עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Evyatar,

שלום לכולם, שאלה קטנה, מישהו יודע איפה המחשב שומר את ההיסטוריה של האייסיקיו? אם אני רוצה לראות את ההיסטוריה לא דרך האייסיקיו אלא דרך איפה שהוא שומר אותם, אפשר? תודה.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  2. שלום, אני רוצה להגביל את מהירויות ההעלאה וההורדה לדפדפן שלי, אז הורדתי Net Limiter 2 Pro. הכל בסדר, התוכנה עובדת, אבל כשאני מסמן הגבלת העלאה והורדה של 5 קילובייט לדפדפן, זה לא עושה כלום. לחצתי על הפלוס הקטן שיש ליד התהליך FIREFOX וראיתי את כל החיבורים. הם תמיד משתנים, כמובן, ואני לא יכול לסמן ידנית לכל חיבור שנוסף את ההגבלה, לכן אני רוצה פשוט לסמן הגבלה לדפדפן וכך כל חיבור שנכנס/שיוצא תהיה לו הגבלה גם כן. איך אני עושה זאת? ניסיתי לשחק עם ההגדרות ועם ה- RULES, אבל שום דבר לא מצליח לי ועדיין כל החיבורים ללא מגבלת העלאה/הורדה וממשיכים לפעול כרגיל. אני רוצה לעשות זאת ע"מ שהדפדפן יהיה פועל ברקע תוך כדי משחק רשת, כך שהפינג שלי לא ייפגע (הדפדפן תמיד משנה אתרים ברקע [זה ADS בשביל…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. אני צריך המלצה לתוכנה שאני יוכל לחתוך מתוך סרט למשל 15 דק' בלבד ממנו

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by eladh777,

האם זה בסדר לנקות כל יום את רישומי הרגיסטרי בתוכנה CCleaner? כי אני הבחנתי שאחרי כל התקנת תוכנה או אפליקציה מסוימת, יש בCCleaner את הרישומים הפגומים, ואני מתקן אותם כל יום. זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

שלום, התהליך הנ"ל התחיל פתאום לטחון לי משאבים(מעל 500 מגה, והמעבד היה קבוע על 100%) אז עשיתי לו disable דרך ה-services agent (administrative tools ->services ( עכשיו הכל בסדר, המשאבים שוחררו אבל מן הסתם אני לא מקבל את ה"שירות" ואני לא יכול לצפות בטלוויזיה יש איזושהי דרך לתקן את הספרייה לתהליך הזה ספציפית?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. שלום לכולם השבוע פירמטתי את המחשב, ווינדוס ויסטה. לאחר הפירמוט שעבר בסדר גמור, המחשב לא מתחבר לאינטרנט, הוא לא מזהה שום התקן רשת במחשב, חיפשתי דרייברים, אבל גם פה אני לא מצליח למצוא את הדרייבר הנכון למודם In-Build Conexant Type 2 Modem. אותו הסיפור עם הbluetooth. בינתיים אני משתמש עם USB כאנטנה לאינטרנט. אשמח לעזרה תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ShayGTi,

יש לי POWERDVD, יש לי כרטיס קול של קריאייטיב שמחובר דרך יציאה קואקסילית לרסיבר. משום מה כשאני מפעיל סרטים בתוכנה עם פסקול DD התוכנה מעבירה את הסאונד אנלוגית ואני שומע סטריאו. כשאני נכנס להגדרות ומשנה בSPEAKERS ל USE SPDIF, ובכן, לא קורה כלום. כיצד אני גורם לתוכנה לעבוד עם פילטר AC3? או להזרים את המידע דרך היציאה הדיגיטלית? ושאלה 2: התקנתי בשעה טובה כרטיס מסך איכותי RADEON 1900XT. נכנסתי להגדרות של התוכנה וראיתי שיש שם סעיף ENABLE HARDWARE VIDEO ACCELERATION - ATI AVIVO. סימנתי אך אני לא בטוח שיש הבדל, מה בעצם אמור להשתנות/להשתפר? כמו כן, כשאני נכנס ללשונית INFORMAION רשום לי כך: Video Accelerator: DirectX VA not in use Multispeaker Audio Device: SB Audigy 2 Aud…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by Necessary_Evil,

איך משנים את הגודל שלהם? אני רוצה לאחד שני כוננים עם partition magic 7 אבל ה cluster size של כונן אחד הוא 2k והשני 512... איך אני משנה כדי שאני אוכל לאחד אותם? בלי לאבד מידע... תודה! -חציל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yotamavi,

אז ככה למחשב שלי מחוברים 2 מסכים: מסך מחשב 19 אינצ' ASUS PW191 מסך טלוויזיה 32 אינצ' של פיליפס הם מוגדרים בdualview כך שבמסך מחשב יש שולחן עבודה והמסך טלוויזיה ריק בלי שום דבר רק רקע שולחן עבודה וכך אני יכול לגרור אליו דברים כמו סרטים וכו'.. מה שאני רוצה זה בעצם שבמסך טלוויזיה אוכל לשחק משחקי מחשב ובמסך הקטן אמשיך לראות את השולחן עבודה כך שאוכל להתכתב למשל. יש למישהו פתרון כלשהו ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by zrori,

בעייה קטנה אבל מעצבנת: בכל פעם שאני מנסה להפעיל את פרו אבולושן 2008 או 2009 אני מקבל ישר מסך כחול עם הודעה של DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך ושל הסאונד, אבל הבעיה ממשיכה. במשחקים אחרים, כמו פיפא 2009, אין שום בעייה. יש למישהו רעיון? מפרט מחשב: לפטופ HP intel C2D t5500 כרטיס מסך nvidia geforce 7400 1gb ram לא מפלצת אבל אמור להריץ את המשחקים בלי יותר מדי בעייה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by המפרט,

יש לי בעיה שהפיירפוקס לא נותן לי לגלול לצדדים באתרים מסויימים. לדוגמא פה באתר אפשרי לגלול לצדדים, אבל בD-SPOT או בוואלה אנלא יכול. בתודה מראש, אריאל

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  12. Started by rk666,

איך הופכים קובץ SRT לקובץ VOB. לצורך הוספה לDVD. תודה.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by shlomi8,

יש תוכנה כזאת שאני יכול לשמוע בא תחנות רדיו של ישראל...כמו באוטו...?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by pc student,

חברה אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות שם שינוי מלא של התמונה והדפסה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by mrsph666,

שלום, מהי חבילת האבטחה המומלצת ביותר כיום? או לחילופין, איזה Firewall או אנטי-וירוס מומלצים לחוד? אני מעוניין גם לשמוע על תוכנות בתשלום. המערכת כזאת: i5 2500 3.3GHz 8GB RAM Windows 7 64bit תודה מראש.

16. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני מחפש פלאג אין לווינאמפ שיאפשר לי לבצע חיפוש של MP3 בתיקיה מוגדרת תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  17. הכוונה היא למן פתקיות וירטואליות שיהיו על המסך. אפשר גם בתור תוסף למוזילה. תודה למי שייעזור לי

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by orelzion,

אז כמו שכתוב בכותרת, אני משתמש בפיירפוקס פורטבל, והפלאגין של WMP לא עובד לי. כלומר הוא מותקן על המחשב אבל לא עובד. יש פתרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  19. מה זה קובץ בסיומת rm.* ואיך פותחים אותו?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  20. שלום לכם - אני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לשמוע "ברוורס". אם לא ברור, אז נגיד שומעים בקטע: hello אז בעזרת התוכנה שומעים: olleh. אם יש אחת כזאת, אז האם ניתן לעבוד איתה גם על וידיאו? - יש לי תקלה בנרו (או תקלה עם הצורב, אני לא בטוח. בכל אופן, אם זה בצרוב אז תגידו לי ואני אפתח על זה אשכול באמצאי איחסון). עולה לי ההודעה הבאה במהלך הצריבה: http://i3.tinypic.com/wbth09.jpg יש לכם מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בזה?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. הימיול שלי בקושי מוריד לי אני מצרף תמונה אם מישהוא יודעה מה הוא רושם לי שיענה לי זה מאוד חשוב כי לוקח לי אמון זמן להוריד וזה לא היה לי ככה לפני שבועיים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  22. איך סוגרים את זה?? זה חוסם לי כמעט כול אתר שאני מנסה להיכנס אליו!!!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by Yaniv11,

התקנתי win xp חדש(את הגרסה המעודכנת למרס השנה), ודווקא עכשיו התוכנות האלה קופאות כמה שניות אחרי שאני מתחיל להוריד משהו. אחרי איזה חצי דקה הם משתחררות כמה שניות עובדות ושוב תקיעה. לפני הפרמוט הם עבדו פיקס ללא בעיה. דווקא BitTorrent עובדת טוב ללא בעיות אחרי שהתקנתי אותה בשביל הבדיקה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  24. אם לא ,אולי משהו שרץ ישירות מDISK ON KEY?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by navtchyev,

מישהו יכל לעשות לי מדריך לזה ??????

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.