עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Lanzar,

מה אתם אומרים ?? עריכת המודר: יפה מאוד, אבל למה אתה חושב זה משנה לנו משהו? התמונה נמחקה כיוון שהכילה לינקים להורדות לא חוקיות.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by Alienware,

לאחר פרמוט באתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (NVIDIA 7300GT), צצה ההודעה הבאה: לא משנה איזה גרסא של הדרייבר אני מנסה, זאת ההודעה שאני מקבל. הצעות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by שגיאב,

אני מנסה לפתוח את האנטי וירוס וזה יוצא כל שנהי אני מנסה לעשות משהו מהאנטי וירוס וזה פשוט יותא המתוכנה כנראה וירוס גורם לזה אבל איך אני מוחק אותו או מפסיק אותו מאוד חמור ! תעזרו לי בבקשה !

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by nrg man,

יש לי נורטון 2010. רציתי את התכונה בשביל שאני יוכל פעם בשבוע לעשות סריקה. בתוך התוכנה חפרתי ואני פשוט לא מוצא דרך לנטל אותה ושלא תרוץ לי כל הזמן ברקע. אפילו שאני מנסה לנטרל ממסך המשימות זה אומר שאין לי גישה! כמו וירוס בעצמו התוכנה הזאתי. מישהו בבקשה יכול לגאול אותי מימנה?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  5. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה, פורצים לי למחשב ואני לא יודע מה לעשות, האנטיוירוס מזהה את זה אבל לא מצליח לחסום אותו לגמרי, מה אפשר לעשות? http://www.zix.co.il/viewer.php?id=957912748.JPG תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by 3d7,

שתפו בבקשה את התוספים המומלצים שלכם ל-Windows Media Center (אני משתמש בויסטה) - שם התוסף, הסבר קצר וקישור והורדה. אני מעוניין בתוסף שמאפשר להקליט לפורמט MPEG2 ו/או DivX/XviD במקום הפורמט של ה-MCE. אבל, אני אשמח לקבל גם המלצות לתוספים מומלצים נוספים.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  7. הפלאגין עבד לווינדוס xp על שני מחשבים אחרים אבל על שלי הוא עושה ריבועים שחורים במקום לחצנים ובמקום איפה שאמורה להיות התצוגה והוא גם תוקע תמחשב אחרי שאני מפעיל תתוכנה ועושה את אותם ריבועים שחורים גם על תיקיות ותוכנות אחרות אחרי שאני סוגר את פינאקל פלאגינים אחרים עובדים יש איזה פתרון לבעיה? את אקספי מוד אני הולך לנסות אבל זה איטי יחסית ולא בא לי לעבוד ככה...

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by gkman,

שלום לכולם אני התקנתי את תוכנת APACHE במחשב עם הPHP הכל עובד נהדר אבל כעת אני רוצה להתקין MYSQL אבל אני לא יודע איך לעשות קו?נ?פ?יגו?ר?צ?י?ה עם תוכנת הAPACHE התקנתי כבר MYSQL מחבילת ההתקנה מה עכשיו? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  9. כותרת מבלבלת משהו, ולכן אסביר: בואו נסתכל על האודיו טראק של סרט. הבה נגדיר את הווליום שלו מ-0 (הנמוך ביותר) עד 100 (הגבוה ביותר). יש סרטים שברוב הזמן נמצאים על 0-20, ואילו בחלק מאוד קטן מהזמן (קטעי אקשן בעיקר, דוגמת יריית אקדח/מוזיקה) הם מגיעים ל 70-100. מה אני רוצה בעצם? ליצור איזשהו פלאגין/פילטר שחוסם את החלק העליון של הווליום (במקום להוריד את הווליום באופן גורף). למה אני אשתמש בזה? לניגון סרטי MKV בעיקר. תודה לעוזרים. נ.ב- אם בפורום הלא נכון- נא העבירו וסליחה, זה הכי קרוב שחשבתי עליו.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by do.rotem,

שלום כולם! כבר שבועיים אני מחפשת ולא מוצאת.. נשאר לי עוד שבוע ל RREE TRAIL למישהו יש authorization code ל- Adobe Audition 3 תודה, תודה, תודה...

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  11. Started by Parallel,

שלום בווינאמפ זה לא מנגן את זה ....ניסיתי תוכנות שממירות את זה ל-MP3 וכולם מעאפנות במדיה פלייר זה גם לא מנגן אשמח לעזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  12. כל פעם אני מוצא לעצמי איזה תמונה יפה לשים בפרטים של האיי סי קיו ואז בא איזה מישהו מציק וגונב לי אותה! איך אפשר למנוע את זה? לגרום לזה להיות חסום או משהו כזה?

13. Started by omri_ro,

כל פעם בעת היציאה מהתוכנה אני מקבל את הודעת השגיאה הבאהבתמונה) למי הפתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  14. Started by Xilver,

קודם כל, הוא שינה את הדסקטופ ואין לי גישה למחשב שלי, הוא שינה את תפריט "התחל" כך שאין לי את All Programs ואין לי דרך להיכנס לשחזור מערכת... בנוסף לכל זה, כל 10 שניות הוא יוצא מהשולחן עבודה ונכנס אליו שוב ככה שאין לי דרך לנסות להיכנס ללוח הבקרה או משהו. מה לעשות??

15. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מנסה להוריד קובץ שצרפו לי להודעה, ה-GMAIL שלי מאתחל את עצמו, הכוונה הוא פתאום נכנס מחדש לחשבון והקובץ לא יורד. על מנת לפתור את זה אני צריך לעבוד ל-HTML BASIC VIEW להיכנס מחדש להודעה ואז להוריד את הקובץ. שמתי ליב שזה קורא לי בשני מחשבים שונים. בשני המחשבים עני בוד עם IE8 וWINDOWS XP מישהו מכיר את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  16. Started by player_1,

אני צריך שם של תוכנה למניעת חלונות קופצים ,זה מממש ממש מעצבן אז זה דיי דחוף

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  17. שלום לכולם, ברשותי קובץ היסטורי של MSN MESSENGER, שאיכשהו נמחק לי מהמחשב, ואני ממש ממש צריך עצה איך להפעיל אותו. את הקובץ היסטורי עצמו הצלחתי לשחזר באמצעות תוכנה שנקראת RECOVER MY FILES, חילצתי אותו לתיקייה של כל קבצי ההיסטורי במסנג'ר, אל כשאני בא להפעיל אותו יש מן ארור שאומר שאני לא יכול לראות את ההיסטורי למרות שהקובץ עצמו שוחזר כהלכה. השאלה שלי היא האם יש איזושהי דרך לתקן את הקובץ או לנסות לגרום לו לעבוד איכשהו כי זה ממש ממש חשוב לי ויש לי את הקובץ עצמו אני רק צריך איכשהו לתקן אותו. תודה מראש לעונים, דודי.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  18. שלום לכולם .. ביזבזתי את כל הנוהל שבת שלי על להעיף ת'וירוס המעצבן הזה שנקרא kurd.exe אחד הדברים המעצבנים שקרה לי בהיסטוריה.. בקיצר בהתחלה הוא עשה לי בעיות שכשאני לוחץ מקש ימני על C או D זה כותב לי kurdistan אז איכשהו הצלחתי להעיף את זה עם אחת התוכנות של ה spyware אבל נשארו עוד הרבה בעיות וטרויאנים - אני לא יכול להכנס ל Task manager וכשאני מנסה זה כותב לי שזה נחסם ע"י האדמיניסטרייטור אבל זה אני השולט במחשב לא ?!@?#$!@ קיצר איזה כורדי השתלט לי על המחשב כנראה ועושה פה בלאגנים ניסיתי להתקין כבר מלא תוכנות וגם AVG 8.0 המלא ופשוט שומדבר לא עוזר - התוכנות מוחקות את הוירוס ואז הוא חוזר. מה עושים ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by imac,

שאני מפעיל אותו אז הוא נותן לי את הודעת השגיעה הבאה: מה עושים? אני הסרתי והתקנתי כמה פעמים וזה לא עוזר...

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by dress,

שלום, קורה לי (פתאום) שהאקספלור לא טוען את העמוד שאני מבקש ואני לא מצליח להיכנס לאתרים. פרטים נוספים: * גירסת דפדפן 6.0 * בוצעה סריקה של קבצי ספייוור עם שתי תוכנות מעודכנות והמחשב נקי (לא נמצא כלום). * הגדרות האבטחה על ברירת מחדל (ניסיתי אף על פחות מכך, על LOW) * פיירוול של ZONE ALARM * אנטי וירוס של נורטון (רק אנטי וירוס ולא INTERNET SECURITY ) 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. אלי ישנו דפדפן שלא עושה שימוש במנוע של האקספלור? תודה.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by shimon956,

שלום לכולם לא ידעתי אם זה הפורום המתאים לשאול את שאלתי אז אני ישאל טוב אני מוריד מדי פעם קבצי iso או bin עכשיו הקובץ עצמו תופס כאשר הוא מקווץ למשל 700 מגה ולאחר שאני פותח אותו הספריה תופסת פחות מהקובץ המקובץ לפחות 150 מגה פחות מה ישנם קבצים שאני לא רואה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  22. כמו שרואים בקאזה עם ה AVI PLAYER יש איזו דרך או תוכנה שאפשר לראות באימיול??

23. שלום: כאשר אני פותח את פיירפוקס 9.0.1 זמן קצר לאחר סגירתו אני מקבל את המסך הבא: ראו תמונה מצורפת. לאחר שאני סוגר את המסך הזה, התהליך של פיירפוקס נשאר תקוע בזיכרון, ואני צריך לסגור אותו ידנית. אני יכול להמשיך להשתמש בפיירפוקס גם ללא סגירת התהליך, אולם הוא יישאר עד שאני אסגור אותו ידנית או אפעיל מחדש את המחשב. מה הסיבה לבעייה? עריכה: התופעה הזאת התחילה אצלי מהגרסה הראשונה של פיירפוקס שיצאה בעת שמוזילה החלה לשחרר במהירות גרסאות חדשות, ואינני זוכר את מספרה (גרסה 4(?)). [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  24. Started by Sqeezy,

שלום לכולם. רציתי לשאול משהו מסויים. קיצר נגיד אני יוצר איזושהיא תמונה בגודל 3CM על 4CM, ואני רוצה נגיד לשכפל אותה, זאת אומרת שאני פותח עבודה חדשה נגיד 30CM על 30CM ואני רוצה שכל ה30 על 30 יהיו מלאים ב3CM על 4CM. מן שכפול כזה, נגיד 30 תמונות של ה3CMX4CM ב30X30 איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  25. שלום לכלם! אני צריך רשימה של תוכנות חינמיות שכל מחשב צריך. (נניח אחרי שפירמטם את המחשב, איזה תוכנות אתם תתקינו?) למשל אנטי וירוס, פירוול וכ"ו. אני צריך את זה לתוכנה שאני בונה. אני אסביר לכם עלייה בהמשך. אני יודע שיש רשימה של תוכנות.. אבל זה לא ממש עוזר לי כי אני רוצה שנגיע ביחד לרשימה מסודרת של תוכנות. אם אתם יכולים אני אשמח ללינק ישיר לתוכנה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים