עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קיבלתי וירוס דרך האייסי...ועכשיו(יומיים אחרי...)אני כל הזמן מקבל הודעה מהאנטי וירוס על כל שנמצאו וירוסים(אגב קוראים לו email-worm.win32.warezov.mo וגם אותו דבר רק עם סיומת mx..)וכשאני אומר לו למחוק אותם אז בהתחלה הוא כזה מדלג עליהם ואז המחשב נכבה מיד(עושה ריסטרט כזה בלי הודעה מוקדמת...) בבקשה תעזרו לי! עריכה: עכשיו ראיתי שיש לי 3 וירוסים בתוך התיקיה system32 ואני לא יכול למחוק אותם לא ע"י האנטי וירוס ולא ידנית(הוא לא נותן...אומר שהגישה נדחתה או משהו כזה..)ואחד בתוך התיקיה winlogon שכשאני אומר לאנטי וירוס למחוק אותו אז המחשב עושה ריסטרט...

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  2. שלום לכולם, יש ברשותי כמה תמונות שצילמתי. (והם בגודל של תמונות רגילות - בגודל של תמונות של פיתוח) עם איזה תוכנה אני עורך כמה תמונות לתמונה אחת בכדי שיהיה לי רקע? (אם אני שם תמונה אחת בתור רקע למחשב אז היא נמתחת מדי). בתודה, MuTaTiOn.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

שלום אני רוצה לשמור את ההגדרות שאני שם בOC אבל לאחר הפעלה מחדש זה מתאפס ל דיפולט. 1)למה? 2)איך פותרים זאת? תודה ולילה נעים

4. Started by maoros,

אם כן אני אשמח לשם/לינק.תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by omershak,

שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט האם להתקין ווינדוס xp או ווינדוס vista. אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור ופחות במשחקים. בכלל מה ההבדל בין גירסא ביתית לגרסא מקצועית?, והאם כדאי ללכת על 32bit או על 64bit?. תודה לכל מי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  6. אבא שלי גילה לאחרונה את כשרונו הווקאלי והחליט ליצור לעצמו ספריית קריוקי עם השירים הרוסיים האהובים שלו. בכל מקרה, עשיתי Rip לדיסקים שלו ועכשיו אני מחפש תוכנה להוריד את ה-Vocals מאותם השירים ולהקליט אותם בלעדיהם. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את העבודה?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  7. נמחק לי חלק של קובץ שהיה בהורדה באי מיול בתקיית ה temp קראו לו 002נקודה part נקודה met (כתבתי ככה כי הוא כותב הפוך אם אני עושה נקודות...) ועכשיו ההורדה הפסיקה והיא בכלל לא מופיעה בהורדות.... אבל אני יודע שזה לא הקובץ העיקרי שנמחק כי עדיין יש שם קובץ שנקרא 002 נקודה part והוא שוקל 1.64 ג'יגה שזה היה הגודל שהוא הספיק להוריד ליפני שהוא הפסיק ואחד שקוראים לו 002 נקודה part נקודה met נקודה bak בבקשה המצב ניראה גרוע אני מקווה שמישהו יעזור לי... תודה...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ofergpr,

שלום, אני פתאום התחלתי לקבל הודעת שגיאה חוזרת : יש לכם מושג מה גורם לזה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה לעונים :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

יש לי בלוח האם שלי GA-G1975X של ג'יגהבייט 3 תכונות ואני לא יודע מה הם... תעזרו לי לדעת מה כל אופצייה עושה: CPU Intelligent Accelerator 2? Memory Intelligent Booster 2? CMOS Reload Switch? מה 3 האופציות האלה?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  10. Started by nim901,

היי, יש לי 2 כוננים של 80 גיגה ב2 מחשבים שונים, אחד אצלי, השני אצל אחותי. מה שאצלי הוא IDE ואצל אחותי הוא SATA, אני רוצה להחליף את הכוננים אבל אני לא רוצה שהיא תרגיש - ז"א אני רוצה לגבות את _כל_ המידע שלה ולהעביר אותו לכונן שלי (שאני אחבר למחשב שלה). רציתי לדעת איך כדאי לבצע את זה - * אימג מהכונן - זה נראה לי הכי מהיר אבל יש לי כמה בעיות - 1, עם איזו תוכנה? 2, הוינדוס יעלה אחרי זה? (כי למשל אם מחליפים לוח\מעבד אז צריך להתקין את הוינדוס שוב) 3, איך אני אוכל לשים את הגיבוי על הכונן? *בעזרת תוכנה כלשהיא, גיבוי קבצים ידנית ואז רק להתקין XP ולשים את הגיבוי בצורה כלשהיא *משהו אחר? תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  11. בשבועות האחרונים התחילה לי בעיה בIE, בה מדי פעם, לא באופן קבוע ולא עם אותה תוצאה, קופץ לי חלון שגיאה, שנותן לי רק להבין שיש בעיה (ולא מאלה עם השורה הארוכה של אותיות ומספרים!), שהוא צריך לסגור את אקספלורר, ושאוכל "לשלוח/לא לשלוח" או לעשות DEBUG. בכל מקרה ייסגר לי החלון המסויים הזה, אבל אי הרציפות באה לידי ביטוי בזה שהאתרים שבהם זה קורה פעם כן נופלים ופעם לא; לפעמים זה קורה ממש בהעלאת עמוד, אבל לפעמים זה קורה דווקא אם אני לוחץ על קישור או פתיחה של משהו בתוך אתר כלשהו (שבעצמו עלה בסדר גמור); לפעמים זה מפיל לי את כל הIE שפתוחים, ולפעמים זה רק סוגר את החלון הספציפי הזה, בעוד שהאחרים מתפקדים נהדר. אל תפנו אותי בבקשה לת'רדים שהתייחסו לסוגי הDEBUG השונים כי חרשתי את הכל וכלום ל…

12. Started by rotman,

שלום לכולם , הורדתי קובץ מסוג ape שאמור להיות קובץ של מוסיקה כלשהו. הקובץ גם הגיע עם קובץ cue ... מישהו יודע איך פותחים את הסוג הזה של הקובץ? תודה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  13. יש לי את התוכנה אבל אני לא מבין איך להיתמש בה... (גרסה 3.3) ויש לי בעיה עם הדרייבר של הכ.מ,אני לא מוצא אותו ברשימת ההסרה... יש דרך אחרת להנסיר אות ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by SubDelta,

היי לכולם וחג שמח אני מאמין שהנושא כבר עלה אבל לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש... איך אני גורם לתוכנה לעבוד עם עברית מימין לשמאל... אני כרגע עובד עם גירסה CS2.9.0.2

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם עד היום השתמשתי ב norton ghost 9 (לא עובד עם 64) אני מחפש תוכנה עם אותו עיקרון - שיחזור בעזרת CD וקל לתפעול תודה

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  16. יש לי בעיה אני מנסה לראות סירטונים בחלק מהאתרים ופשוט מופיע לי מסך כחול ורק שומעים ...יש ל גאווה מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by IlanF,

הכנתי את המוד של האינפרא אדום, לשלוט על המחשב עם שלט. אחת מהתוכנות, המומלצת UICE עושה לי בעיות בהתקנה. אני הורדתי אותה, הדלקתי התקנה, הוא הגיע לסיום ההתקנה ממש לפני שהוא אמור לכתוב לי FINISH ועושה לי ריסט למחשב. הדלקתי אותה וכשניסיתי להוסיף שלט לשליטה הוא אומר שהוא לא מוצא את הדרייבר :s05:

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. שלום, אני מחפש תוכנה שתעשה לי יציאת COM וירטואלית מהתקן USB אני רוצה לחבר התקן USB ושהמחשב יוכל להתייחס אליו כמכשיר שמחובר ביציאת COM כלשהי יש כזה דבר? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by Nokia 6300,

יצא כבר פוטושופ 9 בעברית? אם כן,האם הוא הרבה יותר טוב מ8?

20. זה מה שקורה כשאני לוחץ על ההתקנה. חשוב לציין שיש לי רק כונן אחד ובו ה250GB, מסוג NTFS.

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  21. היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by p_q,

שאני מנסה להיתחבר מהמחשב לפלאפון אז התוכנה כותבת את השגיאה שבתמונה... משהו עם OBEX... מחפש עזרה... תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  23. מישהו יודע אולי מה שמן? ומה יותר טובה ואיזה יתרונות

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. Started by Big_Guy7,

אני צריך המלצה לנגן ווידאו טוב... משהו בסגנון של ה BS Player הייתי שמח להשתמש ב BS player אבל יש לי בעיה איתו ולא ענו לי באשכול שפתחתי... אז אם אפשר לקבל ממכם המלצה לנגן בסגנון שלו, שיש אפשרות להוריד גרסא חינמית שלו אני אשמח

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  25. שלום רב יש לי אפשרות לשדרג את הדפדפן, מגרסה 6 ל- 7 דרך אתר מיקרוסופט. מה ההבדל בניהן והאם כדאי לשדרג? האם מישהו יכול לצרף תמונת מסך מאקספלורר 7 והאם אחרי שאני משדרג לגרסה 7 אני יכול למחוק אותה ולחזור ל- 6? תודה מראש, גיא.

• 9 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים