עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Swed,

התוספת של IE TAB לא עובדת לי לא יודע למה... אני עם גרסה 2.0.0.14 ולא יודע למה זה לא עובד אשמח אם תכלו לעזור

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  2. היי עברתי לפני כמה ימים לויסטה ומאז הBS PLAYER לא מצליח לתמוך ב5.1 בWMP הכל עובד מצויין ומזהה DTS וDD5.1 בלי בעיה רציתי לדעת אם יש תוכנה או דרך להשתמש בWMP עם תרגום מה שעוד חשוב זה שיהיה אפשר לשחק עם התרגום (אחורה קדימה) כי לא תמיד הוא מסונכרן נכון אני ממש ישמח לעזרה כי אני מה זה תקוע תודה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by bariko,

שלום רב, צירפתי כאן את תוצאות הסריקה של ספייבוט שהתבצעה היום. מאחר שאני משתמש חדש בתוכנה, אשמח לקבל הכוונה לגבי התוצאות הללו. איזה מבין הבעיות שהתגלו ניתן להתעלם, ואיזה מהם צריך (ואפילו חייב) לאפשר לתוכנה לתקן? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  4. פעם הצלחתי לעשות את זה דרך אתר, נראה לי של לוג'יטק. עכשיו אני רוצה להתחבר למצלמה שלי ממחשב אחר לא בבית, ואני לא יודע איך. מישהו מכיר תוכנה קלה לשימוש או דרך אתר כלשהו קל לשימוש לעשות את זה ? תודה. עריכה: ראיתי פה בתארד כלשהו, את התוכנה webcamXP.. היא נראית לי מסובכת מדי .

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by galz,

יש כזאת תוכנה? חיפשתי דיי הרבה ולא מצאתי...

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by hagay21,

שלום התקנתי Sp1 וצריכת הזיכרון אחרי ריסטארט מטפסת ל 526 מגה לפני שעלו התוכנות אפילו יש לי ג'יגה זיכרון אבל תוך 10 דקות הוא מגיע גם לצריכה זו מישהוא אולי מכיר את התופעה?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by musari,

תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בפיירפוקס ומותקן לי בו אקסטנשן שנקרא view this page in IE tab... אבל משום מה אחרי שאני פותח דף חדש דרך הIE שבפיירפוקס אני תמיד מקבל את ההודעה שבתמונה למטה קיים איזה פאץ' שיכול לתקן את זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by avinos,

It seems that i cant write in hebrew on forums and search engins please help me...... thanx

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם! יצא לי לראות באינטרנט את AVALON זמין לגרסת XP מה שיותר מיועד למערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט LONGHORN שאלתי היא האם משהו ניסה את זה ומה השיפורים והאם כדאי להתקין את זה לנוכח העובדה שזה שוקל 255 מגה! ואם זה המשקל מה זה אומר על מערכת ההפעלה הבאה?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by dids22,

איך צורבים קובץ iso עם נרו גרסה 6.6.0.8 תודהה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

יש לי FIREWALL חומרתי של NVIDIA על הABIT שלי , מה עדיף לשים, אותו או את הFIREWALL של BITDEFENDER שבא עם האנטי וירוס ?

13. אנשים אני ממש מיואש מזה כבר אוקיי אז הדבר קורה גם לאוזניות וגם לרמקולים אני מעלה את מערכת ההפעלה שלי לאחר משהו כמו 10 דקות או יותר, פשוט הסאונד מפסיק לחלוטין, שומעים אותי במיקרופון אבל הסאונד מפסיק, מה שאני יכול להוסיף פה, זהנגיד אני מפעיל WINAMP כדי להפעיל שיר כלשהו אני רואה שזה רץ 2 שניות ומפסיק... ואני ממשיך אותו בפס כל קצת זה מפסיק בעיה מוזרה אני עושה "ניתוק" אני שומע את הצליל של הוינדוס שסוגר וככה שעולה המחשב מחדש שוב אחרי כמה זמן הסאונד מפסיק תודה מראש לעוזרים מי שפותר לא ת'בעיה אחלה בנאדם!! מיואש ולאדע מה לעשות גיא.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, אני רוצה לעשות משהו מאוד פשוט בפלאש, יש לי חתימה שהכנתי + אנימאציה שעשיתי בImage Ready, הכל בסדר גמור איתה, אבל אני רוצה לסדר אפקט של פלאש שכל פעם שמעבירים ת'סמן של העכבר מעל החתימה, היא הופכת לשחורה ורשום בה את המפרט של המחשב שלי, מישהו יכול לעזור לי בזה? אני יודע שאפשר לעשות את זה רק לא יודע איך . תודה מראש. -ג'ו.

15. אוקי אז היום ניסיתי להתקין torrent client (utorrent,bitcomet,new flashget, azures והכל פשוט ניתקע כשה מנסים להכניס torrent פשוט לא מבין מה הבעיה ??? גירסת ויסטה אפשר למחוק למי רוצה לדעת זה לא הוינדוס זה היה ביטדיפנדר בטה שבגללו התוכנות לא עבדו enterprise

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by Satlan,

חברים קורה שאני מוריד נגיד קובץ מביטורנט אז הוא כזה מפוצל להרבה חלקים שבתוכו יש ראר או סוג קובץ דומה גדול אני עכשיו עם קובץ ראר של 1.5 גיגה ואני רוצה לפצל אותו, איך עושים את זה? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by alergic,

אני צריך תוכנה שאוכל להכניס לתוכה את כל השיר(לא את המילים) והיא על פי המוזיקה תגיד לי מידע על השיר: אמן,אלבום וכו'

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by crik,

האם יש תוכנת בדיקה שבודקת את כל הרכיבים של הלוח אם שהכל תקין כמו שצריך ?? תודה, משה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by liordavid,

שלום לכולם... יש לי קובץ מיותר שאני לא מצליח למחוק. ניסיתי דרך ווינדוס כרגיל - ACCESS DENIED ניסיתי דרך SAFE MODE ועדיין לא מוחק ניסיתי קרוב ל- 15 תוכנות מחיקה ו- ERROR/ACCESS DENIED ניסיתי דרך COMMAND PROMPT ולא עובד. מה לעשות ? ...

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  20. שלום יש לי LOW ID והחיפוש של המיול לא מוצא כלום. תעזרו לי לפתור את הבעיה בקשה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  21. אני רואה ערוץ טלווזיה מסויים ב Stream, כנראה שהוא מאוד איכותי כי רשום 380K (אם זה אומר לכם משהו) שמתי לב שהוא גם בסטריאו. כל הדברים האלו כנראנ גורמים לי לצפות בו בקיטועים (יש לי אינטרנט 2.5 מגה), ניסיתי כל מניי הגדרות ב Media player אך ללא הועיל. ניסיתי להגדיל את ה Buffer לדקה, הוא אכן טוען דקה שלמה לפני הצפיה, אבל לא רואים שום שיפור אפילו בדקה הראשונה יש קיטועים (מה שמוזר לי). אם יש למישהו עצה כל שהיא, או איזה תוכנה שתעשה את העבודה, תודה

22. יש לי דיסק שירים ואני רוצה לעביר אותם למחשב בקבצי MP3 איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  23. שנשאר לי עוד 100 KB לסיום קובץ באמיול הוא שוב אומר שנשאר 3 מגה וככה חוזר על עצמו כאילו הוא לא נותן לסיים את ההורדה של הסרט למה זה?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by avishi,

שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי את הכרטיס מסך מסוג 7600GT במנהל התקנים יש לי סימן קריאה על NVIDIA wdm video capture אני לא מבין מה פירוש הדבר ואיך לפתור את הבעיה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by J.allmighty,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3409399,00.html enjoy !

• 3 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים