תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי תקלה מוזרה עם האקספלורר 6, כשאני מנסה להכנס לאיזהשהו אתר אז או שהוא לא נכנס ממש לא מגיב כאילו שלא כתבתי כלום או שהוא עשוה לי הורדה של האתר (כאילו אני מוריד את האתר בHTML). מה אני עושה? ניסיתי לעשות תיקון לווידוס אבל הוא לא מזהה את המערכת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כל פעם שאני רושם משהו FF שומר את זה ונותן לי אפשרות בחירה כשאני מגיע לאותו שדה. אני יודע שהוא שומר סיסמאות ושמות כניסה, אבל זה כבר מעצבן כשזה קורה לי בסתם שדות. איך אני נפטר מזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם אפשר לבטל את זה? כי זה תופס מקום וההודעות המוצגות מתקצרות. בקיצור אני לא מעוניין בזה, יש מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
איך משלבים סרט ב PPT כך שיעבוד בכל מחשב שמתקינים לא רק כהפנייה לספריה במחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת ניגון של קבצי MP3 ו/או WAV במהירויות שונות (כלומר קצב השמעה של 0.5, 1.25, 1.5 , 1.75 , 2), אבל חשוב שהתוכנה תשמור על קול המקורי לא תעוות אותו (שלא ישמע כבד באיטי או ציפציפ במהיר). ב media player זה קיים אבל זה כן מעוות (מה שמוזר שמתי שזה פס קול של קטע וידאו הוא לא מעוות את קול כאשר מעלים מהירות). בנוסף אם קיים בין אם בתוכנה הזאת ובין אם באחרת, אני רוצה שהיא תמיר את הקובץ להיות מהיר יותר באופן קבוע (למשל שאוכל לצרוב על CD רגיל לשמוע). {הערה: רצוי שתהיה ידידותית למשתמש למרות שאני מוכן גם לסבול} חג שמח לכולם ותודה לעוזרים, טל
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי שתיי התקנות XP על המחשב אחת (עברית) התקנתי ללא שום בעיה ובשנייה(אנגלית) יש לי בעייה עם הכרטיס קול (ob על לוח D915GVWB) אני מתקין אותו מהדיסק שקיבלתי עם הלוח ואחריי הפעלה מחדש הוא לא עובד ואני מקבל את ההודעה הבאה microsoft Bus driver should be loaded in your system before installing realtek HD audio driver ! הידע שלי במחשבים קצת מוגבל אז אוליי מישהו יודע לכוון אותי בערך מה לעשות תודה לכולם בברכה ליריק
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=2298&file=4&evp=a13dd4a122fe0db0d2c0317618cc7ab9
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני זוכר שלפני איזה 10 שנים קיבלתי אחת כזו שעובדת על עברית, אבל היא לא הייתה שוס. הקיימת אחת שאשכרה עובדת בימינו? (לעברית)
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני משתמש לרוב עם התוכנה הזן ןהיא מאוד טובה אבל יש לי בעיה רצינית איתה כרגע כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש והעלתי את התוכנה , בחלק שלוחצים PUBLIC כדי להעלות את רשימת השרתים אני לא מקבל כלום כל שינוי גם ממצב ACTIVE למצב PASSIVE לא משנה הרבה , הוא פשוט מקבל RECIVING ואז כלום צריך עזרה נ.ב גם בלי FIREWALL יש בעיה.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הורדתי דיסק והוא בקובץ MP3 אחד והיה לי פעם תוכנה שמפצלת לפי קבצי CUE ושכחתי איך קוראים לה אשמח אם מישהו יגיד לי... תודה לעוזרים..!
