תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שיכולה להשוות קבצים לפי תוכן הקובץ (לא שם קובץ) ולמצוא קבצים כפולים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז נתחיל עם בעית הכתוביות: פעם הייתי מוריד כתוביות לסרט (בפורמט ,srt או .sub) והייתי משנה את השם לאותו שם כמו הקובץ של הסרט והייתי רואה את הסרט עם כתוביות במדיה פלייר 10\11 והכל היה בסדר, עכשיו שאין לי מדיה פלייר על המחשב אני משתמש ב-KmPlayer שהיא תוכנה מצוינת, העברית היא משמאל לימין כלומר המילים קריאות מימין לשמאל אבל המילה הראשונה במשפט היא משמאל לימין (דוגמה: אני הולך הביתה = הביתה הולך אני) ובתוכנה יש כל כך הרבה אפשרויות וגם של כתוביות וניסיתי להפוך את זה לכמה כיוונים אבל זה היה מתהפכך ועושה זה בכלל לא קריא. ג'יבריש בכתבן: אז לאחרונה צצה עוד בעיה עם העברית בתוכנת כתבן, לאחר שאני מוריד כתוביות בעברית ואני פותח את הכתוביות בכתבן אני רואה ג'יבריש וגם כשאני כותב משהו בעבר…
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הדפדפן לוקח משאבים בצורה מטורפת מהמערכת למרות שהוא לא עמוס בתוספים. דבר שני,הוא פותח לי אחרי כמה זמן עוד דפדפן במערכת למרות שרק אחד פתוח, אולי זה וירוס? עוד שאלה : איך אני מפחית את ה MEM USAGE של הפיירפוקס? ניסיתי ע"י הסרה של רוב ה ADD-ONNS שאני לא משתמש וזה לא עזר בכלל, למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן. יש תוכנה נוחה שמאפשרת לי להתקין סיסמה על תיקיות ספציפיות שאני בוחר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים קשיחים בחיבור RAID ואני רוצה לעשות GHOST אבל בGHOST 2003 או אפילו ב9 בדיסק הפעלה לא מזהה לי את הכוננים האם יש פיתרון לזה או תוכנה אחרת
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הבעיה היא שרק רמקול אחד אפשר להאריך ב-ATP3 ואני לא יכול למקם אותם ימין מאל כמו שצריך רק ההפך... האם יש דרך תוכנתית (בדרייבר של רילטק אולי) להפוך בינהם? תודה רבה רבה!
-
- 15 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני משתמש בBAT mode con codepage select=1255 dir %1 /b /s > f:\anime-list.txt בשביל ליצור רשימות מעודכנות למצב האנימה שלי (טוב במקרה של צורך לשחזר) רציתי לדעת איזה עוד פרמטרים אני יכול להוסיף לרשימה הייתי רוצה להוסיף גודל ותאריכים אם זה אפשר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של GIGABYTE DS3 , אני משתמש ביציאה האופטית .... עשיתי TEST בהגדרות הקול בויסטה ושמעתי צליל נפרד בכל 5.1 הרמקולים שמסביבי...(וראיתי בתצוגה של הרסיבר את כל 5.1 הרמקולים פועלים) זאת אומרת שזה עובד... אך ברגע שראיתי LOST או PRISON BREAK באיכות 720 HDTV דרך ה MEDIA PLAYER של הויסטה זה לא ידע לפזר לי את הקול (הרסיבר הראה לי רק 2.1) מישהו חושב שהמדייה פלייר לא יודעת לעבד את הקול ??? (יש תוכנה אחרת) יש קובץ וידאו שאוכל להוריד ולבדוק איתו שזה באמת פועל ??? תודה רבה!ת אני סומך עליכם! גיא
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
אהלן. יש דרך מסויימת לנעול תיקייה בווינדוס ? רק תיקיה, אם אני רוצה לעשות קוד לתיקייה מסויימת זה אפשרי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאנטי וירוס טוב שלא לוקח הרבה משאבים היה לי את nod32 הייתי מרוצה ממנו משהו והוא גם לא חינמי. עכשיו יש לי את הקספרסקי הגרסה האחרונה היה לי קוד לעדכונים אבל עכשיו אני כבר לא מקבל עידכונים אז אני רוצה משהו חלופי טוב קל שבכלל אני לא ירגיש אותו ושיעלה מהר עם מערכת ההפעלה כי הקודמים גם קספרסקי וגם נוד32 לא עלו כול כך מהר והייתי צריך לחכות דקה או שתיים עד שזה יעלה אחרי שהמערכת הפעלה עלתה. את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד. תודה![br]פורסם בתאריך: 13.04.2007 בשעה 12:58:47 מה אתם אומרים על AVG Anti-Virus Professional Single Edition 7.1.407 ??...הוא טוב הוא לא לוקח הרבה משאבים והוא חינמי בכלל? מחכה לתגובות! תודה!
