תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ניגנתי את השיר GANGSTERS PARADISE שעד עכשיו עבד מצויין ומשום מה ITUNES קופץ קטעים... איך אני מתקן את זה? זה קרה כבר לכם? עכשיו הוא קופץ גם בשירים אחרים... זו לו בעיה בשירים כי ניסיתי גם להפעיל עם WMP והם עבדו טוב... (נ.ב גרסה 7 ומעלה מלאה בבאגים....)
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי אל פסק של גמאטרוניק ואיתו קיבלתי תוכנה וסריאל, לאחר התקנת התוכנה מופיע בtray ליד השעון שם סמל של התוכנה אבל עם X עליו ואפילו כשלוחצים עליו קליק ימני, התפריט שאמור לעלות עם האפשרויות לא נפתח... אצל אחים שלי במחשב התקנתי את התוכנה אפילו שאין להם UPS, רק בשביל הבדיקה, ושם התוכנה עובדת בסדר גמור... פירמטתי את המחשב שלי, ניסיתי להתקין את התוכנה שוב ושוב, עם האל פסק מחובר ומנותק.. שום דבר לא עוזר.. התקשרתי לשירות של החברה אתמול והבטיחו לחזור אלי ולא חזרו... עד יום ראשון שאצור איתם קשר שוב, החלטתי לשאול כאן בינתיים אולי מישהו מכיר את התקלה ויוכל לעזור לי איתה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש כמה תוכנות שאני רוצה לבטל אצלן את התוכנה שהן עולות בהפעלת הווינדוס אני יודע שב XP הייתי הולך ל Run, ורושם MSconfig, אבל בויסטה אני לא ממש יודע איך לעשות את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח, תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-
-
המחשב איתחל את עצמו. מוזר. בלכתי ל- Event Viewer כדי לחפש רמזים ולא מצאתי דבר שיכול להסביר את האיתחול, אבל מצאתי משהו מוזר כש- Windows עלתה בחזרה: Event Type: Error Event Source: Service Control Manager Event Category: None Event ID: 7000 Date: 05/06/2006 Time: 14:42:22 User: N/A Computer: ??? Description: The cpuz service failed to start due to the following error: The system cannot find the path specified. וזה מופיע כמה וכמה פעמים באותה השניה. הלכתי ל- Services, אבל לא ראיתי שם שום סרוויס בשם CPUZ או משהו שמזכיר אותו. בדקתי ב- Registry ומצאתי מפתח בשם LEGACY_CPUZ ובו כניסה בשם Service עם ערך cpuz ועוד שני מפתחות תחת Services בשם cpuz שמנסים להריץ את הקובץ cpuz.s…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לווינדוס XP תודה רבה רבה למי שעוזר אפשר לשלוח למייל mrbig1479@yahoo.com
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש קטע במשחק מחשב מסויים שמאוד אהבתי את הצליל שיש שם. אני רוצה תוכנה שתאפשר לי להקליט אותו באיכות הכי טובה שאפשר, אה ושתהיה חינמית אם אפשר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Phenom בבית. שמעתי על הטכנולוגיה החדשה של AMD ועל התוכנה החדשה בשם AMD Fusion. האם יש אפשרות להשתמש בתוכנה זו על מעבד Phenom רגיל?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי תחושה שה DOK לא מתפקד טוב, האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הוא תקין או לא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איך אוכל להצמיד את התמונה התחתונה ברשימה לכלל השירים ככה שכשאפתח אותם אראה את התמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
התקנתי את הבטא של ווינדווס 7 כאשר אינטרנט אקספלורר 8 מובנה בפנים. אני גולש די הרבה ביום ובממוצע יש לי 2 קריסות של האקספלורר בשעה! יש עוד מישהו שזה קורה לו? (אגב לא צריך להמליץ לי להתקין דפדפן אחר, כי כבר בלית ברירה התקנתי FIREFOX, השאלה היא האם ה - 8 הוא עד כדי כך גרוע)
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול פנימי, ובזמן האחרון יש לי הרבה צרות עם הסאונד. לדוגמא, עכשיו סיימתי לראות סרט, והסאונד עבד, אבל שאני מנסה להפעיל את האייטונס הוא אומר לי שיש בעיה בסאונד והוא לא יכול לנגן שירים, כאשר אני מנסה להפעיל את השיר דרך BSPLAYER (שדרכו ראיתי לפני שניה את הסרט) הוא גם לא מנגן את השיר. אבל מה שמוזר הוא שיש לי גישה ללוח בקרה של הסאונד והווינדאוס כן משמיע צלילים (שגיאה, לינק, כניסה לתיקיה וכו') לפעמים התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה, ולפעמים יש צורך להפעיל את המחשב מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בדפדפן פירפוקס 3.5 ויש לי בעיה שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן הוא מנתק את הכל ההתחברויות שלי מהאתרים, וזה ממש מציק לי, :'( לפני ששידרגתי ל3.5 לא היתה לי את הבעיה הזאת ואני לא יודע איך לסדר את זה. :s05: אני פירמטי את המחשב והתקנתי, ולאחר כמה ימים הבעיה שוב חזרה. אשמח לדעת אם ישנה פיתרון לבעיה זאת מפני שזה מאוד מציק לי. :s05: :s05: תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה וירוס או קובצ מערכת . יש לי בעיה ב vVX1000.exe ב TASK MANGER . . הבעיה הופיעה לפני כ10 ימיים .ולא ידעתי . אני מרגיש שיש האטה משמעותית באינטרנט אבל לא שמתי לב רק היום שהסרתי את ה VVX1000.EXE מ ה TASK MANGER והאינטרנט הפך להיות רגיל מהיר מאוד כמו שאני מכיר את האינטרנט שלי . באיזה תוכנות אפשר להסיר את ה VVX1000.EXE . אבל כל פעם כשאני מפעיל מחדש את המחשב הבעיה חוזרת . באיזה תוכנה אפשר לבהסיר אותו ??