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם פה .. אני הייתי רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי קודם כל להבין את המבנה של קבצי הוידאו . הבעיה שלי בעצם כשאני מפעיל את קבצי הוידאו יש לי בצד שמאל של המסך מן פסים מעוותים אשר פוגעים באיכות הסרט. אבל מצד שני כאשר אני מפעיל את הקובץ דרך הDIVX PLAYER אז אין שום בעיה עם התצוגה של הסרט .. אבל אז אני לא יכול להכניס תרגום לסרט. בעקרון מה שאני מנסה להגיד פה זה שרק דרך הדיווקס הסרט עובד טוב ודרכו אני לא יכול לשים תרגום. הבנתי שיש מקודדים וכל מיני דברים כאלה שאמורים להגדיר את איכות הסרט .. מה אני עושה כדי שהסרט יעבוד לי טוב דרך המדיה פלייר ודרך התוכנה שמפעילה גם את התרגום . ובכלל קצת מידע על איכויות וידאו על המחשב יעזרו לי להבין יותר טוב ... תודה דורון .
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי את אותם קבצי ספיי שחודרים למחשב שלי ונחסמים מהADAWARE ולא מרפים! חוזרים כל הזמן. הבנתי שאני צריך לנקות את הרג'יסטרי עם תוכנה או משהו? מישהו מוכן להמליץ לי על תוכנה או דרך לסדר תבעיה? תודה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, לאחר שקניתי מחשב חדש החלטתי להתקין עליו XP בגרסת ה X64. עד עכשיו אין בעיות רציניות עם הצגת סרטים כי הבנתי שה WMP 10 הוא 32 ביט ולכן אם התקנתי קודק (למשל XVID) שמקומפל ב 32 ביט אז זה יעבוד בסדר. הבעיה היא שעכשיו יצא WMP 11 ויש גרסה של 64 ביט והיתי רוצה להתקין אותה. השאלה שלי היא האם אתם מכירים מקום להוריד בו קודקים ב 64 ביט. חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה לינקים שלא ממש עבדו ועוד לינק אחד ל XVID שאמור להיות 64 ביט אבל אני קצת מפחד לנסות אותו. האם יש הוצאה רשמית יחסית של XVID ב 64 ביט? האם אני יכול לנסות לקמפל לבד את ה XVID ל 64 ביט (כלומר מאיפה אני מוצא את הקוד + הסברים על איך לבנות את זה). בקיצור אני כמעט בטוח שזאת בעיה שיש לעוד כמה אנשים כאן אז אני מקווה שיש תשובות.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם! יצא לי לראות באינטרנט את AVALON זמין לגרסת XP מה שיותר מיועד למערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט LONGHORN שאלתי היא האם משהו ניסה את זה ומה השיפורים והאם כדאי להתקין את זה לנוכח העובדה שזה שוקל 255 מגה! ואם זה המשקל מה זה אומר על מערכת ההפעלה הבאה?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי! יש לי אל פסק, ויש לו חיבור USB כך שהמחשב מזהה אותו הוא הגיע עם דיסק התקנה לתוכנה שמנהלת אותו ובשעת הפסקת חשמל גם מכבה את המחשב בצורה מסודרת. אני לא מוצא את הדיסק הזה, ולא את התוכנה. יש למישהו אולי המלצה באיזו תוכנה כדאי להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, יש לי שאלה. ההארד דיסק שלי נמצא במצב נוראי מבחינת כמות הפרגמנטישון(מילה בעברית תתקבל בברכה) והרצת הדי-פרגמנטר הבא עם הWin XP Pro הינה ללא הועיל, ומתקנת רק אחוז מזערי של הבעיות. לפני בערך חצי שנה הורדתי את תוכנת הדי-פרגמנטר DiskKeeper לtrial, לא בדיוק יצא לי להשתמש בתוכנה, פשוט המליצו לי עליה. מאז אני מקבל כל בערך חודש אימייל מדיסקקיפר שיצאה גירסא חדשה לתוכנה(2007) ושכדאי לי להוריד אותה בלה בלה. אמרתי לעצמי, למה לא. הורדתי, פתחתי וישר קפצה לי הודעה שהTrial שלי נגמר... הא? הטרייל הקודם נגמר, לפני חצי שנה כבר - הטרייל הזה טרי מהרשת! מה נסגר? אז השאלה שלי היא - איך לעזאזל "הם יודעים"? זה משהו ברג'יסטרי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני עובד ב Outlook 2007 עם 2 לוחות שנה (לצורך העניין לוח שנה א' ולוח שנה ב') לוח שנה א' הוא לוח השנה הראשי והחשוב שלי, שאליו אני רוצה שייכנסו הזימונים שאני מאשר משום מה, נוסף לי עוד לוח שנה, שהוא מוגדר כראשי. אי אפשר למחוק אותו, וכל הזימונים שאני מאשר נכנסים לי ללוח שנה הזה ניסיתי להעתיק את לוח שנה א' לתוך הלוח שנה הראשי, אבל בעצם כשאני עשוה העתקה זה מעתיק לי את לוח שנה א' "תחתיו" ולא בתוך הלוח שנה הראשי דברים שניסיתי לעשות: ניסיתי לסנכרן את לוחות השנה עם Gmail, אבל ב Gmail מסנכרן רק את הלוח שנה הראשי..... שהוא בעצם ריק ניסיתי לסנכרן עם iCloud (כי כאן הוא נותן אפשרות לבחור איזה לוחות שנה ברצוני לסנכרן)... אבל הסינכרון עצמו לא מתבצע בצורה תקינה.... כל השעות מתבלבלות …
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום! פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי Windows 7, נתקלתי בבעיה בהתקנה של התוכנה QuickSFV. הנה ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להתקין: --------------------------- Installation failed --------------------------- QuickSFV was not installed. Error: Could not copy files. One of the files may be in use. Exit all QuickSFV and Explorer windows, wait a few minutes, then try again. ניסיתי לסגור את כל החלונות של Windows Explorer, ובכלל את כל החלונות במחשב, ועדיין קיבלתי את אותה הודעה. מה שכן, שמתי לב שבמהלך ההתקנה ה-UAC לא הופיע בכלל, לא דרש אישור. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בעבר מישהו אמר לי TCP 1214 ניסיתי ולא עזר אולי צריך גם UDP דרך אגב יש לי מודם ECI 270 שפתחתי אותו לראוטר לאמיול אני כן מצליח אבל כל יום אני צריך לשנות IP ( לא כל כך מפריע )
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם... הצלחתי לפתוח את הפורט בראוטר כדי שהאימיול יעבוד יותר מהר...וכדי שיהיה לי Hi-ID... אבל עדיין האימיול מוריד נורא לאט.. הקובץ שהורדתי הכי מהר עד היום היה ב 4kB/s....ואני כל הזמן על Uplaoad כללי בסביבות 10kB/s כרגע האימיול רץ חלק על הפס...בלי ראוטר כביכול ובלי פיירוואל שאותו הסרתי! הוא עובד כל יום מ3 בלילה עד בערך 2 למחרת (שאני חוזר מבצפר) ועדיין מוריד נורא נורא לאט!!!!!!! אפשר להשתגע!!!! אם למישהו יש עצה או הערה בשלבילי או אולי פתרון לבעיה , אני אשמח מאוד.. יש למישהו בכלל מושג מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש לכל העוזרים... Anas-Nanas
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד טורנט מסויים דרך האתר mininova, ההורדה לא מתחילה ובמצב של הטראקר זה כותב לי: failure: invalid passkey! redownload the .torrent from http://teamfx.kicks-ass.org ניסיתי להוריד מחדש אבל זה לא עוזר. מה לעשות ???
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
SVCD Player With Subtitles
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שאני מפעיל את 5 הוא מחייב אותי לעדכן לגירסה החדשה.הבעיה שהגירסה החדשה ניתקעת לי .נסתי להתקין את icq 2 אבל הוא לא מובן 8ולא נוח .נסיתי את 4 והוא גם מחייב אותי בגירסה החדשה האם יש דרך להפעיל את 5 בלי העדכון?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אלא עם דפדן אחר שברשותי למרות שפיירפוקס מוגדר כברירת מחדל. למישהו יש מושג איך מגדירים את זה באאוטלוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם שנקרא CRUUS אני מקווה שרשמתי נכון אבל יש לי את התצלומים של הלוח אני חיפשתי ולא מצאתי עד כדי יאוש מבקש עזרה במציאת דרייברים ללוח הזה וגם עדכון ביוס שלו תודה לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-