עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מעוניין לשמוע את הצעתכם בנוגע לתוכנת צריבת מוזיקה שתכלול גם מוזיקה בעברית, לא אכפת לי שתהיה חינמית או לא. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  2. עשיתי גיבוי למחיצה אחת הראשית. את קובת הגיבוי 1.3GB שמרתי ל הארדיסק אחר. כשבאתי להפעיל את הגיבוי עם דיסקט הפעלה של Ghost אז אני רואה את כל הקבצים והתקיות מלבד אותו קובץ גיבוי. מה קרה? כשאני מנסה לשחזר דרך הנורטון אז אני מוצא כמובן את הקובץ, אבל כשני מנסה לבחור את מקום השיחזור (מטרה) הוא לא נותן לי לבחור מחיצה אחת אלא מחייב אותי לבחור את כל כונן C. למה? הערות: א) פרטים טכניים: 2 הארדיסיקים. הראשון מחולק ל-6GB ו- 70GB השני - מלא שניהם NTFS ב) כשהפעלתי את המחשב עם דיסקט הפעלה של WIN98 אז אמר לי שהוא לא מזהה את כונן C ואוי בגלל וירוסים או שהפרטישן לא מוגדר. אבל אין לי וירוסים והפרטישין מוגדר כי עובדה שהWINXP שלי פועל תקין.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  3. היי... ניסיתי להשים פלאגינים (סיומת 8BF) כאן: c:\program files\adobe\photosop\plugins\Filters הוא כותב לי שגיאה: מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by omri_ro,

מן הסתם מוגדר אצלי בתוכנת ההורדות (LEECHGET) שהNAV יסרוק כל קובץ שאני מוריד מהרשת, אבל כל פעם שהסריקה מסתיימת ולא נמצאו ווירוסים (99.9% מהמיקרים)נשאר המסך האידיוטי הזה עם הטבלה האידיוטית הזו ומחכה שאני ילחץ FINISH. ישנה איזו הגדרה שאני מפספס שפשוט תסגור את החלון הזה במקרה שאין ווירוסים?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  5. אני צריך לסמן V ב-compatibility בשביל שה-Aero ה-IE וכל הדברים יפעלו ? http://img155.imageshack.us/img155/9337/compatibilityrq0.jpg אם אני לא מסמן הם לא יהיו ?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by amirofr,

שלום רב, ברשתי 2 HD הראשון מחולק ל2 partionים. וHD נוסף. בטעות, (מתברר כעת) בצעתי העתקה של הHD ה-2 לpartion ה-2 וכך נמחקו להם ב4 דקות אוסף מכובד ביותר של סרטים,תוכנות וכו. המהלך בוצע ע"י ghost 2003 ניתן לחזור אחורה? לבצע restore לHD? מבקש סיוע דחוף, תודה מראש, עמיר

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by avokadoman,

אני מקבל שגיעת 9999.171 באמצע ההתקנה מישהו יכול לעזור לי בבקשה? וכן אני יודע לא שווה נורטון אבל עדיין תעזרו. בבקשה.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by ^Z^,

הכל בכותרת ;D

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by devek,

רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין הדברים.. היה לי ספק 550W של אפסילון ,הוא הלך וכרגע החלפתי לספק כח של חברת BEL גם 550W ופתאום אני מרגיש שהוינדוס עצמו אם זה בגישה לתיקיות במחשב או איטיות בדפדן (כתוכנה לא באתרים) ולא היה שום שינוי במחשב שלי חוץ מהחלפת הספק. אשמח לשמוע דעתכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  10. שלום! רציתי לדעת האם יש אפשרות לשמור את התוכנה בSYSTEMTRAY אחרי שאני וסגר אותה? בעצם שעדיין יהיה אייקון בעיגול האדום אך בשורת המשימות - בעיגול הירוק - יעלם... (מצורף קובץ) פשוט אני רוצה להשתמש בCALENDER שלהם בכך שיתריע לי אם יש דברים שקבעתי אבל שלא יתפוס שורה בשורת המשימות... תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. התקנתי תוכנה בשם Winzix כדי לפתוח קובץ מסויים. פתחתי והעפתי את התוכנה בצורה מסודרת מ"הוספה והסרה" אבל משום מה האייקון שלה נשאר כאשר אני לוחץ מקש ימיני על קובץ כלשהו. למישהו יש פיתרון פשוט למצב? מצ"ב תמונה שתסביר לאלו שלא הבינו.. http://img230.imageshack.us/my.php?image=123ql0.png

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by noambaum,

הקצב הנ"ל נראה לכם נורמאלי לחיבור ADSL של 2 מגה:

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by Evilized,

מה הכי מומלץ להגדיר ב לשונית 3D שככוללת בפנים AA וכו' כדי לקבל את המקסימום ביצועים במשחקים ובסרטים תודה!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by borg,

אני משתמש בקליינט הרשמי של הביטורנט במערכת הפעלה Windows 2000 Professional במחשב עם מעבד פנטיום 2 305MHz עם 512MB זיכרון. BitTorrent מוגבל משום מה למקסימום שלוש הורדות במקביל. :-\ הבעיה היא שכאשר אני מוריד טורנטים מסויימים (מאוד איטיים - 2-10KB/s) אני לא יכול להוריד טורנטים נוספים במקביל. אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: בהתאם למה שכתוב ב-FAQ, סימנתי ב-Settings את האפשרות "Potential Windows TCP stack fix", ובשורת פקודה של הקיצור דרך של ה-BitTorrent כתבתי: "C:\Program Files\BitTorrent\btdownloadgui.exe" --max_allow_in 18. ניסיתי גם להוריד את 18 לערכים יותר נמוכים, אבל שום דבר לא עזר. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? :s05:

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  15. אני נתקלת בבעיה שמעולם לא נתקלתי בה ואני לא מצליחה לפתור את הבעיה. הבעיה שלי היא כזו - כשאני לוחצת על האייקון "המחשב שלי" הוא מראה כאילו הוא רוצה להיפתח אבל הוא לא נפתח ובמקום זה פשוט נפתח לי אייקון "המחשב שלי" על הסרגל הכחול למטה. כאשר אני לוחצת על האייקון שנפתח על הסרגל עדיין לא נפתח לי החלון של "המחשב שלי" 0אני רוצה לראות את הכוננים C ו--D ) ובמקום זה הוא פשוט בורח לכיוון הדסק טופ. איך פותרים את הבעיה הזו????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן אני מכיר למשל את תוכנת MEMTEST לבדיקת זכרונות, Eurosoft PC-Check לבדיקת HD. איזה תוכנות יש לבדיקת מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וכו'? תודה

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  17. אין יותר מדי מה להוסיף על הכותרת.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by malcolmx9,

יש לי שתי תקיות שבהם בערך כ-100 סמיילים שונים בפורמט .GIF אני יודע איך להוסיף למסנג'ר בכל פעם פרצוף אחד. אבל בגלל שיש לי 100 סמיילים זה ייקח לי המון זמן, אז רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת בה אני אוכל להוסיף את כל הסמיילים למסנג'ר בבת אחת? עריכה: תקיון, כ-400 סמיילים :-X

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי אותו על דיסק, ואני יכול לראות אותו ב DVD כ VCD אבל אני רוצה להעתיק אותו למחשב, קודם כל כנראה שהדיסק פגום מכיוון שהוא לא נותן לי את האפשרות הזאת, שני כל ניסיתי לעשות IMAGE של הדיסק ל HD ואז לפתוח אותו וזה עבד, אבל כשאני צופה בסרט מהמחשב אני רואה הרוב ירוק עם המון המון שיבושים שאי אפשר לצפות בקליפ. אני ניסתי גם להמיר אותו אבל בגלל שהוא פורמט DAT זה לא נותן לי. יש הצעות בקשה?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by ben060,

שלום לאחרונה שאני משחק משחקי רשת אני מקבל תלונות על זה שלא שומעים אותי. בנוסף לכך הבחנתי שעוצמת המיקרופון יורדת כל הזמן שאני מדבר. אי אפשר לקבע אותה? יש תוכנה שיכולה לשלוט לי על המיק? הדרייברים הם של המצלמת אינטרנט. כי זו מצלמה ומיקרופון

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by Booobb,

שלום רב, לאחרונה התחלתי להשתמש עם iTunes בשביל ה iPod שלי ואני חייב לציין שהיא לא הכי פשוטה.. בעקרון מה שאני לא מבין זה איך עובד העקרון שלו, אם הבנתי נכון כל מה שאני מעדכן ב Library (מוסיף\מוחק\עורך שירים) מתעדכן מיד עם חיבורו של ה iPod. גם כשאני מוחק משם שירים, השירים נמחקים מה iPod. עכשיו הבעיה שלי היא שעוד כחודש אני אשהה בחו"ל לכמה חודשים, ושם אני אתקין iTunes חדש כמובן - אבל מה יהיה כאשר אני אחבר את ה iPod וה Library יהיה ריק. הוא בעצם ירוקן לי את האייפוד. אני יודע שאני מפספס משהו, פשוט לא הצלחתי להבין מה לעשות.. בעקרון מה שאני רוצה זה שרק שירים שאני מוסיף ל Library או עורך את התגית שלהם, רק אז שזה יעדכן את האייפוד ולא במידה ואני מוחק שיר מה Library. אם מישהו הבין ויכ…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש תוכנה לעריכת תגיות של קבצי MP3 (הכוונה למידע של MP3). חובה שתיהיה חינאמית. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום אני רושם הודעה זו ע"מ להזהיר אתכם נכנסתי לאתר הנ"ל שהובא בהודעה ה-1 בת'רד בפורום קונוסולות http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=6131 ולצערי, האתר כולל וירוסים\תולעים\טורינס ועוד... שהציפו לי את המחשב ושינו כל מיני דברים והתקינו תוכנות זודוניות למחשבי אני עובד עם נוד 2.70.32 ומעודכן (3338) ותוכנת ספיבוט (1.6.0.31) מעודכנת גם כן. לצערי האנטי-וירוס לא הצליח לעצור את המתקפה הזו (אולי מפני שהגרסת התוכנה לא מעודכת ודי ישנה<מי שיכול לשלוח לי בהודעה פרטית גרסה חדשה זה יעזור>) והמחשב הוצף אני מנסה להסיר עם הספייבוט אבל לא ממש הולך.... :-\ אשמח לעזרה בענייין הזה. להלן סקיין שוט של התוכנה ספייבוט לאחר סריקה (אני כמעט בטוח שזה לא מצא את כל מה שנכנס לי למחשב וזה רק…

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  24. תגידו מישהו אולי יודע איך אני יכול ליצור כזה דבר בוורד או paint shop pro.. אני מתכוון שיש מחיר בגדול והאגורות בקטן יותר.. :s05: צירפתי תמונה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by cain_not_abel,

אני רוצה להפוך תמונה גדולה לכמה לינקים. למעשה, אני רוצה להפוך כמה חלקים בתמונה לקישורים (כל אחד קישור למקום אחר). מה הדרך הכי טובה לעשות זאת? האם כדאי לחתוך את התמונה לחתיכות ואז לתת לכל חלק בתמונה קישור למקום אחר? אני מפחד שכל התמונה תעלה חוץ מחלק קטן אחד. נ.ב. אני משתמש בפוטושופ ואימג רדי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.