עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם ! אני מנסה להוריד קובץ ואני מגיע לדף כזה (מצורפת תמונה) - אני מבין שאני אמור ללחוץ על אחת מהאופציות שכל אחת מהן היא פרסומת למוצר מסויים. הבעיה שכשאני לוחץ על אחת מהאופציות אני לא מגיע לשום סקר שבעקבותיו אני אמור להגיע למצב שבו אני יכול להוריד את הקובץ המבוקש. האם מישהו נתקל בדף שכזה? ואיך אני עובר את המשוכה הזו ומגיע להורדה של הקובץ? בתודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by TimTam,

שלום לכם ידידי היקרים, מעוניין אני להשתמש במודם הקיים במחשבי הקט לצורך קיום שיחות טלפון. שיחות בדיוק כמו שאנו בני האדם הנורמלים מבצעים מאותם מכשירים שנקראים טלפונים - שפורפרת וכו'. קיצור, 1. תוכנה 2. איך מבצעים שלום.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  3. מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  4. יש לי מחשב CELERON3 שהתקנתי אליו לא מזמן Norton Antivirous אבל הוא כבד מדי על המחשב. לפני זה היה לי AVG Free. אבל נכנס דרכו איזה וירוס שעשה לי הרבה בעיות. מאז אני יותר לא סומך אליו יותר. אז אני מחפש אנטי וירוס שלא יהיה כבד על המחשב, אבל שעדין יגן אליו טוב.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by edoson,

שמעו בעייה מוזרה: אתמול קידדתי סרט DVD מיובא לAVI, הורדתי לו כתוביות, אבל מה?? הDVD היה 29.97 FPS, הקידוד 23.97 (דרך אגב, למה?), הכתוביות שהורדתי 23.97 FPS. לאחר סנכרון ה2 דקות הראשונות וה-2 דקות האחרונות מתואמות. אבל כל האמצע לא! אחרי 2 דקות מתחילים כבר להרגיש שהכתוביות מופיעות אחרי הסאונד, כלומר ה-FPS של הכתוביות גבוה מהFPS של הסרט!! אמרתי לעצמי אולי הכתוביות לא באמת בקצב של 23.97, בוא נשנה אותם. לאחר השינוי, אותה בעייה בדיוק. כלומר הקובץ המקורי אכן היה 23.97. מה שאומר שהFPS של הסרט הוא מתחת 23.97, למרות שכל תוכנה שהשתמשתי אמרה לי שהוא 23.97. אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל. יש עצות?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  6. שלום יש לי משהו מוזר במחשב שאני מנתק את הn97 שלי מהמחשב פתאום כל הusbים במחשב קורסים עד להפעלה מחדש..האם גם אצלכם ה ככה?האם אין כפתור של הוצאת חומרה שיעצור את הזרם ולא יפיל לי כל פעם את הusbים מחדש? אני משתמש בPC SUIT כמובן תודה

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

איך אני יכול לסדר את זה ככה שזה יפתח את החלון אני יודע שזאת בעיה בNIS שלי אני מקווה שאני בפורום הנכון

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  8. אני מנסה להתקין את התוכנה Webroot Spy Sweeper 3.5.0.198 Retail. אבל, כאשר אני מסיים להכניס את ה-Key Code, אני מקבל הודעת שגיאה: "Cannot focus a disabled or invisible window.", וכאשר אני יוצא מההתקנה (מבלי שהתוכנה הותקנה), אני מקבל עוד שתי הודעות שגיאה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  9. השירים הם עם סיומת .CDA אני שומע אותם שהדיסק בכונן אבל שאני מעתיק אותם והדיסק מחוץ למחשב אני לא מצליח לשמוע... מישו אמר לי להמיר את סוג הקובץ אבל אני לא ממש יודע מה לעשות... תודה מראש לעוזריםםם :yelclap:

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by giloman,

ש לי את התוכנה והיא מראה שמעבד הפרסכוט מגיע ל55 מעלות Angry איך אני עושה בתוכנה SPEEDFAN שהמאוורר יעבוד יותר מהר אם בכלל אפשר?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 וכרטיס קול ESI JULI כאשר הייתה לי מערכת הפעלה של XP והייתי משתמש ב ווינאמפ עם פלאג של ASIO הפלאג היה עוקף את כל מערכת הסואנד של WINDOWS ? כולל את האפשרות של הגברה או הנמכה דרך המחשב , במערכת ההפעלה החדשה WINDOWS 7 אני לא מצליח לעקוף את זה אשמח לעזרה עם מישהו הבין למה אני מתכוון (זה עוקף לי רק את ווינאמפ) תודה רבה שי

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by Eddi S,

יש לי בעיה קטנה. יש לי נייד של COMPAL JFL92 התקנתי עליו WIN7 והצלחתי להתקין לו את כל הדריברים חוץ מ - WIRELESS SWITCH מישהו יכול לעזור לי איפה לחפש?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by dorshay,

יש לי מספר מחשבים זהים לגמרי עליהם אני צריך לבצע התקנות זהות. האם יש דרך להעתיק את תוכן הדיסק הקשיח במחשב אחד להעבירו למחשב השני? מה הדרך הכי מהירה?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  14. כי אני קונה מחשב ואני רוצה ישר אחרי שאני יפעיל אותו לראות שבאמת כל החלקים שבחרתי באמת במחשב שלי ואני מתכוןן למשל ללוח האם כרטיס מסך עם זה נותן את כל הפרטים שלהם למשל איזה חברה כמה ביט ובמעבד איזה סוקט וכל שאר הפרטים הקטנים אבל החשובים

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by קינמון,

היי, מקווה שאני בפורום הנכון. בחצי שנה האחרונה נתקלתי בבעיה של זיהוי CD's בכונן שלי. חשדתי שזוהי בעיית חומרה ולכן החלפתי צורב בצורב חדש, אבל שוב - הדיסק לא מזוהה. כאשר אני נכנסת לכונן F פשוט רשום שאין דיסק בכונן. לפעמים, בעיקר אחרי איתחול המערכת, פתאום הדיסק מזוהה, במקרים נדירים בחיפוש ישיר דרך הכונן, וברוב המקרים כאשר אני מנסה לפתוח אותו דרך תוכנת נגינה. בכל מקרה, אם אני מנסה להכניס דיסק חדש לאחר שהראשון זוהה, המערכת לא מזהה את הדיסק בשום דרך. ניסיתי להוריד עדכונים של ווינדווס (SP2) והבעיה נפתרה לזמן קצר, אבל שוב חזרה. אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה ומה יכול להיות הפתרון.

16. האם אפשר לבטל את זה? כי זה תופס מקום וההודעות המוצגות מתקצרות. בקיצור אני לא מעוניין בזה, יש מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  17. Started by orivice12,

בצד ימין תחת היוזר רשום סוג הדפדפן שלי רציתי לדעת מה מייצג כל מה שרשום שם. אם זה מספר סירייאל ייחודי לדפדפן שלי או שכל זה מציין איזה גירסא/עידכון זה?

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by CrancherX,

הביאו לי את התוכנהdance Ejay6 מחו"ל התקנתי את שני הדיסקים ואז מישום מה ההתקנה נשארה וכל הזמן כתוב הכנס דיסק 2, למרות שהוא בפנים, אז יצאתי מההתקנה ע"י END TASK וניסיתי להתחיל להפעיל את התוכנה, ואז כשאני לוחץ על האייקון כתוב לי שזה נכשל להתחיל בגלל שהקובץ eJLiveAct.dll לא נמצא ויכול להיות שאם אני אתקין שוב אז תפטר לי הבעיה. התקנתי שוב ואותו הסיפור... מישהו יודע מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  19. Started by staticx,

כי אני נתקלתי... המחשב נתקע בהתקנה ולאחר אתחול נעלם הACCOUNT ואח"כ חזר קיצר כל מיני בעיות שונות ומשונות... חזרתי ל 5.12 והכל הסתדר..

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by T-Flash,

אהלן ב Tutorials מסויימים המקצוענים מוצאים שימוש ל Stamp Tool בהמון מקרים, אבל אני וה Stamp Tool לא יכולים להסתדר. אני מדבר בעיקר על הסרת קמטים על העור ע'י הכלי, ברוב המקרים הוא פשוט לא עושה את העבודה ואני משתמש ב Healing Brush בשביל זה. האם יש עוד איזשהם הגדרות ל Stamp Tool? כי כשהוא שימושי הוא איכותי הרבה יותר מה Healing Brush. אשמח לכל טיפ

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by stone cold,

צריך המלצה לתוכנה שיודעת לעשות פירמוט למערכת הקבצים של אפל בהפעלת המחשב (אחד מהארד דיסקים שלי כזה -וWIN לא מזה אותו )

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

רציתי לדעת באיזה שיטת דחיסה היא משתמשת full copy או data only ומה ההבדל ביניהם?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  23. אהלן, חברה שלי משתחררת, והיא עושה איזה סרט לפריסה שלה. היא צילמה כל מני קטעי וידאו במהלך הזמן האחרון, דרך הפלאפון שלה (nokia n75 או משהו), זה עם המצלמה הממש טובה והאיכות וידאו המעולה. בקיצור, כדי להכניס את הקטעי וידאו למובי מייקר היא צריכה לעשות ריקודינג לסרטים כי הם על MP4 עכשיו, אני צריך הסבר, או מדריך איך לעשות את זה. תודה רבה חברים.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by HoT-DoG,

אהלן חבר'ה, אני עובד עם VLC קודקים FFDSHOW CCCP COREAVC כמה טוויקים שלא ניסיתי, עדיין תקיעות ב1080P אני מדוע לעובדה שהמעבד שלי "יחסית" עייף, אבל הוא אמור להריץ תכנים כאלה וכרטיס מסך 7600GS תודה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים