תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח Gigabyte 965P DS4 אני מנסה להתקין את הדרייבר ואז הוא מוציא לי בעיה: מה זה אומר? ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז ככה, כל תוכנה של Symantec שאני מתקין אחרי ההתקנה לא עובדת, פשוט נעלמת מן המסך... בהתחלה אחרי ההתקנה היא עולה, ואז אחרי כמה שניות היא נעלמת ולא עובדת יותר. בנוסף ה Live Update לא מצליח לעדכן, הוא נותן שגיאה כשאני מנסה. למה זה קורה לי ? זה קורה גם עם Internet Security גם עם SystemWorks וגם עם Antivirus... :-\ :-\ עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום, ובכן, בדיוק כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין בתוכנה שלוקחת קובץ AVI וקובץ כתוביות (SRT או SUB) והופכת אותו ל-DVD שניתן לנגן בכל נגן DVD אגב, זאת אינה חייבת להיות תוכנה חינמית, אני פשוט מעוניין בשם של תוכנה שעושה את מה שביקשתי (חיפושים העלו אחרי מספר תוכנות שממירות ל-DVD או משלבות כתוביות לסרט AVI, אבל לא תוכנה שעושה את שניהם בבת אחת) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להוריד קובץ ואני מגיע לדף כזה (מצורפת תמונה) - אני מבין שאני אמור ללחוץ על אחת מהאופציות שכל אחת מהן היא פרסומת למוצר מסויים. הבעיה שכשאני לוחץ על אחת מהאופציות אני לא מגיע לשום סקר שבעקבותיו אני אמור להגיע למצב שבו אני יכול להוריד את הקובץ המבוקש. האם מישהו נתקל בדף שכזה? ואיך אני עובר את המשוכה הזו ומגיע להורדה של הקובץ? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט תמחשב רק רציתי לדעת איזה קבצים אני צריך לגבות באימיול (הגדרות קרדיטים וכו) יש לי Lionetwort eMule 5.3 אם זה משנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי HD של 80GB המחולק לשלושה כוננים והנה פירוט : C=19.5GB D=29.2GB E=25.6GB אני יכול לאחד את הכונניפ D+E לכונן D אחד אבל שני הכוננים האלה מלאים בקבצים... אפשר לאחד אותם מבלי שהקבצים ימחקו? אם כן עם איזו תוכנה והסבר מפורט בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני התחלתי ללמוד השבוע 3ds max , ואני מבין אותו דיי מהר, רציתי לדעת כמה זמן ייקח לי לבנות משהו כזה --- [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לוונטרילו זאת תוכנה והאנטיוירוס חוסם אותי זה מוחק אותה מה אני עושה? זה דחוף :'(
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כזאת שאני יכול לשלוח מסמך סרוק בלי בעיה ויש לה תמיכה טובה בעברית או לפחות תמיכה סבירה.. ?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הורדתי משהו עכשיו הקובץ ניראה כמו קוביות קרח.... עכשיו ניכנסתי לפתוח את הקובץ ומצאתי את השגיאה הבאה: http://img17.echo.cx/my.php?image=1500150014883gi.jpg מישהו יודע מה הבאיה?
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
התוספת של IE TAB לא עובדת לי לא יודע למה... אני עם גרסה 2.0.0.14 ולא יודע למה זה לא עובד אשמח אם תכלו לעזור
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות Ghost לכונן שלי כדי שאני לא יצטרך להתקין כל פעם ת'דברים מחדש אחרי פורמט. התקנתי את נורטון גוסט 2003 ועשיתי Backup. עלה לי התפריט של הדוס, ושמתי דיסק בכונן כדי שיצרוב אליו את ה image. אחרי דקות הוא נתקע. ניסיתי דיסק מחברה אחרת - אותו הדבר. מה אני עושה לא בסדר...? זה הרס לי כבר 5 דיסקים... תודה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לעריכת תרגומים משהו קל לא מעצבן וקשה משהו שאפשר להכין תרגומים לפי שמיעה תודה רבה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אתמול אחרי ריסטרט של המחשב פתאום אני מקבל LOW ID באימיול בדקתי אם הפורטים פתוחים בפיירוול וראיתי שהכל מוגדר כמו שצריך (לפני הריסטרט גם הכל היה כמו שצריך) בקיצור אני לא מבין איפה הבעיה יש למישהו רעיון? יש פורטים מועדפים שמומלץ לפתוח?