תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce 8500gt ואני חא מצליח להגדיר אותו ככה שאני אוכל לחבר את המחשה לטלוויזיה ניסיתי לעבוד עם מלא מדריכים ישנים שלא עזרו מישהו מכיר מדריך שמסביר איך לבצע חיבור עם הכרטיס מסך שיש לי או לחלופין יכול לעזור לי באיזושהי דרך בחיבור המחשב לטלויזיה אני ממש אובד עצות.....
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
שלום לדעתי הנושא הזה קשור יותר לפה ולא לאודיו וקולנוע ביתי מכיון שזה בעיה במחשב. הבעיה שלהיא היא כזאת יש לי מחשב ישן בבית מצאתי כרטיס מסך גיפורס 6200 חיברתי אותו למחשב חיברתי מסך רגיל ובעזרת המתאם (7-9 פינים ל: s-vidio ירוק כחול ואדום) חברתי את הכבל הצהוב לחיבור הירוק במתאם הדלקתי את המחשב והטלוויזיה רואים את המחשב בטלויזה הגדרתי בעזרת מסך המחשב שכפול לאחר מכן הצבע בטלויזה היה שחור לבן אז חיברתי את הצהוב לכחול עשיתי לו איתור חיבור והוא זיהיה הכול טוב ויפה. אבל מתי שאני מנתק את המסך ורוצה להישאר רק עם הטלוויזיה הוא לא נותן מראה לי מסך ריק בטלויזה וגם שהגדרתי שהתצוגה של הטלוויזיה היא ראשית גם לא עובד. מה אפשר לעשות ומצטער על החפירה..? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב יצאית וידאו הצהובה הזאת כמו בדי וי די אז חיברתי עם הכבר הצהוב של הדי וי די בין המחשב לטלויזיה ולא הצלחתי שיראו את המסך שלך המחשב בטלויזיה.. יש איזה דברים שאני צריך להגדיר במחשב או בטלויזיה? תודה רבה! אם לא מתאים לפה תעבירו בקשה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום .. יש לי את המכשיר nokia 6230 וקיבלתי את הכבל usb למיתחבר למכשיר הנ"ל ! עכשיו הבעיה שאני מחבר את המכשיר למחשב הוא מוצא אותו אבל טוען שההתקן לא פעיל , ואני חושב שצריך דרייבר מסויים בשביל שהוא יזהה את החומרה החדשה ! ניסיתי לחפש בכל מיני מקומות עזרה או דרייברים אבל ללא הצלחה .. אשמח אם תוכלו לעזור לי .. שיהיה שבת שלום ! ותודה ....
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעבר כרטיסי המסך של NVIDIA היה ניתן להגדיר במאפיינים המתקדמים של הכרטיס שכל ווידאו OVERLAY יצא במסך מלא להתקן התצוגה שנבחר (למשל הטלוויזיה). רכשתי מחשב חדש עם 8800GTS והדרייבר שהותקן מאפשר לי להגיע רק ללוח הבקרה של NVIDIA שם לא מצאתי אפשרות כזו וניתן או להגדיר CLONE או להגדיר SPAN. הייתי רגיל לעבוד במצב CLONE כאשר ה-OVERYLAY VIDEO מיד יוצא למסך מלא לטלוויזיה. מישהו מכיר פיתרון לעניין ? הפרטים המלאים על הכרטיס והדרייבר מתוך EVEREST : Field Value Video Adapter Properties Device Description NVIDIA GeForce 8800 GTS Adapter String GeForce 8800 GTS BIOS String Version 60.80.0D.00.01 Chip Type GeForce 8800 GTS DAC Type Integrated RAMDAC Installed Drivers nv4_disp (6.14.10.9792 …
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
סליחה אם אני עושה משהו לא נכון נאי חשד פה נאי לא כך מבין איך לכותב פה נשואים. אני מחבר תמשב לטלויזיה ואני רואה בטלויזיה מסך שחור. אמרו לי שזה לא מוגדר טוב אז בדקתי בATI CONTROL PANEL ובאמת יש לי רק תמסך של המחשב מופיע המסך של הטלויזיה באפור. אי אפשר לעשות לוו ENABLE או ללחות עליו קליק ימני לא יודע למה הוא פשוט לא נותן לי אני לוחץ ולא מגיב לי.. יכול להיות שזה בגלל שיש לי LCD וזה לחיבור טלוזייה רגילה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות כדי שגם אני וגם אחי נהיה מחוברים בו זמנית למסנג'ר? (חשבונות שונים מן הסתם)..
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, רכשתי ממיר DVB-T2 כזה: http://www.ebay.com/itm/181817931363?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT הוא מגיע עם תוכנה משלו והיא עובדת אבל היא לא מי יודע מה נוחה. אני יודע שאנשים מחברים דונגלים כאלה וצופים דרך הממשק של KODI ואני רוצה לנסות את זה במקום. מקצת קריאה הלכתי לאיבוד עם מס' הדברים שצריך להתקין והסדר שבו עושים את זה. יש לי KODI פעיל, אני צריך שמישהו יגיד לי איזה תוכנה\תוכנות נוספות אני צריך להתקין ואם יש סדר מסוים אז מהו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה, ועכשיו אני רוצה לחבר כרטיס קול creative SBlive. דבר ראשון שעשיתי אחרי שחיברתי את הכרטיס זה לבטל את הכרטיס המובנה מהBIOS- מה שעשיתי זה נכנסתי לintegrated peripherals ושם ב on-chip audio controller החלפתי מauto ל-disabled. זה נכון? כי לפי מה שאני רואה הוא לא ביטל לי את הכרטיס המובנה. (העלתי תמונה) איך מבטלים את הכרטיס המובנה? במצב כמו עכשיו- כשיש שתי כרטיסים מותקנים- איך אני יודע איזה כרטיס בשימוש ברגע זה? דבר שני- הווינדוס ישר מצא את ההתקנים של הכרטיס החדש- זה מספיק? לא צריך לחפש דרייבר מעודכן/טוב יותר בעצמי? תודה ושבת שלום. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לחבר כתוביות של 2 חלקים לקטע וידאו מסוים?כלומר הכתוביות במקור המחולקות לשניים האם ניתן לחבר אותם וכיצד עושים זאת??
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
לאחרונה כמעט על כל אתר הדפדפן מתריע לי שהחיבור לא מאובטח ולא נותן לי להיכנס גם אחרי שאני מוסיף חריגה(אם אפשר, לא תמיד) איך מבטלים את זה?? תמונות מצורפות
-
- 5 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היי, אני חדש פה. יש לי בעיה עם החיבור לאינטרנט. כשאני מתחבר, למרות שאף תוכנה שקשורה באינטרנט לא עובדת, אני רואה שמתבצעת העלאה, לא יודע ממה. לאחר כמה דקות המחשב מתחיל לקרטע, ועובד ממש לאט, וברגע שאני מתנתק - הוא עובד כמו שצריך. יש לי רשת פנימית, ניתקתי את המחשב השני וזה עדיין קורה. הרצתי בדיקה של אנטיוירוס (Kaspersky מעודכן) והוא מחק לי כמה וירוסים, ובדיקה של Spyware עם ZoneAlarm, שמחק לי כמה Spywares, ועדיין זה קורה. הורדתי תוכנה שמציגה את התהליכים שרצים במערכת, ולא ראיתי משהו חשוד. יש למישהו מושג למה זה קורה, או איך לפתור את זה..? תודה
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד, שהופיעה לאחרונה (XP SP2): כל עוד אני לא מתחבר לאינטרנט - המחשב עובד מצויין. ברגע שאני מתחבר לאינטרנט (דרך חייגן), תוך זמן קצר (מדקה עד לחצי שעה) קורים הדברים הבאים: 1) הסאונד מפסיק לעבוד. גיליתי שזה בגלל שמשום מה ה service - windows audio מופסק, ורק אם אני מפעיל אותו ידנית דרך services.msc הוא חוזר לפעול. 2) האינטרנט מפסיק לפעול, ואני לא יכול להתחבר מחדש. כשאני לוחץ על החייגן אני רואה מסך מהבהב לחלקיק שנייה ונעלם. ואני חייב לעשות ריסטארט למחשב. 3) אם אני מכניס דיסק און קי, הוא לא מזוהה. שומעים את הגלינג, אבל אני לא רואה אותו ב my computer. כמו-כן, ראיתי כשזה קורה, מופסקים לי הרבה services ב services.msc. ניסיתי לאתחל את כולם, אך זה לא עזר בנושא האינ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתחבר למצלמה שמחוברת למחשב מרחוק. מישהו מכיר כזה דבר? תודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
חיברתי מדפסת XEROX WC PE120 לראוטר TP-Link WR941ND כיצד עלי לעדכן את המדפסת בראוטר על מנת שאוכל להדפיס?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברה, יצרתי מחשב וירטואלי עם XP בעזרת VMWARE 6.5 WORKSTATIONS ואני רוצה לחבר אותו לרשת הבייתית שלי, בשביל שהוא יוכל לראות מחשבים אחרים בבית. ואני לא מצליח לקבל פינג לא לראוטר שלי ולא למחשבים אחרים. החיבור רשת שלו מוקדם כbridged connection. ונראה שהוא מחובר. משהו יודע איך לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 64 ביט.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחשב חדש עם לוח אם אינטל DG41CN. ההתקנה כללה דרייברים ומ"ה XP. המחשב מחובר לנקודת רשת קווית תקינה (עם מחשב ישן). במחשב החדש לא ניתן להתחבר לרשת ויש אייקון של "כבל רשת מנותק". הכרטיס רשת הוא On board. האם ניתן לדעת אם הבעיה היא במחשב החדש או בהתקנת הדרייבר לכרטיס רשת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חיברתי samsung 32 למחשב עם כבל HDMI-HDMI אין לי תמונה במסך. מסך המחשב הרגיל מחובר עם כבל DVI-DVI כרטיס מסך ATI ON BOARD לוח אם Asus M3A78-EMH HDMI ATI Radeon HD 3200 (RS780) Video Adapter ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ריבוי מסכים, והוא לא מוכן לקבל בכלל שמחובר עוד מסך. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מנשא לחבר מחשב נייד לטלוויזיה עכשיו את הסרט על המסך של המחשב אני ראה מצוין אבל על המסך של הטלוויזיה אני לא ראה בכלל(מסך שחור)!!! והדבר המוזר האחר שסרט עם סיומת MKV אני כן יכול לראות על הטלוויזיה ועל המסך המחשב רק סרטים עם סיומת AVI אני משתמש בקודקים של K-Lite יש רעיונות אך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי 001, 002, 003 וכו' שככל הנראה פוצלו מקובץ iso, כלומר שמות הקבצים הם: ***.iso.001 ***.iso.002 מה שניסיתי לעשות כדי לחבר אותם (וגם עבד לי עם תיקיות שפוצלו) היה לפתוח את קובץ 001 באמצעות WinRAR ולחיצה על "חילוץ אל", בחרתי את המקום וזה חילץ. הבעיה היא שזה חילץ לי את זה כתיקיה ולא כקובץ כמו שאני רוצה, כלומר התיקיה נקראת: ***.iso ובתוכה נמצאים הקבצים שאמורים להיות בתוך קובץ ה- iso. משם אני לא מצליח להפעיל כלום. זה רושם שגיאות של משהו עם Win32 והכנס דיסק וכאלה. מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי MP4 שצולמו במצלמה. אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שתאפשר לחבר את כל קבצי ה MP4 ולהמיר אותם לקובץ AVI, כמובן בלי ירידה באיכות.
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הורדתי מספר קבצי MPEG ורצוני לחברם לסרט אחד. יש לי את VirtualDUB 1.47 אבל הוא מטפל רק ב AVI או שיש דרך נוספת ??? באיזו תוכנה הכי טוב להשתמש.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב עם חלונות 7 ואני מעוניין להשתמש במצלמת הוידאו שלי לצורך העברת סרטים למחשב ועריכתם. לצערי מערכת ההפעלה אינה מזהה את המצלמה. אני משתמש בחלונות 7 גירסת 64 BIT ודגם המצלמה הוא: DCR-HC24E של סוני. למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור בעיה זו? אודה על תשובתכם והתיחסותכם. איציק.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתחיל להימאס לי לשאול שאלות - מרוב הבעיות שבאות לי. והזוכה הפעם: יש לי סורק של genius עם חיבור lpt 1 וכשאני מחבר את הסורק ומתקין את התוכנה, המחשב לא מזהה את הסורק. הוא אומר שאו שהסורק לא מחובר לחשמל(והוא מחובר) או שהכבל Lpt לא מחובר או לא מופעל(והוא מחובר), אז מה לעשות מה זה האופציה של מופעל?(ממתי צריך להפעיל כבל lpt)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לאחד שני חלקי סרטים כולל התרגום שלהם?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-