עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, איפה מגדירים לווינדוס XP שבמקום קריסת המערכת יציג לי את המסך ה"כחול" במקום ויציין את הבעיה??? אני פשוט לא מוצא את הסימון שצריך להוסיף ורציתי שתכוונו אותי..כי כרגע הווינדוס קורס לי פעם בכמה זמן בגלל תוכנית מסויימת או דרייבר מסויים ואני רוצה למיין את הבעיה ובאמת לראות בעזרת המסך הכחול במקום שיקרוס שיציג לי את המסך +הבעיה..פשוט שכחתי איפה הסימון הזה..אודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by No_Man,

יש לי על המחשב קובץ IMG שמטרתו היא צריבה על דיסק DVD ומשם - - > לתוך ה-DVD. זה סרט עם כל התפריט והכל. שום תוכנה שיש לי (לא BsPlayer ולא DivX Pro) לא מצליחותלפתוח את כל התפריט והכל שיראה כאילו כרגע הכנסתי את זה ל-DVD. יש תוכנה שיכולה לעשות דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. האם אפשר לעשות בויסטה מחיצות דרך הבוט?והאם אפשר בבוט של ויסטה לבחור יעד התקנה?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  4. Started by jackhammer,

יש לי XP 32ביט עם SP2 אני רוצה להוריד THEMES חדשים (הבנתי שזה חוקי כי מי שעושה את הTHEMES האלה הם אנשים פרטיים) איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  5. ^ תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  6. המחשב שלי לאחר פירמוט והתקנה כוללת של XP SP2 עם כל העידכונים של כ.מסך וכל החומרה מסביב 100% מעודכן. כמו כן גם יישמתי את המדריך להמהרת המאיול שמופיע בסטיקי.. לאחר מס' שעות האמיול פשוט קורס לי (וכן שיניתי את הלימיט ל50) מה שלא היה קורה לפני הפירמוט..אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות..פשוט כל שעתיים או פחות נגיד האמיול קורס והמערכת "משחזרת את עצמה לאחר שגיאה חמורה" (אולי הוא מנסה לכתוב לזכרון או משהו כזה ומשום מה לא מצליח)..הגרסא היא 6 עם מדריך הכי מעודכן.גרסא מאוד יציבה שלא אמורה לעשות בעיות מהסוג הנ"ל..אני משתמש בנוד 32 וADWARE הכול סרוק והמחשב פשוט חדש חדש ...רק באמיול זה קורה במשחקים לא שומע אפילו על כיוון של הבעיה הזו. והכול מעודכן לטוב ביותר...לא יודע מה לנסות ולעשות…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. מחפש דרייבר לכרטיס רשת NVIDIA nForce Networking Controller לויסטה

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. איך אני מעיף אותו וגורם לו לא לפעול כאשר ווינדוס עולה או בכלל ! אני מעוניין להפעיל פעם בחודש לבדיקה כללית....שלא יישב לי עכשיו על הזכרון איזה סרביסים אני מבטל ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  9. שלום! יש לי דיסק מסוים שצרבתי לפני זמן מה אצל חבר שכאשר אני מביא אותו הביתה הכונן שלי מתקשה לקרוא חלק מהמידע(הוא רושם לי שגיאה כאשר אני מנסה להעתיק חלק מהדברים למחשב),אצל אנשים אחרים דווקא אותו הדיסק עובד,לכן אני מניח שפשוט הכונן שלי צריך לקרוא במהירות קצת יותר איטית. אשמח לתוכנה ששולטת במהירות הקריאה של הCD ROM. תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by Big_Guy7,

הורדתי BSPlayer מהאתר שלהם... את הגירסא החינמית. אני מנסה לנגן שם סרט, שומעים את הקול, אבל לא רואים כלום, המסך שחור. אם אני מנסה לנגן את אותו הסרט במדיה פלייר, רואים אותו טוב. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  11. תכלס > מעולם לא עשיתי גיבויים בצורה מסודרת ושוטפת על איזו תוכנה אתם ממליצם ? דוקא זו של הווינדוס > ניראית לי טובה ופשוטה מה אתם אומרים? THX

