עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by artv8,

שלום לכולם. משום מה אחרי שעברתי לאקספלורר 7 אני לא מוצא את תיקיית הקוקיז. אני יודע שיש אפשרות למחוק את כולם באפשרויות של הדפדפן אבל יש כאלה שאני רוצה שישארו. מישהו יכול לעזור לי ? איך אני יכול לעשות ניקיון בקוקיז מצד אחד אבל לאתרים מסויימים להשאיר אותם? :s05:

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  2. ערב טוב לכולם, יש לי ווינדוס 7, ואני מחפש תוכנה שבעזרתה אוכל להרחיב את כונן C, שנשאר בו רק ג'יגה וחצי. ניסיתי את Norton PartitionMagic 8.0, אבל ללא הצלחה. גם Disk managment של ווינדוס לא עזר לי.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנת Voice chat שאני אוכל להשתמש בה מתי שאני משחק במולטיפלייר, אני מחפש משהו מהיר וטוב שיתאים למטרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by M.G.,

אילו תוכנות צריבה טובות וקלות לשימוש אתם מכירים? האם יש משהו טוב חוץ מ-Nero?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  5. יש לנו סמסונג 900 ולאחר שאני מעביר את הסרט שצילמתי איתו הוא נשמר כקובץ 3gp.* איזה נכן יכול להפעיל קבצים כאלה? או שפשוט אני לא העברתי נכון? מה לעשות איך לראות את הסרטונים במחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  6. שלום, אני עובד עם outlook 2007 כדי לקרוא אימליים, ושרת pop3 של אינטרנט זהב, רציתי לדעת אם קיימת דרך לקרוא את הדואר אבל להשאיר אותו על השרת ולא למחוק אותו מהשרת כך שאם אני אפתח את הדואר שלי ממחשב אחר עדיין אני אראה את הדואר תודה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  7. Started by yuval48,

עד עכשיו השתמשתי ב IE ו MYIE2..וזה עשה לי תבעיה הזאת כשניסיתי לכתוב באיזה פורום.. http://img454.imageshack.us/my.php?image=gamer4uv.jpg (אם מישהו יודע מה לעשות כדי לסדר אז שיגיד ) קיצר עברתי ל FIREFOX וזה לא עושה לי תבעיה הזאת..אבל עכשיו ב FF אין לי את המועדפים שיש לי ומזה הקוקיז הם אחרים איך מסדרים?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by Vlad3,

איך אני גורם לו כן לשמור?!

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by tomeryh,

ניסיתי כל מיני סורקים adawere ו spybot הם לא מצאו שום דבר מישהו יודע מה זה?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  10. מקלדת באמת נהדרת אין מילים פשוט תענוג לכתוב איתה. בקיצור לא קיבלתי דיסק דרייבר, מה אני יכול לעשות (חוץ מלהתקשר לחנות שתהיה האופציה האחרונה שלי כי עד שישלחו לי דיסק יקח זמן)

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by Aurora Borealis,

ה9 בנובמבר הגיע עלינו לטובה, ואיתו גם הגרסא הרשמית הראשונה של הדפדפן המוצלח firefox! כל מי שגולש בעזרתו - להוריד מיד! ומי שלא... שיוריד גם! הבעיה היחידה היא שהשרתים לא עומדים בעומס... לכל מי שרוצה להוריד http://www.spreadfirefox.com/

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by shaykap,

אני מחפש תוכנה לזיהוי כתב יד כמו בפאלם למינהו... אבל אני צריך אותה לנייח יחד עם לוח מגע...

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by snop,

יש לי בעיה עם הצגת האתר הבא (אתר בטוח זה של אגד - אוטובוסים).. http://mslworld.egged.co.il/msl/WebForms/wfrmMain.aspx?mode=start אני לא יכול לערוך שם חיפוש וכלום... מופיע לי רק ירושלים וזהו.. ויש למעלה באתר "עזרה" ושנכנסים לשם מוצאים את הבעיה שלי... תדפדפו בחלון שנפתח בעזרה ותראו רשום משהו לאשר טכנולוגיית Ajax ואצלי היה מסומן בדיוק מה שמסומן שם ועדיין זה לא עובד... איפה אני יכול להוריד את ה-Ajax הזה..?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  14. שלום רב פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדווס תוכנות וכיו"ב... הבעיה היא שגם שאני לוחץ כפתור ימני על קובץ וידאו ומגדיר לו שהוא נפתח ע"י MV2 האייקון של הנגן ACE AUDIO של נרו עדיין נשאר ניסיתי להחיליף לתוכנה אחרת ולהחזיר והאייקון לא השתנה הקבצים נפתחים אומנם ע"י התוכנה שהגדרתי אבל האייקון לא משתנה... גם בפייבוריטס של האקספלורר יש כמה אייקונים של אתרים שלא רוצים לעלות, וגם שם ניסיתי למחוק ולהחזיר מחדש וללא הועיל.... למישהו יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by iib,