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה של ACROBAT PRO 7 , לאחר שביצעתי ROTATE לדף ביצעתי שמירה. לאחר שסגרתי ופתחתי את הקובץ שנית, ראיתי שלא התבצע השינוי לאחר השמירה. האם מישהו יודע מדוע?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אמרו לי בחנות מוכרת במרכז שיש בעיה עם ה G41 ב DUAL CHANNEL זה נכון ? ועוד שאלה : למה לפעמים אני מרגישה שהמחשב נחנק ולא זז קפוא ואז אחרי כמה זמן הכול עובד חלק ? זה עובד לסירוגין תקין לא תקין תקין לא תקין . תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של מעבד פנטיום 3 400MHZ ו256 מגה וHDD 40 GB וwindows xp sp3. נגיד ביוטוב הסרטונים קופצים ויש עליו פיירפוקס. ומותקנים מקודדים. השאלה עם יש דרך להאיץ או שיש איזה מקודדים שעוזרים יותר טוב הערה: סרטי VCD עובדים טוב עם אני לא טועה. המסך הוא 12.1 אינץ ברזולוציה 800X600 והוא מוגדר על 16 ביט במקום 32 ביט.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
*כותרת* הכוונה הכי מהיר ,ממשק בעיברית מומלץ ,הכי בטוח והכי פחות בעיות עוד שאלה: זה נכון שעקבים אחרייך בגוגל כרום?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלוםם.. המחשב אומר לי כל הזמן : "נא לסגור את תוכנית Explorer.exe כדי להגן על המחשב שלך" ואז אניח סוגר ואני לא יכול להוריד כלום כל ההורדות חסומות ליי מישהו יודע מה זה ואיך אני מחזיר את זה לפעול?? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה שאני מנסה לחבר את MP3 למחשב המחשבב מזהה את הMP3(e250(של סנסה) אבל לא מאשפר להעתיק קבצים מ/אל הנגן(לא פתוח תיקיה במחשב שלי שהיא של הנגן ובנוסף זה (שמחברים את הנגן) שאין לי USB 2.0 למרות שיש לי ולאחר בדיקה בDEVICE MANAGER ראיתי שיש לי כמה התקנים שהם לא מותקנים בעצם(והבנתי איך שהו שזה קשור) שהם: Other Pci Bridge Device Pci memory controller Sm Bus Controller מה עושים?? נ.ב לוח אם gigabybe GA-k8n pro sli USB CONTROLLER:USB2 Controller nVIDIA nForce4 SLI (CK8-04) - EHCI USB 2.0 Controller
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה בחיפושי אחר תוכנת firewall טוב נתקלתי באתר http://www.grc.com/lt/howtouse.htm ששם יש תוכנה מאוד פשוטה שבודקת את הפירוול הפירוול שלי: online armor (אנטיוירוס : קספרסקי) בזמן הפעלת התוכנה מנעתי את ההפעלה אם ה - online armor ולא בוצע בדיקה ולא היה leak אחרי שאישרתי הרצה של התוכנה (אך לא גישה לאינטרנט) כן הייתה Leak
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מערכת מיוחדת אשר תכיל מס' תוכנות אנטי-וירוס במקביל. אני יודע שהעסק הזה מורכב. יכול ליצור התנגשויות, במיוחד ברגע של גילוי וירוס כאשר ה-real time של כולם ישתגע וכל אחד ינסה להשמיד. הרעיון הוא - ליצור סקריפט או דרך כלשהי שברגע שאני מעתיק מ-CD קבצים לאותה עמדה כל אנטיוירוס יסרוק את הקבצים בתורו. וכל זה צריך להיות ע"י לחיצה נוחה. אני כבר אגדיר בכל אנטיוירוס את ה-rules מה לעשות במידה והוא מוצא או לא מוצא. איך לדעתכם אפשרי לעשות את העניין הזה?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה להעתקת דיסקים של BR. מכיר את ה-DVDHUB אבל לא כ"כ אוהב את הממשק שלה. יש אחרות מומלצות? יש חינמיות טובות?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-