תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, חג שמח! יש לי בעיה מעצבנת ושלחתי פנייה לתמיכה אך לא היה מענה. התקנתי windows live mail וכאשר אני מנסה להנסתנכרן עם המייל שלי זה נותן לי שגיאה שרת. השגיאה היא: 0x80072eff הספק שלי הוא אינטרנט זהב, האם יש קשר בין השתיים? אשמח לפתרון.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז ככה חברה אני צריך BOOT CD שנגיד קרסה לי המערכת הפעלה להכניס את הדיסק מה BOOT ואז זה יעשה לבד CHKDISK ועדיף כמה פעמים אם יש למישו דבר כזה או רעיון איך יכולים לעשות את זה בבקשה שיענה לי כי זה באמת הכי דחוף שיש windows xp מערכת קבצים NTFS
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, אני צריך להכין מצגת...דיי רצינית אני חושב שה-POWER POINT כבר דיי מאוס... יש תחליפים טובים ויעילים ופשוטים להכנה והצגה אך עדיין מרשימים, או אפילו מרשימים יותר או ש-PPT היא ברירת המחדל? תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שבת שלום! אני צריך המלצה לתוכנה לעריכת סרטיס שמאפשרת לי לעשות את הדברים הבאים: -להוסיף תרגום לסרטים -לחלק\לפצל סרטים לפי גודל שאני קובע -לשמור אותם בפורמטים כמו VCD\SVCD עדיפות מן הסתם לתוכנה חינמית תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
איך סורקים פאבים של FTP? אני רוצה לחפש קבצים מאוד נדירים, ואני יודע שאפשר לסרוק דרך הדוס תווך מסויים של איי.פי של פאבים.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם יש תוכנה או משהו שאפשר להוריד יותר מדבר אחד בוא זמנית? מעצבן לחכות איזה שעתיים או להתנתק כל הזמן.. תודה על העזרה..!!!
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אוקי אז היום ניסיתי להתקין torrent client (utorrent,bitcomet,new flashget, azures והכל פשוט ניתקע כשה מנסים להכניס torrent פשוט לא מבין מה הבעיה ??? גירסת ויסטה אפשר למחוק למי רוצה לדעת זה לא הוינדוס זה היה ביטדיפנדר בטה שבגללו התוכנות לא עבדו enterprise
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום רב, אמש החלטתי שהגיע הזמן ליצור גיבוי נוסף למחיצה C של מערכת הפעלה. כרגיל השתמשתי בשתי תוכנות שעומדות לרשותי : Acronis True Image Home 2011 Norton Ghost 15 תחילה הפעלתי את אכרוניס, ולאחר סיום התהליך, הגיע תורו של נורטון. להפתעתי הרבה, גודל אימאג' של נורטון הוא 78.5GB לעומת 18.5GB בלבד של אכרוניס. בנוסף לכך, משך תהליך עבודה של נורטון היה כמעט פי 3, מאשר זה של אכרוניס. גם בפעמים קודמות היו הבדלים, אבל לא כאלה ענקיים. לצורך השוואה, גודל אימאג' קודם של נורטון 21.5GB לעומת 14.8GB של אכרוניס. השאלה, האם יתכן הבדל כל כך גדול? :s05: תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי כולם, הורדתי עכשיו אי-מיול ואני לא מבין מה צריך לעשות.... אני אלמצליחלהתחבר לשום שרת ובכלל אני לא מבין איך מתפעלים את התוכנההה... אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה או ישלח לי איזה אתר או מדריך שמבירים.. תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
האם בגירסאות החדשות, של בבילון ופיירפוקס, נפתרה בעיית התירגום, או שעדיין צריך לעבוד עם לשונית של אקספלורר כדי לתרגם כראוי?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהתייאשתי מחיפוש ברחבי הרשת אחר שתי תוכנות שאני ממש צריך,החלטתי לפנות לפה. אני צריך שתי תוכנות ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי: 1.תוכנה בה ניתן להגדיר תזמון של הפעלה\כיבוי של תוכנות לפי שעה\תאריך(רוב התוכנות מהסוג הזה תומכות רק בהפעלה,בלי כיבוי) 2.בר שמציג טמפ' מעבד ביחד עם משאבי מערכת תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי את פינל פנטזי 8 מקורי (4 דיסקים) במחשב, ואני רוצה לראות את הסרטים לא רק בתוך המשחק כאילו המרת הקבצים הקבצים הם עם סיומות PAK, FI, FS ויש קובץ אחד שאין לו סיומת "DISC2" אם מישהו יודע על דרך או על תוכנה שעושה מה שאני מבקש בבקשה לעזור. אם כבר אני שואל אז יש לי משחקי פלייסטישן (פינל פנטזי 9) אז גם את הסרטים שלהם הייתי רוצה לראות בלי לשחק תודה. :'( :'( :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
איך משתמשים בתוכנה הזאת? דרך דיסקט? \= אוויי לא פירקתי ממזמן את הכונן דיסקטים,ואין לי כוח לחבר אין איזה תוכנה אחרת או משהו שאפשר לבדוק אם הזכרונות פגומים,דרך הוואינדוס או משהו כזה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את נרו 5.5 מקורי (קיבלתי עם הצורב) עכשיו לבעיה ;D: כבר כמה ימים אני מנסה לצרוב קובץ מוזיקה אך ללא הצלחה בכל פעם אני מקבל הודעה שהוא רוצה שאני אשמור את זה כקובץ image במקום לצרוב כדיסק מוזיקה וגם כאשר אני אומר אוקי אז נעשה image ואז נצרוב אין לי את האפשרות לצריבת דיסק מקובץ image... חשוב לציין שכבר צרבתי דיסקים עם נרו פעם פשוט זה היה עם דמואים שלהם ועכשיו שיש לי את הדיסק המקורי אז מחקתי את הדמו שהיה לי והתקנתי את הדיסק... הצעות לפתרון הבעיה המטרידה יתקבלו בברכה... ;D
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
השאלה הולכת ככה.. מה קורה כשהורגים את explorer.exe? 1. נסגר הInternet Explorer 2. הControl Panel נסגר. 3. כל התכניות שרצות במחשב נסגרות. 4. כל התשובות נכונות. מה התשובה הנכונה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס ומותקן לי בו אקסטנשן שנקרא view this page in IE tab... אבל משום מה אחרי שאני פותח דף חדש דרך הIE שבפיירפוקס אני תמיד מקבל את ההודעה שבתמונה למטה קיים איזה פאץ' שיכול לתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן אני משתמש ב IE8 וגם ב FF מדי פעם. ב IE8 אפשר לקבוע את ה ZOOM לכמה שרוצים 75%, 100%, 125% וכן הלאה ב FF אני יודע שאפשר לשנות את ה ZOOM באמצעות ctrl ++ או ctrl ולשחק עם גלגלת העניין הוא שברגע שאני ממשיך לגלוש (עובר לעמוד אחר) , ה ZOOM חוזר למצב הרגיל. איך אפשר לקבוע לתמיד את ה ZOOM ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מישהו ניסה כבר את הexeem החדשה? אני אישית האמת עוד לא ניסיתי אף גרסא של התוכנה, אבל עכשיו הם מבטיחים שהגרסא החדשה נקייה מספייווארס ואדוויירס. מישהו פה ניסה אותה? היא שווה הורדה? או שכדאי להשאר עם ביטורנט?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי סאב שהוא גם מגבר של 5.1 ערוצים וגם במחשב יש לי חיבור של 5.1.. שאני מחברא את כולם ובודק את הרמקולים מנהל זה משבימע את כולם בבדיקה.. אבל שאני משמיע שיר זה מפעיל רק את השני קידמיים ... מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי FIREWALL חומרתי של NVIDIA על הABIT שלי , מה עדיף לשים, אותו או את הFIREWALL של BITDEFENDER שבא עם האנטי וירוס ?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בהפעלת מס' פרופיילים של אאוטלוק (האאוטלוק של האופיס) ביחד. כל פרופייל שונה מהאחר. אני יודע שזה דורש שינוי ברג'יסטרי. בברירת המחדל, זה פותח את אותו הפרופיל בכל פעם ולא מאפשר בחירה בכל פעם. המצב הנורמלי הוא כשאתה מעלה את האוטלוק הוא שואלל באיזה פרופיל אתה מעוניין (אם מוגדרים מס' פרופילים), כשתרצה להפעיל עוד סשיין של אאוטלוק יופעל עותק נוסף של אותו פרופיל ולא תהיה לך זכות בחירה. אני יודע שניתן לשנות זאת אך אני לא יודע כיצד.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כל סרטון שאני מנגן יוצא כמן בתמונה ששמתי. זה קורה גם בתוך סרטונים שנטענים בתוך אתר/תוכנה כלשהי. כל תוכנה אחרת מפעילה את הסרטים כמו שצריך. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום חברים, הורדתי הופעה של ג'מירוקוואי בקובץ mpg אבל משום מה אני לא מצליח לראות אותה על המחשב. כשאני מנסה לפתוח ב-MV2Player אני מקבל הודעה "File xxx.mpg The source filter for this file could not be loaded". גם כשניסיתי לצרוב כ-VCD ו-SVCD קיבלתי הודעת שגיאה לגבי הקובץ. פתחתי את הקובץ ב-VirtualDubMod ועולה הקובץ. איך אני מקדד אותו מחדש כדי שיעבור בתוכנות וגם כדי שאוכל לצרוב אותו ל-SVCD? תודה מראש ומתחנן לתשובה מהירה, ניר.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-