עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by R9800P2,

יש לי איי סי קיו גירסה 5.06 עכשיו שאני הולך לחברים שלי אני רואה שהם מדברים עם משהו אז הם רואים תמונה של אלו שהם מדברים איתם עכשיו יש לי 2000 משתמשים ואין אפילו תמונה אחת והרבה מי המשתמשים האלו יש אותם לחברים שלי ורואים אצלם תמונה אתם יודעם איפה שאני מדבר עם משהו אז בצד ימין בסוף בסוף יש תמונה שלי ויותר למעלה תמונה של משהו שאני מדבר עכשיו רק אצלי אין את זה אני לא יודע למהההה אז בבקשה תעזרו לי תודה. יש כאן משהו שיש לו בעיה בדיוק כמו שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=107664.0

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  2. גם כדי לראות מה התוכנה הכי מועדפת וגם כדי לעזור לאלה שמתלבטים (כמוני) במה לבחור. הצביעו והשפיעו. עריכה: הסקר ננעל. תודה על ההשתתפות.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  3. אם למשל אני חלק מרשת של הרבה מחשבים וההעלאה שלי די איטית (לא בגלל מגבלה של UPLOAD אלא בגלל שעוד מחשבים משתמשים במשאבים של הרשת) האם יש איזשהי תוכנה שתיתן למחשב שלי עדיפות ? תודה.

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by pssheba,

שלום, ברצוני להפעיל קבצי אנימציה שהועברו למחשב ממצלימת וידאו וןלהם סיומת 3gp. עם איזו תוכנה ניתן לצפות בקטעי האנימציה הללו? בעזרת איזו תוכנה אפשר להמירם ל mp3 ? ל avi? תודה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  5. בזמן האחרון קורה לי מדי פעם תופעה מוזרה ב-firefox. אני מקליד סימן ומודפס משהו אחר. למשל אני מקליד שטרודל @ ויוצא לי גירשיים " ולהיפך, כל ה- SHIFT+1-9 יוצא לא נכון. עם סגירת הדפדפן זה בד"כ מסתדר. מישהו נתקל??

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by ATT,

יש לי קובץ סיומת EISY ואני לא מוצא תוכנה להפעיל מבטיח שליחת משחקים קטלניים במתנה למי שישלח לי תוכנה או עזרה או שם תוכנה כדי להפעיל

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by asaf999,

מדוע כשאני מייבא סירטון לתוכנת WINDOWS MOVIE MAKER הוא משנה את ממדי הסירטון הסרט מאבד את הממדים שלו גם לאחר שמירת הקובץ

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  8. מישהו מכיר תוכנה שתסרוק לי את התוכנות במחשב ותגיד לי את המספר גירסא ותגיד לי מה החדשה ביותר שאפשר להשיג ומאיפה. אם מישהו מכיר אז שיגיד לי מאיפה להוריד. תודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by tintin,

יש לי את התוכנה הזאת שאמורה להפעיל משחקים ישנים על הWINDOWS. אני מנסה לשחק ב FULL THROTTLE אבל הוא מציג לי את המשחק בחלון קטן מאוד שאי אפשר להגדיל אותו לכל המסך. הסאונד בסדר, יש שם מלא הגדרות של הגראפיקה ואני לא יודע מה להגדיר כדי שזה ירוץ לי על מסך מלא. יש לי מסך dell 24" וכרטיס גראפי 8800gts win xp sp2 תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by idan1836,

אני רוצה לצרוב סרט VCD/SVCD עם התוכנה cyberlink powerpriducer אבל בעקרון שצורבים VCD אז הוא צורב לפי זמן ולא משנה כמה מגה הסרט. בתוכנה הזו הוא לא מתייחס לזמן אלא למשקל הסרט. מישהו יודע למה ? איך משנים את זה, אם אפשר ? תודה, ואם יש למישהו להמליץעל תוכנה טובה כדי לצרוב VCD עם תפריטים מקצועיים כאלו, אז שיציע לי. תודה!

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  11. שלום, אני כבר כמה ימים מחפש תוכנה דומה ל-ieSpell אך במקום לתקן שגיאות כתיב תהפוך את קיצורי המילים באנגלית כגון u, y, gr8 וכו' למילים האמתיות שהם you, why, great וכו' - יש חיה כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by mironm,

איזו תוכנה עדיפה ולמה???

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  13. הייתי רוצה לשים גאדג'ט של RSS בסיידבאר .. לראות עדכונים של כמה אתרים ניסיתי להוריד כל מיני דברים לא ממש הלך לי .. אם מישהו יכול להסביר קצת מה להוריד ואיך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by BedB0y,

איזה קבצים צריך? האם צריך תוכנה מיוחדת ליצור את הplugins? תודה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  15. אני מאמין (ומאוד מקווה) שלא מדובר כאן בבעיית חומרה כי במערכות הפעלה אחרות הכל עובד בסדר. זה קורה כל פעם שאני עושה Restart, ולפעמים גם כשאני עושה Shutdown אבל בעיקר Restart ואני לא מבין אחרי מה זה התחיל, לא זכור לי ששיניתי משהו במחשב חוץ מעדכונים אוטומטיים. ומה זה CLASSPNP.SYS מה הוא רוצה ממני? מפרט המחשב מערכת: Win7 Pro 32 לוח: Asus P5K-E מעבד: Q6600 @ 2.4 כ.מסך Nvidia 9500GT כ.קול: RME 9632 PCI

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  16. הייתה לי בעיה באקספלורר ולכן התקנתי אותו מחדש. מאז לינקים באאוטלוק אקספרס (6) לא עובדים. הם מסומנים כלינקים אבל כשאני לוחץ לא קורה כלום. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  17. התקנתי OUTLOOK והוא התחבר ל חשבון GMAIL שלי, ועשיתי כו כמה פעמים RECEIVE, אבל הוא לא מוריד הוגעות ישנות

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  18. eMuleCow 0.1 יותר טוב או פחות טוב מהאימיול הרגיל? והאימיול הזה הוא פרוץ?........(מקווה שלא)

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אחרי כבר 3 תארדים של חיפוש תוכנות טובות להקלטה בעזרת הכרטיס: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE אני מקווה למצוא סוף סוף תוכנה שתעבוד. ניסיתי את אלה windvd3 intervideo hometheater הכי חדש. sagetv GBPVR chris tv ועוד כמה... באף אחת מהתוכנות אני לא מצליח להקליט טוב. ובנתיים רק בתוכנה INTERVIDEO.... אני רואה ממש טוב וגם בלי דילאי גדול כזה כמו בCHRISTV וSAGETV. אם אפשר עזרה אני אשמח. תודה מראש אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. נ.ב אני מחפש שתיהיה אפשרות של לקבוע זמן הקלטה. נגיד בין השעות 21:00 ל23:00... תודע

20. Started by maverick,

יש לי בעיה עם התוכנה הזו כי, משום מה, היא חוסמת לי את רדיו וואלה. אני מקבל את החלון של הרדיו אבל לא שומע כלום. רק כאשר אני עושה disable אני שומע משהו. יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  21. Started by MotherShip,

בדרך כלל אני מוריד דרך ביטורנט אבל לפעמים יש צורך להוריד דרך אתרים כמו RAPIDSHARE וMEGAUPLOAD, ובכל פעם שזה קורה אני מתפתה להתקין מנהל הורדות כדי שאני לא אצטרך ללחוץ כל חצי שעה~שעה על הקישור להורד החלק הבא... בכל פעם שזה קורה יש לי בעיה שחוזרת על עצמה לא משנה באיזה מערכת הפעלה אני משתמש או באיזה מנהל הורדות אני משתמש- מנהל ההורדות קולט את הURL ומתחיל להוריד, תוך שניה ההורדה מסתיימת והקובץ שיירד שוקל כמה עשרות קילובייטים(הגודל משתנה מפעם לפעם) למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה ?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. Started by nisim_y,

אני מחפש תוכנה טובה שתאמץ את המחשב כמו PRIME 95 אבל לא אותה יש תוכנה אחרת גם טובה ואם אפשר גם מדריך אז עוד יותר טוב לא חייב עם תמונות

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by idoyi,

משחקים היו עושים לי בעיות אז מחקתי את הדרייבר היששן של הכרטיס מסך ושמתי חדש. עכשיו נראה לי שנפתרו ללי הבעיות אבל ה-Control Center לא עולה אז אין לי עכשיו אפרות לשלוט על החיבורים לטלויזיה ... ואני לא רוצה לחזור לדרייבר הישן מה עושים??? ד.א. באתר יש דף שמסביר על ה-Control Center והתקנתי את שני הדברים ששם ומשהו לא מסתדר לי וזה עדיין לא עובד תודה.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  24. שלום חיפשתי ברחבי האינטרנט KAZAA LITE ולא מצאתי ואז החלטתי (כמו אדיוט ) להוריד מהאתר שלהם את הגירסא האחרונה שפיזרה לי כמויות ענקיות של ספאם ותוכנות זבל במחשב הצלחתי למחוק את רובם אבל משום מה הKAZAA מסרבת להימחק וזו ההודעה: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  25. יש לי את הCDKEY אפשר עדיין לקבלו בחינם, אבל הבעיה היא שאני לא מוצא שום לינק, אני יודע שהתוכנה בונדלה עם הרבה מגזינים ודברים דומים. אז אם יש למישהו לינק או מוכן לשלוח לי זה כולה 20mb אני מאוד מאוד מאוד אודה לו.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים