תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן היום עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי nvidia geforce 220 gt לאחר הפעולה שום משחק לא עולה לי בטענה שהמחשב לא עומד בדרישות המינימליות להפעלת המשחק בנוסף כתוב בהודעה שהכרטיס מסך שלי לא תואם את הדרישה הבאה GPU: VRAM 128MB הדרייברים הם מהאתר של nvidia לתאריך 10/08/2010 האם נתקלתם בזה ויש לזה פתרון?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
איזה דריבר: כרטיס מסך שם הדרייבר (חברה): NVIDIA דגם: GeForce 8400 M GS סוג ה-WINDOWS: וויסטה 32Bit יש לי מחשב נייד של HP מדגם PAVILION DV6515EJ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי את ה-G700 של לוג'יטק ואני מנסה להתקין את התוכנה SetPoint לעכבר הזה בגרסא הכי עדכנית שלה לווינדווס 7 32 ביט. מצאתי את התוכנה דרך האתר של לוג'יטק וידאתי שהתוכנה תואמת למערכת ההפעלה שלי ולגרסא שלה (32 ביט) ואחרי שההתקנה מסתיימת התוכנה לא מותקנת על המחשב משום מה כאילו לא התקנתי את התוכנה בכלל. קראתי ברשת שזו בעיה מוכרת אבל אין לי שמץ של מושג איך לנסות לסדר את זה. הורדתי את התוכנה מכאן: http://www.logitech.com/en-us/428/7244?section=downloads
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה טובה יותר מ MEDIA PLAYER איזה אתם ממליצים לי? ???
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מתכוון לאפשרות שהווינדואז עושה שהמסך יכבה אחרי 10 דקות, עם איזה קובץ\פקודה אני עושה את זה ? כנ"ל לגבי כיבוי המחשב לגמרי
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ניסיתי כל מיני סורקים adawere ו spybot הם לא מצאו שום דבר מישהו יודע מה זה?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte 965P DS4 אני מנסה להתקין את הדרייבר ואז הוא מוציא לי בעיה: מה זה אומר? ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html הכי חדש שלהם ל XP משנת 2006 Release Date: November 2, 2006 לעומת VISTA DRIVERS שיצאו יותר חדשים Release Date: February 20, 2007 למשהו יש מושג למה לא מוציאים חדשים ל XP??
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, ובכן, בדיוק כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין בתוכנה שלוקחת קובץ AVI וקובץ כתוביות (SRT או SUB) והופכת אותו ל-DVD שניתן לנגן בכל נגן DVD אגב, זאת אינה חייבת להיות תוכנה חינמית, אני פשוט מעוניין בשם של תוכנה שעושה את מה שביקשתי (חיפושים העלו אחרי מספר תוכנות שממירות ל-DVD או משלבות כתוביות לסרט AVI, אבל לא תוכנה שעושה את שניהם בבת אחת) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אפשר לצרוב על דיסק DVD בגודל 4.7 קובץ ראר של 3 ג'יגה? כי אני מנסה בנרו וזה רושם שלא ניתן לצרוב את הקובץ בגלל שהוא מעל 2 ג'יגה ושאני ינסה להחליף אפשרות צריבה. אבל לא מוצא שום דבר מתאים. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום, האתר הזה-www.offernissim1.net/vb/index.php לא עולה לי כבר כמה ימים ובמחשבים אחרים הוא עובד מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
למשל יש לי אלבום של simon & gafunkel אז בתוך התיקיה השם של הקובץ זה למשל "110a_simon_and_garfunkel_-_homeward_bound-swe.mp3" אבל אם אני פותח את זה בוינאמפ זה כותב לי בתוך ווינאמפ את שם הקובץ בצורה ברורה כמו שאני רוצה שיהיה בתיקיה, במקרה הזה "Simon & Garfunkel - homeward bound" אני רוצה תוכנה שתעשה את זה בצורה שיטתית כלומר תיקח את שם השיר כמו שנפתח לי בווינאמפ ותשנה את שם הקובץ לזה עבור כמות גדולה שירים
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד גם עם IE7 וגם עם FF3 ובשניהם הדפדפן קורס. איך אני יכול להשיג את התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם התקנתי את SPLASH PRO בנוסף ל - BS Player, באיזה קודקים ה - SPLASH PRO ישתמש? או יותר נכון, איך אני בטוח שהוא ישתמש בחבילת קודקים שלו? ואם אני מסיר את ה-BS , אני מסיר גם את הקודקים המובנים שלו? חפרתי קצת... תודה בכל אופן !
