עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by carbon1,

מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה nero6?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  2. הי כרום כל הזמן קופץ לי אל קידמת המסך אני מכווץ אותו אל שורת המשימות וכל פעם שיש איזה רענון מסך באיזה אתר הוא קופץ בחזרה זה סתם מעצבן אם ארצה לעבוד עליו אני יכול לבד לבחור בו למה הוא צריך לקפוץ?!? זה לא קרה בעבר, פתאום זה כן קורה. לא יודע, אולי זה בגלל איזה עדכון שלהם. בכל אופן איך מונעים את זה?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  3. mustek 1200 ub plus הוא אף פעם לא עשה בעיות היום חברתי אותו התקנתי הכל סבבה אבל שאני ניכנס אליו דרך לוח הבקרה וסורקים ומצלמות רשום ליי במאפיניים שלו שהוא לא זמין...( אבל מזהה אותו) ושאני ניכנס לתוכמת סריקה שקבלתי איתה הוא לא סורק אלה רק כותב פליז וואיט... מישהו יכול לעזור לי..? תודה

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  4. אני משתמש ב ASUS GEFORCE 2 GTS DELUXE ?WITH VIVO חיברתי את הכניסת וידאו לוידאו ולכבלים . אני יכול לראות טלויזיה באמצעות שימוש בתוכנה ASUS LIVE . הבעיה היא שאני לא יכול להקליט טוב דרך אגב הארד דיסק IBM UDMA 2 MAXTOR UDMA 5 אני מקליט על המקסטור ואם אני מנסה ברזולוציה גבוהה מ- 252X288 אז זה מפספס פריימים. זה קורה גם כשמנסים ממצלמה דיגיטלית . לדוגמא 640X576 מפספס יותר משליש מהפריימים (ועוד זה ללא קיבוץ) מישהו יודע אם ישנה דרך לשפר זאת ? (מלבד לקנות מעבד/זכרון/HD וכו ) דרך אגב אני שומע קול מכרטיס הקול LINE-IN ואין בתוכנה אפשרות לבחור מאיזו יציאה להקליט . אם היה לי TUNER של ASUS הייתי יכול להשתמש בתוכנה ASUS DIGITAL VCR ושם ישנה אפשרות לשנות אבל זה מראה שגיאות …

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by דרומי,

אהלן, האם אני יכול לפתוח אותם עם DAEMON TOOLS? או שצורבים אותם? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by hwzon,

איך אני יכל מקובץ Ape להפוך ל MP3 לעונים תודה מראש :nixweiss:

7. Started by OHANA,

שלום. יש לי כרטיס טלוויזה חדשה מסוג avertv super 007 מדגם M135 היה לי ווינדוס xp pro sp2 והכל עבד לי כמו שצריך ועכשיו הדקנתי במחשב ווינדוס7 ultimate והתקנתי את הכרטיס עם דרייברים של ויסטה מהדיסק התקנה של הכרטיס ניסתי גם דרייברים שהורדתי אבל יש לי כל הזמן את אותה הבעיה שלא רואים תמונה רואים כזה מסך אפור וצלליות שומעים קול אבל רק אין תמונה. מה אני עושה במצשב כזה? תודה מראש לעזורים.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by hellyeahmofo,

אני באמצע הורדה של כמה קבצים אם אני מסיר את התוכנה ומתקין את הגרסה האחרונה , זה דופק לי את ההורדות? ועוד שאלה , מה זה סימן קריאה אדום ליד קובץ

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  9. אני מקבל no video על רקע שחור בכל סוג של סרטון בפיירפוקס.. בתמונה שהוספתי זה במקרה נגן מוזיקה, אבל זה לא משנה.. זה קורה לי בכל מקום והרוב זה סרטוני MOV.. למה זה קורה לי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  10. התקנתי תוכנת פורום (אגב,שלא מגיעה לרמה שהפורום הזה מציג) כתוצאה מסיבה כלשהיא, מנהל הפורום חסם אותי חסימה כללית שזה אומר שגם אם אני מבצע התקנה מחדש של התוכנה,וגם אם אני לא מחובר לאינטרנט,אני לא יכול לפתוח את תוכנת הפורום. אני חושש שהחסימה היא משהו ברג'יסטרי או משהו כמו תוכנה קטנה שמותקנת על המעבד. אם מישהו יכול לעזור לי לעבור את החסימה הזאת אני יודה לו מאוד

11. Started by ENROLL,

שלום, היום התנסיתי בפעם הראשונה ב-GARAGEBAND בלימודים אך יש לי ווינדוס בבית. רציתי לדעת איזו תוכנה תואמת ווינדוס קיימת בשוק שהכי קרובה בממשק ובקלות שלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by Eviljelly,

בקצרה , איך אני חוסם את הפורט הדוא"ל ? בגרסה הארוכה : יש לי כנראה איזה וירוסון במחשב שלא נורטון ולא מספר תוכנת נגד רוגלה מגלות , אחת ליום בערך הוא שולח כמות די רצינית של דוא"ל מהמחשב שלי (ואת זה אני יודע כי הנורטון בודק כל אחת מההודעות שהוא שולח ומודיע לי שהיא נקייה מוירוסים) , אז אני רוצה לנסות לחסום את הפורט של דוא"ל במחשב אולי זה יעזור , אני לא משתמש בדוא"ל מבוסס אאוטלוק וכאלה כך שלא ממש מפריע לי .

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  13. יש 1,2,3,4,5,6,CS 1,CS 2 ועוד מלא נכון? אז מה ההבדלים המשמעותיים?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by אחד שיודע,

לפני מספר ימים שידרגתי את האופיס 2010 שלי ל - 2013 החדש. לצערי ראיתי שמיקרוסופט שינו את הנראות של הממשק. אני ממש לא אוהב את הצורה החדשה, מישהו יודע איך לשנות את זה שיראה דומה יותר ל-2010 ? ראיתי בהגדרות אפשרות לבחירת צבעים, אבל זה עדיין לא מספיק. וגם, יש עוד כאלה שחושבים כמוני שהעיצוב של הממשק פחות יפה מה-2010 ?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  15. יש לי נורטון אנטי וירוס 2002. היה לי את אותו אחד בדיוק עם ווינדווס ME ולא היו איתו בעיות. אח"כ פירמטתי והתקנתי XP HOME EDITION ואת אותו האנטי וירוס. באופן כללי אין איתו בעיות חוץ מזה שהוא עוד לא מצא לי אף וירוס (כבר כמה חודשים מאז שיש לי XP) שזה מוזר , אבל יש סיכוי שזה בסדר כי אני נזהר מאוד לא להוריד דברים חשודים ולא לקבל קבצים סתם ככה. אבל הבעיה הרצינית היא כשאני רוצה לעשות SCAN. אם אני סורק לוירוסים חלקים קטנים, שזה לא לוקח הרבה זמן הכל בסדר. אבל כשהסריקה לוקחת הרבה זמן, בשלב מסויים תמיד יתקע האנטי וירוס, לפעמים עם החלון שגיאה של XP (לשלוח דו"ח שגיאות) ולפעמים סתם ככה. התקנתי את האנטי וירוס מחדש כבר כמה פעמים אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה זה יכול להיות? יכול להיות שיש א…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  16. כמה תוכנות יש לחברת Adobe ? לא נמאס להם להמציא תוכנות מוזרות?!

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by Ivgi,

אוקיי, אני בבעיה. קניתי מחשב חדש שאמור לשמש אותי ואת הוריי. אמא שלי דורשת שיהיה עליו גם windows 98 בגלל כל מני סיבות. אני חייב גם XP, אז החלטתי להתקין את שתיהן. לפני שקניתי את המחשב ביררתי מהי הדרך הקלה להתקין שתי מערכות הפעלה, והבנתי שקודם כל צריך להתקין win98 ואחרי זה את XP בתוך תיקיה חדשה. עד כה זה לא נשמע קשה.. הבעיה מתחילה בזה שיש לי הארדיסק SATA. לזהות אותו בדוס זה סיוט.. לא ידעתי שזה ככה. עוד לא מצאתי דרייוורים מתאימים, וגם איך אני אעשה את זה? האם יש דרייורים ל SATA שנטענים מדיסקט? עוד משהו.. אין לי ממש כוח להמתין, אז אני אתקין עכשיו XP. אחרי זה, כשאני ארצה להתקין 98 אני אהיה חייב להשתמש בתוכנה כמו System commander? אחרת נראה לי שאני אגרום לסבטוחה.. הלוח אם שלי GA-…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  18. יש תוכנה למחשב שמזהה את שם השיר והזמר בזמן שהשיר מושמע? ,כמו שיש באייפון

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by iyehuda,

בעבר מישהו אמר לי TCP 1214 ניסיתי ולא עזר אולי צריך גם UDP דרך אגב יש לי מודם ECI 270 שפתחתי אותו לראוטר לאמיול אני כן מצליח אבל כל יום אני צריך לשנות IP ( לא כל כך מפריע )

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  20. יש לי לדוגמא תיקייה עם 100 קבצי GIF אני רוצה תוכנה שתוציא קובץ JPEG ותציג תמונת מפתח מכל קובץ וקובץ ככה שתוצאה סופית תהיה תמונה JPEG אפילו ברזולוציה גבוהה רק שיופיעו בה 100 thumbnail קטנים תמונה מייצגת מכל קובץ GIF ושם הקובץ לא מוצא כרגע תוכנה כזאת בטוח יש תוכנה כזאת שעובדת עם קבצי תמונות

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  21. ראן קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376427,00.html מדהים איך פליטת פה קטנה מאשרת את מה שרבים אמרו במשך שנים. שבעצם מייקרוסופט לא ממש מתנגדת להעתקת התוכנות שלה מכיוון שזה רק מבסס את השליטה שלה בשוק. ושהיא מעדיפה שלמי שאין כסף לקנות את התוכנה שיעתיק אותה מאשר שיעבור למתחרים. ואני חס וחלילה לא מעודד העתקה כאן. רק פותח דיון לגבי הציטוט הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  22. הכותרת אומרת את הכל . ;D כי התוכנה שבאה אם הכרטיס לא ממש טובה.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by massinvallus,

איך סורקים פאבים של FTP? אני רוצה לחפש קבצים מאוד נדירים, ואני יודע שאפשר לסרוק דרך הדוס תווך מסויים של איי.פי של פאבים.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  24. כאשר אני עובר מדף אינטרנט אחד לדף אינטרנט אחר אין לי אפשרות לחזור לדף הקודם ע"י לחיצה על לחצן Back - מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by sherlock1212,

תודה מראש

• 2 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים