תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש תוכנה שתוכל לתת לי חיווי של מהירות המאוורר של הכרטיס מסך וטמפ של המעבד הגראפי. כמו כן נתונים כלליים על הכרטיס מסך תודה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לאחר התקנת SP2 אני לא מצליח להתקין את אופצית הפאקס (שבעבר כן היתה) מתחילה ההתקנה ובתהליך מתחיל להופיע האייקון של הפאקס אבל נעלם ולא מותקן כלום אציין שחיפשתי במאמרים של מיקרוסופט פתרונות ויש כמה עם קונסולת MMC ועדכון מסד נתוני האבטחה אבל ללא הועיל... גם שלחו לי עדכון ממיקרוסופט לאחר שביקשתי וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד כמה שידוע לי {ובדקתי את זה גם בהדרכה של מיקרוסופט } רק קובץ מוסיקה מפורמט WAV נטמע במצגת כל שאר הפורמטים רק מקושרים , כך שאם אני שולח מצגת במייל, שלה הוספתי קובץ מוסיקה שהוא לא WAV המוסיקה לא תשמע אפילו אם שמרתי את המצגת כ PPS ניסיתי לעבוד עם תוכנה שממירה MP3 ל WAV אבל הקבצים יצאו ענקיים!!!..... אז איך זה שאני מקבל מצגות מדהימות בליווי מוסיקה והן שוקלות פחות מ3 מגה???! אני מודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי בעניין.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי בעיה..... אני רוצה לצפות בקליפים הנמצאים באתרי אינטרנט, אבל אני יכול לראות אותם רק בלי סאונד מה הבעיה?!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אבקש עזרה דחופה במציאת פתרון לבעיה . נתקלתי ב adultfreindfinder וכד " גם כאשר השתמשתי ב spysweeper זה לא עוזר אנל לא יכול לתת לילדים לגלוש פשוט קופץ לי חומר זוועתי אם מישהו יכול לעזור העזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
1. משום מה מדי פעם מופיע לי ש X HAS ADD YOU TO HIS CONTACT LIST ואז מופיע איזה חלון שבו אני יכול לראות את הפרטים שלו, לעשות BLOCK או להוסיף לCONTACT LIST שלי. בשאלה היא, למה זה כזה מסובך, טאיפה אני קובע שלא כל אחד יוכל להוסיף אותי לרשימה שלו, אלא רק ב AUTHORIZATION שלי . . . כמו בגירסאות קודמות ? 2.ב STATUS יש ONLINE AWAY NA OCCUPIED וכו' . . . ולמטה יש ICQ STANDART ו INVOSOBOLE, עכשיו , נראה שאפשר להפעיך את כל המצבים שמקודם גם ב STANDART וגם ב INVISIBLE. שאלה: מה ההבדל בין STANDART ל INVISIBLE, ומי מהם זה ה INVISIBLE של ICQ 5.1 ?!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בטח הרבה מכירים שמבטלים הדפסה או שנדפקה ההדפסה מסיבות כאלו ואחרות,רוצים להדפיס משהו אחר ווינדוס לא נותן כי הוא "באמצע הדפסה" וכשנכנסים לתפריט ההדפסה ולוחצים בטל הוא לא מבטל את ההדפסה ורק כותב שהוא מוחק או משהו כזה,אפילו כיבוי המחשב והוצאת הכבלים של המדפסת לא עוזר,מישהו מכיר דרך שדרכה יהיה אפשר לבטל את ההדפסה בלי לשבור את הראש?
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ה BSPlayer קצת עושה לי בעיות על הויסטה ורציתי לדעת האם ישנה תוכנה ברמה שלה שתוכל להציג סרטים עםיכולת הוספת תרגומים בעברית? תוכנה פשוטה וקלה לתפעול.
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
זה בשביל חבר.. הוא שכח את הסיסמא.. יש לו אימייל אבל הוא שכח את התשובות לשאלות כשי לשחזר... מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הICQ החדש נכבה אחרי כמה זמן עם הודעת שגיאה של שלח אל תשלח... הוא גם נכבה אם שולחים כמה הודעות בבת אחת... ולמה אחרי כמה פעמים שאני מתנקת ומתחבר הוא רושם לי 30 דקות עד שאני יוכל להתחבר פעם הבאה?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
שיהיה 3D עם אפקטים טובים,ולא את השומר מסך של הדגים\אקווריום הנפוץ הזה,נמאס לי ממנו. עדיף אחד שיאמץ לי את הכ.מ (6600GT) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה הופיעה אצלי בעייה מעצבנת. כששולחים לי לינק במסנג'ר ואני לוחץ עליו זה נפתח לי באותו חלון אקספלורר פתוח, ולפעמים זה ממש בעייתי כי אני מאבד מידע חשוב ולפעמים אין דרך לחזור לדף הקודם שהייתי בו. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי את הגירסה הכי עדכנית של המסנג'ר, ולאחרונה הסרתי את אקספלורר 7 אחרי שהוא והמחשב שלי לא כ"כ הסתדרו ביחד (בעיקר בעיית איטיות). יש למישהו מושג איך אני מגדיר במסנג'ר שבלחיצת לינק, החלון ייפתח בכל מקרה בחלון אקספלורר חדש? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
נתחיל מההתחלה, מיד לאחר שיצא מדיה פלייר 11 (קצת אחרי שקניתי את המחשב הזה - במפרט) הורדתי את הגרסה הזו של מדיה פלייר והשתמשתי בה. צצו לי כמה בעיות איתה אז נאלצתי להסיר אותה והסתדרתי קצת בלעדיה אבל כרגע אני צריך אותה על המחשב שלי וכשאני מנסה להתקין אותה, יש בעיות, כבר חצי שנה. אז הנה התמונות: הנה אני מוריד את התוכנה: הנה הקובץ: הנה אני מנסה לפתוח את ההתקנה: הנה הודעת השגיאה שאני מקבל: הנה דף העזרה שאני מקבל אחרי שאני לוחץ על "פרטים": לחיצה על "מידע" או על הלינק שבא אחריו מביא אותי לדף ההורדות של המדיה פלייר: וזה לא פותר לי שום דבר. אני מאוד מקווה שמישהו יעזור לי עם זה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כשאני נכנס ל network ולוחץ על "רענן" כדיי לקבל רשימת האבים אז התוכנה כותבת לי hub list downloaded אבל הבעיה שאני לא רואה אר רשימת ההאבים. מישהו יודע איך אני פותר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר למדפסת PSC 1110 של HP. רק לא מהאתר שלהם כי יש בעיות עם ההורדות.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בסדר,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון,אבל בכל מקרה.... יש לי מדפסת משולבת של HP PSC 1110. ומשום מה אין לי דרייבר(אין לי מושג לאן הוא אבד). אני ניסיתי להשיג את הדרייבר מהאתר שלהם אבל כל פעם ההורדה מתפגרת(בעייה עם האתר). האם למישהוא יש מושג מאיזה מקור אלטרנתיבי אני יכול להשיג את הדרייבר?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
בדיסק של 3DS MAX יש ספריות של הדגמה, ובתוך הספריות האלה יש קבצים עם סיומת BIP. לפי מה שהבנתי הם מכילים תנועות/אנימציות מוכנות מראש. אבל איך משתמשים בהם במקס? אם אפשר לקבל הסבר מפורט זה יעזור לי מאוד. (לא מצאתי כלום בגוגל)
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני צריך קישורים טובים לגירסא עברית של שתי התוכנות האלה . תודה רבה לעוזרים,שבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת עם אילו תוכנות אני יוצר דמויות (וגם דברים אחרים) בתלת-מימד ונעות.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לחצתי ברשימת קשר איפשהו על DOCK RIGHT משהו כזה ומאז אני לא יכול לראות את הרשימה אין לי משוג איפה היא נעלמה לא מצליח לראות אותה למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
נגיד שיש לי על המחשב סרט SVCD בלי כתוביות אני רוצה להדביק לו כתוביות ואז לצרוב שיפעל ב DVD בבית ואני לא מוצא כתוביות ל SVCD אני רק מוצא ל XVID משהו כזה עכשיו אני גם צריך מדריך שיעזור לי להדביק את הכתוביות לצמיתות... השאלה היא אם אני יכול להצמיד כתוביות של XVID לSVCD ואם כן איך עושים זאת? אפשר פשוט רק להשים את הקובץ בתיקיה? הDVD יקרא את זה? יש לציין שיש לי בבית DVD פשוט אבל קורא VCD/SVCD מי זיכול להסביר לי אני אשמח ואני צריך גם מדריכים. צריך תשוות דחוף, תודה!
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי ביקש שאני אחפש לו תוכנה טובה לעריכת סרטים,כמובן שלא חינמית (אני אפילו לא מאמין שיש משהו שווה חינמי ) תקציב אין בעיה רק שלא יהיה גבוה מידיי המחיר (ממילא הוא גר בארה"ב אז יהיה לו זול שם ) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-