עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by atlas,

העתקתי את תוכנת icq לפני פןרמט ועכשיו אני רוצה לדעת את הסיסמא איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  2. אהלן. קניתי מחשב נייד ויש בו ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין בו XP. אם אני מוחק את הויסטה האחריות מתבטלת לי. אני רוצה לפצל את הכוננים ובכונן אחד יהיה ויסטה וכונן אחד יהיה XP והמחשב יעלה דרך ה XP. איזו תוכנה יש שעובדת ב ויסטה 64 ביט? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  3. זה בשביל VISTA , והכי חשוב שתהיה חנמית אם יש כזאת . BsPlayer היא עובדת על VISTA אבל היא מתקינה POP-UP לפרסומות . תודה אחים.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  4. שלום רב 1) יש לי מספר חשבונות ב oulook expres ואני רוצאה לשנות שאחד מהם יסנחרן (יוריד את ה MAIL) לתקית INBOX והשאר לתוח תקיה בתוח הINBOX 2) מישהוא יודע את הכתובת של שרת הדואר היוצאה והנחנס של וואלה? EDIT: hapy?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  5. התקוונתי שיהיה אפשר לראות את הקבצים בנגנים שונים למיניהם לאחר חיתוך אני לא רוצה לחתוך כאילו לכווץ ולשמור לשתי קבצים אלה לצרוב על שני דיסקים של 700 מגה רגילים ולצפות

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  6. Started by satlan1,

היי, יש לי איזה בעיה קטנה באקסס(2010) יצרתי כמה טבלאות שאמורות להכיל נתונים, ויצרתי טופס הזנת נתונים, שאמור לקלוט כל פעם נתונים ולהוסיף אותם לטבלה. הבעיה שלי היא שאני מזין נתונים בטופס, זה דורס את הנתונים הקיימים,ולא עובר הלאה..ככה שנשמר רק הנתון האחרון שהוזן. יש מצב מישהו יודע מה הסיבה לכך? תודה!

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by *NightMare,

התקנתי ונראה נחמד מאוד, אבל כשהו סורק את המחשב ומאתר תקיות קבצים הוא רושם אותם הפוך... משהו כזה --תמונות-->תונומת אשמח לקצת עזרה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by mega1234,

נעשו עם ZBRUSH - סוף סוף תוכנה פשוטה שמאפשרת ממש לפסל. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  9. אני לא מצליח להפעיל שום דבר באינטרנט על כל לינק שאני לוחץ מופיעה pop-up window blocked נסיתי לבטל את כל החוסמים של הפריטים המקופצים את החומת אש וכו' מה אני יכול לעשות..

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by game kILLer,

הורדתי משחק..... יש שם קבצי RXX וקובץ SFV זה צריך להיות IMAGE עים איזה תוכנה אני צורב את זה??? או איך אני מפעיל את זה?? תודהההה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by dima_ga,

שלום אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל "להעתיק" או "לצלם" את קטעי הוידאו והקליפים ביוטיוב כך שלא אצטרך לחפש אותם שעה ולהוריד אותם. למשל תוכנה שמצלטת את המסך מחשב שלך אבל בוידאו ובפורמט נורמלי שאני יוכל לצפות בזה בנגן אמפי4 שלי ובמחשב.

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  12. היי, קורה לי כבר פעם שלישית,שהiTunes מפסיק סתם ככה פתאום לנגן רצועה באמצע,וכך גם כשאני בוחר ברצועה אחרת/שונה. אני מתכוון,שהמדיד של התקדמות ניגון הרצועה למעלה ,נתקע ונעצר.! רק כשסוגרים ופותחים את הiTunes מחדש,אפשר לשוב ולשמוע מוסיקה באמצעותו. (הפעם זה קרה לי,כאשר באמצע האזנה לרצועה,הוספתי קובץ של שיר מהכונן הקשיח,לספריית הiTunes) - האם זה יכול להיות קשור לחומרה? - אני משתמש בדרייבר הקול HD (הAudio),של כרטיס המסך שלי,ולא של לוח האם - זה משנה משהו? **מישהו עוד נתקל בבעיה זו?! ** ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש,לא עזר?! *גירסאת הiTunes המותקנת:היא האחרונה והעדכנית ל-64BIT (גירסא:10.6.3 ל64BIT). האם יכול להיות,שמדובר בגירסאת התוכנה,אשר לא תקינה ויש בה באגים - וכל מה…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by Moo^Moo,

התקנתי את IIS של מיקרוסופט מהדיסק של הXP. טוב לא קרא כלום. אני לא עבדתי עם IIS אבל לפי מה שהבנתי צריך להיווצר לי איקון חדש. הדבר היחידי שקרה זה שבדיסק (כונן C), נוצר תקייה שקורים לה INTERBUP וזהו. מישהו יודע מה קרה? זה בסדר? ואיך פותרים את הבעייה? בתודה MOOMOO

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  14. שלום לכולם אני מחפש תוכנה להקלטה של וידאיו מומשך מהמלצמה .. ותוכנה שבעזרתה אני יוכל לנעול תיקיות ... תודה מראש לכל העוזרים Junior_mg ליאור

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by SilentDawn,

עשיתי מצגת שבה השתמשתי בפונט מיוחד שהורדתי מהאינטרנט ורציתי לשאול ,האם יראו את הפונט הזה גם על מחשב אחר או שהוא ישנה אותו?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  16. כותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by Ivgi,

אוקיי, אני בבעיה. קניתי מחשב חדש שאמור לשמש אותי ואת הוריי. אמא שלי דורשת שיהיה עליו גם windows 98 בגלל כל מני סיבות. אני חייב גם XP, אז החלטתי להתקין את שתיהן. לפני שקניתי את המחשב ביררתי מהי הדרך הקלה להתקין שתי מערכות הפעלה, והבנתי שקודם כל צריך להתקין win98 ואחרי זה את XP בתוך תיקיה חדשה. עד כה זה לא נשמע קשה.. הבעיה מתחילה בזה שיש לי הארדיסק SATA. לזהות אותו בדוס זה סיוט.. לא ידעתי שזה ככה. עוד לא מצאתי דרייוורים מתאימים, וגם איך אני אעשה את זה? האם יש דרייורים ל SATA שנטענים מדיסקט? עוד משהו.. אין לי ממש כוח להמתין, אז אני אתקין עכשיו XP. אחרי זה, כשאני ארצה להתקין 98 אני אהיה חייב להשתמש בתוכנה כמו System commander? אחרת נראה לי שאני אגרום לסבטוחה.. הלוח אם שלי GA-…

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by sweet_boy,

אז ככה חברה אני צריך BOOT CD שנגיד קרסה לי המערכת הפעלה להכניס את הדיסק מה BOOT ואז זה יעשה לבד CHKDISK ועדיף כמה פעמים אם יש למישו דבר כזה או רעיון איך יכולים לעשות את זה בבקשה שיענה לי כי זה באמת הכי דחוף שיש windows xp מערכת קבצים NTFS

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  19. על המחשב הותקן מחדש וינדוס ואין לי אפשרות לייצא את רשימת אנשי הקשר ואת הדואר באמצעות האשף. מצאתי את הקבצים שאני אמור לייבא (שבתוכם נמצאים הקבצים שאני צריך) אבל הם בסיומת של .DBX ו.DAT ( כל תיקיה בנפרד- אנשי קשר לבד, דואר נכנס בנפרד וכו'). איך אני מייצא אותם כדי שאוכל לטעון אותם על האאוטלוק החדש ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  20. היי, התקנתי את הגרסא החינמית של האנטי וירוס של AVG ושמתי לב שכל פעם שאני חוזר למחשב אחרי זמן ממושך אין לי חיבור לאינטרנט. מה שקורה זה שאני מפעיל את הדפדפן והוא אומר לי שאין חיבור לאינטרנט, אני לוחץ retry והכל חוזר לקדמותו כלומר יש חיבור. עליי לציין שהמחשב לא מתנתק באמצע עבודה. האם זה בגלל ה AVG? נ"ב אני משתמש ב firewall של XP תודה אופיר

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  21. אני משתמש בתוכנה TMPGEnc 4.0 XPress בשביל לקודד מחדש קבצי וידאו תוך עם כתוביות צרובות כי הנגן DVD שלי לא קורא כתוביות בעברית. בפורמט הקידוד אני בוחר AVI File Output, בתור מקודד וידאו אני בוחר Xvid MPEG-4 Codec ובתור מקודד אודיו אני בוחר Advanced Acostic Engine MP3 Encoder. הבעיה היא שבקובץ שנוצר יש בעיה של סינכרון בין הוידאו לאודיו בצורה שמורגשת לעין, הבדל של 1-2 שניות. נסיתי להתקין Lame אבל אני לא מצליח לגרום ל-TPMPEnc לראות אותו. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  22. Started by hagay21,

שלום התקנתי Sp1 וצריכת הזיכרון אחרי ריסטארט מטפסת ל 526 מגה לפני שעלו התוכנות אפילו יש לי ג'יגה זיכרון אבל תוך 10 דקות הוא מגיע גם לצריכה זו מישהוא אולי מכיר את התופעה?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן דרך כלשהי למנוע מ Windows Media Player 12 להוריד את תמונות האלבומים של השירים שלי. התמונות בדר"כ נשמרות תחת התיקיות של השירים עצמם בקבצים מוסתרים בשמות שונים. בדר"כ AlbumArt***, AlbumArtSmall*** AlbumArtLarge*** כאשר ה *** מייצג ערך ספרתי ארוך. והכי חשוב Folder.jpg שהוא למעשה הקובץ שלפיו יקבע סמל התיקייה. ההגדרות הבאות לא משפיעות על הגבלת ההורדה: Player -> Connect to the Internet (overrides other commands) - UNCHECKED Privacy -> Display media information from the Internet - UNCHECKED Privacy -> Update music files by retrieving media info from the Internet - UNCHECKED Privacy -> Download usage rights automaticlly when I play or …

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. Started by galz,

מישהו ניסה כבר את הexeem החדשה? אני אישית האמת עוד לא ניסיתי אף גרסא של התוכנה, אבל עכשיו הם מבטיחים שהגרסא החדשה נקייה מספייווארס ואדוויירס. מישהו פה ניסה אותה? היא שווה הורדה? או שכדאי להשאר עם ביטורנט?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by gevAA,

שלום לכולם :] יש לי 2 בעיות בדפדפן הזה: 1) אם אני רוצה לראות דרכו כוננים פנימים בתוך המחשב ולא רק אינטרנט מה צריך להוסיף לו?.. (c:/blabla..) 2)חסר לו איזה משהו שניקרא adobe flash movie וכמעט בכל אתר הוא מראה לי שאני צריך להוריד אותו עלידי שורה כזאת למעלה שקופצת..אני עושה לו קבל והתקן ולא קורה כלום ..חיפשתי בגוגל ולא הבנתי בדיוק מה צריך להוריד..

• 5 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.