עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ItachiSan,

שלום, בעיה מוזרה שהתחילה לי בימים האחרונים - חלק מהמקשים במלקדת לא עובדים בכל מיני מקומות. לדוגמה: אם אני רושם מייל באנגלית ומנסה לעשות E ע''י לחיצה על האות ק + שיפט ימני לא קורה כלום, אבל זה כן פועל כשאני עושה את זה עם שיפט שמאלי. לעומת זאת אם אני אנסה לרשום R אז הפעם השיפט השמאלי לא יעבוד והימני כן. לפעמים שניהם לא עובדים ואני משתמש ב CAPS LOCK. לפעמים כלום לא עובד ולפעמים הכל עובד בסדר. זה קורה באופן רנדומאלי, ולא עשיתי שום דבר מיוחד לפני שזה התחיל. אני משתמש בוינדוס 7 32ביט ובמקלדת LOGITECH WAVE. כבר ניסיתי לעדכן את הדרייבר של המקלדת. תודה מראש, ערן.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  2. שלום רב, האם ניתן ליצא וליבא רשימת תפוצה הנמצאת בתוך קובץ אנשי קשר בתוכנת msoutlook 2007? אם כן - כיצד? בתודה מראש arie2006

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  3. Started by Ran Ventura,

יש לי בעיה רצינית שלאחרונה מופיעה אצלי במחשב.. כל משחק שאני רוצה להתקין מסרב לעבוד.. ברגע שאני לוחץ על הקובץ של ההתקנה לא קורה כלום זה מראה לשנייה שזה טוען עם השעון חול ונעלם תוך שנייה ולא מעלה את ההתקנה.. בכל משחק זה קורה שאר הקבצים עובדים חוץ מהקובץ SETUP הספציפי של ההתקנה שמסרב לעבוד.. מה עושים??? תודה

4. Started by lironxxx,

חברים משהו מכיר את המוצר mvix???? אני צריך לעדכן את הקשוחה שלו הוא לא קורא לי קידודים מסוימים... כמו MKV משהו יודע איך עושים את זה??

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  5. יש לי פוטושופ 11 מורחב. הבעיה היא שהוא עובד איטי רצח.. הוא לרוב נתקע והוא עובד מממממממש עיטי? רעיונות?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by free fraek,

אלה שמוצגים בצבע ורוד בDISKEEPER... יש לי מלא כאלה..

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם גיביתי את קבצי האאוטלוק שליכ-7 קבצים סהכ ורציתי לדעת איך אני מחזיר אותם לאחר התקנה חדשה והאם יש דרך לא דרך התוכנה אלא ע"י הדבקה של הקבצים בספריה מסוימת?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by Boomer,

מה זה הקובץ שנקרא HOSTS File שכתוב לשים אותו בתיקייה של Windows ולמה הוא משמש? התוכנה פועלת בלעדיו אז בשביל מה הוא?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  9. פתאום סתם בה לי להתחיל לעצב כל מיני חתימות ואנימציות אבל הבעיה שכל התוכנות שראיתי עד היום עולות כסף אם מישהוא יכול להביא לי אתר שיש בו איזה תוכנה מסוימת תודה רבה מראש : ;D 8)

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  10. Started by lordgod,

זאת שפחות אהבתי (אבל גם אהבתי) : צבעונית : השקעתי , תגיבו

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  11. (תמונת השגיאה מצורפת, מערכת Windows 7). גיגלתי קצת ומצאתי הדרכה להסירמפתחות רגיסטרי (שלא קיימים אצלי) ולעשות reinstall לתוכנה. מכיוון שהמפתחות לא קיימות ניסיתי רק reinstall וזה עדיין לא עובד. מישהו אולי נתקל בזה ויש לו רעיון מה לעשות (אילו מפתחות רגיסטרי למחוק אולי)? אני אנסה גם להסיר את התוכנה לחלוטין... אבל יש לי הרגשה שהמפתחות ישארו מותקנים ככה שהתקלה לא תפתר ע"י הסרה מוחלטת. תודה..! עריכה: מדובר כמובן ברשיון חוקי (מה-MSDN) פשוט בסופ"ש מיקרוסופט לא עונים וזה דיי דחוף. שוב תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  12. היי אני צריך המלצות (בבקשה.. (-: ) לתוכנה לצפייה בסרטי DVD דרך כונן DVD של מחשב. תודה! נ.ב. איך Power DVD ?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by TimTam,

שלום לכם ידידי היקרים, מעוניין אני להשתמש במודם הקיים במחשבי הקט לצורך קיום שיחות טלפון. שיחות בדיוק כמו שאנו בני האדם הנורמלים מבצעים מאותם מכשירים שנקראים טלפונים - שפורפרת וכו'. קיצור, 1. תוכנה 2. איך מבצעים שלום.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by or,

היי, הכותרת אומרת הכל, אני רוצה להקליט את מה שנכנס מכניסת ה-VIVO של הכרטיס מסך שלי.. תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by סמי שקשוקה,

יצא OFFICE 2010 ?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  16. שלום, רכשתי את הלוח של גיגהביט GA-K8N Ultra-9 עם מעבד דואל קור, והעסק נראה מהיר כמו מטוסי קטן נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת עם עדכוני הצ'יפסט של של הלוח (אני מעדכן תחת WINXP SP2). http://www.giga-byte.com/Download/Download.asp?FileExtName=exe&DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Driver/driver_chipset_nvidia_nf4 לאחר העדכון של הצ'יפסט, ה XP פשוט לא עולה והוא מסמן לי שחסר קובץ pci.sys ושאפעיל repair של XP (דרך דיסק של XP). מישהו מכיר את הבעיה? כשהתקנתי את עדכוני הצ'יפסט מהדיסק שקיבלתי עם הלוח, הוא יוצר לי לאחר ה BOOT שתי אפשרויות כאילו שיש לי שתי מערכות הפעלה (ואי אפשר למחוק את האפשרות השנייה מהאפשרויות של המחשב שלי. היא פשוט לא שם). עזרה בבקשה. אני על סף ייאוש.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  17. יש לי בעיה הזויה ומרגיזה אני נכנס כל כמה זמן לYNET שם למשחקי אונליין וכשלוחצים שםע לה לינק "שחקו עכשיו" זה לא פותח כלום אוז יוצא מהמחשב עצמו צליל (לא מהרמקולים כזה צליל של EROR) ממש צלןיל כזה כמו שלוחצים נניח הרבה זמן על כמה מקשים ביחד על המקלדת.. כזה בא מהבפנים של המחשב וזהו זה כל בהמש קורה כשלוחצים על הלינק של השחקו עכשיו וניסיתי בפיירפוקס לבדוק אם זה גם שם ככה ושמה זה סבבה אבל אני רוצה שיעבוד לי באקספלורר כמו שצריך וזה מרגיז לעשות קופי שורטקאט.. עשיתי מספיק פעמים סריקות בספייבוט בתקווה שאולי זה איכשהו יפתור תבעיה ובקיצור זה כבר איזה שבוע או שבועיים ככה מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  18. אודה למי שיוכל לשלוח לינק להורדת הדרייבר או לשלוח אליי לאימייל rjjb7@walla.co.il את הדרייבר. בתודה, רועי.

19. אני כל בוקר מתעורר מגיע למחשב. הוא במצב sleep. וכשאני מדליק אותו והוא ישר נכנס לווינדוס. המקלדת לא פועלת. אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק כדי שהיא תחזור לעבוד. יש דרך לפתור את זה? + מה צריך לשנות כדי שהמחשב לא יכנס בכלל לsleep?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by y42r,

האם יש אפשרות שעל מחשב אחד יעבדו 2 אנשים בו זמנית ? הכוונה 2 מקלדות ו-2 עכברים ו-2 מסכים ?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by avz,

היי, אשמח לעזרה ממי שמכיר תוכנת קודי. אני משתמש בגירסה האחרונה, 19,3 שמותקנת על PC עם חלונות 10 64. יש לי תופעה מוזרה - אני צופה בשידורי עידן + באמצעות הרחבת פישנזון (זו לא בדיחה). כאשר אני צופה בערוץ 12, הצפיה חלקה ואין כל בעיה. אם אני עובר לערוץ 11, כל כ-16 שניות התמונה קופאת וכאילו נטענת מחדש , מופיע מחוון התקדמות עגול שעולה עד ל-100 והשידור נמשך. האם מישהו מכיר את התופעה ויש לו הצעה לפתרון?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by R0ck,

האם גם אתם חווים קשיים בהתחברות למסנג'ר?... מדי פעם אני מצליח, אבל לא מעט פעמים אני מקבל אותה ב : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by Joli,

למי שמכיר את התוכנה, העבודה עם התוכנה מורידה מהאיכות של הסרט? למשל אם אני חותך/מחבר סרט האיכות שלו יורדת? נ.ב איך אפשר לבדוק את זה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by benib,

אתמול אחרי ריסטרט של המחשב פתאום אני מקבל LOW ID באימיול בדקתי אם הפורטים פתוחים בפיירוול וראיתי שהכל מוגדר כמו שצריך (לפני הריסטרט גם הכל היה כמו שצריך) בקיצור אני לא מבין איפה הבעיה יש למישהו רעיון? יש פורטים מועדפים שמומלץ לפתוח?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.