תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי עכשיו DVD למחשב. רציתי לדעת אם עדיין כמו פעם ה"אזור" של הDVD נתקע אחרי כמה שימושים ואם כן מה עושים בשביל שזה לא יקרה? דבר שני רציתי לדעת מה הנגן הכי טוב לצפיה בDVD או שפשוט עדיף להשתמש בWMP11 או בBSplayer שאני כבר משתמש בו לצפיה בסרטים על המחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפורום אבל היתי רוצה לדעת אם יש תוכנה כזאת שרושמת [LOG] או משהו כול דבר שעושים במחשב. כי אמא שלי ואחותי מתעסקים לי במחשב. :cwm10:
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום חברים תעזרו לי בבקשה אני שרטטתי שרטוט בVISIO ואני רוצה להפוך את שרטוט מVISIO לAUTOCAD אך אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
הממ טוב אחרי שלא הצלחתי לפתור את ה memory lack עם FF עברתי ל Maxthon ונתקלתי בבעיה. כאשר נפתח פופ אפ חדש הוא נפתח בתוך חלון האב והוא מוגבל בגודל של החלון איך ניתן לבטל את זה? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
ניסיתי דרך TuneUp Utilities 2007 אבל,אחרי שאני מוחק בה כמה סטארטאפים הם מופיעים שוב. המלצות?
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני זוכר שיש איה שמזהו בסגנון Pisa אבל לא מצאתי..
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום רב, איך צורבים קובץ ISO לדיסק 700 מגה CD-R? האם כקובץ DATA? תוכנת הצריבה היא Nero 6.6 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
את פנדה התקנתי לפני שנה בערך והיא היתה פשוט גרועה. המליצו לי על NOD ,רכשתי אותה וגם היא לא הצליחה לגבור על וירוסים באופן מוחלט. עכשיו אני מתקין את תוכנה חימית שהמליץ לי חבר טוב: http://www.download.com/Avast-Home-Edition/3000-2239_4-10634953.html?tag=lst-0-2 מה אתם אומרים? יש אחרות מומלצות?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום =] יש לי בעיה שטותית אך חיונית מאוד בשבילי אני עשיתי שטורנטים ירדו אוט'.. ומי שמכיר ויודע בTL צריך את הטורנטים האלו עלמנת לזייף, איך אני מבטל את זה שהם ירדו ויפתחו בביטקומט באופן אוט'? תודה =]
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
פעלתי על פי כל ההמלצות כאן באתר http://www.tweakguides.com/ATICAT_9.html בסוף יצא שכשאני מפעיל את המשחק ספילנטר סל-סוכן כפול אני מקבל שגיאה. משחקים אחרים לא. מישהו נתקל בבעיה/מבין את משמעות השגיאה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://img245.imageshack.us/img245/1342/86924654hx8.jpg כל הזמן זה קופץ וזה לא מפסיק גם אחרי שעשיתי הפעלה מחדש למחשב מישהו יודע איך להפסיק את זה???? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי בעיה בFF: עד עכשיו לא היו לי קישוריות (סימניות) עכשיו רציתי לעשות אז לחצתי בשורת טפריתים למעלה לחץ ימני וסימנתי בv סרגל כלים סימניות. ופתאום כל דף שאני נמצא בו הוא מרצד אם אני מוריד את הV מהסרגל סימניות הזה אז הדף לא מרצד. מה גם שבסרגל סימניות אין שום לינק למרות שהוספתי
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
רציתי לדעת, יש גם תיקון למעבדי אינטל כפולי ליבה או רק לAMD? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי..
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני צריך ת'דרייבר לALi PCI M2559 Bus Master IDE Controller ושיהיה גרסה 5.2 תודה רבהה
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
מכירים את זה שכשאתם כותבים משהו, מסמנים אותו, וכותבים משהו אחר, אז המשהו הראשון נעלם ומופיע המשהו החדש במקום? אז אצלי בוורד זה נעלם- פתאום (ולא זכור לי שעשיתי שינוי מיוחד בהגדרות בזמן האחרון...) אם אני מסמן את המשהו הראשון וכותב משהו חדש, אז הסמן קופץ אוטומטית לתחילת המשהו המסומן ולא מוחק את המשהו הראשון! איך אני מחזיר את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני זקוק לחבילת קודקים לווינדוס 98 שתכלול הרבה קודקים (AVI, XVID,DIVX וכו'). תתפלו יש אנשים שמתשמשים בזה, טוב נו כשהמחשב בן 7 הוא לא בדיוק יכול להחזיק XP.
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מצאתי באתר של מיקרוסופט סקריפט נחמד שעושה את הפעולה ועשיתי שיעלה עם הפעלת המחשב. הכל טוב ויפה אבל הסיבה העיקרית שרציתי Num Lock דולק עם הפעלת המחשב היא בשביל שאני יוכל להקליד סיסמה ולהתחבר למשתמש אבל הסקריפט עולה רק לאחר ההתחברות למשתמש. יש דרך לעשותשזה יעלה לפני ההתחברות למשתמש ? יש לי XP Pro SP2.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם הם ape אלה קבציי מוזיקה קלאסית ..אני כל כך רוצה לשמוע העם קיימת תוכנה פשוטה שתעביר לי אותם לה mp3 ...כל התוכנות שנתקלתי בהם רוצות את כספי . וזה כבר משבוע שעבר .. תודה לכם שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הבאתי לחבר את ה-IP שלי ובצורה כלשהי הוא הצליח לחדור לי למחשב ולעשות כל מיני שטויות - העלמת כפתור ההתחל, הביא לי את הסיסמא של האינטרנט ושל ה-ICQ וכו'. לא ממש מעניין אותי איך הוא עשה את זה, מה שמעניין אותי זה שיטה כלשהי לחסום אותו (וכל עבריין מקלדת אחר) מלחדור למחשב שלי. * זה לא רלוונטי שהבאתי לו את ה-IP, מכיוון שבפעם הבאה אני לא אביא. הכל היה לצורכי בדיקה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מסדר שהשומר מסך לא יופיע באמצע הסרט איך לתת לוינדוס לדעת שפועל סרט הבעיה ב ויסטה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב כף-יד למחשב הנייח ע"י כבל USB. והמחשב מזהה אותו ככרטיס רשת. התקנתי ActiveSync 4.1 כרגע. אחרי שהתקנתי את הגרסא החדשה (4.5) שלא פתרה את הבעיה. מה הבעיה שלו? והכי חשוב איך אני מסדר את זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני בדיוק רוצה לפרמט אתה מחשב שלי שבו יש את הלוח אם: Intel D845PEBT2 כדי שיהיה אפשר לפרמט את הלוח אם הזה צריך ללחוץ F6 ואז להכניס דיסקט : Serial ATA RAID. שבלעדיו הדיסק של ווינדוס לא מזהה את הHD. טוב אני ממשיך והוא שואל אותי אם אני רוצה Raid \ NonRaid. עשיתי Non והוא מתחיל לחשוב והוא רושם לי: File si3112.sys cause an unexpected error(4096) at line 2108 in d:\xpsp1\base\boot\setup\oemdisk.c.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כן אני יודע שהבקשה שלי מוזרה, אני בטוח שיש כזה דבר. פשוט בארץ אנשים מחפשים תירגום לעברית מאנגלית או שפות פופולריות יותר. כרגע השפה הכי חשובה לי לתרגום היא טורקית לאנגלית, או טורקית לעברית. מי שימצא יקבל פרס ישראל
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נתקלתי בבעיה של התקנת SYSTEM MECHANIC PRO 7. כשהתקנתי אותו, אז רציתי לבדוק אם הקוד מהגרסה 6 יעבוד. לצערי הוא לא עבד, וגם התוכנה לא עובדת. כשאני מנסה להתקין אותה, אז כבר על ההתחלה מופיע לי שהקוד הוא לא נכון ויש לי אפשרות או להכניס חדש (התקף) או לצאת מההתקנה. וזה לא נותן לי אפילו להתקין אותה כגרסה זמנית. אחרי שפרמטתי את ה-C והתקנתי מחדש את ה-WIN XP PRO זה לא עזר. כלומר ברגע שאני נכנס לקובץ התקנה ומנסה להתקין את התוכנה, שוב מופיע לי את אותה ההודעה. איך אני יכול למצוא איפה נמצא הREGESTRY שלה או מה שזה לא יהיה, בשביל להסיר ולהתקין את התוכנה לפחות כגרסה זמנית?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
פעם היו לי המקודדים של K-LITE ואז ניגנתי את הטריילר של GTA4 והיה כהה מדי וחשוך אז התקנתי את חבילת המקודדים CCCP שאכן עזרה והבהירה את הסרט ובאמת לא היו שום בעיות. אתמול ראיתי סרט והכל היה סבבה כרגיל, והיום אני בא לראות סרט והמצב עוד פעם חזר להיות איך שהוא- סרטים כהים וחשוכים. ישר מחקתי את הCCCP והתקנתי שוב אבל לא עזר, הורדתי VLC גם אותו הדבר (למרות שהוא משתמש בקודקים משלו), מחקתי כל קודק שהיה לי על המחשב ולאחר הפעלה מחדש הפעלתי את הטריילר של GTA4 ועדיין רואים ככה (למרות שאין שום קודק על המחשב). מה שהכי ממוזר פה, הנגן היחיד שמנגן את הסרט בהיר וטוב זה מדיה פלייר קלאסיק (זה שבא עם הCCCP). מה עושים ? נ.ב. שכחתי לציין ששום דבר לא הותקן מאתמול אז שום תוכנה אחרת לא קשורה לזה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-