עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mentikor,

זאת בעיה מוזרה שיש לי אותה כבר כמה זמן משחק פרו אבולושן היה עובד לי סבבה וכמו שצריך, אבל משחק טניס היה עובד מהר, ז''א אחרי איזה שעה ככה שהמחשב דלוק, פתאום המשחק רץ מהר מידיי, במהירות שאי אפשר לשחק, וזה היה עובר רק אם הייתי מפעיל מחדש את המחשב, ואז כשהיה עובר זמן כלשהו כשהמחשב עדיין דלוק זה היה חוזר. בקיצור לא ממש הפריע לי עד עכשיו. היום החלפתי סתם ללוח אם אחר... [הבעיה נמשכת] פירמטתי את המחשב ל XP SP3, התקנתי את המשחקים היחידים שאני משחק, הטניס והPES, רק שהבעיה עכשיו הייתה ששניהם רצו מהר מידיי, ממש כאילו עשו X10, וזה רץ ממש מהר. פרמטתי שוב, הפעם ל WIN7, ואותו דבר... דרייברים הכי עדכניים של NVIDIA מהאתר שלהם, כרטיס מסך 9800GT מה זה יכול להיות יש למישהו מושג? האם זה …

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  2. הייתי רוצה לשים גאדג'ט של RSS בסיידבאר .. לראות עדכונים של כמה אתרים ניסיתי להוריד כל מיני דברים לא ממש הלך לי .. אם מישהו יכול להסביר קצת מה להוריד ואיך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by dj_poo,

לא משנה חבר'ה אני מצאתי כל מי שצריך דיסק התחול סידירום מוזמן להיכנס לאתר הבא http://www.bootdisks.us/windows-98/13/windows-98-bootable-cd-images.html

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  4. ובאיזו תיקייה הוא נמצא? ???

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  5. Started by Zeev86,

היי. הורדתי Everest portable, התוכנה פועלת אבל לא מציגה בmonitor את המעלות של כרטיס המסך. האם ככה זה אמור להיות, או שאני צריך להפעיל את זה איפשהו? חיפשתי באפשרויות של התוכנה ולא מצאתי. מדובר על מחשב נייד עם כרטיס מסך Radeon 5650

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by 1nstall,

לילה טוב לכולם.. בשבוע האחרון הICQ6 לא מפסיק להתקע, לוקח לו המון זה להעלות. תוך כדי זה שהוא עולה, או מאט את כל המחשב עד כדי תקיעה של כל המערכת. בזמן השימוש בו, הכל עובד מאוד מאוד לאט, ולרוב בכלל המחשב ניתקע. במקרה הטוב אני מצליח לסגור אותו במנהל משימות. ניסיתי למחוק ולהתקין מספר פעמים אבל זה לא הצליח. לנסות למחוק אותו ביחד עם המשתמש וכל ההיסטורי, זה יכול להיות קשור? תודה מראש Install

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by zeevik_k,

שלום, אני מחפש את תוכנת QMax. אודה על קישור/הכוונה. תודה זאב

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  8. Started by orninyo,

שלום אני משתמש בפלאש 8 איך אני צובע טקסט במילוי הדרגתי (צבע עם אפקט רדיאלי/לינארי)? ניסתי להמיר את הטקסט לגרפיקה ולעשות brake apart וזה לא נתן לי . (זה נתן רק צבע רגיל סולידי)

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by 3pac,

האם אפשר לעביר את כל המספרים של כל האנשים לNotepad או משהו ? כי אין לי כוח לעביר אחד אחד לicq השני. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by tigerex,

שלום לכולם! מלא אנשים אמרו לי שפה יש קהילה שבאמת מבינה בתחום הגרפיקה. אני עובד כבר חודש על 3ds max 7 , וניסיתי וחיפשתי ולא מצאתי אף tutorial שמסביר איך לעשות עיניים כמו שצריך, אז רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי בקשר לכך!!!!!! (תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!!!!).

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by shalomelbe,

אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות להשתיל קטעים מסירטונים אחרים בתוכנית השאלה אם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה על קטע שרץ בשידור חי ושזה יצא באיכות גבוה

12. Started by omri_ro,

יש לי שני מחשבים ברשת, אחד עם 2000 ואחד עם XP מהמחשב עם הXP אני מצליח להכנס ל200 אבל ההפך אני לא מצליח, הוא דורש שאני יכניס סיסמא למרות שבXP לא מוגדרת שום סיסמא... מה עושים?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by Nevo,

יש לי קובץ EXE שאני לא מצליח למחוק אותו זה קורה בגלל שהפקתי את ההורדה באמצע.. ניסתי את התוכנה unlocker ואת filedelete ואת השיטה עם קובץ הTXT שמחלפים קבצים ושום דבר לא עובד... שם הקובץ: MV2Player_06.010 וזה על שולחן העבודה. אוף חייב עזרה דחוף

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  14. שלום חיפשתי ברחבי האינטרנט KAZAA LITE ולא מצאתי ואז החלטתי (כמו אדיוט ) להוריד מהאתר שלהם את הגירסא האחרונה שפיזרה לי כמויות ענקיות של ספאם ותוכנות זבל במחשב הצלחתי למחוק את רובם אבל משום מה הKAZAA מסרבת להימחק וזו ההודעה: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  15. הסרט הוא בDIVX AVI... הDVD קורא DIVX... לפי ההמלצות פה הורדתי את DVD LAB ואת התוכנה ULEAD DVD WORKSHOP אבל בDVD LAB אי אפשר להכניס קבצי DVD רק קבצי MPEG... ובULEAD אפשר להכניס רק עד 10 סרטים ואני צריך להכניס יותר.... אז יש שני פיתרונות... להמיר לMPEG... אפשר להשאיר את זה עדיין בDIVX? כי אם לא אז זה לא שווה.... למצוא תוכנה אחרת... איזה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by Idan-h,

עד היום השתמשתי בKLite אבל לא יודע נראה לי שהגרסאות האחרונות עושות לי בעיה בתמונה. יש חבילת מקודדים טובה יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by benamos1,

עד לא מזמן כשהייתי כותב מילה בעברית או באנגלית בשורת הכתובת זה היה מפנה אותי ישר לתוצאות החיפוש בגוגל... פתאום זה לא מקשר אותי אלא כותב שהדף לא נמצא... איך אני מחזיר את זה?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  18. יש לי תיקייה עם אלף קבצים, ואני רוצה לדעת מה גודל הקובץ הממוצע בה. יש תוכנה שמחשבת לי את זה? אם לא, זה לא צריך להיות קשה לתכנות.. תודה!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  19. Started by rafiisak,

שלום לכולם!! אני צריך עזרה ממישהו שמבין טוב בפוטו שופ אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  20. Started by cozic,

כאשר אני מוריד משהו, מתבצעת אצלי הורדה כפולה: גם בסיפריה C:\WINDOWS\TEMP וגם בכונן היעד (למשל D). כלומר, אם אני מוריד קובץ של 1G, יופיעו אצלי 2 קבצי הורדה, באותו גודל, עד לסיום ההורדה. בסיום ההורדה, הקובץ ב-TEMP נמחק ונשאר הקובץ בכונן היעד. אני לא מדבר על הקבצים השונים של טקסטים ותמונות בספריית CACHE אלא על הורדות של קליק ימני ו-SAVE AS.. יש אפשרות לבטל את ההורדה הזמנית לספריית TEMP? אני מוגבל במקום בכונן C וכל פעם נתקע כשאני רוצה להוריד קובץ גדול.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by 114508534,

אני מחפש מדריכים למתחילים בעיברית ל3ds max חיפשתי בגוגל אבל לא הניב לי כל כך הרבה תוצאות

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by LiranUdi,

קיימת תוכנה שיכולה לתת לי אזהרה [צליל או משהו כזה] כאשר חלק במחשב מגיע לטמפ' מסויימת? כלומר נגיד ובתוכנה אני יכול לרשום באיזה מעלות אני רוצה שהתוכנה תתן אזהרה 80C למשל וכשהחלק הזה יגיע ל80C אני יקבל אזהרה.. קיים דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by avinos,

It seems that i cant write in hebrew on forums and search engins please help me...... thanx

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by Eddi S,

יש לי בעיה קטנה. יש לי נייד של COMPAL JFL92 התקנתי עליו WIN7 והצלחתי להתקין לו את כל הדריברים חוץ מ - WIRELESS SWITCH מישהו יכול לעזור לי איפה לחפש?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  25. בדקתי את הנושא של המרת סרטים למשל, ברצוני להמיר סרט בפורמט - Divx ל - Vcd או - Svcd והתברר לי שכדי להמיר את הסרט אני צריך להוריד לפחות ארבעה תוכנות ולהתקינם על המחשב. בכלל כל תהליך ההמרה מסורבל מאוד למרות שהורדתי שני מדריכים לצורך כך. ושאלתי האם אין תוכנה אחת שיודעת לעשות את המלאכה?. ממתין לתגובתכם ותודה מראש...

• 3 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים