עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בס"ד התקנתי את גירסת הניסיון החדשה מהאתר של התוכנה לאחר ההתקנה התוכנה מציעה לעשות ניסיון אם המחשב ידלק אוטומט, היא כיבתה לי את המחשב והדליקה אותו אוטומט הגדרתי בעצמי למחשב להידלק בעשה מסויימת וכשניסיתי לסגור את התוכנה ולכבות את המחשב כדי לראות אם הוא נדלק התוכנה מודיעה לי שאם אני סוגר אותה אז כל הפקודות שהכנסתי לא יפעלו ואכן המחשב לא נדלק אוטומט כמו שהגדרתי לתוכנה בהגדרות של atomic clock הוא מזהה את השעה במחשב שלי הרי כל המטרה של הפעולה הזאת לפעול כשהמחשב מכובה אם מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת <אפילו פקודה> להדליק את המחשב בזמן מסויים <אני לא מעדיף דרך הגדרות הביוס כי בשביל זה צריך להפעיל את המחשב מחדש> תודה רבה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by Infection,

שלום, לא עובד לי הסאונד במחשב, זה מה שמופיע שאני מפעיל סרט: http://i25.tinypic.com/f0dead.jpg זה קרה היום לאחר שהמחשב עשה קצת בעיות ועשה ריסטרט לעצמו ואז הגיע למין מסך של וינדוס והתחיל למחוק דברים ולגבות ממה שהבנתי ומאז לא עובד לי הסאונד נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי את זה http://i25.tinypic.com/amxle8.jpg ניסיתי להתקין שוב דרייבר קול ועדיין לא עובד..

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  3. שלום, אני כבר המון זמן מחפש תוכנה לקיטלוג השירים שיש לי במחשב, כאשר בתוכנה דרושים לי האפשרויות הבאות: הגדרה של מספר תיקיות במחשב בהם נמצאים קבצי המוסיקה שלי, לדוגמא: D:\Mp3_Burned D:\Downloads\Mp3 E:\Downloads\Mp3 E:\Stuff\Mp3 ו-Refresh של הרשימה. כלומר שמדי פעם אני אוכל לעשות שהתוכנה תבדוק בתיקיות מה השתנה, אילו קבצים נוספו, אילו נמחקו וכד' ותעדכן את הרשימה. והאופציה החשובה ביותר - חיפוש, שאני אוכל לחפש במהירות שיר בתוך האוסף שלי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by shoomil,

במקרה שלי דרייבר קול??

5. Started by musari,

תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  6. עריכה אחרונה =\ רק בשביל שזה יהיה יותר נקי.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by tal_levi1000,

בימים האחרונים התכנה נסגרת לי כל כמה זמן בשגיאה של ווינדוס (אלה ששואלות אותך אם אתה רוצה לשלוח או לא) וגם במחשב של אחותי זה קורה (אותה גרסא) מישהו יודע מה זה? ואיך פותרים? בתודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by Screw_Master,

התקנתי הרגע Classic Media Player, ו-FFD SHOW. כשמנגנים קבצי X.264, רואים ב-Tray את הסמל של FFDshow Video Decoder, אבל לא את זה של מפענח ה-Audio. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום אני צריך הורדה של התוכנה AVID אם אפשר שהגירסה תהיה הכי חדשה ואם אפשר גם שתוסיפו מדריך לשימוש עם התוכנה בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. התחילו להופיע לי BSOD..... וכשאני מנסה להציג סרטים זה מופיע: the following pin(s) failed to find a connectable filter

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by RT-PRO,

אני זוכר ממש ממזמן היתה לי תוכנה בדוס בשם Ghost שהיתה עושה גיבויים לC ,ככה שכל פעם שקרה משהו לWINDOWS במקום להתקין מחדש את כל המערכת ,התוכנה היתה מעתיקה ל C את הגיבויי ובזה נגמר כל הסיפור. ממש ממש הרבה זמן לא השתמשתי בזה ואיבדתי אותה לפי מה שהבנתי זה בעצם ה Norton Ghost של היום בגרסה שלה לחלונות, (יש לי את גרסה 7) שאלתי היא ,איך משתמשים בזה ? יש איזה מדריך או משישהו יכול להסביר לי את אופן הגיביי והשחזור ? (גם שחזור מדוס אם אפשר כי זו המטרה למעשה)

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  12. ניסיתי לעדכן באפשרויות>עידכון זה כבר על "בחר אוטומטי" שיניתי את השעון במחשב ומאז זה ככה מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by Oranl,

היי, יש לי בעיה, כשאני מקבל קישורים במייל או במסנג'ר הם לא נפתחים לי ישירות בדפדפן כמו בעבר ואני צריך לעשות להם העתק-הדבק. למרות ש-IE6 מוגדר כדפדפן ברירת המחדל שלי. יש לזה פתרון? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  14. ידיעה: חברת PCTOOLS הידועה בזכות שתי התוכנות המצליחות ואיכותיות שלה: Registry Mechanic , Spyware Doctor הוציאה עידכון לתוכנת spyware doctor נגד פירטיות. כניראה נימעס להם שעשרות ואפילו מאות אלפי אנשים בעולם מישתמשים בתוכנה ללא רישיון. העידכון מוצע כחלק מהעידכונים היום יומיים בתוכנה. בקיצור מי שכרגע מישתמש ללא רישיון והוריד תעידכון הזה כמובן יצטרך להפעיל מחדש תמחשב לאחר העידכון יראה שהתוכנה מבקשת לירשום שוב מחדש פרטי רישיון! וגם אם החלטתם לחזור למצב הפירטי העידכון יצוץ תמיד ברשימת העידכונים למרות שלא ניתן להסירו מישם ניתן להסיר מימנו תוי ולא להתקינו להבא. צעד חכם מצידם להפתיע אותנו ככה ביום בהיר אחד. בכל מיקרה זה היה להתריע את אותם אנשים ללא רישיון, אלו שהיו להם ר…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. כאשר אני עובר מדף אינטרנט אחד לדף אינטרנט אחר אין לי אפשרות לחזור לדף הקודם ע"י לחיצה על לחצן Back - מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  16. התקנתי את הגרסה האחרונה, עכשיו קשה לי להתחבר לשרתים בגלל בעיות עם הפורטים וכאלה, וגם זורק אותי משרתים בגלל LOWID מה זה אומר? איך אני מתקן את כל זה? ואיזה פורטים מומלצים לאימיול?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by noodle,

שלום לכולם, האם יש אפשרות לכתוב סימוני נביעה סמנטית ונביעה סינטקית ב-mathtype? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  18. אהלן לפעמים הנוד32 מעלה הודעה שהוא חוסם איזה משהו , שאני כן צריך בכל זאת להריץ. איך ניתן להגדיר שהוא יתן לי להכנס+יזכור לא לתתאת התראה הזאת שוב? [attachment deleted by admin]

19. Started by sherlock1212,

תודה מראש

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by davidcohen,

שלום!!! קניתי את השחק painkiller ואהבתי אותו מאוד...רציתי לעשות העתק של הדיסקים שלו על המחשב שלי (3 דיסקים של ISO) אבל יש על המשחק הגנה כי הוא מקורי רציתי לדעת אם התוכנה שךבםיםך 120 יכולה לעשות לי את זה ואם לא אז איזו תוכנה כן? נראה לי שזה חוקי אז לא למחוק (קניתי את המשחק ואני מגבה לעצמי), אם גם זה לא חוקי תמחקו... תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  21. Started by xTz,

אהלן אני בונה image של Win XP SP2 ואני יודע שיש אפשרות להכניס לשם גם דרייברים שהחומרה שלהם לא נמצאת כרגע אצלי במחשב [כדי שהimage יתאים גם למחשבים אחרים עם חומרה טיפה שונה] איך ניתן לעשות זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  22. אני מחפש תוכנת מוזיקה שמאפשרת לך לערוך שיר....למשל לשלוט בווליום של הכלים שמנגנים כמו להשתיק תגיטרה\בס\תופים וכו' למשל אם יש אפשרות להקלטה זה גם בונוס כי מה שמגיע עם הווינדוס מאפשר הקלטה של דקה בלבד אם אלה שתי תוכנות נפרדות אז גם בסדר... אם רק אחת מהן קיימת אז אין ברירה אבל אם יש את שתיהן זה עדיף תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  23. שלום מבקש המלצות לתוכנת ניהול ספר כתובות וטלפונים שניתן לנהלה בעברית. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by ryu,

שלום כולם, אנשים שיש להם 8800 או 8600 אני צריך שיעזורו לי לבדוק האם התוכנה BORIS BLUE V2 עובדת אצלם... אם אתם לא מכירים את התוכנה אני יכול לתת לכם קישור אני רק רוצה שתורידו ותבדקו אם היא עולה / עובדת... כי יש לה דרישות גרפיקה מסויימות... borisfx.com זה האתר הראשי בכל מקרה אם אתם מעוניינים לעזור לי לבדוק את התוכנה תגידו לי, תודה.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים