תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חברים תשמעו, אני לא יודע מה לעשות. היום הדלקתי את המחשב, ואחרי שאני מתחבר לחשבון שלי בWINDOWS, עולה לי הודעה ש RRAS WIZARD מסכן לי את המחשב ולכן יסגר, ואז אני מקבל עוד הודעה שהתוכנה RRAS WIZARD ביצעה פעולה בלתי חוקית ולכן תיסגר. לאחר מכן פשוט כלום. שום דבר לא עולה ואין לי מושג מה לשעות. אחרי הרבה גישושים אני מצליח להגיע לDESKTOP והכל נראה תקין. הרצתי NOD32, S&D, ADAWARE ו-Malwarebytes' Anti-Malware וגם אחרי כל הבדיקות האלה, שאני מתחיל את המחשב, הכל חוזר על עצמו. חיפשתי בעוד פורומים ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. אני לא יודע אם אני פותח את הנושא בפורום הנכון, אבל אין לי מושג מה לעשות. תודה על כל עזרה, יואב
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני חייב לסיים לרשום עבודה ב-word ויש לי העייב עם ה-עברית וה-אנגלים זה נהייה כמו ב-icq זאת אומרת כשאני רושם משפט בעברית ואז עובר בעמצא לאנגלית הוא מעביר א המילה באנגלית לסוף ואז כשאני חוזר לעיברית זה רושם מלפניי המילה האנגלים (אם לא הבנתם תנסו לרשום משפט מעורב ב-icq) נ.ב יש לי office xp
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
שלום, אני מצרף תמונה- בתמונה את רואים TASK MANNAGER- רואים שיש 3 INTERNET EXPLORER - ורואים גם ששניים מהם ממש לוקחים משאבי מערכת בצורה חזקה, את רואים גם את הדסקטופ- שאקספלורר בכלל לא פתוח אצלי. אם אני עושה END TASK אז הוא פשוט מחדש את שלושתם- עכשיו בדרך כלל זה לא היה מפריע לי (עוד תוכנה קטנה ברקע) אבל במקרה הזה- שניים מהם ממש לוקחים משאבי מערכת ואני לא מצליח להעיף אותם- מי שהו יכול לעזור לי?? (אגב 3 האקספלוררים האלה תמיד מופיעים לי- כל פעם שאני מפעיל מחשב וכל פעם מחדש, ושוב גם אם אני עושה להם END PROCESS הם פשוט מתחדשים אחרי שניה) וזה ממש מעצבן כי זה נראה לי מאיט את המחשב) מה עושים ?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היום אמא שלי באה למחשב לעשות עבודה בword , ופתאם היא מגלה שאין word. אין לי מושג למה ואיך, אבל זה לא משנה, אני חייב להשיג את הword חזרה. עכשיו שמעתי שיש כזו אפשרות של system restore - להפוך את המחשב למצב שהוא היה לפני כמה ימים, אני חייב עזרה איך לעשות את זה, כי אין לי מושג ובבקשה מפורט ולא רק תיכנס לפה ולפה ומשם תסתדר לבד - הכל!!
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
Unhandled Exception Error Number: 0x80070725 .Description: Incompatible version of the RPC stub .Setup will now terminate ====================================== מה אני עושה עם הודעת השגיאה הזו?? תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי היום מס' קבצי ACE ולהפתעתי כשבאתי לפתוח אותם התבקשתי לרשום סיסמה. עזרו לי אני לא יודע מה הסיסמה האם יש איזה תכנה חזקה במיוחד ש תוחל לפצח את הסיסמה?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה סרטים שאני חייב להמיר עד מחר בערב ל MP4 לנגן MP4 של חברת RGN -2401 או משהו כזה (מוצר מדבקה שקיבלתי ולא מצאתי עליו יותר מדי פרטים באינטרנט) אין לי שום צורך בתרגום. ניסיתי להמיר קבצים ל MP4 עם WINAVI (אני ממיר איתה לאייפון ולעוד מכשירים כמו PSP וכאלו ותמיד מצליח) אבל המכשיר לא קורא אותם. בהתחלה שקיבלתי את המכשיר הזה הצלחתי לראות בו MP4. אני חייב להמיר שוב ולראות את הקבצים. חייב עזרה , תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי הביאה לי מחשב של LENOVO 500S הבעיה שאחרי התקנת וינדוס אין לו דרייבר לכרטיס רשת. גם רגילה וגם אלחוטית. הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים המתאים, אך כשאני מחבר את ה USB אז מסתבר שגם לו חסר דרייבר והמחשב לא מזהה את החיבור. איך אני אמור להעביר את הדרייבר למחשב? מיותר לציין שאין כונן אופטי למחשב...
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 יש פה אתר שאני לא מצליח להתמצא בו כל כך: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 אני מודה לכל מי שיעזור לי.....!!!!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
המחשב שלי נהיה איטי אנשים אני חייב שתמליצו לי כל תוכנות כדי שהוא יזוז קצת עכשיו הורדתי kaspersky במקום הAVG AVG- מוצא וירוסים ולא מוחק איזה אנטיוירוס מעפן יאאלה אנשים אני מחכה להמלצות אני חייב את המחשב בימים האלה של תקופת הבגרויות והמתכונות אזז יאאאלה מחכה
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חייב עזרה 133176989 אי סי קיו בבקשה זה חשוב
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני צריך לצור שני חומרים האחד של דשא והשני של מים היושבים על שטח גדול יחסית אני עושה איזו הדמיה כולשהיא של עמק לצורכי הלימודים שלי אודה לכם אם תוכלו להעלות הסבר כולשהוא כיצד ליצר זאת או אפילו להפנות אותי לקישור שמסביר אני חייב את זה נורא דחוף מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום. התקנתי היום את התוכנה : WarezP2P. ידעתי שאני מסתכן וסמכתי על הפיירוול והאנטי ווירוס שלי. הורדתי והתקנתי והכל היה בסדר. כנכנסתי לתוכנה או אמר שהוא גילה פיירוואל והאם אני רוצה שהוא יעשה לו Config כתבתי כן. ואז התחיל הבאלגן. המחשב ישר עשה ריסטרט אוטומטית וכשניכנסתי מחדש הרצתי Spy doctor והוא מצא 32X ומחקתי את כולם. הרצתי AdWARE הוא מצא 9 ומחקתי את כולם. האנטי ווירוס שלי ישתתק ואני לא מצליח להיכנס להתחברות שלי. כשאני לוחץ מאפיינים על ההתקשרות שליזה כותב: An Vnexpected error occurred ואז שרציתי לעשות Scrint Shot על התהליכים בשביל לשים פה אז לא הצלחתי לשמור וזה רשם לי: Help unable to register document. the document may already open. ואז זה שומר את זה אבל לא הצלחתי להיכנ…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי וירוס שכל תוכנה שאני פותח הוא מוחק לה קבצים והיא מפסיקה לפעול, עכשיו הוא מחק גם את הnod 32 ועכשיו כל אטניוירוס אחר שאני מתקין הוא ישר משבש אותו! מישהו יכול לעזור לי??
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אני חייב לעדת איך עושים ל NAV הסרה אני ניסיתי הכל....!!! אבל הכל! כאילו אני רוצה להתקין אנטי וירוס נורמלי וטוב אבל הוא כותב לי ש נורטון עדין נמצא על ההרדיסק ואני צריך לעשות uninstall אבל אין לזה! ומחקתי כבר כל ספרייה שקשורה לזה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמורידה אותם, אבל בגלל שהקישורים הם בעברית הוא משתגע ומקבל את זה בתור סימני שאלה?? במקרה הזה הקישור הוא בצורת MMS :'(
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 בנוסף כתוב לי בחלון של מאפייני הצלילים שאין התקן שמע.... וכשאני מנסה לפתוח את החלון של בקרת העוצמה הוא מראה חלונית כזאתי.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
חברים תקשיבו יש לי בעיה היה איזה מישהו שכתב באיזה פורום באיזה אתר על התוכנות האלה יש לי אקס פי ורצתי גם לשים את אלה שהוא הכין וגם להכין משלי אז הינה הדברים שאני צריך 1.בבקשה מי שיכול קישור להורדת כל אחת מהתוכנות האלה 2.מדריך כלשהו איך מכינים ואיך שמים..... אז מצטער על הבקשות ותודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום , לפני מספר ימים קניתי אוזניות משהו מקצועי של סוני , בקיצור , אין לי כוח כל כמה שעות או כל כמה זמן להוציא את החיבור של רמקולים ולשים את ל האוזניות או ההפך קיצר קניתי מפצל , ככה שאוכל לחבר גם את האוזניות וגם את הרמקולים , אבל מה , אני חייב איזו שהי תוכנה או פלאג-אין או משהו , שאני יגדיר לו כל פעם מה פהעיל את האוזניות או הרמקולים !!!!! בבקשה בבקשה בבקשה תצילו אותי !!!!!!!!!!!! (ביקשתי בפורום אודיו אמרו לי לבקש כאן) בתודה אור פרג'
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש עכשו נשרף לי הלוח אם ואני חייב תוכנה כדי לראות איזה לום אם יש לי במחשב הקודם תנו שם של תוכנה מומלצת לגלות את המפרטת של המחשב שלי תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום בבקשה תנו לי תוכנה שבאמת בולמת את כל הפרסומות הקופצות כי זה משגע ניסיתי את התוכנות במדור ההורדות והם לא שוות כלום תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ איזה תוכנה לדעתכם מקודדת קבצי מוזיקה באיכות הכי טובה ועושה ריפ לדיסקים (מקוריים) באיכות הכי טובה? תודה
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אחי ב"טעות" נכנס לאיזה אתר והתקין ממנו את כל השטויות שהם מציעים ... זה התקין לי עוד TOOLBAR ואני פשוט לא מצליח להוריד אותו.... מישהו מכיר איזה תוכנה שמעיפה את כל השטויות שאלה מהמחשב???? תודה לכל העונים/קוראים
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-