עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה כמו ה CCCLEANER רק שהיא לא מוחקת דברים שנחוצים למערכת תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  2. Started by Noither,

שלומות. כאשר נגמר שיש בוינאפ ואני מדבר על הגירסאות החדשות השיר נגמר בצורה הדרגתית כזאת שנעימה לאוזן ולא בום ישר נגמר. עכשיו רציתי לדעת כיצד אני יכול להפעיל את האפשרות הזאת כי משום מה זה לא פועל לי. תודה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by haim1440,

אני מנסה לפתוח את מנהל המשימות והוא רושם לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך" איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  4. השאלה בכותרת.. לגבי CS2 אני משער שלא, אבל האם CS3 ידע לנצל מרובי-ליבה?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by rbeny10,

הורדתי ,מאתר WALLA מפת הרחוב שלי,לקובץ HTML . ברצוני להעתיק חלק מהמפה ולהדביק לקובץ WORD . האם אפשרי? איך?. הערה: אין לי עורך לקובץ HTML .

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by Delux,

הורדתי את התוכנה והאבתי אבל יש לי שאלה אחת אני אוהב שהפונטים שלי הם TAHOMA למשהו יש מושג איך משנים את זה תודה <עריכה>: הכותרת שונתה מכיוון שלא הייתה עיניינית מספיק.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  7. אנשים אני ממש מיואש מזה כבר אוקיי אז הדבר קורה גם לאוזניות וגם לרמקולים אני מעלה את מערכת ההפעלה שלי לאחר משהו כמו 10 דקות או יותר, פשוט הסאונד מפסיק לחלוטין, שומעים אותי במיקרופון אבל הסאונד מפסיק, מה שאני יכול להוסיף פה, זהנגיד אני מפעיל WINAMP כדי להפעיל שיר כלשהו אני רואה שזה רץ 2 שניות ומפסיק... ואני ממשיך אותו בפס כל קצת זה מפסיק בעיה מוזרה אני עושה "ניתוק" אני שומע את הצליל של הוינדוס שסוגר וככה שעולה המחשב מחדש שוב אחרי כמה זמן הסאונד מפסיק תודה מראש לעוזרים מי שפותר לא ת'בעיה אחלה בנאדם!! מיואש ולאדע מה לעשות גיא.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  8. מאיפה צריך להוריד V על מנת שזה לא ימחק לי סיסמאות? -מצורפת תמונה להמחשה או שבכלל הסיסמאות נשמרות במקום אחר ואין לי מה לדאוג בקשר לזה שהם ימחקו לאחר שאני מריץ פעולות תחזוקה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by DaMN,

בוקר טוב. כבר יום שלם שהאי סי קיו שלי לא מתחבר לאינטרנט. נשמע הגיוני אולי התוכנה נדפקה אולי קרה משהו בפיירוול עם כל המשחקים שלי. אבל מה שעוד יותר מוזר זה שאני מנסה להתחבר לאתר של ICQ והוא פשוט לא נפתח. האם רק אצלי יש בעיה עם התוכנה או שגם אצלכם? יש לכם רעיונות כיצד לפתור את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by 343434david,

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. ברשותי מחשב מסוג COMPEQ וכשאני מקבל אי מייל עם קובץ מצורף ורצוני רק לפתוח אותו ,המחשב לפעמים לא שואל האם להוריד או לפתוח הוא ישר שואל לאן להוריד את הקובץ. תודה,

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by super4life,

edimax ew-7628lg windows 7 64 bit

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לחבר 3 מחיצות מאותו ההארד דיסק למחיצה אחת, ההארד דיסק הוא של 20 ג'יגה, וכל המחיצות ריקות ואין להם שום קשר למערכת ההפעלה או קבצים חשובים אחרים, אני יודע שמומלץ לעשות זאת בעזרת התוכנה partition magic 8, ערכתי חיפוש וחיפשתי הסברים אבל לא היה אפילו הסבר אחד שבו היה אפשר להבין לעומק איך עושים והבנתי שלא כדאי להתעסק בתוכנה אם לא ממש מבינים בה די טוב, אז בעיקרון אני צריך שתתנו לי הסבר מדוייק איך אני עושה זאת והאם יש סכנה לאיבוד כלשהו של מידע למרות שהמחיצות לא קשורות לקבצים במערכת ההפעלה. תודה רבה מראש, דודי הסטלן.

13. Started by termister2000,

היי יש לי בעיה דיי רצינית. המחשב שלי עולה רק בסייפ מוד. ביטלתי את הדרייבר של הכ.מסך והדבר לא עזר אלה רק החמיר את הבעיה. בקיצור איך אני יכול להפעיל(ENABLE) את הדרייבר דרך REGEDIT אן כל דרך אפשרית בSAFE MODE. תודה--- ממש דחוף!!!!

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by roma,

שלום שלום משהו מעצבן קורה בזמן האחרון אצלי במחשב, אני מתקתק בויזואל סי עושה קומפייל, ולפעמים זה נתקע בקומפייל ולא נותן לעצור. הוא כותב לי שאם אני רוצה לעצור אז ללחוץ על STOP, אבל הסטופ לא מגיב, אותו דבר לגבי הבילד. בדקתי על קבצים אחרים וגם על קבצים שעבדו נקי לפני זה, ועכשיו הם עושים בעיות עם הקומפילציה. מה שמוזר שאני מריץ אותה תיקייה ופעם זה נתקע על קובץ אחד שאני עושה לו קומפייל, ופעם אחרת על קובץ אחר. הקטע שזה שזה קורה ממש הרבה.. וזה ממש מעצבן כל הזמן לעשות END PROCESS בTASK MANAGER.. הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש מדיסק אחר, אבל הבעיה נשארת. למישהו יש מושג? אני משתגע פה..

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by WildFire,

אני מריץ את הגרסא בצד < והיא עושה לי הרבה בעיות משום מה, אני חושב שאולי זו בעיית תמיכה בWIN7, למרות שיכול להיות שאני טועה. דוגמא לבעיה היא שבאתר https://www.battlefieldheroes.com/ הוא דיי נלחם איתי עד שהוא שומר את ההתחברות. [לא קורה בie]

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  16. שלום !!! אני לא מצליח לשמוע רינגטונים והסבירו לי שזה קשור לרכיבי JAVA מה עושים??? (יש לי XP והבנתי שיש סכסוך ואין רכיבי JAVA ל XP או משהו כזה) אשמח לעזרה...

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by vinipyx,

יש לי שאלה,מישהוא יודעה איך להשתמש איתה כי אני ישתבכתי

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  18. תודה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by polip,

כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין פריהנד לפוטושוט אני מקבל את ההודעה הבאה: "could not place because the parser module cannot parse the file" יש לי פריהנד 11 ופוטושופ CS2 , ב-PC . ????

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by RayZ,

שלום. יש לי בעיה שמפריעה לי מאד. כמעט כל סרטי הוידיאו שאני רואה, קורה בהם תופעה מוזרה. באיזשהו שלב, אני רואה שהקול לא תואם לסרטון. ז"א, אני רואה את האנשים מדברים משהו, ואני שומע את מה שהם מדברים, אבל שניה לפני כן (או אחרי כן) זה כאילו שהוידיאו מאט בזמן שהקול פועל כמו שצריך. בדקתי עם אחרים על הסרטונים שלי, זה לא קורה. רק אצלי.. מישהו יודע מה עושים עם זה?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by amisha,

מודעה: דרוש חמור עבודה מהיר שלא אוכל הרבה ( רוחב פס ) . וגם שיהיה חסכוני במשאבים.... אין לי מושג איזה מוד לקחת ואיך להתקין אותו אפשר הסבר מעט מפורט על איך מתקינים את המודים למיניהם ? וכול הדברים האלו ?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. כדי לשמוע מוזיקה אני משתמש בWMP, יש איזהשהו פלאגאין או אקולזייר שאתם ממליצים שכדאי להשתמש כדי לשפר את איכות השמע? אם אין ווהדבר היחידי שישפר את איכות השמע זה לעבור לWinamp אז תרשמו. אבל בטוח יש איזה פלאגין לWMP שמשפר. תודה

• 14 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by totah,

בעייה מוזרה מאד. יש למישהו פיתרון?, תודה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  24. Started by avivlyaviv,

היה לדוד שלי פעם תוכנה שליכווץ שירי MP3 שמקטנה את הגודל של השיר בהרבה (וכמובן פוגעת באיכות) אבל אני צריך אתזה בישביל הפלאפון... מישהו מכיר את התוכנה?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  25. בבקשה תעזרו לי אני לא מבין מה כתוב במשפט הבא, כתוב שם מה אני צריך לעשות עם הקובץ SETUP.EXE: " exec setup.exe in unace dir " מה אני צריך לעשות עם הקובץ setup.exe ומה זה EXEC אולי יש שם שגיאת כתיב?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.