עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by FIRE-KID,

אני מנסה להפעיל 2 דיסקים ישנים שלי במחשב שלי... אני מנסה להתקין אותם גם בצורב וגם בסידירום ובשניהם הוא נותן לי את אותה הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=122634.0;attach=51292;image משהו מזהה את הבעיה ואולי יודע לפתור אותה? (בבקשה לא לשלוח אותי לאתרים באנגלית...תודה רבה).

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by Impact,

היי. בזמן האחרון שאני נכנס לכל אתר, הנורטון מתחיל לקפוץ, ואומר שיש ניסיון התקפה על המחשב, והניסיון נחסם. תמונה: http://up115.siz.co.il/up2/innnugjuy4zm.png מה אני אמור לעשות? עשיתי סריקה עם הנורטון ועם Avira ואין כלום =|

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  3. שלום אני מנסה להכין Boot בדיסקט 1.44MB בדוס של חלונות XP PRO, משהו לא בסדר. שהיכנתי אותו רשמתי פקודה C:\ver הוא הראה לי שהגירסה שייך חלונות מיליניום הישן. לא מתאים אני יכול לראות כוננים fat32 ולא יכול לראות NTFS. נסיתי באתר שנקרא BootDisk. והורדתי תוכנות של boot. והם לא מתאימים הכל ישן. לא רואה כוננים NTFS. וגם יש עוד תוכנה גירסה דמו שעולה boot בדוס ורואים תוכנה שכמו דומה לתוכנה NC. והיא לא יכולה לראות fat32 אלא רק NTFS. ובנוסף יש תוכנה התקנה boot של חלונות XP מכינים 4 דיסקטים 1.44mb אני לא רוצה להכין 4 דיסקטים. אני רוצה דיסק שיהיה לי רק אחד. אני מחפש נואשות להכין דיסקט 1.44MB boot של חלונות XP בדוס גירסה 5.1.2600 זה מה שרשום אצלי הגירסה. איפה יש תוכנה התקנה boot להכין ד…

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by Blotus,

שלום, אני צריך לבנות מערכת מיוחדת אשר תכיל מס' תוכנות אנטי-וירוס במקביל. אני יודע שהעסק הזה מורכב. יכול ליצור התנגשויות, במיוחד ברגע של גילוי וירוס כאשר ה-real time של כולם ישתגע וכל אחד ינסה להשמיד. הרעיון הוא - ליצור סקריפט או דרך כלשהי שברגע שאני מעתיק מ-CD קבצים לאותה עמדה כל אנטיוירוס יסרוק את הקבצים בתורו. וכל זה צריך להיות ע"י לחיצה נוחה. אני כבר אגדיר בכל אנטיוירוס את ה-rules מה לעשות במידה והוא מוצא או לא מוצא. איך לדעתכם אפשרי לעשות את העניין הזה?

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  5. יש לי ספיי במחשב, כל שניה קופצת הודעת pop up ומופיע לי בסרגל משימות נוטיס בנוסף, ועל רקע שולחן העבודה מוצגת הודעה עם Spy Alert ! חיפשתי בסטיקי ותוכנות שהוצעו כאן, ודבר לא עזר לי.. סרקתי עם HijackThis והוא מצא לי 2 קבצים שאחד מהם לא קיים בכלל (חיפשתי ולא מצאתי) והשני מחקתי דרך מצב בטוח, אבל הכל חוזר שוב.. ניסיתי סריקה ומחיקה דרך מצב בטוח גם וזה לא עזר ! מה עושים ? איזה תוכנה/דרך אתם מציעים לי ? רק אתמול פירמטתי את המחשב וכבר שוב פעם ? p.s. הנה לוג שלאחר הסריקה : Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WIND…

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  6. היי אני מתבאס כול פעם לשלוח קבצים גדולים (60 מגה ומעלה ) ולהתקל במהירות העברה איטית האם יש דרך להעביר קבצים במהירות גבוהה יותר?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  7. היי יש לי כמות גדולה של קבצים (1000+) שאני צריך לכווץ לזיפ כל קובץ בנפרד כך שיהיו לי 1000+ קבצי זיפ שבכל אחד מהם קובץ ששמו הוא שם הזיפ .... האם יש דרך\תוכנה קלה לעשות זאת ?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by ori83,

שלום לכולם, יש לי eMule v0.30 ואני כל הזמן מקבל הודעה ש הIP שלי blacklisted. זה קורה לי כמעט בכל השרתים ואני לא מבין למה.אני כל הזמן מעלה ב 10kbs.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by SilentDawn,

עשיתי מצגת שבה השתמשתי בפונט מיוחד שהורדתי מהאינטרנט ורציתי לשאול ,האם יראו את הפונט הזה גם על מחשב אחר או שהוא ישנה אותו?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  10. מה השתנה?? לא נגעתי בשום הגדרות, הוא פשוט לא שומר אותי Online אחרי שאני סוגר אותו.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by Ivgi,

אוקיי, אני בבעיה. קניתי מחשב חדש שאמור לשמש אותי ואת הוריי. אמא שלי דורשת שיהיה עליו גם windows 98 בגלל כל מני סיבות. אני חייב גם XP, אז החלטתי להתקין את שתיהן. לפני שקניתי את המחשב ביררתי מהי הדרך הקלה להתקין שתי מערכות הפעלה, והבנתי שקודם כל צריך להתקין win98 ואחרי זה את XP בתוך תיקיה חדשה. עד כה זה לא נשמע קשה.. הבעיה מתחילה בזה שיש לי הארדיסק SATA. לזהות אותו בדוס זה סיוט.. לא ידעתי שזה ככה. עוד לא מצאתי דרייוורים מתאימים, וגם איך אני אעשה את זה? האם יש דרייורים ל SATA שנטענים מדיסקט? עוד משהו.. אין לי ממש כוח להמתין, אז אני אתקין עכשיו XP. אחרי זה, כשאני ארצה להתקין 98 אני אהיה חייב להשתמש בתוכנה כמו System commander? אחרת נראה לי שאני אגרום לסבטוחה.. הלוח אם שלי GA-…

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מנסה להוריד קובץ שצרפו לי להודעה, ה-GMAIL שלי מאתחל את עצמו, הכוונה הוא פתאום נכנס מחדש לחשבון והקובץ לא יורד. על מנת לפתור את זה אני צריך לעבוד ל-HTML BASIC VIEW להיכנס מחדש להודעה ואז להוריד את הקובץ. שמתי ליב שזה קורא לי בשני מחשבים שונים. בשני המחשבים עני בוד עם IE8 וWINDOWS XP מישהו מכיר את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  13. Started by SUBX2,

איך אני מגדיר שהמצלמה תשדר לצד השני [האדם] ולא כרטיס ה TV מה אני צריך לעשות תודה לכולם.................

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  14. מישהו כאן אולי מכיר דרך לבטל\לעקוף כל דבר את ההגבלה של שליחת הודעות לסלקום דרך האייסייקיו? תודה מראש. The sms messege to X could not be sent You have reached your daily SMS message-sending limit. Please try again later.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  15. היום/אתמול מיקרוסופט החליטו שוב שהמסנג'ר 2008 שלי "ישן מידי", וניסו לכפות עליי שדרוג למסנג'ר 2009 המזוויע. כל מי שקרה לו מצב דומה ורוצה להימנע מזה, הנה הדרך להמשיך להשתמש בגירסה 8.5 האהובה: 1. תורידו ותפעילו את התוכנה הזאת: http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip 2. זרקו לתוכה את הקובץ msnmsgr.exe 3. לכו ל Version Info > 1 > 1033 ותחליפו את הקוד שמופיע שם בקוד הזה: 1 VERSIONINFO FILEVERSION 14,0,8089,726 PRODUCTVERSION 14,0,8089,726 FILEOS 0x4 FILETYPE 0x1 { BLOCK "StringFileInfo" { BLOCK "040904b0" { VALUE "CompanyName", "Microsoft Corporation" VALUE "FileDescription", "Windows Live Messenger" VALUE "InternalName", "msnmsgr.exe" VALUE "L…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  16. Started by tsvika,

איך אני יכול לצרוב קובץ BIN יחד עם קובץ נוסף שלא נמצא בתוך האימג', באמצעות NERO? איך אני יכול לצרוב קובץ MDF יחד עם קובץ נוסף שלא נמצא בתוך האימג', באמצעות Alcohol 120%? **אני לא רוצה להשתמש בתוכנות כמו UltraISO בגלל סיבות מסויימות, וגם בגלל שאני זוכר שפעם הצלחתי לעשות את מה שאני מבקש (רק לא זוכר איך) תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by xtract1,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/964109 הינה המידע... נשמע לא רע בכלל..מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by gil1611,

hi sliha en li evrit bamahshev ki ani lo baarez anashim taazru li bevakasha ani kvar hodesh menase laasig draver ko laleptop sheli baya rak be ehad draver KOL kodem kol ani lo yodea eh bodkim ma akartis kol sheli yesh li leptop shel DELL taazru li bevaksha tagidu eze od informazia zarih kidey ladaat eze kartis kol yesh li tooooda ve im mishu yehol letargem le evrit taodaa shel ani esmah dooooda shuv

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by mostwanted,

יש לי הרבה קבצי GIF ואני רוצה להפוך אותם לקובץ PDF מישהו יודע איך?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  20. היי, ברצוני לבדוק את תפקוד הקירור במחשב, לכן אני צריך תוכנה שתאמץ את ה CPU והזכרונות. תודה אופיר

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  21. אוקי אז היום ניסיתי להתקין torrent client (utorrent,bitcomet,new flashget, azures והכל פשוט ניתקע כשה מנסים להכניס torrent פשוט לא מבין מה הבעיה ??? גירסת ויסטה אפשר למחוק למי רוצה לדעת זה לא הוינדוס זה היה ביטדיפנדר בטה שבגללו התוכנות לא עבדו enterprise

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  22. של מה התיקיה Preftech והבנתי שאם מוחקים אותה הווינדוס עולה יותר מהר..

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  23. איך אני מעיף ת'קו השחור הזה http://img81.imageshack.us/img81/8310/mv2player3vf.jpg

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  24. Started by wow,

התקנתי לאחרונה את הווינדוס מדיה פלייר בעיברית וכל הזמן שאני שומע בו שירים הוא תוקע לי את המחשב(דרך אגב יש לי XP PRO),הגירסה שהתקנתי היא לווינדוס שלי. אני גם לא רואה את התוכנה בהסרה\הוספה. יש לציין שכשאני שומע שירים בוויאמפ אז הכל בסדר. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  25. שלום. יש לנו קלטות משפתיות מלפני 23 שנה ואנו רוצים להקליט אותם ולהפוך אותם לפורמט AVI בעזרת המחשב עם ההתקן Easycap שמיועד לקבל תמונה אנלוגית ולהעביר אותה למחשב. הבעיה היא שאנחנו לא יודעים מהם ההגדרות המומלצות ביותר להקלטה. חשוב שהקובץ יציג את כל האיכות ושלא יתפוס הרבה מקום כי אלה צילומים של עשרות שעות. אשמח לקבל הדרכה בנושא אנחנו משתמשים בתוכנת הקלטה videostudio המקורית שבאה עם ההתקן תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים