תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כרגע עובד על מחשב של חבר שמתלונן על "העגלה" כדבריו... memory - 1g cpu 2.7ghz לדעתי בשביל מחשב ביתי ולא לגיימרים מספיק בהחלט... ניקתי כל מני מזיקים במחשב ... ונראה שמשתפר אבל, שמתי לב שהמאוורר של המעבד קצת איטי אז הורדתי את את speedfun שמראה מתחי 3v 5v תקינים אך במקום 12v היא מראה 3.4v יכול להיות שיש משהו שמעמיס ומפיל את המתח או שלהחליף ספק וזהו ?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הגרסא החינמית של האנטי וירוס של AVG ושמתי לב שכל פעם שאני חוזר למחשב אחרי זמן ממושך אין לי חיבור לאינטרנט. מה שקורה זה שאני מפעיל את הדפדפן והוא אומר לי שאין חיבור לאינטרנט, אני לוחץ retry והכל חוזר לקדמותו כלומר יש חיבור. עליי לציין שהמחשב לא מתנתק באמצע עבודה. האם זה בגלל ה AVG? נ"ב אני משתמש ב firewall של XP תודה אופיר
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
השירים הם עם סיומת .CDA אני שומע אותם שהדיסק בכונן אבל שאני מעתיק אותם והדיסק מחוץ למחשב אני לא מצליח לשמוע... מישו אמר לי להמיר את סוג הקובץ אבל אני לא ממש יודע מה לעשות... תודה מראש לעוזריםםם :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום..(אפשר לנשום נשימת רווחה לתפיסת בני סלע הכלב..!) התקנתי לפני כ3 חודשים את האנטיוירוס המומלץ מאוד גם מבחינת ביצועיו וגם מבחינת הקלות שבוא הוא מותקן ומבחינת המקום האפסי יחסית שהוא תופס מהזיכרון ומבצועי המחשב. לפני יומיים הוא מדווח לי כי הUPDATES נחסמו וכי עברתי עכשיו לרשימה השחורה ואין יותר עדכונים..ניסיתי להתקין סיריאל של דוד שלי אך זה לא תופס וגם את הסיריאל שלי זה לא תופס... שמעתי שיש KEY שבאמצעותו אפשרי להמשיך את העדכונים כרגיל..אפשר להמליץ לי על אנטיוירוס אחר ברמה גבוהה או המלצה על מה לעשות..תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך אני מעביר את ההגדרות של האנטי וירוס של נוד למחשב אחר?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הוא לא שואל אותי יותר לגבי אתר מסוים
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
למישהו יש , יכול להסביר לי , להביא קישור משהו תודה
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להכין Boot בדיסקט 1.44MB בדוס של חלונות XP PRO, משהו לא בסדר. שהיכנתי אותו רשמתי פקודה C:\ver הוא הראה לי שהגירסה שייך חלונות מיליניום הישן. לא מתאים אני יכול לראות כוננים fat32 ולא יכול לראות NTFS. נסיתי באתר שנקרא BootDisk. והורדתי תוכנות של boot. והם לא מתאימים הכל ישן. לא רואה כוננים NTFS. וגם יש עוד תוכנה גירסה דמו שעולה boot בדוס ורואים תוכנה שכמו דומה לתוכנה NC. והיא לא יכולה לראות fat32 אלא רק NTFS. ובנוסף יש תוכנה התקנה boot של חלונות XP מכינים 4 דיסקטים 1.44mb אני לא רוצה להכין 4 דיסקטים. אני רוצה דיסק שיהיה לי רק אחד. אני מחפש נואשות להכין דיסקט 1.44MB boot של חלונות XP בדוס גירסה 5.1.2600 זה מה שרשום אצלי הגירסה. איפה יש תוכנה התקנה boot להכין ד…
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה ואני לוחץ על האפשרות "copy disk" ושמתי לב שכשאני עושה את זה הוא מעתיק למחשב ורק אז צורב.. מה הטעם פה? למה הוא לא צורב לי מכונן אחד לשני (יש לי 2) איך אני מבטל את העניין? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני הופך NTFS ל FAT32 בלי לימחוק תקבצים? תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש 1,2,3,4,5,6,CS 1,CS 2 ועוד מלא נכון? אז מה ההבדלים המשמעותיים?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
זאת בעיה מוזרה שיש לי אותה כבר כמה זמן משחק פרו אבולושן היה עובד לי סבבה וכמו שצריך, אבל משחק טניס היה עובד מהר, ז''א אחרי איזה שעה ככה שהמחשב דלוק, פתאום המשחק רץ מהר מידיי, במהירות שאי אפשר לשחק, וזה היה עובר רק אם הייתי מפעיל מחדש את המחשב, ואז כשהיה עובר זמן כלשהו כשהמחשב עדיין דלוק זה היה חוזר. בקיצור לא ממש הפריע לי עד עכשיו. היום החלפתי סתם ללוח אם אחר... [הבעיה נמשכת] פירמטתי את המחשב ל XP SP3, התקנתי את המשחקים היחידים שאני משחק, הטניס והPES, רק שהבעיה עכשיו הייתה ששניהם רצו מהר מידיי, ממש כאילו עשו X10, וזה רץ ממש מהר. פרמטתי שוב, הפעם ל WIN7, ואותו דבר... דרייברים הכי עדכניים של NVIDIA מהאתר שלהם, כרטיס מסך 9800GT מה זה יכול להיות יש למישהו מושג? האם זה …
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית שלאחרונה מופיעה אצלי במחשב.. כל משחק שאני רוצה להתקין מסרב לעבוד.. ברגע שאני לוחץ על הקובץ של ההתקנה לא קורה כלום זה מראה לשנייה שזה טוען עם השעון חול ונעלם תוך שנייה ולא מעלה את ההתקנה.. בכל משחק זה קורה שאר הקבצים עובדים חוץ מהקובץ SETUP הספציפי של ההתקנה שמסרב לעבוד.. מה עושים??? תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש את הקליפ הזה יש לו כל מיני אפקטים מאוד יפים משהו יודע אולי באיזה תוכנה הוא משתמש?. יש לי את התוכנה VEGAS אבל אין אפקטים כאלה . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס 7 64 ביט - כאשר אני הולך להתחל--->כל התוכניות אני רואה שיש לי שני אקספלורר. אחד רגיל והשני 64 ביט. האם הראשון 32 ביט והשני 64 ביט? ואם כן למה בכלל מייקרוסופט התקינו אקספלורר 32 ביט בוינדוס 64 ביט? למה לא התקינו רק את ה-64 ביט? האם אפשר למחוק את זה של ה-32 ביט? והאם בכלל יש הבדל בגלישה בין אקספלורר 32 ביט לבין אקספלורר 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לאחר חיפוש בפורום ולאחר שקראתי את המדריך הזה נראה שהתוכנה Synctoy יכולה להתאים ,אך יש לי שאלה... האם אני יכול להגדיר שהיא תגבה לי מממספר מקורות שונים? כלומר משני HDD שונים + קובץ או תקייה ספציפית שהיא חשובה לי? או להגדיר תדירות גיבוי שונות עבור קבצים/תקיות שונות? לפי מה שראיתי צריכים להגדיר לה יעד אחד וזה לא עוזר לי , אני לא צריך שהיא תגבה לי את כל המחשב. אם יש תוכנה נוספת שמתאימה .... עריכה: אחרי חיפוש נוסף, למשהו יש נסיון עם התוכנה הזו Backup4all Professional/Standard ?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
רשימת שינויים: http://www.mozilla.org/en-US/firefox/16.0/releasenotes/
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה קבצי PNG שהם INTERLACED. איך אני יכול להפוך אותם ללא INTERLACED? בנוסף יש לי עוד קבצים כאלה בהרבה ספריות שונות. האם קיימת תוכנה שיכולה לחפש בכל הספריות ולהפוך את כל הקבצים ללא INTERLACED? תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הורדתי משהו עכשיו הקובץ ניראה כמו קוביות קרח.... עכשיו ניכנסתי לפתוח את הקובץ ומצאתי את השגיאה הבאה: http://img17.echo.cx/my.php?image=1500150014883gi.jpg מישהו יודע מה הבאיה?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת html אשר תומכת בעברית ישר בלי צורך להגדיר בכותרת
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי אמיול כבר הרבה זמן אבל בחודש האחרון האמיול לא מצליח להתחבר לאף שרת (השארתי את המחשב מעל ל 3 שעות פתוח והוא עדיין לא הצליח להתחבר) מישוהא יכול לעזור ???? מדובר בגירסה v0.45b
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יצא עידכון אבטחה ל-Firefox (מקור: שווה קריאה )
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן, אני לא ממש בטוח אם אני שואל בפורום הנכון.... אז אם לא, עמכם הסליחה! אני מתעסק עם סאונד בעיקר בתוכנה CUBASE. לפני מס' חודשים, כאשר הפרוייקטים התחילו לגדול ולהיות יותר זללני משאבים התחילו לצוץ לי בעיות בזמן ה XPORT. --> כלומר בזמן הייצוא של הקטע, מד ה CPU קופץ מ 40-50% ניצול ל PEAK של 100% לחצי שניה-שנייה. דבר זה יוצר לי חריקה בקובץ ולא מאפשר לי למעשה לסיים את הקטע. אני עובד על P4-3GHZ@3.52GHZ. לוח ASUS P4PS800, 512 MB DDR. למעבד יש קירור של Zalman (9500). ניסיתי לעבוד על מינימום זיכרון (הורדתי הרבה מאוד PROCESSES, AV, AntiSPyWare ועוד), אבל כלום לא עוזר! *** הבעיה היתה גם לפני שביצעתי O/C *** השאלה שלי, האם הוספה של עוד חצי ג'יגה תעזור לי לעניין הזה ספציפי או שלא…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי ישנה תוכנת לכידה שאוכל ללכוד חומר ממצלמת וידא אנלוגית עם מכשיר DVC-USB של DAZZLE? ניסיתי עם פינקל סטודיו 9 ועם יוליד וזה לא הולך מה העניין אולי יש קובץ כלשהו כדי חהתאים אותו לתוכנות אלה ע"מ ללכוד? חיברתי את המצלמה עם כבל של S-VIDEO להתקן הלכידה ה-USB לכניסה של ה-S-VIDEO שעליו. פתחתי את פינקל כדי לראות אם הוא זיהה את ההתקן לכידה והוא לא מופיע . יש כמה תמונות שהופיעו חלקן כאשר פתחתי את פינקל חלקן כאשר לחצתי ע"מ ללכוד הנה הם: http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz8cf.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0026wl.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0037ts.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0043ay.jpg התמונה האחרונה כשניסיתי ללכ…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-