עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by surfface,

אני בונה HTPC מפרספקט וזקוק לתוכנת שרטוט תלת מימדית תביאו לינקים

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  2. Started by anox,

אהלן, אני לא ממש בטוח אם אני שואל בפורום הנכון.... אז אם לא, עמכם הסליחה! אני מתעסק עם סאונד בעיקר בתוכנה CUBASE. לפני מס' חודשים, כאשר הפרוייקטים התחילו לגדול ולהיות יותר זללני משאבים התחילו לצוץ לי בעיות בזמן ה XPORT. --> כלומר בזמן הייצוא של הקטע, מד ה CPU קופץ מ 40-50% ניצול ל PEAK של 100% לחצי שניה-שנייה. דבר זה יוצר לי חריקה בקובץ ולא מאפשר לי למעשה לסיים את הקטע. אני עובד על P4-3GHZ@3.52GHZ. לוח ASUS P4PS800, 512 MB DDR. למעבד יש קירור של Zalman (9500). ניסיתי לעבוד על מינימום זיכרון (הורדתי הרבה מאוד PROCESSES, AV, AntiSPyWare ועוד), אבל כלום לא עוזר! *** הבעיה היתה גם לפני שביצעתי O/C *** השאלה שלי, האם הוספה של עוד חצי ג'יגה תעזור לי לעניין הזה ספציפי או שלא…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by satlan1,

היי, יש לי איזה בעיה קטנה באקסס(2010) יצרתי כמה טבלאות שאמורות להכיל נתונים, ויצרתי טופס הזנת נתונים, שאמור לקלוט כל פעם נתונים ולהוסיף אותם לטבלה. הבעיה שלי היא שאני מזין נתונים בטופס, זה דורס את הנתונים הקיימים,ולא עובר הלאה..ככה שנשמר רק הנתון האחרון שהוזן. יש מצב מישהו יודע מה הסיבה לכך? תודה!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. אני מסמן עברית וזה נשאר על אנגלית... מה לעשות? מצטער שכתבתי פה, טעות שלי, תעבירו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by or_ko,

שלום לכולם, יש פה אתר יפה מאוד ואני חדש כאן. אני צריך עזרה בקשר לתוכנת "realteck" שקשורה לכרטיס קול. יש כמו אפשרות כזאת בתוכנה, ממש ליד האפשרות של הקריוקי, אפשרות של הורדת טון של שיר.. זה כמו חצים כאלה למעלה ולמטה שבהם אפשרת לבחור אם רוצים את הטון גבוה יותר או נמוך מידי.. שאני רוצה להוריד את הטון אני לוחץ על החץ התחתון וזה מוריד לפי המספרים 1-, 2-,3-,4-. אפשר להוריד עד 4-.. שזה הטון הנמוך ביותר שאפשר לרדת איתו בתוכנה. עכשיו השאלה שלי היא כל מספר מאפיין הורדת טון שלם או חצי טון? לדוגמא, אם הורדתי את הטון ל1- , זאת אומרת שהורדתי את השיר בטון שלם או חצי טון? תודה רבה!! צריך עזרה דחוף חברים.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  6. שלום... אז ככה..יש לי שני תחנות XP שמותקנות על VirtualBox ורציתי לדעת איך אפשר להתחבר ממחשב אחד לשני ... זה פשוט כאילו אין תקשורת ביניהם גם אם אני מקצה כתובות IP לשניהם... ברגיל אני יודע לעשות את זה רק שבתוכנה בין שני המחשבים אני לא מצליח... אשמח לקצת עזרה בעניין או אפילו לאיזה מדריך טוב... כי בינתיים לא מצאתי דרך לעשות את זה.. תודה.

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  7. זהו מחשב נייד שיש בו מערכת ההפעלה Vista basic. יש בו חומת אש של McAfee. החומת אש של הווינדוס מבוטלת. קודם כל כשפתחתי את האימיול לראשונה הוא רושם לי שהוא לא מצליח ליצור את התיקיה Incoming ו- Temp, אז יצרתי בעבורו. בהדלקה הוא רושם: Failed to initialize cyptokeys - secure ident disabled ויש רק כפתור אישור. לאחר מכן, התוכנה עולה, דרך המחשב שמחובר לראוטר פתחתי למחשב הנייד את הפורטים שצריך. ראוטר - Siemens SL2-141. בניסיון להתחברות לשרת באימיול: eDonkeyServer No 1 הוא מנסה להתחבר ורושם: appears to be dead. בניסיון לשרת: Sharing Kingdom 1 הוא מצליח ויש LOW ID או שהוא לא מצליח להתחבר בכלל ומקבל timed out. בכל אחד מהמקרים אני לא יכול להשתמש באפשרות החיפוש וה eD2K וה KAD לא מחוברים…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by ARIK1984,

שלום מישהו יודע איך להישתמש אם התוכנה led multilanguage sign v3 או אולי יכול להביא מדריך לתוכנה אשמח מאודדדדד

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by Moo^Moo,

התקנתי את IIS של מיקרוסופט מהדיסק של הXP. טוב לא קרא כלום. אני לא עבדתי עם IIS אבל לפי מה שהבנתי צריך להיווצר לי איקון חדש. הדבר היחידי שקרה זה שבדיסק (כונן C), נוצר תקייה שקורים לה INTERBUP וזהו. מישהו יודע מה קרה? זה בסדר? ואיך פותרים את הבעייה? בתודה MOOMOO

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש תוכנה להקלטה של וידאיו מומשך מהמלצמה .. ותוכנה שבעזרתה אני יוכל לנעול תיקיות ... תודה מראש לכל העוזרים Junior_mg ליאור

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by rotman,

שלום לכולם , אני צריך המלצה על תוכנה לפיצול MP3 בעזרת קובץ CUE. תודה רבה. חברים

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני הופך NTFS ל FAT32 בלי לימחוק תקבצים? תודה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  13. יש לי וינדוס 7 כרטיס מסך ATI 4870 מסך samsung T220P עכשיו לפי הדרייבר של ATI רשום שם 1920X1200 ו 60 HERTZ אבל כשאני נכנס נגיד למשחק זה רושם לי אנאלוג אופטיום מוד..מומלץ 1920X1200 ו 60 HERTZ בשביל שהמשחק ימשיך לעבוד בלי ההודעה הזאת, עכשיו אני נכנס להגדרות של רזולוציות וכל זה דרך הוינדוס ורשום לי שם 1920X1200 ו 59 HERTZ וכשאני מנסה להעביר ל 60 ולעשות אישור זה חוזר ל 59, תודה למי שיכול לעזור..כמה דק' מהזמן שלכם

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  14. אני מנסה להריץ קובצי מדיה שניתן להזרים אותם אונליין כמו WMV או MPG, בתוך Firefox, ונתקל בקושי. התקנתי את התוסף שכאן: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx ובבדיקה כאן: http://plugindoc.mozdev.org/testpages/wmp11.html אכן זה נראה תקין. אבל בבדיקת רשימת התוספות ב-Firefox הפלאגאין של WMP לא מופיע ואני לא מצליח להריץ קובצי מדיה אונליין בקישורי Rapidshare, למשל. בדפדפן אופרה, לדוגמה, כשלוחצים על קישור WMV מופיעה אפשרות לפתוח את הסרטון עם הפלאגאין הנ"ל והוא מורץ מיידית בחלון WMP. ב-Firefox משום מה הוא לא נותן אופצייה כזו ולא מצאתי איך להוסיף זאת בהגדרות. תודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by yechiel_t,

מישהו יכול להסביר לי מה זאת התוכנה GRASS...ואיך אני משיג אותה? מה זה האתר 3D ? מה השם המלא של האתר הזה??

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  16. Started by Vaz,

אם אני שם סרט על מסך מלא full screen רואים מסך שחור במקום תמונה...מה עושים ? ניסיתי להסיר להתקין מחדש - ושאני מפעיל הסרטים לא עובדים בכלל יש שגיאה בתוכנה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  17. יצאה גרסה חדשה לתוכנת הניטור הפופולרית אוורסט, גרסה 2.50 החדשות הרעות - גרסת הHOME EDITION החינמית הופסקה, ולא יהיו יותר גרסאות חינמיות אלה גרסאות בתשלום עם TRIAL :-X החדשות הטובות - יש המון שיפורים ותוספות לגרסה החדשה , יש חלון מינימליסטי חדש כמו CPUID שמרכז את כל המידע העיקרי, בנצ'מארק לדיסקים קשיחים ועוד http://www.lavalys.com/products/whatsnew.php?pid=3〈=en

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by ori14,

שלום החלטתי לנסות את הפובר עם wasapi ואני מרגיש הבדל גדול באיכות המוזיקה, הבעיה היחידה שהפובאר פשוט בצורה מוגזמת ולא נוח לי להתעסק עם ספריית המוזיקה שלי (כמעט 40GB...). הרבה זמן השתמשתי באייטיונז ששם די אהבתי את ה cover flow והקלות שביצירת פלייליסט, יש לכם המלצות לתוספים שיקלו את השימוש בפובר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מנסה להוריד קובץ שצרפו לי להודעה, ה-GMAIL שלי מאתחל את עצמו, הכוונה הוא פתאום נכנס מחדש לחשבון והקובץ לא יורד. על מנת לפתור את זה אני צריך לעבוד ל-HTML BASIC VIEW להיכנס מחדש להודעה ואז להוריד את הקובץ. שמתי ליב שזה קורא לי בשני מחשבים שונים. בשני המחשבים עני בוד עם IE8 וWINDOWS XP מישהו מכיר את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  20. Started by SUBX2,

איך אני מגדיר שהמצלמה תשדר לצד השני [האדם] ולא כרטיס ה TV מה אני צריך לעשות תודה לכולם.................

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  21. ואימייל OUTLOOK כשאני דרך חייגן של נטויזן אם אני גולש דרך ראוטר אז אין בעיה. מה הבעיה? וינדוס 7

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  22. שתעשה קוביה, ועוד דברים ב שלוש מימדים!!

23. Started by Alexkmr,

:s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  24. אהלן, אין לי מושג קלוש תוכנות עריכת מוזיקה אבל אני לומד מהר מישהו כאן יכל להגיד לי איך אני מקליט ראפ שעשיתי על ביט (צליל נקי) מסויים ועם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by megastorm,

שלום לכולם ומצטער על חוסר היידע, איך אני פותח קובץ בסיומת bin לדוגמה Warcraft 3 - Reign Of Chaos.Razor 1911.ShareReactor.bin אין לי מושג איך ניסיתי לפתוח עם winrar וכל מיני תוכנות ואני לא מצליח יש למישהו פתרון?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים