תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסמך PDF של Acrobat Reader אני רוצה לסובב אותו ולשמור אותו ככה אבל כתוב לי שבגרסא החינמית אי אפשר לשמור מסמכים... התקנתי את הגרסא המלאה ומשום מה גם שם האפשרות SAVE מבוטלת ולא ניתן לשמור מסמכים... בדקתי את אותו מסמך והוא לא "קריאה בלבד"! מה יכולה להיות הבעיה? למה אני לא מצליח לשמור את המסמך?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
יש תוכנה שעושה את אותה העבודה ומאפשרת לי לשלוט על ההעלאות וההורדות של המחשב?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאני ממלא בה פרטים של שק דוגמה נקנה באושר עד תשלום 1022.32 תאריך פירעון 20/03/2022 ותציג לי הודעה כשאני פותח את התוכנה על כל השקים שאמורים להיגבות ביום הבא יום לפני תאריך הפירעון
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
שמסביר איך להשתמש בpen tool כי אני ממש לא מבין איך לעבוד איתו ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום . יש לחבר שלי בעיה, הווינדוס שלו כל שעה + עושה ריסטרט . המחשב נקי מווירוסים , והמעלות קצת גבוהות , אך אם המעלות היו גבוהות מידי המחשב היה נכבה ולא נדלק מחדש . מה לדעתכם הבעיה ? ד''א , הוחלף ספק כוח לפני חודשיים +
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן, אין לי מושג קלוש תוכנות עריכת מוזיקה אבל אני לומד מהר מישהו כאן יכל להגיד לי איך אני מקליט ראפ שעשיתי על ביט (צליל נקי) מסויים ועם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם ומצטער על חוסר היידע, איך אני פותח קובץ בסיומת bin לדוגמה Warcraft 3 - Reign Of Chaos.Razor 1911.ShareReactor.bin אין לי מושג איך ניסיתי לפתוח עם winrar וכל מיני תוכנות ואני לא מצליח יש למישהו פתרון?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ניסיתי גם בעזרת הדיסק המקורי של mui וגם על ידי גרסה מהרשת אבל לא הצלחתי להתקין את ה- mui בשום אופן, כשאני שם את הדיסק במחשב הוא כותב בערך 10 דקות התקנה אבל גם אחרי שעתיים לא קורה כלום. איך מתקינים את המוי הזה?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה זה רק KMplayer שיכול לעשות הכל, אבל יש איתו פשוט בלאגן של CODECS ומלא הגדרות שממש הרב אין לי מושג מה לכוון למקסימום ביצועים ואיכות, פשוט יותר מדי. מספר 2 זה BSPLAYER אבל שנדעך וירד בהרבה רמות בהשוואה ל KMplayer. אני משתמש בחבילת מקודדים של DIVX 6.7 עם AC3FILTER 1.46 ו XVID 1.3 הכי חדשים שיש. יש לכם הסבר קצר איך להגדיר בשילוב של הנגנים, לישתמש ב OVERLAY MIXER בשביל הרינדור זה הכי מומלץ מה שרשום מכל האחרים, אבל מה עם הכיוונים של הצבעים YUV2 וכל אלו, והאם כדאי לישתמש ב NORMALIZER ?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את וינדואוז לייב מסנג'ר שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ואני לא מבין איפה הבעיה. זו השגיאה שאני מקבל http://www.siz.co.il/my.php?i=tyykzynnymj2.jpg
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את הווינדוס מדיה פלייר בעיברית וכל הזמן שאני שומע בו שירים הוא תוקע לי את המחשב(דרך אגב יש לי XP PRO),הגירסה שהתקנתי היא לווינדוס שלי. אני גם לא רואה את התוכנה בהסרה\הוספה. יש לציין שכשאני שומע שירים בוויאמפ אז הכל בסדר. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה כמו ה CCCLEANER רק שהיא לא מוחקת דברים שנחוצים למערכת תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
שלום חברה, ל-FF3 יש מנהל הורדות בו נרשמות ההורדות ומאיזה אתר הורדתם אני מחפש דרך לייצא רשימה זו לקובץ טקסטואלי - מצאתי קבצי SQLITE המכילים את הרשימה אך להוציא מהם את המידע קשה (צריך לבנות איזה PARSER ונראה לי שפה אני כבר מאבד כיוון) אם מישהו יודע כיצד לייצא רשימה זו או מכיר PLUGIN או ADDON שעושה זאת אשמח כל טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה TMPGEnc 4.0 XPress בשביל לקודד מחדש קבצי וידאו תוך עם כתוביות צרובות כי הנגן DVD שלי לא קורא כתוביות בעברית. בפורמט הקידוד אני בוחר AVI File Output, בתור מקודד וידאו אני בוחר Xvid MPEG-4 Codec ובתור מקודד אודיו אני בוחר Advanced Acostic Engine MP3 Encoder. הבעיה היא שבקובץ שנוצר יש בעיה של סינכרון בין הוידאו לאודיו בצורה שמורגשת לעין, הבדל של 1-2 שניות. נסיתי להתקין Lame אבל אני לא מצליח לגרום ל-TPMPEnc לראות אותו. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והאבתי אבל יש לי שאלה אחת אני אוהב שהפונטים שלי הם TAHOMA למשהו יש מושג איך משנים את זה תודה <עריכה>: הכותרת שונתה מכיוון שלא הייתה עיניינית מספיק.
-
בעקבות קניית די וי, החלטתי להתעניין בנושא זה שתמיד לא עניין אותי, אין לי מושג כל כך והייי מעוניין בהסברים מלאים. אני רוצה להפוך את סרטיי הAVI לפורמט שהדי וי די יכול לקרוא (אין לי מושג לאיזה פורמט). בנוסף לקח אני רוצה להדביק תרגום לסרט כדי שיהיה אפשר לראות את זה בדי וי די, האם אני עושה את זה אחרי שאני משנה את הפורמט או אחרי? בעקרון אלו השאלות העיקריות, הייתי מעוניין לדעת מה אני אמור לעשות ובעזרת אילו תוכנות. תודה על העזרה 8)
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
הי, כשאני מנסה להוציא הודעה מחשבוני בג'ימייל דרך האאוטלוק היא לא מגיעה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה, אסף
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
היי יש לי בעיה דיי רצינית. המחשב שלי עולה רק בסייפ מוד. ביטלתי את הדרייבר של הכ.מסך והדבר לא עזר אלה רק החמיר את הבעיה. בקיצור איך אני יכול להפעיל(ENABLE) את הדרייבר דרך REGEDIT אן כל דרך אפשרית בSAFE MODE. תודה--- ממש דחוף!!!!
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אנשים אולי מישו פה יוכל לתת לי עצה התחלתי תהליך דחיסה והפרדה לגודל של 700 מגה של תקיה שגודלה 14GB התהליך התחיל רץ כ3 שעות וכשהן היה ע 98% סיום ניתקע ולדעתי גם תקע את המחשב כי לא הצלחתי אפילו להכנס לטסק מנג'ר כדי לסגור אותו... מה לדעתכם הבעיה פה? ההשערה שלי זה שהמעבד שלי קצת חלש לעבודה בסדר גודל כזה E6550 אם למישהו פה יש רעיון אחר אשמח לשמוע אותו תודה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי את ה-G700 של לוג'יטק ואני מנסה להתקין את התוכנה SetPoint לעכבר הזה בגרסא הכי עדכנית שלה לווינדווס 7 32 ביט. מצאתי את התוכנה דרך האתר של לוג'יטק וידאתי שהתוכנה תואמת למערכת ההפעלה שלי ולגרסא שלה (32 ביט) ואחרי שההתקנה מסתיימת התוכנה לא מותקנת על המחשב משום מה כאילו לא התקנתי את התוכנה בכלל. קראתי ברשת שזו בעיה מוכרת אבל אין לי שמץ של מושג איך לנסות לסדר את זה. הורדתי את התוכנה מכאן: http://www.logitech.com/en-us/428/7244?section=downloads
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אתמול הוא כתב לי שמקסימום הלימיט שלי להוריד זה 3, אז שיניתי. מיד לאחר מכן הוא רושם ש-20 טורנטים זה די והותר, אבל אני מוריד טורנט אחד בלבד ולפני זה הורדתי רק טורנט אחד. הרטיו שלי גדול מ-1 ואני לא מבין מה הבעיה פה. תודה על כל עזרה שמקבלת.
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-