תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלומות, במיון מיילים בSENT ITEMS, התוצאות שמתקבלות גם לפי המכותבים, וזה מקשה על מציאת מייל לפי תאריך. הדרך שהצלחתי למצוא זה לעשות פילטר על המיילים לפי האדם שאני מחפשת ואז למיין לפי תאריך. השאלה, האם יש דרך אחרת קצרה יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני מעוניין לדעת בשרת IBM 345 כמה סלוטים של זיכרון קיימים לי שם וכמה מהם תפוסים. האם מישהו מכיר תוכנת ניתור טובה וחינמית או כל שיטה אחרת ?? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום הזכרון הפיזי שלי כל הזמן יורד יש לי גיגה זיכרון ובדקתי ששום תוכנה א לוקחת לי יותר מידי זכרון וגם אין לי וירוסים או ספי והזכרונות שלי תקינים אבל יתכן שבגלל שיש לי פיצול בדיסק של 64 אחוז אז זאת הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היא מהירה? יש בה חיפוש או רק לינקים? ואיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
ניסיתי להוריד גם עם IE7 וגם עם FF3 ובשניהם הדפדפן קורס. איך אני יכול להשיג את התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
הרבה פעמים קורה לי שאני שוכח לעשות דברים מסוימים בזמן ותאריך מסויים כמו למשל להרים טלפון ולברך קרוב משפחה שיש לו יום הולדת . אני מחפש תוכנה רצוי חינמית שתאפשר לי להזין לתוכה תאריך וזמן לביצוע . וכשיגיע אותו תאריך וזמן , התוכנה תדע להשמיע הודעה קולית ( שהוקלטה מראש ) ולהציג את הטקסט הנילווה שהוכנס מראש או סתם להציג תמונה כולשהיא . דוגמא מעשית : יום הולדת של אחי חל ב-25.12.2006 אני מזין את התאריך הזה והשעה הרצוייה 20:00 אני מזין את הטקסט שאני רוצה שיופיע על המסך : " אני מקליט דרך המיקרופון את המישפט שאני אומר בקול רם: "היתקשר היום לברך את אחיך לרגל יום הולדתו" אני מורה לתוכנה לנגן בתאריך ובשעה הרצוייה את אותו קטע שהקלטתי מראש לפורמט mp3 כך שהתוצאה הסופית היא שב…
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
השירים הם עם סיומת .CDA אני שומע אותם שהדיסק בכונן אבל שאני מעתיק אותם והדיסק מחוץ למחשב אני לא מצליח לשמוע... מישו אמר לי להמיר את סוג הקובץ אבל אני לא ממש יודע מה לעשות... תודה מראש לעוזריםםם :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך אני עושה שימוש באוזניותבתוכנה התקנתי עוד כרטיס קול במחשב ואני לא ממש יודע אם זה יעזור קראתי באנגלית שאולי צריך מיקסר חיצוני אבל ראיתי שיש אפשרות בתוכנה עצמה לשמוע באוזניות מישהו יודע או עשה את זה כבר? זה יעזור לי ממש תודה מראש לכל מי שעוזר וגם למי שמנסה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להמיר קלטת וידאו ישנה שצולמה במצלת JVC לפורמט דיגיטלי בר עריכה בפרימייר. מישהו יודע או יכול להכווין אותי לחנות שתעשה זאת בישבילי? מצרץ תמונה של הקלטת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 וכרטיס קול ESI JULI כאשר הייתה לי מערכת הפעלה של XP והייתי משתמש ב ווינאמפ עם פלאג של ASIO הפלאג היה עוקף את כל מערכת הסואנד של WINDOWS ? כולל את האפשרות של הגברה או הנמכה דרך המחשב , במערכת ההפעלה החדשה WINDOWS 7 אני לא מצליח לעקוף את זה אשמח לעזרה עם מישהו הבין למה אני מתכוון (זה עוקף לי רק את ווינאמפ) תודה רבה שי
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז ככה חברה לי אין גי-מייל אבל הנה לכם רשעים שכמותכם דרייבר קטן להתקנה שהופך את הגימייל לכונן נפרד בעמרכת תהנו http://www.viksoe.dk/code/gmail.htm
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לכל מען דבעי........ עשיתי ניתוח של קבצי dmp אצלי במחשב וכולם הראו את אותו הדבר............... Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {2c, 2, 0, f68754c8} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image NVSNPU.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVSNPU.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVSNPU.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVNRM.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVNRM.SYS Probably caused by : NVSNPU.SYS ( NVSNPU+134c8 ) מה זה אומר??, במה יש לי בעיה ומה אני צריך לפתור??? בבקשה עי…
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
במקרה גם ראיתי את ההודעה הזו : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222336.0 וניסיתי את הדרכים שאמרו שם - ולא הצלחתי.. מה עושים ? זה אומר שזה בשימוש וזה לא.. ניסיתי במצב בטוח.. וניסיתי כל מה שרשום שם. עזרה בבקשה :s05: תודה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כזו ולא הOXYGEN. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: אני משתמש בתוכנה להעתקת אתרים כדי להוריד מוזיקה מאתרים בתימן: לאחר שהתוכנה גומרת להעתיק את האתר נוצרים לי בתיקיית c----->download עשרות תיקיות ותתי תיקיות. בכדי לאתר את כל קבצי ה-mp3 בין כל עשרות התיקיות אני מפעיל את אופציית החיפוש של windows. לאחר שאני עושה copy - paste נוצרת לי בעיה מכיוון שבין כל מאות הקבצים קיימים לא מעט קבצים בעלי שם זהה לדוגמא:a.mp3 , b.mp3 וכו'. כעת,אם לדוגמא יש לי 10 קבצים בעלי שם זהה הרי לאחר שהוא העתיק קובץ אחד והוא נתקל בקובץ השני בעל אותו שם הוא שואל אותי האם להחליף את הקובץ הנוכחי בקובץ הקיים ואז אני בבעיה. אם אני אגיד לו להחליף את הקובץ הקיים הרי שאני דורס את הקובץ הקודם וכך הלאה לגבי שמונת הקבצים הבאים בעלי אותו שם. אם…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להכין Boot בדיסקט 1.44MB בדוס של חלונות XP PRO, משהו לא בסדר. שהיכנתי אותו רשמתי פקודה C:\ver הוא הראה לי שהגירסה שייך חלונות מיליניום הישן. לא מתאים אני יכול לראות כוננים fat32 ולא יכול לראות NTFS. נסיתי באתר שנקרא BootDisk. והורדתי תוכנות של boot. והם לא מתאימים הכל ישן. לא רואה כוננים NTFS. וגם יש עוד תוכנה גירסה דמו שעולה boot בדוס ורואים תוכנה שכמו דומה לתוכנה NC. והיא לא יכולה לראות fat32 אלא רק NTFS. ובנוסף יש תוכנה התקנה boot של חלונות XP מכינים 4 דיסקטים 1.44mb אני לא רוצה להכין 4 דיסקטים. אני רוצה דיסק שיהיה לי רק אחד. אני מחפש נואשות להכין דיסקט 1.44MB boot של חלונות XP בדוס גירסה 5.1.2600 זה מה שרשום אצלי הגירסה. איפה יש תוכנה התקנה boot להכין ד…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש לפני שפרסמתי את ההודעה וגיליתי שמישהו נתקל בבעיה שלי הנה הקישור לאותה מודעה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193795.0 אנשים הציעו לבחור מה לעשות אבל זה לא פתרו לו את הבעיה ...מה בכל זאת יפתור לי את הבעיה??? (משהו שלא כתוב בלינק זה שאני הסרתי את התוכנה במצב בטוח )
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום... אז ככה..יש לי שני תחנות XP שמותקנות על VirtualBox ורציתי לדעת איך אפשר להתחבר ממחשב אחד לשני ... זה פשוט כאילו אין תקשורת ביניהם גם אם אני מקצה כתובות IP לשניהם... ברגיל אני יודע לעשות את זה רק שבתוכנה בין שני המחשבים אני לא מצליח... אשמח לקצת עזרה בעניין או אפילו לאיזה מדריך טוב... כי בינתיים לא מצאתי דרך לעשות את זה.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום , הווינדוס מדיה פלייר פשוט מעצבן אותי ותופס הרבה משאבים אז אני מחפש נגן בסגנון של הmedia player classic , רק עם פלייליסט ; או משהו בסגנון יש דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
איך הופכים קובץ SRT לקובץ VOB. לצורך הוספה לDVD. תודה.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי ללוח מדגם : P5Q , עכשיו נכנסתי לאתר של אסוס והגעתי לכאן : http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=BxdaHYTJECBvPJ3k , ואני לא בטוח ממש איפה העדכונים של הביוס, לכן אני מבקש שתסבירו ותעזרו לי. תודה ושבוע טוב..
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-