עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mega1234,

נעשו עם ZBRUSH - סוף סוף תוכנה פשוטה שמאפשרת ממש לפסל. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by idodi10,

מישהו יודע איך פותחים?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by yosizach,

המשחקים לא עולים לי ... זה התחיל מה uefa עכשיו זה במשחק בטל פילד 2 .. , אין המשחקים מסרבים לעלות לי הוא אומר שאין לי דריפקס 9 ... חבר שלי אמר שזו הבעיה ... לא יודע אני מנסה להתקין הוא אומר שאי אפשר .. אך אפשר למחוק את ה דירפקס 9 ?... ולהתקין .. מחדש ניסיתי עם הדרייברים כלום ..

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  4. מה עדיף לתוכנה להורדת טורנטים - דיסק מכני או SSD ? יש קשר ל CAHE בדיסק ? איזה אפיונים חשוב לדיסק שעובד בתוכנות הורדה ?

5. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, איך אני מבטל את ה-Type Clear ב-IE? הטייפ קליר בא כברירת מחדל ב-IE9 בטא וניסיתי לחפש במאפיינים איך להוריד את זה אבל לא מצאתי. אם מישהו מצא אשמח להסבר איפה זה נמצא.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by LazyCat,

האם מישהו עדכן לגרסה האחרונה (עם MPC-HC 1.4.2543) וגם אצלו הכתוביות של הסרטים מופיעים בג'יבריש ? האם מצאתם פתרון לזה (החלפת גופנים וכו' לא פותרת את הבעיה..) ?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  7. שלום, יש לי הודעה מעצבת שהיא עולה לי איך שרואים את שולחן העבודה אחרי הדלקת המחשב. וגם כאשר אני רוצה למחוק תוכנית דרך לוח הבקרה, חלק מהתוכניות מסרבות להימחק עקב ההודעה הזאת. מה יכולה להיות הבעיה לכך? ואיך פותרים זאת? תודה לעונים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  8. אחרי שהכרטיס 9800GT שלי נהרס לחלוטין כתוצאה מהדרייברים גרסה 275 החדשים של NVIDIA, הידועים ביכולתם המדהימה להרוס טוטאלית כרטיסים מסדרות 8000/9000, קיבלתי עם האחריות כרטיס GTS 250 חדש, ורציתי לדעת מה הדרייברים הכי מומלצים להתקין כרגע? אני יודע שמלבד היכולות ההרסניות של גרסאות 275, היו לו גם ביצועים מזעזעים.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  9. אנא עזרה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by RDS,

לאחר שהמחשב נהיה איטי לאחרונה חשדתי ברוגלות או וירוסים ועשיתי סריקה בNOD32. לקראת סוף הסריקה המחשב קרס ועשה ריסטרט. דבר דומה קרה לי גם בתוכנה antimalware. מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  11. כותרת מבלבלת משהו, ולכן אסביר: בואו נסתכל על האודיו טראק של סרט. הבה נגדיר את הווליום שלו מ-0 (הנמוך ביותר) עד 100 (הגבוה ביותר). יש סרטים שברוב הזמן נמצאים על 0-20, ואילו בחלק מאוד קטן מהזמן (קטעי אקשן בעיקר, דוגמת יריית אקדח/מוזיקה) הם מגיעים ל 70-100. מה אני רוצה בעצם? ליצור איזשהו פלאגין/פילטר שחוסם את החלק העליון של הווליום (במקום להוריד את הווליום באופן גורף). למה אני אשתמש בזה? לניגון סרטי MKV בעיקר. תודה לעוזרים. נ.ב- אם בפורום הלא נכון- נא העבירו וסליחה, זה הכי קרוב שחשבתי עליו.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by mayyuvalon,

שלום חברים. יש לי קובץ ודיאו במחשב מסוג mpg, ומה שאני רוצה להעביר אותו לavi הורדתי כבר כמה וכמה תוכנות, (בגרסא המלאה שלהם כמובן), עשיתי העברות, כל תוכנה שאני מעביר, התוצאה הסופית היא שהסרט החדש שנוצר הוא פשוט יותר מהיר כזה, יותר מהיר מהרגיל, וזה לא אמור להיות ככה אני חושב. יש לציין שבזמן שההמרה מתבצעת אני לא מבצע עוד שום פעולות.יש למישהו מושג למה זה קורה ואולי איך אפשר לסדר את זה? תודה רבה לכם ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  13. כותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  14. נעים מאוד חברים, שאלת תם לי יש. האם יש תוכנה המייצרת ממשק גרפי בסיסי בלי הצורך לתכנת? (בעצם יוצרת סוג של תוכנה בלי הצורך בידע בתכנות) ממשק גרפי שידע לעשות דברים פשוטים. למעשה מה שאני צריך הוא כתיבת הודעה במספר שלבים, בהתאם לטלפון המתקשר, ושליחה במייל או בsms. אצור תרשים זרימה לצורך הדוגמה: קבלת שיחה לקו מס' 7 מסך 1: בחירה בקו 7 (לטובת המשך תהליך השיחה המותאם ספציפית) מסך 2: כתיבת הודעה פעולת שליחה - במייל או sms האם ישנה תוכנה בסיסית ליצירה של דבר דומה? הבנתי בתכנות היא בסיסית ומטה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/art/RGB-216618939

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  16. בשמחה רבה התקנתי את גרסה 5 של Thunderbird ונחרדתי לגלות את הtheme החדש! ככה נראה החלק העליון של המסך וכן, התפריט (מלל) נראה מחורבן כי ככה הם עשו אותו.. מישהו מצא פיתרון לזוועה הזו? איך מחזירים את הtheme של גרסה 4?? דיון תלונות ארוך מאוד בנושא עם כמה פתרונות חלקיים http://getsatisfaction.com/mozilla_messaging/topics/thunderbird_5_default_theme_on_windows_7_looks_like_a_pile_of_emesis

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by ronen_z90,

שלום, רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שנותנת לי לשלוט על מחשבים המחוברים לרשת אחת(חדר ובו 16 מחשבים) ונותנת לי אפשרות לכבות מחשבים בבת אחת ממחשב מרכזי השולט על כולם או שניתן לפתוח בכל המחשבים תוכנה מסויימת שמותקנת בכולם... תודה לעוזרים

18. Started by steakmaster,

אני לא יודע אם זה המקום, אבל אשמח לעזרה יש ליתמונה שאני מעוניין להדפיס על קנבס, אבל האיכות שלה לא משהו. האם יש מישהו שיודע איך לשפר את איכות התמונה להדפסה על קנבס או במקרה יש לו את התמונה באיכות יותר טובה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום יש לי כונן נייד של 750GB שאני רוצה לגבות בו את המחשב שלי יש לי שני הארד דיסקים במחשב שאותו אני רוצה לגבות האחד של500 שמחולק לשתי מחיצות C(שזה המערכת)וכונן D(שעליו מותקנות כמה תוכנות) עוד הארד דיסק E של 1TB שעליו יש מוזיקה סרטים משחקים והתקנות... מה התוכנה הטובה ביותר לגיבוי ומה לגבות לפי זה ל750GB..?יש לי נורטון גוסט 14 תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  20. שמחובר בusb. יש חיה כזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  21. הי, אשמח אם תמליצו לי על תוכנה טובה ואיכותית שלא פוגעת בסרט, שעושה תירגום מובנה לסרטים וסדרות בזמן סביר. אני מעוניין שתוכנה תוכל לעשות תירגומים לסוג התירגומים החדשים כרגע ברשת שSUBSENTER משחררים, אם שני סוגי הקבצים, קיים? תודה !

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  22. שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by nw,

באיזו תוכנה עדיף ללמוד ולהשתמש לבניית אתרים? יש בינהן הבדלים?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  24. Started by amir.o,

מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה המלאה של הדפדפן internet explorer 6 ? תודה.

25. אהלן חברים, לא מזמן קראתי על תוכנה מצוינת שיודעת לפתוח ולעשות Extract לכל סוגי הקבצים המכווצים ובמיוחד לשלוש המשומשות במיוחד: Zip, Rar, Ace. אבל, הזיכרון שלי על הפנים ואני לא מצליח להיזכר על איזו תוכנה מדובר. לכן, אשמח נורא אם תעזרו לי בעניין הזה במהירות האפשרית. תודה מראש, ניר.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.