עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Echo,

אני משתמש ב- Gigabyte ga-7vtxh+. הורדתי Motherboard Monitor וכיוונתי את כל ההגדרות, אבל יש לי עדיין התלבטות בקשר לבחירה באפשרות של הוולאטיז'ים. יש כמה אפשרויות (6), חלקן נותנות קריאות שגויות אבל חלק מהן נותנות תוצאות קרובות - איזו אפשרות נכונה? אגב, הקריאות של הוולטאז'ים השליליים רחוקות מאוד ממה שהן אמורות להיות (במיוחד ב 12V-). יש פיתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  2. בדקתי את הנושא של המרת סרטים למשל, ברצוני להמיר סרט בפורמט - Divx ל - Vcd או - Svcd והתברר לי שכדי להמיר את הסרט אני צריך להוריד לפחות ארבעה תוכנות ולהתקינם על המחשב. בכלל כל תהליך ההמרה מסורבל מאוד למרות שהורדתי שני מדריכים לצורך כך. ושאלתי האם אין תוכנה אחת שיודעת לעשות את המלאכה?. ממתין לתגובתכם ותודה מראש...

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by night-fire,

קודם כל שנה טובה וחג שמח ..! חבר שלי הוריד איזשהו סקין למדיה פלייר ואמרתי לו להתקין לי אותו,אצלו הסקין עבד אך אצלי הוא לא עובד ובגלל שהסקין החליף קבצי מערכת יש שגיאה: "מספר הגירסא של wmp.dll הוא 11.0.5721.5145 בעוד שהמספר שהיה צפוי הוא 11.0.5721.5230." כתוב שאינו מותקן כראוי ולכן הסרתי את הנגן והתקנתי מחדש ולא עזר. ככל הנראה אני צריך את הקובץ הזה של המדיה פלייר "'wmp.dll" . יש למישהו מושג מאיפה להוריד אותו? או האם מישהו יכול להעלות לי הורדה של הקובץ בבקשה..! תודה רבה רבה מראש!

4. Started by ArielBiMBa,

היום אני מנסה להפעיל איזה משחק(COD4 לצורך העניין) והמחשב לא מגיב,לא מקפיץ לא הודעת שגיאה לא כלום,אבל נתקע. עשיתי ריסטרט,ניסיתי להפעיל שוב,שוב נתקע המחשב.ניסיתי COD5,DEAD SPACE,GTA SAN ANDREAS - כל אחד אחד בתורו תקע לי את המחשב ללא שום הודעת שגיאה והייתי צריך להתחיל מחדש. אני לא מבין מה עובר על המחשב,עד היום הם פעלו בסדר גמור,ופתאום אף משחק לא מוכן לעלות. קצת רקע להיום בערב - ניסיתי להתקין GTA4,עשה בעיות ולא עבד,ניסיתי להסיר וגם עשה בעיות,עשיתי שחזור מערכת ללפני התקנה.אותו דבר קרה גם ביום שישי(לא ניסיתי ביום שישי לשחק בדברים אחרים). למישהו יש מושג מה עובר על המחשב שלי?כל השאר פועל בסדר גמור.[br]פורסם בתאריך: 14.12.2008 בשעה 01:27:01 טוב הסרה של הדרייבר האחרון של נוידיה(184…

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  5. Started by itamarz_,

מבקש המלצה על תוכנה ( גם לא חינמית ) שיכולה לעבוד על שרת חלונות 2003 ולגבות מחשבים שרצים תחת : XP win95 win98 win2000 באופן מחזורי או ידני , כאשר ההפעלה יכולה להתבצע מהשרת המרכזי עבור כל תחנה או מהתחנות עצמן. התוכנה צריכה לדעת לגבות באופן מלא את כל הדיסקים במחשב וגם לשמור הפרשים ושינויים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by oded6188,

יש תוספת כזאת לווינאמפ ששולטת על ה BPM... ומציגה אותו... איך קוראים לה?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by Impact,

היי. בזמן האחרון שאני נכנס לכל אתר, הנורטון מתחיל לקפוץ, ואומר שיש ניסיון התקפה על המחשב, והניסיון נחסם. תמונה: http://up115.siz.co.il/up2/innnugjuy4zm.png מה אני אמור לעשות? עשיתי סריקה עם הנורטון ועם Avira ואין כלום =|

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by elyaz,

משום מה האתר vgames.co.il לא עולה לי על פיירפוקס הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by stalbetman,

שלום רב, ברצוני לדעת האם יש תוכנה שמאפשרת לי לחסום אתרי איטרנט, גם קטגוריות שמגיעות בתוכנה עצמה, או רשימה של אתרים שאני מכניס לתוכנה ובעזרת סיסמא בלבד ניתן להיכנס לאתר? ישנה תוכנה כזו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  10. הי, אשמח אם תמליצו לי על תוכנה טובה ואיכותית שלא פוגעת בסרט, שעושה תירגום מובנה לסרטים וסדרות בזמן סביר. אני מעוניין שתוכנה תוכל לעשות תירגומים לסוג התירגומים החדשים כרגע ברשת שSUBSENTER משחררים, אם שני סוגי הקבצים, קיים? תודה !

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  11. מדובר על מחשב נייד IMB SL300. לאחר התקנת UAA ולאחר מכן הדרייבר של הכרטיס קול, עדיין יש סימן שאלה בDevice Manager: "Audio Device On High Definition Audio Bus". למרות זאת יש קול במחשב אבל הדבר הזה קצת מציק, אולי עכשיו הכל בסדר אבל מי יודע למה זה עלול להפריע בעתיד.. נסיתי שוב את התהליך של התקנת UAA ולאחריו כרטיס קול, עם ביצוע אתחולים למחשב כמובן, עדיין לא עוזר. יש למישהו רעיונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by wow,

הורדתי קובץ(סרט) ומאיפה שהורדתי היה רשום בבואת דיסק ולא וידאו וזה 2 קבצים(CUE,BIN) יכול להיות שזה סרט ואני צורב את זה עם הנרו(BURN IMAGE וכו') ולמה זה בקובץ כזה?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by liiight,

היה לי מסך כחול לפני קצת זמן (היו לי כמה, אבל רק מהראשון התעוררו הבעיות). הבעיות שאני רואה הן רק ב-FF, והן כאלה: כל מנועי החיפוש שהתקנתי נעלמו. כשאני מנסה להתקין אותם מחדש, הוא שואל אם להתקין את הקובץ, אני מאשר וכלום לא קורה אחרי זה. אני בוחר להחביא סרגלי כלים מסויימים, וכל פעם שאני פותח את FF הוא מציג אותם מחדש, מה שלא היה לי קודם. הוא לא שומר לי את גודל ומיקום החלון כשאני סוגר את FF. אחרי המסך הכחול שהיה לי, פעם ראשונה שהפעלתי את FF הוא כאילו זיהה שהוא התקין אותו מחדש. מחק את כל הסימניות, זיהה את כל התוספים מחדש (מה שהיה צריך SETUP ביקש SETUP) וחזר לערכת הנושא של ברירת המחדל. התקנתי את הFF מחדש, וכל הבעיות האלה נשארות. למישהו יש עצה?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  14. מחפש תוכנה שבה אפשר לראות את שמות כל החלקים במחשב (חברה ושם דגם) ...מפרט המחשב... חלקים כמו זכרון, דיסק קשיח ועוד... אם אפשר שגם תראה את כל החלקים שאני מחבר למחשב מבחוץ (כמו מסך, רמקולים...) *אם נושא זה לא קשור לפורום אז אני מבקש שיעבירו אותו אני פשוט לא ידעתי כל כך למה לשייך אותו והפורום הזה נראה קשור...

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by tomerA,

יש תוכנה להשלים מידע חסר על שירים בrealplayer? למשל כמו התוכנה rinse בituens

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by Black Knight,

היי השתמשתי כמה שנים טובות בMSN Messenger והיה לי חשבון שם. עם הזמן עברתי לWindows Live Messenger והשתמשתי בו מספר חודשים (התחברתי פעם בכמה שבועות), עכשיו בימים האחרונים כשאני מנסה להתחבר הוא רושם לי שהWindows Live ID לא קיים ובגלל שזו כתובת אימייל ישנה שאני לא משתמש בה אין לי מושג איך לשחזר את החשבון או למה זה קורה. למישהו יש מושג? עדכון: ניסיתי להכנס עכשיו דרך windows messenger הישן והוא כותב לי שהחשבון פשוט לא קיים. איך זה שהוא נמחק?! זה לא שלא השתמשתי בו שנים. יש אפשרות לשחזר חשבון או שמאות אנשי קשר הלכו לאיבוד? תודה.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  17. יש 1,2,3,4,5,6,CS 1,CS 2 ועוד מלא נכון? אז מה ההבדלים המשמעותיים?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  18. שלום לכולם, בזמן משחק במחשב שחקתי במשחק מאפיה2 ופתאום נתקע לי המשחק מסיבה לא כך כך ברורה ולא זז ולא הגיב כלל, אז אחרי מספר דקות התייאשתי ועשיתי ריסט ואחרי הריסט עלה המשחב ונתקע והוא רושם לי את זה " Verifying DMI POOL DATA " ולא עולה. מה אתם חושבים שהבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  19. Started by vid170,

כאשר אני מנסה לצרוב DVD+ RW אני מקבל הודאת שגיאה (צירפתי JPG) , ניסיתי עם מס' דיסקים וכן DVD- RW מעולם לא עשה בעיות [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by dids22,

איך צורבים קובץ iso עם נרו גרסה 6.6.0.8 תודהה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  21. אם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שאני בעזרתה יכול לכוון מתי תוכנה אחרת תפעל. לצורך העניין בא לי שתוכנה מסוימת תעלה מתי שאני לא בבית , ואני כל הזמן שוכח להפעיל אותה ... יש למישהו רעיון איך ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by IlanF,

הפלאפון שלי מצלם וידאו בפורמט MJPG, אני צריך איזה CONVERTER להמיר סרטים מMJPG לAVI ולהפך. קיים כזה CONVERTER?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by E-tay,

שלום.... יש לי אינטרנט בכבלים 750K ואני המהירות הורדה בסדר גמור אבל הדפדפן נורא איטי ....(כל האתרים נטענים לאט) מה אפשר לעשות<?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by galigola,

הורדתי את הקובץ,יש לי את התיקיה ואני לא מבין איך ואיפה להתקין את זה,מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  25. Started by ofir-m,

עיצוב שעשיתי לרדיו..! מה אתם אומרים?! זה מוקטן לצרכי הגנה אז לא רואים כל כך טוב.. אבל עדיין אפשר להבין איך זה נראה.. תגובות בבקשה..!! זה העיצוב : http://free-t.be/Upload/file/UP8m4r2b2.jpg

• 5 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים