תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי בעיה דיי רצינית. המחשב שלי עולה רק בסייפ מוד. ביטלתי את הדרייבר של הכ.מסך והדבר לא עזר אלה רק החמיר את הבעיה. בקיצור איך אני יכול להפעיל(ENABLE) את הדרייבר דרך REGEDIT אן כל דרך אפשרית בSAFE MODE. תודה--- ממש דחוף!!!!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני שמח להיות כאן ומקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה שניתקלתי בה, קניתי מחשב הכולל vista home primium 64 bit ניסיתי לחבר את המדפסת canon lbp5000 i-sensys אך לדאבוני איני מוצא דרייבר, מה אני עושה כדי שאוכל להשתמש בה???? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי בעיה הנורטון לא עולה לי אוטומטית... אמרו לי לפתוח את ccapp, אבל הוא לא עולה לי ב- Startup... שאלתי איך עושים שזה כן יעלה אז אמרו לי להיכנס ל- msconfig ולסמן אותו אבל הוא לא נמצא ברשימה איך מוסיפים אותו לשם? או לעשות את זה בדרך אחרת... אודה לכם מאוד אם תעזרו לי....
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אוקי אנשים אני צריך תוכנה ודחוף לצרוב איתה קבצי iso התוכנתה פה בסיטקי cdburnerxppro3 על הפנים היא לא מצליחה לצרוב כלום היא אומרת לי שהדיסק שאני מכניס צרבו עליו כבר ולא משנה איזה דיסק אני מכניס לעומת זאת עם האשף של ווינודס אני מצליח לצורב על הדיסקים הללו הורדתי magic iso אבל הוא מאשפר לצרוב עד 300 מגה ואני צריך לצרוב 700 תודה
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
יש לי מסמך PDF של Acrobat Reader אני רוצה לסובב אותו ולשמור אותו ככה אבל כתוב לי שבגרסא החינמית אי אפשר לשמור מסמכים... התקנתי את הגרסא המלאה ומשום מה גם שם האפשרות SAVE מבוטלת ולא ניתן לשמור מסמכים... בדקתי את אותו מסמך והוא לא "קריאה בלבד"! מה יכולה להיות הבעיה? למה אני לא מצליח לשמור את המסמך?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שמתי לב אחרי שהתקנתי את הקזה לייט האחרונים (MEGA CODEC) האיכות בסרטי DVDRIP או HDTV בסדרות פשוט נוראית !!! יש מריחות...במיוחד שיש רקע שחור ובכלל בכלליות מישהו נתקל ??
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אתמול חבר שלי אמר לי שהוא גלש באיזה אתר, פתאום קפצו לו המון פופאפים והמקאפי דיווח על טרויאן שנכנס למחשבה המחשב נתקע והוא הפעיל אותו מחדש ומאז המחשב עולה עד המסך של ברוך הבא, אבל אחר כך לא רואים את הדסקטופ, אחרי דקה בערך רואים מסך כחול שאומר משהו בסגנון הזה: Fatal error in IE at 0028 : 00011e36 in VXD UMM(01) + 00010e36 Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c בקיצור הטרויאן המדובר הוא Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c ניסיתי להוריד במחשב הזה אנטיוירוס לדוס ושמתי על דיסקט, הבעיה שאני לא מצליח להעלות אותו שם(המחשב מכוון בביוס על דיסקט כ-first boot device, ולא עושה רושם שהוא מנסה לקרוא ממנו כמו כן ניסיתי לעשות F5 לפני שהווינדוס מנסה לעלות כדי להיכנס למצב בטוח, אבל ללא הצלחה, מופיעה אותה השגיאה…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי בעייה ששמתי לב אלייה לאחרונה : כשאני רואה סרט מהמחשב שמציג על הטלויזיה, אני שם לב שהשוליים בסרט חתוכים בטלויזיה, מכיוון שבנגן על המסך מחשב אני כן רואה אותם. יש לי geforce 5950, כרטיס של gigabyte. נסיתי לשחק שמה בהגדרות של התצוגה, אבל לא הצלחתי לסדר את זה. יש למישהו מושג כיצד לסדר זאת ?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב אני מחפש אתרים ל-BT אני מכיר את Torrentspy ואת Elitetorrent תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ניתן להוריד מכאן: http://www.mozilla.org/products/firefox/ ביקורת קצרה: http://arstechnica.com/news.ars/post/20050225-4655.html
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שולחים לי לינק נגיד במסנג'ר, ושאני לוחץ עליו לא קורה כלום ! אני חייב להעתיק את הלינק לIE ולפתוח אותו ככה.. זה מאוד מעצבן. אולי כי הIE לא מוגדר כדפדפן ראשי ?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה של הבי אס פלייר לצפייה בסרטים...BS.Player.Pro.2.32.975 החיבור בין הצג למחשב הוא DVI (דיגיטלי) לא אנלוגי... לפני קניית המחשב החדש יכולתי בחפושיות לשחק עם מיקום הכתוביות למעלה ולמטה בתרגומים שאינם מובנים וכיום כשאני מפעיל סרט אני יכול לשחק עם הכל בכתובית קרי גופן צבע וכדומה כולל משחק עם הכתובית למעלה בלבד... הוא לא נותן לי להוריד את הכתובית מעבר לקו השחור של הסרט.. ניסיתי לשחק שם בהגדרות והתייאשתי.. למישהו שמכיר טוב את התוכנה ויכול לגלות איך מבטלים את הפונקציה שחוסמת מהכתובית לרדת למטה כלומר מתחת לקו השחור של הסרט.. אם תוכלו לעזור לי לפענח את הבעייה... בתודה מראש.. מאיר.. אגב אני חייב להודות שבאתר הנ"ל קיימת התייחסות רבה באשר לבעיותיי השונות.... …