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעייה שלי היא כזו: לא מזמן התקנתי את zone alarm security suite וזה עשה לי בעייה חמורה: בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מתחיל בבדיקה, רושם zone alarm: scan in progress ואז המחשב פשוט היה עושה ריסטרט לעצמו!!! חבר המליץ לי למחוק את ה-security suite ולהתקין zone alarm pro במקום. הורדתי את הקובץ וכשאני רוצה להתקין הוא רושם לי: מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות בגוסט את כל המחשב שלי (c וd) כי הבנתי שאחרי פירמוט אם משתמשים בגיבוי אז הוא מחזיר את המחשב למצב כמו בהתחלה, זאת אומרת שהמשחקים יהיו מותקנים והתוכנות גם כן (כי יש לי ממש הרבה ואין לי כח להתקין כל הזמן ממהתחלה). אז מי שיכול להסביר לי איך להשתמש ולגבות את את c וd ביחד לאותו קובץ תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב נייד ויש בו ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין בו XP. אם אני מוחק את הויסטה האחריות מתבטלת לי. אני רוצה לפצל את הכוננים ובכונן אחד יהיה ויסטה וכונן אחד יהיה XP והמחשב יעלה דרך ה XP. איזו תוכנה יש שעובדת ב ויסטה 64 ביט? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כשאני פותח אתר נגיד MSN אז הכל טוב אחרי איזה 5 שניות הכל נהיה סימיני שאלה , הורדתי את AUTO SELECT מה- ENCODING כמו שרואים בתמונה , וזה לא עוזר. מישהו יודע אולי את הפיתרון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 3 ,והוא קצת איטי (מעבד 933) וזכרון 256 , עם ווינדוס SP3 , א. האם אני זקוק לאנטי וירוס ? ב.אם כן ,איזה אנטי וירוס הכי פחות מכביד על המערכת.(מבחינת השפעה על מהירות המחשב)
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: אני משתמש בתוכנה להעתקת אתרים כדי להוריד מוזיקה מאתרים בתימן: לאחר שהתוכנה גומרת להעתיק את האתר נוצרים לי בתיקיית c----->download עשרות תיקיות ותתי תיקיות. בכדי לאתר את כל קבצי ה-mp3 בין כל עשרות התיקיות אני מפעיל את אופציית החיפוש של windows. לאחר שאני עושה copy - paste נוצרת לי בעיה מכיוון שבין כל מאות הקבצים קיימים לא מעט קבצים בעלי שם זהה לדוגמא:a.mp3 , b.mp3 וכו'. כעת,אם לדוגמא יש לי 10 קבצים בעלי שם זהה הרי לאחר שהוא העתיק קובץ אחד והוא נתקל בקובץ השני בעל אותו שם הוא שואל אותי האם להחליף את הקובץ הנוכחי בקובץ הקיים ואז אני בבעיה. אם אני אגיד לו להחליף את הקובץ הקיים הרי שאני דורס את הקובץ הקודם וכך הלאה לגבי שמונת הקבצים הבאים בעלי אותו שם. אם…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי במחשב 40GB ואני רוצה להוציא מהם 10GB לעוד כונן אחר לדוגמא F איך אני עושה זאת ע"י התוכנה Norton Partition Magic? ..:::תודה ענקית מראש !!:::.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- דחוף וחשוב רצח !!! כי אני חייב לעשות פירמוט בגלל כול מיני וירוסים ואני רוצה לשים את כול הדברים החשובים בכונן החדש ולפרמט רק את C. וגם עוד כמה ימים נגמר לי הANTI VIRUS של השנה !!! בקיצור זה רצח !!!!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, יש לי איזה בעיה קטנה באקסס(2010) יצרתי כמה טבלאות שאמורות להכיל נתונים, ויצרתי טופס הזנת נתונים, שאמור לקלוט כל פעם נתונים ולהוסיף אותם לטבלה. הבעיה שלי היא שאני מזין נתונים בטופס, זה דורס את הנתונים הקיימים,ולא עובר הלאה..ככה שנשמר רק הנתון האחרון שהוזן. יש מצב מישהו יודע מה הסיבה לכך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מסמן עברית וזה נשאר על אנגלית... מה לעשות? מצטער שכתבתי פה, טעות שלי, תעבירו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום הידע שלי ב בבניה דיי נמוך ו אני מחפש תוכנה שבעזרתה אפשרי לבנות אתר ולעלות אותו לסרבר תודה לכל מגיב
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל שום דבר באינטרנט על כל לינק שאני לוחץ מופיעה pop-up window blocked נסיתי לבטל את כל החוסמים של הפריטים המקופצים את החומת אש וכו' מה אני יכול לעשות..
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-