תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לתוכנה שחוסמת את הכניסה שלהם ולא תוכנה כמו ADWARE שמוחקת אותם או (שיא הדפיקות) מראה לי איזה SPYWARES כבר נכנסו לי למחשב. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בוקר טוב . אני צריך לקחת מספר סרטי DVD בעלי מבנה תקני , vobים , ולהמיר אותם למשהו שאפשר לעבוד איתו , בכמה שפחות אובדן איכות . עם איזו תוכנה ניתן לעשות זאת ? להוציא לAVI נקי לא מעשי , כי יתפוס יותתתררר מדי מקום , אבל לא צריכה להיות שום בעיה עד רמת 50 מגה לשנייה . הצעות , המלצות ? תודה , יאבל .
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
לא יודע מה קורה כאן - המחשב שלי השתגע אני לא יכול לעשות לחיצה ימנית על קבצים כדי לקבל תפריט מחיקה וכו' לא יכול להוציא להדפסה - כאילו שאין לי מדפסות בשני המיקרים המחשב ניתקע לי בדקתי בפרוסס > מצאתי SMSS וראיתי בגוגל שזה טרויאן ידוע מישהו היצליח לצאת מיזה ? בודאות ובאופן פשוט ? (TOOL) ? THX!
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם יש תוכנת בדיקה שבודקת את כל הרכיבים של הלוח אם שהכל תקין כמו שצריך ?? תודה, משה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, הורדתי גוגל כרום (אחלה תוכנה בינתיים, מהירה מאוד). בכל מקרה באתר המכללה (יוצר ע"י חברת ידעון) אני מקבל התראה על בעית safari (מצורף קובץ). תהיתי האם יש פתרון... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מאיפה צריך להוריד V על מנת שזה לא ימחק לי סיסמאות? -מצורפת תמונה להמחשה או שבכלל הסיסמאות נשמרות במקום אחר ואין לי מה לדאוג בקשר לזה שהם ימחקו לאחר שאני מריץ פעולות תחזוקה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי 2 בעיות בדפדפן הזה: 1) אם אני רוצה לראות דרכו כוננים פנימים בתוך המחשב ולא רק אינטרנט מה צריך להוסיף לו?.. (c:/blabla..) 2)חסר לו איזה משהו שניקרא adobe flash movie וכמעט בכל אתר הוא מראה לי שאני צריך להוריד אותו עלידי שורה כזאת למעלה שקופצת..אני עושה לו קבל והתקן ולא קורה כלום ..חיפשתי בגוגל ולא הבנתי בדיוק מה צריך להוריד..
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי תקייה נסתרת ואני רוצה לראות את הקבצים בפנים עכשיו אני עושה כלים - תצוגה - הראה תיקיות נסתרות - אישור וישר אחרי שאני לוחץ אישור זה לא מראה לי שום תקייה נסתרת וגם מבלגן את כל הסדר של התקיות ואז שאני נכנס שוב וזה מראה לי כאילו לא לחצתי על להראות תיקיות נסתרות איך מסדרים? תודה לכול מי שמוכן לעזור
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי אימיול של LIONETWORK 4.2 שאני מפעיל את התוכנה אז לוקח לו הרבה זמן להיתחבר... איך פותרים את הבעייה המעצבנת הזו? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום שלום משהו מעצבן קורה בזמן האחרון אצלי במחשב, אני מתקתק בויזואל סי עושה קומפייל, ולפעמים זה נתקע בקומפייל ולא נותן לעצור. הוא כותב לי שאם אני רוצה לעצור אז ללחוץ על STOP, אבל הסטופ לא מגיב, אותו דבר לגבי הבילד. בדקתי על קבצים אחרים וגם על קבצים שעבדו נקי לפני זה, ועכשיו הם עושים בעיות עם הקומפילציה. מה שמוזר שאני מריץ אותה תיקייה ופעם זה נתקע על קובץ אחד שאני עושה לו קומפייל, ופעם אחרת על קובץ אחר. הקטע שזה שזה קורה ממש הרבה.. וזה ממש מעצבן כל הזמן לעשות END PROCESS בTASK MANAGER.. הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש מדיסק אחר, אבל הבעיה נשארת. למישהו יש מושג? אני משתגע פה..
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס המחשב שואל אותי אם אני רוצה להיכנס למרות ה- Non Secured Items, ואני מאשר, ולאחר מכן הוא לא נותן לי להיכנס ו- Gmail רושם לי הודעה שזה בגלל שלא מאופשר לי ה- Cookies, אני גולש ב- IE7 הכי חדש מע' ההפעלה Win Xp מעודכנת לחודש אוגוסט... מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום רב,כל פעם שאני מנסה הלתקין משחק שמקובץ בקבצי ראר לא משנה איזה רשוומה לי השגיאה הבאה:volume is corrupt מה לעשות כדי לתקן את זה?התקנתי כבר שלושה פעמים ווינדוס ובדקתי את הקבצים במחשב אחר ושם זה כן עובד. הנה תמונה: http://img127.imageshack.us/img127/4341/38503361qi5hv5.jpg תודה רבה לעוזר/ים.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כותרת תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפוך קובץ וידאו לקובץ שמע בלבד לצורך עריכה האם זה אפשרי האם יש תוכנה לכך אודא אודא על התשובה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html הכי חדש שלהם ל XP משנת 2006 Release Date: November 2, 2006 לעומת VISTA DRIVERS שיצאו יותר חדשים Release Date: February 20, 2007 למשהו יש מושג למה לא מוציאים חדשים ל XP??
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט תמחשב רק רציתי לדעת איזה קבצים אני צריך לגבות באימיול (הגדרות קרדיטים וכו) יש לי Lionetwort eMule 5.3 אם זה משנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום כולם ! יש לי אופיס 2003 מותקן על המחשב, בגלל שכל המחשב שלי באנגלית הוא אוטמטית מתקין את האופיס ללא תמיכה במילון עברי מה שלא מאתר ומוצא שגיאות כתיב, אני מקליד מאוד מהר ויש פעמים שמתפספסת לי פה ושם אות וזה דיי בעייתי בלי הסימון האדום והמרגיז מתחת לאתר אותה, ניסיתי קצת לשחק בהגדרות ספליניג וגרמר והבנתי שאני צריך להוריד איזה קובץ מסויים או משהו בסגנון, אני אודה לכם אם תכווינו אותי לקובץ \ תאירו את עיניי לפיתרון בתודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ערב טוב מדליק פיירפוקס וממש ממש כל הלשוניות נעלמו, הבוקמרקס/פייל/הגדרות פשוט הכל נעלם , איך לעזאזל משחזרים את זה . תודה חייב לציין ששום דבר חריג לא קרה ולא עשיתי/שיניתי כלום.. תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכם, נדדתי בחודש האחרון במרחבי הרשת ואני מקווה מאוד שפה אוכל למצוא תשובה לפני הפירמוט הבלתי נמנע. לפני חודש הורדתי קובץ הפעלה שלא הייתי צריך להוריד ויותר גרוע מזה, התקנתי אותו. נדבקתי בטפיל הנודע לשמצה lop.com אך למזלי הצלחתי להיפטר ממנו אחרי סריקה של ADAWARE. חשבתי שבזה הסתיימה הפרשה אך דף הבית של הדפדפן עדיין הפנה כל הזמן לכתובת http://sfux.com/passthrough/index.html שפתחה פופ אפ תפריטי בתחתית המסך. הרצתי Spybot - Search & Destroy 1.1 Internet Sweeper Pro jv16 PowerTools אך כולו העלו חרס. בעזרת התוכנה האחרונה הבחנתי בתוכנה חשודה בשם התמים fdjhfkjdhfhk ברג'יסטרי אך גם אחרי שמחקתי אותה אני עדיין תקוע עם דף הבית וזה לא סוף הסיפור. נדהמתי לגלות שכאשר אני מתחבר ל-I…
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אז עשיתי פירמוט ויש לי שם אינטרנט אקספלורר 7 ואני לא מסתדר איתו אני רוצה להתקין את הישן יותר 6 ניראה לי איך אני מוחק אותו לגמרי ומתקין ישן כי זה לא נותן להתקין זה אומר לי שאני בא להתקין יש במחשב גירסה יותר חדשה תודה ( : אגב אין אותו בהסרה הוספה של תוכניות .
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום מבקש את עזרתכם במציאת תוכנה אשר בעצם משמשת כ-KVM Switch בין שני מחשבים צמודים, אך עם ערכת KVM אחת. אני מכיר את החלופה הפיסית - פשוט לקנות Switch שכזה, אך נתקלתי בכתבה הזו http://www.ifeel.co.il/page/3371 (אופציית החיבור הראשונה) וגיליתי שאפשר לעשות זאת אפילו דרך תוכנה, כאשר שני המחשבים מקושרים אך ורק ברשת או משהו כזה... העניין הוא שהתוכנה עליה המליצו בכתבה - לא קיימת יותר, ולא מצאתי דרך להוריד אותה. אשמח לשמוע עצתכם / המלצות לתוכנה שיכולה לעזור לי. תודה, חן.
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם PRODJ משנת 1998 שלא עובדת על הWINXP.... ניסיתי לשנות את הCOMPATIBILITY אך לא עזר...ניסיתי לחפש אולי עדכון באינטרנט אבל התוכנה כל כך ישנה שלא כתוב כלום עליה...:\ יש למישהו רעיון ? :
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
ואו כמה זמן לא הייתי כאן. שלום לכולם. ברצוני לדעת איך יוצרים לחצן פלאש שברגע שסימן העכבר עובר עליו נפתחים עוד כמה לחצנים שקשורים לנושא. משהו יכול לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
נכנסתי לאיזה אתר ופתאום עלתה לי הודעה שהCMD רוצה הרשאות מנהל, כמובן שביטלתי וזה קפץ שוב ושוב ושוב אבל לא אישרתי.. אחר כך האנטיוירוס של מייקרוסופט מצא משהו ומחק אותו ואמר לי לעשות ריסט ואז אין לי כל, יש לי X על האייקון בסרגל. חיפשתי פתרונות וקראתי להכנס למנהל התקנים ולמחוק את ההתקן ולעשות ריסט ואז הווינדוס יתקין אותו מחדש. שם גיליתי שכמעט הכל עם סימני קריאה, גם הכונן דיסקים ובדקתי והוא באמת לא מופיע תחת ה"מחשב שלי". ניסיתי לעשות את זה בכל זאת ולאחר ריסט זה באמת ניסה להתקין את ההתקנים מחדש אבל נכשל בכולם! מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האימיול שלי ( ספריית ה Temp וה Download ) מותקנות לי בדיסק אחר D ולא בדיסק של מערכת ההפעלה . האימיול היה בתהליך מתקדם של הורדה שנאלצתי להוריד Ghost על דיסק של מע' ההפעלה. לאחר הורדת האימג' נוכחתי לראות שגם ההורדה נעלמה למרות שוב שסיפריות האימיול ( temp ן download ) מוגדרות בדיסק פיזי אחר . למה תופעה זאת קרתה ? ואיך אפשר אולי לנסות להציל את מה שהיה בתהליך ההורדה ?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-