תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שאני בעזרתה יכול לכוון מתי תוכנה אחרת תפעל. לצורך העניין בא לי שתוכנה מסוימת תעלה מתי שאני לא בבית , ואני כל הזמן שוכח להפעיל אותה ... יש למישהו רעיון איך ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ DELL בן שנתיים..בימים האחרונים אין סאונד.. הדרייבר ישנו והוא מעודכן.. בניתי אפילו משתמש נוסף רק כדי לבדוק . ..ואין שום צליל במערכת. (אני משתמש יחיד) WINDOWS AUDIO בתוך SERVICES פועל LOCAL SYSTEM יש לי הרגשה שהבעיה אולי בהגדרות בתוך SERVICES. מבקש עזרה ..הנושא קצת דחוף תודה וגמר חתימה טובה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה ב-PerfectDisk: כאשר אני נכנס ללשונית S.M.A.R.T, על מנת לראות את מצב הדיסק הקשיח שלי, הטמפרטורה מוצגת לי כ-386793494. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אני לא מבין למה לוקח לדפדפן מלא מלא זמן לעלות... יש לי 2 SSD ברייד 0 והדבר הכי מעצבן זה שהוא עולה לאט... כמעט כמו הזמן שלוקח לי להפעיל פוטושופ CS5... למה זה קורה? איך מתקנים?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
http://img503.imageshack.us/img503/6496/fhduo3.png אין אפשרות לשנות את העוצמה זה נעול, שאני מקליט את עצמי בווינדוס זה שומעים די חלק אבל במשחקים למשל בCS יש הרבה רעש גם כשאני מחבר אוזניות. התקנתי את הדרייברים של הלוח (DS3) אבל זה לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך ניתן ליצור מחציה נוספת על ה HD שגם היא תהייה PRIMARY אני צריך את זה כי אני מעוניין להתקין LINUX
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הנה תמונה
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ה AntiVir PE Classic שלי לא מצליח להוריד עדכונים. בכל פעם מופיעה חלונית המודיעה לי שהתוכנה כשלה בהתחברות לשרת. אנא יעצו לי בבקשה מה לעשות.תודה הוא גם מראה לי את דף ה report. צירפתי אותו לפוסט [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי DVD של הופעה חייה, כאשר הסאונד הוא בפורמט DTS (או DD5.1) . אני מעוניין להמיר את 6 ערוצי הסאונד לקבצי wav/mp3 סטריאו (Downmix), לפי Chapters. ניסיתי מס' תוכנות אך כולם תומכות רק בהמרה ממקור סטריאו. אולי צריך להפוך לקובץ AC3 ואחר כך לבצע downmix לסטריאו ? בכל אופן, אילו תוכנות אני צריך?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות כדי להפעיל את האימיול על windows vista ultimate ?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום , כמו שרשום למעלה אני מחפש תוכנה שאפשר לפתוח איתה קובץ בסיומת קובץ TAO (.tao) . תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום חברה, ל-FF3 יש מנהל הורדות בו נרשמות ההורדות ומאיזה אתר הורדתם אני מחפש דרך לייצא רשימה זו לקובץ טקסטואלי - מצאתי קבצי SQLITE המכילים את הרשימה אך להוציא מהם את המידע קשה (צריך לבנות איזה PARSER ונראה לי שפה אני כבר מאבד כיוון) אם מישהו יודע כיצד לייצא רשימה זו או מכיר PLUGIN או ADDON שעושה זאת אשמח כל טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה נגיד להיכנס לYnet אז אחרי שהאתר עולה ברובו, פתאום מופיעה לי הודעת שגיאה, שהדפדפן קרס, וצריך להפעיל מחדש. בדקתי היום את הפרטים ורשום שהבעיה התעוררה בקובץ הבא: npmozax.dll מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הורדתי את כל התוספות שהוספתי לאחרונה.. בעיקר תוכנות להורדת סרטים בתוך האתר. תוסף אחרון שזכור לי, היה תוסף שמאפשר להוריד Flash מהאתר. לא זוכר איך קוראים לו.. מחקתי אותו. משהו עם SH בהתחלה ואני זוכר שאפשר להתקין אותו גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. תודה למי שיידע לעזור לי. עריכה ראשונה: יש מצב שזה היה הSothink אני חושב. עריכה שנייה: כן זה אכן הפלאג הזה שהתקנתי אחרון.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לדעת האם יש תוכנה שמאפשרת לי לחסום אתרי איטרנט, גם קטגוריות שמגיעות בתוכנה עצמה, או רשימה של אתרים שאני מכניס לתוכנה ובעזרת סיסמא בלבד ניתן להיכנס לאתר? ישנה תוכנה כזו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שתעקוב אחרי פעילות צ'אטים במחשב שלי ראיתי לא מזמן תוכנה בערוץ אינטרנט והיי טק אבל לא הספקתי לרשום את הכתובת ואינני מוצא את התוכנה באתר שלהם אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לקבל קישור אליה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
*זהו ת'ראד המשך לת'ראד המקורי שלי* הנה מה שבחרתי להתקין אחרי הפירמוט: FIREFOX 0.9.3 MOZILLA 1.7.2 Acrobat Reader 6 HijackThis 1.97.7 (הייתי רוצה שמישהוא יסביר לי על התוכנה) XP-AntiSpy 3.72 (תוכנה מצויינת) openoffice בעיברית 1.1.0 (אני גם מוריד את 1.1.2 האנגלית) DAEMON Tools 3.46 בעיברית DIVX PRO 5.2 DIVX 5.2 Kaspersky Anti-Virus Personal v5.0.142 Sygate Personal Firewall Pro v5.5.2577 Ad-aware 6.0 Professional Build 181 WinRar 3.30 LH-BitTorrent-v2.1 LHeMule v4.2 LionHeart Codecs Pack v1.3 ICQ 4.1 LITE EDITION mv2player 07a4 ACDSee v6.0.6 PowerPack (אני לא מתקין את הכל רק את ACDSEE) dBpowerAMP Music Converter Release 10.1 QuickTime CLONECD 4.3.2.2 Nero Burning ROM v6.3.1.…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
את ההודעה אתם יכולים לראות בקובץ המצורף הקובץ sleep[1].exe מספריית הסיסטם נדבק בסוס טרויאני המעצבן לא יודע איך , אני משער ובדיקה קצרה באתר של סימנטק כנראה מאשרת את זה שנדבקתי כי השתשמי בtelnet האם יש קשר? איך נפטרים מזה ? איך מתגוננים? ולמה ההודעה מגיעה רק שאני מפעיל את האקספלורר
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מישהו יודע איך ךהכין דיסק איתחול רב-איתחולי (או מה שזה לא יהיה)? אני רוצה לשים עליו את ה-BOOT של GHOST ועוד BOOT של EBCD ושתהיה לי אפשרות בחירה בהתחלה איזה איתחול אני רוצה. משהו כמו בדיסקים עם 5/8/10 התקנות שונות של WINDOWS
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי! אני מחפש דרך לצרוב קבצי AVI שיעבדו בDVD שקורא צרובים. חברים שלי אמרו לי שאפשר לעשות זאת איכשהו בNERO אך אני לא בטוח אם אפשר לעשות זאת בNERO EXPRESS אולי יש תוכנה שעוזרת עם זה או שהיא עושה ת'עבודה?.... ??? תודה לכל המגיבים מראש!!
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך סרט בקידוד Avi\dvix ל wav ולהקטין אותו לרזולוציה של 320*240 בכדי שיהיה אפשר ליצפות בוא במחשב כף יד. משהוא נסה? או יודע איך עושים את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לא משנה על מה אני לוחץ, זה סוגר את החלון, ויחד איתו את ה command. :\ מה עושים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
התקנתי את ה-McAfee הנ"ל בספרדית (ולא, אני לא יודע לקרוא ספרדית ), וכשהוא עולה הוא תוקע לי את המחשב. העלתי את המחשב במצב בטוח, סגרתי אותו מה Services, וניסיתי להסיר אותו. אבל משום מה יש לו הודעת שגיאה (...כן, בספרדית) שאותה אני לא מבין, וההסרה נכשלת. עריכה: התקנתי את הגירסה האנגלית, ואז הבנתי מה כתוב בהודעה. בכל אופן הצלחתי להסיר.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היה לי קפיצת מתח לא מזמן והמחשב שלי ניתקע באותו רגע והאימיול היה דלוק, והיום שמתי לב שפשוט נעלמו לי 3 הורדות מהרשימת הורדות, הם רק נעלמו מהרשימת הורדות של האימיול אבל נשארו בתיקית Temp. יש איזושהי דרך להמשיך את ההורדות?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-