תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב שמחובר למצלמה אינטרנט. אני רוצה שהמצלמה הזאת תיהיה מן מצלמת אבטחה, שאני אוכל להתחבר אליה ישירות המחמחשב הנייד שלי מחול או מכל מקום בארץ. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
השאלה מתייחסת ל- DRIVER קול אבל אני מניח שהיא כללית לכל סוג של DRIVER. הורדתי DRIVER קול עם ורסיה חדשה יותר ואני רוצה להתקין אותו. אבל אני רוצה פתח נסיגה לשמור על ה- DRIVER הישן במידה ויהיו בעיות. מהם הצעדים התהליך הנכון? כאשר אני נכנס ל- DEVICE MANAGER אזי מתחת ל- AUDIO מופיעים הרבה רשומות ואני לא יודע איזה מהן הפעילה או החשובה. מע הפעלה שלי XP מדובר בכרטיס קול מובנה בלוח האם של INTEL והורדתי את ה- DRIVER מהאתר של INTEL. בתודה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בשעה טובה הזמנתי שני מחשבים (בשביל סבא ודוד). שני המחשבים נבדלים רק במארז (צורה+ספק) ובזה שבאחד מהם יש גם צורב. כל שאר המפרט מקביל. מאחר ואני זה שצריך לעשות את ההתקנה הראשונית של המחשב, הייתי רוצה לדעת איזו תוכנה מאפשר לי לעשות סוג של Image להרד דיסק (אחרי שהתקנתי על מחשב אחד את כל מה שהייתי צריך) ופשוט להדביק את הImage הזה על המחשב השני, כל זה בשביל לחסוך זמן. אשמח לקבל המלצות על תוכנות שמתאימות לזה, אם בכלל. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש כל מיני תוכנות שנותנות שליחת SMS חינם....האם ניתן לשלוח דרכם SMS לכל מיני שרתים ואז למעשה יוצא שלא משלמים ?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
למי שמכיר את התוכנה, העבודה עם התוכנה מורידה מהאיכות של הסרט? למשל אם אני חותך/מחבר סרט האיכות שלו יורדת? נ.ב איך אפשר לבדוק את זה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 וכרטיס קול ESI JULI כאשר הייתה לי מערכת הפעלה של XP והייתי משתמש ב ווינאמפ עם פלאג של ASIO הפלאג היה עוקף את כל מערכת הסואנד של WINDOWS ? כולל את האפשרות של הגברה או הנמכה דרך המחשב , במערכת ההפעלה החדשה WINDOWS 7 אני לא מצליח לעקוף את זה אשמח לעזרה עם מישהו הבין למה אני מתכוון (זה עוקף לי רק את ווינאמפ) תודה רבה שי
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התוכנה היא WINMX - אין בה פירסומות אפשר להיכנס דרכה להרבה רשתות שיתוף קבדים ולכן אפשר למצוא הכל - NO SPYWARE. לינק הורדה
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין תוכנות ומשחקים? נ.ב הבעיה מופיעה רק בהתקנות של InstallShield מה לעשות??? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לפעמים קורה שאני רואה סרט והכתוביות מגיעות בDELAY או להיפך וכנל לקבי הפס קול האם יש תוכנה שמאפשרת לתקן את הDELAY הזה?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים כתמונת תצוגה קובץ GIF כלומר אנימציה שזזה הצלחתי לעשות את זה כבר פעם אחת אבל עם קובץ שהורדתי דרך המסנג'ר כשאני מנסה לישם תמונה שלי אני לא מצליח יש איזה תוכנה או משהו שיאפשר לי לשים אנימציה בתמונת תצוגה?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום יש לי LOW ID והחיפוש של המיול לא מוצא כלום. תעזרו לי לפתור את הבעיה בקשה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שמחובר בusb. יש חיה כזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוחנה, אשר יכולה להגיד בזמן נתון איזו תכנה או SERVICE משתמשים ב-HD. פשוט הרבה פעמים קורה לי שדיסק קשיח עובד חזק והרבה זמן מבלי שאני עושה משהו, למרות שאיחוי דיסק מבוטל. אשמח לתשובות, אם יש בכלל תוכנה כזאת. תודה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של קאזה את התוכנה החדשה ביותר והיא לא מצליחה לתחבר אני משתמש בSP2 ובאנטי וירוס + פירוול של נורטון 2005 הורדתי את הפיירוול של נורטון ושל הווינדוס ובכל זאת אין הוא מצליח לכנס באתר הם אומרים שהSP2הוא סתם תוסף והוא הבעיה אבל אני לא רוצה להסיר אותו יש דרך אחרת???
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
נעשו עם ZBRUSH - סוף סוף תוכנה פשוטה שמאפשרת ממש לפסל. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי DVD של הופעה חייה, כאשר הסאונד הוא בפורמט DTS (או DD5.1) . אני מעוניין להמיר את 6 ערוצי הסאונד לקבצי wav/mp3 סטריאו (Downmix), לפי Chapters. ניסיתי מס' תוכנות אך כולם תומכות רק בהמרה ממקור סטריאו. אולי צריך להפוך לקובץ AC3 ואחר כך לבצע downmix לסטריאו ? בכל אופן, אילו תוכנות אני צריך?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך ליצור סרטון באורך 3-5 דקות. ויש לי קובץ ששוקל 600mb שיש בו את כל החומרים בשביל הסרטון + חלקים שאני רוצה לקצץ. השאלה היא אם אפשר לעשות import של הוידאו ל-premiere ולהעתיק אותו כל פעם ל-timeline או שזה יעשה בעיות? אוקיי בגלל שבטח לא הבנתם כלום הבאתי תמונה:
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, התקינו לי מחשב חדש עבודה, עם וינדוז 7 ואופיס 2010. יש לי בעיה שממש ממש מציקה לי. שאני פותח מייל חדש, שדה ה"TO" מיושר לימין. אני יכול בקלות להצמידו לשמאל אבל זה מציק! גם שאני עושה "REPLYO" למייל, הטקסט החדש מיושר לימין בDEFAULT אגב, הטקסט עצמו הוא באנגלית, אבל מיושר לימין. ניסיתי לחפש בכל מקום במערכת. 1. Region and Language - הכל על אנגלית (עם מקלדת עברית בנוסף כמובן) 2. Office 2010 Language Settings - הכל על אנגלית בתור DEFAULT הדרך היחידה שעוד חצי עזרה: בהגדרות "העדפות שפה של Microsoft Office 2010" תחת כלי אופיס מחקתי את העברית מלמעלה. מעכשיו המיילים מיושרים לשמאל, הTO גם לשמאל והכל בסדר. הבעיה, שעכשיו אני לא יכול ליישר לימין אפילו אם אני רוצה! אני יכול לכתוב עברית…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש את הקליפ הזה יש לו כל מיני אפקטים מאוד יפים משהו יודע אולי באיזה תוכנה הוא משתמש?. יש לי את התוכנה VEGAS אבל אין אפקטים כאלה . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בעבר מישהו אמר לי TCP 1214 ניסיתי ולא עזר אולי צריך גם UDP דרך אגב יש לי מודם ECI 270 שפתחתי אותו לראוטר לאמיול אני כן מצליח אבל כל יום אני צריך לשנות IP ( לא כל כך מפריע )
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לסדר את התוכנה macromedia freehand mx שזה בעצם גירסא 11 אני צריך שיהיה תמיכה בכתב בשפה העברית והוא לא מאפשר לי... הוא עושה כמו ג'יבריש כזה... יש למישהו פתרון?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חברים קורה שאני מוריד נגיד קובץ מביטורנט אז הוא כזה מפוצל להרבה חלקים שבתוכו יש ראר או סוג קובץ דומה גדול אני עכשיו עם קובץ ראר של 1.5 גיגה ואני רוצה לפצל אותו, איך עושים את זה? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לקחת כמה תמונות פספורט של כמה אנשים ולשים אותם על גודל תמונה 18\13 כיצד אני עושה זאת בפוטושופ 7 אשמח באם תפרטו לי. המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, אני צריך להכין מצגת...דיי רצינית אני חושב שה-POWER POINT כבר דיי מאוס... יש תחליפים טובים ויעילים ופשוטים להכנה והצגה אך עדיין מרשימים, או אפילו מרשימים יותר או ש-PPT היא ברירת המחדל? תודה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תיראו בזמן האחרון כל פעם נגיד אני ניכנס ל hwzone וניכנס נגיד סתם לאיזה פורום פה אז ניפתח לי פיתאום חלון עם שתי נשים מיתנשקות לסביות וזה כל פעם!!!! ניסיתי לימחוק את ה fire fox ולהוריד שוב לא עזר,ניסיתי להוריד את האקספלור הכי חדש לא עזר,מחקתי עם ccleaner עם אנטי וירוס avira,ad aware וכלום לא עוזר זה ממשיך!! ניראה לי שהדרך היחידה זה לפרמט ניסיתי לימחוק הכל וכלום לא עוזר, גם התקנתי תתוכנה של פירפוקס שאמורה לחסום פירסומות וגם לא עזר עזרה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-