עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני לא מצליח להפעיל שום דבר באינטרנט על כל לינק שאני לוחץ מופיעה pop-up window blocked נסיתי לבטל את כל החוסמים של הפריטים המקופצים את החומת אש וכו' מה אני יכול לעשות..

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by devek,

יש לי תמונה ששוקלת 16 KB ואני צריך להפוך אותה ל9 KB ומטה איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by barlevi321,

שלום לכם ... רציתי לשאול למה האימיול לא עובד , אני יודע שנפלו שרתים , אבל מה קורה עם זה לא יהיה יותר אימייול. ואני רוצה להוריד את הביטורנט, אפשר לינק להורדה+ מדריך ... בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by קלוקיי,

שבוע טוב, אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי ללוח מדגם : P5Q , עכשיו נכנסתי לאתר של אסוס והגעתי לכאן : http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=BxdaHYTJECBvPJ3k , ואני לא בטוח ממש איפה העדכונים של הביוס, לכן אני מבקש שתסבירו ותעזרו לי. תודה ושבוע טוב..

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  5. אני לא מוצא את האפשרות בחדש.. בישן זה היה ב message archive, אבל אין יותר כזה דבר אני רואה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  6. יש את הקליפ הזה יש לו כל מיני אפקטים מאוד יפים משהו יודע אולי באיזה תוכנה הוא משתמש?. יש לי את התוכנה VEGAS אבל אין אפקטים כאלה . תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  7. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לא לסרט לדיסק...נגיד משחק....

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by player_1,

אני צריך שם של תוכנה למניעת חלונות קופצים ,זה מממש ממש מעצבן אז זה דיי דחוף

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by MasterOr,

אני ראיתי אצל אנשים אחרים שבמסנג'ר שיש להם באפשרויות של ההודעה למטה לשלוח או טקסט או ציור. אני לא מבין למה אצלי אין את זה. יש דבר שנקרא TYPE אני חייב לציין שראיתי את זה רק בגירסה של העברית אבל אני לא חושב שזה קשור...

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by benfree,

שלום לכולם, חג שמח! יש לי בעיה מעצבנת ושלחתי פנייה לתמיכה אך לא היה מענה. התקנתי windows live mail וכאשר אני מנסה להנסתנכרן עם המייל שלי זה נותן לי שגיאה שרת. השגיאה היא: 0x80072eff הספק שלי הוא אינטרנט זהב, האם יש קשר בין השתיים? אשמח לפתרון.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  11. אני מאמין שמו לב כשהם משחק באיזה משחק מחשב כבד אז הדפדפן (כשהוא פעיל) לוקח חלק קטן מהעיבוד הגרפי ובהתאם ה-FPS יורד. אז אני שואל איזה דפדפן הכי פחות מאמץ את המעבד הגרפי?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by ophir555,

הורדתי סרט שירד כקובץ RAR וכשפתחתי הוא הופך לקובץ IMAGE ואיני מצליח לצפות בו. הוא פותח את תוכנת הצריבה נרו אבל כשאני מנסה לצרוב אותו הוא לא מזהה את הקובץ להלן מידע על הקובץ Complete name : H:\סרטים\אאאא\Sucker.Punch.PAL.DVDR-iGNiTiON.www.iDown.me.img Format : ISO 9660 File size : 4.38 GiB מה יכולה להיות הבעיה תודה

13. למה הקבצים נשארו בתיקית ה temp איפה שהאימול מותקן ... אבל הם לא בתוכנה עצמה . מה לעשות !..

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by Mr_ShoKo,

שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לצרוב סרטים יותר מ-700 מגה על דיסק רגיל ואם כן... איך ?! תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by tazok,

לאחרונה אני רוצה שמגיע לי כמויות גדולות של זבל לתיבה אני משתמש בoutlook והמסנן שם דיי שוות לתחת... יש איזה תוכנה טובה שפשוט תעיף את כל הזמן כי פשוט נמאס לי מפרסומות הסקס או פרסומות ויאגרה...

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  16. Started by alex28,

עזרה!!! שאני משחק במשחק Titan Quest מופע לי המסך זה..... http://img244.imageshack.us/img244/2935/dsc01019pn3.jpg מה בעיה ואך פותרים את בעיה!! תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  17. שלום רב, אני משתמש בתוכנת נורטון אנטי-וירוס 2008 ביומיים האחרונים, עולה אצלי כמעט כל רגע הודעה של התוכנה המדווחת על חסימה של משהו שעלול היה להזיק למחשב. (החלון הקטן בצילום) לחיצה על VIEW DETAILS מראה את הפרטים בחלון הגדול. אני משתמש בתוכנה הזו כבר הרבה שנים, ומעולם לא זכורה לי תופעה כזו. מה זה יכול להיות? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by weissby,

התקנתי את הגרסה העדכנית של הפלייר וזה מתקין לי ביחד עם זה איזה שטות לא נחוצה שנקראת whenUSave וכל כמה דקות קופצים חלנות של זה סתם ככה ואני רוצה להעיף את זה ולאדע איך כשנכנסים לadd/remove programs אז אי אפשר, חייבים להעיף את הBS פלייר ורק אז להעיף את הwhenusave, אני רוצה להעיף רק את הwhenUSave בלבד

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  19. אני משתמש בתוכנה TMPGEnc 4.0 XPress בשביל לקודד מחדש קבצי וידאו תוך עם כתוביות צרובות כי הנגן DVD שלי לא קורא כתוביות בעברית. בפורמט הקידוד אני בוחר AVI File Output, בתור מקודד וידאו אני בוחר Xvid MPEG-4 Codec ובתור מקודד אודיו אני בוחר Advanced Acostic Engine MP3 Encoder. הבעיה היא שבקובץ שנוצר יש בעיה של סינכרון בין הוידאו לאודיו בצורה שמורגשת לעין, הבדל של 1-2 שניות. נסיתי להתקין Lame אבל אני לא מצליח לגרום ל-TPMPEnc לראות אותו. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. Started by galz,

מישהו ניסה כבר את הexeem החדשה? אני אישית האמת עוד לא ניסיתי אף גרסא של התוכנה, אבל עכשיו הם מבטיחים שהגרסא החדשה נקייה מספייווארס ואדוויירס. מישהו פה ניסה אותה? היא שווה הורדה? או שכדאי להשאר עם ביטורנט?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  21. אני צריך תוכנה לחסימת אתרים ואפשרויות במחשב, כמו windows steady state רק שתעבוד גם על ווינדווס 7 בתודה מראש, גל

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  22. בעקבות קניית די וי, החלטתי להתעניין בנושא זה שתמיד לא עניין אותי, אין לי מושג כל כך והייי מעוניין בהסברים מלאים. אני רוצה להפוך את סרטיי הAVI לפורמט שהדי וי די יכול לקרוא (אין לי מושג לאיזה פורמט). בנוסף לקח אני רוצה להדביק תרגום לסרט כדי שיהיה אפשר לראות את זה בדי וי די, האם אני עושה את זה אחרי שאני משנה את הפורמט או אחרי? בעקרון אלו השאלות העיקריות, הייתי מעוניין לדעת מה אני אמור לעשות ובעזרת אילו תוכנות. תודה על העזרה 8)

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  23. Started by zaroor,

שלום רציתי לדעת איזה תוכנות דיאגנוזה לחומרה יש וגם לגבי תוכנת MEMTEST86 רציתי להוריד ולבדוק אבל באתר שלהם יש הרבה אפשרויות לכל מיני סוגים מה מומלץ לבחור שם?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  24. התקנתי היום את zonealram אבל כל פעם כשאני מתחבר לאינטרנט הוא מפעיל מחדש את המחשב סגרתי את התוכנה אבל עדין זה המשיך ורק שאחרי שמחקתי אותה זה הסתדר משהו יודע אולי איך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים