תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש תוכנה שמגנה על דיסקים מפני צריבה? כדי שלא שלא יוכלו לצרוב אותו?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום יש לי את הבבילון החדש במחשב, הוספתי ערבית למחשב שלי ואני רוצה לתרגם עם התוכנה ערבית... איך אני מוסיף שזה יתרגם לי ערבית? תודה
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והתקנתי דיסק ווינדוס מקורי (והדגש על מקורי) (home edition) ואחרי כמה ימים הוא פשוט שבק חיים. הגעתי למצב שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש מבלי להגיע באמת לווינדוס. לפני שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש הוא מראה מסך כחול לשבריר שנייה (אי אפשר בכלל לראות מה כתוב). אז החלטתי לפרמט את המחשב עם הדיסק ווינדוס וגיליתי לתדהמתי שגם את זה אי אפשר. ההודעה שמופיעה על המסך אומרת: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer כתוב גם שאם הוספתי חומרה חדשה אז שאני אסיר אותה או אעדכן (כמובן אני לא יכול לעדכן) (אני לא הוספתי שום חומרה!!) כתוב גם stop: 0x00000051 (0x00000003,0x00000003,0x00000000,0xE11F5000 מה עלי לעשות? איך א…
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול להביא לי דרייבר ל cd-rom? יש לי מחשב ישן ויכול להיות שהוא לא יזהה את הcd-rom אז אני צריך דרייבר... מישהו יכול להביא לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הי ישנם אתרים מסוימים שבהם אני לא מצליח להיכנס דרך הכנסת סיסמא ושם משתמש. כל פעם שאני מנסה להיכנס זה כאילו שהדף עושה REFRESH וחוזר שוב לאותו מסך ללא הודעת שגיאה שמעידה על טעות בהכנסת שם המשתמש או הסיסמא. לא בכל אתר זה קורה אלה רק באתרים מסוימים. דרך FIREFOX זה עובד מצוין הבעיה שהאתר אינו תומך ב FIREFOX. הנה קישור לאחד האתרים שבם נתגלתה הבעיה (המייל האינטרנטי של המכללה בה אני לומד): webmail.colman.ac.il תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש ברשותי התקן USB עם כניסת וידיאו וקול, אני מעוניין בהמלצה לתוכנה שאיתה אני אוכל להעביר את הקלטות וידיאו שברשותי לקובץ בגודל של כ-700 מ"ב, באיכות טובה, ומה אני אמור לעשות על מנת שאוכל לבצע את הפעולה הנ"ל. ברשותי יש מחשב חזק שמיועד לעבודות עריכת וידיאו ומערכת הפעלה חלונות ויסטה אולטימייט 64 ביט. אשמח להמלצה והסבר מהיר, יש לי ידע כללי בנושא ככה שלא חייב להכנס לעומק, רק להסביר בכללי כדי שאוכל לעשות זאת בעצמי.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שמסביר איך להשתמש בpen tool כי אני ממש לא מבין איך לעבוד איתו ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מפעיל את התוכנה, דרכה מפעיל את האייסיקיו אבל עדיין אני לא רואה אף אחד שמסתכל- וכן מסתכלים.. בדקתי את זה עם חבר שלי הוא התסכל ולא היה רשום כלום.. מה עושים אולי בהגדרות משהו (דרך אגב משתמש באייסי 5.1) תודה מראש למי שעוזר..
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני ניסיתי לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ולא הצלחתי. ראיתי הרבה אנשים שהצליחו לכווץ וידאו ב-30MB. מישהו יכול להסביר לי איך ועם איזה תוכנה עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כל תוכנה שאני מורידה כדי להפעיל סרט שהוא בפורמט AVI כתוב לי שאני לא יכולה לפתוח את הסרט כל אין לי WIN32 במחשב או משהו כזה.. מה אני אמורה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום! התקנתי את הקובץ player.xpi אבל לפעמים שאני פותח את הדפדפן הוא עדיין לא מראה לי וידאו, מה אני צריך לעשות? יש איזה עדכון או משהו?! תודה
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את הקובץ player.xpi שהוא active x plugin אני מקבל את ההודעה הזו: instalation of npmozax.dll faild error code 202 מה אני אמור לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קיימת ב-calendar של אוטלוק 2003 תופעה מוזרה: חגים ואירועים שנתיים מופיעים פעמיים בשני תאריכים עוקבים בכל שנה. אני חושב שהתאריך המוקדם הוא התאריך הנכון, והשאלה איך אני יכול למחוק באופן גורף את כל החגים שבתאירך המאוחר ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לבקש ופה יענו לי הכי מהר.. בבקשה למי שמכיר תתוכנה הזאת של ה ICQ שיכולים לראות מי מסתכל לכם ב AWAY.. לא זוכר איך קוראים לה אני צריך תגירסא הכי חדשה.. תודה רבה מראש ולילה טוב.
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי בעיה בfirefox, משהו מאוד מוזר. כשאני לוחץ על לינק להוריד משהו זה מוריד את הקובץ ולפעמים לא...ולא נפתח החלון של ההורדות. כשפותחים את החלון דרך Tools אז לא מופיע בו כלום... רוב הפעמים הקובץ מפסיק את ההורדה באמצע ואז הקובץ דפוק. אם עושים Save Target As... זה לא מוריד בכלל ולא פותח חלון הורדות....זה שואל לאן להוריד...אבל לא מוריד כלום... ניסיתי להסיר ולהתקין גרסה ישנה יותר...ניסיתי הכל! מאז שעברתי ל2.0.0.1 זה התחיל...וגם עם ה2.0.0.3 זה אותה בעיה... מישהו נתקל בזה? למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
קודם כל, ניסיתי את החיפוש אך לא הצלחתי למצוא שם תשובה מתאימה. אז ככה, הרבה זמן אני משתמש בSYGATE וזה אכן פיירוול מצוין, ומאוד מאוד קל ומומלץ. הבעיה התחילה כאשר התקנתי רשת ביתית, הייתה לי גישה לאינטרנט אך שיתוף קבצים ומדפסות לא היה אפשרי. הייתי בטוח תמיד שהתקלה הייתה בעצם מהראוטר ושניה לפני שבאתי להחזיר אותו לחנות לבדיקה, מצאתי תוכנה נהדרת שגם אמליץ עליה והיא נקראת Network Magic ועזרה לי בהגדרות והכל אך היא גם לא הצליחה לאפשר את השיתוף ואמרה לי שהבעיה היא שהפיירוול בעצם חוסם את האזור של טווח IP הפנימי ברשת. לא ידעתי איך לאפשר "אזור בטוח" של כל טווח IP אז חיפשתי פיירוולים אחרים, שאותם התוכנה הכירה ושם ידעה להדריך בדיוק כיצד לאפשר אזור בטוח זה. לבסוף התקנתי ZONEALARM ואכן יש…
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי וינדוס xp אינטרנט אקספלורר 7 כל הדריברים שלי מותקנים הסרטים פעם פעלו..יש קודקים והכל..קויק טיימ ווינדוס מדיה פליר 11 והבעיה היא כמו בנושא שהזכרתי כבר למעלה...מבקש עזרה דחוף תודההה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הוא לא מציג לי תטמפרטורה של הכרטיס מסך למה ? ... http://rotter.name/User_files/nor/4627bed8378a9ba1.jpg תודה .
-
- 11 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אני כרגע משתמש ב אווטלוק של חלונות והוא נחמד כזה אבל לא יותר יש אולי משהו יותר רציני עם לוח שנה וכ'ו מנהל משימות משהו בסגנון הזה תודה
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ערב טוב,סליחה מראש אם זה לא המקום. יש לי בעיה בהעלאת קובץ וידאו בדיסק.התוכנה לא מאפשרת לי לצפות בו ונותנת לי את ההודעה הזאת..... http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=3468&sdi=driswolib יש לי את כל המקודדים והגירסא הזאת של ה poer dvd תואמת לויסטה (עובדה שקבצים אחרים היא מריצה בלי בעיות) אם זה עוזר הקובץ הוא בפורמט avi. כמו כן ניסיתי להעלות את הדיסק דרך נגני וידאו אחרים (winamp,media plyer) ללא הצלחה תודה לכם מראש
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט את השירים שאני מהרדיו באקספלורר.עם איזה תוכנה אני יכול להקליט? אני מדבר על הרדיו ישראל הזה שנמצא ליד השורת כתובת באקספלורר
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום למי יש מדריך בעברית לVISIO 2007 המדריך אך לעבוד אך לשנות בקצר אך לעבוד עם VISIO
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
Microsoft spent millions of dollars advertising its next generation OS 'Windows Vista' in China, in fact the IT juggernaut threw up the biggest Vista Ad on the 421 meter high Jin Mao tower in Shanghai China. However after 2 weeks (Jan 19 to Feb 2) from launch Microsoft managed to sell a mere 244 copies of Windows Vista. Software piracy is rampant in the middle kingdom and a pirated version of Vista sells for a mere $1 on the streets. The following numbers are quoted by Windows Vista chief distributor in Bejing. http://www.newlaunches.com/archives/only_244_copies_of_genuine_windows_vista_sold_in_china.php
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם הורדתי כמה תוכנות לניקוי ותיקון רג'סטרי. התוכנות מצאו לי 357 דברים שצריכים תיקון.שבחרתי שהם יתקנו לי את זה הם אומרים לי שצריך לקנות את התוכנה ,או להקליד איזה קוד. בקיצור הסתבכתי. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לתיקון וניקוי רגסטרי חינמית? אגב אם מישהו גם יוכל להסביר לי מה זה הרגסטרי הזה ומה הוא עלול לגרום אם הוא לא בסדר. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-