תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
במשחקים לפעמים אני לא רואה איפה אני עד שאני משנה את אפשרויות הגמה או הבהירות (שאין אותם בכל משחק) אז איך אני יכול לטפל בזה? ואם כבר הזכרתי את זה אז יש אלי את אותה בעיה גם כאשר אני מריצ קבצי וידיאו! btw יש לי מסך 19 של proview (קניתי לפני הרבה זמן והוא לא הכי איכותי)
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מנסה לחלץ (עם ווינראר) קובץ מסוים בכונן D. (הוא נמצא בכונן D ואני מחלץ לD, אין טעות) כל זמן שהחילוץ פועל המקום הפנוי בכונן C (הכונן עם קבצי המערכת) יורד במהירות והוא נגמר לפני שאני מסיים את החילוץ. כשאני מפסיק את החילוץ הכל חוזר להתחלה - הבעיה שאני לא מספיק לסיים את התהליך... למה זה קורה? יש דרך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, למי מכם שמשתמש באייטונס יש בטוח את הבעיה הזאת, אלבומים בלי אלבום ארט. בעיקרון אייטונס מעדכן את כל האלבומים שהוא מזהה אבל יש לי בספריה מלא אוספים, כך שאפילו אם השם של האמן והשיר נכון השם של האלבום הוא השם של האוסף. אני מחפש תוכנה שתסרוק את הספריית מוזיקה ותעדכן לכל הפחות את שם האלבום מהאינטרנט. אם יש משהו שגם מוריד את האלבום ארט זה עדיף. אני מצאתי tuneupmedia.com וזה נראה כאילו זה עובד, אבל הם רוצים יותר מדי כסף בשביל השירות הזה. אשמח לשמוע אם יש למישהו הצעות לתחליף הוגן לתוכנה זו. תודה מראש. iyc
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש דרייבר לכרטיס קול.... הינה פרטים סוג הדרייבר:דרייבר קול REALTEK משהו כזה[/r] חברה ודגם: intel pentium 5200 דגם לוח האם:intel pentium 5200האם המחשב הוא נייח או נייד?נייח תמונות: http://uploads.upng.co.il/f0af017a6a21884bd88911.bmphttp://uploads.upng.co.il/1ca89439a3d333da8edef9.bmphttp://uploads.upng.co.il/d24250367fc30986588065.bmp אני יודע שזה מחשב ישן ושקשה למצוא תודה באמת למי שיתן לי
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שנתי היום מסמך בוורד DOCX ואני רוצה לשנות את המסמך לגרסה קודמת לפני השעה 10:30 איך עושים זאת
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעדכן באופן ידני או שהאנטי וירוס מנסה לעדכן אוטומטי אני מקבל את ההודעה: Sever Connection Failure ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים ואפילו ניסיתי גירסא שונה וזה עדיין עושה את זה ואני חייב לעדכן! מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לקחת כמה תמונות פספורט של כמה אנשים ולשים אותם על גודל תמונה 18\13 כיצד אני עושה זאת בפוטושופ 7 אשמח באם תפרטו לי. המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב השאלתי את ההגה מחבר ויש לי בעיה עם ה- sensitivity שלו..... אני משחק ב- CMR 05 וכל נגיעה קטנה בהגה והוא פונה לי פניה חדה..... ניסיתי לשחק בדרייברים ולא הצלחתי להוריד את הSENS איך אני יוכל להוריד את הSENS ?? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם שנקרא CRUUS אני מקווה שרשמתי נכון אבל יש לי את התצלומים של הלוח אני חיפשתי ולא מצאתי עד כדי יאוש מבקש עזרה במציאת דרייברים ללוח הזה וגם עדכון ביוס שלו תודה לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מאחר ואני מחבר את הנייד כמודם למחשב וגולש דרך חבילת הגלישה, רציתי לדעת אם יש כזה דבר דפדפן שמכווץ דפים.. שהגלישה תהיה יותר חסכונית... רצוי שהוא יחסית יהיה קל - מאחר ומדובר בנטבוק עם אפשרות ללשוניות... במידה ולא קיים כזה דפדפן, איזה דפדפן הכי מומלץ בהתאם לדרישות אילו ? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי כבר הרבה זמן אני סובל מאיטיות...זה בקושי מוריד לי על 10...... לעיתים זה מוריד גם על 20...אבל רק ברגע שיש הרבה מאוד קבצים...ולוקח לו די רבה זמן להתחיל להוריד... אין שום בעיות פיירוול וכדומה... לכל הקבצים יש מקורות.... הבעיה נמצאת רק בתוכנות\משחקים\RARים.....אבל בשירים בודדים זה מוריד לי יש על משהו בסביובת ה5...(שאצלי זה ניחשב להרבה...) יש לי חיבור 2mb של בזק.. אם אתם צריכים עוד פרטים אז תגידו... (אל תגידו לי לעבור ל BT משום שאין לי איך להשיג טורנטים..) איך אני פותר את בעיית האיטיות הזאת?!?! תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי כולם, הורדתי עכשיו אי-מיול ואני לא מבין מה צריך לעשות.... אני אלמצליחלהתחבר לשום שרת ובכלל אני לא מבין איך מתפעלים את התוכנההה... אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה או ישלח לי איזה אתר או מדריך שמבירים.. תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
יש לי פוטושופ 11 מורחב. הבעיה היא שהוא עובד איטי רצח.. הוא לרוב נתקע והוא עובד מממממממש עיטי? רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה משתמשים כדי לשחק היום משחקים ברשת ? כי ה all seeing eye לא עובד לי הוא לא מוריד לי עדכון מהשרת וכשאני נכנס יותר מאוחר זה גם לא מצליח להתחבר לשרת ולהתקין אותה. וגם האתר של התוכנה עצמה לא עובד (כנראה נפל או משהו כזה)... הצעות?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ אתרים כמו יוטיוב זה עובד בסדר. אבל באתרים אחרים הפלאש נתקע בכל דפדפן על הנטבוק שלי איזה עצבים
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני צריך להכין עבודה במחשב על בניית עיר הוספת כבשים ,רחובות ,כל מה שיש בעיר ואין לי מושג איך עושים את זה אתם יכולים להביא לי תוכנה??? ומדריך תודה
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת Voice chat שאני אוכל להשתמש בה מתי שאני משחק במולטיפלייר, אני מחפש משהו מהיר וטוב שיתאים למטרה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה לשדר במצלמת אינטנט נגיד לאזשהוא אתר ואני אביא לינק לכל מי שארצה כדי שהם יוכלו לראות אותי בלי חיבור ישיר בני לבינהם. איך אני יכול לעשות זאת? יש שירות כזה (בחינם)?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מה זה הקובץ שנקרא HOSTS File שכתוב לשים אותו בתיקייה של Windows ולמה הוא משמש? התוכנה פועלת בלעדיו אז בשביל מה הוא?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שנותנת סביבת עבודה של N95 שאני יוכל להפעיל דרכה יישומים שלו ללא פלאפון? לא מצאתי באף מקום..
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
עכשיו הסרתי את התוכנה הזו והוא כן מזהה, איך פותרים אזה?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אמממ אני לא יודע אם זה המקום הנכון כי לא מצאתי איפה לשים את זה אז להעביר אם זה לא פה יש לי שני מחשבים ואני רוצה לשתף אותם בווינדוס 7 בשביל להעביר קבצים גדולים אחד מהשני ואין לי מושג איך עושים את זה,תודה. וזה ראוטר דרך אגב.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, שמעו יש לי כרטיס טלויזיה ובאה איתו תוכנה שנותנת להקליט רק בפורמט DVD שזה תופס מלא מקום (4 ג'יגה לשעתיים בערך) כמובן שהאיכות מעולה אבל אני מעוניין בתוכנה שתיתן לי אפשרות להקליט עם קודקים כמו DIVX או XVID כדי שמה שאני מקליט לא יקח יותר מידי מקום במחשב. התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס: InterVideo WinDVR 3 אגב ערכתי חיפוש בGOOGLE (אני לא עצלן...) וזה מצא מלא תוכנות, ניסיתי כמה מהן וזה לא היה משהו :-\ אז אני באמת מקווה שמישהו פה יכול להמליץ על איזה תוכנה טובה ללכידת וידאו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום חברים. ברצוני לשאול האם מישהו יודע על הנתגשות תוכנתית בין חלונות XP הכי עדכנית שמתנגשת עם תוכנות פינקל סטודיו על 3 גרסאות שונות 10 12 ו -14.ניסיתי לעבוד עם שלושתן וכל ה -3 קפאו לי אחרי ההתקנה.התקנתי את כל מה שצריך כל התוכנות ההיקפיות מסביב.ועדיין הבעיה לו פתירה. לדעתי הבעיה שורשית במערכת ההפעלה.אבל אני לא בטוח.זכור לי ניסיון עבר שהמערכת הנל לא עבדה טוב עם כרטיסי קול כמו AC-97. אבל זה מיתוס עתיק..אני מקווה שזה לא אותה בעיה שיש לי עכשיו.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מותקן לי כעת IE6 במחשב נייד עם XP SP3 כשאני מנסה להתקין IE8 מקתקבלת שגיאה: Access to C:\Downloads\IE8-WindowsXP-x86-ENU.exe has been restricted by your Administrator by location with policy rule {b59de024-4db2-477c-a108-edf37aaab910} placed on path IE8-WindowsXP-x86-ENU* איך אני מסיר את המגבלה הזאת??
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-