תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי! כיצד אני צורב קבצי DVD בנרו אקספרס 6 שיעלה בDVD ביתי? תודה
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד אני מחפש תוכנה שיכולה לאתר לי רשתות אל חוטיות בעזרת הWIFI ואם אפשר גם לדעת את המרחק תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לפי איך שאתם רואים בחתימה שלי של הפורשה בצד יש את התצבע הלבן, איך אני חותך אותו כך שמה שיהיה במקום הלבן זה הצבע של הפורום, כלומר ללא צבע?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי חברים, אני קונה בקרוב מסך LCD 24 אינ'ץ. אני לא רוצה לשבת קרוב מאוד למסך כשאני רוצה לקרוא באתרי אינטרנט. הרזולוציה של המסך מאוד גבוהה והכל רואים בקטן. כמובן שאפשר להגדיל את גודל אותיות הDPI אבל זה לא משפיע על הגופנים בדפדפן. אם מגדילים את הגופנים בדפדפן עצמו זה הורס את הדף וגם מגדיל רק את האותיות ולא את הדף עצמו. האם אתה יודעים בכל זאת על אפשרות כזאת של הגדלת דף האינטרנט עצמו? במקום 100 אחוז למשל ל130אחוז או יותר? ומה אין תוכנה שיכולה לעשות את זה, אולי פיירפוקס? אולי אינטרנט אקספלורר 7? אם אני לא רוצה לשבת ממש קרוב למסך? ואם הראייה שלי לא בידיוק 6\6 אלא טיפה יותר? לא רוצה להיות עם משקפיים כל היום. וכמובן שאני לא רוצה להקטין את הרזולוציה של המסך שזה יגרום לו לאבד מהא…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה שאני יוכל להקליט שידורים מהכרטיס TV שלי ושיהיה סנכרון בין קול ותמונה מה שאין לי בתוכנה עכשיו winpvr תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אני בד"כ מפעיל את msconfig כך: התחל-הפעלה-msconfig-אישור כשאני מנסה לעשות את זה בשבוע האחרון אחרי לחיצת אישור לא קורה כלום גם כשאני עושה את זה ממנהל המשימות אני צריך את הmsconfig ולא שום תוכנה אחרת שאר פרטים OS: WIN xp pro sp2 כל העדכונים english אבל עובד עם mui של עברית מפרט <--- תודה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לגיד לי מה למחוק ? Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 21:26:17, on 03/05/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\ThinkPad\ConnectUtilities\AcPrfMgrSvc.exe C:\Program File…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אשמח לקרוא חוות דעת על המערכת ועל היתרונות שלה ברמת המשתמש של חברים כאן . לפני כמה שנים ניסיתי את REDHAT ואני רק זוכר שעות של סבל וסיוט מתמשך. אומרים שהיום דברים השתנו,האמנם? יש פה לינק לסירטון הדמיה והשוואה בין לינוקס לויסטה,אני בטוח שהקצינו ביכולות של לינוקס. http://www.woot.co.il/2007/04/29/%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a9%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%94-%d7%91%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%99%d7%a1
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קניתי לפטופ Lenovo N100 עם ויסטה פרימיום הtouchpad משגע אותי, כאשר החץ נמצא בנקודה כלשהי ואני מנסה להזיז אותו לפעמים הוא חושב שביצעתי לחיצה ומבצע לחיצה. איך אפשר להוריד מהרגישות של הclicks על הpad או איך מבטלים לחלוטין של ביצוע לחיצה על ה pad?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
עשיתי טעות גדולה ולא שמתי לב ומחקתי חלקית כמות גדולה של קבצים ( רובם וידאו ) אומנם לחצתי על ביטול באמצע אבל זה לא עזר . המבנה של התיקיות הוא כזה,בתוך מחיצה שנקראת V ישנה תיקייה שנקראת MOVIES ובתוכה ישנן תיקיות עם שמות סרטים כשקובצי הוידאו נמצאים כל אחד בתיקייה של שם הסרט,המחיקה התבצעה על תיקיית MOVIES וכתוצאה מכך נמחקו הרבה תת תיקיות שאותן אני מעוניין לשחזר. המחיקה התבצעה לפני כמה דקות ולא בוצעה מאז שום פעולה באותה מחיצה והמחשב לא כובה. מה שאני מבקש זה המלצה דחופה לתוכנה שנחשבת להכי טובה ומקצועית ( לא משנה חינם או בתשלום ). תודה.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
צריך המלצה לחבילת codec, שתומכת תמיכה מלאה בכול הפורמטים.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי GIF ואני רוצה להפוך אותם לקובץ PDF מישהו יודע איך?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
והם סתם חופרים עם העזרה הנדיבה שלהם ' תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר אתמול אני מחפש את התוכנה בשבילו שאני יוכל לסנכרן למחשב ולהעביר תתמונות או להעביר מוזיקה ייש לי את הכבל בשבילו רק אני צריך תתוכנה אפשר בבקשה עזרה עם זה תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
בדו"ח שגיאה הוא כותב: flash9c.ocx אני מניח שזה קשור לפלאש ולכן התקנתי מחדש, אך הבעיה נמשכת. איך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, האנטיוירוס שלי מציק לי לגבי יישום שנקרא Inegrator (נמצא בC:\WINDOWS), והוא מסווג אותו כKeylogger. הבנתי שזה סוג של תוכנה שמתעדת את קלט המקלדת... שזה לא יכול להיות טוב. עשיתי Terminate כמה פעמים אבל זה חוזר על עצמו. הייתי מוחק אותו אבל אני לא יודע מה היישום הזה עושה... אז האם למחוק אותו, ואם לא איך אני נפתר מהמטרד הזה (האנטיווירוס לא מוכן לקבל אותו)?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
פעם הייתי משתמש ב-IE, אבל עיצבן אותי שהוא היה תופס כ-80MB מה-PAGE FILE. עברתי ל-FF. היום ה-FF תופס לי למעלה מ-100MB (לרוב 120) מה-PAGE FILE וטוחן לי את המעבד בגלל שלוקח לו יותר זמן להעלות דפים (לרוב הוא נתקע בהעלאת פירסומות). בגלל זה אני מידי פעם מפעיל מחדש את ה-FF. אין לי יותר מידי ADD ONS, מה גם שזה לא מסביר את תופעת טחינת המעבד. אני לא יכול לחזור ל-IE. מה לעשות, התרגלתי... למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר של EDIMAX ופתחתי את הפורטים לפי המדריך ועדיין יש לי אייקון אדום בתוכנה שאומר לי שאני צריך לנחליף פורט כי הפורט הזה חסום יש לי גם פירוואל של הווינדוס (ויסטה) אבל אישרתי שם את התוכנה מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור בבקשה להוריד ventrilo 2.1 אם בבקשה מישהו יכול להביא לי קישור או משהו
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, בפיירפוקס, הסרטונים ב YOUTUBE עובדים לי, אבל אין בהם קול... מה הבעיה יש לכם מושג? תודה לעוזרים.. (המוסיקה במחשב עובדת לי רגיל כמו שצריך..)
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה בבקשה..... אני משתמש ותיק כבר בפייר פוקס ובחיים לא עשה לי בעיות ואני ממש מרוצה ממנו . כאשר התקנתי אותו על הנייד ובמערכת הפעלה ויסטה פתאום כל דף אינטרנט שאני פותח קופץ לי ממש זז למעלה למטה ...יש למישהו מושג אולי זה בגלל איזשהו תוסף או הגדרה ?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו שמע עליה? הבנתי שזה תורם את המחשב שלך לעזור למדע לגילוי תרופות למחלת הסרטן וכאלה....מישהו יכול לתת לי הסבר מה זה בדיוק? כלומר איך זה עובד? והכי חשוב לי...כמה זה משפיע על המחשב? כלומר זה עובד חלק מהיום? רק בלילה? בקיצור אם מישהו יוכל לתת לי הסבר על זה אני יודה לו כי אין לי בעיה לעזור...יש לי מחשב חזק בלי עין הרע ולא יזיק לו לעשות דברים מועילים בזמן שהוא סתם נח
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש מוד חדש של אימיול שיחליף את מה שיש לי עכשיו(TLN). מישהו מכיר חיה כזאת? לא אכפת לי להעלות במהירות גבוהה- יש לי עד 64 ק"ב העלאה. או שעדיף בכלל את האימיול הרשמי והמוכר ? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אוקי תקשיבו משגע אותי... לפני זה יש לציין שאני משתמש בwindows vista ultimate האנטי וירוס לא מוכן להפעיל לי סקאנים והוא לא מוכן לעשות לי update אין לי מושג מה לעשות.... זה אנטי וירוס תומך vista Symantec Antivirus V.10.2 Build#276 בבקשה עזרה ואם אתם לא יודעים תנו לי שם של גירסאת אנטי וירוס טובה שאני יכול להשתמש בה על ויסטה תודה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-