עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. פיירוואל לא יודע מה אבל כל פעם שאני נכנס לאינטרנט המחשב נטחן ספייווארים, הצילווו

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  2. הייתה לי אחת כזאת והיא נעלמה ושכחתי מה השם שלה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. ערב טוב לכל הנמצאים אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. אני אמא לילדים והתחברתי לאינטרנט לפני שבוע. לצערי שמתי לב שילדיי גולשים באתרים לא פונוגרפיים. רציתי לדעת האם יש לכם תוכנה חינמית מומלצת על מנת למנוע כניסה לאתרים אלו. ידוע שבוינדוס XP יש גירסאות אבטחה,אבל כאשר הפעלתי את זה ראיתי שהוא חוסם לי גם אתרים רגילים. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ערב טוב תהילה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by gigi,

מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל ולמה היא טובה? כאשר חיפשתי בגוגל על התוכנה אז לא מצאתי משהו שיוכל לעזור לי... מישהו מכיר עוד תוכנה שתעשה את העבודה..?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  5. ראו כותרת אני צריך תוכנה שאפשר לחתוך איתה קבצים של מוזיקה יש כזאת? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by zvkel,

לפעמים קורה שהמיול אומר לך שחלק מההורדה נדפק (corrupt) ואז הוא מוריד אותו שוב ומסיים עכשיו זה קורה לי לשלושה קבצים רצוף והוא לא רוצה לסיים להוריד אותם למרות שזה ככה כבר כמה ימים יש דרך לסדר את זה או למחוק הכל ולהתחיל מהתחלה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by LENOVO,

אני רוצה להתקין את התוסף של הmedia player לדפדפן של גוגל אבל כשאני לוחף על התקן תוסף אני מקבל את ההודעה הזו:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by gal10_private,

שלום לכולם! אני סטודנט עם לא מעט קלסרים שאני ממלא עם הזמן. הייתי רוצה לעבור לשימוש מלא במחשב בלבד. יש ברשותי לוח כתיבה שאיתו אני כותב היום ישירות אל המחשב אל תוכנת WORD . אני רוצה לסרוק את כל הקלסרים שלי ולהעביר אותם אל הוורד כדי שאוכל להמשיך לכתוב באותו הקובץ. הבעיה שלי היא שאני יכול לסרוק בקבצי בתמונה למיניהם, אבל אני לא ידוע איך אפשר להעביר אותם אל תוך הוורד מבלי לאבד מאיכות התמונה. ניסיתי העתק הדבק ולפרוש את התמונה על כל הדף, זה ממש לא טוב. בנוסף, יש לי לא מעט קלסרים כך שאני רוצה למצוא שיטה שתהיה יעילה וזריזה שבה אוכל להעביר את הסריקות ישירות אל הוורד. אני פתוח להצעות ואם יש תוכנה שאיתה יותר כדאי להחליף את הקלסרים אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. יש לי מספר סרטים שכשאני צופה בהם ה MEDIA PLATER - 9 מבקשת קידוד, הוא מתחבר אותומטית ושולח לבקשה להורדה ואז יש לי EROOR WHILE DOWNLOADINH THE CODEC, הסרט נראה טוב ובלי בעיות, אבל אין קול! שום סאונד, מה זה יכול להיות ואיך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. הכוונה היא לקבצי ה-COOCKIE וכו'. אני מחפש תוכנה חינמית שתעשה את זה בשבילי, במקום שאני אעשה את זה ידנית דרך הדפדפן. ובבקשה תמליצו על תוכנה חינמית טובה, ולא סתם משהו שחיפשתם אותו בגוגל...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by dan9,

הי יש בבית של אמי מצלמות רשת שאני יכול לצפות דרך הפלאפון אני נות ip וסיסמא ונכנס.. יש תוכנה כזו שהיא גם למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום , לפני מספר ימים קניתי אוזניות משהו מקצועי של סוני , בקיצור , אין לי כוח כל כמה שעות או כל כמה זמן להוציא את החיבור של רמקולים ולשים את ל האוזניות או ההפך קיצר קניתי מפצל , ככה שאוכל לחבר גם את האוזניות וגם את הרמקולים , אבל מה , אני חייב איזו שהי תוכנה או פלאג-אין או משהו , שאני יגדיר לו כל פעם מה פהעיל את האוזניות או הרמקולים !!!!! בבקשה בבקשה בבקשה תצילו אותי !!!!!!!!!!!! (ביקשתי בפורום אודיו אמרו לי לבקש כאן) בתודה אור פרג'

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by Drek Boy,

היי הורדתי מהABC (ביטורנט) פרקים של סאוספארק ואני לא מצליח לראות אותם. ניסיתי מדיה פלייר, מדיה פלייר קלאסיק וקויקטיים פלייר וכולם לא יכולים להראות את הוידאו אבל המדיה פלייר יכול לפחות להשמיע את האודיו. הקובץ הוא south.park.907.dsr-loki.[bT].avi מישהו יכול להביא לי קודק או תוכנה שאני אוכל לראות איתה את זה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. לא יודע עד כמה זה קשור לכאן, אבל איך אני יכול להטמיע סרטי MOV באתר שלי? זאת אומרת שברגע שילחצו על הקישור אז הסרט יפתח בחלון חדש ויתחיל להתנגן? צריך תוכנה כלשהי?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by sSs Dragon,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה קודקים הכי כדאי להתקין במחשב או אם עדיף חבילת קודקים אז איזו חבילה הכי מומלצת. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, קורה לי כבר פעם שלישית,שהiTunes מפסיק סתם ככה פתאום לנגן רצועה באמצע,וכך גם כשאני בוחר ברצועה אחרת/שונה. אני מתכוון,שהמדיד של התקדמות ניגון הרצועה למעלה ,נתקע ונעצר.! רק כשסוגרים ופותחים את הiTunes מחדש,אפשר לשוב ולשמוע מוסיקה באמצעותו. (הפעם זה קרה לי,כאשר באמצע האזנה לרצועה,הוספתי קובץ של שיר מהכונן הקשיח,לספריית הiTunes) - האם זה יכול להיות קשור לחומרה? - אני משתמש בדרייבר הקול HD (הAudio),של כרטיס המסך שלי,ולא של לוח האם - זה משנה משהו? **מישהו עוד נתקל בבעיה זו?! ** ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש,לא עזר?! *גירסאת הiTunes המותקנת:היא האחרונה והעדכנית ל-64BIT (גירסא:10.6.3 ל64BIT). האם יכול להיות,שמדובר בגירסאת התוכנה,אשר לא תקינה ויש בה באגים - וכל מה…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  17. שלום בזמן האחרון, אני לא יודע אם לקרוא לזה וירוס, יש משהו שמקפיץ לי מלא אתרים בטאב חדש בכל דפדפן שיש לי על המחשב (כרום, פיירפוקס ואקספלורר), כל פעם שאני לוחץ על קישור. לדוגמה אני מחפש "דפי זהב" בגוגל וכשאני לוחץ על הכתובת נפתח לי אתר כשלהו בטאב חדש. חשבתי לפרמט (בלי שום קשר כבר הגיע הזמן), אבל יש לי שני HDD במחשב ז"א שאני לא אדע אם נפטרתי מהוירוס הזה. אני משתמש באנטיוירוס של אוירה ולא מצליח למצוא כלום... עצות?

18. Started by JMG,

יש לי בעיה קצת מוזרה, ביומיום אני משתמש בתוכנת הwinamp לטובת צפיה בוידאו ואודיו. אבל לאחרונה (אני חושב שמאז שפירמטתי את הלפטופ לפני כמה חודשים), שמתי לב שכשאני מנסה לנגן סרט (כמעט בבכל פורמט) בוינאמפ במסך מלא, המהירות של הסרט נהיית נמוכה, והוא נהיה קטוע טיפה. חשבתי שזו בעיה של כרטיס מסך או משהו בסגנון, אך נאלצתי לפסול את האופציה הזו, משום שכשאני מנגן בדיוק את אותו הסרט על MP 11 של מייקרוסופט, הוא מתנגן ללא בעיה, גם במסך קטן וגם במסך מלא. אני ממש לא חובב של הMP, ומעדיף לעבוד עם הוינאמפ. יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש! יונתן

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by arbily,

פירמטתי את המשחק מווינודס 7 לאותו אחד. יש לי 64 bit. התקנתי את כל הדרייבים מהאתר הזה: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2837#dl התקנתי גם את הדרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו, כל ההוינדוס שלי זז לאט והוא לא מתפקד כמו שצריך. אפליקציות מגניבות בווינדוס 7 לא עובדות וזה. אני זוכר שבפעם שעברה התקנתי משהו וזה פתר לי את הבעיה. (תפריט ההתחל אפורה ואני לא רואה את החלונות בקטן וכאלה דברים). מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  20. שלום , אני מעוניין לעשות חקר קטן... כמובן שאין לי זמן להיות 24 שעות מול המחשב... אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות לי צילם מסך בכל חצי שעה או שעה ולשמור לי אותה.... אני מקווה מאוד בשבילי שיש תוכנה כזאת תודה מראש על העזרה! ואני מקווה שהבנתם אותי.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by efrats1,

אני מנסה להעיף את האייסיקיו מהמחשב...אבל הוא החליט שאי אפשר כי הוא לא מוצא את הקובץ לוג... ניסיתי להתקין עליו אייסי חדש - והוא גם לא מאפשר אז איך מעיפים אותו?!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by infernal goat,

שלום לכולם פשוט מאוד, אני מחפש תוכנה שתגביר עוצמת שמע של קבצי MP3. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איך ניתן להתקין windows mobile על המחשב, רצוי בתוך מכונה וירטואלית. רצוי שיוכל לפעול על מסך מלא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. השאלה בכותרת... אם אני פותח את התוכנה ביוזר חדש, חלון ההורדות ריק, ואם פשוט מוסיפים את הטורנטים ההורדות מתחילות מחדש. איך מעבירים הורדות חצי גמורות בין יוזר ליוזר?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by gatitito,

היי חברה יש לי בעיה לא נורמאלית משהו מהחברים שלי התקין לי את הTOOLBAR של MAKO על המחשב והוא נמצא כרגע בשני הדפדפנים שלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס האם תוכלו לעזור לי להסיר אותו לצמיתות משנייהם תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.