עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rafiisak,

שלום לכולם!! אני צריך עזרה ממישהו שמבין טוב בפוטו שופ אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  2. כל הזמן שאני מוריד מביטורנט קובץ גדול ב RAR שמחולק להרבה קבצים קטנים יש לי בעיה שחוזרת על עצמה , כשאני מנסה להתקין את התוכן של הקובץ באיזה שהוא שלב בהתקנה אני מקבל הודעה שאחד הקבצים פגומים , העיניין הוא שאם אני יחלץ שוב את קובץ הBIN מהRAR אז פתאום הקובץ הפגום הזה יהיה תקין והוא ימשיך את ההתקנה עד שהוא יגיע שוב לקובץ בעיתי בשלב הזה אני פשוט מתקין מבין הקודם וככה בזיגזג עד שאני מצליח להתקין את מה שאני חפץ בו הקטע הוא שכל פעם שאני מחלץ את הבין מכל קבצי הRAR יוצא חלק אחר פגום ולא אותו חלק פגום כל פעם כך שהבעיה היא לא מהקובץ עצמו החלפתי כמה גרסאות של RAR ועכשיו אני עם ה 3.5 לא בטא מישהו מכיר אתה הבעיה ? שאני מוריד מFTP זה לא קורה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  3. יש לי ווינדוס SP1 חוקי/מקורי. כמו שאתם יודעים, אחרי ההתקנה צריך לשדרג אותו ל SP2 מהאתר של מיקרוסופט וזה סרטים... לחברה שלי יש ווינדוס SP2 גם מקורי. השאלה שלי זה אם אני לוקח את הווינדוס שלה, ואפעיל אותו עם הססמא שלי האם זה יעבוד בלי בעיות?

• 13 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by game kILLer,

אנשים אני מחפש תוכנה להורדת איכות (KBPS) בMP3 ואם אפשר העברה לAAC הבתי שזה פורמת חיסכוני יותר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by darkman,

אני רוצה תוכנת עריכה של קבצי MIDI אני רוצה לקצר את השיר...

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by Gold shark,

שלום רב לכולם אני כבר פוללללל זמן מנסה למצוא דרייברים ללפטופ שלי ואני תאמת לא ממש מצליח עם מישהו יכול לעזור לי אז היה מה שCPU-Z מראה לי (אגב המחשב של SHARP) אגב אני מחפש דרייברים שלך קול זה מה שCPU-Z נותן לי אליו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by harry,

יש לי קובץ קול ענקי במחשב, ואני רוצה לחלק אותו לקטעים קטעים, כאילו שכל קטע היה שיר לא לחתוך את הקובץ!.. מישהוא מכיר תוכנה קלה שמאפשרת לחתוך את הקובץ קול לקטעים קטעים??

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by ariel-ro,

שלום! אתמול התחילה לי בעיה שאני מנסה להתחבר לאיי סיי קיו, אז זה אומר לי הודעה כזאת: MICROSOGE VISUAL C++ RANTIME LIBERY. ולפעמים זה מגיע לשלב שכתוב "מפעיל" וזהו לא קורה כלום. פשוט זה נתקע. ובאיקון למטה לא רואים שום פרח צהוב או ירוק, רואים את הסמל של הICQ לפני שאתה מתחבר. התקנתי שוב את הICQ והורדתי ICQ6 ועדיין לא עובד. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? ויש לי גם בעיה אם הGOOGLE TOOLBAR שאני פותח את האינטרנט אז זה אומר הודעה על הTOOLBAR ואז אני עושה OK. ואז האינטרנט לא עולה, זה עושה כאילו הוא נסגר מעצמו לשואל אם לדווח על הבעיה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש אריאל

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by gt2,

שלום, יש לי חבר שהתקין ביט דיפנדר על המחשב(לא היה שום אנטי וירוס לפני זה) בכל מקרה אחרי ההתקנה האנטי וירוס לא נפתח גם אחרי ריסטרט הוא לא נפתח עם העליה של המחשב ואם אני מנסה להכנס אליה דרך הקיצור דרך שלה על הדסקטופ קופצת לי הודעה שלא ניתן לפתוח את התוכנה פעמיים... בנוסף חיפשתי אותה בTASK MANAGER בתהליכים והיא לא מופיעה גם כשמחפשים תהליכים מכל המשתמשים... ניסינו להתקין אותה שוב אבל את ההסרה שלה עשינו דרך ההוספה הסרה בלוח הבקרה ולא דרך תוכנה כלשהי שמנקה את הכל (כל ה bitdefenter removal tools למינהם) מישהו מכיר את התקלה או שיש לו פתרון כלשהו?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by Guy King,

אני מוריד סרט בביט-טורנט ששוקל 700 מגה. הגעתי בתהליך ההורדה עד 70% (שמשום מה מהווים 520 מגה) ואז סגרתי את המחשב. מאוחר יותר שפתחתי אותו על מנת להמשיך בתהליך ההורדה הביט-טורנט סימן לי שהורדתי רק 46% מהקובץ, בעוד הגודל שהורד נשאר על 520 מגה. מה הבעיה כאן? האם האחוזים משקרים? מדוע נפח הקובץ שהושלם ירד מ-70% ל-46% למורות שהגודל שהורד לא השתנה? לפני זה הורדתי גם קובץ של 180 מגה והייתה לי בעיה דומה שבגללה למורות שהקובץ היה 180 מגה הייתי צריך להוריד 200 בשביל להגיע ל-100% הורדה של הקובץ.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by approx,

יש לי את הכרטיס מסך GIGABYTE 7600GS ואני מחפש תוכנה טובה לאוברקלוק

12. כיצד ניתן להתחבר לשתי חשבונות מסנגר לייב בו זמנית

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by Shlomi32,

אני צקיך את DEAMON TOOLS.... מחפש כבר כמה שעות ולא מוצא... איפה אפשר להוריד את זה? תעזרו לי בבקשה..

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  14. שלום לכולם! ניסיתי להגדיל את התמונות שמופיעות במאמרים כמו למשל את התמונה של מכשיר הארקייד שהופיעה שם ועוד כמה תמונות של מכשירים בביקורת אבל לא הצלחתי. כאשר אני מקליק על התמונה היא נפתחת לחצי שניה ונסגרת מיד חזרה לגודל הרגיל! אני משתמש בדפדפן האוונט בגרסה האחרונה שלו ואני חושב שמשהו בדפדפן גורם את זה,,סגרתי אותו יצאתי מהאתר ונכנסתי שוב עם האקספלורר 6 והצלחתי להגדיל את התמונות בקלות,הקלקה פשוטה רגילה והן נפתחו,,זה גרם לי להבין שהבעיה כנראה בדפדפן האוונט אבל זה מאוד מוזר כי זה לא קרה לי עם שום תמונה אחרת בשום אתר,,מאוד מוזר כי אם היתה בעיה רצינית בחוסר תמיכה של הדפדפן אז הוא היה עושה לי צרות עם הרבה תמונות אחרות,,למה זה קורה רק כאן ואיך אני יכול לפתור את זה ולהשאר עם האוונט…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by Impact,

היי. בזמן האחרון שאני נכנס לכל אתר, הנורטון מתחיל לקפוץ, ואומר שיש ניסיון התקפה על המחשב, והניסיון נחסם. תמונה: http://up115.siz.co.il/up2/innnugjuy4zm.png מה אני אמור לעשות? עשיתי סריקה עם הנורטון ועם Avira ואין כלום =|

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by kobibo,

מה זאת הגירסה R5 ומה אם בכלל יש לגירסה DVDRIP ?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  17. שלום אני צריך קישור או שם של תוכנה שבודקת את בריאות כרטיס המסך כמו hddlife להארד דיסק. תתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  18. יש לי כמה שאלות , ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ... 1. יש דרך לעקוף את הסיסמא של משתמש מסוים בווינדוס XP ( משתמש רגיל , לא Admin ) ? 2. אני מחפש תוכנה שמרגע שהמחשב נדלק , היא תקליט כל פקודה שהמשתמש עושה . בין אם זה הפעלת תוכנה , הקלדה על המקלדת וכו' ... 3. אח שלי התקין במחשב תוכנה שנקראת Lock it and protect it , שפשוט חוסמת תיקיות במחשב . יש דרך לעקוף אותה ? |: תודה מראש D=

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by IG,

במדור ההורדות יש כל מיני גירסאות של התוכנה, ואני לא יודע מה צריך להוריד, כי בהתקנה של העדכון הלפני אחרון, אני מקבל הודעה שזה לא גירסה מלאה וצריך להתקין גירסה נוספת, וכשאני מתקין את העדכון האחרון יוצאת לי הודעה שיש איזה קובץ פגום... אם מישהו יכול לתת לי קישור לגירסה עובדת, אני אודה לו.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by FatherBoard,

יש לי נורטון אנטי-וירוס 2003 פרו. בכל פעם ששולחים אי-מייל אז נפתח חלון כזה שמראה שמתבצעת סריקה, אבל מה קורה כשמקבלים אי-מייל? מתי מתבצעת הסריקה? אין שום חלון כזה או אחר. (עכשיו כתוב לי כמעט ליד כל אי-מייל spam control. זה קשור?)

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  21. Started by dror_gh,

שלום. יש לי בעיה עם הלוח בקרה של הכרטיס מסך (2900PRO). אני קובע HOTKEYS כדי לבצע פעולות מקוצרות וזה לא עובד למשל ALT+4 כדי לעבור למצב EXTENDED (אני עובד עם 2 מסכים שמחוברים למחשב) ו ALT+5 כדי לעבור ל duplicate/clone וכשאני לוחץ על הצירופים האלו כלום לא קורה חייב עזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by jj516,

כפי שמצויין בתאור אני מעוניין לחסום אותם לפני שהם מגיעים למחשב אפילו, אני שמעתי על ZONE ALARM אבל זה לחסימת האקרים לא? ויש את NORTON INTERNET SECURITY שאני לא בטוח מה הוא עושה, אני לא רוצה לחסום אתרים או לחסום האקרים אני לא חושש מזה, אלה מ SPYWEAR, SPAM ודברים כדומה, כי זה פשוט יותר מידי! יש תוכנה כזאת?

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by JHONLEV,

יש לחבר של אבא שלי מיקרוסופט אהוטלוק 2003 והוא הגדיר תאימייל של בזק עליו , נגיד אני מתקין לו OFFICE 2007 אז האוטלוק ייבא לו אוטומטית את כל ההודעות? או שאני יצטרך להתקשר לבזק שיסבירו לי להגדיר עוד פעם תאימייל

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by Nokturnal_Mortum,

מחפש תוכנה טובה לבניית תמונות פנורמה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  25. כאשר אני לוחץ על המאפינים של המצלמה אני לא יכול לשנות שם כלום (אי אפשר להוזיז ) יש לי WIN 2000 ומצלמה חדשה של GENIUS ובתוכנות של המצלמה אני רואה טוב איך אי יכול לראות טוב גם בNetMeeting

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים