תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אלה שמוצגים בצבע ורוד בDISKEEPER... יש לי מלא כאלה..
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, מדובר על P4 שעליו מ"ה WIN XP. מדפסת HP. מידי פעם כאשר אני שולח הדפסה למדפסת, אני שם לב (בהסתכלות ב WIN על מצב ההדפסה) אם למשל ההדפסה כולה היא 400kb המדפסת נעצרת בהעברת ה Spool למשל על 300kb ולא מתקדמת הלאה. לאחר כמה דקות מופיעה ההודעה the document faild to print. חשוב לציין שהמדפסת בכלל עוד לא נכנסה לפעולה, כלומר החומר לא מצליח לעבור אליה בשלמותו. למה זה יכול לקרות?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
יש לי בעיות קשות בהצגת עברית במחשב מערכת הפעלה XP+SP2 אני יכול לכתוב עברית אבל תצוגת העברית בשמות של שירים או קבצים לא עובדת ומוצגת כג'יבריש עצה :s05:
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היי הוצאתי סרט מהסיפריית וידאו ואני רוצה להפעיל אותו עם ה bs player הבעיה שלי היא שהוא ישר מתחיל את הסרט כשאני עושה open directory ובוחר בתיקיית ה video_ts ... איך בכלל צריך לפתוח את הסרט ?! ואם זה כך , אז איך אני מגיע ל menu ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היי יש לי את כל הקבצים של FF 3.6 שמופיעים ב PROGRAM FILES\MOZILLA ועוד הרבה קבצים שהיו במחשב. המחשב הקודם עבר פורמט. איך אני יכול לשחזר משם את כל הסיסמאות שלי, ולהטעין אותם ב- FF החדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
ביום בהיר וצח אחד החליט וירוס שתלטני במיוחד לחדור למחשב שלי בחדר. מה שקורה בעצם זה שבכל תיקייה במחשב שנכנסים אליה יש קובץ EXE עם שם התיקייה שהאנטיוירוס מזהה כסוס טרויאני. אחרי מחיקה של הקובץ וכניסה מחדש לתייקיה הקובץ חוזר וככה זה בכל התיקיות של המחשב. מה שעוד יותר מעצבן זה שהמחשב בסלון שמחובר אל המחשב של החדר ברשת גם נדבק בזה וככה גם הנגן שלי (cowon q5w) . המחשב שלי שבחדר התחיל להיתקע ולקרוס עד שלא נותרה לי ברירה לפרמט את כונן הוינדוס מה שנראה שפתר את הבעיה במחשב. במחשב בסלון נראה כי הוירוס לא לא מפריע לתפקודו אבל בכל זאת האנטיוירוס קופץ כל הזמן וזה מטריד ואני מפחד שיהיו בעיות. יש למישהו מושג מה זה הוירוס הזה ואיך אני מעלים אותו מבלי לפרמט כי זה סיפור להחזיר את כל מה שהי…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
הורדתי הופעת dvd של מטאליקה,במקור ההופעה היא על 2 דיסקים שכל דיסק שכל דיסק הוא 7.5 ג'יגה,מי ששם את זה באינטרנט חתך את ההופעה ל-4 קבצי iso יש דרך שאני יכול לאחד ביחד את ארבעת הדיסקים ל-2 דיסקים כמו במקור?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום אני מחפש Plugins ל-Pinnacle- Hollywood FX 5 אתם אולי מכירים?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שמעו חברים אני פתאום נכנס לff ואחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה "אל שלח" מחקתי פרופילים מחקתי תff כלום לא עוזר מה אני יכול לעשות כדי שזה יעזור ? וכדי שלא יצטרך להיות בie ???
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה למחוק את תקיית ה WINDOWS יחד עם התקיות הנלוות של PROGRAM FILES וכדומה של וינדוס 7. עקב החלפה של לוח אם נאלצתי להתקין וינדוס 7 בכונן אחר ולגבות את כל האינפורמציה לכונן השני (לא הייתה לי אפשרות לחבר את ה HD למחשב אחר זמין), לכן העברתי את המידע לכונן הרלוונטי ואז פירמטתי את המחיצה הרלוונטית והתקנתי עליה שוב וינדוס. כרגע אני עם וינדוס בכונן C לדוגמה, ויש לי עוד וינדוס בכונן D שאיני מעוניין בו אך יש לי שם המון מידע בכונן לכן לא יכול לפרמט את הכונן הזה, התקייה אני לא יכול למחוק הוינדוס אומר שאין הרשאות לכך למרות שאני ADMIN במערכת הזו (וינדוס 7), יש לציין שאין לי בחירה בין המערכות ב BOOT. ניסיתי תוכנות בסיגנון של UNLOCKER - אינה פועלת עם מערכות X64 ועוד תוכנה שאנ…
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אוף!!! איזה עצבים אני כבר שעה מנסה להוריד דברים עם הביטורנט... כבר ביטלתי את הפיירוול של ווינדוס ואת NORTON INTERNET SECURITY וזה עדיין כותב שהוא לא מצליח להתחבר ל TRACKER מה אני עושה? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בפלאש 8 איך אני צובע טקסט במילוי הדרגתי (צבע עם אפקט רדיאלי/לינארי)? ניסתי להמיר את הטקסט לגרפיקה ולעשות brake apart וזה לא נתן לי . (זה נתן רק צבע רגיל סולידי)
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נתקע מפעם לפעם לדקה ולאחר מכן חוזר לעצמו העכבר זז אך לא ניתן לפתוח דוא"ל או אתר עד שהוא חוזר לעצמו עשיתי בדיקת ווירוסים ורוגלות וכן בצעתי איחוי הHD ושום דבר לא עוזר מערכת הפעלה XP SP2 עדכנית מאבד אינטל 6300 זכרון 3G HD 250G : אשמח לקבל הסיוע
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה ואני לוחץ על האפשרות "copy disk" ושמתי לב שכשאני עושה את זה הוא מעתיק למחשב ורק אז צורב.. מה הטעם פה? למה הוא לא צורב לי מכונן אחד לשני (יש לי 2) איך אני מבטל את העניין? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, חבר הביא לי את המשחק הזה בארבעה דיסקים ,כשאני מכניס את הראשון הוא מפעיל את ההתקנה ,אני מכניס serial ,ממשיך ואז הוא נותן לי הודעה שנדרש מינימום dx9c בכדי להפעיל את המשחק, מה שמצחיק הוא שעידכנתי את הdx שלי לאחרון של מרץ. מה זה יכול להיות? אני מאוד רוצה לשחק בו שוב ,פשוט עכשיו יש לי הגה חדש אז יהיה יותר כיף תודה מראש לכלללל העוזרים. ד"א זה דיי דחוף חח
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות להשתיל קטעים מסירטונים אחרים בתוכנית השאלה אם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה על קטע שרץ בשידור חי ושזה יצא באיכות גבוה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת מחפש תוכנה לניהול. אפשרות להפיק דוחות, הכנסות הוצאות וכ"ו. תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אהלן יש לי NOD32 SMART SECUTIRY 4, רציתי לדעת איפה אני מגדיר ב FIREWALL לאיזה תוכנות תהיה גישה לאינטרנט ולאיזה לא. תודה!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חברים שלום אני צריך הדרכה/מדריך לעבוד עם התוכנהPARTTION MAGICE7/8 בשיטה של STEP BY STEP בברכה :bash:
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בגרסאות האחרונות של MSN Messenger כאשר לוחצים על open inbox במקום לקשר לתייבה ישירות זה מקשר לדף הMSN המקומי עם frame של hotmail, יש אפשרות לגרום לזה לעבוד כמו שזה היה לפני גרסא 12?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בלי תמונה ליד השעון יש רק 2 אפשרויות כשלוחצים SHOW צופיע חלון שלא ניתן לעשות בו כלום הנה תמונה: מה התוכנה הזאת? היא הופיע מיד אחרי שהתקנתי את Spy Sweeper (ביחד עם AD AWARE וAD WATCH המחשב סוף סוף נקי!)
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הבעיה היא שהוא חוסם את ה-javascript ןלכן אני לא יכול להיכנס לכל מיני דברים כמו למשל ל- "מפרטי מחשב" של אנשים פה, אני יודע שהבעיה עלתה פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון כלשהו. למישהו יש הצעות ? חוץ מלהחליף פיירוול :-\
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי דיסקים מקוריים של RED ALERT ואני רוצה להעביר אותם לISO או BIN איזה תוכנה מסוגלת לעשות זאת?
-
אשמח לדעת האם ישנם בעיות או שיש תאימות מלאה ועבודה נוחה בגרפיקה עם ויסטה או אקספי64ביט
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח להתחבר לאף סרבר של אימיול כאשר בסרבר ליסט הוא לא נותן לי שום פרטים על הסרבר חוץ ממספר אי.פי וכשאני מנסה להתחבר לסרבר כלשהו הוא נותן לי את ההודעה הזאת 12/8/2003 8:01:18 PM: (66.111.61.10:4661) appears to be dead.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-