תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מדריך לצרוב סידי של 90 דקות בנרו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לאיקסים המוקפים בירוק, רציתי לדעת אם אפשר להעלים אותם פשוט שלא יהיו שם: http://forums.ort.org.il/files/175/2357232/8333478.PNG ובנוסף: האם יש אפשרות שאני רושם בשורת כתובת: "תחזית" וזה אוטומטית נכנס לי ללינק של אתר התחזית שאני בוחר מראש.
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי explorer7 והוא לא מצליח להעלות את www.auto.co.il הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את האתר, בנוסף לכך יש המון אתרים שלא עולות לי הפרסומות אולי חסרה לי איזושהי תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כיון שהמחשב החדש שלי כל הזמן עושה לעצמו ריסט ומתקבלת הודעה(על מסך כחול) כי יש בעיה nv4_disp.dll במחשב מותקן כרטיס gt7600 חיפשתי בגוגל וראיתי שזה דרייבר כיון שאיני אוהב להתקין תוכנות ודרייברים לא מזוהים נכנסתי לאתר של nvidia והורדתי משם את חבילת הדרייברים האחרונה. האפ פעלתי לדעתכם כשורה או יש להתקין את הדרייבר הנ"ל בכל זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חזק מאוד : AMD 4200 לוח של ASUS זיכרון 1G HD 250G 16M בקיצור האינרנט לא זז (אני מקצין), מה שקורה זה שהאינטרנט איטי הן באתר הזה וגם בשאר האתרים (לוקח זמן די ארוך עד 5 דקות בערך אל תתפסו במילה לאתר כמו זה) יש לי אינטרנט 1.5M. פעולות בסיסיות עובדות בסדר גמור וגם תוכנות כבדות עובדות מצויין. חשוב לציין כי יש לי עוד מחשב שמחובר ברשת ובו נעשה שימוש בעיקר למטרת אינטרנט בסיסית, ICQ, והורדות ב eMule אבל הגבלתי אותו לעד 10K. מה יכול לגרום לאיטיות האינטרנט במחשב? ומה עושים כדי לשפר זאת?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא חובב גדול של הכנסת דיסקים לCD-ROM אז חשבתי לעצמי היום האם זה חוקי לקחת את הדיסק המקורי ולהפוך אותו לISO ככה שאני יפעיל אותו דבר כונן וירטואלי..? למה אני רוצה לעשות את זה, הכונן שלי כבר ישן והוא לא צורב כמעט ולאחותי יש את הדיסקים של הסימס + כל החבילות הרחבה ואני משחק BF2 די בקביעות וכל פעםשאני מכניס את הדיסק שומעים את הכונן עובד כמו בולדוסר ואני שם לב לשריטות לאחר שאני מוציא את הדיסק מהכונן. ובנתיים אני לא כסף לכנון צורב חדש ואני גם לא רוצה להרוס את כל הכונן לגמרי. הוא עדין עובד ואני ישתמש בו מתי שאני באמת צריך. אז כל הרעיון הוא להפוך דיסקים לISO ולשחק איתם דרך הכונן הוירטואלי במקום להכניס את הדיסק לכונן. האם זה חוקי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
הולה אנשים! אח שלי השתלט על המחשב בבית בניגוד להסכמתי וכמובן שהוא חושב שידי כבולות. יש לו נטייה להרוס מחשבים, ואני דיי מחבב את השאטל שלי (אך אך השאטל..).. הגיע הזמן להחזיר מלחמה! אני רוצה המלצה לתוכנת Spyware שתיתן לי שליטה מלאה כולל ניטור מלא של המחשב. ההתקנה של התוכנה צריכה להיראות תמימה לחלוטין מהצד שלו, כלומר מצידי שיראה לו כאילו כלום לא קרה. הוא לא יחשוד. כמו כן צריך שהיא תהיה אמינה ולא תספק backdoor לאנשים לא רצויים. וצריך שיהיה לי גישה פשוטה אליה כל זמן שאני רק רוצה.. אם יש מצב בלי לדעת את ה-IP שלו.. יש רעיונות? תפציצו! אגב אם אתם תוהים כיצד יש לי אינטרנט בעיברית בדרום אמריקה.. כמובן שגם בברזיל הישראלים משתלטים.. וכן המקלדת עם מדבקות בעיברית.. עוזר ל…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 הורדתי אבל שאני מפעיל את ה word נגיד או power point או כל דבר אחר שם הוא רושם לי ככה רושם לי ש user name לא טוב מה אני עושה והורדתי כמה פעמים אותו את האופיס וזה אותו בעיה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע איתה אתחול למחשב המטופל, כך שהשליטה תוחזר אוטומאטית לאחר האתחול ללא צורך בהתערבות של מישהו מהצד השני?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברגע שאני מחבר את הראוטר לחשמל והWIFI פועל ישנו מחשב שמשתמש בכל צריכת האינטרנט ואני לא יודע מיהו. פינגים עולים לשמיים ואי אפשר לגלוש. האם ישנה תוכנה שבודקת צריכת אינטרנט לפי IP בכל מחשבי הבית? תודה מראש לכם!
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני הוספתי גריד(grid) - רשת. איך מבטלים ריבועים קטנים? כשאני מצייר הקו נצמד לריבועים קטנים. ונוסף אחרי שמסירים ריבועים קטנים. נישאר ריבועים גדולים. איך עושים שינויי גודל ריבועים גדולים לקטנים? מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה, מכיוון שהיא משלבת תוכנה (אולי פחות מוכרת ונפוצה בקרב חברי הפורום) ורשתות. מה נדרש על מנת להתקין את תוכנת "חשבשבת הנהלת חשבונות" ברשת של שני מחשבים במשרד ביתי? לאחר הקמת רשת והתקנת התוכנה על מחשב אחד, מה עושים במחשב השני? איך "מושכים" את התוכנה (שמותקנת ברישיון על מחשב אחד) למחשב השני ואיך משתפים עבודה בין המחשבים על ה-DB שלה?
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני חייב תוכנה כזאת כדי להתמש בה עם DextopX אם אני לא טועה אלה קבצי PNG
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
זה מה שקורה לי ביומיים האחרונים: באופן מפתיע, קופץ לי סוג של פופאפ שהכותרת שלו היא: CiD: ואחריו כתובת האתר, וכמובן, הבאנר עצמו. הרצתי את AD-AWARE בגירסא הכי עדכנית ואני לא בטוח שהבעיה נפתרה. אני שוקל להשתמש ב SYSTEM RESTORE על מנת לשחזר את המערכת מלפני כמה ימים וכך לפתור את הבעיה. האם למישהו יש הצעה לדרך שתעזור להפטר מזה?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס לדעתי גרסת חברות למעט הסרה מלאה של התוכנה איך ניתן להפסיק את פעילות האנטי וירוס? ניסיתי הכל ללא הצלחה כולל נסיון בעצירת האנטי וירוס משורת התהליכים גל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שניתן לעבוד ליצור בה מחשב מדומה כמו virtual pc למי שמכיר רק משהו יותר מיתקדם שניתן להתיקן שם לינוקס
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת המרה לקבצים האלה.... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שלום חברים, זו הודעה ראשונה שלי והרי שאלה: אתם מכירים תוכנה שבעזרתה ניתן לדחוס ספריה בזיכרון הנייד? פעם היה דרייברים כאלה שבאו עם חלונות, לעשיית כונן וירטואלי דחוס. אח"כ מערכת NT באה עם האפשרות לדחוס תקיה. אבל רק במידה אם היה מותתן ומופעל הservice המתאים. אני מחפש תוכנה חינמית, שאני תלויה במערכת הפעלה ספציפית* שאפשר יהיה בעזרתה להתייחס לקובץ דחוס שאל כונן לכל דבר. פעם היו כאלה שעשו פעולה דומה על קבצי ZIP. אבל מאז חלונות XP לא ראיתי כאלו בסביבה. *"מערכת הפעלה ספציפית" - התוכנה שלי צריכה לרוץ על חלונות. זה ברור. כשאני אומר מערכת ספציפית אני מתכוון שהיא לא תהיה תלויה בכל מיני דריברים שהיא מעתיקה לתקית System32 ולא בכל מיני דברים שהיא כותבת לregistry. ככה ניתן יהיה לשים אותה …
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי סרט באיכות גבוהה ואני רוצה לחתוך חלק ... ואני רוצה לשמר את האיכות בחלק הזה... ניסיתי בתוכנה הזאתי את הקודק של DIVX אבל זה מוריד את האיכות... יש ריבועים וכל מיני שטויות... איזה קודק מבין כל הקודקים כאן ייתן את האיכות הכי טובה? חוץ מFULL FRAME ....(הראשון) או שאולי אתה מכירים דרך אחרת שאני יכול לחתוך חלק מסרט ולשמר את האיכות שלו כמו המקור? תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
הרצתי סריקה ב-נוד 4 וגיליתי שני וירוסים מגעילים שהוא לא מוכן להוריד HTML/Iframe.B.Gen virus Win32/Toolbar.AskSBar מישו יודע אולי איך אפשר לטפל בהם?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה חדשה של ימיול בלי וירוסים (אתר בלי וירוסים) אתם יוכלים להגיד לי האם יש ימיול בלי וירוסים בבקשה בתודה שלומי .ש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה להמרת קובץ MP3 לפורמט MIDI תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הפסקת חשמל מצערת (נדמה לי שזהו האירוע המקדים לתחילת הבעיה) האיסיקיו הפסיק לשמור לי את המשתמשים וססמאותיהם. ז"א אני כל הזמן חייב לרשום את מספר האיסיקיו והססמא מחדש למרות שאני כל פעם מסמן "וי" ב-save my password או auto login. איך אני פותר את הבעיה? כמו כן, איך אני מגבה את היסטוריית השיחות באיסיקיו? מחשב אחר שלי עבר פורמט אך שמרתי את תיקיית ה-icq (וגם תיקיית הקבצים של ה-icq) איך אני יכול להשתמש בהם בהתקנה חדשה? או בכלל במחשב אחר?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב Mixed Mode CD הכולל קבצי אאודיו וקבצי דטא. בסיום הצריבה מתגלה שרק קבצי הדטא נצרבו. ע"פ סרגל הנפח למטה, לא נראה שקיימת בעייה כי כל נפח הדיסק מלא. ניסיתי גם ב-CD EXTRA ללא שינוי הייתכן שיש הגדרות חיוניות לביצוע המשימה? האם קיימת שיטה אחרת לביצוע המשימה? שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-