עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by benor,

יש לי Winamp 2 ונכון שיש שם את הבקרה של הצליל אז אצלי הוא לא משנה את הצליל של ה WAV האם אתם יודעים איך לעשות שזה ישלוט על הבקרה של הWAV? תודה, Benor

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by tood,

היי חבריה ובוקר טוב\ לפתע פתאום ללא כל סיבה ,אני בקושי שומע את הקולות במחשב ממש חלשלוש הקול. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס קול מובנה. עדכנתי את הדרייבר מחדש . אך זה עדיין כמעט בלתי נשמע במנהל ההתקנים הכל בסדר. אודה על פתרון תודה

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  3. לאחרונה לאחר שתוכנת utorrent פועלת למשך זמן מה, המהירות של התוכנה יורדת ואני מקבל את ההודעה הבאה ב-tracker status: "an operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because queue was full" כמות החיבורים שיש לכל הורדה יורד למספרים קטנים אף על פי שיש הרבה מקורות, ואף תוכנה אחרת לא מצליחה להתחבר לרשת. הדפדפנים לא מביאים אף דף וב-SmartFTP אני מקבל גם כן את בדיוק אותה הודעה. האם מישהו יודע מה גורם לזה? utorrent תפקד מעולה עד ללפני כמה שבועות ולא זכור לי שביצעתי דבר שיגרום לזה

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by yosef_yaniv,

הורדתי כתוביות בעברית לסרט שהורדתי. אני מנגן את הסרט ואת הכתוביות ב-BS PLAYER, אבל משום מה הכתוביות נראות בג'יבריש ולא בעברית. יש פתרון למישהו?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by nineball,

ערב טוב לכולם יש לי בעיה מוזרה עם MPC-HC בזמן האחרון, הווליום פשוט נמוך. שאני פותח קובץ וידאו שם, הווליום נמוך בערך ב 50% מפתיחה של אותו קובץ במדיה פלייר למשל. וידאתי בהגדרות שאין שום סליידר של ווליום שלא נמצא במקסימום, וגם ב FFDSHOW טרחתי לוודא שאין הגבלות על הווליום. מישהו נתקל בבעיה דומה ואולי יכול להצביע על דרך לפתרון? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by gmppaz,

שלום לכם, כפי שרובכם הבנתם מהכותרת, אני מחפש תוכנה להמרת סרטים/ סרטונים לפורמט AVI (יש ברשותי נגן CLIX והנני רוצה להעביר אליו סרטונים) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  7. שלום לכולם אני נמצא בבית של סבא וסבתא שלי ויש לי פה בעיה כבר כמה שנים. יוטיוב לא עובד לי [ האתר לא הסרטונים ] ופורום FXP. מה אני צריך לעשות? [פעם הכל עבד לי פה] תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  8. שלום האם יש קובץ כזה שהופך את הפוטושופ מאנגלית לרוסית? תודה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by wais,

שלום. אני משתמש בתוכנות WMP winamp BSplayer ואף אחת מהן לא מצליחה לנגן אף אחד מהסרטים שיש לי (חלק מהתוכנות מתרסקות, חלק הודעות שגיאה) למשל עם BSPLAYER אני מקבל את השגיאות הבאות כשאני מנסה לנגן סרט: http://planet.nana.co.il/eilatt/error1.JPG ואז http://planet.nana.co.il/eilatt/error2.JPG יש לי XVID DIVX LIONHEART NIMO מה בדיוק הבעיה?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by Vladgi,

אני מחפש אנטיוירוס טוב וקל מkaspersky,כשהוא פועל יש לי 745 מגה ram פנוי מתוך 1024 וכשהוא כבוי זה בסביבות 800. יש למישהו המלצה לאנטיוירוס לא פחות טוב ממנו וקל יותר?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  11. אני כאן במחשב של עסק שהיה לו כמה וירוסים שנפטרתי מהם בעזרת AVG ואז ה JAVA והFLASH הפסיקו לעבוד למשל אני לא יכול להשתמש בסמיילים פה בפורום פשוט אין תגובה ועוד כל מיני בעיות קודם כל ניסיתי להתקין JAVA מחדש וזה לא עזר התקנתי IE7 לא עזר הסרתי JAVA עוד פעם התקנתי מחדש לא עזר התקנתי MAXTHON עדיין לא עובד אני נורא מתפתה כבר לפרמט אבל כמו שאמרתי זה מחשב של עסק ואני לא רוצה להסתכן בכלום יש למישהו רעיונות?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by Nurit2005,

רציתי לדעת איך מזזים בדיוק דברים ב - FLASH MX אני כבר שבועים יושבת עם התוכנה הזאת משהו מוכן לעזור?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by Vidati,

http://fc02.deviantart.com/fs27/i/2008/070/9/0/Lost_City__s_Of_Light_by_Vidati.jpg

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by Inter,

שלום, כרגע אני עובד על החזרה של מספר מחשבים לעבודה בתור שרתים כאלה ואחרים. לאחר הרבה מחשבה עם עצמי החלטתי שמחשב P4 2.8GHZ 512 MB ושאר מיניי ירקות יהיה שרת גיבוי נתונים משאר המחשבים שיש לי בבית... העניין שאני לא מוצא תוכנה שיכולה לעבוד צד שרת בתדירות של פעם בשבוע בערך ושתיהיה דינאמית בשימוש איתה... מישהו מכיר משהו כזה שלא דורש ממני לשלם עליה \ להעלות קבצים לאינטרנט או משהו בסגנון ?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by jj516,

אני משתמש בתוכנה FLASH MX ליצור FLASH ANIMATIONS אבל כמו שאני יודע (יכול להיות שאני טועה) ניתן לעשות שם רק אפקטים של תזוזה ו FADE IN & FADE OUT ודברים כדומה לא אפקטים של מורפינג או כל מיני אפקטים אחרים שניתן למצוא לדוגמא ב PHOTO SHOP ELEMNTS יש אולי תוכנה אחרת שיכולה לעשות אפקטים של FLASH? לא של טקסט אלה גם עם תמונות? עם יש בשמחה אקבל!

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  16. שלום יש לי מקלדת עם טביעת אצבע של מיקרוסופט - כמובן שהגימיק הזה עובד רק עם דפדפנים המבוססים על IE האם יש איזה תוסף אשר מאפשר את הטביעת אצבע הזאת גם FF? אני רוצה להשתמש בFF אבל הקטע הזה די מגביל אותי.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  18. Started by ImAllMostAwake,

יש לי סורק CANONSACN 4400 F יש לי ויסטה 64 ביט והסורק פשוט לא עובד ניסיתי לא מצליח, התקנתי ת'תוכנה של CANON TOOLBOX אני אשמח לעזרה

19. Started by miclando,

שלום היום במהלך התעסקות באינטרנט התקנתי משהוא שבדיעבד התברר כתוכנה זדונית. נכון להרגע כול כמה זמן באת נסיון גישה לתקיות במחשב מופיע לי ההודעה הבא קובץ מצורף. בין אם אני לוחץ כן ובין אם לא נפתח לי חלון של דפדפן ומנסה לפתוח אתר ספציפי. ניסית לסרוק אם אנטיוירוס של NOD32 מעודכן אך הוא לא מזהה כלום וגם ניסיתי לסרוק אם ADWERE 2008 וגם הוא לא מוצא כלום אשמח אם יש למשהו רעיון איך לטפל בזה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by Oranl,

היי, יש לי בעיה, כשאני מקבל קישורים במייל או במסנג'ר הם לא נפתחים לי ישירות בדפדפן כמו בעבר ואני צריך לעשות להם העתק-הדבק. למרות ש-IE6 מוגדר כדפדפן ברירת המחדל שלי. יש לזה פתרון? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by tania131,

חתימה חדשה,איך? http://img40.imageshack.us/img40/761/50cent2lr.jpg

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  22. Started by eliorzizov,

התכנתי ערכת נושא ל-XP ואחרי שהיא עלתה לא אהבתי אותה אז ישר הסרתי אותה בהנחה שאני אפעיל את המחשב מחדש והכח יחזור להיות כרגיל, אבל משום מה התבדתי וכרגע אין לי שום דבר על המסך. בנסיון לסדר את המצב ניסתי להחזיר את התוכנה הזו (Aton למי שמכיר) וממנה לסדר את המצב אך מסתבר שלתוכנה הזו יש סדר שונה לחלוטין של הדברים ולכן כמה שניסתי לא הצלחתי לעשות דבר. האופציות שעומדות בפני הם לגבות ולהתקין את הXP מחדש או למצוא פתרון, בתקווה שבעזרתכם למצב שנוצר. כך או כך, תודה מראש!

23. נתון: כונן C במחשב, יש בו 20GB. זה כונן הדיסק הקשיח היחיד. מש"ל (מה שצריך לעשות): לחלק אותו לכונן אחד עם 15GB (שיישאר כונן C) וכונן אחד עם 5GB (כונן חדש, D). הדיוק לא עקרוני יכולים להיות פספוסים כלשהם... אם אפשר שלא ייאבד תוכן המחשב (כונן C) אבל אם זה ייקרה לא נורא..... תודה רבה רבה למומחים.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  24. חלק מהסרטים שיש לי על המחשב לא רוצים לעבוד ב-WINDOWS MEDIA PLAYER והוא רושם לי הודעה(תמונה למתה) ואם אני מנסה לנגן אותם בפלייר אחר כמו לדוגמא MV2PLAYER הוא פשוט לא מנגן אותם בלי שום הודע ולא משנה מה אני עושה.... נסיתי להתקין דריברים מחדש וזה לא עבד וגם סרקתי עם אנטי וירוס וגם זה לא עבד.... יש למישהו הצעות, או שגם הוא נתקל בבעיה הזאת ויודע איך לפטור אותה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  25. תיראו בזמן האחרון כל פעם נגיד אני ניכנס ל hwzone וניכנס נגיד סתם לאיזה פורום פה אז ניפתח לי פיתאום חלון עם שתי נשים מיתנשקות לסביות וזה כל פעם!!!! ניסיתי לימחוק את ה fire fox ולהוריד שוב לא עזר,ניסיתי להוריד את האקספלור הכי חדש לא עזר,מחקתי עם ccleaner עם אנטי וירוס avira,ad aware וכלום לא עוזר זה ממשיך!! ניראה לי שהדרך היחידה זה לפרמט ניסיתי לימחוק הכל וכלום לא עוזר, גם התקנתי תתוכנה של פירפוקס שאמורה לחסום פירסומות וגם לא עזר עזרה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים