תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. התקנתי solidworks+solidcam 2012 64 bit. בעת ניסיון סימולציה עם solidcam בכדי לראות איך החלק מכורסם התוכנה קורסת. מישהו בעבודה שעובד עם התוכנות הנ״ל אמר לי שצריך להגדיר את הכרטיס מסך לעבודה ספציפית עם סוליד ולהוריד מה- accelerator כמו שהוא עשה בעבודה בכמה מחשבים. השאלה אם זה נכון והיכן אני מוצא את זה בcatalist? הכרטיס שלי הוא hd 7970 מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת לחלקים שונים משיר, כלמור אם יש לי שיר נגיד של 3.5 דקות וה 40 שניות הראשונות של השיר לא מוצאות חן בעיני אז שיהיה אפשר לחותך אותם.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג מדריך להכנת באנרים בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא מוצא את הדריבר של הכרטיס קול מכול הדריברים של הלוח שלי מישהו יכול לעזור? הנה פה http://global.msi.com.tw/index.php?func=searchresult&keywords=7043&table=download זה הדגם של הלוח שלי יש בפנים התקנה של צ'יפסט HD וכו' יש שם דריבר להורדה של כרטיס קול מסוג via בלה בלה בלה והכרטיס קול שלי לפי אוורסט הוא AC 97
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה המלצה לאיזה תוכנה לעריכת וידיאו מקצועית (כמובן בתשלום) אני לא מאמין שיש משהו בחינם ששווה הרבה : תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה (כדאי שהיא תהיה בקוד פתוח או חינמית כיוון שכרגע אין לי תקציב) המציעה פונקציות כגון אלה של ה- OUTLOOK (מיילים + יומן אירועים וכו...) אם מישהו מכיר, משהו טוב אשמח לשמוע... תודה וכל טוב. D.M
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי שלום לא מזמן התקנתי WINDOWS מבוסס MEDIA CENTER על המחשב עכשיו כל פעם שאני נכנס לתיקיות הסרטים שלי זה קורס ("ביצע פעולה לא חוקית..... " ) ונסגר הישום רציתי להסיר ולהתקין מחשד רק את ה MEDIA CENTER אבל לא מצאתי את זה ב "הוספה והסרה של תוכנות" אם יש לכם רעיון או כל עצה שהיא ......... תודה אורי עריכה : ניזכרתי שהבעיה החלה רק כאשר הגדרתי תיקיה אם התיקיה ריקה אז זה ניכנס ובל אם יש שם סרט אחד לפחות אז זה קורס ..
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן... אני מנסה לצרוב סרט על דיסק שאני אוכל לראת אותו ב די וי די שלי שהוא קורא הכל.. אני לא יודע איך עושים את זה שיהיה אפשר לראות אותו בדי וי די.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנה incredimail שיש למה מסנן דואר זבל (בעיקרון התחלתי להשתמש בה רק בגלל שכשיש דואר אז קופצת איזה אנימציה למסך) אבל הוא ממש לא יעיל לא מפסיק להגיע לי דואר זבל ובכמויות מסחריות וזה כבר משגע. יש מישהו שמכיר תוכנה נורמלית? או יודע איך להפסיק את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה להכין כל מני קליפים כאלו שמשלבים תמונות וקטעי וידאו עם מוזיקה ברקע ואני לא מוצא שם של תוכנה שעושה את זה. הויסטה יש תוכנה שעושה משהו דומה. תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
את המשחק האחרון לפי מה שהבנתי כבר אי אפשר להוריד ברשת. אם מישהו יודע איפה כן אפשר להוריד אותו, או אם יש אותו למישהו והוא מוכן לשלוח לי אז שיגיד ואני אצור איתי קשר בICQ. Thanks
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הקספרסקי שלי מבקש ממני קוד רישיון. מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג? (Kaspersky Internet Security 6.0)?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את הקאזאה החדשה (נדמה לי שזה 3.0), וניסיתי להסיר אותה דרך "הוספת/הסרת תוכניות", וזה פשוט לא עובד. עצות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי אחים שלי, לחבר שלי יש לוו איידי אז אני צריך לפתוח לו את הפורטים של האימיול (אימיול של ליונטוורק גירסא 4.2, הכי חדשה). יש לו נורטון פרסונל פיירוול. מישהו מוכן לכוון אותי איך פותחים שם את הפורטים של האימיול (TCP 5662 ו-UDP 5672)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אבקש עזרה דחוף למי יכול לעזור בקוד של תוכנת מג'יק 8 מחולל ישומים בעברית CD KEY דחוף
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שתאחד את הכתוביות והסרט? אני מתכוון האם יש תוכנה שתאפשר לי להדביק את הכתוביות לסרט כדי שהכתוביות יהפכו להיות בתוך הסרט כבר. (מובנה) בתודה מראש EliaV-PeretZ.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי חברה, יש ל חשבון בסטים ויש לי שאלה: אם אני מחובר לחשבון שלי, ואח שלי מנסה להתחבר גם ממחשב אחר שברשותי - VALUE עושה משהו בקשר לזה? היא לא תתן באן לחשבון שלי או משהו כזה אם היא תראה ש-2 מתחברים לאותו חשבון (הרי היא אולי תחשוב שהפצתי את פרטי החשבון למרות שזה לא נכון)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לפניי יומיים התוכנה החליטה יותר לא להוריד מראפיד שר כל שאר השרתים שהתוכנה כן תומכת בהם זה מצליח להוריד וניסתי עשרות פעמים. כלום לא עוזר עם ראפיד. הוא כל הזמן רושם לי Temporally Unavailable וסופר שניות בצבע אדום כזה , אני עושה לו REUSME וזה לא עוזר. הוא עדיין לא סופר 45 שניות של הכרטיס(ticket) שהוא צריך לקחת בשביל להתחיל בהורדה סגרתי אותה והפעלתי מחדש הרבה פעמים, לא עזר, אז עשיתי ריסט - גם אז לא עזר. הסרתי אותה לגמריי, ושמתי עוד הפעם מחדש גירסה יותר ישנה ועידכנתי לגירסה הכי חדשה(כמו שהיה באותה אחת לפני שמחקתי אותה) עדיין יש את הבעיה... וזה רק בראפיד לאחרים יש גירסה כמו שלי אבל אין להם את הבעיה. הם חשבו אולי נגעתי באיזשהי הגדרה או משהו - אבל לא נגעתי בכלום. עובדה שהתק…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רשום לי Norton Internet Security has blocked access to this restricted site. -------------------------------------------------------------------------------- Site: http://www.durex.com/ Blocked categories: Sex Education/Advanced If you think this web site is incorrectly categorized, visit the Symantec Internet Security Center to report it.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם. יש לי בעיה באייסיקיו (לא משנה באיזה גירסה ניסיתי ב4 וב5) כשאני מנסה להעלות תמונה אני לוחץ על my photo--> open --> apply ואז מופיעה לי הודעת שגיאה... אין לי מושג מה זה אומר, אני לא חושב שזאת בעיה בתוכנה, כי הסרתי את התוכנה והתקנתי מלא פעמים ושום דבר לא עוזר. ועוד בעיה שקשורה להעלאת תמונה, אני לא מצליח לראות תמונות של אנשים באייסי (תמונות שהם העלו בעצמם, תמונות של האייסי אני מסוגל לראות). טוב זה הכל בעצם תודה לכל מי שיכול לעזור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם יש כזו חיה? אני חושב שראיתי פעם אני לא זוכר איפה. אם אתם מכירים ויכולים להביא לינק אני אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באתר שאני מנסה לשנות לעברית את הכיתוב של הכפתורים לעברית ואז רק חלק מהאותיות בעברית זה מציג לדוגמא : במקום "פנג שוואי" מופיע "נג וואי" אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במחשב, אני חושב שבאינטרנט לפעמים יש לי כשל באינטרנט (אתרים לא עולים לי) ואז כל המסך נהיה כחול, כתוב בלבן שיש כשל במערכת, סופר עד 100 ואז מאתחלת מחדש בעיה אחרת, היא שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הווינדוס לא עולה לי, המחשב נשאר בטעינת המערכת. מה יכולה להיות הסיבה לבעיות?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי בעייה בדפדפן firefox 2.0.0.14 מתי כשאני לוחץ לפתוח את הדפדפן אז הדפדפן נפתח ופותח לי אותו במסך לבן כולו, וניסיתי גם למחוק הוא ולהתקין מחדש ולא עובד..!! :-[ מה אתם ממלצאים לי לעשות.??? תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
זה אולי לא קשור כאן אבל מישהו יכול לעזור לי אין לי מושג איך עשים screenshot לדסקטופ ואם זה דרך המקש Print Screen אז איפה אני מוצא את התמונה שצילמתי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-