עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Shadowman,

תודה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by rafiisak,

שלום לכולם!! אני צריך עזרה ממישהו שמבין טוב בפוטו שופ אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  3. יש לי תוכנה בלי תמונה ליד השעון יש רק 2 אפשרויות כשלוחצים SHOW צופיע חלון שלא ניתן לעשות בו כלום הנה תמונה: מה התוכנה הזאת? היא הופיע מיד אחרי שהתקנתי את Spy Sweeper (ביחד עם AD AWARE וAD WATCH המחשב סוף סוף נקי!)

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by boss,

אני עושה להתחבר OOVOO עם משתמש וסיסמא שלי נכון. לחצתי התחבר ומחכה לחבור. אחרי הפסקה פעולה שוב קליק התחבר שוב הפסקה אפילו מחקתי תוכנה ,התקן תוכנה מחדש גם משתמש חדשה אותו דבר בעיה מה בעיה OOVOO?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by kobi_1232,

שלום קוראים לי קובי אסולין אני חדש בפורום ובנתיים אני מתרשם לטובה ועכשיו לבקשה שלי טוב לא מזמן נתכלתי בתוכנה adobe after effect תוכנה נחמדה מאוד שאני מעוניין להתחיל לעבוד איתה על סרטים שאני מכין הבעיה היא שזאתי תוכנה קצת מסובכת והייתי שמח עם מישהו יוכל להביא לי סוג של מדריך בסיסי כדי שאני יוכל להתחיל מבסיס מסוים תודה !!!!

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by amir.o,

הבעיה היא שהוא חוסם את ה-javascript ןלכן אני לא יכול להיכנס לכל מיני דברים כמו למשל ל- "מפרטי מחשב" של אנשים פה, אני יודע שהבעיה עלתה פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון כלשהו. למישהו יש הצעות ? חוץ מלהחליף פיירוול :-\

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  7. אני רוצה להעתיק את המחשב של סבא שלי לדיסק ולהעביר הכל להארד יותר קטן ואת ההארד שלו לקחת לעצמי ........יש איזשהי תוכנה שמבצעת פעולה זו ?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  8. בבקשה תעזרו לי אני לא מבין מה כתוב במשפט הבא, כתוב שם מה אני צריך לעשות עם הקובץ SETUP.EXE: " exec setup.exe in unace dir " מה אני צריך לעשות עם הקובץ setup.exe ומה זה EXEC אולי יש שם שגיאת כתיב?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  9. יש לי צורב טושיבה 5112 ואת התוכנות הבאות : NERO 6 AOB Instand 6.5 pinnacle 8 אנא עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by קינמון,

היי, מקווה שאני בפורום הנכון. בחצי שנה האחרונה נתקלתי בבעיה של זיהוי CD's בכונן שלי. חשדתי שזוהי בעיית חומרה ולכן החלפתי צורב בצורב חדש, אבל שוב - הדיסק לא מזוהה. כאשר אני נכנסת לכונן F פשוט רשום שאין דיסק בכונן. לפעמים, בעיקר אחרי איתחול המערכת, פתאום הדיסק מזוהה, במקרים נדירים בחיפוש ישיר דרך הכונן, וברוב המקרים כאשר אני מנסה לפתוח אותו דרך תוכנת נגינה. בכל מקרה, אם אני מנסה להכניס דיסק חדש לאחר שהראשון זוהה, המערכת לא מזהה את הדיסק בשום דרך. ניסיתי להוריד עדכונים של ווינדווס (SP2) והבעיה נפתרה לזמן קצר, אבל שוב חזרה. אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה ומה יכול להיות הפתרון.

11. Started by chen038,

איך משלבים סרט ב PPT כך שיעבוד בכל מחשב שמתקינים לא רק כהפנייה לספריה במחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  12. שלום לכולם. אני מלעה הרבה תכנים לשרת NETLOAD והקישורים שמתקבלים ע"י EXPORT באתר עצמו לא נוחים דוגמא: אם יש לי קובץ למשל שנקרא abc.part1.rar אז מה שמתקבל לי זה: abc.part1.rar;http://www.netload.in/dateiuYlkYFbYXW/abc.part1.rar.htm:95.78 MB;0;24.01.2010 את החלק הרלוונטי שאני צריך הדגשתי. עכשיו יש לי כאלו מאות ואלפי קבצים. יש איזה תוכנה או משהו אוטומטי שאני יכול להגדיר לו כמה בתים לקחת לפני ה-http.... לקחתאו אולי להגדיר לו רק את הכתובת ושירוץ לפי המספר קבצים אם יש לי למשל מחלק 1 עד 40 ? ואז יהי לי יותר נוח (כמובן שיש גם את החלק בסוף שגם אותו צריך לחתוך). תודה.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  13. יש לי אוסף תמונות די גדול (בשלב הזה אנשים חושבים ישר פורנו, לכו ל!@$#.) אוסף של אנימה (תחשבו שיש לי לי כמעט 700 גיגה של אנימה (סדרות\סרטים)) הרבה תמונות הבעיה היא לראות את כולן אני רוצה למצוא תוכנה שיכולה לתת לאותה תמונה מס' קטגוריות (דוגמא : EGL, Mimi , miko , וכו'...) אז נגיד יש לי תמונה A.jpg אני מגדיר אותה בו זמנית כMIMI ו- MIKO ואז באמצעות התוכנה אני אוכל לראות אותה גם כשאני העיין בערך MIKO וגם בערך MIMI. מישהו הבין אותי ומכיר משהו בסגנון?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by אביחי,

יש לי סרט dvd,אני רוצה להקליט חלק מהפס קול למחשב. יש תוכנה שעושה זאת?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  15. Started by nrg man,

יש לי נורטון 2010. רציתי את התכונה בשביל שאני יוכל פעם בשבוע לעשות סריקה. בתוך התוכנה חפרתי ואני פשוט לא מוצא דרך לנטל אותה ושלא תרוץ לי כל הזמן ברקע. אפילו שאני מנסה לנטרל ממסך המשימות זה אומר שאין לי גישה! כמו וירוס בעצמו התוכנה הזאתי. מישהו בבקשה יכול לגאול אותי מימנה?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by nken,

שלום לכל חברי הפורום והמנהלים. אני מחפש תוכנת הקלטה שתאפשר לי להקליט את מה שאני מנגן במחשב. הסבר: יש שיר שאפשר לשמוע אותו רק באינטרנט, הוא פותח את ה מדיה פלייר ומנגן. יש חסימה על שמירת יעד בשם. רציתי לדעת אם יש תוכנה שבעצם יכולה להקליט מהמדיה פלייר בזמן אמת באופן פנימי, כלומר בלי שאצטרך לחבר מיקרופון ולקרב לרמקולים בזמן הנגינה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  17. אני רוצה להמיר סרט מפורמט AVI לפורמטא VOB , כלומר להפוך אותו לDVD. משום מה התוכנה פשוט לא רוצה להציג את הכתוביות בעברית, אני מכוון את הכתובית ל-hebrew script באפשרויות אבל התוכנה ממירה את הסרט ואני רואה פשוט ג'בריש. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by gmppaz,

שלום לכם, כפי שרובכם הבנתם מהכותרת, אני מחפש תוכנה להמרת סרטים/ סרטונים לפורמט AVI (יש ברשותי נגן CLIX והנני רוצה להעביר אליו סרטונים) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by ssib,

רשימת שינויים: http://www.mozilla.org/en-US/firefox/16.0/releasenotes/

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by OHANA,

שלום. יש לי כרטיס טלוויזה חדשה מסוג avertv super 007 מדגם M135 היה לי ווינדוס xp pro sp2 והכל עבד לי כמו שצריך ועכשיו הדקנתי במחשב ווינדוס7 ultimate והתקנתי את הכרטיס עם דרייברים של ויסטה מהדיסק התקנה של הכרטיס ניסתי גם דרייברים שהורדתי אבל יש לי כל הזמן את אותה הבעיה שלא רואים תמונה רואים כזה מסך אפור וצלליות שומעים קול אבל רק אין תמונה. מה אני עושה במצשב כזה? תודה מראש לעזורים.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by veredaniel,

איך מגבים מועדפים בfirefox?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by Inter,

שלום, כרגע אני עובד על החזרה של מספר מחשבים לעבודה בתור שרתים כאלה ואחרים. לאחר הרבה מחשבה עם עצמי החלטתי שמחשב P4 2.8GHZ 512 MB ושאר מיניי ירקות יהיה שרת גיבוי נתונים משאר המחשבים שיש לי בבית... העניין שאני לא מוצא תוכנה שיכולה לעבוד צד שרת בתדירות של פעם בשבוע בערך ושתיהיה דינאמית בשימוש איתה... מישהו מכיר משהו כזה שלא דורש ממני לשלם עליה \ להעלות קבצים לאינטרנט או משהו בסגנון ?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  23. יש לי את הגרסא הכי חדשה, 1.7 אני רוצה להגדיר, שברגע שכל מה שיורד כרגע בתוכנה, יסתיים, המחשב יכבה. יש כזה דבר שם? או תוכנה אחרת שתעשה את זה ברגע שזה יסתיים להוריד? תודה

24. התחלתי לעבוד על תמונה שנידלקתי עלייה וחשבתי לעשות מין חתימה כזאת , אז מה אתם אומרים ??? יש מקום לשיפור??? (צירפתי שלושה תמונות : המקורית , אחת מאמצע העבודה , והתוצאה הסופית.) נ.ב מצטער על הDONT COPY על התמונות פשוט זה די לשימוש אישי ולא להפצה.... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  25. יש לי קובץ data base שעובד אך ורק כאשר מריצים אותו עם access 97 ועם windows 98 (ואל תשאלו אותי מה הוינדוס קשור... כי לא עובד עם אקס פי..) כאשר אני מנסה להריץ אותו באחת הגרסאות המתקדמות יותר של אופיס (2000, XP, 2003) הוא נותן לי אפשרות להמיר את הקובץ... אך לאחר מכן הוא מודיע לי שהקובץ פגום ולא מעלה כלום... מה ניתן לעשות??

• 7 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים