תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עד היום השתמשתי בKLite אבל לא יודע נראה לי שהגרסאות האחרונות עושות לי בעיה בתמונה. יש חבילת מקודדים טובה יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
עוד חודשיים יש לאחותי בר מצווה ואני כנראה יערוך לה את הסרט בר מצווה מבחינת הווידאו עצמו.. הבעיה היא שהיא רצתה שיהיה בתחילת הסרט ובסיומו איזה סוג כזה של אנימציה ממוחשבת כזה עם השם שלה.. מישהו יודע איך לעשות את זה?. בסה"כ לא משהו מתוחכם ומסובך מדי.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כדי לשמוע מוזיקה אני משתמש בWMP, יש איזהשהו פלאגאין או אקולזייר שאתם ממליצים שכדאי להשתמש כדי לשפר את איכות השמע? אם אין ווהדבר היחידי שישפר את איכות השמע זה לעבור לWinamp אז תרשמו. אבל בטוח יש איזה פלאגין לWMP שמשפר. תודה
-
- 14 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי סרטון ממצלמת וידאו במחשב של חצי שעה והוא 1.5 ג'יגה איך אני מקבץ אותו לפחות
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני מעוניין לדעת בשרת IBM 345 כמה סלוטים של זיכרון קיימים לי שם וכמה מהם תפוסים. האם מישהו מכיר תוכנת ניתור טובה וחינמית או כל שיטה אחרת ?? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הרכיב הוא PCI DIVICE השאלה היא מה זה הרכיב הזה? אני לא מצליח להתקין אותו. האם הוא חשוב או שאני אנסה לבטל את זה שהוא שואל אותי בכל פעם. הנה תמונה מהמנהל התקנים: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי קובץ במחשב שאשמח שיפעל דרך System ולא דרך המשתמש הרגיל שלי. כפי בתמונה שהוספתי, שהקובץ יפעל תחת System. http://www.ufu.co.il/files/au8wvhtf5jngkqpez0nb.jpg חרשתי את הנט בפתרון לבעייה ולא מצאתי, אשמח אם מישהו מכם יוכל להסביר לי איך ניתן לעשות זאת. גם שיעבוד תחת Local Service יהיה סבבה, אבל עדיף System. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
כזאת שאני יכול לשלוח מסמך סרוק בלי בעיה ויש לה תמיכה טובה בעברית או לפחות תמיכה סבירה.. ?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
התערבב לי מלא באלגן בסרגל המהיר אבל בטונות איך אני מוחק את זה ???.... את האיקונים שיש בסרגל
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
התקנתי פה את התוכנה שצויין בכותרת לניסוי קטן שאני עורך פה.. כל הרשימת משתמשים שלי מוצגת כמספרי איסיקיו, (293890474325) , האם אפשר\י לעשות שזה יציג לי את הניק של המשתמש במקום המספר איסיקיו שלו? תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חברים שלום יוצאים לחו"ל ונתקלים במקום שאין מקלדת בעברית והכל בשפה זרה שמעתי שיש איז תוכנה שמורדים או אתר שמשמם יכולים לכתוב בעברית ולקב ל בעברית אשמח לסיוע בברכה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הורדתי משחק ובתוך המשחק היה קובץ דרייבר למעבד AMD חשבתי שצריך להתקין אותו אז התקנתי ואז הפעלתי את המחשב מחדש. עכשיו אחרי שהדלקתי את המחשב כשהווינדוס עולה(שולחן עבודה) המחשב נכבה. וככה ניסיתי הרבה פעמים ואותו דבר יש איזו שהיא דרך לתקן את ,להחזיר את המצב לקדמותו??? (דרך אגב אני כותב את האשכול ממחשב אחר -במחשב הראשון הווינדוס פשוט לא רוצה לעלות)
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לא יודע איך בדיוק.. אבל נכנסו לחברה שלי לאיי סי קיו ושינו לה תססמא, עכשיו היא רוצה להיכנס אל האי סי קיו ולא יכולה... האימייל שהיא רשמה לאי סי קיו ישן ולא עובד עם הססמא, ואני לא יודע איך אפשר לגלות תססמא, מי יכול לעזור לי פה ? אני באמת הייתי רוצה לעזור לה ולא יודע איך... אני בינתיים רק שואל אנשים כי לא יודע איך... אשמח לקבל קצת עזרה בתודה גידי
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה להשאיר את המצלמה פתוחה שאני לא בבית, ולהתחבר אליה דרך האינטרנט עדיף תוכנה חופשית אם יש תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני לא רואה שם את הSATA ב Hiren's BootCD 10.0 רואים את כולם.. איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה לינק לדריבר לCREATVE VF0090 FOR XP תודה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
אני מתשמש באוט לוק אקספרס ויש לי בעיה במחיקת ההודעות... כאשר אני רוצה למחוק הודעה (כך שהיא תשלח לפריטים שנמחקו) ע"י לחיצת הלחצן "מחק" שבתוכנה או על מקש DELETE אז התוכנה לא מאפשרת לי את המחיקה של ההודעה ...רק בשילוב של המקשים SHIFT+DELETE אז ההודעה נמחקת... מישהו יודע מה הבעיה / התקלה ויצד פותרים אותה ?
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר תיבות דואר שהוספתי באאוטלוק 2003 על מנת לשתף יומנים (תחת שרת Exchange 2003) אחרי שהוספתי את היומנים איני יכולה לשנות את שמם כדי שיהיה נוח לראות בתצוגה את שם האדם שלו שייך היומן. אני לוחצת על לוח שנה בלחצן הימני ואופציית שינוי שם של לוח שנה לא זמינה לי. שאלתי היא האם ניתן לפתור את זה? זה מאוד חשוב לעבודה שאני מציגה כמה יומנים יחד כדי לראות פגישות כתוב לי למעלה בשורה העליונה של כל יומן רק לוח שנה ואני רוצה לשנות שיהיה רשום לכל אחד את השם הפרטי למשל. איך ניתן לשנות זאת ? אשמח מאוד אם תעזרו לי בברכה,
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
התקנתי ונראה נחמד מאוד, אבל כשהו סורק את המחשב ומאתר תקיות קבצים הוא רושם אותם הפוך... משהו כזה --תמונות-->תונומת אשמח לקצת עזרה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אם אני מתקין את שניהם זה יכל לגרום לבעיות? האם nod32 הוא גם תוכנת ריגולן {גירסה NOD32.v2.51.30.NT.2K.2K3.XP}
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי ספיי במחשב, כל שניה קופצת הודעת pop up ומופיע לי בסרגל משימות נוטיס בנוסף, ועל רקע שולחן העבודה מוצגת הודעה עם Spy Alert ! חיפשתי בסטיקי ותוכנות שהוצעו כאן, ודבר לא עזר לי.. סרקתי עם HijackThis והוא מצא לי 2 קבצים שאחד מהם לא קיים בכלל (חיפשתי ולא מצאתי) והשני מחקתי דרך מצב בטוח, אבל הכל חוזר שוב.. ניסיתי סריקה ומחיקה דרך מצב בטוח גם וזה לא עזר ! מה עושים ? איזה תוכנה/דרך אתם מציעים לי ? רק אתמול פירמטתי את המחשב וכבר שוב פעם ? p.s. הנה לוג שלאחר הסריקה : Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WIND…
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי איי סי קיו גירסה 5.06 עכשיו שאני הולך לחברים שלי אני רואה שהם מדברים עם משהו אז הם רואים תמונה של אלו שהם מדברים איתם עכשיו יש לי 2000 משתמשים ואין אפילו תמונה אחת והרבה מי המשתמשים האלו יש אותם לחברים שלי ורואים אצלם תמונה אתם יודעם איפה שאני מדבר עם משהו אז בצד ימין בסוף בסוף יש תמונה שלי ויותר למעלה תמונה של משהו שאני מדבר עכשיו רק אצלי אין את זה אני לא יודע למהההה אז בבקשה תעזרו לי תודה. יש כאן משהו שיש לו בעיה בדיוק כמו שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=107664.0
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי WINDOW7 לפני כמה דקות, ויש לי בעיה. אין לי דרייברים המותקנים על המחשב, ואני לא מצליח למצוא את הדיסקים שלהם. הצלחתי למצוא את הדיסק של הglobespan virata למודם שלי, ALE 130 , ותארתי לעצמי שאוכל להוריד את הדרייברים מהאינטרנט. למרבה הצער, תכנת ההתקנה של הglobespan virata מתבררת כלא עדכנית ומאלצת אותי לאתחל מחדש את המחשב בכל פעם שאני מפעיל אותה, גם אחרי ריבוט. אפילו ניסיתי להפעיל אותה דרך מצב הרצת תוכנות בדמוי הWINDOWS XP, אך ללא הצלחה. יש לכם אולי איזה שהוא פיתרון לבעיה שתוכלו להציע לי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-