עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי אין לי שום פיירוול על המחשב, (גם לא זה של האקס פי), אבל באימיול זה לא נותן לי להוריד, תיראו את המסך: אז איזה פיירוול יש לי על המחשב, יש לי רק את האנטי וירוס, ואני יוודע שהוא לא פייר וול, יש לי גם את כל החבילה של נורטון אבל הוא לא דולק כעת! אז מה הבעיה במחשב? (אם התמונה לא עובדת אז היהנה היא [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת בוינדוס 98 איזה word אמור לעלות כאילו word 97 או אופיס לא יודע מה..מה אמור לעלות בוינדוס הזה (הכוונה word שרושמים מסמכים) תודה

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by Shay17,

על כל מיני פאטצ'ים ותוכנות הוא מעלה לי אזהרה, (הרצתי כמה סריקות אונליין ואין שום דבר) יש דרך לאשר כמו בNOD32 ?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by Big_Guy7,

יש כמה תוכנות שאני רוצה לבטל אצלן את התוכנה שהן עולות בהפעלת הווינדוס אני יודע שב XP הייתי הולך ל Run, ורושם MSconfig, אבל בויסטה אני לא ממש יודע איך לעשות את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח, תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  5. Started by wooper,

אני מנסה להעתיק דרך המקלדת משפטים שעתקתי לפי ההגדרות זה CRTL+; והתוכנה לא מעתיקה כלום

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by 888,

הורדתי משהו עכשיו הקובץ ניראה כמו קוביות קרח.... עכשיו ניכנסתי לפתוח את הקובץ ומצאתי את השגיאה הבאה: http://img17.echo.cx/my.php?image=1500150014883gi.jpg מישהו יודע מה הבאיה?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by Dorimani,

שלום לכולם, אפתח בזה שאני מצטער מראש אם אני חוזר על בעיה שכבר נידונה פה בעבר, פשוט אני חדש פה ולא עברתי על כל האשכולות הקודמים. בכל אופן- יש לי בעיה עם Norton AntiVirus. כאשר אני בא להפעיל את התוכנה, המסך שלה נשאר קפוא, והוא שקוף (כלומר, אני רואה רק את המסגרת של המסך, אך הרקע הוא של ה Desktop). מה שעשיתי היה למחוק את NAV03 שהיה לי, והתקנתי במקומו את NAV04, אך זה לא שינה בכלל והבעיה חזרה על עצמה שוב (מסך תקוע). כמו כן, ה- Autoprotect נמצא ב- Disable ואין לי אפשרות לשנות אותו למצב אחר. מה אני אמור לעשות? (הורדתי את כל עדכוני Windows Update, ויש ברשותי WinXP) אגב, ניסתי גם להוריד את McAfee כי חשדתי שמדובר בווירוס במחשב שלי, אבל הוא לא נתן לי לעשות LiveUpdate בטענה שאני צריך …

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by alexei,

שלום לכולם. הבעייה שלי היא כזו: לא מזמן התקנתי את zone alarm security suite וזה עשה לי בעייה חמורה: בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מתחיל בבדיקה, רושם zone alarm: scan in progress ואז המחשב פשוט היה עושה ריסטרט לעצמו!!! חבר המליץ לי למחוק את ה-security suite ולהתקין zone alarm pro במקום. הורדתי את הקובץ וכשאני רוצה להתקין הוא רושם לי: מה עושים?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  9. אני רוצה לגבות בגוסט את כל המחשב שלי (c וd) כי הבנתי שאחרי פירמוט אם משתמשים בגיבוי אז הוא מחזיר את המחשב למצב כמו בהתחלה, זאת אומרת שהמשחקים יהיו מותקנים והתוכנות גם כן (כי יש לי ממש הרבה ואין לי כח להתקין כל הזמן ממהתחלה). אז מי שיכול להסביר לי איך להשתמש ולגבות את את c וd ביחד לאותו קובץ תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by nbd,

שלום. קודם כל. יש לי בעייה הTeam Speak 2 אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: [03:06:09] Connecting to 80.179.150.79 [03:06:09] Got a bad response from the server לפי הFAQ הזה:http://forum.goteamspeak.com/showthread.php?t=5413 של Team speak זה אומר שאין תאימות גירסאות בין הTS 2 server לגירסה שלי.. וזה לא יכול להיות כי לחברים שלי יש בדיוק אותה גירסה כמו לי והם מצליחים להתחבר. והמסנג'ר. אני יודע שהייתה בעייה גלובלית אבל אצלי הבעייה כבר יותר משבוע. ניסיתי למחוק ולהתקין וגם לשדרג לMSN Messenger 7 וזה פשוט מסרב לעבוד.. זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת: מצטערים, לא היתה לנו אפשרות להכניס אותך אל MSN Messenger כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. 80072efd\ בבקשה זה ממש דחוף לי הדברים האלו.. בעיקר הטים…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  11. תודה מראש, עבור XP

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by מכבי חיפה,

יש לי בעיה במסנג'ר 8 אני לא מצליח להכנס ל EMAIL שלי, נסיתי EMAIL אחר זה נכנס. signing to windows live messenger failed becuase this service is temporanily unavailable . please try again later. אני מקבל את ההודעה הזאת כבר שבוע..יותר. ה EMAIL שלי נכנס במסנג'ר 7.5 רק ב 8 זה לא נכנס.

13. שלום! האם יש דרך לדעת אם מישהו העתיק קבצים מהרד דיסק של מחשב ראשי שאליו מחוברים מחשבים נוספים דרך הרשת? או במחשב פרטי? האם קיימת אפשרות לעקוב אחרי פעולות שמתבצעות במחשבים ברשת לאחר שהועתקו הקבצים? תודה מראש

14. שלום לכולם, מה המצב? אני הנחתי שזה הפורום הנכון אך אם לא מנהלים תעבירו בבקשה :]. בקיצור, אני צריך המלצה לתוכנת צריבה מעולה וגירסתה (בעיקר למשחקים אבל שתהיה טובה גם לסרטים ומוזיקה - אם זה אפשרי ).. ודרך אגב, יש לי AntiVirus Nod32 גירסא 3.0.650.0.. איך האנטיוירוס? וגם זאת הגירסא הכי חדשה שלו? סליחה שחפרתי אבל מקווה שתענו לי על השאלות במהרה :] תודה!

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  15. מישו יכול לארגן לי את התכונה שעושה וויפ לhd הספציפי הזה... תודהה ועוד שאלה מה קורה אחרי שעושים וייפ איך מתקינים הכל ?..כמו אחרי פירמוט רגיל? תודה על העזרה לכולם

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by ^GunX^,

שלום , הווינדוס מדיה פלייר פשוט מעצבן אותי ותופס הרבה משאבים אז אני מחפש נגן בסגנון של הmedia player classic , רק עם פלייליסט ; או משהו בסגנון יש דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by קלוקיי,

שלום, בזמן האחרון התגלתה אצלי בעייה בצורב, איני מצליח לצרוב על דיסקים של גודל 4.7. לכן רציתי לדעת אם זה בעייה בצורב או בעייה בתוכנת הצריבה עצמה. תודה..

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by shoomil,

במקרה שלי דרייבר קול??

19. Started by hellfire03,

כל מי שמשתמש בכרום בטח שם לב לאפשרות לשמור מנועי חיפוש וקיצורי דרך אליהם (למשל אני יכול לקבוע שדרך ה URL לחיצה על G ואז TAB (ואז טקסט) תחפש לי בגוגל או E ואז TAB יחפש בEBAY וכו') לצערי הרב אם אני מסנכרן את הכרום שלי הוא שומר הרבה דברים אבל את זה לא מישהו יודע האם יש תוסף שמאפשר את זה? [נ.ב למי שיש כרום ולא יודע chrome://settings/searchEngines] תודה מראש אריה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  20. שלום לכולם ושבת שלום..(אפשר לנשום נשימת רווחה לתפיסת בני סלע הכלב..!) התקנתי לפני כ3 חודשים את האנטיוירוס המומלץ מאוד גם מבחינת ביצועיו וגם מבחינת הקלות שבוא הוא מותקן ומבחינת המקום האפסי יחסית שהוא תופס מהזיכרון ומבצועי המחשב. לפני יומיים הוא מדווח לי כי הUPDATES נחסמו וכי עברתי עכשיו לרשימה השחורה ואין יותר עדכונים..ניסיתי להתקין סיריאל של דוד שלי אך זה לא תופס וגם את הסיריאל שלי זה לא תופס... שמעתי שיש KEY שבאמצעותו אפשרי להמשיך את העדכונים כרגיל..אפשר להמליץ לי על אנטיוירוס אחר ברמה גבוהה או המלצה על מה לעשות..תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  21. מה השתנה?? לא נגעתי בשום הגדרות, הוא פשוט לא שומר אותי Online אחרי שאני סוגר אותו.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by darkman,

אז ככה רק שההורדות פעילות המחשב קופא למשהו כמו כמה שניות כאשר אין הורדות פעילות לא קורה כלום ניסיתי לבטל את הפייר וואל וזה לא עזר ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש(כולל מחיקת התיקיה) מסתבר שזה שומר את כל ההגדות איפה שהוא ואז גם לא עוזר מוזר שהתקנתי את הגירסה החדשה לפני כמה ימים נסיתי להתקין גם את הגירסה הקודמת וזה לא עזר אם משהו נתקל ,יודע. תודה.

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  23. FL CUBASE LOGIC REAZON אבל תוכנות על רמה

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by gadi,

כאשר אני צורב משחק Text ה AUTO RAN עולה ודופק את הצריבה ה AUTO RAN עולה ודופק את הצריבה מה עושים בכדי ליצרוב דיסק כזה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים