תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
צריך בדחיפות תודה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
של הדריבר הורדתי את הגירסה החדשה של נוידיה לכרטיס גיפורס 6600 התקנתי והחרי הרסטארת אחרי שהאקס פי נתען מופעיה מסך שחור אין כלום (בסייף מוד המסך כן עובד ) מה עןשים?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
האיי סי קיו שלי לא עובד הוא מגיע לקטע הזה של מתחבר... וזהו נתקע התוכנה לא מגיבה... מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מה עושית במצב הזה? אשמח לקבל פתרון למצב תודה מראש דודי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם MPC. כשאני מריץ סרטים עם VMR9 Renderless (נחוץ בשביל כתוביות) ישנה רצועה דקה בחלק העליון של הסרט שבה יש כל הזמן קרטועים וקפיצות. הדבר מורגש בעיקר ב-fullscreen. אם אני משנה את הרנדר ל-system default הסרט נראה מצוין, אבל אני לא יכול להכניס כתוביות. ניסיתי כבר לעדכן דרייברים ו-DX, וזה לא עזר. אשמח לעצות, גיא.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש הצעות מה עלי לעשות? אשמח לקבל תגובות תודה דודי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אך אני יכל למחוק את עצמי מהרשימה שלה ...אתם לא מבינים פשוט ...אני חייב ..לעשות בדרך כל שהיא , שהיא לא תצליח לקורא את האויי שלי גם עם היא תנסה.
-
- 10 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום! עברתי לעבוד עם מחשב אחר ואני מעוניין להעביר את כל ההיסטוריה של האיסיקיו מהמחשב הקודם למחשב הזה. איפה היא שמורה? לדוגמא במסנג'ר יש תיקייה "השיחות המתועדות שלי" שנמצאת במסמכים שלי. איפה אני מוצא תיקייה כזאת של האיסיקיו? תודה מראש, איתי
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוכל לחבר לי 2 סרטים CD1 וCD2 ל קובץ אחד גדול מבלי לפגוע באיכות של הסרט. רק להדביק בלי לקודד
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנעוץ פה לא ממש מעודכן ( 2006) ורציתי לדעת איזה אנטי וירוס נותן את התמורה הטובה ביותר לזיהוי וירוסים והאטת מחשב נמוכה?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד של compaq מסדרת EVO , אחי מחק כמה קבצים ועכשיו המחשב לא עולה , מופיעה ההודעה NTLDR is missing אני יודע מה עושה הקובץ הזה ואני יודע שבלי הקובץ הזה הווינדוס לא יעלה. לכן אני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין בו ווינדוס מחדש (בכל מקרה רצינו לפרמט) . הבעיה היא שאני מכניס לכונן CD דיסק של ווינדוס , אומר למחשב לעלות מה CD (זה נקרא משום מה multybay) וההתקנה של הווינדוס לא פועלת... ניסיתי לפרמט דיסק פלופי עם וסימנתי את ה MS-BOOT כדי שאולי זה יעלה את המחשב , בחרתי בהפעלה מחדש של המחשב שיעלה מכונן הפלופי וגם אז הוא לא עולה. מישהו יודע איך מפעילים את ההתקנה של הווינדוס על המחשב הזה? או לחילופין יכול לייעץ לי איך להגיע למצב של DOS שמשם אני כבר אוכל להפעיל את ה…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך מעלים קובץ ico לאינטרנט נסתיי בחברות אחסון תמונות אבל הם לא מאפשרות את זה איפה אפשר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש באימיול 0.47C עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA. אני מוריד סרטים, אני רואה אותם ב SHARED FILES, אבל לפתוח אותם אני יכול רק דרך הלשונית SHARED FILES באימיול אני לא מצליח למצוא את הקבצים אלה בדיסק הקשיח, ב C:\PROGRAM FILES\EMULE אין את התיקיה INCOMING וכל התיקיה של אי מיול לוקחת כולה 10 MB.אז אני לא יכול לצרוב את הסרטים ולא להעביר אותם למקום אחר. מה עושים??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח את ה WORD, הוא נתקע בשלב הפתיחה (כשרואים מסך קטן עם כיתוב WORD). אחרי שאני סוגר את התוכנית בעזרת מנהל המשימות, ופותח שוב, אפשר לפתוח ב- SAFE MODE. גם אז, כשאני מנסה לפתוח מסמך הוא נתקע בשלב סריקת הווירוסים. מדובר במחשב נייד עם XP, ו OFFICE 2003. אני משתמש בתוכנת האבטחה של CA, במידה וזה קשור.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני צרכה עזרה אני מייצרת אלבום תמונות פעיל בפלאש ונתקעתי בבעיה אני לא מצליחה לגרום שברגע שילחצו על הכפתור של התמונה הבא הוא יעבור לSECNE הבא משהו יודע איך עושים את זה ואם אפשר גם השמח לקבל עזרה איזה פקודות לכתוב ב- ACTION זה חשוב מאוד
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום זה כבר מתחיל להימאס עלי כל אחד אומר משהו אחר אני מקווה שיש מישהו שיודע באמת מה אומרת ההודעה הבאה : "ההוראה 0xobd87e44 ביצעה הפנייה לזכרון ב- 0x7ffdcfff לזכרון לא הייתה אפשרות להיות read" תודה רבה לעונים שיגאלו אותי מהתקלה הזו נ.ב עשיתי ניקוי רגיסטרי ורוגלות ווירוסים אם זה קשור לזה
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה שמצלמת תמונות מWEBCAM ומציגה אותם נגיד דרך HTTP אבל שיש לה אפשרות להיות מוסתרת בWINDOWS?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
זה מה שקורה לי ביומיים האחרונים: באופן מפתיע, קופץ לי סוג של פופאפ שהכותרת שלו היא: CiD: ואחריו כתובת האתר, וכמובן, הבאנר עצמו. הרצתי את AD-AWARE בגירסא הכי עדכנית ואני לא בטוח שהבעיה נפתרה. אני שוקל להשתמש ב SYSTEM RESTORE על מנת לשחזר את המערכת מלפני כמה ימים וכך לפתור את הבעיה. האם למישהו יש הצעה לדרך שתעזור להפטר מזה?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני בוחר כל פורט אקראי ואז כשאני לוחץ על: "בדוק הם הפורט מנותב היטב" אז תמיד אני מקבל הודעה: Error! Port 50042 does not appear to be open. (או כל מספר אחר של הפורט) איך פותחים? אני משתמש בפיירוול של XP והפורט נפתח אוטומטית על ידי הביטורנט, אך כאמור לא עוזר
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי סריקה של ad were שהוא מוצא רוגלות ושטויות שקשורות בקבצים שבמחשב אתם יודעים משחקים וכאלה יקרה משהו אם אני אומר לו תקן ותמחק קבצים אלו
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי איזשהי התלבטות בקשר תוכנה שהוא סורק את ה registery ומוצא את כל מה שלא טוב הוא נותן לי רשימה אני כמובן לוחץ על תקן עכשיו הוא מוחק הכל עכשיו שאלתי היא כך: ברגע שאני לוחץ על REMOVE האם יש סיכון שיקרה משהו למחשב או למערכת ההפעלה כי יש REGISTERY שנמצאים גם שם לא יקרה כלום אם אני יעשה remove תודה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
-
שלום רב, באמצעות איזו תוכנה אני פותח קובץ ISO? האם אני יכול לפתוח את הקובץ הזה באמצעות ה- winzip? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 7k צפיות
-
-
היי חברה מה אפשר לעשות כדי לכתוב בעברית באינטרנט אקספלורר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין לפרמט את המחשב איך אני שומר על אנשי הקשר שלי ב outlook ?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-