תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
טוב.. הוורד שלי מתחיל לעשות דברים מוזרים, לפרש במילים אני לא ממש יכול אבל תמונה, תסביר הכל: התוכן של מה שהיה כתוב נמחק ידנית אבל הבעיה עצמה מסומנת עם חצים .. מישהו יודע איך לבטל את זה? ניסיתי אפילו להסיר את כל הוורד והאופיס ולהתקין מחדש אך לא עוזר..
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אצלי זה חבילה של סקיוריטי של F-Secure שלוקחת עם כל הפרוססים שלה טוטאל 33 מגה. כוללת אנטיוירוס פיירוול ומעדכן אוטומטי. זה נחשב נורמלי? כי המחשב זז טוב סה"כ... זה ממש ממש הרבה? כי אחרת אני אחליף אפלו שאני אוהב את זה *כמה זה אצלכם? נא לא לגלוש לעניינים של המלצות ושטויות... כבר עברנו על הכל
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי את אותם קבצי ספיי שחודרים למחשב שלי ונחסמים מהADAWARE ולא מרפים! חוזרים כל הזמן. הבנתי שאני צריך לנקות את הרג'יסטרי עם תוכנה או משהו? מישהו מוכן להמליץ לי על תוכנה או דרך לסדר תבעיה? תודה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, לאחר שקניתי מחשב חדש החלטתי להתקין עליו XP בגרסת ה X64. עד עכשיו אין בעיות רציניות עם הצגת סרטים כי הבנתי שה WMP 10 הוא 32 ביט ולכן אם התקנתי קודק (למשל XVID) שמקומפל ב 32 ביט אז זה יעבוד בסדר. הבעיה היא שעכשיו יצא WMP 11 ויש גרסה של 64 ביט והיתי רוצה להתקין אותה. השאלה שלי היא האם אתם מכירים מקום להוריד בו קודקים ב 64 ביט. חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה לינקים שלא ממש עבדו ועוד לינק אחד ל XVID שאמור להיות 64 ביט אבל אני קצת מפחד לנסות אותו. האם יש הוצאה רשמית יחסית של XVID ב 64 ביט? האם אני יכול לנסות לקמפל לבד את ה XVID ל 64 ביט (כלומר מאיפה אני מוצא את הקוד + הסברים על איך לבנות את זה). בקיצור אני כמעט בטוח שזאת בעיה שיש לעוד כמה אנשים כאן אז אני מקווה שיש תשובות.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום חברות וחברים, יש לנו בעייה בהדפסת דפי אינטרנט או חלקים שלהם (הדפסת קטע מסומן). הטכסט המודפס יוצא קטן מאוד. הבעייה הזו תקפה הן לאספלורר והן ל'שועל' (שניהם, אם איני טועה, בגרסתם האחרונה). קצת מידע על המערכת: מערכת הפעלה - win7 ultimate 64 bit. מדפסת - HP photosmart c7283 גרסת דרייבר - 61.64.212.0 כיצד ניתן להגדיל את מידות הטכסט המודפס כך שגם ניתן יהיה לקרוא אותו? (בתמיכה הטכנית ל HP לא מצאתי פתרון לבעייה) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
במקרה הזה פיילזילה. אני משתמש בווינדוס 7 ומחפש איתך להתיר את העובדה שהתוכנה פתוחה..
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני מנסה לחלץ (עם ווינראר) קובץ מסוים בכונן D. (הוא נמצא בכונן D ואני מחלץ לD, אין טעות) כל זמן שהחילוץ פועל המקום הפנוי בכונן C (הכונן עם קבצי המערכת) יורד במהירות והוא נגמר לפני שאני מסיים את החילוץ. כשאני מפסיק את החילוץ הכל חוזר להתחלה - הבעיה שאני לא מספיק לסיים את התהליך... למה זה קורה? יש דרך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, למי מכם שמשתמש באייטונס יש בטוח את הבעיה הזאת, אלבומים בלי אלבום ארט. בעיקרון אייטונס מעדכן את כל האלבומים שהוא מזהה אבל יש לי בספריה מלא אוספים, כך שאפילו אם השם של האמן והשיר נכון השם של האלבום הוא השם של האוסף. אני מחפש תוכנה שתסרוק את הספריית מוזיקה ותעדכן לכל הפחות את שם האלבום מהאינטרנט. אם יש משהו שגם מוריד את האלבום ארט זה עדיף. אני מצאתי tuneupmedia.com וזה נראה כאילו זה עובד, אבל הם רוצים יותר מדי כסף בשביל השירות הזה. אשמח לשמוע אם יש למישהו הצעות לתחליף הוגן לתוכנה זו. תודה מראש. iyc
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, היום התנסיתי בפעם הראשונה ב-GARAGEBAND בלימודים אך יש לי ווינדוס בבית. רציתי לדעת איזו תוכנה תואמת ווינדוס קיימת בשוק שהכי קרובה בממשק ובקלות שלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב לטלוויזיה וכשאני מנסה להציג סרטון/סרט בווינאמפ/מדיה פלייר, במחשב רואים אותו טוב - אבל על הטלוויזיה הוא לא מופיע. פשוט מופיע ריבוע שחור ריק ושומעים קול שיוצא, ולא רואים כלום על הטלוויזיה. כיצד פותרים בעיה זו? בתודה אלעד
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים עידכנתי את תוכנת המדיה פלייר ומאז בכל הצגת סרט ישנם מספרים מוזרים המופיעים בחלון הסרט עצמו (בדרך כלל בצבע ירוק). מישהו יודע על מה מדובר ואיך נפתרים מהמטרד הזה? :-\ ד"א, המספרים מופיעים גם בעת הפעלת המדיה פלייר באתר מסויים.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
התחלתי לעבוד על תמונה שנידלקתי עלייה וחשבתי לעשות מין חתימה כזאת , אז מה אתם אומרים ??? יש מקום לשיפור??? (צירפתי שלושה תמונות : המקורית , אחת מאמצע העבודה , והתוצאה הסופית.) נ.ב מצטער על הDONT COPY על התמונות פשוט זה די לשימוש אישי ולא להפצה.... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
התקנתי פיירפוקס, לפני זה השתמשתי בווינדואוס אקספלולר, איך אני מעביר את המועדפים מאקספלורר לפירפוקס. תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שגיאת loadlibrary()failed בקאזה מישהוא מכיר את הבעייה ולמה הקאזה לא עולה? אולי יש לכם לינק להורדת גירסא אחרת?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום רב, 1. הפניתי שתי כתובות מייל שלי בגולל לתיבת דואר נכנס ב outlook , תוכנה אשר מותקן במחשב הביתי שלי. 2. אני מועניין שתהיה גם אפשרות לפתוח outlook web . 3. כאשר פתחתי outlook web נפתח אותו outlook שפתחתי במחשב הביתי ואליו עברו המיילים מתיבות גוגל, 4. אשמח להסבר והדרכה, מה עלי לעשות על מנת שאוכל לפעול גם מ-outlook web ? תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מישהוא מוכן לתת לי שמות של תוכנות שמצרפות לסרט תרגום והופכת אותו לקבוע על הסרט
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב השאלתי את ההגה מחבר ויש לי בעיה עם ה- sensitivity שלו..... אני משחק ב- CMR 05 וכל נגיעה קטנה בהגה והוא פונה לי פניה חדה..... ניסיתי לשחק בדרייברים ולא הצלחתי להוריד את הSENS איך אני יוכל להוריד את הSENS ?? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
מאחר ואני מחבר את הנייד כמודם למחשב וגולש דרך חבילת הגלישה, רציתי לדעת אם יש כזה דבר דפדפן שמכווץ דפים.. שהגלישה תהיה יותר חסכונית... רצוי שהוא יחסית יהיה קל - מאחר ומדובר בנטבוק עם אפשרות ללשוניות... במידה ולא קיים כזה דפדפן, איזה דפדפן הכי מומלץ בהתאם לדרישות אילו ? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
התחרפן לי אחד מהמחיצות ואני מחפש תוכנה שיודעת "להציל" מידע מNTFS
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לצרוב סרטים יותר מ-700 מגה על דיסק רגיל ואם כן... איך ?! תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי סרט אבל הוא בלי כתוביות בעברית ואני רוצה להוסיף לו כתוביות לצמיתות. בסרטים רגילים בלי תפריטים וכל זה, אני מצליח אבל בפורמט הזה של סרטים לא הצלחתי למרות שניסיתי כמה מדריכים אבל נראה לי שזה יותר מסובך. קישור למדריך שעובד מנסיון יעזור מאוד אם לא הדרכה פה בפורום.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום , אני משתמש במירק להורדת כל מיני דברים (חוקיים חוקיים) ואני עובד עם אתרים שעושים בעזרתם חיפוש, אני לא בטוח שמותר לי לפרסם את שמם פה אז אני לא אפרסם העניין הוא שבאקספלורר, אחרי החיפוש, אני מקבל קישור, שעליו אני לוחץ, זה פותח לי את הסרבר והערוץ במירק ומה שנותר לי לעשות הוא CTRL+V כדי להעתיק את הפקודה שהוא הכניס אוטומאטית לזיכרון.... יש איזו דרך להוריד פלאג אין למוזילה כדי שהאתרים האלו יתפקדו כמו שצריך?? תודה...
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם גיביתי את קבצי האאוטלוק שליכ-7 קבצים סהכ ורציתי לדעת איך אני מחזיר אותם לאחר התקנה חדשה והאם יש דרך לא דרך התוכנה אלא ע"י הדבקה של הקבצים בספריה מסוימת?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:59:26, on 13/01/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\explorer.exe C:\Program Files\Winamp\winamp.exe C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FIREFOX.EXE C:\Program Files\ICQLite\ICQL…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
^^
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-