תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
בעיה שיש לחבר שלי, WIN XP, יש לו רשת ונתב, הכל עבד אצלו סבבה הוא לא התקין שום תוכנות ושום כלום, מדי כמה זמן היו לא בעיות באקספלורר שלא היה נכנס לשום אתר למרות שתוכנות כמו אייסיקיו כן פעלו (כלומר האינטרנט עבד), זה היה נפתר אחרי ריסט. עכשיו המחשב השני גם התחיל לעשות את אותה הבעיה (שתיהם מחוברים לנתב), עכשיו שני המחשבים לא מתחברים דרך האקספלורר (גם המסנג'ר לא מתחבר) אבל האייסיקיו והקאזה נגיד כן עובדים. באתי אליו בדקתי עם תוכנות אם יש לו SPYWARE'S ואין לו. בשתי המחשבים לא ניתן לגלוש באקפלורר (גם לא בפיירפוקס), ניסיתי להתקין מחדש את האקפלורר וזה לא עזר. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי קובץ במחשב שאשמח שיפעל דרך System ולא דרך המשתמש הרגיל שלי. כפי בתמונה שהוספתי, שהקובץ יפעל תחת System. http://www.ufu.co.il/files/au8wvhtf5jngkqpez0nb.jpg חרשתי את הנט בפתרון לבעייה ולא מצאתי, אשמח אם מישהו מכם יוכל להסביר לי איך ניתן לעשות זאת. גם שיעבוד תחת Local Service יהיה סבבה, אבל עדיף System. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אני תמיד הורדתי דברים דרך פלאשגט, זה היה מוריד אוטומטית דרך זה וגם אם לא הייתי לוחץ כפתור ימני והייתה אופציה הורד דרך פלאשגט. מאז שעברתי לפיירפוקס יש לפיירפוקס הורדה אחרת לא דרך פלאשגט, שהיא הרבה יותר איטית לי בהרבה אתרים. יש אפשרות לערוך את ההגדרות של פיירפוקס שזה יוריד לי גם דרך פלאשגט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
-
סתם מעניין לדעת. אני שוקל אם לעבור לVISTA.
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנת עריכה של קבצי MIDI אני רוצה לקצר את השיר...
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רואה ערוץ טלווזיה מסויים ב Stream, כנראה שהוא מאוד איכותי כי רשום 380K (אם זה אומר לכם משהו) שמתי לב שהוא גם בסטריאו. כל הדברים האלו כנראנ גורמים לי לצפות בו בקיטועים (יש לי אינטרנט 2.5 מגה), ניסיתי כל מניי הגדרות ב Media player אך ללא הועיל. ניסיתי להגדיל את ה Buffer לדקה, הוא אכן טוען דקה שלמה לפני הצפיה, אבל לא רואים שום שיפור אפילו בדקה הראשונה יש קיטועים (מה שמוזר לי). אם יש למישהו עצה כל שהיא, או איזה תוכנה שתעשה את העבודה, תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
איך אני מעביר סיומת של סרט .AVI לסיומת של .MP3 או WAV. יש איזשהי תוכנה או משו זקוק לעזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
מבקש המלצה על תוכנה ( גם לא חינמית ) שיכולה לעבוד על שרת חלונות 2003 ולגבות מחשבים שרצים תחת : XP win95 win98 win2000 באופן מחזורי או ידני , כאשר ההפעלה יכולה להתבצע מהשרת המרכזי עבור כל תחנה או מהתחנות עצמן. התוכנה צריכה לדעת לגבות באופן מלא את כל הדיסקים במחשב וגם לשמור הפרשים ושינויים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בשורה איפה שהשעון יש כזה ל RAM tuneup utilities קיים כזה למעבד? (לא widjet)
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי איזו תוכנה שכנראה "השתילה" את עצמה ללא ידיעתי ועולה כל הזמן ב-STARTUP ואני לא מצליח לאתרה לא ב-MSCONFIG ולא ב- REGISTRY. פרטים: עולה חלון ובכותרת שלו כתוב INDICATOR ואז הוא כותב the program already running מדובר בWIN98 אני מחפש איזוהי תוכנה לניתור כל התוכנות וה-SERIVICES שעולים בSTARUP (כזאת שתריץ את כל התוכנות שרצות ברקע אחת אחת ותעשה PAUSE בין כל תוכנה ככה שאוכל ליראות מה מריץ את INDICATORה הזה)
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הסרתי והתקנתי מחדש את חבילת המקודדים שהייתה לי (K-LITE), אבל מאז אני לא מצליח לנגן שום סרט ! כשאני מנסה להפעיל סרט אני מקבל הודעת שגיאה: the source filter for this file could not be loaded (xvid mp3) ניסיתי להחליף מקודדים (הסרה והתקנה מחדש), אבל שום דבר לא הולך. יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
בתור מפיק דפוס אני עובד כרגע עם 2 בתי דפוס אופסט, מתחילים להצטבר אצלי ביקושים גם לכמויות קטנות ולמיטב הבנתי עבור כמויות קטנות (מ-50 עד 1000) עדיף להדפיס בדפוס דיגיטלי כי זה יותר זול, יש לכם המלצות לדפוס דיגיטלי זול ואיכותי ? כזה שאני אוכל לעבוד איתו בתור מפיק דפוס ? אני צריך דפוס דיגיטלי לכל סוגי הדפוס, כרטיסי ביקור, מגנטים, הזמנות לאירועים\מעטפות, פליירים וכ"ו... תודה.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק Freelancer- אני לא שומע את רוב הדיבורים. מצאתי באיזה פורום נושא שיש שם פיתרון לבעיה. לינק: http://www.lancersreactor.com/t/forum/topic.asp?whichpage=5&pagesize=20&forum_title=Freelancer+Technical+Issues&topic_title=&forum_id=20&topic_id=7003 הגעתי לסעיף 4. ואין לי "Fraunhoffer MPEG Layer ..." אלא "Fraunhoffer MP3 Codec" ואני לא יודע אם זה במקום, אולי זה אמור להיות. צאיך למחוק את הקודק הזה, אז חשבתי שאולי אין לי אותו ואני לא צריך למחוק פשוט. חשבתי להתקדם בלי לעשות את זה. אבל אין לי מושג מה לעשות בסעיף 8 ואיך נכנסים ב- XP לווינדווס אקספלורר בסעיף שבע. תודה רבה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שמתי לב, כשאני מפעיל את ה OUTLOOK EXPRESS פתאום לוקח לו איזה חצי דקה להידלק... עצבן אותי, לא הבנתי למה, ועכשיו מצאתי ! אחרי שמסירים את ה WINDOWS MESSENGER ע"י הפקודה ב REGISTRY, מסתבר שאם יש לכם CONTACT PANE למטה ב OUTLOOK EXPRESS, הוא מתחיל לרוץ לאט... כדי לפתור את הבעיה (למי שהסיר את ה MESSENGER): Note: This will prevent a long delay when opening Outlook Express if you have the Contacts pane enabled. To prevent this, click Start, Run and enter REGEDIT Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Outlook Express Right click in the right pane and select New, Dword value. Give it the name 'Hide Messenger' Double click this new entry and set the value to 2. …
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש י מוזיקה שלי ממוינת עלפי ספריות הם בפורמט של WAV עם אני מכניס דירקטורי ל ITUNES הוא מכניס את כל השירים לסיפריה אחת ... מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום למומחים הבת שלי שיחקה עם העכבר וחירבשה את סרגל המשימות אני אוהב אותו דק-פס אחד-סטנדרטי... אני לא מצליח לצמצם אותו ע"י גרירה כי יש עליו כל מני חיצים ונקודות אי אפשר לצמצם (להוריד)אליו - הכל "נבלע" מה עושים? אני מצרף צילום מסך תודה ערן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום... אז ככה..יש לי שני תחנות XP שמותקנות על VirtualBox ורציתי לדעת איך אפשר להתחבר ממחשב אחד לשני ... זה פשוט כאילו אין תקשורת ביניהם גם אם אני מקצה כתובות IP לשניהם... ברגיל אני יודע לעשות את זה רק שבתוכנה בין שני המחשבים אני לא מצליח... אשמח לקצת עזרה בעניין או אפילו לאיזה מדריך טוב... כי בינתיים לא מצאתי דרך לעשות את זה.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Phenom בבית. שמעתי על הטכנולוגיה החדשה של AMD ועל התוכנה החדשה בשם AMD Fusion. האם יש אפשרות להשתמש בתוכנה זו על מעבד Phenom רגיל?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי קובץ מיותר שאני לא מצליח למחוק. ניסיתי דרך ווינדוס כרגיל - ACCESS DENIED ניסיתי דרך SAFE MODE ועדיין לא מוחק ניסיתי קרוב ל- 15 תוכנות מחיקה ו- ERROR/ACCESS DENIED ניסיתי דרך COMMAND PROMPT ולא עובד. מה לעשות ? ...
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה דפדפן מבוסס על האינטרנט אקספלורר שיהיה כמו ציפוי עליו מה הכי טוב ? MYIE2 שנקרא עכשיו MAXTHON או AVANT או שאתם חושבים על משהו אחר ? (ניסיתי לעשות חיפוש)
-
- 11 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לא תיקון שגיאות וכאלה...אלא פשוט מחיקתו. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב, צילמתי סרט במצלמה הדיגיטלית (canon s1), הסרט נשמר בסיומת AVI שלפי מה שהבנתי הוא בפורמט motion jpeg... ניראה לי קצת מוזר שסרט של 4 דקות יחזיק 160 מגה ... מישהו מכיר תוכנה שדוחסת את הפורמט הזה לפורמט AVI קצת יותר קומפקטי ? אני מצאתי את mp4cam2avi בסורס פורג' אבל בינתיים די מתקשה להגיע לתוצאות משמעותיות איתה help ! ותודה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב תראו קנו לי מעבד חדש אחרי שדפתי תאחרון חחחחחח יש לי: E5400 @ 2700GHZ 2X 1GB RAM GFORCE 9500 1GB RAM בעיה שלי זה שנגיד אם אני מריץ משחק כמה פעמים הוא לא רק חלק ממש ממש קשה לו אולי יש איזה תוכנה שיכולה לעזור לי לשפר את ביצועי המעבד?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין Firewall ל-Desktop Firewall.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-