תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי ולא מצאתי OFFICE CLIPART, גם ב OFFICE 2000 וגם ב- OFFICE XP (שניהם בעברית). נכנסתי לנבכי הספריות של כל דיסק - ללא הצלחה. אני יודע שאפשר לגשת לאתר של מיקוסופט/אופיס הרשמי ולהוריד אותם אחד-אחד לפי בחירה. http://office.microsoft.com/clipart/default.aspx?CTT=6&Origin=EC790020111037 אבל אני מחפש מקבץ/אוסף גדול של כמה שיותר "קליפארטים" ביחד. מישהו מכיר? אתר? קובץ? משהו?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל סרט במחשב או קובץ וידיאו המחשב מאתחל את עצמו ... הורדתי את המקודדים K-LITE 4.80 וזה עדיין ככה ... למישהו יש מושג מהי הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
אני עם השטויות שלי, יש כונן C יחיד של 80GB ורציתי להשאיר ממנו 20GB ואת שאר ה-60GB להשתמש כמחיצה חדשה. עשיתי את זה דרך תוכנת Norton PM8 ומאז המערכת הפעלה לא מוכנה לעלות. זה אומר לי שהיתה בעיה, שואל אותי אם אני רוצה להפעיל רגיל, במצב בטוח ושאר דברים ושום דבר מזה (ניסיתי) לא עובד. כל מה שאני רוצה זה לחזור למערכת הפעלה לגבות כמה קבצים (בישביל זה עשיתי את המחיצה השנייה מראש) ולפרמט
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בדקתי את הנושא של המרת סרטים למשל, ברצוני להמיר סרט בפורמט - Divx ל - Vcd או - Svcd והתברר לי שכדי להמיר את הסרט אני צריך להוריד לפחות ארבעה תוכנות ולהתקינם על המחשב. בכלל כל תהליך ההמרה מסורבל מאוד למרות שהורדתי שני מדריכים לצורך כך. ושאלתי האם אין תוכנה אחת שיודעת לעשות את המלאכה?. ממתין לתגובתכם ותודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה להשאיר את המצלמה פתוחה שאני לא בבית, ולהתחבר אליה דרך האינטרנט עדיף תוכנה חופשית אם יש תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בשורה איפה שהשעון יש כזה ל RAM tuneup utilities קיים כזה למעבד? (לא widjet)
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהו פה משתמש בתוכנה ?... אני צריך לשאול כמה שאלות כי אני לא ממש מסתדר איתה.... תודה
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
טוב אז כך יש לי שתי בעיות אני משתמש בנגן VLC 2.0.4 1. איך מסדרים את זה שהניקוד לא יופיע תחילת משפט למשל "." שצריכה להיות בסוף נמצאת בהתחלה של המשפט 2. בחלק מהפרקים של סדרות הכתוביות גדולות ממש על כל המסך כמעט וניסיתי להקטין דרך ההגדרות ב VLC לא עוזר כי למשל שתי פרקים אותויות גדולות ושתי פרקים רגיל וב MEDIA PLAYER CLASIC זה לא כך שם זה עובד טוב האם אפשר לסדר את זה כי אני לא רוצה להחליף נגן נ.ב 3. לחבר יש חבילת קידודים של SHARK007 האם הוא יכול להשתמש בהם בייחד עם WMP-HC או שהוא צריך CCCP תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שמחובר בusb. יש חיה כזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
:AR15: :asthanos: :bash: :asthanos: :AR15: :saint: :smoke:
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
בדקתי בכמה מחשבים עם ויסטה ואי אפשר פשוט להיכנס לצאטים {נענע וכדומה} יש פתרון לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לוג של hujackthis : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:01:41, on 19/11/2006 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus 2007\pavsrv51.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus 2007\AVENGINE.EXE C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda…
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אוקי אנשים אני צריך תוכנה ודחוף לצרוב איתה קבצי iso התוכנתה פה בסיטקי cdburnerxppro3 על הפנים היא לא מצליחה לצרוב כלום היא אומרת לי שהדיסק שאני מכניס צרבו עליו כבר ולא משנה איזה דיסק אני מכניס לעומת זאת עם האשף של ווינודס אני מצליח לצורב על הדיסקים הללו הורדתי magic iso אבל הוא מאשפר לצרוב עד 300 מגה ואני צריך לצרוב 700 תודה
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שמתי לב, כשאני מפעיל את ה OUTLOOK EXPRESS פתאום לוקח לו איזה חצי דקה להידלק... עצבן אותי, לא הבנתי למה, ועכשיו מצאתי ! אחרי שמסירים את ה WINDOWS MESSENGER ע"י הפקודה ב REGISTRY, מסתבר שאם יש לכם CONTACT PANE למטה ב OUTLOOK EXPRESS, הוא מתחיל לרוץ לאט... כדי לפתור את הבעיה (למי שהסיר את ה MESSENGER): Note: This will prevent a long delay when opening Outlook Express if you have the Contacts pane enabled. To prevent this, click Start, Run and enter REGEDIT Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Outlook Express Right click in the right pane and select New, Dword value. Give it the name 'Hide Messenger' Double click this new entry and set the value to 2. …
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הכנסתי קליפ בעזרת התוכנה כשכל הקבצים הם מוקלטים על האיכות הכי גדולה (5 שניות בערך 100 מגה) ולאחר שגמרתי ניסית לעשות EXPORT גם באיכות המקסימלית (אחרת 3 דקות לוקח 4 שעות) והשמירה תמיד אבל תמיד נקטעת באותו מקום כשהקליפ הוא בדקה ה2:35 והגיע ל3.99 ג'יגה. יש לי עוד 20 ג'יגה פנוי בערך כך שזה לא בגלל זה ואין לי מושג מה הסיבה. נ.ב התוכנה הזאת פשוט אוכלת זיכרון טוטאלית !
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי את הכרטיס מסך מסוג 7600GT במנהל התקנים יש לי סימן קריאה על NVIDIA wdm video capture אני לא מבין מה פירוש הדבר ואיך לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל אותו בכמה נגנים וכולם נתקעים ומפסיקים להגיב...
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי AVI שבקושי שומעים אותם. רק כשמגבירים מאוד שומעים טוב. מישהו מכיר תכנה שמאפשרת לשנות ולהגביר את העוצמה בקובץ עצמו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שהוא במצלמה אפשר לראות את כל התמונות שאני לוקח את הכרטיס שם בקורא כרטיסים ומחבר למחשב אז המחשב מבקש פירמוט מה עושים? 1GB סאנדיסק
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://a.viary.com/bizblog/posts/how-to-draw-anything-in-1-step פשוט גאוני
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אתמול חבר שלי אמר לי שהוא גלש באיזה אתר, פתאום קפצו לו המון פופאפים והמקאפי דיווח על טרויאן שנכנס למחשבה המחשב נתקע והוא הפעיל אותו מחדש ומאז המחשב עולה עד המסך של ברוך הבא, אבל אחר כך לא רואים את הדסקטופ, אחרי דקה בערך רואים מסך כחול שאומר משהו בסגנון הזה: Fatal error in IE at 0028 : 00011e36 in VXD UMM(01) + 00010e36 Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c בקיצור הטרויאן המדובר הוא Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c ניסיתי להוריד במחשב הזה אנטיוירוס לדוס ושמתי על דיסקט, הבעיה שאני לא מצליח להעלות אותו שם(המחשב מכוון בביוס על דיסקט כ-first boot device, ולא עושה רושם שהוא מנסה לקרוא ממנו כמו כן ניסיתי לעשות F5 לפני שהווינדוס מנסה לעלות כדי להיכנס למצב בטוח, אבל ללא הצלחה, מופיעה אותה השגיאה…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שנשאר לי עוד 100 KB לסיום קובץ באמיול הוא שוב אומר שנשאר 3 מגה וככה חוזר על עצמו כאילו הוא לא נותן לסיים את ההורדה של הסרט למה זה?
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום כולם תראו לאחר שראיתי כאימול לא שווה הורדתי ביטרונרט ראיתי שיש כמה גרסאות וכי רובכם ממליצים כאן בחום על אזורס אז חיפשתי בגוגל ומצאתי תאתר שלהם הורדתי את זה והתקנתי עכשיו לאחר מכאם אישירתי את זה בפיירוואל והורדתי תגאווה סקריפט שצריך כדאי להפעיל תתוכנה לאחר מכאן הכול עובד ויפה הגדתי תתוכה לפי האשף שיש ועכשיו אני רוצה להוריד כמה דברים הבעיה היא שאני לא יודע איך ! מה זה טורנט וכול הדברים האלה אם מישהו יכול לעזור לי פה אני מאוד ישמח
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
התקנתי את הבטא של ווינדווס 7 כאשר אינטרנט אקספלורר 8 מובנה בפנים. אני גולש די הרבה ביום ובממוצע יש לי 2 קריסות של האקספלורר בשעה! יש עוד מישהו שזה קורה לו? (אגב לא צריך להמליץ לי להתקין דפדפן אחר, כי כבר בלית ברירה התקנתי FIREFOX, השאלה היא האם ה - 8 הוא עד כדי כך גרוע)
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-