תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי נורטון פיירוול 2003 והבעיה היא שהוא חוסם את כל התמונות. אני יודע שזה הוא מכיוון שכשהוא מכובה הכל עובד. הבעיה היא שאני חייב אותו דלוק 24/7 מכיוון שיש לי כמה טרויאנים. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי לכולם..אז ככה שמתי את המחשב לתיקון והטכנאי החזיר לי אותו עם בעיה קטנה שהיא הנטקס לא עובד. במקומו כשאני כותבת אתר בעברית הוא מפנה אותי לעמוד של יאהו ששם מציעים לי אתרים בהתאם למה שחיפשתי.חשוב לי לציין שאין שום קשר לסרגל הכלים של יאהו כי הוא לא מופיע לי בכלל על המחשב. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את נטקס,אבל כלום לא עבד. צירפתי כאן תמונה לדוגמא של חיפוש שעשיתי ואיך זה מראה לי את הדף של יאהו http://yfrog.com/n332379146p תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
למה ייגרום ביטול הHARDWARE ACCALERATION בDIRCETX 9? משהו לביצועים?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר של חברת פלאפון והולך לשמוע איזה צלילים חדשים יש אני לוחץ על הכפתור שישמיע לי את הצלצול ואני לא שומע כלום... והרמקולים כן עובדים... זה פותח לי חלון כזה קטן ומראה שהוא צריך לנגן את הצלצול אבל אני לא שומע כלום.. http://imd.gonext.co.il/gonext/zazabox/pc/pre_cate_frm.php?mall=2 זה האתר ממנו אני מנסה לשמוע את הצלילים... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. יש לי איזה תוכנה (כנראה דרייבר כלשהו- לפי דעתי של הכרטיס קול, אבל בגלל שניסיתי כבר 2 גירסאות שונות, שלפחות אחת מהן עבדה טוב קודם, אני לא בטוח בזה...) שמידי כמה דקות תוקע את המחשב. זה מפריע במיוחד בזמן האזנה למוסיקה, ובאופן כללי אני לא חושב שזה בריא למחשב... אני צריך למצוא את התוכנה הבעייתית ולטפל בה, אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה.... עם הtask manager לא הצלחתי למצוא את הבעייה... תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי מספר פסקי זמן ממושכים אני חזרתי לעבוד עם Visual Studio.Net והפעם בעיקר בC# כשבעבר תיכננתי הרבה בVB (יש לי איתו עבר ארוך מאז VS4, אחח הנוסטלגיה ;D ). אז ככה, ניתקלתי בכמה דברים שאיך לומר, מעצבנים, ואני לא מוצא איפה לשנות את ההגדרות שקשורות אליהם (לא מצאתי בשום מקום בVS. לא גם לא בOPTIONS, למרות שיכול להיות שפיספסתי משהו): 1) בפרוייקט שאני עושה אז שיניתי את אחד הערכים של אובייקט מסויים בInitializeComponent והיצבתי בהם סדרה של משתנים. בעיקרון זה כמה משתנים שמתחברים לאחד והמשתנה הזה מוצב בערך באובייקט (oleDbConnection1.ConnectionString במקרה הזה). עכשיו, כל פעם שאני מוסיף אובייקט כלשהו חדש לForm אז השורות קוד של המשתנים והoleDbConnection1.ConnectionString וההצבה…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח אקספלורר נפתח לי עוד 2-3 אתרים (FREE6, אמאזון ועוד...) בחלונות נפרדים. הרצתי ADAWARE ו-SPYBOT אחרי עדכון שלהם, לא עזר...NAV לא מצא כלום. הרצתי HIJACKTHIS, זה הלוג, מה לסמן ? תעזרו לי כי אני משתגע מזה כבר. אני הולך 5 דקות והאקספלורר פתוח - יש לי מליון חלונות זבל. ויש לי פופ-אפ בלוקר של גוגל... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
שלום לכולם יש לי לוח אם שנקרא CRUUS אני מקווה שרשמתי נכון אבל יש לי את התצלומים של הלוח אני חיפשתי ולא מצאתי עד כדי יאוש מבקש עזרה במציאת דרייברים ללוח הזה וגם עדכון ביוס שלו תודה לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב, במקום עבודתי מותקנת מערכת סינון קבצים על המייל החיצוני. עקב כך אינני יכול לשלוח לעצמי או לקבל קבצים שאני מעוניין לקבל, ובעיקר קטעי וידאו. האם ישנה דרך להערים על הסינון הנ"ל?? כמובן ששינוי Extentions, וכיווצים למיניהם לא עזרו. אני מחפש דרך "לשנות" את הקבצים ואז להחזיר אותם לצורתם המקורית, אצלי במשרד. תודה, Anox
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האם יש תוכנה או משהו שאפשר להוריד יותר מדבר אחד בוא זמנית? מעצבן לחכות איזה שעתיים או להתנתק כל הזמן.. תודה על העזרה..!!!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
חבריה שלום נוצר לי איזה איקון בגין כניסה לאתר ואני לא מצליח להורידו בלחיצה עליו יש רק אפשרות לפתוח או לעשות קיצור דרך איך אני מתפטר מהאיקון הזה בברכה :s05:
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי את פינל פנטזי 8 מקורי (4 דיסקים) במחשב, ואני רוצה לראות את הסרטים לא רק בתוך המשחק כאילו המרת הקבצים הקבצים הם עם סיומות PAK, FI, FS ויש קובץ אחד שאין לו סיומת "DISC2" אם מישהו יודע על דרך או על תוכנה שעושה מה שאני מבקש בבקשה לעזור. אם כבר אני שואל אז יש לי משחקי פלייסטישן (פינל פנטזי 9) אז גם את הסרטים שלהם הייתי רוצה לראות בלי לשחק תודה. :'( :'( :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
המטרה שלי להגדיל את הגופן בטקסט בדף האינטרנט כי הוא כתוב מאוד צפוף ובאותיות מאוד קטנות לכן נורא קשה לי לקרוא. ניסיתי להעתיק לוורד אבל יוצא שהמילה בעברית כתובה משמאל לימין במקום מימין לשמאל. גם כשניסיתי להעתיק לפה את הטקסט יוצא אותו דבר. הנה דוגמא: וא בטומ תבוטל המקוהש תונמאנ .1 תונמאנ' םג הנוכמה חנומ .םשב םיבוקנ םיבטומ כלומר במקום "נאמנות" מופיע "תונמאנ " מה אתם מציעים לי לעשות? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שנותנת סביבת עבודה של N95 שאני יוכל להפעיל דרכה יישומים שלו ללא פלאפון? לא מצאתי באף מקום..
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
התקנתי OUTLOOK והוא התחבר ל חשבון GMAIL שלי, ועשיתי כו כמה פעמים RECEIVE, אבל הוא לא מוריד הוגעות ישנות
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי קובץ שמחקתי מפלאפון משהו כמו לפני 5 שנים הפלאפון בשנים האחרונות לא היה בשימוש (שנתיים - 3) רצוי שהתוכנה תהיה חינמית.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מחפש מברשות של ציוד אלקטרוני כמו אוזניות רמקולים מיקרופונים וכו..מיקסרים וזה הבנתם את הקטע זה בשביל עיצוב של את רדיו וזה מאוד חשוב לי אני כבר חיפשתי ביותר מ20 אתרי מברשות זה מאוד מיאש לחפש בכל כך הרבה...ואני בטוח שישנם כאלה מברשות בגלל שראיתי שימוש בהם בעבודות אחרות... תעזרו לי בפורום ועל כל מקרה האייסי שלי הוא: 214779762 דרך אגב הנה העיצוב בצורה מאוד חלקית!! יש עוד מלאאא מה לשנות ולהוסיף מה דעתכם השתפרתי?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין להפוך את קובץ הזה http://us.media.blizzard.com/1901200114/_flash/frontpage.swf של האתר של BLIZZARD עך DIBALO III לקובץ ווידאו כדי שאני יוכל לשים אותו בתור רקע בשולחן עבדוה שלי ב Windows Vista Sp1 בתור רקע זז ... אני לא ממש מצליח וכל תוכנה שהצליחה לעשות את זה הרסה את האיכות של הווידאו ... מקווה שתוכלו לעזור לי אני ממש רוצה את זה ושברתי על זה את הראש .... תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב IE ו MYIE2..וזה עשה לי תבעיה הזאת כשניסיתי לכתוב באיזה פורום.. http://img454.imageshack.us/my.php?image=gamer4uv.jpg (אם מישהו יודע מה לעשות כדי לסדר אז שיגיד ) קיצר עברתי ל FIREFOX וזה לא עושה לי תבעיה הזאת..אבל עכשיו ב FF אין לי את המועדפים שיש לי ומזה הקוקיז הם אחרים איך מסדרים?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מדריך טוב שיכול לעזור לי ללמוד מאפס תוכנות כמו Photoshop או Flash? אני יודע שישנם הדרכות באמצעות חוברות או ספרים, וישנם הדרכות באמצעות סרטים או משהו כזה. בכל מקרה אשמח לכל עזרה בנושא. (כולל לינקים...).
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש למישהו את התוכנה הזאת והוא יודע איך להגדיר את הפיירוול הזה בשביל שלא יעשה מזהה נמוך? עריכה:זה בסדר,הסתדרתי בכך שביטלתי כלל שחוסם TCP/UDP ..עכשיו יש לי מזהה גבוה,אבל זה מסוכן שביטלתי את הכלל הזה? וד"א, אפשר להפעיל את חומת האש של XP בשילוב עם הקומודו?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצות (בבקשה.. (-: ) לתוכנה לצפייה בסרטי DVD דרך כונן DVD של מחשב. תודה! נ.ב. איך Power DVD ?
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למצלמה אינטרנט. אני רוצה שהמצלמה הזאת תיהיה מן מצלמת אבטחה, שאני אוכל להתחבר אליה ישירות המחמחשב הנייד שלי מחול או מכל מקום בארץ. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
היי, הכותרת אומרת הכל, אני רוצה להקליט את מה שנכנס מכניסת ה-VIVO של הכרטיס מסך שלי.. תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-