תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, למי מכם שמשתמש באייטונס יש בטוח את הבעיה הזאת, אלבומים בלי אלבום ארט. בעיקרון אייטונס מעדכן את כל האלבומים שהוא מזהה אבל יש לי בספריה מלא אוספים, כך שאפילו אם השם של האמן והשיר נכון השם של האלבום הוא השם של האוסף. אני מחפש תוכנה שתסרוק את הספריית מוזיקה ותעדכן לכל הפחות את שם האלבום מהאינטרנט. אם יש משהו שגם מוריד את האלבום ארט זה עדיף. אני מצאתי tuneupmedia.com וזה נראה כאילו זה עובד, אבל הם רוצים יותר מדי כסף בשביל השירות הזה. אשמח לשמוע אם יש למישהו הצעות לתחליף הוגן לתוכנה זו. תודה מראש. iyc
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות בחדש.. בישן זה היה ב message archive, אבל אין יותר כזה דבר אני רואה.
-
מחפש בנרות תוכנת גיבוי (עדיף חינמית) לכונן קשיח חצוני. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעדכן באופן ידני או שהאנטי וירוס מנסה לעדכן אוטומטי אני מקבל את ההודעה: Sever Connection Failure ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים ואפילו ניסיתי גירסא שונה וזה עדיין עושה את זה ואני חייב לעדכן! מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם ומצטער על חוסר היידע, איך אני פותח קובץ בסיומת bin לדוגמה Warcraft 3 - Reign Of Chaos.Razor 1911.ShareReactor.bin אין לי מושג איך ניסיתי לפתוח עם winrar וכל מיני תוכנות ואני לא מצליח יש למישהו פתרון?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב, אז ככה.. התכוונתי לשאול בדיון על זה על keyboard shortcuts של Word שאתם מכירים ואכן פתחתי דיון כזה, אבל אז עלה במוחי רעיון מקורי במיוחד: חיפוש בגוגל.. אז בקיצור, במקום סתם למחוק את הדיון החלטתי - זאת מתוך אזרחות טובה - לעשות חסד עם הפורום ולפרסם פה את הרשימה (לפחות לינק לרשימה - זה ארוך מאוד). אני חושב שתמצאו את הפונקציות האלה יעילות מאוד אם אתם משתמשים ב-Microsoft Word לעתים תכופות וממש לא אוהבים להרים את היד מהמקלדת אל העכבר כל פעם שאתם רוצים לשנות משהו. אז בקיצור - להלן כדקלמן ולהלדקלמנן הרשימה: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290938 המשך שימוש נעים Vega
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איך סורקים פאבים של FTP? אני רוצה לחפש קבצים מאוד נדירים, ואני יודע שאפשר לסרוק דרך הדוס תווך מסויים של איי.פי של פאבים.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ,יש לי את התיקיה ואני לא מבין איך ואיפה להתקין את זה,מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
לאחרונה אני רוצה שמגיע לי כמויות גדולות של זבל לתיבה אני משתמש בoutlook והמסנן שם דיי שוות לתחת... יש איזה תוכנה טובה שפשוט תעיף את כל הזמן כי פשוט נמאס לי מפרסומות הסקס או פרסומות ויאגרה...
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני עם קספרסקי אנטי וירוס 7 ופיירפוקס בזמן גלישה טעינת הדפים לא מסתיימת, אם אני סוגר את קספרסקי הטעינה מהירה ומסתיימת כל הזמן. כשהייתי עם גירסה 6 הבעיה לא התרחשה. אני מניח שמשהו בהגדרות של קספרסקי גורם לבעיה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה משתמשים כדי לשחק היום משחקים ברשת ? כי ה all seeing eye לא עובד לי הוא לא מוריד לי עדכון מהשרת וכשאני נכנס יותר מאוחר זה גם לא מצליח להתחבר לשרת ולהתקין אותה. וגם האתר של התוכנה עצמה לא עובד (כנראה נפל או משהו כזה)... הצעות?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לאחר שחיפשתי קצת פה בפורום ראיתי שהרבה המליצו עליה הקיצר הורדתי את הגרסת pro (גרסת ניסיון) התקנתי והכל עכדיו ניסיתי להתחבר לאינטרנט ואיך שזה התחבר המכבה עשה ריסטרט בהתחלה לא הבנתי ממה זה קרה אבל בסוף הבנתי שזה מהתוכנה הזו ניסיתי להוריד את הדרגה של הפיררוואל של zonealrame והצלחתי להתחבר אבל כשנכנסתי לדפדפן הוא התכבה ניסיתי לסגור את התוכנה ולהתחבר לאינטרנט אבל שוב נכבה בסוף מחקתי אותה משהו יודע אולי איך לסדר את זה?? וזה הפיירוואל שאתם ממליצים עליו?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום , אני משתמש במירק להורדת כל מיני דברים (חוקיים חוקיים) ואני עובד עם אתרים שעושים בעזרתם חיפוש, אני לא בטוח שמותר לי לפרסם את שמם פה אז אני לא אפרסם העניין הוא שבאקספלורר, אחרי החיפוש, אני מקבל קישור, שעליו אני לוחץ, זה פותח לי את הסרבר והערוץ במירק ומה שנותר לי לעשות הוא CTRL+V כדי להעתיק את הפקודה שהוא הכניס אוטומאטית לזיכרון.... יש איזו דרך להוריד פלאג אין למוזילה כדי שהאתרים האלו יתפקדו כמו שצריך?? תודה...
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי בעיות קשות בהצגת עברית במחשב מערכת הפעלה XP+SP2 אני יכול לכתוב עברית אבל תצוגת העברית בשמות של שירים או קבצים לא עובדת ומוצגת כג'יבריש עצה :s05:
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת CAPTURE נוחה לצפייה בווידאו מתוך כניסת הCOMPOSITE. אני לא מחפש תוכנה לקידוד או לדברים בסגנון VIRTUAL DUB אלא משהו שאפשר בקלות לצפות איתו בFULL SCREEN בלי הגבלת דקות או דברים דומים. חרשתי הרבה בכל מיני DNLD.COM וTUCOWS אבל כולם לא פועלים או לא כל המסך או עם הגבלת זמן
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את נרו 5.5 מקורי (קיבלתי עם הצורב) עכשיו לבעיה ;D: כבר כמה ימים אני מנסה לצרוב קובץ מוזיקה אך ללא הצלחה בכל פעם אני מקבל הודעה שהוא רוצה שאני אשמור את זה כקובץ image במקום לצרוב כדיסק מוזיקה וגם כאשר אני אומר אוקי אז נעשה image ואז נצרוב אין לי את האפשרות לצריבת דיסק מקובץ image... חשוב לציין שכבר צרבתי דיסקים עם נרו פעם פשוט זה היה עם דמואים שלהם ועכשיו שיש לי את הדיסק המקורי אז מחקתי את הדמו שהיה לי והתקנתי את הדיסק... הצעות לפתרון הבעיה המטרידה יתקבלו בברכה... ;D
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לשדר במצלמת אינטנט נגיד לאזשהוא אתר ואני אביא לינק לכל מי שארצה כדי שהם יוכלו לראות אותי בלי חיבור ישיר בני לבינהם. איך אני יכול לעשות זאת? יש שירות כזה (בחינם)?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שנותנת סביבת עבודה של N95 שאני יוכל להפעיל דרכה יישומים שלו ללא פלאפון? לא מצאתי באף מקום..
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
עכשיו הסרתי את התוכנה הזו והוא כן מזהה, איך פותרים אזה?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
נחמקו לי הפרטישנים בWINDOWS XP הם היו בפורמט NTFS משהו מכיר תוכנה שתוכל להחזיר את ה MBR ולתקן את הנזק
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
שלום מכיר שלי מנסה לנגן קובץ מסוים הלינק כאן http://stream.realimpact.net/?file=realimpact/soundportraits/yiddish/gems/the_greedy_mother-entire.smil הוא רושם שצריך את התוכנה RealPlayer האם התוכנה חינמית או עולה כסף מישהו יודע איך אני מנגן את הקובץ ניסית לפתוח אותך דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER ולא הצלחתי למישהו יש פיתרון?
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
באמצע דפדוף יש לי תקיעות קטנות כאלה.... לא יודע למה זה זה מעצבן נורא... אני מגלגל עם הגלגלת של העכבר בפורום ויש לאגים קטנים כאלה........... גירסא אחרונה עם XP אחרון דרייברים אחרונים גם לך יש משהו דומה? אני פשוט הבחנתי בזה רק עכשיו.... כנראה שהיה לי את זה הרבה זמן אבל עכשיו זה פשוט מעצבן נורא... טנקס
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש למישהו את התוכנה הזאת והוא יודע איך להגדיר את הפיירוול הזה בשביל שלא יעשה מזהה נמוך? עריכה:זה בסדר,הסתדרתי בכך שביטלתי כלל שחוסם TCP/UDP ..עכשיו יש לי מזהה גבוה,אבל זה מסוכן שביטלתי את הכלל הזה? וד"א, אפשר להפעיל את חומת האש של XP בשילוב עם הקומודו?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-