא טוב בתוכנה פופולארית בתחום ומצאתי את התוכנה הזאתAOMEI Backupper Professiona 6.4 מה דעתך עליה ומה מיוחד בגירסת הפרו? כי בתוכנה AOMEI Backupper Standard שהיא חינמית יש אפשרות לגיבוי מלא ללא תשלום האים יש הבדל משמעותי בין גירסת הפרו לחינמי?כמה התוכנה הזאת אמינה ואיכותית?ומה יוצא מזה לחברה שיש לה את הגירסה החינמית שממה שהבנתי, היא הכי משתלמת בשוק למגזר הביתי?איך הם מרוויחים מהתוכנה אים רוב הקונים הם במגזר הפרטי ועוד תוכנה פעילה ללא הגבלה האים זה מעיד על טיב התוכנה שהיא לא איכותית או אין קשר אשמח להסבר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה פעם אחת כמו שצריך איך אני מסדר את האימיול שלי? יש לי ראוטר ....איך אני מתקין שיהיה לי מזהה גבוה? יש פורטים וכאלה..... איך אני משיג server טוב ? אם אפשר כמה שיותר פירוט ... ממש תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בשורה איפה שהשעון יש כזה ל RAM tuneup utilities קיים כזה למעבד? (לא widjet)
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס 3.6.6 כאשר אני מפעיל אותו במצב בטוח (כל התוספות מנוטרלות) ופותח כ8 טאבים הוא גוזל כ100K זכרון לאחר יממה זה מגיע ל500K! כאשר הוא לא במצב בטוח (ויש לי מספר יחסית מועט של תוספות בסיסיות מוכרות) המצב גרוע הרבה יותר : כ1.5G זכרון לאחר יממה!! האם זה קורה גם אצלכם? אם לא, מה יכולה להיות הבעיה לדליפה הזאת במצב בטוח? תודה!
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אני לא יכול להתחבר ל"יYAHOO" מסנגיר הוא כותב שהחשבון שלי לא אקטיבי לא יודע מזה בכלל אני כל הזמן מחובר לYAHOO מה לעשות כל רשימת החברים אני לא יכול להכנס לשם ואין לי גיבוי על הרשימה מי שיודע ונתקל בבעיה דומה בבקשה תנו תגובה (שמעתי שYAHOO הולך להיות בתשלום או חלק מהתוכנה האם זה נכון ?)
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לגבות תקליטור די וי די שברשותי. איזה תוכנה אתם ממליצים ויכולים לתת קישור עבור תוכנה שתעשה ריפ לסרט עם AC3 באיכות גבוהה ועם כל התפריטים של הסרט ? אם אי אפשר לעשות את הריפ עם התפריטים אשמח אם תגידו לי על תוכנה שתעשה ריפ בלי התפריטים. בתודה מראש High
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-