האם אפשר ואיך עושים שב Playlist של ווינאמפ 5 יהיה אפשר לראות שמות שירים בעברית?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  16. תגיבו אם יש לכם מה להגיד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  17. חיבור הusb עצמו(של העכבר) נראה מעט שחוק,אבל העכבר פועל בצורה טובה... גם כשאני עושה "הסתר סמל והודעות" בסייר windows, אני ממשיך לקבל כל הזמן הודעות מציקות בנוגע לזה... מה אפשר לעשות ??? נ.ב:הבעיה מופיעה גם שאני מנסה להשתמש בחיבורי usb אחרים במחשב.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by hararim,

התקנתי את האימיול והוא לא מתחבר לי.ביצעתי את הפתיחה נאוטומטית של הפורטים של XP.אבל זה עדיין חסום.אני משתמש במודם שהוא גם ראוטר של בזק מסוג TNN 600WE ואין לי מושג מה עלי לעשות. אודה לכם אם תתוכלו לעזור לי.

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  19. או לכבות את המסך או להכניס אותו למצב בטוח. התוכנה של הוינדוס לא תמיד עושה סטנד ביי. אם לדוגמה אני רואה סרט ונירמתי ואחרי סרט המדייה פלייר עדיין עובד זה לא עושה סטנד ביי.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  20. שלום לכולם. אני מלעה הרבה תכנים לשרת NETLOAD והקישורים שמתקבלים ע"י EXPORT באתר עצמו לא נוחים דוגמא: אם יש לי קובץ למשל שנקרא abc.part1.rar אז מה שמתקבל לי זה: abc.part1.rar;http://www.netload.in/dateiuYlkYFbYXW/abc.part1.rar.htm:95.78 MB;0;24.01.2010 את החלק הרלוונטי שאני צריך הדגשתי. עכשיו יש לי כאלו מאות ואלפי קבצים. יש איזה תוכנה או משהו אוטומטי שאני יכול להגדיר לו כמה בתים לקחת לפני ה-http.... לקחתאו אולי להגדיר לו רק את הכתובת ושירוץ לפי המספר קבצים אם יש לי למשל מחלק 1 עד 40 ? ואז יהי לי יותר נוח (כמובן שיש גם את החלק בסוף שגם אותו צריך לחתוך). תודה.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  21. אורח Dark-Psycho
    Started by אורח Dark-Psycho,

שלום לכולם הורדתי כמה משחקים ואני לא יודע איך לצרוב אותם כי הם fulldvd ו dvdrip משחקים אחרים שנגמרים בbin,cue הצלחתי לצרוב יש לי צורב די וי די וגם צורב רגיל מי שיודע איך לצרוב בבקשה שיעזור לי זה ממש ממש חשוב

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  22. שלום רב 1) יש לי מספר חשבונות ב oulook expres ואני רוצאה לשנות שאחד מהם יסנחרן (יוריד את ה MAIL) לתקית INBOX והשאר לתוח תקיה בתוח הINBOX 2) מישהוא יודע את הכתובת של שרת הדואר היוצאה והנחנס של וואלה? EDIT: hapy?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by nken,

שלום לכל חברי הפורום והמנהלים. אני מחפש תוכנת הקלטה שתאפשר לי להקליט את מה שאני מנגן במחשב. הסבר: יש שיר שאפשר לשמוע אותו רק באינטרנט, הוא פותח את ה מדיה פלייר ומנגן. יש חסימה על שמירת יעד בשם. רציתי לדעת אם יש תוכנה שבעצם יכולה להקליט מהמדיה פלייר בזמן אמת באופן פנימי, כלומר בלי שאצטרך לחבר מיקרופון ולקרב לרמקולים בזמן הנגינה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי הביא לי מחשב די ענתיקה שלו שאסדר לו. פרמטתי והכל טוב ויפה, הכל עבד לי. עכשיו כשהוא מחבר את המחשב בבית שלו המסך רושם לו שהרזולוציה out of range או משהו כזה. הוא ביקש רק פירמוט והתקנה בלי דרייברים ושהוא יסתדר בעצמו. אבל עכשיו הוא צריך דרייבר לכרטיס מסך. הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם. התקנתי לו CPU-Z וראיתי שהלוח אם שלו זה MS-6540 של מיקרוסטאר חיפשתי בלי סוף באינטרנט ולא מצאתי לזה דרייבר. אשמח לעזרה ולמציאת דרייבר לכרטיס מסך. וכזה שלא דורש אינטרנט. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים