עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Alexkmr,

:s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  2. שלום, לחברים של המשפחה יש לוח אם מחברת ASUS והדגם הוא P5RC-LA זהו הדגם, לאחר חיפושים כבדים באינטרנט ובאתר של החברה, אין זכר אפילו קטן ללוח, כמו כן, יש רק זכר באתר של HP לגבי המפרט הטכני של הלוח אם. אשמח מאוד באם מישהו מכיר, או שיש לו או התעסק עם לוח מדגם זה, היכן ניתן להוציא דרייבירם בשבילו. *** כמו כן, שאלה קטנה, מהו האימייל שאני יכול לפנות לחברת אסוס? מצאתי איך אבל על מנת לפנו תבאימייל צריך לבחור דגם לוח אם דגמים של זכרונות, זאת אומרת למלות שאלון על החומרה שיש במחשב ואז לכתבו מה הבעיה, כי זה חובה, הקטע הוא, שאין שם את הלוח אם הספציפי לכן מה הטעם לבחור דגם אחר ואז לכתוב שהבעהי בלוח אחר? או שיש להם אימייל חופשי שבו יתן לכתוב מהי הבעיה? אשמח ואודה לכם מאוד על העזרה שלכם.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by bariko,

שלום רב, צירפתי כאן את תוצאות הסריקה של ספייבוט שהתבצעה היום. מאחר שאני משתמש חדש בתוכנה, אשמח לקבל הכוונה לגבי התוצאות הללו. איזה מבין הבעיות שהתגלו ניתן להתעלם, ואיזה מהם צריך (ואפילו חייב) לאפשר לתוכנה לתקן? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by massinvallus,

איך סורקים פאבים של FTP? אני רוצה לחפש קבצים מאוד נדירים, ואני יודע שאפשר לסרוק דרך הדוס תווך מסויים של איי.פי של פאבים.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  5. היי, ברצוני לבדוק את תפקוד הקירור במחשב, לכן אני צריך תוכנה שתאמץ את ה CPU והזכרונות. תודה אופיר

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  6. למה הקבצים נשארו בתיקית ה temp איפה שהאימול מותקן ... אבל הם לא בתוכנה עצמה . מה לעשות !..

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by ilans68,

שלום לכולם התחלתי להשתמש ב live movie maker לווינדוס 7 ואני נתקל בבעיה מוזרה: קבצי וידאו (הן מסוג MOV והן m2ts) שצילמתי בעבר ועובדים מצוין בתוכנות אחרות, רצים במהירות גבוהה כשמוטענים ב movie maker. כשאני מעלה אותם לתוכנה במטרה לערוך אותם, ולוחץ play הקליפ מתחיל לנגן במהירות שנשמעת (ונראית...) כמו fast forward. גם בשמירת הקובץ בפורמט של wmv (לאחר שנערך ) אני מקבל קובץ שרץ במהירות גבוהה. מישהו נתקל בזה? פתרונות? תודה! אילן

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by omri_ro,

מחפש 'מה שכתוב בכותרת' כיוון שמשום מה היא מפסיקה לעבוד לי עם איזו תוכנה נחמדה שמצאתי ונראית לי די שימושית ולה לא מצאתי תחליף ראוי (4t tray minimizer)

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  9. היי כולם, הורדתי עכשיו אי-מיול ואני לא מבין מה צריך לעשות.... אני אלמצליחלהתחבר לשום שרת ובכלל אני לא מבין איך מתפעלים את התוכנההה... אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה או ישלח לי איזה אתר או מדריך שמבירים.. תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  10. האם בגירסאות החדשות, של בבילון ופיירפוקס, נפתרה בעיית התירגום, או שעדיין צריך לעבוד עם לשונית של אקספלורר כדי לתרגם כראוי?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. Started by wow,

התקנתי לאחרונה את הווינדוס מדיה פלייר בעיברית וכל הזמן שאני שומע בו שירים הוא תוקע לי את המחשב(דרך אגב יש לי XP PRO),הגירסה שהתקנתי היא לווינדוס שלי. אני גם לא רואה את התוכנה בהסרה\הוספה. יש לציין שכשאני שומע שירים בוויאמפ אז הכל בסדר. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  12. כאשר אני מריץ אתרים כמו יוטיוב זה עובד בסדר. אבל באתרים אחרים הפלאש נתקע בכל דפדפן על הנטבוק שלי איזה עצבים

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by Duke Of Luck,

שלום שוב אנשים עזרה ממש דחופה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מוריד סרט מהאינטרנט, אני רואה ביחד עם הסרט רקע בצבע ירוק ובסרטים שהורדתי לפני חודש רואים מעולה וזה כבר 5 סרטים אחרונים שהורדתי רואים עם המסך הירוק איך אפשר לסדר את זה?? מקווה שתעזרו לי מאוד בבקשה תודה רבה :spiny: Duke Of Luck

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  14. האם מישהו שמע על חיה כזאת שעובדת כמו שצריך? למען האמת מהחיפושים והבדיקות שעשיתי לא נראה לי שיש מוצר כזה כי זה פורמט סגור של קורל וכנראה שהם לא מאפשרים לשום תוכנה אחרת לקרוא את זה.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by adlanm,

בלי סיסמא ושם משתמש, בלי בלאגן כמה שיותר פשוטה

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנת Voice chat שאני אוכל להשתמש בה מתי שאני משחק במולטיפלייר, אני מחפש משהו מהיר וטוב שיתאים למטרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by crik,

האם יש תוכנת בדיקה שבודקת את כל הרכיבים של הלוח אם שהכל תקין כמו שצריך ?? תודה, משה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by p_q,

יש לי אימיול של LIONETWORK 4.2 שאני מפעיל את התוכנה אז לוקח לו הרבה זמן להיתחבר... איך פותרים את הבעייה המעצבנת הזו? תודה מראש...

19. Started by Sweet_Tooth,

??

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  20. האפשרות הזאת הייתה קיימת לי עוד מאז שהתקנתי את הפיירפוקס , אבל משום מה היא 'נעלמה'... איך מחזירים שוב את ההשלמה האוטומטית? תודה.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. שלום לכולם ! אני מנסה להוריד קובץ ואני מגיע לדף כזה (מצורפת תמונה) - אני מבין שאני אמור ללחוץ על אחת מהאופציות שכל אחת מהן היא פרסומת למוצר מסויים. הבעיה שכשאני לוחץ על אחת מהאופציות אני לא מגיע לשום סקר שבעקבותיו אני אמור להגיע למצב שבו אני יכול להוריד את הקובץ המבוקש. האם מישהו נתקל בדף שכזה? ואיך אני עובר את המשוכה הזו ומגיע להורדה של הקובץ? בתודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by giladbe,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם INTEL DG35EC התקנתי עליו מערכת הפעלה WIN XP התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם לוח האם אבל כרטיס הקול לא זוהה הורדתי דרייברים מעודכנים מINTEL ועדיין זה לא עזר התוכנה Unknown Device מראה שחסר Chip: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller לא מצאתי פתרון לבעיה זו האם יש למישהו רעיון ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by itaysk,

היי אני רוצה לפרמט תמחשב רק רציתי לדעת איזה קבצים אני צריך לגבות באימיול (הגדרות קרדיטים וכו) יש לי Lionetwort eMule 5.3 אם זה משנה. תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by aldema,

עוד חודשיים יש לאחותי בר מצווה ואני כנראה יערוך לה את הסרט בר מצווה מבחינת הווידאו עצמו.. הבעיה היא שהיא רצתה שיהיה בתחילת הסרט ובסיומו איזה סוג כזה של אנימציה ממוחשבת כזה עם השם שלה.. מישהו יודע איך לעשות את זה?. בסה"כ לא משהו מתוחכם ומסובך מדי.. תודה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.