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת באנטי וירוס Kasparsky: פתאום הופיעה לי את הסמל הזה למטה של המרכז אבטחה בצבע אדום עם איקס עליו ורשום לי בתוך ה Kasparsky הודעה באמצע למי שיש לו את זה: signatures are obsolete ובצבע אדום כאילו בעיה אם לוחצים על זה זה שואל אותי אם לעשות update ושאני עושה את זה זה נשאר ככה אותו דבר. ולפעמים הוא עוצר באמצע וכותב לי ככה: updaten is not required מישהו יודע מה עושים? תודה!!!
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הורדתי מלא אלבומים כאשר כולם בקובץ mp3 אחד גדול ביחד עם כל קובץ כזה הגיע קובץ cue ובתוכתו פירוט האורך של כל שיר ושיר איזה תוכנה מחלקת בחזרה את האלבום למספר שירים ?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי עברתי לפני כמה ימים לויסטה ומאז הBS PLAYER לא מצליח לתמוך ב5.1 בWMP הכל עובד מצויין ומזהה DTS וDD5.1 בלי בעיה רציתי לדעת אם יש תוכנה או דרך להשתמש בWMP עם תרגום מה שעוד חשוב זה שיהיה אפשר לשחק עם התרגום (אחורה קדימה) כי לא תמיד הוא מסונכרן נכון אני ממש ישמח לעזרה כי אני מה זה תקוע תודה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להמיר קלטת וידאו ישנה שצולמה במצלת JVC לפורמט דיגיטלי בר עריכה בפרימייר. מישהו יודע או יכול להכווין אותי לחנות שתעשה זאת בישבילי? מצרץ תמונה של הקלטת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן לחצתי כנראה בטעות על איזה מקש ומשום מה עכשיו YNET נראה אצלי ככה- בלי גרפיקה וגם הטקסט קצר נראה מוזר. ניסיתי לחפש משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי.... מישהו יודע לעזור בבקשה? *שאר האתרים עולים כרגיל
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי! אני מחפש דרך לצרוב קבצי AVI שיעבדו בDVD שקורא צרובים. חברים שלי אמרו לי שאפשר לעשות זאת איכשהו בNERO אך אני לא בטוח אם אפשר לעשות זאת בNERO EXPRESS אולי יש תוכנה שעוזרת עם זה או שהיא עושה ת'עבודה?.... ??? תודה לכל המגיבים מראש!!
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל Word כעבור מספר שניות הוא קורס מצ"ב צילומי מסך של הודעות השגיאה אשמח לרעיונות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה להבהיר תמונות בפוטושופ, אבל בלי שהאכת תרד להן מישו יכול להסביר לי איך? יש לי פוטושופ CS2 אם זה משנה..
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כיצד ניתן להתחבר לשתי חשבונות מסנגר לייב בו זמנית
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מישו יכול לארגן לי את התכונה שעושה וויפ לhd הספציפי הזה... תודהה ועוד שאלה מה קורה אחרי שעושים וייפ איך מתקינים הכל ?..כמו אחרי פירמוט רגיל? תודה על העזרה לכולם
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כותרת מבלבלת משהו, ולכן אסביר: בואו נסתכל על האודיו טראק של סרט. הבה נגדיר את הווליום שלו מ-0 (הנמוך ביותר) עד 100 (הגבוה ביותר). יש סרטים שברוב הזמן נמצאים על 0-20, ואילו בחלק מאוד קטן מהזמן (קטעי אקשן בעיקר, דוגמת יריית אקדח/מוזיקה) הם מגיעים ל 70-100. מה אני רוצה בעצם? ליצור איזשהו פלאגין/פילטר שחוסם את החלק העליון של הווליום (במקום להוריד את הווליום באופן גורף). למה אני אשתמש בזה? לניגון סרטי MKV בעיקר. תודה לעוזרים. נ.ב- אם בפורום הלא נכון- נא העבירו וסליחה, זה הכי קרוב שחשבתי עליו.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-