תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש בידי תמונה שאני רוצה לעשות ממנה פוסטר (אין אותה בשום חנות והחלטתי פשוט להדפיס בעבודה של אבא שלי). יש לו שם מדפסת דיי איכותית אך כמובן מדפיסה רק על A4 אם אני לא טועה.. בכל מקרה, הבעיה היא שהתמונה ענקית (1978X2500) ואין לי מושג איך להדפיס אותה . כמובן שההדפסה תיהיה על כמה וכמה דפי A4 אבל השאלה שלי היא איך בעצם "לחלק" את התמונה ככה שהמדפסת תדע להדפיס את התמונה בגדולה המלא ולא תקטין אותה לדף A4 אחד ? ועוד דבר - אני מקווה שאני לא נשמע מטומטם מידיי.. אבל איך ניתן לחשב את גודל התמונה בס"מ ? (1978X2500 ) ? יכול להיות שזה יהיה גדול מידיי ואני חייב לדעת איך עושים את הפעולה.. תודה רבה רבה !
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
אני זקוק לעזרתכם, פימרטתי את המחשב, התקנתי מחדש הכל כולל media player 11, ומשום מה, פתאום סרטים מסוג wmv לא עובדים כראוי, אני שומע את המוסיקה, אבל לא רואה כלום, אלא מסך שחור. לפני הפרמוט זה עבד מושלם עם אותו נגן מדיה ואותה מערכת הפעלה. אני לא זוכר אם התקנתי codecs, ואם כן איזה. יש למישהו מושג איזה codec צריך להתקין ?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האמת שבהתחלה בכלל לא ידעתי עם איזה נגן להפעיל את הקבצים האלה אבל אחרי שעשיתי חיפוש בגוגל הבנתי שנגן RealPlayer מפעיל אותם. אז הצלחתי להפעיל אותם אבל אני שומע רק קול ללא תמונה. בתוכנה להעתקת אתרים offline explorer שאני משתמש בה הסיומת הזו נמצאת תחת קטגוריה של קבצי וידאו . איך אני יכול לדעת בוודאות שמה שהורדתי זה קובץ אודיו או שאולי זה בעצם קובץ וידאו ומכיוון שחסר לי איזה מקודד אני שומע רק קול ולא רואה תמונה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב כמה תוכנות המרה TMPGENC CUCUSOFT DVD2SVCD וכל התוכנות הללו ממירות לי את הסרט בצורה הפוכה (התרגום למה וכל התמונה הפוכה) כל זה קרה נראה לי ממתי שניסיתי להשתמש ב FFDSHOW ו VOBSUB אני לא יודע אם זה קשור אבל אם אתם יודעים משהו בבקשה עזרה אני חייב את התוכנות האלה אני חייב להמיר את הסרטים בשביל שיצא לי אם תרגום עכשיו שמתי לב שגם סרט שאני מנסה לנגן אותו ב MV2PLAYER REALPLAYER גם יוצא לי הפוך וזה למרות שלא הפכתי את הסרט אלא הורדתי אותו והוא פשוט הפוך למה???????????????????????????????????????????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מנוי ברשת אורנג'(הגנבים הנבלות), ובמסגרת זאת יש לי כמובן 20 סמסים בחינם דרך האתר שלהם, למנויים אחרים ברשת אורנג'. הבעיה היא שזה לא נותן לי לשלוח בחינם לסלקום ופלאפון =] אני מחפש תוכנה או אתר, שמאפשרים לשלוח בחינם לסלקום ופלאפון. למעשה, עדיף אפילו אתר על פני תוכנה, ככה זה בטוח לא דורש ממני להתקין כלום. (רק שלא יעבירו את ה-thread הזה עכשיו, בגלל שרשמתי אתר חח) מישהו מכיר משהו כזה? אני רק חייב לפסול שתי אפשרויות מראש: 1) ICQ. אופציה לא כל כך מעניינת. 2) Gmail. הם הוסיפו לאחרונה אפשרות לשלוח סמס דרכם, הבעיה היא שאם תנסו את זה ותשלחו לעצמכם הודעה עם המילה "בדיקה", אתם תראו שאתם מקבלים עוד סמס לפני זה עם הסבר ארוךךךך... לא בדיוק מה שהייתי רוצה שהצד השני יקבל כל פעם כשא…
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום כולם !! כידוע לכם (או שלא) אני חובב סימולטורי טיסה, בכל אופן בפסח אני צריך להגיש למוזיאן ח'א מצגת של טיסה בכל אופן אני צריך תוכנה שאפשר לצלם איתה סרטון בלייב כלומר מה שאני עושה יצולם... כרגע אני משתמש ב FRAPS הבעיה עם פראפס היא ששמים מסך מלא רואים 2FPS מישהו מכיר תוכנה טובה יותר? בתודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://blogs.vertigosoftware.com/alanl/archive/2006/06/28/Vista_Cursors_on_Windows_XP.aspx
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש, אבל מתכנן להעביר לשם את הארד דיסק שלי מהמחשב הנוכחי הבנתי שאם מחליפים לוח אם אז צריך להתקין מחדש את ה WIN , ולא מתחשק לי להתקין את כל התכונות שלי מחדש הבנתי גם שיש איזה דרך להמנע מזה מישהו יודע איך ויכול להסביר/להביא לינק לפתרון ?
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום בעיה מוזרה בoutlook 2007 - ישנם מיילים אשר נשלחים אין ספור פעמים, עד שאני מוחק ידנית את המייל מהדואר היוצא. הבעיה היא שזה לא קורה כל פעם, ואם אני שולח חמישה מיילים אחד אחרי השני, אין לי דרך לדעת שזה קורה. אתמול שלחתי 8 מיילים (כל מייל לעשרות אנשים), המייל השמיני נשלח שוב ושוב ב-10 עותקים וההשלכות היו בלתי נעימות לחלוטין. היום זה קרה שוב (אחרי 4 מיילים), אחרי 3 דקות מחקתי את המייל ידנית והוא נשלח 'רק' בשלושה עותקים. מה שקורה שזה שהמייל לא נמחק מהדואר היוצא, אלא פשוט נשלח שוב ושוב. אחרי שאני מוחק אותו ידנית הוא אף לא מופיע במיילים שנשלחו. אנא עזרו לי, הבעיה נשמעת שולית, אך חיונית לעבודה שלי. תודה..
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
1 איפה אני משיג את התוכנה 2 איך אני משתמש בה 3 אם למשל אני מוריד את האתר הזה,כמה זה אמור לשקול?
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני משתמש ב-uTorrent ומוריד תכנים בעיקר מ-TL. כששדרגתי את גרסת התוכנה ל-1.8.3 שמתי לב פתאום שהתוכנה מדווחת על העלאה של כ-5kbps יותר ממה שאני מגביל אותה, למשל אם אני מגביל ל-20 הדיווח יהיה 25. עכשיו שדרגתי את התוכנה לגרסה 1.8.4, והתופעה החמירה! כשאני מגביל ל-20 אני רואה 30-35. ומה שיותר מוזר, אם אני מגביל ל-45 (האפלוד המקסימלי שלי הוא 64) אני רואה דווקא ירידה לסביבות ה-35-40 (גם בלילה וכשכלום לא רץ ברקע). כמו כן התוכנה כל הזמן מדווחת על הורדה, וגם כאן זה החמיר ב-1.8.4. הוא כאילו מוריד קבוע במהירות 10kbps... אני לא מבין מה העניין וזה קצת מדאיג אותי. גם לא ברור לי אם זה משפיע על רוחב הפס הכללי בבית, ואם זה נחשב ל-ratio שלי...
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמצלמת מה שמופיע על מסך המחשב אז אם מישהו מכיר תוכנה שהוא יכול להמליץ עליה יעזור לי מאוד בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לצרוב AUDIO CD ואני לא רוצה שאנשים (מדובר באנשים עם ידע בסיסי במחשבים) לא יוכלו להעתיק אותם למחשב שלהם בשום דרך שהיא... איך אני עושה את זה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אפשר לדעת ספציפית למה לקנות את AVAST ולא להשתמש בחנמי ? מבחינת אבטחה על המחשב. פשוט מישהו אמרו לי שמספיק החינמי תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשרי שWindows Live Mail יעבוד לי ברקע של המחשב ויקפיץ לי הודעה מתי שקיבלתי דואר חדש? ניסיתי אותו וגם את הOutLook אבל שניהם לא מודיעים מתי אני מקבל דואר אז הם לא שווים כלום.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בעודי גולש להנהתי נכנסתי לWALLA לבדוק קצת את תיבת הדואר שלי וגיליתי שהסיסמא שלי שונתה אני עושה את זה מדי יום ולא יתכן כי שיניתי את הסיסמא ואיני זוכר זאת. ניסיתי להשתמש בכלי לשחזור סיסמא של ואללה ללא הצלחה אחרי שאני מקליד את התשובה הנכונה לשאלה האתר לא מגיב. לאחר זמן מה דקתי בעוד אתרים שאני חבר בהם ודורשים סיסמא שגם שם הסיסמא שונתה! כדי לשחזר סיסמא שם אני צריך את תיבת האיי מייל החסומה.?! איזה מצב ביש! אני משתמש בתוכנת רובופורם ואני חושב שיש לה קשר לכל העניין. אודה לעזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כונן 20G במחשב פנטיום 2 המחולק באופן הבא: C- 10 G D- 5G EXTENTED- 5G UNLOCATED-5G נסיונותי להגדיל את מחיצת C ( מחיצה פעילה, מערכת) באמצעות הפקודה REASIZE נכשלו: משום מה מוגדר גודל מקסימלי אפשרי למחיצת המערכת 10 G , למרות שישנם 5G פנוי ולא מוקצה. כיצד אוכל לצרפם לכונן C מבלי לפגוע בנתונים הנוכחיים ? :s05: בתודה,
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול, יום הסטורי, התחלתי לעבוד על פיירפוקס. עדיין ה-IE7 מרגיש לי יותר טבעי (ולכן פתחתי ת'רד זה...). אבל ניחא. אולי לוקח זמן למצוא את הסגולות של השועל (כמו הזזת האייקונים למקומות שנוחים לך. פשוט שיגעון!). יש לי כמה בעיות נוחות וויזואליות (שלא מופיעות באקספלורר). 1) פס הגלילה שלי בצד ימין תמיד, ולא משנה מה. אתר באנגלית, אתר בעברית, תמיד שם. הבעיה נוצרת כשאני פותח אתר שמחולק לחלונות, ואז קורה מצב שיש לי פס גלילה באמצע המסך וזה מטריף! 2) כשאני רושם משהו בשורת הכתובת, ב-IE אם אין כזה אתר, הוא פותח לי את גוגל עם מה שרשמתי, וזה נוח. פה זה לא קורה. היש פתרון? 3) כשאני פותח טאב חדש אני רוצה שייפתח לי דף הבית. בינתיים הדפדפן נחמד, ולמרות שהאקספלורר מרגיש לי לפעמים יותר…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, הביאו לי נייד עם דואל בוט של ווינדוס 7 ולינוקס. אני צריך לבצע שכפול לדיסק אחר. בד"כ אני משתמש ב ACRONIS המעולה שאני מתשמש בו בתדירות גבוהה יחסית. אך כשאני מנסה לשכפל את הדיסק הזה הוא נותן הודעה בסגנון "אקרוניס זיהה שאתה מנסה לשכפל לינוקס. אם זה דיסק bootable אנא בצע את השלבים הבאים: 1,2,3...) שכוללים הכנסת מדיה נוספת והרצת פקודות. לפי מה שאני יודע שלאקרוניס לא משנה מה לשכפל מאחר וזה BIT BY BIT. ניסיתי עם clonezilla שביצע שיכפול אך עם שגיאה אחת והווינדוס 7 לא עולה. מישהו יכול להמליץ על תוכנה שתבצע זאת בלי בעיות ? או להציע פתרון אחר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
את התמונות אני דוחס עם תוכנה של POWERTOYS אבל הסרטים יוצאים גדולים מאוד. עם איזו תוכנה כדאי לדחוס? יש לי CASIO S600. פורמט MPEG 4 סיומת AVI. תודה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לדוגמא את הסט הזה: http://soundcloud.com/happymusic/mike-candys-dj-set-mix-party מדובר בשירים שחסמו את האופצייה להורדה (אני מכיר מישהו שהיה יודע למצוא תלינק בקוד HTML או משהו בסיגנון והיה אפשר להוריד ישירות בלי להקליט) תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? הכל התחיל למי שקרה בעץ הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529521.0 שניסיתי להבין למה הדרייבר של כרטיס המסך קורס.. אחרי המון זמן גיליתי שזה נובע מהפיירפוקס ולא מבעיה של חומרת הכרטיס אז אני פותח פה עץ כדי לטפל בפיירפוקס איך אני עושה לו REPAIR ? תודה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ואם תתנו גם הורדה זה בכלל יהיה מעולה.. תודה רבה לעוזרים רן.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-