עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by שגיאב,

אני מנסה לפתוח את האנטי וירוס וזה יוצא כל שנהי אני מנסה לעשות משהו מהאנטי וירוס וזה פשוט יותא המתוכנה כנראה וירוס גורם לזה אבל איך אני מוחק אותו או מפסיק אותו מאוד חמור ! תעזרו לי בבקשה !

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by Alex89,

נכנסתי ל OUTPUT לפלאגין של זה הפעלתי שם הכל וזה לא עובד גם כשהשיר נגמר וגם שאני מעביר שיר באמצע שיר אחר אולי מישהו יכול להביא לי מדריך מדוייק איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by מכבי חיפה,

יש לי בעיה במסנג'ר 8 אני לא מצליח להכנס ל EMAIL שלי, נסיתי EMAIL אחר זה נכנס. signing to windows live messenger failed becuase this service is temporanily unavailable . please try again later. אני מקבל את ההודעה הזאת כבר שבוע..יותר. ה EMAIL שלי נכנס במסנג'ר 7.5 רק ב 8 זה לא נכנס.

4. לא מצליח למצוא משהו

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by timtim,

שלום! יש לי Easy CD Creator 5 Basic ואומרים שזה התוכנת צריבה הכי טובה בעולם, ויש כאלה אומרים ש Nero התוכנה הכי טובה בעולם. ויש כאלה שאומרים ש...... בקיצור הבנתם אותי... אני מחפש תוכנה טובה אז מי שמכיר שיגיד לי עליה בבקשה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  6. מחפש תוכנה לעריכת html אשר תומכת בעברית ישר בלי צורך להגדיר בכותרת

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  7. אני מנסה להגדיר את הווינדוס מדיה סנטר והוא לא מצליח לעדכן את עצמו.. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by Ferrari599,

יש לי Spell Check רק באנגלית. ניתן להוסיף גם לעברית? תודה.

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by FatherBoard,

יש לי נורטון אנטי-וירוס 2003 פרו. בכל פעם ששולחים אי-מייל אז נפתח חלון כזה שמראה שמתבצעת סריקה, אבל מה קורה כשמקבלים אי-מייל? מתי מתבצעת הסריקה? אין שום חלון כזה או אחר. (עכשיו כתוב לי כמעט ליד כל אי-מייל spam control. זה קשור?)

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  10. Started by nivezrati,

לאחרונה יש לי את אותם קבצי ספיי שחודרים למחשב שלי ונחסמים מהADAWARE ולא מרפים! חוזרים כל הזמן. הבנתי שאני צריך לנקות את הרג'יסטרי עם תוכנה או משהו? מישהו מוכן להמליץ לי על תוכנה או דרך לסדר תבעיה? תודה ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  11. Started by iakovl,

יש לי נורטון פיירוול 2003 והבעיה היא שהוא חוסם את כל התמונות. אני יודע שזה הוא מכיוון שכשהוא מכובה הכל עובד. הבעיה היא שאני חייב אותו דלוק 24/7 מכיוון שיש לי כמה טרויאנים. איך אני פותר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

האם יש דרך לבדוק את סטטוס ההורדות דרך הפלאפון?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  13. ואימייל OUTLOOK כשאני דרך חייגן של נטויזן אם אני גולש דרך ראוטר אז אין בעיה. מה הבעיה? וינדוס 7

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  14. יש לי קובץ data base שעובד אך ורק כאשר מריצים אותו עם access 97 ועם windows 98 (ואל תשאלו אותי מה הוינדוס קשור... כי לא עובד עם אקס פי..) כאשר אני מנסה להריץ אותו באחת הגרסאות המתקדמות יותר של אופיס (2000, XP, 2003) הוא נותן לי אפשרות להמיר את הקובץ... אך לאחר מכן הוא מודיע לי שהקובץ פגום ולא מעלה כלום... מה ניתן לעשות??

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  15. אין לו מאיפה להתקין את הדרייבר... מה עושים במצב כזה?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  16. שלום רב לכולם. אני מחפש תוכנה להמרה של מוזיקה מדיסק אודיו וגם מקבצי אימג' בפורמטים שונים (APE, FLAC AAC, ACC,WAVE וכו') לפורמטים שונים (לרוב MP3). שתעשה זאת באיכות טובה וגם תהיה אפשרות לבחור בין איכות שונה וגם בין מצבי Stereo, Mono וכו'. רצוי מאוד שתאפשר גם ישירות כתיבת Tags info כמו Artist, Albom וכו'. לפניכן השתמשתי בשביל המרה בתוכנת צריבה Nero8 באפשרות Extract Audio, אבל כשעברתי ל-Nero9 היכולות בכירה בתוכנה נהיו קטנות יותר וגם איכות ההמרה נמוך יותר (לא יודעה למה הם עשו זאת). לכן אני מחפש תוכנה חדשה תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  17. אני יוסיף תמונה ותבינו מה אני מתכוון במדיה פלייר אני רואה כמו שצריך, שחור באמת שחור, הכל צבעים חזקים וחיים. בקלאסיק פלייר למשל(אפילו בMV2) אני רואה הכל בהיר יותר. הנה תמונה תראו את ההבדלים בצבע השחור [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  18. טוב אז השגתי את תוכנת האילוסטרטור הבנתי בעיקרון שזה בשביל צורות ויקטוריות וכו.. רציתי לדעת מה השימושים שלו חוץ מאילוסטרציות ולוגואים ואם איפשר מדריך בסיסי לתוכנה על הכילים וכו.. עיברית או אנגלית תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  19. ראן קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376427,00.html מדהים איך פליטת פה קטנה מאשרת את מה שרבים אמרו במשך שנים. שבעצם מייקרוסופט לא ממש מתנגדת להעתקת התוכנות שלה מכיוון שזה רק מבסס את השליטה שלה בשוק. ושהיא מעדיפה שלמי שאין כסף לקנות את התוכנה שיעתיק אותה מאשר שיעבור למתחרים. ואני חס וחלילה לא מעודד העתקה כאן. רק פותח דיון לגבי הציטוט הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  20. הכותרת אומרת את הכל . ;D כי התוכנה שבאה אם הכרטיס לא ממש טובה.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  21. שלום רב, האם ניתן ליצא וליבא רשימת תפוצה הנמצאת בתוך קובץ אנשי קשר בתוכנת msoutlook 2007? אם כן - כיצד? בתודה מראש arie2006

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  22. Started by moris1977,

היי ישנה תוכנת לכידה שאוכל ללכוד חומר ממצלמת וידא אנלוגית עם מכשיר DVC-USB של DAZZLE? ניסיתי עם פינקל סטודיו 9 ועם יוליד וזה לא הולך מה העניין אולי יש קובץ כלשהו כדי חהתאים אותו לתוכנות אלה ע"מ ללכוד? חיברתי את המצלמה עם כבל של S-VIDEO להתקן הלכידה ה-USB לכניסה של ה-S-VIDEO שעליו. פתחתי את פינקל כדי לראות אם הוא זיהה את ההתקן לכידה והוא לא מופיע . יש כמה תמונות שהופיעו חלקן כאשר פתחתי את פינקל חלקן כאשר לחצתי ע"מ ללכוד הנה הם: http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz8cf.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0026wl.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0037ts.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0043ay.jpg התמונה האחרונה כשניסיתי ללכ…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by pyro_man,

נגיד יש לי תמונה עם רזולוציה נמוכה נגיד 100 מה זה יתן לי אם אני יסרוק אותה ברזולוציה של 300? זה יעלה את הרזולוציה..? כי אמרו פה פעם שהייתה בעיה עם הרזולוציה והם סרקו בסורק הכל מחדש על 300 בשביל לסדר את זה..זה בכלל אפשרי ? איך זה ישלים את המידע שחסר?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by pbl1,

אני צריך המלצה על אנטי ווירוס כי יש לי כול מיני ווירוסים ולא יודע למה אבל מאז ששידרגתי את המחשב מ98 לxp שום אנטי ווירוס של סימנטק לא עובד אצלי

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by Boomer,

מה זה הקובץ שנקרא HOSTS File שכתוב לשים אותו בתיקייה של Windows ולמה הוא משמש? התוכנה פועלת בלעדיו אז בשביל מה הוא?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים