תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר לעזור תודה.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, אני צריך להכין מצגת...דיי רצינית אני חושב שה-POWER POINT כבר דיי מאוס... יש תחליפים טובים ויעילים ופשוטים להכנה והצגה אך עדיין מרשימים, או אפילו מרשימים יותר או ש-PPT היא ברירת המחדל? תודה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היא מהירה? יש בה חיפוש או רק לינקים? ואיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קיבלתי קבצי WMA מוגנים מפני המרה ואפילו שמיעה - אני מנסה לנגן אותם ואני מופנה לאתר של מיקרוסופט ושם אני מקבל הודעה: "תוכן זה היה בשימוש במשותף על-ידי מספר משתמשים במספר מחשבים ולא ניתן להמשיך בהעברתו" האם יש דרך להמיר את הקבצים לפורמט WAV או MP3 או האם יש איזשהיא דרך לנגן את הקבצים האלה?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
הנרו תוקע את המחשב כשאני עושה Verify data בחלון הצריבה הדיסק נצרב כמו שצריך אבל , אני חייב לעשות Hard Reset הכוונה לחיצה על הכפתור, כי שום דבר אחר לא עוזר. קרה למישהו? יש פיתרון? בתודה יובל Carpe Diem
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אתם יודעים שרת כזה...
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
תנסו את www.overnet.com מהיוצרים של הדונקי, גרסה חסרת סרברים, מתאים גם לאנשים מאחורי פיירוול
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התשמשתי (עד היום) עם התוכנה NETLIMITER, גירסא 1.3, והיא עבדה מצויין. היום היא הביאה הודעת ERROR (תמונה מצורפת), ואז התוכנה ניסגרה, ניסית להתקין מחדש - לא עוזר, ניסית גירסא אחרת (1.22 נראה לי)- גם לא עוזר- וישנה אותה הודעת שגיאה. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בדרייברים של nVIDIA היה כלי עזר שאיפשר לשמור על חלון אחד או יותר לצוף תמיד למעלה. לאחר מעבר ל REDEON אני מחפש תחליף פשוט וראוי.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
נדפק לי איזה משהו ואני לא יודע מה זה הקישורים לתוכנה לא עובדים , אני לוחץ על קישור וזה לא נוסף לתוכנה .
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
למה ייגרום ביטול הHARDWARE ACCALERATION בDIRCETX 9? משהו לביצועים?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני עכשיו עושה backup לתוכנות שלי ואני רוצה לגבות את emule אבל אני לא רוצה שהקבצים עכשיו בהורדה ימחקו לי אחרי שאני יתקין את התוכנה מחדש אז אלו קבצים אני צריך לשמור מהתוכנה? או את כולה?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
-
היי התקנתי את איימש , והתוכנה מבטלת לי את פונקציית ה alt+shift , אני לא יכול לשנות את השפה מעברית לאנגלית כאשר אני לוחץ alt ו-. shift. הדרך היחידה שבה אני יכול לשנות את השפות זה דרך ה taskbar למישהו יש פתרון לזה ?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד קבצים מאתרים ע"י ה - IEXPLORER (באתרים שלא מאפשרים הורדה עם "מנהל הורדה") אני לא יכול להוריד יותר משני קבצים במקביל. מישהו יודע איך אפשר לשות את מספר הקבצים שאפשר להוריד במקביל? אני עובד עם WIN XP PRO בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר של חברת פלאפון והולך לשמוע איזה צלילים חדשים יש אני לוחץ על הכפתור שישמיע לי את הצלצול ואני לא שומע כלום... והרמקולים כן עובדים... זה פותח לי חלון כזה קטן ומראה שהוא צריך לנגן את הצלצול אבל אני לא שומע כלום.. http://imd.gonext.co.il/gonext/zazabox/pc/pre_cate_frm.php?mall=2 זה האתר ממנו אני מנסה לשמוע את הצלילים... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את ACDSee 4.0. יחד עם התונה הותקנה אצלי תוכנה בשם PICAVIEW. אני ממש לא רוצה את התוכנה הזאת ולכן רציתי להסיר אותה - אבל התוכנה לא נוספה לתפריט של הוספת/הסרת של WIN ולא מופיע שום קובץ של UNINSTALL. בקובץ העזרה של התוכנה רשום שבשביל להסיר אותה יש לעשות זאת דרך התפריט של WIN. אמרתי לעצמי שאני כבר אסיר את כל התוכנה של ACDSee - אבל הדבר היה נכון גם לגביה. אני פשוט לא יודע איך להסיר את התוכנה. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות.
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם בגירסאות החדשות, של בבילון ופיירפוקס, נפתרה בעיית התירגום, או שעדיין צריך לעבוד עם לשונית של אקספלורר כדי לתרגם כראוי?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
לאחר פרמוט באתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (NVIDIA 7300GT), צצה ההודעה הבאה: לא משנה איזה גרסא של הדרייבר אני מנסה, זאת ההודעה שאני מקבל. הצעות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
למי שמכיר את התוכנה, העבודה עם התוכנה מורידה מהאיכות של הסרט? למשל אם אני חותך/מחבר סרט האיכות שלו יורדת? נ.ב איך אפשר לבדוק את זה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם לגבי תוכנה שמסוגלת להמיר קובץ DOC לקובץ CHM. אני לא מעוניין באתר שעושה המרה אונליין אלא בתוכנה. רצוי שתהיה חינמית/זולה מאד 20$ מקסימום תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בצד ימין תחת היוזר רשום סוג הדפדפן שלי רציתי לדעת מה מייצג כל מה שרשום שם. אם זה מספר סירייאל ייחודי לדפדפן שלי או שכל זה מציין איזה גירסא/עידכון זה?
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני צריך הורדה של התוכנה AVID אם אפשר שהגירסה תהיה הכי חדשה ואם אפשר גם שתוסיפו מדריך לשימוש עם התוכנה בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם תוכנה שמסבירה איך דברים עובדים לילדים... רציתי לבדוק אם זה עדיין עובד ולעשות בזה שימוש ללימוד אבל אחרי שהתקנתי והרצתי הוא כותב "[1058]: the sound decompression software has not been installed properly. please run and try again. this program will now terminate" יש לכם מושג מה לעשות? ניסיתי להתקין שוב אבל אותה בעיה...
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי לא מבין גדול במחשבים והוא צריך עזרה עם המחשב, אז חשבתי שיהיה יותר נוח דרך תוכנה כזאת לשליטה מרחוק. אז אני צריך בבקשה המלצה לגבי תוכנה כזאת. כי ראיתי פעם דיון על זה ואני לא יודע איך למצוא אותו והיו שם כל מיני תוכנות וגם דברים דרך הדפדפן, אז אני צריך עצה ממכם. תודה רבה למגיבים.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-