תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש אתר שאני פותח שהסיומת שלו ב pdf אני רוצה לשמור אותו כקובץ pdf מדובר במאמר מאוד חשוב לי איך אני מבצע זאת?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום פתחתי היום את "לוח הבקרה" ושמתי לב על שורות אלו : א. כלי ההפעלה של Windows Live ב. מסייע הכניסה של Windows Live כי לאחרונה לאחר שהתקנתי את אינטרנט אקספלורר 8 מתחילים להופיע ולקפוץ חלונות של פירסומת, כגון: של נטויזין שמציעים לשדרג ועוד פירסומונים אחרים וכו' בזמן שאני נכנס לאתר מסוים ופתאם מאיט וקופץ לו "פירסומון" וגם בזמני מנוחה של המחשב. העלתי לדיון על זה בפורום לפני שבועיים בערך, הנה לינק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468761.0 השאלה האם שני התקנות הללו גורמות לפירסומונים להופיע או אין שייכות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני רואה סרטונים ביוטוב אני רואה פסים לבנים על המסך ונעלמים.... עכשיו שאני מחליף לדרייבר ממש ישן זה לא קורה... רק בדרייברים החדשים.... של ATI 10/3 10/4 10/5 10/6 כל אלה זה קורה לי... אני לא מבין למה זה ... מישהו נתקל בזה? הנה לדוגמא בסרטון הזה יש לי בהתחלה אם מגדילים את המסך : http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related אני רואה פסים כאלה נעלמים ובאים...
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש מוזרה שקצת מטריפה אותי. ראיתי פיצ'ר נחמד במדיה פלייר קלאסיק (גרסאת HOME CINEMA), שמאפשרת לפתוח פורטל שליטה WEB-י. ההגדרה מתבצעת ע"י בחירת פורט מסוים, ואז כניסה אליו מהדפדפן, לדוגמא http://192.168.2.101:13579. הפעלתי את הפיצ'ר נכנסתי מהמחשב המקומי, זה עבד ושמחתי - בציפיה כבר לפתוח את זה מהאייפון ולשלוט על הMPC ישירות מהאייפון (כאילו היה שלט). אך זה לא עבד. לא נטען שום עמוד.. ישר תהיתי מה יכול להיות, בדקתי ממחשב אחר בבית (חשוב לציין שכולם תחת אותו ראוטר ואותו רשת בדיוק). יש בין המחשבים פינג, ניסיתי להכנס לממשק שליטה אך כם שם לא הצלחתי. מכאן עלה לי רעיון של FW שאולי חוסם פורטים.. הוספתי את הפורטים של הכניסה, ולבסוף ביטלתי את הפיירוול בווינ…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחו"ל מתוצרת אייסר travelmate 8372 עם ווינדוס 7,לחצתי על ALT ו f3 והבלוטוס הותקן בהצלחה. הוא מופיע בהתקנים ומדפסות וגם שלחתי אותו לשולחן העבודה, כשאני לוחץ על שלח קבצים או קבל קבצים הוא לא מתפקד. כשאני לוחץ על קבל קבצים, מופיע כיתוב-העברת קבצים באמצעות בלוטוט לא הושלמה- לווינדוס לא היתה אפשרות להעביר קבצים מסוימים,נעשה שימוש בכתובת שאינה תואמת לפרוטוקול המבוקש. כשאני לוחץ על שלח קבצים נפתח חלון עם מסגרת שמעליה כתוב-בחר לאן לשלוח את הקבצים ומתחת למסגרת כתוב- השתמש באימות כדי לוודא שאתה שולח את הקובץ למכשיר הנכון,בנוסף,האימות מגן על הקובץ מפני הצגה על ידי אחרים בעת שליחתו למכשיר השני, אך אני לא מצליח להשתמש בחלון כי הוא לא מגיב ואי אפשר לכתוב בוא כלום כי הוא …
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משהו פשוט להשתלט על מחשבים אחרים . (חוץ ממה שיש בWIN 7). תודה ,
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קובץ הקריאה שמצורף לסרט אומר שאני צריך XVID 6.71C די-קודר בשביל לנגן את הסרט הזה בהצלחה..לא מצאתי את הדיקודר הזה וכל התוצאות בגוגל מובילות לדפים סתמיים באתרי טורנט יש לי VLC פלייר וBS פלייר
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב אז כך יש לי שתי בעיות אני משתמש בנגן VLC 2.0.4 1. איך מסדרים את זה שהניקוד לא יופיע תחילת משפט למשל "." שצריכה להיות בסוף נמצאת בהתחלה של המשפט 2. בחלק מהפרקים של סדרות הכתוביות גדולות ממש על כל המסך כמעט וניסיתי להקטין דרך ההגדרות ב VLC לא עוזר כי למשל שתי פרקים אותויות גדולות ושתי פרקים רגיל וב MEDIA PLAYER CLASIC זה לא כך שם זה עובד טוב האם אפשר לסדר את זה כי אני לא רוצה להחליף נגן נ.ב 3. לחבר יש חבילת קידודים של SHARK007 האם הוא יכול להשתמש בהם בייחד עם WMP-HC או שהוא צריך CCCP תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אינני מצליחה לפתוח קבצי אינטרנט אותם אני מקבלת במייל. כשאני לוחצת על הלינק מופיעה הכתובית "פעולה זו בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא לפנות אל מנהל המערכת" אנא עיזרו לי
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
מחשב ישן שלי הפסיק לפעול, אז לקחתי את הכונן הקשיח שלו וחיברתי למחשב החדש, ככונן דטה. היכן לחפש את קבצי השיחות הישנות, ובאיזה שם? מצאתי משהו שנקרא MessageLog, מסוג XSL, אבל כל נסיון לפתוח אותם מוביל אותי לדפדפן. התקנתי את המסנג'ר מחדש, אגב.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
איך אני מגדיר שהמצלמה תשדר לצד השני [האדם] ולא כרטיס ה TV מה אני צריך לעשות תודה לכולם.................
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן אז נעים מאוד ברצוני לשאול האם יש למישהו את הסיסתם אורק 2004 הודה לכם עם כן
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים על האנטי וירוס AVG גירסה AVG 6.0 FREE ? הוא ברמה של נורטון מקאפיי או פנדה? ואם יש למשהו לינקים לאנטי וירוס טוב בחינם שהוא יכול להמליץ עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנת עריכה של קבצי MIDI אני רוצה לקצר את השיר...
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
יש עוד תוכנה חוץ מריל פלייר שפותחת קיבצי RM? ??? או ממירה לMPG או MPGE או AVI? ???
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיות flickering בhwzone. ניסיתי את תיקון הבעיה שיש בmicrosoft support ולא עזר. אני גם לא מסוגל להסיר אותו כי האפשרת לחזור לקונפיגורציה הקודמת אפור...
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיפטר ממנו. בצד שמאל יש לו 6 כפתורים. באמצע 6 חלונות רשימה. ומשמאל חלון חיפוש. הצילו SOS
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
נכנסתי לאתר של בבילון.קום והורדתי אחד מהמילונים. מסתבר שזה קובץ BGL. מה זה לעזעזל BGL??? איך אני פותח אותו או מאיפה אני מוריד אחד כזה??? ודבר נוסף- אם נשלחה לי סריקה של דף והיא נפתחת ב TIF IMAGE כתמונה, איך/האם אני יכול להעביר את המסמך הסרוק לWORD או כל תוכנה נורמלית אחרת המאפשרת יכולת שליטה בתוכן המסמך?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתתרגם מאנגלית לעיברית. שמעתי שיש משהו כזה לגוגל,נכון?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האפשרות הזאת הייתה קיימת לי עוד מאז שהתקנתי את הפיירפוקס , אבל משום מה היא 'נעלמה'... איך מחזירים שוב את ההשלמה האוטומטית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שמתי לב שכל הסרטים שמקודדים בAC3 יש איתם בעיית סאוננד, אני שומע סאוונד אבל ממש חלש, אני חייב להגביר הרבה את המגבר באופן יוצא דופן, לעומת סרטים רגילים ששומעים רגיל בלי בעיה. דבר זה קורה לי בכל סרט בפורמט הזה ולכן אני חושב שזה קשור להגדרות במחשב, בטח של הAC3. אצלי מותקן במחשב הגירסא הכי חדשה של הקודקים של קאזה לייט KAZAA LITE CODEC PACK 2.04 . מה עליי לעשות כדי לשמוע בעוצמה נורמלית?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
זה הוריד לי על 0.20 K והפסיק וזה לא מוירד כלוםם ואני חייב משם איזה תוכנה רק בשבילה התקנתי תאיימול של ווארזפו תוכנה של 3 מגה שלא מצאתי בשום מקום ???
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-