תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, בזמן משחק במחשב שחקתי במשחק מאפיה2 ופתאום נתקע לי המשחק מסיבה לא כך כך ברורה ולא זז ולא הגיב כלל, אז אחרי מספר דקות התייאשתי ועשיתי ריסט ואחרי הריסט עלה המשחב ונתקע והוא רושם לי את זה " Verifying DMI POOL DATA " ולא עולה. מה אתם חושבים שהבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
התקנתי את ה-McAfee הנ"ל בספרדית (ולא, אני לא יודע לקרוא ספרדית ), וכשהוא עולה הוא תוקע לי את המחשב. העלתי את המחשב במצב בטוח, סגרתי אותו מה Services, וניסיתי להסיר אותו. אבל משום מה יש לו הודעת שגיאה (...כן, בספרדית) שאותה אני לא מבין, וההסרה נכשלת. עריכה: התקנתי את הגירסה האנגלית, ואז הבנתי מה כתוב בהודעה. בכל אופן הצלחתי להסיר.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ניסיתי לגלוש בו קצת והוא כל הזמן מפסיק ליפעול כל פעולה קטנה הוא ניסגר צריך להכניס אותו לרשימה של הבטות הגרועים בהיסטוריה
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אז ככה חברה אני צריך BOOT CD שנגיד קרסה לי המערכת הפעלה להכניס את הדיסק מה BOOT ואז זה יעשה לבד CHKDISK ועדיף כמה פעמים אם יש למישו דבר כזה או רעיון איך יכולים לעשות את זה בבקשה שיענה לי כי זה באמת הכי דחוף שיש windows xp מערכת קבצים NTFS
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ברשותי וורד 2007, מותקן עם שפת ממשק (תפריטים) אנגלית. מערכת הפעלה: Vista 32bit באנגלית, עם Regional Settings של עברית\ישראל. יצרתי טמפלייט (קובץ DOT) שבו כל הסטיילים מוגדרים באנגלית. הכל מיושר LEFT TO RIGHT. הכל עובד לי מצויין, ותמיד כל סוגי הטקסט הם באנגלית ובישור לשמאל בברירת המחדל. הבעיה היחידה היא בתוך טבלאות. הטקסט בתוך טבלאות תמיד מיושר לימין והוא בשפה העברית בברירת המחדל זה חוזר על עצמו עבור כל שורה\תא שאני יוצר בטבלה. אני צריך ידנית לערוך את הישור והשפה בתוך כל טבלה שאני יוצר. לא מצאתי סגנון מיוחד שקשור לטבלאות. נדמה שהוא משתמש ב-Normal אבל הופך אותו לעברית כל פעם מחדש. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני חייב לבדוק משהו בדחיפות, שמות של חלקים למשל זכרונות, כ.מסך, + החברות שלהם וזה מה-זה דחוף!! פעם היתה לי אבל שכחתי את שמה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
זה קרה בלי שהתקנתי או נגעתי בשום דבר אני לא מבין מה זה כל פעם שאני לוחץ על קובץ מקש ימני או תיקייה זה מפעיל את ה InstallShield הנה תמונות : http://www.yousendit.com/download/bVlEYUl1UzdvQUkwTVE9PQ אני צריך פתרון מהיר לבעיה הזו זה ממש מעצבן. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי להשתמש ב live movie maker לווינדוס 7 ואני נתקל בבעיה מוזרה: קבצי וידאו (הן מסוג MOV והן m2ts) שצילמתי בעבר ועובדים מצוין בתוכנות אחרות, רצים במהירות גבוהה כשמוטענים ב movie maker. כשאני מעלה אותם לתוכנה במטרה לערוך אותם, ולוחץ play הקליפ מתחיל לנגן במהירות שנשמעת (ונראית...) כמו fast forward. גם בשמירת הקובץ בפורמט של wmv (לאחר שנערך ) אני מקבל קובץ שרץ במהירות גבוהה. מישהו נתקל בזה? פתרונות? תודה! אילן
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ DELL בן שנתיים..בימים האחרונים אין סאונד.. הדרייבר ישנו והוא מעודכן.. בניתי אפילו משתמש נוסף רק כדי לבדוק . ..ואין שום צליל במערכת. (אני משתמש יחיד) WINDOWS AUDIO בתוך SERVICES פועל LOCAL SYSTEM יש לי הרגשה שהבעיה אולי בהגדרות בתוך SERVICES. מבקש עזרה ..הנושא קצת דחוף תודה וגמר חתימה טובה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
מחפש תוכנה כמו ה CCCLEANER רק שהיא לא מוחקת דברים שנחוצים למערכת תודה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
מה אני צריך להוסיף או לשנות ל WINAMP (או אולי לכ.קול) כדי שאני יקבל ביצועי שמע מקסימלים? יש לי מערכת LOGITECH X -540 5.1 וכ.קול מובנה של רילטק AC97.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
למה שאני מקליד בפייסבוק משפט ואז סימנים כמו @#$%? הסימנים עוברים לתחילת הטקסט? לדוגמא !@#$%^גגגגגגגככככככככבהנ במקום מה שאני רוצה גגגגגגגככככככככבהנ !@#$%^ איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי סאב שהוא גם מגבר של 5.1 ערוצים וגם במחשב יש לי חיבור של 5.1.. שאני מחברא את כולם ובודק את הרמקולים מנהל זה משבימע את כולם בבדיקה.. אבל שאני משמיע שיר זה מפעיל רק את השני קידמיים ... מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 695C ורוב הזמן אני משתמש באופציית ה-DUPLEX (הדפסה בשני צידי הדף). הבעיה המטרידה היא שאני נאלץ כל פעם לסמן את האופציה הזו מחדש לפני הדפסה כי היא לא נשמרת כברירת מחדל. לא ראיתי שום עצה בעזרה של המדפסת לגבי זה. מישהו יודע מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
הגיע לרשותי סרט BR לא על דיסק. מכיוון שאף פעם לא התעסקתי עם נגני BR במחשב, לא יצא לי לראות את מבנה הספריות הסטנדרטי, אבל נראה לי שזה הדיסק המלא. איך אני יכול לנגן דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה הכל עובד טוב אבל כשאני מפעיל סרט אני רואה אותו רק במחשב ובטלויזיה אני רואה רק שחור. תעזרו לי בבקשה הורדתי את התוכנה TV TOOL אבל אני לא יודע להשתמש בה .
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכם .. רציתי לדעת באיזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי לפתוח קובץ עם סיומת pdf ומאיפה אני יכול להוריד אותה... מצפה לעזרה ממכם תודה חיים
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אתמול הוא כתב לי שמקסימום הלימיט שלי להוריד זה 3, אז שיניתי. מיד לאחר מכן הוא רושם ש-20 טורנטים זה די והותר, אבל אני מוריד טורנט אחד בלבד ולפני זה הורדתי רק טורנט אחד. הרטיו שלי גדול מ-1 ואני לא מבין מה הבעיה פה. תודה על כל עזרה שמקבלת.
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כשאני רוהצ להתחבר למסן, כתוב לי שצריך לעדכן את התוכנה, ואני ממש לא רוצה בזאת. איך מעיפים את ההודעה המעצבנת הזאת ומתחברים נורמלית? כי ככה זה לא מחבר אותי.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תמיד שאני מוריד משהו מהראפידשר יורד לי קובץ מוזר rsapi.cgi במקום מה שהיה צריך לרדת מישהו יודע מה עושים עם זה ? יש לי דפדפן פיירפוקס אני לא יודע אם קשור.... ולמה אי אפשר להוריד מהאתר עם הIDM ?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
לכרטיס מסך GE FORCE 8800 gt sonic
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת איך אפשר לכבות את התוכנה הזאתי , למי שלא יודע וזה כנראה הרוב זאת תוכנה שמקציבים בה זמן לשימוש במחשב ואחרי הזמן המחשב מתאפס . הייתי רוצה לדעת איך אפשר לכבות אותה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הרכיב הוא PCI DIVICE השאלה היא מה זה הרכיב הזה? אני לא מצליח להתקין אותו. האם הוא חשוב או שאני אנסה לבטל את זה שהוא שואל אותי בכל פעם. הנה תמונה מהמנהל התקנים: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-