תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים ברשת, אחד עם 2000 ואחד עם XP מהמחשב עם הXP אני מצליח להכנס ל200 אבל ההפך אני לא מצליח, הוא דורש שאני יכניס סיסמא למרות שבXP לא מוגדרת שום סיסמא... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
IE 6 פתאום נדפק לי לא מראה פלאש ועוד כל דברים כמו המבזקים באתר ynet וכדומה... כנראה כל מה שקשור ל activex control באתר youtube כשאני מנסה להפעיל סרטון כותה לי Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player. ניסיתי לשחק בהגדרות ראיתי שמופעל activex controls כמו כן ביטלתי פיירוול ואנטיוירוס סגרתי כל process שאפשר אבל כלום לא עוזר.... זה קרה לי אחרי שהתקנתי כל מיני דברים היום תוכנות אנטיוירוס ו spyware ניסיתי כמה דברים...
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כותרת תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תודה תוכנה או אתר שמתעדכנים ומעדכנים מדיי יום תודה שתהיה חינמית או שם שלה אפילו טנקס
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום,אבקש לדעת האם יש אפשרות לשתף קבצים מבלי להידבק בוירוסים תוכנות ריגול ועוד,אבקש ממי שעונה שיסביר ויצין על מה הוא נסמך בתשובתו כדי שהיה בטוח שלא אדפוק את המחשב שלי תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תגידו חברה איזה תוכנה יש שבעזרתה ניתן להוריד מהר TORRENTS ולעלות מהר ואם אפשר אז גם מדריך לאותה תוכנה תודה
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לכרטיס מסך GE FORCE 8800 gt sonic
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכל המסייעים, כאשר אני שולח זימון באווטלוק אל חבר שלי הנושא מגיע בסימני שאלה. חשוב לציין שאנגלית מגיע תקין אך עברית בסימני שאלה. למישהו יש רעיון למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בעיה שיש לחבר שלי, WIN XP, יש לו רשת ונתב, הכל עבד אצלו סבבה הוא לא התקין שום תוכנות ושום כלום, מדי כמה זמן היו לא בעיות באקספלורר שלא היה נכנס לשום אתר למרות שתוכנות כמו אייסיקיו כן פעלו (כלומר האינטרנט עבד), זה היה נפתר אחרי ריסט. עכשיו המחשב השני גם התחיל לעשות את אותה הבעיה (שתיהם מחוברים לנתב), עכשיו שני המחשבים לא מתחברים דרך האקספלורר (גם המסנג'ר לא מתחבר) אבל האייסיקיו והקאזה נגיד כן עובדים. באתי אליו בדקתי עם תוכנות אם יש לו SPYWARE'S ואין לו. בשתי המחשבים לא ניתן לגלוש באקפלורר (גם לא בפיירפוקס), ניסיתי להתקין מחדש את האקפלורר וזה לא עזר. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מתכוון שעם לדוגמא יש לי מסמך מוקלד בדף רגיל ואני סורק אותו, האם יש תוכנה שתקרא את הטקס ותהפוך אותו לקובץ של WORD או TXT או כול דבר שניתן לערוך את המילים ולשמור אותם?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה טובה ללחידת וידיאו וגם שדוחסת ישר ב mpeg 2 ועטד שאלה מה זה frames dropped?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
ואו כמה זמן לא הייתי כאן. שלום לכולם. ברצוני לדעת איך יוצרים לחצן פלאש שברגע שסימן העכבר עובר עליו נפתחים עוד כמה לחצנים שקשורים לנושא. משהו יכול לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
התערבב לי מלא באלגן בסרגל המהיר אבל בטונות איך אני מוחק את זה ???.... את האיקונים שיש בסרגל
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אם כן, אפשר קישור להורדה כי זה קצת מעצבן לשחק על DX9 חחח
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
התקנתי פה את התוכנה שצויין בכותרת לניסוי קטן שאני עורך פה.. כל הרשימת משתמשים שלי מוצגת כמספרי איסיקיו, (293890474325) , האם אפשר\י לעשות שזה יציג לי את הניק של המשתמש במקום המספר איסיקיו שלו? תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם יש תוכנה מסוימת שיכולה להגביר איכות של סרטים רגילים כדי שאוכל לראות טוב יותר על המסך שלי? מסך T190P של סמסונג? הבעיה היא שרואים קצת מגורען וקצת מטושטש. תודה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעייה שלי היא כזו: לא מזמן התקנתי את zone alarm security suite וזה עשה לי בעייה חמורה: בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מתחיל בבדיקה, רושם zone alarm: scan in progress ואז המחשב פשוט היה עושה ריסטרט לעצמו!!! חבר המליץ לי למחוק את ה-security suite ולהתקין zone alarm pro במקום. הורדתי את הקובץ וכשאני רוצה להתקין הוא רושם לי: מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי! אני מחפש דרך לצרוב קבצי AVI שיעבדו בDVD שקורא צרובים. חברים שלי אמרו לי שאפשר לעשות זאת איכשהו בNERO אך אני לא בטוח אם אפשר לעשות זאת בNERO EXPRESS אולי יש תוכנה שעוזרת עם זה או שהיא עושה ת'עבודה?.... ??? תודה לכל המגיבים מראש!!
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהוא מכיר תוכנה טובה לניהול הארד דיסקים ? לתחזוקה של HD גדולים וגם תומכת בויסטה 64 ביט
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני לא רואה שם את הSATA ב Hiren's BootCD 10.0 רואים את כולם.. איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הורדתי כתוביות בעברית לסרט שהורדתי. אני מנגן את הסרט ואת הכתוביות ב-BS PLAYER, אבל משום מה הכתוביות נראות בג'יבריש ולא בעברית. יש פתרון למישהו?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איך התוכנה הזאת ? כדאי לי להשתמש בה ? יש בא באגים רציניים בעיות או משהו שיכולות להיגרם למחשב ? תנו חוות דעת תודה, אבי
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום חברים... אז הבעיה היא כזאת: היה לי צורב של LG וכאשר הייתי צורב שירים הם היו קופצים לי באמצע.... קניתי צורב NEC חדש וכשהרכבתי אותו אותה הבעיה חזרה שוב.... מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה??.... (צורב חדש וגם קניתי דיסקים חדשים והבעיה נשארה)..... תודה בר...
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-