-
- 14 תגובות
- 702 צפיות
-
-
זוהי התוכנה שמגיעה עם כרטיס הטלויזיה של AverMedia שקניתי ב K.S.P לפני כחצי שנה ב 420 ש"ח. 1. האיכות לא משהו אבל קצת שיחקתי עם אפשרויות הוידאו וטיפה שיפרתי את זה והייתי רוצה לדעת איך עוד אפשר לשפר את איכות הצפיה. 2. כשאני לוקח תמונת מסך ומדביק את זה בפוטושופ (הייתי עושה את זה כמובן בצייר אבל נעלם לי מהמחשב ואני לא מוצא את זה ל-XP) אז במקום של התוכנה רואים שחור במקום התמונה וגם כשזה במסך המלא אז רואים שחור בתמונת המסך אז איך אפשר לקחת תמונות מסך עם התוכנה הזאת ושיראו את התמונה בתוכנה). 3. חשבתי לקנות כרטיס טלויזיה אחר קצת יותר יקר ואיכותי אבל הטכנאי שלי אומר שלא כדאי אלא רק אחרי שיתחילו לשדר בארץ באיכות HDTV ורק אז לקנות כרטיס טלויזיה חדש ואני אראה את ההבדל. אני בטוח ששכחת…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להכנס למסנג'ר (השם משתמש שמור והסיסמה לא) אני מזין את הסיסמה, והוא לא מצליח להתחבר. מופיעה ההשגיאה הבאה: גם כשאני לוחץ על פתרון בעיות זה לע עוזר, והוא מצליח להתחבר לי רק אחרי איזה 20 פעם שאני מנסה להתחבר מחדש. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי איזה מדריך שמלמד איך לעבוד עם האאוטלוק? אפילו משהו בסיסי ובעיקר איך אני מסנכרן איתו דברים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ב Gmail יש אפשרות לראות הודעות דואר מחשבונות אחרים... אני מנסה לגדריר למראות ב Gmail גם את ההודעת שיש לי בחשבון של Walla ואני לא מצליח. תראו את ההודעת שגיאה:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית DVD שמקליט VHS. התחלנו להעביר את כל הקלטות בבית מ VHS ל DVD אבל התפריט שהמכשיר עושה פשוט מכוער, והוא גם לא נותן לעשות חלוקה נורמלית לפרקים. אני רוצה אז להקליט עם המכשיר ל DVD, ואז להעביר את זה לקובץ של ארבע וחצי ג'יגה למחשב ואז לצרוב מחדש עם תפריט שאני אכין ולפי פרקים שאני אחלק. מישהו יכול להמליץ לי על: 1. תוכנה שעושה DVD Rip עם איבוד איכות מינמלי עד לא קיים 2. תוכנה לצריבת סרט על DVD שתאפשר לי ליצור תפריט יפה ולחלק לפי פרקים לבחירתי תודה!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
בעבר כרטיסי המסך של NVIDIA היה ניתן להגדיר במאפיינים המתקדמים של הכרטיס שכל ווידאו OVERLAY יצא במסך מלא להתקן התצוגה שנבחר (למשל הטלוויזיה). רכשתי מחשב חדש עם 8800GTS והדרייבר שהותקן מאפשר לי להגיע רק ללוח הבקרה של NVIDIA שם לא מצאתי אפשרות כזו וניתן או להגדיר CLONE או להגדיר SPAN. הייתי רגיל לעבוד במצב CLONE כאשר ה-OVERYLAY VIDEO מיד יוצא למסך מלא לטלוויזיה. מישהו מכיר פיתרון לעניין ? הפרטים המלאים על הכרטיס והדרייבר מתוך EVEREST : Field Value Video Adapter Properties Device Description NVIDIA GeForce 8800 GTS Adapter String GeForce 8800 GTS BIOS String Version 60.80.0D.00.01 Chip Type GeForce 8800 GTS DAC Type Integrated RAMDAC Installed Drivers nv4_disp (6.14.10.9792 …
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מתכוון להחליף את המעבד שלי מ-P4 3.0 ל E6600 במערכת קיימת, האם נדרש להתקין VISTA מחדש או שמע ההפעלה תתמודד עם עידכון המעבד החדש?? תודה מראש למתייחסים
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח וידיאו אבל OPEN PROJECT וזה כותב לי את זה http://img261.imageshack.us/my.php?image=untitledjr5.png כתוב NO SUCH AVI COMPRESSOR מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אנשים, לא מצאתי פורום לגבי השאלה הזאת וזה נראה לי המקום המתאים ביותר... אבא שלי עובד באיזה חור בחו"ל וחוץ מטלויזיה מקומית וחיבור סופר-מהיר לאינטרנט אין לו יותר מדי קשר לעולם. מישהו מכיר אתר שאפשר לצפות דרכו בטלויזיה הישראלית? כבלים? אולי אפילו אתרים בתשלום? תודה מראש, עפר
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני זקוק להמלצה על תוכנה מקצועית אך ידידותית למשתמש ליצירת מצגת הכוללת בתוכה תמונות סרטונים קצרים ומוזיקה. תודה מראש! dkrjvi
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
פתחתי בעבר נושא על התוכנית שהיא לוקחת לי הרבה זיכרון וסרקתי עם כמה תוכנות וכל זה ולא מצאתי כלום. בכמה ימים האחרונים זה לוקח ממש הרבה זיכרוןהתמונה הראשונה) ושאני עושה סיים משימה על התוכנית כדי שהמחשב יזוז אז הסרגל כלים של הווינדוס(של ההתחל) משתנהתמונה שנייה) מה אפשר לעשות חוץ מפירמוט? סרקתי עם NOD32, spysweeer , adaware וזה לא מצא משהו קשור:\ תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אך אני יכל למחוק את עצמי מהרשימה שלה ...אתם לא מבינים פשוט ...אני חייב ..לעשות בדרך כל שהיא , שהיא לא תצליח לקורא את האויי שלי גם עם היא תנסה.
-
- 10 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9015599
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-