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חזרתי מטיול עם המחשב הנייד ואני רוצה לשמור את כל היסטוריית החיפושים שעשיתי בתקופה מסוימת, את המקומות שסימנתי בגוגל earth ואולי גם כל האתרים שהייתי בהם בתאריכים מסוימים. יש דרך אולי לשמור את החיפושים כקובץ טקסט או תמונה? אני רוצה לפרמט את המחשב ואח"כ להחזיר את כל הדברים האלו. דפדפן internet explorer על ויסטה הום פרימיום. תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנה אפטר אפקטס כאשר אני לוחץ על רם פריוויו (RAM PREVIEW) הוא מראה לי רק עד 30 שניות כאשר הקופוזישין באורך של 2 דקות כיצד אני מסדר את זה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמה שאלות בסיסיות ביותר בקשר לפרוייקט שאני מכין באקסס: 1. יש לי שני טבלאות שהקשר ביניהם הוא רבים לרבים. לשם כך יצרתי טבלת קשר. האם שני השדות שהקשר ביניהם הוא רבים לרבים חייבות לשמש כמפתחות ראשיים בטבלאות המקוריות שלהן? 2. יצרתי טופס חדש בו הוספתי שתי פקדים שקראתי להם בשמות מסוימים, מחקתי אותם ויצרתי חדשים - אך האקסס מנע ממני בלקרוא להם באותם שמות בטענה שהם עדיין "קיימים", למרות שמחקתי אותם. אם כך, כיצד ניתן למחוק אותם לגמרי כך שהשם לא יהיה תפוס יותר? 3. כיצד ניתן לחתוך (להקטין) טופס משמאל? למעלה, מימימין ולמטה אפשר לחתוך, אך כיצד ניתן לעשות זאת משמאל (איפה שהסרגל)? תודה מראש, כל עזרה תתקבל בשמחה.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי אני מתבאס כול פעם לשלוח קבצים גדולים (60 מגה ומעלה ) ולהתקל במהירות העברה איטית האם יש דרך להעביר קבצים במהירות גבוהה יותר?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים לדוד שלי יש את ה- N95 ויש לו המון סרטונים של הבת שלו - קבצים מסוג MP4 מעוניין לערוך אותם ע"מ שיהיה אפשר להציג אותם אחד אחרי השני רצוף ולצרוב ל-DVD ואת זה לראות ב-DVD האם יש תוכנה חינמית שאוכל לגרור אליה את כל הקבצים ולהוציא סרט אחד ארוך ? תודה רבה אף אחד לא מכיר/ניסה/משתמש ?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הWINDOWS (VISTA 64 עשה לי עידכון ואחרי העידכון זה קרה עשיתי שיחזור מערכת וזה גם לא עזר המחשב לא מזהה לי שם התקן USB ואני לא יכול להשתמש בעכבר מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים אותה? תמונה: http://img402.imageshack.us/img402/7362/usbproblemo.jpg
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
יש לי סרט ויש לי תרגום...אני רוצה לחבר אותם לקובץ אחד..איזה תוכנה חינמית אתם יכולים להמליץ לי עליה?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 3 ,והוא קצת איטי (מעבד 933) וזכרון 256 , עם ווינדוס SP3 , א. האם אני זקוק לאנטי וירוס ? ב.אם כן ,איזה אנטי וירוס הכי פחות מכביד על המערכת.(מבחינת השפעה על מהירות המחשב)
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
הי אני צריך דחוף תוכנה שמבצעת בקלות תוספות על תמונה כגון: חיתוך חלק מהתמונה לתוך לב, הוספת בועות סבון לתמונה וכ"ו יש לי במחשב פוטושופ 11 וPaint.NET ולא מצאתי איפה עושים את זה (אם אפשר בעזרת התוכנות האלה ליצור את הדברים המבוקשים אז אשמח לעזרה/מדריך) מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול קצת ישן שלקחתי מהמחשב הקודם שלי מחברת קריאייטיב מהסדרה SOUND BLASTER LIVE 5.1 הדגם זה SB0060 והבעיה שלי זה שהחברה לא מוציאה דרייברים מעבר לוינדוס XP ואני משתמש בווינדוס 7 x64 הסיבה שאני רוצה להתקין אותו זה כי יש לו ממשק MIDI ותמיד זה היה מחובר אצלי ככה ואני לא רוצה לקנות ממש MIDI ל USB כי זה עולה הרבה(מתחיל מ150 ש"ח ומעלה) יש אולי דרייבר חלופי או פתרון לזה? יש להם דרייברים לXP 64 ביט...
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את התוכנה VIA_USB2_V270p1-L-M כדי שהמחשב יזהה לי את ההתקן של הUSB לMP4. משום מה, אחרי ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב, ומאז בכל הדלקה הוא נותן לי מסך כחול עם ההודעה שצריך להסיר את התוכנה (כנראה בגלל התנגשות תוכנה וכד') כיצד אני מוחק את התוכנה בלי להכנס לוינדוס?? (המחשב נתקע ומראה בלו-סקרין מסך אחד אחרי המסך של האקספי עם התולעת שרצה..) נ.ב. ניסיתי להכנס למחשב דרך מצב-בטוח אבל במסך של האופציות start windows normally, safe mode, last known configuration(אחרי שלוחצים F8 הרבה פעמים...) הוא לא נותן לי לעבור בין האופציות ונשאר על normally.. האם ישנה דרך למחוק את התוכנה הבעייתית הזאת דרך הביוס או משהו???
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-