עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by assaf990,

גירסה 37090 הורדתי אותה מכמה אתרים, התקנתי מחדש לא עוזר! ואני מקבל הודעת שגיאה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  2. פיירפוקס עובד יותר טוב באקספלורר בסרטוני וידיאו באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  3. כרגע אני משתמש ב windows photo gallery המובנה של ויסטה . אני מחפש תוכנה קלה ומהירה אם יש כזאת שיותר נעימה לעין מאשר המובנת של ויסטה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by pssheba,

ואם זה איננו הפורום הנכון, אודה על קבלת לינק לפורום המתאים. הבעיה היא בנושא חישוב שעות. יש לי דף מעין זה: שעת התחלה שעת סיום שעות ליום 7:00 8:30 1:30 7:15 8:30 1:15 7:15 9:00 1:45 ________________________________ סה"כ שעות ????? את השדה המסומן ב ????? אשר מסכם שעות בפורמט time, כיצד עושים ? תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by מר מקלדת,

זה רק אני או שגירסה 9 מנגנת Xvid באופן לא חלק בניגוד לגירסה 8? הכוונה היא בכמה השניות אחרי שעושים פוס וממשיכים או בשניות הראשות אחרי שגוררים את פס הזמן של הסרט. רואים בשניות האלה עיוות בצבעים ופיקסליזציה. תופעה דומה קיימת כאשר מנגנים WMV 9.0 בגירסה 8 של VLC.

6. Started by J0HNiE,

כבר כמה שנים שלא צרבתי משהו, והפעם האחרונה שצרבתי היה רק CD's עכשיו יש לי צורב DVD ואני בעיקרון מחפש תוכנה מצידי שגם תעלה כסף אבל שצורבת את מה שאני צריך: 1. ISO's 2. מוזיקה 3. סרטים בסיומות של avi \ mkv וגם DVD-R (כלומר DVD שלם, עם החלקים וסצנות וכו'...) חוץ מזה אין לי מושג לגבי צריבה של DVD אז אם יש לכם טיפים או כל דבר תביאו בכיף

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  7. התחלתי להשתמש בדפדפן מקסטון לפני כמה שבועות, ואני די מרוצה חוץ משתי בעיות: *כשאני פותח TAB חדש בדפדפן, החלון אוטומטית עובר לדף החדש! אני רוצה שזה יהיה כמו בפיירפוקס, שהדף שאני פותח מתוכו את ה-TAB ישאר בתצוגה, ולא יעבור ל-TAB החדש. חיפשתי בהגדרות ולא הצלחתי למצוא לזה הגדרה! בעבודה אגב יש את אותו הדפדפן ושם פועלת התוכנה כמו שאני רוצה... *כשאני עושה חיפוש בגוגל המובנה בדפדפן, לפעמים זה עושה לי את החיפוש באמזון או בכמה אתרים אחרים! זה די מציק. בהגדרות החיפוש השארתי רק את גוגל במנוע החיפוש היחידי, אבל עדיין לא עוזר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by sh2006,

אני מחפש תוכנת רשת וירטואלית, תוכנה שמדמה רשת LAN כשמקור למעשה WAN כך אפשר לשחק משחקים רשת בלי לעבור רישומים התקנות וכו... השתמשתי בתוכנת Hamachi אך משום מה היא לא עובדת כראוי יש המלצות לתוכנות טובות יותר?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by langa,

שלום לכולם. יש לי תמונות ישנות מאוד שכבר רוב הצבע יד מהם והם צהובות. סרקתי אותם למחשב ואני רוצה לתקן אותם בעזרת תוכנת paint shop pro. איך אני עושה זאת? ערן

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Armageddon1,

לא יודע איך אבל לפתע כל פעם שאני מחבר DOK למחשב זה נפתח ישר בחלון חיפוש.. איך אני משנה את זה לברירת המחדל שיתן לי אפשרויות בחירה ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. הנה התמונה. איך אני מחזיר את זה? אופיר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dodo9876,

שלום אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך של LEADTEK ל- WIN VISTA התוכנה נקראת WINFOX .

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. 1. אני לא מצליח להתקין דרייברים של Nvidia, ניסיתי הכל, אני מסיר את הדרייבר הקודם דרך הוספה והסרה של תוכניות ודרך מנהל ההתקנים, אני מוחק כל זכר לדרייבר הקודם, רג'יסטרי, תיקיה של nvidia, מפעיל את ההתקנה החדשה (ניסיתי את 180.84 שהוא בטא וגם את 180.48), מחכה 2 דקות ואז מופיעה הודעה שהמערכת לא השתנתה, ניסיתי בערך 5 פעמים, גם עם Safe mode, גם עם תוכנה להסרת דרייברים קודמים, ופשוט תמיד מופיעה ההודעה הזאת. מישהו יודע מה הבעיה? 2. איכשהו, למרות ששיניתי את מיקום ההורדה של google chrome לתיקית הורדות של ויסטה, הוא תמיד פותח של תיקיה הורדות בתוך מסמכים משום מה, מישהו יודע מה הבעיה גם פה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by sirexrv,

לאחר שהתקנתי Nero 8.3.13.0 המחשב הנייד (טושיבה) התחיל לעשות בעיות כגון: איטויות, תקיעות, בעיות כיבוי ולאחר צריבה אחת הוא לא עלה. איך אני יודע שזה הנרו? כי אחרי שהסרתי, המחשב הפסיק לעשות בעיות... יודעים על הבעייה? או יש גרסה אחרת (לא חובה של נרו) שאפשר להתקין ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  15. הי, חיפשתי וחיפשתי וכל מה שאני מוצא ברשת זה אתרים שמציעים לך להוריד תוכנה לאיתור דרייברים... למישהו יש במקרה דרייבר ללוח 761GX-M754-964 ? תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  16. שלום חברים יקרים. אני שמח להזמינכם למופע חד פעמי של פרוייקט האנימציה של תזמורת המהפכה ב26.2- היכל התרבות ראשון לציון. אולם ענק עם מסך ענק -תענוג!!! הזמנה מצורפת בתמונה . למי שראה במקרה את MUSICAL CHAIRS הסרטון שהצגתי פה בפורום לא מזמן- זהו הסרט שפותח את הערב. הערב מאוד איכותי ומהנה ומומלץ מאוד. תבואו. קליפיפ מהופעות קודמות: http://video.google.com/videoplay?docid=-6664693514367532958&hl=en הנחות למנויי ההיכל ב-50 ¤, סטודנטים וסגל אקדמי ב-45 ¤ מחיר כרטיס: 80 ¤ *אודות פרויקט האנימציה של תזמורת המהפכה זהו פרויקט ראשון מסוגו בארץ בו 11 צמדים של אנימטורים ומלחינים יצרו במשותף במהלך כשנתיים דיאלוג בין מוסיקה ואנימציה. התזמורת מבצעת מוסיקה מקורית לרקע סרטי …

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  17. יש דרך לעשות זאת?? יש לי את האמולטור Epsxe עם נגיד אני רוצה לשחק Crash Bash באינטרנט עם מישהו אז איך אני עושה את זה?<

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  18. יש לי ESET NOD32 Antivirus וצץ לי בחלון שהתגלה וירוס וזה מוחק, אבל למעשה אחרי כל דקה החלון שוב פעם קופץ ולא מפסיק. יש אפשרות שהוירוס לא נחמק כנראה? מה הפתרון? זה טרויאני - http//:codecs sytes.net

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  19. Started by אבי_28,

קובץ ראר רגיל אני יודע ליצור. אבל איך אני מוסיף סיסמא ועוד דבר שאני לא יודע לעשות. נניח שיש לי קובץ גדול ואני רוצה לחלק אותו למספר קבצי ראר קטנים. איך אני עושה את זה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  20. שלום לכולם עכשיו אני כיתה יא ויש לי עוד חודש בערך בגרות בסיבם. עכשיו לא הייתי המון אבל המון שיעורים כי זה תמיד בסוף היום ואני לא מבין כל כך את החומר אז אני אשמח אם מישהו יעזור לי. התוכנה שאנחנו עובדים איתה השם שלה זה CTOOL או CATOOL משהו כזה אני לא זוכר את השם . עכשיו השאלה שלי זה אם אפשר להוריד אותה ואם יש תרגילים או מדריכים בעברית ? תודה מראש . ומצטער אם זה לא חוקי . אם זה לא חוקי אז תנעלו בבקשה עריכה? לתוכנה קוראים CADTOOL .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by IlanF,

אני לא ממש יודע איפה לשאול את השאלה הזאת, אז מצטער מראש אם זה לא המקום המתאים.. יש לי כמה קבצים חשובים של VISIO שנפגמו לי, הם נותנים לי שגיאה 100 שמחיפוש בגוגל אומר שהקובץ פגום. עכשיו מגיעה השאלה איך אני יכול לתקן אותם? לפחות שיהיה אפשר לראות מה יש בהם ולהעתיק לקובץ אחר?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by nehmia,

אני רוצה לשמוע תחנות ישראליות...בלי להוריד יותר מידי שטויות...יש דרך ב WMP?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by weissby,

איך? אולי בעצם אין אפשרות לקוקיז רק בגלל שזה לא הדפדפן הראשי אצלי? אני שואל את זה ]פשוט כי אנלא יודע כל כך אם זה משנה זה שזה לא הדפדפן הראשי אלדע אולי בגלל זה.. תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by Jeka90,

ב- ICQ 6, איך אפשר לדעת כמה זמן מישהו היה בסטטוס "לא נמצא"? באייסי 5 ההיתי מעביר את העכבר על שם של מישהו והיה מופיע לי כמה זמן הוא היה "לא נמצא". מתי בערך יוצא ICQ 6 בעברית? תודה.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי 2 דיסקים דיוידי של אירוע משפחתי ואני מעוניין לצרוב את שניהם על דיסק 1 של 8.5 גיגה דיסק דו שכבתי יש לי נרו 7 מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת תודה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.