עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הבעייה הייתה שהוא פשוט איטי יותר.. הוא כן מקבל את ההודעות אחרי איזה דקה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  2. 1 2 3 השלישית הכי אחרונה. נעזרתי הרבה בVISOR בשביל העצים והעשבים והשמיים וכל השאר זה פשוט פוליגון מגעיל

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  3. FL CUBASE LOGIC REAZON אבל תוכנות על רמה

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by WarBeast,

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  5. מישהו כאן אולי מכיר דרך לבטל\לעקוף כל דבר את ההגבלה של שליחת הודעות לסלקום דרך האייסייקיו? תודה מראש. The sms messege to X could not be sent You have reached your daily SMS message-sending limit. Please try again later.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  6. שלום . יש לחבר שלי בעיה, הווינדוס שלו כל שעה + עושה ריסטרט . המחשב נקי מווירוסים , והמעלות קצת גבוהות , אך אם המעלות היו גבוהות מידי המחשב היה נכבה ולא נדלק מחדש . מה לדעתכם הבעיה ? ד''א , הוחלף ספק כוח לפני חודשיים +

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by MapeX_MaN,

שלום, מישהו יודע איך אני יכול לדעת מה ה-Computer ID שלי? תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  8. Started by mostwanted,

יש לי הרבה קבצי GIF ואני רוצה להפוך אותם לקובץ PDF מישהו יודע איך?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  9. עידכנתי את ה SP2 של הXP והנרו הפסיק לעבוד . התקנתי את NTI והיא סבבה . אבל איך אני צורב איתה IMAGE מקובץ CUE .

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  10. במיקום לכתוב מחדש בעבר מספיק שאיתי כותב אות אחד זה היה מראה לי את ההסטוריה של המלים בחיפוש מה אלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  11. אני מחפש תוכנת מוזיקה שמאפשרת לך לערוך שיר....למשל לשלוט בווליום של הכלים שמנגנים כמו להשתיק תגיטרה\בס\תופים וכו' למשל אם יש אפשרות להקלטה זה גם בונוס כי מה שמגיע עם הווינדוס מאפשר הקלטה של דקה בלבד אם אלה שתי תוכנות נפרדות אז גם בסדר... אם רק אחת מהן קיימת אז אין ברירה אבל אם יש את שתיהן זה עדיף תודה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by HaimTS,

שלום שלום התקנתי אותו בטעות, אני יודע שאנ יכול להסיר אותו. רציתי לדעת רק למה הוא משמש? תודה, HaimTS

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  13. איך אני יכול נגיד לקחת תמונה של אוזניות ואז להפוך את זה למודל של קוים לא סטרוק כאילו לא קו חיצוני ממש כמו אוזניות תלת מימדיות כאלה רק מקויי מתאר של האוזניות בכוונה להפוך את זה אחר כך למברשת..?

14. הורדתי סרטון אנימציה ןשאני בא לפתוח אותו אף תוכנה לא מצליחה. לא ב- BSPLAYER ולא MEDIA PLAYER ואפילו שאני מנסה לטעון אותו לתוך GSPOT הוא לא מזהה קודקים או שום דבר. שם הקובץ הוא : x-men_evolution_-_1x01_-_strategy_x_[vpc].avi ניסיתי לחפש בגוגל - VPC וכול מה שקיבלתי הוא " VIRTUAL P.C " מה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  15. שאני משחק משחקים אז צריך לסגור את Firewall? עם אני לא הימחוק יהיה לי אותו פינג? אני צריך קישור להורדה ישירה של התוכנה Ad-Aware אבל הכי חדשה :-\

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  16. אני רוצה לקבל עידכונים מהאתר TORRENTLEECH אבל אני לא יכול כי האתר חסום ע"י פילטר (מחשב בעבודה). יש איזשהי אפשרות להתחבר ממקום אחר ולקבל את אותם העידכונים ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by bears,

יש לי ויסטה 64,והתקנתי קודקים לוידאו,מאז,כל הפעלה של מדיה כלשהי(וידאו או שיר) העכבר משתגע,ולא משנה באיזו תוכנה. ממה זה נובע?

18. שלום! לפני כמה דקות הורדתי מהאינטרנת קובץ RAR שאמור להיות INTERNET CYCLONE 1.96. כשסקרתי עם הקספרסקי, הוא רשם שהקובץ נקי. עשיתי UNZIP לRAR, נכנסתי לתיקיה, לחצתי פעמיים על הקובץ... ולא קרה כלום. כלומר קרה משהו, אבל המחשב לא הראה כלום. בדיוק בצורה שתוכנות זדוניות פועלות. אני בסרטים, לא יודע מה לעשות. האם מישהו כאן בעל ידע קצת יותר נרחב ,יכול לנתח את הקובץ הזה ולהגיד לי מה יש בו? תודה רבה, רבה! הלינק לקובץ: http://www.easy-share.com/c/1702398186 (למנהלים, הכל חוקי, גם במקרה שזה קובץ לגיטימי, התוכנה היא SHAREWARE)

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  19. היי, שמעו יש לי כרטיס טלויזיה ובאה איתו תוכנה שנותנת להקליט רק בפורמט DVD שזה תופס מלא מקום (4 ג'יגה לשעתיים בערך) כמובן שהאיכות מעולה אבל אני מעוניין בתוכנה שתיתן לי אפשרות להקליט עם קודקים כמו DIVX או XVID כדי שמה שאני מקליט לא יקח יותר מידי מקום במחשב. התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס: InterVideo WinDVR 3 אגב ערכתי חיפוש בGOOGLE (אני לא עצלן...) וזה מצא מלא תוכנות, ניסיתי כמה מהן וזה לא היה משהו :-\ אז אני באמת מקווה שמישהו פה יכול להמליץ על איזה תוכנה טובה ללכידת וידאו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by guitarsuite,

היי, חבר הביא לי את המשחק הזה בארבעה דיסקים ,כשאני מכניס את הראשון הוא מפעיל את ההתקנה ,אני מכניס serial ,ממשיך ואז הוא נותן לי הודעה שנדרש מינימום dx9c בכדי להפעיל את המשחק, מה שמצחיק הוא שעידכנתי את הdx שלי לאחרון של מרץ. מה זה יכול להיות? אני מאוד רוצה לשחק בו שוב ,פשוט עכשיו יש לי הגה חדש אז יהיה יותר כיף תודה מראש לכלללל העוזרים. ד"א זה דיי דחוף חח

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by sherlock1212,

אני מחפש דרך לראות סרטים על הסלולרי שלי אז גיליתי שאפשר לעשות את זה בעזרת המרה לקובץ 3gp. אז איך אפשר לעשות את זה? תודה.

22. לא משנה על מה אני לוחץ, זה סוגר את החלון, ויחד איתו את ה command. :\ מה עושים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by SHAY951,

שלום לכולם ובוקר טוב התקנתי את הפיירוול של סייגט לאחר המלצות פה בפורום (ב-1000 הת'ראדים להמצלה על פיירוול) אבל משום מה הוא חסם לי את הפורטים של ההתקשרות לאינטרנט ואת הדפדפן (לא יכולתי לגלוש) גם שאישרתי את הדפדפן דרכו, גם שכיוונתי אותו לא לחסום שום דבר, ואפילו שכיביתי אותו! לא יכולתי להתחבר לאינטרנט ולגלוש...רק הסרה שלו מהמחשב לחלוטין פתרה את הבעיה. מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל להשתמש בו והוא לא יחסום לי את כל האינטרנט? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים