עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shacharoren,

שלום, אני מעוניין להמיר קלטת וידאו ישנה שצולמה במצלת JVC לפורמט דיגיטלי בר עריכה בפרימייר. מישהו יודע או יכול להכווין אותי לחנות שתעשה זאת בישבילי? מצרץ תמונה של הקלטת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by eladbu,

אז ככה חברה לי אין גי-מייל אבל הנה לכם רשעים שכמותכם דרייבר קטן להתקנה שהופך את הגימייל לכונן נפרד בעמרכת תהנו http://www.viksoe.dk/code/gmail.htm

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש אתרים ל-BT אני מכיר את Torrentspy ואת Elitetorrent תודה מראש

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by orendia,

ברגע שאני מפעיל Word כעבור מספר שניות הוא קורס מצ"ב צילומי מסך של הודעות השגיאה אשמח לרעיונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לחבר כתוביות של 2 חלקים לקטע וידאו מסוים?כלומר הכתוביות במקור המחולקות לשניים האם ניתן לחבר אותם וכיצד עושים זאת??

6. כיצד ניתן להתחבר לשתי חשבונות מסנגר לייב בו זמנית

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  7. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  8. השאלה בכותרת תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by ניר.,

אני מתשמש באוט לוק אקספרס ויש לי בעיה במחיקת ההודעות... כאשר אני רוצה למחוק הודעה (כך שהיא תשלח לפריטים שנמחקו) ע"י לחיצת הלחצן "מחק" שבתוכנה או על מקש DELETE אז התוכנה לא מאפשרת לי את המחיקה של ההודעה ...רק בשילוב של המקשים SHIFT+DELETE אז ההודעה נמחקת... מישהו יודע מה הבעיה / התקלה ויצד פותרים אותה ?

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  10. שלום, אני כבר המון זמן מחפש תוכנה לקיטלוג השירים שיש לי במחשב, כאשר בתוכנה דרושים לי האפשרויות הבאות: הגדרה של מספר תיקיות במחשב בהם נמצאים קבצי המוסיקה שלי, לדוגמא: D:\Mp3_Burned D:\Downloads\Mp3 E:\Downloads\Mp3 E:\Stuff\Mp3 ו-Refresh של הרשימה. כלומר שמדי פעם אני אוכל לעשות שהתוכנה תבדוק בתיקיות מה השתנה, אילו קבצים נוספו, אילו נמחקו וכד' ותעדכן את הרשימה. והאופציה החשובה ביותר - חיפוש, שאני אוכל לחפש במהירות שיר בתוך האוסף שלי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by ARIK1984,

שלום מישהו יודע איך להישתמש אם התוכנה led multilanguage sign v3 או אולי יכול להביא מדריך לתוכנה אשמח מאודדדדד

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  12. יש לי חבר שהלך לתקן את המחשב בחנות מחשבים רגילה שבאזור הטכנאי אמר לו שהזיכרון שברשותו לא תקין אז כמו שאנו מכרים את הטכנאים בישראל אני בתור חבר רוצה לעזור ואני לא מאמין לטכנאי אז אני רוצה לדעת אם איזה תוכנה היא הדרך הכי טובה לבדוק אם הזיכרון תקין... דרך אגב בדקתי ב mem test והוא השלים 2000% תוך שתי דקות בלי שגיאות בעוד שהזיכרון שיש לי בדק 1555% בתוך כמה שעות אם 0 שגיאות תודה מראש! ואם זה לא הפורום המתאים אני מצטער אז תעבירו

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by ruff stuff,

האם הסרות ו או התקנות של תוכנה גורמת נזק למחשב?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by ENROLL,

שלום, היום התנסיתי בפעם הראשונה ב-GARAGEBAND בלימודים אך יש לי ווינדוס בבית. רציתי לדעת איזו תוכנה תואמת ווינדוס קיימת בשוק שהכי קרובה בממשק ובקלות שלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by aliad456,

שלום לכם אני מחפש דרייבר לכרטיס קול.... הינה פרטים סוג הדרייבר:דרייבר קול REALTEK משהו כזה[/r] חברה ודגם: intel pentium 5200 דגם לוח האם:intel pentium 5200האם המחשב הוא נייח או נייד?נייח תמונות: http://uploads.upng.co.il/f0af017a6a21884bd88911.bmphttp://uploads.upng.co.il/1ca89439a3d333da8edef9.bmphttp://uploads.upng.co.il/d24250367fc30986588065.bmp אני יודע שזה מחשב ישן ושקשה למצוא תודה באמת למי שיתן לי

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by Atex,

זה העניין,אני לא מסוגל להוריד שום קובץ למחשב. אני עושה שמירה בשם או פשוט לוחץ על הקישור וזה לא מוריד לי. מה לעשות? אני אפילו לא מסוגל להורידFire Fox...

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. Started by dids22,

איך צורבים קובץ iso עם נרו גרסה 6.6.0.8 תודהה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  18. ראן קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376427,00.html מדהים איך פליטת פה קטנה מאשרת את מה שרבים אמרו במשך שנים. שבעצם מייקרוסופט לא ממש מתנגדת להעתקת התוכנות שלה מכיוון שזה רק מבסס את השליטה שלה בשוק. ושהיא מעדיפה שלמי שאין כסף לקנות את התוכנה שיעתיק אותה מאשר שיעבור למתחרים. ואני חס וחלילה לא מעודד העתקה כאן. רק פותח דיון לגבי הציטוט הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by shimon956,

שלום לכולם לא ידעתי אם זה הפורום המתאים לשאול את שאלתי אז אני ישאל טוב אני מוריד מדי פעם קבצי iso או bin עכשיו הקובץ עצמו תופס כאשר הוא מקווץ למשל 700 מגה ולאחר שאני פותח אותו הספריה תופסת פחות מהקובץ המקובץ לפחות 150 מגה פחות מה ישנם קבצים שאני לא רואה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by ranran,

היי חברים, לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש מוזרה שקצת מטריפה אותי. ראיתי פיצ'ר נחמד במדיה פלייר קלאסיק (גרסאת HOME CINEMA), שמאפשרת לפתוח פורטל שליטה WEB-י. ההגדרה מתבצעת ע"י בחירת פורט מסוים, ואז כניסה אליו מהדפדפן, לדוגמא http://192.168.2.101:13579. הפעלתי את הפיצ'ר נכנסתי מהמחשב המקומי, זה עבד ושמחתי - בציפיה כבר לפתוח את זה מהאייפון ולשלוט על הMPC ישירות מהאייפון (כאילו היה שלט). אך זה לא עבד. לא נטען שום עמוד.. ישר תהיתי מה יכול להיות, בדקתי ממחשב אחר בבית (חשוב לציין שכולם תחת אותו ראוטר ואותו רשת בדיוק). יש בין המחשבים פינג, ניסיתי להכנס לממשק שליטה אך כם שם לא הצלחתי. מכאן עלה לי רעיון של FW שאולי חוסם פורטים.. הוספתי את הפורטים של הכניסה, ולבסוף ביטלתי את הפיירוול בווינ…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by ophir555,

הורדתי סרט שירד כקובץ RAR וכשפתחתי הוא הופך לקובץ IMAGE ואיני מצליח לצפות בו. הוא פותח את תוכנת הצריבה נרו אבל כשאני מנסה לצרוב אותו הוא לא מזהה את הקובץ להלן מידע על הקובץ Complete name : H:\סרטים\אאאא\Sucker.Punch.PAL.DVDR-iGNiTiON.www.iDown.me.img Format : ISO 9660 File size : 4.38 GiB מה יכולה להיות הבעיה תודה

22. Started by omri_ro,

מחפש 'מה שכתוב בכותרת' כיוון שמשום מה היא מפסיקה לעבוד לי עם איזו תוכנה נחמדה שמצאתי ונראית לי די שימושית ולה לא מצאתי תחליף ראוי (4t tray minimizer)

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by username80,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של DELL עם מערכת הפעלה VISTA. ניסיתי להתקין אנטיוירוס של MCFEE ושל PANDA, אבל זה נותן הודעה שזה לא מתאים לויסטה ואי אפשר להתקין. מישהו מכי אנטיוירוס טוב שעובד על ויסטה? תודה

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  24. הורדתי איזה תכנה עם התקנה דפוקה שאמרה לי שהיא צריכה להתקין DIRECT משהו 5 לפני ההתקנה אז עשיתי OK והיא רצתה ריסטרט אחרי הריסטרט היא עוד פעם אמרה ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב היא עולה איך אני מעיף אותה?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  25. של מה התיקיה Preftech והבנתי שאם מוחקים אותה הווינדוס עולה יותר מהר..

• 7 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.