תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מחפש תוכנה טובה ללחידת וידיאו וגם שדוחסת ישר ב mpeg 2 ועטד שאלה מה זה frames dropped?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
שלום לכולם,אני שמח להיות כאן ומקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה שניתקלתי בה, קניתי מחשב הכולל vista home primium 64 bit ניסיתי לחבר את המדפסת canon lbp5000 i-sensys אך לדאבוני איני מוצא דרייבר, מה אני עושה כדי שאוכל להשתמש בה???? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות Ghost לכונן שלי כדי שאני לא יצטרך להתקין כל פעם ת'דברים מחדש אחרי פורמט. התקנתי את נורטון גוסט 2003 ועשיתי Backup. עלה לי התפריט של הדוס, ושמתי דיסק בכונן כדי שיצרוב אליו את ה image. אחרי דקות הוא נתקע. ניסיתי דיסק מחברה אחרת - אותו הדבר. מה אני עושה לא בסדר...? זה הרס לי כבר 5 דיסקים... תודה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אנשים יש לי קצת בעיות , אז ככה התקנתי לאחי windows 7 במחשב שלו , עכשיו יש קצת בעיות .. קניתי לו כרטיס רשת (WIRELESS) מסוג TP-Link TL-WN851N , בחנות אמרו שהכרטיס תומך WINDOWS 7 ,קניתי את הכרטיס אך ורק בגלל הwindows אז אני באמת לא רוצה לדעת שקניתי את הכרטיס סתם , כי היה לי אחד לפני שעבד עם XP ולא תמך ב7 . אז ככה ,התקנתי את הכרטיס עם הדרייבר הכי חדש , גם ידני וגם דרך מנהל ההתקנים , עכשיו הוא לא מוצא רשתות הוא מראה רק גרף עם X עליו , הדרייבר של הLAN מותקן כראוי ואני באמת לא יודע מה הבעיה , עכשיו כשניסיתי להעביר את המחשב לחדר עם הראוטר וחיברתי כבל רשת אז עבד האינטרנט , הייתי מאוד שמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה ...אני מקווה שאפשר לפתור את זה עם הווינדאוס 7 , עם אני יעבור לXP אנ…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות בגוסט את כל המחשב שלי (c וd) כי הבנתי שאחרי פירמוט אם משתמשים בגיבוי אז הוא מחזיר את המחשב למצב כמו בהתחלה, זאת אומרת שהמשחקים יהיו מותקנים והתוכנות גם כן (כי יש לי ממש הרבה ואין לי כח להתקין כל הזמן ממהתחלה). אז מי שיכול להסביר לי איך להשתמש ולגבות את את c וd ביחד לאותו קובץ תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רואה ערוץ טלווזיה מסויים ב Stream, כנראה שהוא מאוד איכותי כי רשום 380K (אם זה אומר לכם משהו) שמתי לב שהוא גם בסטריאו. כל הדברים האלו כנראנ גורמים לי לצפות בו בקיטועים (יש לי אינטרנט 2.5 מגה), ניסיתי כל מניי הגדרות ב Media player אך ללא הועיל. ניסיתי להגדיל את ה Buffer לדקה, הוא אכן טוען דקה שלמה לפני הצפיה, אבל לא רואים שום שיפור אפילו בדקה הראשונה יש קיטועים (מה שמוזר לי). אם יש למישהו עצה כל שהיא, או איזה תוכנה שתעשה את העבודה, תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האן ניתן לשחזר אותה? להמשיך אותה? זה היה דרך האקספלורר IE6 XP SP2
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
במקרה גם ראיתי את ההודעה הזו : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222336.0 וניסיתי את הדרכים שאמרו שם - ולא הצלחתי.. מה עושים ? זה אומר שזה בשימוש וזה לא.. ניסיתי במצב בטוח.. וניסיתי כל מה שרשום שם. עזרה בבקשה :s05: תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני לא רואה שם את הSATA ב Hiren's BootCD 10.0 רואים את כולם.. איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
צריך המלצה לתוכנה שיודעת לעשות פירמוט למערכת הקבצים של אפל בהפעלת המחשב (אחד מהארד דיסקים שלי כזה -וWIN לא מזה אותו )
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל 2 דיסקים ישנים שלי במחשב שלי... אני מנסה להתקין אותם גם בצורב וגם בסידירום ובשניהם הוא נותן לי את אותה הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=122634.0;attach=51292;image משהו מזהה את הבעיה ואולי יודע לפתור אותה? (בבקשה לא לשלוח אותי לאתרים באנגלית...תודה רבה).
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
התקנתי ונראה נחמד מאוד, אבל כשהו סורק את המחשב ומאתר תקיות קבצים הוא רושם אותם הפוך... משהו כזה --תמונות-->תונומת אשמח לקצת עזרה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
עדכנתי את דפדפן הפיירפוקס לגרסה החדשה ומאז מס' האתרים בשורת הכתובות הצטמצם לי ל-8 ואני רוצה להגדיל את זה ל-12. אני זוכר שהיתה דרך להגדיל את מס' האתרים,כי עשיתי את זה בגרסה הקודמת. רק שהפעם אני לא מוצא את האפשרות הזו. מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
זהו מחשב נייד שיש בו מערכת ההפעלה Vista basic. יש בו חומת אש של McAfee. החומת אש של הווינדוס מבוטלת. קודם כל כשפתחתי את האימיול לראשונה הוא רושם לי שהוא לא מצליח ליצור את התיקיה Incoming ו- Temp, אז יצרתי בעבורו. בהדלקה הוא רושם: Failed to initialize cyptokeys - secure ident disabled ויש רק כפתור אישור. לאחר מכן, התוכנה עולה, דרך המחשב שמחובר לראוטר פתחתי למחשב הנייד את הפורטים שצריך. ראוטר - Siemens SL2-141. בניסיון להתחברות לשרת באימיול: eDonkeyServer No 1 הוא מנסה להתחבר ורושם: appears to be dead. בניסיון לשרת: Sharing Kingdom 1 הוא מצליח ויש LOW ID או שהוא לא מצליח להתחבר בכלל ומקבל timed out. בכל אחד מהמקרים אני לא יכול להשתמש באפשרות החיפוש וה eD2K וה KAD לא מחוברים…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי את הכרטיס מסך מסוג 7600GT במנהל התקנים יש לי סימן קריאה על NVIDIA wdm video capture אני לא מבין מה פירוש הדבר ואיך לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון התגלתה אצלי בעייה בצורב, איני מצליח לצרוב על דיסקים של גודל 4.7. לכן רציתי לדעת אם זה בעייה בצורב או בעייה בתוכנת הצריבה עצמה. תודה..
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד IMB SL300. לאחר התקנת UAA ולאחר מכן הדרייבר של הכרטיס קול, עדיין יש סימן שאלה בDevice Manager: "Audio Device On High Definition Audio Bus". למרות זאת יש קול במחשב אבל הדבר הזה קצת מציק, אולי עכשיו הכל בסדר אבל מי יודע למה זה עלול להפריע בעתיד.. נסיתי שוב את התהליך של התקנת UAA ולאחריו כרטיס קול, עם ביצוע אתחולים למחשב כמובן, עדיין לא עוזר. יש למישהו רעיונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, קורה לי כבר פעם שלישית,שהiTunes מפסיק סתם ככה פתאום לנגן רצועה באמצע,וכך גם כשאני בוחר ברצועה אחרת/שונה. אני מתכוון,שהמדיד של התקדמות ניגון הרצועה למעלה ,נתקע ונעצר.! רק כשסוגרים ופותחים את הiTunes מחדש,אפשר לשוב ולשמוע מוסיקה באמצעותו. (הפעם זה קרה לי,כאשר באמצע האזנה לרצועה,הוספתי קובץ של שיר מהכונן הקשיח,לספריית הiTunes) - האם זה יכול להיות קשור לחומרה? - אני משתמש בדרייבר הקול HD (הAudio),של כרטיס המסך שלי,ולא של לוח האם - זה משנה משהו? **מישהו עוד נתקל בבעיה זו?! ** ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש,לא עזר?! *גירסאת הiTunes המותקנת:היא האחרונה והעדכנית ל-64BIT (גירסא:10.6.3 ל64BIT). האם יכול להיות,שמדובר בגירסאת התוכנה,אשר לא תקינה ויש בה באגים - וכל מה…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, הדלקתי אתמול את המסנג'ר, ופתאום גיליתי שכל רשימת החברים שלי כבר לא רשומה בעברית אלא באותיות מוזרות כאלה. אי אפשר לשנות את זה חזרה... ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה וזה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? הבעיה היא רק בתוכנה הזו. צירפתי תצלום מסך שיהיה יותר ברור מה הכוונה. מערכת הפעלה XP. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לכזה : http://z.about.com/d/mobileoffice/1/5/X/4/step11.jpg כי עכשיו שאני מנסה למצוא דרכו הוא לא מזהה לי כלום כי הוא פועל ע"י תוכנת mcafee. הסרתי את התוכנה שאיתה מצאתי עד עכשיו את הראוטרים שבטווח (mcafee) וזה עדיין לא מוצא לי ראטורים בסביבתי ע"י האיקון הרגיל.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אתמול חבר שלי אמר לי שהוא גלש באיזה אתר, פתאום קפצו לו המון פופאפים והמקאפי דיווח על טרויאן שנכנס למחשבה המחשב נתקע והוא הפעיל אותו מחדש ומאז המחשב עולה עד המסך של ברוך הבא, אבל אחר כך לא רואים את הדסקטופ, אחרי דקה בערך רואים מסך כחול שאומר משהו בסגנון הזה: Fatal error in IE at 0028 : 00011e36 in VXD UMM(01) + 00010e36 Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c בקיצור הטרויאן המדובר הוא Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c ניסיתי להוריד במחשב הזה אנטיוירוס לדוס ושמתי על דיסקט, הבעיה שאני לא מצליח להעלות אותו שם(המחשב מכוון בביוס על דיסקט כ-first boot device, ולא עושה רושם שהוא מנסה לקרוא ממנו כמו כן ניסיתי לעשות F5 לפני שהווינדוס מנסה לעלות כדי להיכנס למצב בטוח, אבל ללא הצלחה, מופיעה אותה השגיאה…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הבעייה שלי היא כזו: העתקתי סרט די וי די (ע"י יצירת קובץ ISO וצריבתו ע"ג מדיית די וי די ). כאשר אני מכניס את המדייה שצרבתי לכונן המדייה מזוהת ונדלק הלד הירוק בכונן. נגן הדי וי די (WINDVD) מיד עולה אולם הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק והלד הירוק נכבה. גם כאשר אני מנסה "לאלץ" את נגן הדי וי די לקרוא את המדייה ע"י הסייר הנג לא מצליח לקרוא את הסרט. כאשר אני נכנס לתוך התיקייה אני מצליח להפעיל את קבצי ה-V.O.B ע"י תוכנת VLC ואני מצליח לראות את הסרט. יש לציין כי בסרט די וי די אחר אין לי את הבעייה הזו. האם יכול להיות שהסרט לא הועתק טוב? ואם כן כיצד אני ממיר קבצי V.O.B לקובץ DATA?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-