תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני יוסיף תמונה ותבינו מה אני מתכוון במדיה פלייר אני רואה כמו שצריך, שחור באמת שחור, הכל צבעים חזקים וחיים. בקלאסיק פלייר למשל(אפילו בMV2) אני רואה הכל בהיר יותר. הנה תמונה תראו את ההבדלים בצבע השחור [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אצלי במחשב.. אני רוצה לקחת את התמונות שבחלון הקטן..
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ידיעה: חברת PCTOOLS הידועה בזכות שתי התוכנות המצליחות ואיכותיות שלה: Registry Mechanic , Spyware Doctor הוציאה עידכון לתוכנת spyware doctor נגד פירטיות. כניראה נימעס להם שעשרות ואפילו מאות אלפי אנשים בעולם מישתמשים בתוכנה ללא רישיון. העידכון מוצע כחלק מהעידכונים היום יומיים בתוכנה. בקיצור מי שכרגע מישתמש ללא רישיון והוריד תעידכון הזה כמובן יצטרך להפעיל מחדש תמחשב לאחר העידכון יראה שהתוכנה מבקשת לירשום שוב מחדש פרטי רישיון! וגם אם החלטתם לחזור למצב הפירטי העידכון יצוץ תמיד ברשימת העידכונים למרות שלא ניתן להסירו מישם ניתן להסיר מימנו תוי ולא להתקינו להבא. צעד חכם מצידם להפתיע אותנו ככה ביום בהיר אחד. בכל מיקרה זה היה להתריע את אותם אנשים ללא רישיון, אלו שהיו להם ר…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
למי שיש Win XP PRO ויש לו מותקן Norton internet Security 2005 או הפיירוול או האנטיוירוס,או שניהם ביחד,אבל בגירסת 2005 בלבד...יש לי בקשה קטנה,תלכו ל Control Panel----->Administrative Tools ----->Internet information services ותגידו לי אם זה עובד לכם....???? כי בגירסת 2004 זה לא היה עובד,זה היה תוקע את ה IIS. ולא היה מאפשר לי לעבוד איתו ,ובלי זה אין לי שימוש ממש במחשב. תודה מראש!!!!!
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התקנתי לחבר מערכת הפעלה מחדש ואין לו דיסק של דרייברים הדבר היחידי שאני יודע שהמעבד/לוח אם זה של AMD. התקנתי תוכנה לזיהו החומרה במחשב ואלה התוצאות,מה שחסר לו זה רק דרייבר קול חיפשתי ולא מצאתי. לוח אם:ACPI DEVISE כרטיס קול:NVIDQ CK8S-AUDIO CODAC INTERFACE מעבד AMD ATHLON 64 3550+ agp 8x ecs serial ata AC'97 CAPABILITIES במנהל התקנים כתוב לי שחסר התקן מולטימדיה ועוד כמה. אשמח לקבל מכם עזרה, תודה!!
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מכרתי את האייפוד שלי והעתקתי את כל השירים למחשב, תודות ל-Apple כל האוסף מבולגן וכל השמות מופיעים בג'יבריש... אני מחפש תוכנה (למרות שאני בספק אם קיימת כזו) שתרוץ על כל האוסף ותשנה את התגיות לשמות השירים. במילים אחרות אני מחפש תוכנה שתשלח דגימה מכל שיר באוסף לאחד האתרים האלו ברשת שמזהים שירים, ותשנה את שמו של הקובץ או את תג הID3v שלו. תודה מראש לעוזרים, אלון.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
זאת בעיה מוזרה שיש לי אותה כבר כמה זמן משחק פרו אבולושן היה עובד לי סבבה וכמו שצריך, אבל משחק טניס היה עובד מהר, ז''א אחרי איזה שעה ככה שהמחשב דלוק, פתאום המשחק רץ מהר מידיי, במהירות שאי אפשר לשחק, וזה היה עובר רק אם הייתי מפעיל מחדש את המחשב, ואז כשהיה עובר זמן כלשהו כשהמחשב עדיין דלוק זה היה חוזר. בקיצור לא ממש הפריע לי עד עכשיו. היום החלפתי סתם ללוח אם אחר... [הבעיה נמשכת] פירמטתי את המחשב ל XP SP3, התקנתי את המשחקים היחידים שאני משחק, הטניס והPES, רק שהבעיה עכשיו הייתה ששניהם רצו מהר מידיי, ממש כאילו עשו X10, וזה רץ ממש מהר. פרמטתי שוב, הפעם ל WIN7, ואותו דבר... דרייברים הכי עדכניים של NVIDIA מהאתר שלהם, כרטיס מסך 9800GT מה זה יכול להיות יש למישהו מושג? האם זה …
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברגע שאני מקבל דואר אלקטרוני עם קבצים מצורפים האטלוק כותב שאי אפשר לפתוח אותם בלשון הזאת-"הערה: לשם הגנה מפני וירוסי מחשבים, תוכניות דואר אלקטרוני עשויות למנוע שליחה או קבלה של סוגים מסוימים של קבצים מצורפים. בדוק את הגדרות האבטחה של הדואר האלקטרוני שלך כדי לבדוק את אופן הטיפול בקבצים מצורפים." איך אני פותר את זה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש תוכנה שמתרגמת טקסט שלם מאנלית לעיברית?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. יש לי בעבודה שני מסכים שונים מחוברים לכרטיס X1550 של ATI עם שתי יציאות DVI. עבדתי במצב זה כשמסך אחד מהווה extension של הראשי. אתמול זה משום מה הפסיק לעבוד (אני לא הייתי במשרד, לא יודע מה עשה הבחור השני, הוא טוען שכלום). כאשר מתחילים מחדש את המחשב רואים את הביוס בשני המסכים, וגם את העליה של WinXP. אבל ברגע שעלה הווינדוס המסך השני נכבה.. ניסיתי להכנס להגדרות של הכרטיס מסך ולסמן את ה-extend this monitor אך לשווא זה לא הולך.. גם ניסיתי להתקין דרייברים עדכניים של ATI גם לא עזר.. ניסיתי לסרוק לרוגלות עם malwarebytes ולא היה שום דבר יוצא מהרגיל.. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? יש עוד פתרון חוץ מפרמוט? :-\
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אוף!!! איזה עצבים אני כבר שעה מנסה להוריד דברים עם הביטורנט... כבר ביטלתי את הפיירוול של ווינדוס ואת NORTON INTERNET SECURITY וזה עדיין כותב שהוא לא מצליח להתחבר ל TRACKER מה אני עושה? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות להשתיל קטעים מסירטונים אחרים בתוכנית השאלה אם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה על קטע שרץ בשידור חי ושזה יצא באיכות גבוה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי קובץ EXE שאני לא מצליח למחוק אותו זה קורה בגלל שהפקתי את ההורדה באמצע.. ניסתי את התוכנה unlocker ואת filedelete ואת השיטה עם קובץ הTXT שמחלפים קבצים ושום דבר לא עובד... שם הקובץ: MV2Player_06.010 וזה על שולחן העבודה. אוף חייב עזרה דחוף
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה עושים שהתצוגה במסך מתהפכת וכוונה במקום מלמעלה למטה היא משמאל לימין
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
או לחילופין תוכנה שמקליטה את המסך, כמובן חינמית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצות (בבקשה.. (-: ) לתוכנה לצפייה בסרטי DVD דרך כונן DVD של מחשב. תודה! נ.ב. איך Power DVD ?
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן יש לי NOD32 SMART SECUTIRY 4, רציתי לדעת איפה אני מגדיר ב FIREWALL לאיזה תוכנות תהיה גישה לאינטרנט ולאיזה לא. תודה!
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בגרסאות האחרונות של MSN Messenger כאשר לוחצים על open inbox במקום לקשר לתייבה ישירות זה מקשר לדף הMSN המקומי עם frame של hotmail, יש אפשרות לגרום לזה לעבוד כמו שזה היה לפני גרסא 12?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם אפשר ואיך עושים שב Playlist של ווינאמפ 5 יהיה אפשר לראות שמות שירים בעברית?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את התוכנה Webroot Spy Sweeper 3.5.0.198 Retail. אבל, כאשר אני מסיים להכניס את ה-Key Code, אני מקבל הודעת שגיאה: "Cannot focus a disabled or invisible window.", וכאשר אני יוצא מההתקנה (מבלי שהתוכנה הותקנה), אני מקבל עוד שתי הודעות שגיאה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי חברים עזרתם לי רבות לאחרונה עכשיו אני מנסה לכוון הדפסה של הדיסק עצמו ( הכוונה לחלק העגול) באמצעות הנרו שידפיס לי בידיוק על דפי מדבקות דיסק = כאלו שממוקמים בהם 2 מדבקות = באמצע דף A4 לא עשיתי את זה אף פעם - ולא מבין איך ביכלל להתחיל את המשימה הזו הידפסתי לניסיון על דף A4 רגיל - וזה ממש לא בכיוון ניראה לי משימה שכל ילד יכול לעשות.....אז What The Fuck ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
משום מה אני לא מצליח להתחבר לאף סרבר של אימיול כאשר בסרבר ליסט הוא לא נותן לי שום פרטים על הסרבר חוץ ממספר אי.פי וכשאני מנסה להתחבר לסרבר כלשהו הוא נותן לי את ההודעה הזאת 12/8/2003 8:01:18 PM: (66.111.61.10:4661) appears to be dead.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כותרת אז אותו דבר!!!
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-