תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לצרוב סרט VCD/SVCD עם התוכנה cyberlink powerpriducer אבל בעקרון שצורבים VCD אז הוא צורב לפי זמן ולא משנה כמה מגה הסרט. בתוכנה הזו הוא לא מתייחס לזמן אלא למשקל הסרט. מישהו יודע למה ? איך משנים את זה, אם אפשר ? תודה, ואם יש למישהו להמליץעל תוכנה טובה כדי לצרוב VCD עם תפריטים מקצועיים כאלו, אז שיציע לי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בתוכנה ACDSEE PRO 2.5 להצגת ובחירת תמונות. כאשר אני במצב של הצגת תמונות מוקטנות (thumbanils) ואני רוצה לבחור תמונות מסויימות, אני משתמש במקש הקונטרול לחוץ ואז מסמן את התמונות שאני רוצה בעזרת העכבר. האם ישנה אפשרות בתוכנה שתאפשר לי בחירה שכזו ללא החזקת מקש הקונטרול אלא רק עם העכבר? במידה ואין בתוכנה אפשרות שכזו, האם יש תוכנה אחרת מומלצת שכן יכולה לענות לי על דרישה זו?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
יש לי אתר שאני צריך להוריד ממנו קבצים שסיומם ב ZIP הבעיה שלא ניתן מאתר זה לגרור את הזיפ לFLASHGET הוא לא מוריד את זה אלא אפשרי רק מהאתר ללחוץ באקספלורר ואז ניפתח חלון הורדה יש תוכנה שכן יכולה להסתדר עם זה ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מהם התוכנות המשובחות ביותר ליצרת אנימציות ועריכת ווידאו :'(
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום כולם, אנשים שיש להם 8800 או 8600 אני צריך שיעזורו לי לבדוק האם התוכנה BORIS BLUE V2 עובדת אצלם... אם אתם לא מכירים את התוכנה אני יכול לתת לכם קישור אני רק רוצה שתורידו ותבדקו אם היא עולה / עובדת... כי יש לה דרישות גרפיקה מסויימות... borisfx.com זה האתר הראשי בכל מקרה אם אתם מעוניינים לעזור לי לבדוק את התוכנה תגידו לי, תודה.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי הוצאתי סרט מהסיפריית וידאו ואני רוצה להפעיל אותו עם ה bs player הבעיה שלי היא שהוא ישר מתחיל את הסרט כשאני עושה open directory ובוחר בתיקיית ה video_ts ... איך בכלל צריך לפתוח את הסרט ?! ואם זה כך , אז איך אני מגיע ל menu ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם והמשך ש.טוב. אציג בפניכם שני בעיות מוזרות שנתקלתי בשני מחשבים חדשים שונים. הראשון המחשב הנייח, עשיתי לו פירמוט התקנה מחדש. והעכבר היואסבי שהיה מחובר כבר למחשב, הפסיק לפעול עם ההתחלה של המחשב.. כלומר הווינדוס איך שעלה בפעם הראשונה, זיהה את העכבר, זז קצת העכבר, ואז הפסיק לזוז !..הפסיק לפעול כמובן שעשיתי הסרה של העכבר ניתוקו ואז שוב התקנה אז שוב הוא זיהה אותו זז לשניה וחצי, ואז הופ הפסיק לזוז.. חיברתי כל עכבר יואסבי אחר ואותה תקלה. כאילו יש התנגשות שיחקתי הגדרות עם הביוס, הורדתי יואסבי הפעלתי הכל , ולא עזר לא היה מנוס מלפרמט מחדש, לדאוג שהעכבר לא יהיה בפנים, ואז שהווינדוס עלה, רק אז לחבר את היואסבי. במחשב השני המחשב הנייד חדש חדש נקנה לפני יומיים. יש בו ווינ…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
כשאני מנסה לכתוב טקסט כחלק מסרט מה שקורה זה שעצמים כמו נקודות בסוף משפט הולכות לתחילת הכתוב ולא לסופו. דבר דומה קורה גם עם נקודותיים או סימני שאלה: :מה המצב .הכל טוב ?הלו מה אפשר לעשות?. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני מחפש Plugins ל-Pinnacle- Hollywood FX 5 אתם אולי מכירים?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן דרך כלשהי למנוע מ Windows Media Player 12 להוריד את תמונות האלבומים של השירים שלי. התמונות בדר"כ נשמרות תחת התיקיות של השירים עצמם בקבצים מוסתרים בשמות שונים. בדר"כ AlbumArt***, AlbumArtSmall*** AlbumArtLarge*** כאשר ה *** מייצג ערך ספרתי ארוך. והכי חשוב Folder.jpg שהוא למעשה הקובץ שלפיו יקבע סמל התיקייה. ההגדרות הבאות לא משפיעות על הגבלת ההורדה: Player -> Connect to the Internet (overrides other commands) - UNCHECKED Privacy -> Display media information from the Internet - UNCHECKED Privacy -> Update music files by retrieving media info from the Internet - UNCHECKED Privacy -> Download usage rights automaticlly when I play or …
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני חיפשתי אבל לא מצאתי ואם יש גירסה יותר מתקדמת אז אלייה תודה מראש אור
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אין לי שום ניסיון קודם ביצירת image , אבל שמעתי איפשהוא שאת הקובץ ghost צריכים לשמור במחיצה של FAT32 ולא NTFS. אני בדיוק עומד להתקין ווינדוס xp מחדש על המחיצה הקודמת ויש לי הזדמנות ליצור מחיצה נוספת. האם באמת חייבים FAT32? תודה!
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה הזו כי, משום מה, היא חוסמת לי את רדיו וואלה. אני מקבל את החלון של הרדיו אבל לא שומע כלום. רק כאשר אני עושה disable אני שומע משהו. יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אהלן כולם, התקנתי לא מזמן את המשחק Gears of War. ניסיתי להפעילו והוא לא עבד לי. כאשר מחקתי אותו נתקע לי המחשב ומאז לא הצלחתי להסירו כמו שצריך. מתוך תסכול מחקתי את המשחק מהתקיה (בחירת התקיה מתוך הפרוגרם פיילז ומחיקה). מתוך מסך ההוספה\הסרה של תוכנות הנסיון כשל כל הזמן ונתקע באמצע. כעת, שאני מנסה להתקין מחדש את המשחק הוא עדיין מתעקש קודם למחוק את הקודם (למרות שהוא לא קיים), ושוב כשל. אני תקוע. אני פונה ללב שלכם שתעזרו לי לסדר את זה ולהנות מאחד ממשחקים הטובים שיצאו. בתודה מראש, ליאור
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אנשים אולי מישו פה יוכל לתת לי עצה התחלתי תהליך דחיסה והפרדה לגודל של 700 מגה של תקיה שגודלה 14GB התהליך התחיל רץ כ3 שעות וכשהן היה ע 98% סיום ניתקע ולדעתי גם תקע את המחשב כי לא הצלחתי אפילו להכנס לטסק מנג'ר כדי לסגור אותו... מה לדעתכם הבעיה פה? ההשערה שלי זה שהמעבד שלי קצת חלש לעבודה בסדר גודל כזה E6550 אם למישהו פה יש רעיון אחר אשמח לשמוע אותו תודה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לפיצול קבצי וידאו תוכנה פשוטה לא יותר מדיי כבדה לא MOVIE MAKER של MS תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
בלשונית החיפוש באימיול שלי האפשרות "חפש עם יוניקוד" חסומה ובגלל זה כל התוצאות חיפוש בעברית מופיעים בג'יבריש יש דרך לפתוח את האפשרות הזאת חוץ מלעבור לאימיול אחר?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ה9 בנובמבר הגיע עלינו לטובה, ואיתו גם הגרסא הרשמית הראשונה של הדפדפן המוצלח firefox! כל מי שגולש בעזרתו - להוריד מיד! ומי שלא... שיוריד גם! הבעיה היחידה היא שהשרתים לא עומדים בעומס... לכל מי שרוצה להוריד http://www.spreadfirefox.com/
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מי שהוא יכול להביא יל את האתר של סבבה בחיבור ישיר! או פאנץ או משו לאימיול שיגביר את המהירות או... קרדיט!!! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הסרט הוא בDIVX AVI... הDVD קורא DIVX... לפי ההמלצות פה הורדתי את DVD LAB ואת התוכנה ULEAD DVD WORKSHOP אבל בDVD LAB אי אפשר להכניס קבצי DVD רק קבצי MPEG... ובULEAD אפשר להכניס רק עד 10 סרטים ואני צריך להכניס יותר.... אז יש שני פיתרונות... להמיר לMPEG... אפשר להשאיר את זה עדיין בDIVX? כי אם לא אז זה לא שווה.... למצוא תוכנה אחרת... איזה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
:s05: בעיקר בקהילות שיתוף הקבצים, נוהגים לפצל קבצים לתיקיות RAR רבות. למה? האם יש סיבה שגם אני אשמור על הכונן הקשיח שלי קבצים חשובים כשהם מאוחסנים בתיקיות RAR?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חברים שלום אני צריך הדרכה/מדריך לעבוד עם התוכנהPARTTION MAGICE7/8 בשיטה של STEP BY STEP בברכה :bash:
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם. שלחתי לעצמי דרך הדואר קבצי exe. בבית יש לי את ה Office 2007 כשה Outlook לא מאפשר לי להוריד את הקבצים המצורפים (כותב שהקבצים יכולים להוות סיכון). איך אפשר להתגבר על הבעיה הזו (הקבצים נמצאים בצורה זו או אחרת במחשב) ולחלץ את הקבצים שאני צריך מהדואר (אני שלחתי אותם לעצמי כך שאני בטוח שהם לא וירוסים) ? בפעם הבעה אשלח עם סיומת אחרת כדי שלא יפריע לו, אבל בינתיים ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
באיזה הגדרות אתם משתמשים בTRANSFER? ואיזה אינטרנט יש לכם? יש לי CABLE 750/96 ואני פשוט לא בטוח איזה הגדרות להשים למען המהירות הטובה ביותר PLZ HELP
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-