עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by harry,

יש לי קובץ קול ענקי במחשב, ואני רוצה לחלק אותו לקטעים קטעים, כאילו שכל קטע היה שיר לא לחתוך את הקובץ!.. מישהוא מכיר תוכנה קלה שמאפשרת לחתוך את הקובץ קול לקטעים קטעים??

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by scorpions,

היי שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך מיספר רב של שירים מהפורמט WMA של WIN (אני לא מבין מי משתמש בזה בכלל ) ל MP3 וכמובן שעשיתי חיפוש בפורום מצאתי כמה תוכנות אך הם עובדות בצורה חלקית :-\ ביותר (החינמיות) וחלקן דמו שלרכישה עולות כ 50$ לא הגזמנו קצת : אני מוכן ליקנות אבל מה זה הסכומים האלה פשוט ביקשתי ממשהו לגבות לי מיספר דיסקים שנתתי לו והוא החליט לישמור אותם בפורמט :-X הזה כמובן שעכשיו אין לי גישה לדיסקים האלה אחותי נסעה איתם לאוסטרליה ;D

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  3. Started by tood,

היי חבריה ובוקר טוב\ לפתע פתאום ללא כל סיבה ,אני בקושי שומע את הקולות במחשב ממש חלשלוש הקול. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס קול מובנה. עדכנתי את הדרייבר מחדש . אך זה עדיין כמעט בלתי נשמע במנהל ההתקנים הכל בסדר. אודה על פתרון תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by pssheba,

לבושתי הרבה אינני בקי בתוכנת צריבות. ברצוני לבצע גיבוי למספר מחיצות בדיסק הקשיח . משהו יכול להנחות אותי כיצד לצרוב מחיצות (כולל קבצים) בדיסק הקשיח באמצעות תכנת nero? תודה !

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by orivice12,

בצד ימין תחת היוזר רשום סוג הדפדפן שלי רציתי לדעת מה מייצג כל מה שרשום שם. אם זה מספר סירייאל ייחודי לדפדפן שלי או שכל זה מציין איזה גירסא/עידכון זה?

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by elior021,

אהלן חברה יש לי בעיה חרשתי את האינטרנט אני מחפש את הדרייבר אטרנט ללוח הנ"ל יש משהו באתר של MSI הודתי אותו אבל זה לא עזר מסתבר שזה גירסה של 64 BIT אני מחפש תדרייבר לוינדוס XP 32 BIT תודה מראש

7. Started by gshhar,

האם אני חייב לקנות או שאפשר להוריד?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by עמיר שחר,

שלום לכולם אני מועניין לערוך חומר שצולם בHDV על מערכת עריכה אשר יש עליה AVID שתומך ב HD וגם פרמייר פרו1.5.1 אבל כאשר אני מחבר את הודאיו HD (פלייר PLAYER לא מצלמה).למחשב דרך חיבור הפייר המחשב לא מזהה אותו והוא לא מופיע ב"מחשב שלי". אבל כאשר אני משחק עם ההגדרות ואומר לו לשדר DV המחשב פתאום מזהה את הודאיו ואת הדגם ובגלל שהוא לא מזהה לי את הHD אני לא יכול לדגום למערכת בHD. מכיוון שאני עובד על מערכת שבנויה לתמוך ב HD (כי חומר HD שהבנו ממקורות אחרים עובד חלק) נשאלת השאלה האם WIN XP PRO תומך בפורמט הזה? ומה אפשר לעשות על מנת שכן נוכל לדגום ב HD??? בתודה מראש עמיר שחר

9. כל פעם שאני מנסה לעדכן אותו מהאינטרנט אז זה נותן לי הודעת שגיאה שזה לא מצליח להתחבר או משהו כזה. הנה תראו בעצמכם. אשמח לקבל עזרה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by hagai-,

מישהו מכיר שיטה יעילה להדפסה של דפי היסטורי ארוכים מהאי סי קיו? או לפחות איך אפשר לייבא את הכל לקובץ טקסט ? Icq2000b

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by Spootnik,

צריך עזרה אני מקווה שזה המקום הנכון אם כן תודה מראש תגידו לי מה אני צריך לעשות. רק למבינים בבקשה לא לנחש זה קורה ברגע שאני מפעיל סרט jearhead שהורדתי [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by gmppaz,

שלום לכם, כפי שרובכם הבנתם מהכותרת, אני מחפש תוכנה להמרת סרטים/ סרטונים לפורמט AVI (יש ברשותי נגן CLIX והנני רוצה להעביר אליו סרטונים) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by lidor_abo,

רציתי לדעת באיזה שיטת דחיסה היא משתמשת full copy או data only ומה ההבדל ביניהם?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  14. אהלן, חברה שלי משתחררת, והיא עושה איזה סרט לפריסה שלה. היא צילמה כל מני קטעי וידאו במהלך הזמן האחרון, דרך הפלאפון שלה (nokia n75 או משהו), זה עם המצלמה הממש טובה והאיכות וידאו המעולה. בקיצור, כדי להכניס את הקטעי וידאו למובי מייקר היא צריכה לעשות ריקודינג לסרטים כי הם על MP4 עכשיו, אני צריך הסבר, או מדריך איך לעשות את זה. תודה רבה חברים.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי הביא לי מחשב די ענתיקה שלו שאסדר לו. פרמטתי והכל טוב ויפה, הכל עבד לי. עכשיו כשהוא מחבר את המחשב בבית שלו המסך רושם לו שהרזולוציה out of range או משהו כזה. הוא ביקש רק פירמוט והתקנה בלי דרייברים ושהוא יסתדר בעצמו. אבל עכשיו הוא צריך דרייבר לכרטיס מסך. הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם. התקנתי לו CPU-Z וראיתי שהלוח אם שלו זה MS-6540 של מיקרוסטאר חיפשתי בלי סוף באינטרנט ולא מצאתי לזה דרייבר. אשמח לעזרה ולמציאת דרייבר לכרטיס מסך. וכזה שלא דורש אינטרנט. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  16. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by צתחניק,

שלום לכולם, יש לי במחשב רשימת קבצי WAV ענקית (895 קבצים) שברצוני להמיר לWMA או לMP3. ברשותי התוכנה Audacity והיא מצויינת, רק שאני רוצה לעשות המרה בקצב גדול יותר. אם מישהו מכיר תוכנת המרה שעובדת בקצב גדול, ובחינם, אשמח לדעת! תודה!! נ.ב. איזה פורמט תופס פחות נפח MP3 או WMA?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  18. בבקשה אתם חייבים לקרון עכשיו אני יודע למה המחשב שלי קירטע בווינדוס מילניום, ישר מחקתי את התוכנה הזאת ושמתי 98 SE בעוד כמה ימים אני שם XP PRO אז לא נורא בכל מקרה הבא לא ניגלוש מהנושא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1866050,00.html

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  19. שלום יש לי WINDOWS 7 ואני לא מצליח להגדיל את הכונן C שבו נמצא ה WINDOWS. אני הולך ל DISK MANAGMENT ואני יכול לעשות SHRINK ו EXTEND רק לכונן D כשלכונן C אני יכול לעשות רק SHRINK- כלומר הוא לא נותן לי להוסיף לו לגודל. (האופציה של EXTEND פשוט אפורה ואי אפשר ללחוץ עליה) למישהו יש רעיון אולי מה הבעיה או פיתרון לבעיה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  20. גם כדי לראות מה התוכנה הכי מועדפת וגם כדי לעזור לאלה שמתלבטים (כמוני) במה לבחור. הצביעו והשפיעו. עריכה: הסקר ננעל. תודה על ההשתתפות.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by IG,

במדור ההורדות יש כל מיני גירסאות של התוכנה, ואני לא יודע מה צריך להוריד, כי בהתקנה של העדכון הלפני אחרון, אני מקבל הודעה שזה לא גירסה מלאה וצריך להתקין גירסה נוספת, וכשאני מתקין את העדכון האחרון יוצאת לי הודעה שיש איזה קובץ פגום... אם מישהו יכול לתת לי קישור לגירסה עובדת, אני אודה לו.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by R0tem1,

אני מנסה לצרוב בוטאבל דיסק עם נרו 9. יש לי קובץ שגדול מ2GB ואני מקבל את ההודעה הבאה: The file"****" is larger than 2GB and therfore cannot be stored in an ISO file system. Please use the UDF file system to write such large files. This can be done by selecting another compilation type. איך אני עושה את זה?? בנרו אפשר להשתמש רק בISO שבוחרים בסוג צריבה DVD-ROM (BOOT)??

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by Aviram,

רציתי לדעת איך אני יכול להדביק כתוביות לסרט עם סיומת avi או משהו אחר בשביל שאני אוכל לצפות בהם ב-DVD.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  24. Started by MALEAK,

שלום לך !!!!!!!!!! אולי אתה יכול לפתןר לי הבבעיות 1)באמצע הגלישה מופיעה לי הודעה כדלקמן תוכנית זאת ביצעה פעולה בלתי חוקית והיא תסגר והמחשב נכבה 2)החשב כל כמה זמן מאתחל את עצמו מחדש תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by NOSTREDAMUS,

בבקשה אימרו לי מהיכן אני אוכל להוריד את הגרסא האחרונה (לא בטא) לתוכנה PCPROB לווינדוס איכס פי ?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.