תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כיצד אפשר ליצור חבילה של תוספי פיירפוקס מאלו הקיימים אצלי
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ביצעתי התקנה של home win7 עם התוספות הבסיסיות שצריך. האם הגיבוי ושחזור שמייקרוסופט מציעים הוא טוב. אודה לקבלת המלצות על תוכנות אחרות חנימיות ליצירת Image/גיבוי.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי פה את העבודת שורשים שלי שעוד רשמתי אותה בQTEXT 5 הישן והמוכר לדוס (זה עם המסך הכחול) עכשיו יש לי גם את הQTEXT עצמו רק אי אפשר לפתוח אותו על הWINDOWS XP. אח שלי צריך אותה דיי דחוף... השאלה שלי, האם יש איזו שהיא תוכנה שהופכת את הפורמט המיושן של הQTEXT הזה לפורמט מוכר כמו RTF למשל (או אפילו TXT יספיק...) תודה, מקווה שלמישהו יש תשובה לדבר הזה...
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אתם יכולים להסביר לי איך אני משנה את ההגדרות שאני יוכל לצרוב מעל 700MB? תודה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התקנתי היום את zonealram אבל כל פעם כשאני מתחבר לאינטרנט הוא מפעיל מחדש את המחשב סגרתי את התוכנה אבל עדין זה המשיך ורק שאחרי שמחקתי אותה זה הסתדר משהו יודע אולי איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כן, זה שוב אני, ועוד יגון אזוראוס... יום בהיר אחד, בלי שום סיבה, עשיתי סידינג לקובץ מסוים על 15 קילו (המגבלה שלי), אבל פתאום הוא ירד לאפס ומאז לא זז. ניסיתי בתפריט ההגבלות 999, 0, 5 - שום דבר לא עוזר. מה לעשות? אני משתמש באזוראוס + ג'אבה האחרונים, ופלאגינים SafePeer, AutoSpeed, AutoDirectorySeeder, Extra Seeding Columms. אגב - מהי חבילת האינטרנט המהירה ביותר שמציעים היום בארץ? (גם בהורדה וגם בהעלאה). תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
[glow=red,2,300][/glow][shadow=red,left][/shadow][move][/move] תקשיבו אני ממש מבקש אם אתם יכולים בבקשה לעזור מאיפה אני מוריד תוכנה לזיוף אישור של קפ"ח ומכבי וכו' הבנתם זה חש :s07 :וב כול עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
סרט שאני רוצה לגבות - המקור עשה לי בעיה של CRC בקריעה בDVD SHRINK, ולא עזר כמה שניקיתי אותו. יש לציין שהוא עבד 100% על המכשיר הביתי. אז הורדתי את DVD DECRYPTER וקרעתי אותו לדיסק הקשיח - הוא יושב לי עכשיו על הדיסק, אחרי קריעה עם אפס טעויות. אני חייב לציין שהוא (הקבצים על הדיסק הקשיח) גם מתנגן יופי על WINDVD. כלומר, הקבצים קרועים, על הדיסק הקשיח, ותקינים - אבל תופסים 7GB. DVD SHRINK עדיין לא מוכן לקבל את הקבצים - כשאני מעלה את התיקייה שבה קבצי הסרט, הוא נותן לי את השגיאה המצורפת. בהגעה ידנית לתיקייה דרך הבראוזר שבאופציית REAUTHOR הוא מציג את כל הקבצים האחרים, אך לא את קבצי הסרט! יש תוכנה אחרת שתיתן לי להתאים את הסרט לדיסק בודד? לא בא לי להוציא 20 שקל על מדיה 8.7. כבר יותר …
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התוכנה מנדנדת לי לחדש את האנטי וירוס והבעיה שצריך לזה איזשהי סיסמא, איך אני משיג אותה? הינה החלון:
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך תוכנה שתפתח קבצי 7Z WINRAR לא עוזר ולא WINACE ולא WINZIP מה אני יכול לעשות בבקשה תמליצו לי איזו תוכנה להישתמש ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני פותח קובץ עם הסיומת lcd? ניסיתי בDAEMON TOOLS ולא הצלחתי לפתוח...
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה שמפריעה לי מאד. כמעט כל סרטי הוידיאו שאני רואה, קורה בהם תופעה מוזרה. באיזשהו שלב, אני רואה שהקול לא תואם לסרטון. ז"א, אני רואה את האנשים מדברים משהו, ואני שומע את מה שהם מדברים, אבל שניה לפני כן (או אחרי כן) זה כאילו שהוידיאו מאט בזמן שהקול פועל כמו שצריך. בדקתי עם אחרים על הסרטונים שלי, זה לא קורה. רק אצלי.. מישהו יודע מה עושים עם זה?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה ליראות במה חברי הפורום ממליצים/מישתמשים ככה יהיה יותר קל ליבחור פייראול וככה אנשים לא יפתחו דיונים בנושא.
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה זה בדיוק windows 64-bit למה הוא מתאים איתרונות וחיסרונות תודה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כדי לשמוע מוזיקה אני משתמש בWMP, יש איזהשהו פלאגאין או אקולזייר שאתם ממליצים שכדאי להשתמש כדי לשפר את איכות השמע? אם אין ווהדבר היחידי שישפר את איכות השמע זה לעבור לWinamp אז תרשמו. אבל בטוח יש איזה פלאגין לWMP שמשפר. תודה
-
- 14 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם, הורדתי גוגל כרום (אחלה תוכנה בינתיים, מהירה מאוד). בכל מקרה באתר המכללה (יוצר ע"י חברת ידעון) אני מקבל התראה על בעית safari (מצורף קובץ). תהיתי האם יש פתרון... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם יש תוכנה מסוימת שיכולה להגביר איכות של סרטים רגילים כדי שאוכל לראות טוב יותר על המסך שלי? מסך T190P של סמסונג? הבעיה היא שרואים קצת מגורען וקצת מטושטש. תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוחנה, אשר יכולה להגיד בזמן נתון איזו תכנה או SERVICE משתמשים ב-HD. פשוט הרבה פעמים קורה לי שדיסק קשיח עובד חזק והרבה זמן מבלי שאני עושה משהו, למרות שאיחוי דיסק מבוטל. אשמח לתשובות, אם יש בכלל תוכנה כזאת. תודה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
עשיתי מצגת שבה השתמשתי בפונט מיוחד שהורדתי מהאינטרנט ורציתי לשאול ,האם יראו את הפונט הזה גם על מחשב אחר או שהוא ישנה אותו?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני כל בוקר מתעורר מגיע למחשב. הוא במצב sleep. וכשאני מדליק אותו והוא ישר נכנס לווינדוס. המקלדת לא פועלת. אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק כדי שהיא תחזור לעבוד. יש דרך לפתור את זה? + מה צריך לשנות כדי שהמחשב לא יכנס בכלל לsleep?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מותקן לי כעת IE6 במחשב נייד עם XP SP3 כשאני מנסה להתקין IE8 מקתקבלת שגיאה: Access to C:\Downloads\IE8-WindowsXP-x86-ENU.exe has been restricted by your Administrator by location with policy rule {b59de024-4db2-477c-a108-edf37aaab910} placed on path IE8-WindowsXP-x86-ENU* איך אני מסיר את המגבלה הזאת??
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
האם התוכנה prevx חוסמת אוטומטית את האינטרנט? http://www.prevx.com/
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שנשאר לי עוד 100 KB לסיום קובץ באמיול הוא שוב אומר שנשאר 3 מגה וככה חוזר על עצמו כאילו הוא לא נותן לסיים את ההורדה של הסרט למה זה?
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-