עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה שאני אוכל להזין אקורדים ושהיא תנגן אותם איך שאני רוצה + אפשרות ליצירת ביט? יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה, שאני מסנכן את השירים לאייפון חלק מהם לא מופיעים לי תחת אמן ואני רוצה לערוך ולשנות את השם של האמן שלהם ניסיתי דרך האייטונס בשיטה של קליק ימני על השיר ואז get info ולשנות, אבל כל העמודות אפורות, וגם הקובץ של השיר לא מסומן כקריאה בלבד אז אפשר לפסול את האפשרות הזאת. פיתרונות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by Shadowman,

איך אני פותח אותם או איך אני מעדכן איתם??

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by bluz,

חייבים פלופי בשביל זה? אם לא, חייבים צריבת דיסק בשביל זה? תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  5. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by ido2309,

שלום לכולם,אני לא בטוח שזה המקום ואם אכן זה לא,אני מתנצל מראש. ולבעיה עצמה, כשאני מכניס מלל כלשהו בחיפוש,ועולה לי דף התוצאות,כשאני לוחץ על האתר שאני רוצה להיכנס, הוא מכניס אותי לאיזשהו אתר אחר(PEAKC.COM זה האתר שהוא מכניס אותי עליו),ורק בלחיצה על חזרה לאחור ולחיצה מחדש על הקישור אני מגיע לאן שאני רוצה. מישהו יודע איך נפטרים מזה? ניסיתי כבר עם האנטי וירוס ולא עזר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by dolev012,

שלום אשמח אם תעזרו לי לפתור את התקלה הזאת שמופיע לי באקראי חשוב לי לציין כי נעשו בדיקות וירוסים ורוגלות והבעייה עדיין ממשיכה להופיע [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש תוחנה, אשר יכולה להגיד בזמן נתון איזו תכנה או SERVICE משתמשים ב-HD. פשוט הרבה פעמים קורה לי שדיסק קשיח עובד חזק והרבה זמן מבלי שאני עושה משהו, למרות שאיחוי דיסק מבוטל. אשמח לתשובות, אם יש בכלל תוכנה כזאת. תודה

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by yarivot26,

טוב אני יותר מדי זמן עם הוירוס הזה, אחרי 4 פרמוטים דברים התייאשתי. סרקתי עם קספרסקי את המחשב 3 פעמים אחרי הפרמוט לא מצא כלום, שניה אחרי שסגרתי את הקספרסקי הוא חזר. הוא מתקין לי את התוכנות הבאות: Spyware&Malware Protection Privacy Protector Error Cleaner World of Warcraft FREE trial שם לי על הרקע תמונה אדומה מוזרה שכתוב עליה YOUR PRIVACY IS IN DANGER DOWNLOAD PRIVACY PROTECTION SOFTWARE NOW הוא כל הזמן רוצה שאני אקנה AntiVirus 2008 הוא משתלט לי לגמריי על האינטרנט, מבטל לי את הTask Manger כל הזמן שולח אותי לאתר לקנות את התוכנה: http://virusremover2008.com/2009/5/?a=sst&vl=5993&vf=pp_25258030&ax=1&e1&ed=2&h=10 לא ללחוץ על הקישור. גם מחקתי כמה דבר…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by matrix66,

היי תמיד אני משתמש במוזילה ומעתיק דברים עם ctrl+c ומדביק אם ctrl+v או פשוט מסמן את הטקסט +מקש ימני העתק משום מה לאחרונה אין לי כבר את האפשרות הזאת וגם שאני לוחץ של ctrl+c זה לא מעתיק כלום-מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by אבי_28,

קובץ ראר רגיל אני יודע ליצור. אבל איך אני מוסיף סיסמא ועוד דבר שאני לא יודע לעשות. נניח שיש לי קובץ גדול ואני רוצה לחלק אותו למספר קבצי ראר קטנים. איך אני עושה את זה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by JustNo,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את הגרסא המלאה? פשוט ישלי תגרסא הבסיסית ואני יכול להשתמש במצלמה רק לאיזה 10 שניות וזה לא ממש מועיל השדרוג עולה כסף אבל כמובן אני מניח שאפשר להשיג פריצות... חיפשתי ולא מצאתי, אולי מישהו יודע? תודה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by timtim,

שלום! יש לי Easy CD Creator 5 Basic ואומרים שזה התוכנת צריבה הכי טובה בעולם, ויש כאלה אומרים ש Nero התוכנה הכי טובה בעולם. ויש כאלה שאומרים ש...... בקיצור הבנתם אותי... אני מחפש תוכנה טובה אז מי שמכיר שיגיד לי עליה בבקשה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by simonsix,

http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=2298&file=4&evp=a13dd4a122fe0db0d2c0317618cc7ab9

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  15. שלום... אז ככה..יש לי שני תחנות XP שמותקנות על VirtualBox ורציתי לדעת איך אפשר להתחבר ממחשב אחד לשני ... זה פשוט כאילו אין תקשורת ביניהם גם אם אני מקצה כתובות IP לשניהם... ברגיל אני יודע לעשות את זה רק שבתוכנה בין שני המחשבים אני לא מצליח... אשמח לקצת עזרה בעניין או אפילו לאיזה מדריך טוב... כי בינתיים לא מצאתי דרך לעשות את זה.. תודה.

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  16. שלום, אני כבר המון זמן מחפש תוכנה לקיטלוג השירים שיש לי במחשב, כאשר בתוכנה דרושים לי האפשרויות הבאות: הגדרה של מספר תיקיות במחשב בהם נמצאים קבצי המוסיקה שלי, לדוגמא: D:\Mp3_Burned D:\Downloads\Mp3 E:\Downloads\Mp3 E:\Stuff\Mp3 ו-Refresh של הרשימה. כלומר שמדי פעם אני אוכל לעשות שהתוכנה תבדוק בתיקיות מה השתנה, אילו קבצים נוספו, אילו נמחקו וכד' ותעדכן את הרשימה. והאופציה החשובה ביותר - חיפוש, שאני אוכל לחפש במהירות שיר בתוך האוסף שלי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by yuuu,

איך מבטלים את ההמרה TRANSCODING בנרו? תודה

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by FatallChill,

איפה אני משנה בנו שלו יסגור את הדיסקים שאני צורב כדי לצרוב עוד דברים אחר כך?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by ARIK1984,

שלום מישהו יודע איך להישתמש אם התוכנה led multilanguage sign v3 או אולי יכול להביא מדריך לתוכנה אשמח מאודדדדד

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  20. אורח Si-Nom

אני מישתמש באנטי וירוס הזה מעל שנה נגיד,והיה לי מלא וירוסים שהוא פשוט לא הצליח לתקן,ונאלצתי (ועדיין נאלץ) להיכנס לאתר של סימנתיק ולימחוק אותו ידנית,אפילו שזה מראה שרמת הסיכון נוראה נמוכה ודרגת התיקון שלו היא 2 מתוך 10 הוא פשוט מיתעקש לימחוק!!! תמליצו לי על אנטי וירוס פשוט וקל לא משנה כמה הוא כבד העיקר שיגן עלי מפני וירוסים... הינה העתקתי את השלוש האחרונים מה- LOG שלי! כרגיל היתי צריך לימחוק אותם ידנית!

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

[move]***השאלה בכותרת***[/move]

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by Screw_Master,

התקנתי הרגע Classic Media Player, ו-FFD SHOW. כשמנגנים קבצי X.264, רואים ב-Tray את הסמל של FFDshow Video Decoder, אבל לא את זה של מפענח ה-Audio. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  23. יש לי בעיה מעצבנת ביותר. הAvira מתריע לי על קובץ DLL שמכיל וירוס - yesybr.dll. אני בוחר בRemove אבל כעבור כמה שניות הבעיה חוזרת. כדי לברר מה הבעיה נכנסתי למיקום של הקובץ, מחקתי אותו בעצמי, ואז ראיתי שהוא שוב חוזר כעבור כמה שניות. מה אני יוכול לעשות? חיפשתי אודות קובץ DLL זה בגוגל, אך כמעט ואין תוצאות. אני מצרף תמונה של הקובץ. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by THE-MASTER,

שלום לכל חברי הפורום אני בעד תוכנות חינמיות ומשתדל להשתמש רק בהם. עכשיו חיפשתי ברשת תוכנה חינמית ופשוט לא מצאתי. אני תמיד מצליח למצוא תוכנות מצויינות חינמיות בכל תחום אך פה פשוט אני לא מוצא שום דבר. חיפשתי באתר SNAPFILES.com ב כלי דיסק ולא מצאתי שום דבר שעונה על הדרישות אני זוכר שגם חיפשתי פעם ולא מצאתי שום דבר אלא רק תוכנות שדורשות MONEY. אם מישהו יכול להציע לי משהו אשמח מאוד.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by assaf181,

שלום, פתאום שמתי לב שהפיירפוקס כבר לא נשאר מחובר לאתרים, כלומר כשאני סוגר את הדפדפן ופותח אותו מחדש אני צריך להתחבר שוב. הפיירפוקס מוגדר לשמור את הקוקיז - אין V ב"מחק עוגיות ביציאה מהדפדפן". לא שיניתי שום הגדרה, לא התקנתי שום תוסף חדש, ועד היום זה עבד. באקספלורר זה כן שומר. מה עושים עם זה? תודה נ.ב. ניסיתי לחפש פה בפורום אבל משום מה החיפוש לא עובד... אולי באג בגלל העיצוב החדש?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים