תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש בטוח לאן הפוסט הזה שייך, (נחשתי לתוכנה, זה נכון?) בכל אופן הבעיה שלי היא כזאת: כפי שתראו בתמונה (למטה) המסנג'ר תופס 56K (ראם?) רציתי לדעת אם זה צריך להיות ככה, או שיש בעיה אצלי? כי עדיין לא קרה לי מקרה כזה. http://img163.imageshack.us/my.php?image=wowowowodx1.jpg
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
איזה דריבר: כרטיס מסך שם הדרייבר (חברה): NVIDIA דגם: GeForce 8400 M GS סוג ה-WINDOWS: וויסטה 32Bit יש לי מחשב נייד של HP מדגם PAVILION DV6515EJ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה ואני לוחץ על האפשרות "copy disk" ושמתי לב שכשאני עושה את זה הוא מעתיק למחשב ורק אז צורב.. מה הטעם פה? למה הוא לא צורב לי מכונן אחד לשני (יש לי 2) איך אני מבטל את העניין? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לצ'ט של נענע וזה שואל אותי אם להתקין את חבילה ההרחבה. אני מאשר לו וזה מתקין, ולבסוף זה מקפיץ לי כה חלונות שאומרים לי שלא ניתן היה ליצור כמה תיקיות למרות שהן לא קיימות. מישהו יודע מה הפיתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנת מדיה סנטר מקבילה לזו שבויסטה שאפשר להתקין עם ה XP???? אני לא רוצה לקנות את הויטה רק כדי שיהיה לי מדיה סנטר.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן חברים. מישהו יודע כיצד אני צורב DATA על מדיית DVD? אני משתמש בתוכנת NERO. כאשר אני מתחיל את הצריבה, התוכנה רושמת לי שאין מספיק מקום בדיסק. הקובץ שאני מעוניין לצרוב הוא בגודל 1.5GB, והמדיה יכולה להכיל 4.5GB. מה הבעיה? האם צריך לשנות משהו בהגדרות? לעזרתכם אודה, תומר.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי את התוסף ה"רגיל" - gmail mail cheker אבל עד כמה שידוע לי הוא לא יכול לתמוך בשני חשבונית במקביל, יש משהו שכן יכול אך עדיין פשוט, קליל וקל? אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי ברצוני לבקש יצירת אייקונים לכפתורים הבנתי שפה אסור לעשות זאת ויש thread מיוחד לכך אבל הקישור שיש בהודעה "לקרא לפני פירסום הודעה" מוביל לשום מקום אשמח להפניה תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כמעט כל הטקטסים שהוצגו בפיירפוקס הוצגו בנטיה אלכסונית כזאת. סבבה, אחרי ריסט הבעיה השתנתה - כל הכתב פתאום הופיע מודגש, ובאקספלורר לעומת זאת, הכתב עדיין היה נטוי! מה לעזאזל?! איך פותרים?!
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למצלמה אינטרנט. אני רוצה שהמצלמה הזאת תיהיה מן מצלמת אבטחה, שאני אוכל להתחבר אליה ישירות המחמחשב הנייד שלי מחול או מכל מקום בארץ. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה להכין קובץ PDF (Acrobat Reader) מקבצי פוטושופ - PSD. חשוב לי שלא יהיו תוספות של התוכנה (כל מיני פרסומות קטנות כאלה של כאלה שלא משלמים), שהאיכות תהיה מעולה ושהכל יהיה בקובץ אחד ולא מלא קבצים. תודה לעוזרים! זה נורא חשוב!
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הורדתי סרט עם תרגום מובנה בפורמט AVI איך אני צורב אותו על מנת לראות אותו בדיוידי בסלון? יש לי צורב דיוידי+דיסקים רגילים+דיסקים דיוידי וכל מה שצריך אני אודה למי שיוכל לעזור לי נ.ב הדיוידי שלי בסלון לא קורא DIVX
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת... תוכלו למצוא לי תוכנה שמחברת סרטי HD (עם סיומת .mkv) וכתוביות.. שיהיה תרגום מובנה. סטייל AviRecomp רק שיחבר גם mkv. חשוב שהתוכנה לא תוריד את האיכות של הסרט. ואל תציעו בקשה את virtualdub כי אני מסתבך איתה.. תודה רבה mz155
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אודה למי שיוכל לשלוח לינק להורדת הדרייבר או לשלוח אליי לאימייל rjjb7@walla.co.il את הדרייבר. בתודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם סרט בהמרה ל-MPEG 2 , יש איזה פריים אחד שכנראה לא תקין ואי אפשר להמשיך להמיר... יש איזה תוכנה שבודקת תקינות של AVI ?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
לפני איזה חודש קיבלתי את המחשב שלי התקנתי וינדוס את כול הדריברים ואני שם לב שאין לי "mono mix/mono out" ועוד כמה שטויות שהיה לי במחשב הישן אבל זה לא הפריעה לי כי היתה לי בעיה יותר מרגיזה , כול פעם שאני ניכנס לאיזה תוכנה או משהו או מדליק את המחשב מחדש ה"מד" של המיקרופון יורד ל18% מ100% . עכשיו הורדתי מהאתר של אסוס את הדריבר הטיפה יותר חדש של soundmax ועכשיו יש לי רק Line in , Microphone ו CD Player , מה זה השוק הזה איך אני מסדר את הבעיות האלה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
השאלה בכותרת! תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
It seems that i cant write in hebrew on forums and search engins please help me...... thanx
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חתימה באוטלוק למשלוח מיילים שהחתימה תראה שעון שסופר אחורה לתאריך זמן עתידי ספציפי א. איפה אני יכול לעשות קוד כזה. ב. איך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
רבותי שלום, במחשב הלכו לעולמם כמה חלקים, כנאה מקצר. הדיסק הקשיח שריר וקיים ויש לי גיבוי פרימטיבי של כל החומר, כלומר כל הקבצים כולל קבצי המערכת הועתקו לכונן חיצוני. עכשיו עם מחשב חדש, כשיש לי את גיבוי המחשב הישן שהלך לעולמו, אפשר להשתמש בגיבוי כדי להעתיק את כל המיילים שהתקבלו לאאוטלוק החדש? בטוח יש תיקיה בה כל המיילים (של אאוטלוק אקספרסס) מאוכסנים, לא? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
נכנסתי ל OUTPUT לפלאגין של זה הפעלתי שם הכל וזה לא עובד גם כשהשיר נגמר וגם שאני מעביר שיר באמצע שיר אחר אולי מישהו יכול להביא לי מדריך מדוייק איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היה לי קפיצת מתח לא מזמן והמחשב שלי ניתקע באותו רגע והאימיול היה דלוק, והיום שמתי לב שפשוט נעלמו לי 3 הורדות מהרשימת הורדות, הם רק נעלמו מהרשימת הורדות של האימיול אבל נשארו בתיקית Temp. יש איזושהי דרך להמשיך את ההורדות?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
הקול נשמע משובש חלש ולפעמים לא נשמע בכלל. בדיקת חומרה בסדר. אנא הצעתכם
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה שממירה סרט ממצלמה דיגיטלית ל WMV ? יש לי תתוכנה Any DVD Converter Professional וזה מספיק באמצע ,ניסיתי סוגי סרטוני DVD אחרים גם לא עובד
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-