תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בפייר וואל של XP ואני ממש מרוצה ממנו, עכשיו נכנס לי וירוס למחשב שדפק לי אותו לגמרי הוירוס לבסוף נמחק אך השאיר איתו בעייה מוזרה ה security center של הוינדאוס מודיע לי שאין לי פיירוואל פעיל וכאשר אני בא להפעיל אותו (דרך לוח הבקרה - חומת האש של וינדאוס) הוא רושם לי: עקב בעייה לא מזוהה, אין ל- windows אפשרות להציג הגדרות חומת האש של Windows. וכל זה לאחר שחזור מערכת, סריקת וירוסים וטורגאנים עי symantec antivirus c וע"י windows defenfer ד"א יש לי win xp pro heb sp2 למישהו יש מושג מה הבעייה פה ואיך אני מסדר אותה ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב speed fan לשלוט על 2 מאוררים אבל בקרוב אני מוסיף עוד מאוררים אז אני מחפש תוכנה שאיתה אני אוכל לשלוט בהם
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בלי להרשם וכול השטויות האלו,רק רוצה תוכנה פשוטה עם ממשק נוח,שתראה לי את הנתונים של כ.מסך שלי,ובעיקר את הטמפרטורה שלו. אשמח לקבל תגובות.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
הכרטיס מסך: HD2900PRO התקנתי את הדרייבר : 8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746 שאר רכיבי החומרה במפרט שלי בצד. כשאני רוצה לפתוח אותו הוא לא נפתח, אחרי ההתקנה, עשיתי ריסט כמה פעמים, ועדיין התוכנה לא נפתחת. עזרה. עריכה - מעבד כפול ליבה של אינטל על WIN XP PRO אם זה חשוב.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מנסה לקרוא קובץ וידאו ובהתחלה הכל הולך כמו שצריך אבל אני מגיע לשלב מסויים שפשוט אין לי מושג איך ממשיכים מפה אני כולה רוצה ליראות את מטריצת התמונה של פריים מסויים למישהו יש מושג מה עושים? הנה מה שעשיתי בנתיים >> whos Name Size Bytes Class ans 1x1 921848 struct array mov 1x58 53459888 struct array Grand total is 54374518 elements using 54381736 bytes >> mov(1,50) ans = cdata: [480x640x3 uint8] colormap: [] >> mov = aviread('1.avi'); מפה אין לי מושג איך אני מסתכל בתוך ה-CDATA הזה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום .. מה המצב ?? תראו יש לי בעיה בוורד הוא מתקן לי את המילים באנגלית אבל בעברית הוא לא מתקן איך אני יכול לסדר את זה ?? תודהה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני רואה סרטונים ביוטוב אני רואה פסים לבנים על המסך ונעלמים.... עכשיו שאני מחליף לדרייבר ממש ישן זה לא קורה... רק בדרייברים החדשים.... של ATI 10/3 10/4 10/5 10/6 כל אלה זה קורה לי... אני לא מבין למה זה ... מישהו נתקל בזה? הנה לדוגמא בסרטון הזה יש לי בהתחלה אם מגדילים את המסך : http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related אני רואה פסים כאלה נעלמים ובאים...
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום .. אני רק התחלתי בתחום העריכה והצילום אוהב הרבה לצלם ובקרוב אקנה לי מצלמת וידאו כמו שצריך כי רק עכשיו אני עובד עם מצלמה דיגיטלית לבינתיים אמ.. ועכשיו אני וחברים שלי רוצים ליצור מיני סידרה כזאת דומה ל''עספור'' עכשיו מה שרציתי לדעת איך אני עושה פתיח שכזה שתוך כדי השמות ככה מופיעים עם הצילום ביחד לחתוך ולעשות הרבה צילומים אני יודע רק להשים ככה את השם עם פונט או גופן איך שקוראים לזה להשים אותו ככה בפתיח נגיד רואים אותי אז שיהיה כתוב רון ... מקווה שהבנתם ומקווה שתעזרו ליי.. (הינה הקליפ שאני מתכוון )תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לסנכרן בין 2 תקיות בצורה כזאת שלא יהיו לי קבצים כפולים .. הרעיון הוא שבשתי התקיות יש אותם קבצים (מוזיקה) ואני מוסיף כל הזמן עוד ועוד קבצים לאחת התיקיות .. האם יש תוכנה שיכולה לסנכרן בין שתי התיקיות ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים את הצורב של LG LG GSA-H44N אני פעם ראשונה מנסה לצרוב דיסק DATA ופעמיים זה נתקע הנרו פשוט עומד על סכום מסוים זה כבר הדיסק השני ניסיתי במהירות 8 ובמהירות 16 יש לי כמה סרטי MPG שאני פשוט מנסה לצרוב כDATA על דיסק DVD וכול פעם זה נתקע באיזשהו שלב! מה הבעיה?!
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי חשבון דוא"ל בנענע ואני רוצה לשאול האם ישנה אפשרות למשוך את הודעות הדוא"ל שמגיעות לי לשם לחשבון הדואל הרגיל שבו אני משתמש (חשבון של נטויזיון) כך שאני אוכל לקבל ולראות אל הדואל מבלי לפתוח כל פעם את התיבה בנענע. אני משתמש ב אופיס אאוטלוק 2003. אשמח לקבל הסבר איך לעשות את זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, נורטון כבד מדי בשבילי.... לכן החלטתי שאני עובר לאנטיוירוס אחר.... כל האנטיוירוסים שעולים כסף, כבדים (לרוב) ולכן אמנע משימוש באחד כזה.... לכן אני מחפש אנטיוירוס קטן, קל, חופשי ומומלץ על ידכם (כמובן שאני מעדיף לקבל המלצות מבעלי ניסיון....) אז שיהיה לכם המשך ערב פורה. ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר חדש, והאינטרנט עובד מצוין, גם לגלוש, גם מיילים גם טורנט וכד'... אבל המסנג'ר לא מתחבר, האם זה בעיה כללית במסנג'ר או אצלי ברשת?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
נסיתי את AVG וMSE ולא ממש התחברתי. מחפש אחד חינמי, איכותי שבאמת מגן ושלא צורך יותר מידי זכרון ומעבד. מבקש המלצה מניסיונכם. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למחשב שלי, אחרי 5 שניות בערך לא משנה מה אני עושה אם אני נכנס לתקיה או פשוט לא עושה כלום מופיעה לי ההודעה הבאה: זה התחיל לפני יומיים בערך........ניסיתי לבדוק אם זה קורה גם בסייפ מוד.....וגם שם זה קורה =\....... עשיתי שחזור מערכת וגם זה לא פתר את הבעיה............למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך מסדרים את זה? תודה לעונים![br]פורסם בתאריך: 27.04.2009 בשעה 17:06:52 ההודעה שמופיעה*:[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, בהתקנה יצרתי תיקיה לתוכנה בשם "hijackthis" בprogram file, בסיום ההתקנה , הרצתי את התוכנה ובחרתי באפשרות הראשונה " do sysrem scan and save log file" כדי שאני יכול לאחר מכן לנתח את הממצאים של התוכנה באתר לאחר שבחרתי את את האפשרות הראשונה קיבלתי הודעת שגיאה, ניסיתי להתקין מחדש הפעם אני לא מקבל את המסך הראשי אבל שאני בוחר באפשורות scan אני מקבל את ההודעה שוב, בתמונה שהעלתי, ניסיתי גם לפעול לפי ההודעה שקיבלתי הגעתי לתיקיה hosts אני פשוט לא יודע מה לעשות שם? http://www.siz.co.il/my/hymjmznn1zzd.jpg מישהו יודע איך אני מעלה את התמונה אני לא מצליח?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אנ מוריד קובץ עם יותר מ15000 משתפים וקצת יותר מ 1000 מפיצים. אין לי פיירוול. ואנטי וויריס (NAV2005) על מצב DISABLED. הפורט הפתוח הוא 49160, ניסיתי גם בין 7000ל7010 כמו שאמרו, זה לא עזר. בדקתי אותם דרך התוכנה והם טובים. התוכנה דלוקה כבר כמה שעות. ואני משתף במהירות של 13KB\S. כל מה שצריך להיות ירוק, ירוק. ובכל זאת המהירות שלההורדה לא עוברת את ה15KB\S, פעם אחת עברה את ה20 לכמה שניות אבל זהו כל השאר בין 4-15KB\S. מה עוד אני יכל לעשות כדי לשפר את המהירות? יש משהו ששכחתי?
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי 2 קבצי avi ואני רוצה לחבר אותם כדי לצרוב אותם על דיסק dvd אני מתכנן גם לשים להם תרגום ואני צריך את כל ההמלצות שלכם, איך להמיר? עם איזו תוכנה להמיר? ועוד תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעיה שבעליית המחשב, במקום אוטומטית להכנס ליוזר שלי, הוא נשאר במסך ה LOG IN ומבקש ממני לבחור כאילו איזה יוזר אני רוצה לפתוח במחשב (למרות שיש רק אחד, את שלי), זה התחיל לפני כמה ימים. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איך אפשר להעביר מסמך, מפורמט DJVU, לפורמט PDF/WORD? תודה!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Norton Ghost 2003 במצב DOS ליצירת קבצי Image. הבעיה שלי היא שה-Ghost לא מזהה את כל המחיצות בדיסק הקשיח. האם יש ל-Ghost איזושהיא מגבלה לגבי מספר המחיצות בהן הוא יכול לתמוך? במסך בו בוחרים מחיצה שממנה יווצר קובץ Image או אליה יותקן קובץ Image, כל הדיסקים הקשיחים במחשב מזוהים וניתן לבחור את ה-Primary Partitions או את ה-Logical Partitions, לפי הצורך. הבעיה היא בחלון הדו-שיח בו בוחרים את המיקום שבו ישמר קובץ ה-Image או המיקום שבו נמצא קובץ ה-Image שרוצים להתקין. בחלון הזה לא מופיעות כל המחיצות בדיסקים הקשיחים שלי, אלא רק חמישה מחיצות שמוגדרות כ-Primary Partition. כל המחיצות שמוגדרות כ-Logical Partition לא מופיעות. משמעות הדבר היא שאני לא יכול לטעון קבצי Image מתוך …
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן. קניתי DVB לצורך קליטה של שידורי עידן פלוס דרך המחשב. הדיסק שהגיע לי לא עובד, ניסיתי את גוגל אבל לא מצאתי משהו שעובד חוץ מכל מיני וירוסים או תוכנות שדפקו לי את הדפדפן עם פרסומות קופצות משום מקום. אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שלום לאחר שהתקנתי את כרטיס המסך, (והוא גם אתקין משהו שנקרא hdmi audio driver) לא שמעתי ברמקולים הימני קדמי והשמאלי קדמי. הסרתי את ההתקנה והתקנתי את הדרייברים מחדש (מהדיסק של לוח האם) וכעת איני שומע בכלל בכל הרמקולים. (יש לי 5.1) כשניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס קול מהאתר של אסוס (יש לי לוח P5Q PRO) קובץ ההתקנה נותן לי הודעה does not support this operaing system: WNT_5.1P ?? אני על XP SP3
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-