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by skuki1,

שלום! יש לי איזה שהוא קובץ שהורדתי שכולל בתוכו שלושה סוגי קבצים: VOB, BUP, IFO. הקובץ VOB שוקל ג'יגה וחצי, והאחרים כמה Kימ. עם איזו תוכנה אפשר לצרוב\לפתוח קבצים אלו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. קניתי כונן של 250, שאלתי היא איך אתםפ ממליצים לי לחלק את הכוננים. חשבתי על חלוקה לצרכים אלו: C מערכת. D מסמכים וגרפיקה (צריך לבדוק אם יש אפשרות לשים את DOCUMENTS AND SETTING בכונן שונה מהכונן של מערכת ההפעלה) E שיתוף והורדות... אולי כדאי גם לשים את התוכנות והמשחקים בכונן אחר, אם יש לכם המלצות, כולל גם כמה להקצות לכל דבר (אני לא מתכוון לשתף יותר מ20 ג'יגה) אשמח. דבר שני, מכיוון שהמחשב חדש, רציתי לדעת אם כדאי להתקין עליו כבר ויסטה, או להתקין XP ובהמשך לשדרג. (השאלה אם לחסוך את הכאב ראש של אחר כך)

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by the kooks,

אהלן, ניסיתי להתקין את התוכנה DAMENTOOLS ואני מקבל את השגיאה הזאת. מישהו יודע איך לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by stio,

שלום רב, לאחרונה כל הזמן קופצים לי חלונות פרסומת מטעם תוכנת Customer Support. את התוכנה הנ"ל אני לא התקנתי בכלל. בתפריט "התחל" התוכנה ממוקמת אחרי תוכנת BSplayer, ולכן אני חושב שהתוכנה הותקנה יחד איתה. האם אפשרי להסיר את התוכנה הנ"ל מבלי לפגוע בתוכנות אחרות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  16. Started by zilkanir,

המחשב עובד מצוין עם ויסטה אולטימייט אך לעיתים (רחוקות) מופיעה בעיית המסך הכחול וצריך לעשות ריסט למחשב. הבעייה שהוא רושם היא: Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL מה יכולה להיות הבעייה? בכל אופן בעיית חומרה אני חושב שזה לא.. אול י מישהו עוד נתקל ספציפית בבעייה הזאת?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  17. אני מנסה לפתוח וידיאו אבל OPEN PROJECT וזה כותב לי את זה http://img261.imageshack.us/my.php?image=untitledjr5.png כתוב NO SUCH AVI COMPRESSOR מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by Nokia 6300,

יצא כבר פוטושופ 9 בעברית? אם כן,האם הוא הרבה יותר טוב מ8?

19. שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין לי במחשב שלי אבל ארגנתי את קבצי הדיסקט הפעלה ואפילו אף יצרתי כבר את הכל בתוך קובץ אחד וירטואלי - כמובן שמתאים לדיסקט וירטואלי ואף הוספתי אותו למער' הוירטואלית. הבעיה היא שזה לא עובד וכאילו הדיסקט או משהו כזה לא טוב. האם יש למישהו רעיון או שהתנסה בזה בעבר? שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  20. באחרונה כשאני מעלה כל דיסק ב-SETUP לא עולה אוטומטי אלא מראה את הקבצים שבדיסק האם השינוי בכוננים ?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  21. יש לי סרטון ברזולוציה גדולה מידי בשביל הIAUDIO שלי, ואני צריך רק להוריד את הרזולוציה ל320X240.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  22. כשאני נכנס לשחק למשל NBA אז אני משחק נגיד רבע שעה ואז כשאני יוצא מהמשחק אני מגלה שהאינטרנט מנותק ואני לא יכול להתחבר שוב(אני לוחץ על האייקון של התחברות והוא פשוט לא מגיב), וכשאני מנסה לעשות ריסט אז הוא עושה "שומר הגדרות" וככה נתקע... למישהו יש פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by pak82,

יש לי את התוכנה Adobe Premiere Elements גירסה 3 וכשניסיתי להתקין נפתח לי החלון הראשון של ההתקנה ששאל אותי איזו שפה אני בוחר (הייתה שם אפשרות רק לעיברית) וברגע שלחצתי לו אישור קיבלתי הודעת שגיעה AutoPlay\LangData\he_IL\lang.dat\ וכשאני לוחץ אישור אני מקבל את ההודעה DATA_FILE_VERSION וכשאני לוחץ על אישור אז התכנית התקנה נסגרת חשוב לציין שבדקתי כבר בהגדרות שפה אצלי וכל האפשרויות שקשורות לעברית או לאנגלית מסומנות המסך הראשון שאני רואה זה המסך השני זה המסך השלישי זה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  24. הורדתי את התוסף VIDEODOWNLOADER ורציתי להוריד סרטון מYOTUBE. 1) אין לי מושג איך ומתי משנים את הסיומת לFLV 2)אני בסך הכול רוצה להוריד סרטון מיוטיוב ולהעביר לנגן שלי (IAUDIO X5L שתומך רק בAVI)- יש תוכנה יותר מומלצת מהתוסף שהורדתי? ואם לא, איך לעזאזל אני הופך לFLV ומ FLV ל AVI?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים