תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תוכנה מעולה, רק את העיה הזאת לא הצלחתי לסדר
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
קיימת? אם כן, אשמח ללינק. אני מתכוון לתוכנה שתחקה צעדים שאני יקבע לך מראש, איכשהוא... לדומגא: קליק ימני במיקום מסויים, כתיבה משהו, עוד קליק וחוזר... אם זה לא הפורום בבקשה להעביר. תודה מראש, אליאב.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
הורדתי סרט של 700 MB והאימיול סיים רק 450 MB עכשיו איך אני יכול להפוך את הקובץ לקובץ שלא יהיה בעיה לנגן אותו?? איך אני יכול להוריד חלקים מסרט??
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
לחצתי בלי כוונה על רווח ונוצר פס שחור למטה http://img521.imageshack.us/img521/4609/windowsmediaplayeroe6.jpg איך מסדרים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך מישהו שעובד עם התוכנות תלת מימד שתומכות בפלאש... העבודה לא מסובכת מדי... תשלום נאה למתאימים... (כספי). או לחילופין הנפשה לפי בקשה. נא ליצור קשר איסיקיו: 163879318 מסן: kola2003@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
כשאני מדליק וידאו, רואים אותו כזה כמו פסים כחולים ירוקים וכל מיני דברים מוזרים העלתי סרטון שמראה את הבעיה, מקווה שתצליחו להבין משהו http://rapidshare.com/files/30871452/1.mov זה לא בגלל קודקים. כשזה קרה פעם ראשונה היה לי רק DIVX, עכשיו מחקתי את DIVX והתקנתי את K-LITE וזה עדיין קורה. במדיה פלייר אפשר לגרום לוידאו לעבוד נורמלי אם אני מבטל את האצת הוידאו, אבל בחלק מהמשחקים (החלק שמשתמש בסרטי AVI כמו סן אנדראס, יש עדיין את הבעיה)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
יש לי מסך LCD שכמו רוב מסכי ה-LCD, תומך בקצב רענון של 75Hz אך יפעל תמיד ב-60Hz ללא קשר למה שנקבע. הבעיה היא שכשאני אני מפעיל Vsync (יVertical Synchronization), זה מגביל את קצב הפריימים ל-75 במקום 60 וכך כל תמונה חמישית נזרקת ונוצר Delay/מן לאג, בין לחיצה במקלדת והתגובה במשחקים. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לקבוע את הקצב בו מוגבלים הפריימים ע"י ה-Vsync. ניסיתי לקבוע הגבלות ב-Riva Tuner בתפריט ה-Low-level refresh rate settings אך אין לזה השפעה על ה-Vsync (כך הסתבר).
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD של LG ואני רוצה לראות עליו איזשהו סרט אז ארגנתי לעצמי תוכנה שתמיר קבצי Xvid/ DivX לפורמט DVD ומשם אני מתכוון לשים את קבצי ה-DVD על DVD ומשם לנגן ה-DVD, עכשיו, אני רוצה להוסיף כתוביות לסרט ויש לי אותם והם מסונכרנות טוב עם הסרט במחשב והשאלה היא, איך אני מוסיף אותם? האם אני רק צריך לשים אותם על ה-DVD עם הסרט או שאני צריך קודם להצמיד (בעזרת תוכנת Avi ReComp) ואז להמיר ל-DVD ואז להעביר ל-DVD? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להחליף את תכנת הפיירוול שלי (כרגע KASPERSKY) - רציתי לדעת איזה תוכנות מומלצות חוץ מ ZONE ALARM - אני רוצה תוכנה שלא תהיה כבדה על המערכת...
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
התחלתי סוף סוף לבצע גיבויים מסודרים לקבצים החשובים שלי....אבל בקצב הזה אני גומר את הדיסק בתוך חודש! ??? התוכנה היא Acronis10 השיטה היא deffrintal בהתחלה גיביתי deffrintal באופן רגיל >> יצא הקובץ הראשון בגודל 11G ואחריו בכל יום 1 G ניסיתי כל מיני שיטות כיווץ ( עד 65 % ) שהתוכנה מאפשרת > אבל באופן מפתיע זה הגדיל את הקובץ ל1.2 G ועכשיו ל 1.7 ??? השינויים שאני עושה בכל יום = באחריות לא עוברים את 250K >>> איך זה מגיע לכאלה מימדים מיפלצתיים ? ??? מעבר לזה שאלה : 1. בכל יום זה נותן לי מיספר סידורי...נגיד 2,3,4,5,...10 וכו' אם אני מוחק את המיספרים הראשונים = זה יפגע בשרשרת השיחזור? 2. יש שיטת גיבוי כל שהיא ? שמכינה ביום הראשון קובץ גיבוי מלא >> בי…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב. יום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד וכל פעם שהדלקתי אותו הוא נדלק ונכבה אחרי שתי שניות. אחרי סיפור ארוך המחשב נדלק אבל לא מגיב לשום דבר. עכשיו אחרי שאני מוציא את הבטריה מהלוח אם למשך 20 דקות המשחב עולה מגיב למסך וכל שאר החלקים החיצוניים אבל הוא נתקע במסך השחור בהתחלה שרשום את כל החלקים שמחוברים. ולמטה רשום שיש שגיאה: CMOS CHECKSUN ERROR-DEFAULTS LOADED *****WARNING :SYSTEM BOOT FAIL****** YOUR SYSTEM LAST BOOT FAIL OR POST INTERUPTED. PLEASE ENTER STUP TO LOAD DEFAULT AND REBOOT AGAIN מה עושים??? זה בעיה של ביוס???
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב אני כבר הורדתי 5 סרטים אבל הבעיה היא שאני רוצה לראות אותם זה מראה לי רק את הסאונד ומדיה פלייר זה מראה כיאילו שמתי שיר למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע כלום כי חסר לי התקני שמע והתקני ערבול במחשב... אז איך אני מתקין אותם מחדש אם אין לי שום דיסק או משהו כזה... תודה!
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם יש סיכוי שמישהו יכתוב מדריך ל VNC? אני רוצה לגשת מרחוק למחשב שלי ואני לא מצליח להסתדר עם שום תוכנה. אודה לכם אוהד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך נותנים פקודה ל-µTorrent שיוריד יותר מ-3 קבצים ביחד ושזו לא תהיה ההגבלה שלו? הוא לא מוכן להוריד מעל 3 ביחד ואני להפוך את זה ל-4 או למספר גבוהה יותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אם כן, מאיזה גרסא נוספה תמיכה? כי בשלי (1.37) אין. או שאולי יש איזה תוסף שיאפשר לו לפתוח? בכל אופן, אבקש תשובות רק ממי שבאמת יודע ולא לזרוק ניחושים או הצעות לתוכנות אחרות. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר שהMozilla Thunderbird יתריע לי כל פעם שאני אקבל אימייל בזמן אמת? תודה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
נעלם לי הסרגל כלים של שינוי השפות איך אני מחזיר אותו
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
האם יש אפשרות שהגדרות הצבע לוידאו ישארו עליו קבועות פשוט הבהירות בתוכנה קצת גבוהה ושינוי של overlay דרך הדרייבר של הכרטיס מסך לא משפיע ככה שרק שינוי בתוכנה עולה על הפרק הבעייה היא שכל פעם שאני מכפה את התוכנה (גרסה 11) הגדרות הצבע בוידאו חוזרים לקדמותם.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שאני מוריד קובץexe אני מקבל קובץ מדיה מה עושים
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה לדעת איזה תוכנה יכולה לקרוא מילים בעברית בקול אני יודע שיש את זה באנגלית לקריאת mail
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-