עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Mountain King,

אני צריך את ה-WebbApi.DLL (שלי דפוק ) נ.ב. חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי :'( :-[

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  2. ניסתי להעביר טסקט מתוכנה מסויימת ושהעברת לכתבן או לוורד זה העביר את הטקסט בג'בריש ולא בעברית כמו שזה צריך להיות.... מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by ranran,

היי חברים, לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש מוזרה שקצת מטריפה אותי. ראיתי פיצ'ר נחמד במדיה פלייר קלאסיק (גרסאת HOME CINEMA), שמאפשרת לפתוח פורטל שליטה WEB-י. ההגדרה מתבצעת ע"י בחירת פורט מסוים, ואז כניסה אליו מהדפדפן, לדוגמא http://192.168.2.101:13579. הפעלתי את הפיצ'ר נכנסתי מהמחשב המקומי, זה עבד ושמחתי - בציפיה כבר לפתוח את זה מהאייפון ולשלוט על הMPC ישירות מהאייפון (כאילו היה שלט). אך זה לא עבד. לא נטען שום עמוד.. ישר תהיתי מה יכול להיות, בדקתי ממחשב אחר בבית (חשוב לציין שכולם תחת אותו ראוטר ואותו רשת בדיוק). יש בין המחשבים פינג, ניסיתי להכנס לממשק שליטה אך כם שם לא הצלחתי. מכאן עלה לי רעיון של FW שאולי חוסם פורטים.. הוספתי את הפורטים של הכניסה, ולבסוף ביטלתי את הפיירוול בווינ…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by bariko,

שלום רב, צירפתי כאן את תוצאות הסריקה של ספייבוט שהתבצעה היום. מאחר שאני משתמש חדש בתוכנה, אשמח לקבל הכוונה לגבי התוצאות הללו. איזה מבין הבעיות שהתגלו ניתן להתעלם, ואיזה מהם צריך (ואפילו חייב) לאפשר לתוכנה לתקן? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  5. אני צריך תוכנה שתקליט לי קטע שמופיע פה: http://www.103.fm/page.asp?catId=34 (לפתוח עם אקספלורר) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by anox,

שלום רב, במקום עבודתי מותקנת מערכת סינון קבצים על המייל החיצוני. עקב כך אינני יכול לשלוח לעצמי או לקבל קבצים שאני מעוניין לקבל, ובעיקר קטעי וידאו. האם ישנה דרך להערים על הסינון הנ"ל?? כמובן ששינוי Extentions, וכיווצים למיניהם לא עזרו. אני מחפש דרך "לשנות" את הקבצים ואז להחזיר אותם לצורתם המקורית, אצלי במשרד. תודה, Anox

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  7. ישנם פתרונות רבים בסגנון LIVE CD כמו ERD וכל מיני הפצות לינוקס, אני מחפש את הטובה ביותר להפעלה מדיסק און קיי לצרכים של טכנאי מחשבים ממוצע כמו שחזור סיסמאת אדמין, ניהול קבצים, חיבור לרשת, כלי אבחון חומרה ותקלות למינהם, ואם יש הסבר איך מתקינים את זה על הדיסק און קיי. (זה הרי לא פשוט כמו לצרוב ISO) יש ל- ERD COMMANDER גרסא שפועלת מ-USB? איך ההפצות של לינוקס לשימושים האלה? KNOPPIX/SLAX? תודה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  8. Started by tazok,

לאחרונה אני רוצה שמגיע לי כמויות גדולות של זבל לתיבה אני משתמש בoutlook והמסנן שם דיי שוות לתחת... יש איזה תוכנה טובה שפשוט תעיף את כל הזמן כי פשוט נמאס לי מפרסומות הסקס או פרסומות ויאגרה...

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  9. לדוגמא, בין אם אני רוצה להיכנס לחשבון הgmail שלי או לוואלה, אני מקבל את ההודעה הזו: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information אז אני עושה refresh (לפעמים פעמיים) וזה עולה. מעצבן!

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by xTz,

אהלן אני בונה image של Win XP SP2 ואני יודע שיש אפשרות להכניס לשם גם דרייברים שהחומרה שלהם לא נמצאת כרגע אצלי במחשב [כדי שהimage יתאים גם למחשבים אחרים עם חומרה טיפה שונה] איך ניתן לעשות זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by Shortboarder,

אני מחפש תוכנה שנותנת לי אי פי של משתמשים ברשימה של האי סי קיו שלי. אני צריך את זה כדי להיתחבר ולשחק במחשק רשת עם חבר שלי מתי שהוא בתוך המשחק והוא לא יכול לתת לי אי פי. אם מישהו יכול לעזור לי זה מאוד יהיה טוב?? תודה רבה.

12. שלום. יש לנו קלטות משפתיות מלפני 23 שנה ואנו רוצים להקליט אותם ולהפוך אותם לפורמט AVI בעזרת המחשב עם ההתקן Easycap שמיועד לקבל תמונה אנלוגית ולהעביר אותה למחשב. הבעיה היא שאנחנו לא יודעים מהם ההגדרות המומלצות ביותר להקלטה. חשוב שהקובץ יציג את כל האיכות ושלא יתפוס הרבה מקום כי אלה צילומים של עשרות שעות. אשמח לקבל הדרכה בנושא אנחנו משתמשים בתוכנת הקלטה videostudio המקורית שבאה עם ההתקן תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

מישהו משתמש? האם זאת התוכנה הטובה ביותר בתחום? צריך להרשם ולהתחבר אליה (שם משתמש + סיסמה)?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by oren,

שלום. עד היום צילמתי תמונות דרך ה-WebCam שלי באמצעות התוכנה ACDSee 5.0 והתמונות יצאו ברזולוציה של 640x480, אך הבעיה היא שלא ניתן לצלם תמונות אחת אחרי השניה ברצף, אלא חייבים כל פעם להיכנס לחלון של הצילום ולצלם ולחכות שהתמונה תישמר וחוזר חלילה. וכך, אם אני רוצה לצלם מספר תמונות ברצף, אני לא יכול. אתמול התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR 2.0, תוכנה זו מיועדת במקום לצילום תוכניות טלוויזיה במחשב ודברים כאלה... אך ראיתי שיש בה אופציה נחמדה של צילום תמונות ברצף שפועלת על ה-WebCam שלי. אך, הבעיה היא שהתוכנה מצלמת ברזולוציה של 320x240, למרות שבחרתי ב-Screen Size באפוציה של 640x480. השאלות שלי הן: א. כיצד אפשר לצלם בתוכנה הזו ברזולוציה של 640x480? ב. האם ישנה תוכנה אחרת המאפשרת לצל…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  15. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך להמיר [glow=blue,2,300]120[/glow] דקות סרט אל תוך מחשב. מהי הדרך הכי מהירה, להקליט מתוך קלטת וידאו, לתוך המחשב? חברים אמרו לי שדרך חבור ה-svideo ממירים הכי טוב וזה יותר איכותי מ-usb. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by olegr,

משתמש מערכת ויסטה 64 ביום בהיר אחד תוכנת הברידג' הפסיקה לעבוד, כאשר אני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את המסר: "adobe bridge has stoped working" מישהו מכיר?ניתקל?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by WildFire,

אני מריץ את הגרסא בצד < והיא עושה לי הרבה בעיות משום מה, אני חושב שאולי זו בעיית תמיכה בWIN7, למרות שיכול להיות שאני טועה. דוגמא לבעיה היא שבאתר https://www.battlefieldheroes.com/ הוא דיי נלחם איתי עד שהוא שומר את ההתחברות. [לא קורה בie]

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  18. Started by yogi01,

או לחילופין תוכנה שמקליטה את המסך, כמובן חינמית. תודה.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by big foot,

אני צריך תוכנה לסינכרון כתוביות שניתן להזיז את כל הכתוביות ביחד ולא אחד אחד וגם אני לא מצליח לראות כתוביות בWMP למרות שהוא מוגדר להציג אותם אם יש וקובץ הכתוביות נמצא באותה תיקיה ועם אותו שם רק בסיומת SUB מה עושים תודה מראש BIG FOOT

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  20. צהריים טובים לכולם. התפרסמו היום,במספר אתרים גלובאלים מידע האומר שנתגלה באג בסריקת הווירוסים של AVG. מה שבעצם קורה,הוא שהאנטי וירוס מזהה קובץ שחיוני למערכת ההפעלה כווירוס ונותן למשתמשים למחוק אותו,מה שבעצם כל משתמש תמים יעשה במקרה שכזה. הקובץ המדובר הוא - user32.dll. שימו לב: מחיקת הקובץ תגרום לקריסת המערכת. מידע נוסף: http://hothardware.com/News/Oops-AVG-Virus-Scanner-Crashes-Computers http://www.bit-tech.net/news/2008/11/12/avgi-bug-leaves-windows-unbootable/1 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=22808&catid=3 שימו לב לקבצים הנגועים בסריקתכם ההבאה.

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by Haflo,

מישהו יודע איך אפשר לאפס את ה Device Manager ב Win9x בכדי שהמערכת הפעלה תתחיל להתקין את כל הדרייברים מחדש? ???

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by kobibo,

קניתי לילדי תוכנת לומדה וברצוני לשכפל אותה לצורך גיבוי ,אך כשנסיתי לשכפלה והכנסתי את התקליטור המשוכפל קבלתי הודעה שיש צורך להכניס את הדיק המקורי. נסיתי לשכפל אותה באמצעות CloneCD וגם באמצעות ה Alchol120 ושום דבר לא עזר תמיד קבלתי את אותה ההודעה שיש צורך להכניס דיסק מקורי. רציתי לדעת : א. האם ישנה תוכנה אחרת שיודעת להתמודד עם תקליטורים מוגנים ( לא DVD ) ? ב. בתוכנת הAlchol120 מצוינות כמה הגנות שהתוכנה יודעת לזהות כיצד ניתן לדעת איזו הגנה נמצאת בתקליטור המקורי כך שאדע אולי מה לבחור ב Alchol120 ?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש Sonata III 500מאתר TMS לפני שבועיים ויש לי מספר תקלות 1. לא שומעים כלום. כאשר ניסיתי לשמוע אפילו את קובץ המוסיקה את מובנה ב Win קיבלתי הודעה שהתקן הקול לא קיים או בשימוש. האם לא התקינו לי כרטיס קול? או שיש בעיה אחרת עם המחשב. 2. אני מנסה לראות ב win media אבל מתקבלת הודעה שאומרת "מפענח DVD תואם אינו מותקן. אני לא מבין מה משמעות ההודעה ומה אני אמור להתקין עכשיו. :s05:

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  24. ברשותי כרטיס טלויזיה pctvpro של punnacle. כמו בכל כרטיס טלויזיה רגיל, יש באפשרותי לבצע capture זאת אומרת להקליט תוכניות מ TV או VCR לדיסק הקשיח. הבעיה היחידה היא שהקובץ הוא ענק!!! האם יש אפשרות מסוימת לגרום לכך שהקובץ יהיה קטן יותר (לא משנה באיזה FORMAT)

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  25. Started by moris,

היי! כיצד אני יוצר "חתימה" בעזרת התוכנה פוטושופ 7.0? תודה מראש! (אם אפשר לפרט בבקשה מדריך בעברית בעניין תוכנת פוטושופ יסייע המון) תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים