עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תיראו בזמן האחרון כל פעם נגיד אני ניכנס ל hwzone וניכנס נגיד סתם לאיזה פורום פה אז ניפתח לי פיתאום חלון עם שתי נשים מיתנשקות לסביות וזה כל פעם!!!! ניסיתי לימחוק את ה fire fox ולהוריד שוב לא עזר,ניסיתי להוריד את האקספלור הכי חדש לא עזר,מחקתי עם ccleaner עם אנטי וירוס avira,ad aware וכלום לא עוזר זה ממשיך!! ניראה לי שהדרך היחידה זה לפרמט ניסיתי לימחוק הכל וכלום לא עוזר, גם התקנתי תתוכנה של פירפוקס שאמורה לחסום פירסומות וגם לא עזר עזרה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  2. היי כבר הרבה זמן אני סובל מאיטיות...זה בקושי מוריד לי על 10...... לעיתים זה מוריד גם על 20...אבל רק ברגע שיש הרבה מאוד קבצים...ולוקח לו די רבה זמן להתחיל להוריד... אין שום בעיות פיירוול וכדומה... לכל הקבצים יש מקורות.... הבעיה נמצאת רק בתוכנות\משחקים\RARים.....אבל בשירים בודדים זה מוריד לי יש על משהו בסביובת ה5...(שאצלי זה ניחשב להרבה...) יש לי חיבור 2mb של בזק.. אם אתם צריכים עוד פרטים אז תגידו... (אל תגידו לי לעבור ל BT משום שאין לי איך להשיג טורנטים..) איך אני פותר את בעיית האיטיות הזאת?!?! תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by Spirit Crusher,

בזמן האחרון היתי אמור לקבל כמה אימיילים ומשומה לא קיבלתי חלק... היום מישהו אמר שהוא שלח לי אימייל ונכנסתי ולא היה כלום בINBOX , שמתי לב שיש בSPAM 1. נכנסתי וראיתי שהאימייל שהיתי אמור לקבל נזרק היישר לספאם (שמתרוקן בסוף כל יום ובטח כל האימיילים שקיבלתי נזרקו לספאם ולא שמתי לב) איך אני יכול לסדר את זה? תודה !

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  4. Started by Spirit Crusher,

אני מחפש אנטיוירוס שאפשר לאתחל איתו את המחשב לפני שעולה הווינדוס בכדי להסיר וירוס... מישהו מכיר איזה תוכנה?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  5. הכרטיס הוא ati mobility radeon hd 4530 xp driver זה למחשב נייד של HP דגם:HP Pavilion dv6-1110ej Entertainment Notebook PC לא באתר של HP לא מצאתי (יש רק לויסטה) ובאתר של ATI משום מה גם שם הם מחביאים את זה (כאילו יש להם פחדים או משהו).. הקיצר מישהו יכול לעזור בבקשה? להביא לי קישור?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by iakovl,

*זהו ת'ראד המשך לת'ראד המקורי שלי* הנה מה שבחרתי להתקין אחרי הפירמוט: FIREFOX 0.9.3 MOZILLA 1.7.2 Acrobat Reader 6 HijackThis 1.97.7 (הייתי רוצה שמישהוא יסביר לי על התוכנה) XP-AntiSpy 3.72 (תוכנה מצויינת) openoffice בעיברית 1.1.0 (אני גם מוריד את 1.1.2 האנגלית) DAEMON Tools 3.46 בעיברית DIVX PRO 5.2 DIVX 5.2 Kaspersky Anti-Virus Personal v5.0.142 Sygate Personal Firewall Pro v5.5.2577 Ad-aware 6.0 Professional Build 181 WinRar 3.30 LH-BitTorrent-v2.1 LHeMule v4.2 LionHeart Codecs Pack v1.3 ICQ 4.1 LITE EDITION mv2player 07a4 ACDSee v6.0.6 PowerPack (אני לא מתקין את הכל רק את ACDSEE) dBpowerAMP Music Converter Release 10.1 QuickTime CLONECD 4.3.2.2 Nero Burning ROM v6.3.1.…

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  7. יש לי קובץ מסויים, שכאשר אני רק לוחץ עליו (לחיצה אחת, בלי להפעיל) - המחשב מתרסק. (הוא מתאושש, מאפשר לי לשלוח דו"ח שגיאה וכו', אבל עדיין, אין מה לדבר בכלל על להפעיל את הקובץ). ניסיתי להעתיק את הספרייה בה נמצא הקובץ לתיקייה משותפת ברשת, היושבת על מחשב אחר. גם שם הקובץ גרם לקריסה - לא רק במחשב הזה, אלא גם בשני. איך זה יכול להיות? מה הבעיה? האם בוודאות הקובץ דפוק, או שיש איתו בעיה ואפשר לפתור אותה איכשהו? אגב, גם כשאני מנסה לפתוח את הקובץ (.avi) מתוכנה כלשהי, אני מקבל את אותה שגיאה והמערכת "מתרסקת". תוספת: נכנסתי מדוס, שיניתי לו את השם ל- .tmp - עכשיו הקובץ לא מרסק את המערכת כאשר סתם מצביעים עליו. אבל עדיין, כשמנסים לטעון אותו לתוכנת מדיה הוא מרסק את המערכת באותה מידה.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by Drazick,

שלום. אני מעוניין בהפעלת מס' פרופיילים של אאוטלוק (האאוטלוק של האופיס) ביחד. כל פרופייל שונה מהאחר. אני יודע שזה דורש שינוי ברג'יסטרי. בברירת המחדל, זה פותח את אותו הפרופיל בכל פעם ולא מאפשר בחירה בכל פעם. המצב הנורמלי הוא כשאתה מעלה את האוטלוק הוא שואלל באיזה פרופיל אתה מעוניין (אם מוגדרים מס' פרופילים), כשתרצה להפעיל עוד סשיין של אאוטלוק יופעל עותק נוסף של אותו פרופיל ולא תהיה לך זכות בחירה. אני יודע שניתן לשנות זאת אך אני לא יודע כיצד.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by emailaya,

היי גירסה 2.2.0 של תוכנת הימאליה שוחררה רשימת שינויים: * כפתורי פעולות למכתבים שמורים בנוסף לתפריט כפתור ימני * כפתור להוספת תאריך ושעה ביצירת מכתב חדש * אפשרות לשלוח מכתב בעתיד * במקרה ושליחה נכשלת, המשתמש יכול לערוך ולשלוח את המכתב מחדש * בקבלת מכתב חדש, האייקון ליד השעון ייצבע באדום עד לפעולת משתמש * מספר המכתבים השמורים יופיע יחד עם שם התיקייה * אפשרות עריכת מכתב שמור על מנת לשמור אותו מחדש * מכתבים שלא נקראו יסומנו במודגש במקום צלמית * אם מכתב כולל נספחים, תוצג צלמית מיוחדת ברשימת המכתבים * תיקייה "כללי" שונתה ל "דואר יוצא". המשתמש יוכל לשמור בצורה אוטומטית את הדואר היוצא (כאפשרות נוספת בהגדרות התוכנה) * צפיה במצב טקסט הינה למכתב האחרון שנבחר (גם במצב של בחירה מרובה)…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  10. Started by Domovoi,

מחפש תוכנה להורדת סרטונים מ-Youtube.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by osyr,

התקנתי דרייבר של כרטיס מסך nvidia 9800 gt ושעשיתי ריסטרט אחרי ההתקנה המסך נהיה גדול ושבאתי לשנות את ה COLOR QUALITI ל 32BIT המקסימום שאני יכול זה 16BIT. יש לך מושג אולי מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by TimoTy,

עשיתי את WP הזה לאחותי וזה לקח לי בערך חצי שעה זה ה-WP הראשון שאני עושה את כולו לבד (זה התחיל מדף חלק) ואני מקווה לקבל את דעתכם עם קצת ביקורת בונה ;D תודה אה ה-WP ניתן להורדה כאן מאחר ואין לי מושג איך לעלות תמונה :-[ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by weinman,

לאחרונה חל שבוש רציני באופן הצגת הפונטים בשועל (גירסה 3.01) כנראה לאחר הסרת דמו של תוכנה שהתקינה פונטים של עצמה נכון לעכשיו לאחר מאמצים רבים אני מסוגל לראות את מרבית האתרים אם כי לא בצורה טבעית / ברירת המחדל אלא רק בפונטים לא נוחים בעליל במקרים אחדים כמו בתמונה המצורפת הטקסט מוצג באופן לא קריא כלל אפשרות הקריאה היחידה היא הסרת הסימון באפשרות הצגת הדפים בפונטים טיבעיים שלהם (בהגדרות פונטים של השועל) הסרת השועל והתקנתו מחדש (הסרה מלאה והתקנה בספריה שונה) כולל ניקוי רג'סטרי ובדיקת חוסר בפונטים במערכת לא עזרה כלל כל הגדרות הפונטים בשועל = לברירת המחדל בהשוואה למחשב מקביל שעובד תקין. הבעייה היא רק בשועל. באינטרנט אקספלורר הכל פועל כשורה כולל אם אני משתמש בפלג אין IE…

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by mci10mat,

תגידו אם אעשה logmein או תוכנה אחרת לשליטה מרחוק (Uktravnc) נראה לכם שתהיה בעיה לעשות למחשב ניקוי כללי מוירוסים? אם כן מה הבעיות שאני אמור לצפות. כבר הבנתי שה renote assistance לא הכי נוח לעבודה מורכבת מרחוק. המלצות?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  15. ניסיתי להוריד גם עם IE7 וגם עם FF3 ובשניהם הדפדפן קורס. איך אני יכול להשיג את התוכנה?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by Kenny,

אני צריך מקודד מ mpeg > mpeg2 יש למישהו רעיונות? זה דיי דחוף ניסיתי להכניס וידאו לתוכנה sony vegas 5.0 וזה אומר שצריך להעביר

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by david86,

המחשב שלי עושה ריסטארת קופץ חלון של איזה 60 שניות ואחרה זה המחשב עושה ריסטארת מי שהוא יכול להביא לי תוכנה נגד זה ? שיפסיק לעשות ריסטארת הוא הוא ירשום מה לעשות נגד זה? תודה

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by idofr,

אוקי עברתי על המדריכים ורשום שם ככה On the Geometry rollout, click Attach מישו יכול בבקשה להגיד לי איפה זה? לא מצאתי לא משנה כמה חיפשתי

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  19. חיבור הusb עצמו(של העכבר) נראה מעט שחוק,אבל העכבר פועל בצורה טובה... גם כשאני עושה "הסתר סמל והודעות" בסייר windows, אני ממשיך לקבל כל הזמן הודעות מציקות בנוגע לזה... מה אפשר לעשות ??? נ.ב:הבעיה מופיעה גם שאני מנסה להשתמש בחיבורי usb אחרים במחשב.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי את הלוח הבא : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2775&ost=xp#anchor_os הבעיה היא שאני לא מוצא את הדריברים לכרטיס המסך...(הדיסק שהגיע עם הלוח לא ברשותי) מה אני צריך להתקין כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ? תודה נתי

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by kobibo,

האימיול שלי ( ספריית ה Temp וה Download ) מותקנות לי בדיסק אחר D ולא בדיסק של מערכת ההפעלה . האימיול היה בתהליך מתקדם של הורדה שנאלצתי להוריד Ghost על דיסק של מע' ההפעלה. לאחר הורדת האימג' נוכחתי לראות שגם ההורדה נעלמה למרות שוב שסיפריות האימיול ( temp ן download ) מוגדרות בדיסק פיזי אחר . למה תופעה זאת קרתה ? ואיך אפשר אולי לנסות להציל את מה שהיה בתהליך ההורדה ?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by scorpions,

היי שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך מיספר רב של שירים מהפורמט WMA של WIN (אני לא מבין מי משתמש בזה בכלל ) ל MP3 וכמובן שעשיתי חיפוש בפורום מצאתי כמה תוכנות אך הם עובדות בצורה חלקית :-\ ביותר (החינמיות) וחלקן דמו שלרכישה עולות כ 50$ לא הגזמנו קצת : אני מוכן ליקנות אבל מה זה הסכומים האלה פשוט ביקשתי ממשהו לגבות לי מיספר דיסקים שנתתי לו והוא החליט לישמור אותם בפורמט :-X הזה כמובן שעכשיו אין לי גישה לדיסקים האלה אחותי נסעה איתם לאוסטרליה ;D

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  23. Started by magnom,

מישהו ביצע את האפשרות של XPRESS RECOVERY ואיך זה עבד והאים אתם ממליצים על זה. מצורף לינק לאתר + תמונה של הלוח. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2740&ProductName=GA-EP35C-DS3R [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים