תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי כרטיס טלוויזיה של lifeview דגם FlyTV Prime 30. הכרטיס מחובר בחיבור וידאו רגיל - composite, אל ממיר yes. אני מצליח לראות (ולשמוע...) דרך התוכנה המצורפת - lifeview TVR. הבעיה היא שאני לא מצליח להקליט. אני מקבל את הודעת השגיאה: cannot render audio capture stream ואז הוא מקליט רק וידאו, בלי אודיו. זה קורה גם ב-XP וגם ב-vista. ניסיתי להקליט בעזרת windows movie maker ע"י האופציה capture from video device וזה עובד טוב. הבעיה שאני לא יכול לתזמן הקלטה בעזרת ה-movie maker (ובגרסה שבויסטה אני לא מוצא את האופציה הזו ב-movie maker). ניסיתי מספר תוכנות אחרות - רובן לא הצליחו לזהות את הכרטיס או לא איפשרו לי להקליט מכניסת ה-composite. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? יש…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אני משתמש הרבה זמן ב-Firefox. לפני כמה ימים שמתי לב לבעיה שכאשר אני מוריד דברים אין לי את חלון רשימת ההורדות באותו הזמן. הקבצים אומנם בתהליך הורדה אבל אני לא רואה מה המצב שלהם ופרטים נלווים נוספים. אני גם השתמשתי בתוסף Download Statusbar שגם הוא נעלם. ניסיתי להתקין מחדש-לא עזר,כולל מחיקה מה-regedit מה עושים במצב כזה? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך אני מגדיר שהמצלמה תשדר לצד השני [האדם] ולא כרטיס ה TV מה אני צריך לעשות תודה לכולם.................
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה טובה לעריכת וידאו ( אני מקווה שאני משתמש במושג הנכון - אני מתכוון תוכנה בסגנון של SONY VEGAS ). התוכנה צריכה להיות מקצועית (לא צריך הכי מקצועית , שתהיה טובה) והכי חשוב - נוחה לשימוש. *אני מוכן לשלם כמה שצריך (כן, גם אם זה הרבה )
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה להכין תפריט עם אופציה של כתוביות או גם אם אופציה של מגוון שפות לאותו הסרט בבקשה תעזרו לי אני מיואששששששששששש, יש לי את התוכנות DVDLAB וגם ULEAD DVD WORKSHOP אבל אני לא מבין בהם כלום
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קובץ הקריאה שמצורף לסרט אומר שאני צריך XVID 6.71C די-קודר בשביל לנגן את הסרט הזה בהצלחה..לא מצאתי את הדיקודר הזה וכל התוצאות בגוגל מובילות לדפים סתמיים באתרי טורנט יש לי VLC פלייר וBS פלייר
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לאחר אתחול מדיסק ההתקנה מחקתי ויצרתי 2 מחיצות והרצתי את ההתקנה. הכל עובד בסדר אבל לאחר האתחול הראשון ההתקנה עוברת לשלב :" משלים התקנה" ונתקעת שם שעות.... כשניסיתי להריץ קובץ אימאג' שיש לי , לאחר הGHOST באתחול המחשב היתה הודעת שגיאה "MBR.. איך מאפסים את הדיסק הקשיח למצב נקי? פעם השתמשתי בZAP
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
הפלאפון שלי מצלם וידאו בפורמט MJPG, אני צריך איזה CONVERTER להמיר סרטים מMJPG לAVI ולהפך. קיים כזה CONVERTER?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה ב-PerfectDisk: כאשר אני נכנס ללשונית S.M.A.R.T, על מנת לראות את מצב הדיסק הקשיח שלי, הטמפרטורה מוצגת לי כ-386793494. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ל Windows XP. כשאני שולח דרך הפקס של הווינדוס דרך הוורד זה לא מראה תהליך שליחה , אני מעדיף תוכנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום וברכה, איך אני מבטל את ה-Type Clear ב-IE? הטייפ קליר בא כברירת מחדל ב-IE9 בטא וניסיתי לחפש במאפיינים איך להוריד את זה אבל לא מצאתי. אם מישהו מצא אשמח להסבר איפה זה נמצא.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להתחבר לICQ הוא פשוט מפסיק ורושם לי שהגדרות שלי לא נכונות.. היה לי ICQ 6 שהיה רושם לי :Couldn't connect to the HTTP tunnel אז התקנתי ICQ 5 ועדיין לא מתחבר לי מישהו יודע איך אני יכול לסדר תבעיה של ה-HTTP? עריכה: הICQ עבד לי טוב עד לפני שבוע לא היה לי שום בעיות בהתחברות ואני משתמש בנתב אני לא יודע אם זה כל כך קשור
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום! רציתי לקבל המלצה לתוכנה שבאפשר לקטלג בה כל תמונה ותמונה שיש לי על המחשב לפי נושאים. יש את Adobe Photoshop Album Starter Edition, היא נחמדה אבל אי אפשר לקטלג כל תמונה עם כמה תגיות. אני רוצה לעשות תא הדבר הבא: נגיד יש לי תמונה שלי בחו"ל עם סלבריטי. אני ארצה לתייג את התמונה ב"תמונות שלי", "חו"ל" ו"סלבריטאים", ואז אני אוכל לשלוף את התמונה הזאת בחיפוש אחר כל אחד מהקריטריונים הנ"ל. האם התוכנה שציינתי מסוגלת לעשות זאת? אם כן, האם אפשר הסבר לאיך עושים זאת ואם לא, האם יש לכם המלצה לתוכנה חינמית שעושה זאת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שלום יש לי לפטופ DELL בן שנתיים..בימים האחרונים אין סאונד.. הדרייבר ישנו והוא מעודכן.. בניתי אפילו משתמש נוסף רק כדי לבדוק . ..ואין שום צליל במערכת. (אני משתמש יחיד) WINDOWS AUDIO בתוך SERVICES פועל LOCAL SYSTEM יש לי הרגשה שהבעיה אולי בהגדרות בתוך SERVICES. מבקש עזרה ..הנושא קצת דחוף תודה וגמר חתימה טובה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן דרך כלשהי למנוע מ Windows Media Player 12 להוריד את תמונות האלבומים של השירים שלי. התמונות בדר"כ נשמרות תחת התיקיות של השירים עצמם בקבצים מוסתרים בשמות שונים. בדר"כ AlbumArt***, AlbumArtSmall*** AlbumArtLarge*** כאשר ה *** מייצג ערך ספרתי ארוך. והכי חשוב Folder.jpg שהוא למעשה הקובץ שלפיו יקבע סמל התיקייה. ההגדרות הבאות לא משפיעות על הגבלת ההורדה: Player -> Connect to the Internet (overrides other commands) - UNCHECKED Privacy -> Display media information from the Internet - UNCHECKED Privacy -> Update music files by retrieving media info from the Internet - UNCHECKED Privacy -> Download usage rights automaticlly when I play or …
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
לאחרונה הפכתי קצת היסטרי בנושא תוכנות ריגול. בעזרת התשובות שקיבלתי כאן לא מזמןהתקנתי את Adaware והיא מצאה כמה וכמה תוכנות ריגול שהסרתי בעזרתה. בתי העירה את תשומת ליבי לרשימת התוכניות שמופעלות במחשב אצלי. מישהו יכול לומר לי אם ביניהן אכן יש תוכנות ריגול? ואם כן איך להסירן? תודה מראש
-
שלום, מישהוא יודע איך עושים IMPORT מהFavorites של אקספלורר לתוך הbookmarks של ה MOZILLA. תודה, יוסי
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שנותנת לי לשלוט על מחשבים המחוברים לרשת אחת(חדר ובו 16 מחשבים) ונותנת לי אפשרות לכבות מחשבים בבת אחת ממחשב מרכזי השולט על כולם או שניתן לפתוח בכל המחשבים תוכנה מסויימת שמותקנת בכולם... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים על האנטי וירוס AVG גירסה AVG 6.0 FREE ? הוא ברמה של נורטון מקאפיי או פנדה? ואם יש למשהו לינקים לאנטי וירוס טוב בחינם שהוא יכול להמליץ עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי, הבעיה הזאת היא כבר הרבה זמן ואני לא יודע למה זה... נגיד שאני רוצה לראות סרטון ביוטיוב אז לוקח מלא זמן עד שהוא טוען את זה ולחברים שלי הוא טוען הרבה יותר מהר... יש לי 5 מגה הורדה ו-512 העלאה. עד לפני כמה ימים היה לי 3 מגה ו150 אבל שהעלתי את מהירות האינטרנט זה לא כל כך עזר... איך אני גורם לאתרים לטעון סרטונים כמו שצריך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הגיע לרשותי סרט BR לא על דיסק. מכיוון שאף פעם לא התעסקתי עם נגני BR במחשב, לא יצא לי לראות את מבנה הספריות הסטנדרטי, אבל נראה לי שזה הדיסק המלא. איך אני יכול לנגן דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
הורדתי ספר בפורמט IRF ואין לי מושג איך קוראים אותו. מישהו יודע באמצעות איזו תוכנה אני יכול להמיר או לקרוא את הספר?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אתמול לפני שהלכתי לישון התקנתי פאטצ' למשחק RISE OF NATIONS אחרי זה שיחקתי קצת ואז זה נתקע שיתי ריסט ומאותו רגע המחשב שלי פועל לעטטטטט לאללה וזה מראה לי CPU USEAGE: 100% ואין לי מושג למה אם למישהו יש פתרון אני נורא אשמח לשמוע הנה הפרטים של המחשב שלי amd athlon xp 2500+ 1.83 ghz 512 mb of ram 333 ddr redaon 9200
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-