עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. השירים הם עם סיומת .CDA אני שומע אותם שהדיסק בכונן אבל שאני מעתיק אותם והדיסק מחוץ למחשב אני לא מצליח לשמוע... מישו אמר לי להמיר את סוג הקובץ אבל אני לא ממש יודע מה לעשות... תודה מראש לעוזריםםם :yelclap:

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by ido-nava,

כל פעם שאני מפעיל סרט במחשב או קובץ וידיאו המחשב מאתחל את עצמו ... הורדתי את המקודדים K-LITE 4.80 וזה עדיין ככה ... למישהו יש מושג מהי הבעיה?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנה אפטר אפקטס כאשר אני לוחץ על רם פריוויו (RAM PREVIEW) הוא מראה לי רק עד 30 שניות כאשר הקופוזישין באורך של 2 דקות כיצד אני מסדר את זה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by avinos,

It seems that i cant write in hebrew on forums and search engins please help me...... thanx

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by danield51,

יש לי סרט ויש לי תרגום...אני רוצה לחבר אותם לקובץ אחד..איזה תוכנה חינמית אתם יכולים להמליץ לי עליה?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  6. Started by alexei,

שלום לכולם. הבעייה שלי היא כזו: לא מזמן התקנתי את zone alarm security suite וזה עשה לי בעייה חמורה: בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מתחיל בבדיקה, רושם zone alarm: scan in progress ואז המחשב פשוט היה עושה ריסטרט לעצמו!!! חבר המליץ לי למחוק את ה-security suite ולהתקין zone alarm pro במקום. הורדתי את הקובץ וכשאני רוצה להתקין הוא רושם לי: מה עושים?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  7. אני רוצה לגבות בגוסט את כל המחשב שלי (c וd) כי הבנתי שאחרי פירמוט אם משתמשים בגיבוי אז הוא מחזיר את המחשב למצב כמו בהתחלה, זאת אומרת שהמשחקים יהיו מותקנים והתוכנות גם כן (כי יש לי ממש הרבה ואין לי כח להתקין כל הזמן ממהתחלה). אז מי שיכול להסביר לי איך להשתמש ולגבות את את c וd ביחד לאותו קובץ תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by noraaa,

מישהוא מכיר תוכנה טובה לניהול הארד דיסקים ? לתחזוקה של HD גדולים וגם תומכת בויסטה 64 ביט

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  9. אהלן. קניתי מחשב נייד ויש בו ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין בו XP. אם אני מוחק את הויסטה האחריות מתבטלת לי. אני רוצה לפצל את הכוננים ובכונן אחד יהיה ויסטה וכונן אחד יהיה XP והמחשב יעלה דרך ה XP. איזו תוכנה יש שעובדת ב ויסטה 64 ביט? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  10. זה בשביל VISTA , והכי חשוב שתהיה חנמית אם יש כזאת . BsPlayer היא עובדת על VISTA אבל היא מתקינה POP-UP לפרסומות . תודה אחים.

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by mostwanted,

האם אני יכול לשים כתמונת תצוגה קובץ GIF כלומר אנימציה שזזה הצלחתי לעשות את זה כבר פעם אחת אבל עם קובץ שהורדתי דרך המסנג'ר כשאני מנסה לישם תמונה שלי אני לא מצליח יש איזה תוכנה או משהו שיאפשר לי לשים אנימציה בתמונת תצוגה?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by civic,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה פעם אחת כמו שצריך איך אני מסדר את האימיול שלי? יש לי ראוטר ....איך אני מתקין שיהיה לי מזהה גבוה? יש פורטים וכאלה..... איך אני משיג server טוב ? אם אפשר כמה שיותר פירוט ... ממש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by LRa,

שלום, יש לי כמה קבצי PNG שהם INTERLACED. איך אני יכול להפוך אותם ללא INTERLACED? בנוסף יש לי עוד קבצים כאלה בהרבה ספריות שונות. האם קיימת תוכנה שיכולה לחפש בכל הספריות ולהפוך את כל הקבצים ללא INTERLACED? תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by TaZeR,

באתר של התוספים של המון תוספים שמותאמים רק לגירסה 1.5 ואני זקוק להם, אז רציתי לדעת אם יש דרך לשנות אותם כך שיתאימו לגירסה 2 או לבנות אותם מחדש.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  15. Started by heyimgod,

טוב אז כך יש לי שתי בעיות אני משתמש בנגן VLC 2.0.4 1. איך מסדרים את זה שהניקוד לא יופיע תחילת משפט למשל "." שצריכה להיות בסוף נמצאת בהתחלה של המשפט 2. בחלק מהפרקים של סדרות הכתוביות גדולות ממש על כל המסך כמעט וניסיתי להקטין דרך ההגדרות ב VLC לא עוזר כי למשל שתי פרקים אותויות גדולות ושתי פרקים רגיל וב MEDIA PLAYER CLASIC זה לא כך שם זה עובד טוב האם אפשר לסדר את זה כי אני לא רוצה להחליף נגן נ.ב 3. לחבר יש חבילת קידודים של SHARK007 האם הוא יכול להשתמש בהם בייחד עם WMP-HC או שהוא צריך CCCP תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. שלום אני מנסה להכין Boot בדיסקט 1.44MB בדוס של חלונות XP PRO, משהו לא בסדר. שהיכנתי אותו רשמתי פקודה C:\ver הוא הראה לי שהגירסה שייך חלונות מיליניום הישן. לא מתאים אני יכול לראות כוננים fat32 ולא יכול לראות NTFS. נסיתי באתר שנקרא BootDisk. והורדתי תוכנות של boot. והם לא מתאימים הכל ישן. לא רואה כוננים NTFS. וגם יש עוד תוכנה גירסה דמו שעולה boot בדוס ורואים תוכנה שכמו דומה לתוכנה NC. והיא לא יכולה לראות fat32 אלא רק NTFS. ובנוסף יש תוכנה התקנה boot של חלונות XP מכינים 4 דיסקטים 1.44mb אני לא רוצה להכין 4 דיסקטים. אני רוצה דיסק שיהיה לי רק אחד. אני מחפש נואשות להכין דיסקט 1.44MB boot של חלונות XP בדוס גירסה 5.1.2600 זה מה שרשום אצלי הגירסה. איפה יש תוכנה התקנה boot להכין ד…

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by igal_nazar,

ערכתי חיפוש לפני שפרסמתי את ההודעה וגיליתי שמישהו נתקל בבעיה שלי הנה הקישור לאותה מודעה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193795.0 אנשים הציעו לבחור מה לעשות אבל זה לא פתרו לו את הבעיה ...מה בכל זאת יפתור לי את הבעיה??? (משהו שלא כתוב בלינק זה שאני הסרתי את התוכנה במצב בטוח )

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by ccc,

אם למשל התקנתי דרייבר והוא לא עובד, בעיות תוכנה וכו'... אני רוצה לשחזר.. במה להשתמש מהאופציות הבאות בלבד! (Sys Restore ) של מיקרופוסט ממש לא GoBack (System Work Utillly ) Norton Ghost 2003 אני יודע שהגו באק לוקחת 10 אחוז מהקשיח והגוסט יוצר קובץ שחזור מה ההבדל? מה יותר אמין וטוב למחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by duduyamin,

שלום, נתקלתי בבעיה בוורד כאשר נפתח מופיע לי DOT4 אך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by d-boy,

אני לא בטוח שזה הפורום הרלוונטי, אבל רכשתי מחשב חדש ואני מנסה להכנס לצ'ט תפוז , הצ'ט רוצה להתקין תוכנה כלשהי על המחשב אבל אינו מצליח להתקין אותה. צרפתי צילומי מסך - יש למישהו רעיון במה מדובר? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  21. היי, קורה לי כבר פעם שלישית,שהiTunes מפסיק סתם ככה פתאום לנגן רצועה באמצע,וכך גם כשאני בוחר ברצועה אחרת/שונה. אני מתכוון,שהמדיד של התקדמות ניגון הרצועה למעלה ,נתקע ונעצר.! רק כשסוגרים ופותחים את הiTunes מחדש,אפשר לשוב ולשמוע מוסיקה באמצעותו. (הפעם זה קרה לי,כאשר באמצע האזנה לרצועה,הוספתי קובץ של שיר מהכונן הקשיח,לספריית הiTunes) - האם זה יכול להיות קשור לחומרה? - אני משתמש בדרייבר הקול HD (הAudio),של כרטיס המסך שלי,ולא של לוח האם - זה משנה משהו? **מישהו עוד נתקל בבעיה זו?! ** ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש,לא עזר?! *גירסאת הiTunes המותקנת:היא האחרונה והעדכנית ל-64BIT (גירסא:10.6.3 ל64BIT). האם יכול להיות,שמדובר בגירסאת התוכנה,אשר לא תקינה ויש בה באגים - וכל מה…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by ruff stuff,

האם הסרות ו או התקנות של תוכנה גורמת נזק למחשב?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  23. יש לי אינטרנט כבלים של 013 ברק במהירות של 1.5 מגה אבל בכל תוכנו ההורדה המהירות ממש איטית הכוונה ל 1-15 kb בדפדפן המהירות היא בסדר כלומר 190 kb אין לי שום ראוטר רק מודם של thomson פירוול יש לי אבל הפורטים של התוכנות פתוחים אפילו בבדיקה של התוכנה זה מראה שהפורטים פתוחים... איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??

24. עם סיומת כזאת?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by iyehuda,

בעבר מישהו אמר לי TCP 1214 ניסיתי ולא עזר אולי צריך גם UDP דרך אגב יש לי מודם ECI 270 שפתחתי אותו לראוטר לאמיול אני כן מצליח אבל כל יום אני צריך לשנות IP ( לא כל כך מפריע )

• 9 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים