עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, אני מנסה להצמיד כתובית בשפה רוסית לסרט באמצעות התוכנה AVI-RECOMP כשאני צופה בסרט בעזרת subtitle workshop או באמצעות נגן VLC (לפני פעולת ההצמדה כמובן), הרי שהכול מופיע בסדר גמור. אבל אחרי סיום הפעולה של AVI-RECOMP הכתובית מופיעה בג'יבריש. מה ניתן לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה וגמר חתימה טובה!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

אין לו תמיכה?אני צריך לעבוד עם האקספלורר :-[

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by manshush,

אני מנסה להתקין דרייבר וזה מה שהוא רושם לי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by club_501,

למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by jj516,

אני משתמש ב Borland Pascal אחרי שאני עושה Compile והכול טוב, אני לוחץ על ה Run אבל מקבל הודעת Error : " Runtime erorr 105 at 0001.003f" אני יודע שצריך להוסיף איזה קוד או משהוא לתוכנית כשאני רושם אותה מיד אחרי ה Program נראה לי, אבל אני לא בטוח. מישהוא יודע מה אני יכול לעשות???? בבקשה זה דחוף מאוד! ובנוסף עם אתם יכולים להמליץ לי על אתר עם מבחני מתכונות ותשובות זה יהיה נהדר!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי בעיה עם הקובץ fldbg10.ocx. למען הדיוק, יש לי בעיה עם כל מה שקשור לflash של adobe media, כי באופן לא קבוע, ואם אני לא טועה-רק כשאני משחק במשחקי ZYNGA בפייסבוק (פוקר), פתאום מופיע החלון הזה שמיידע אותי שיש בעיה עם הADD-ON בIE6 שלי, שקשור לפלאש של ADOBE. למען הסר ספק, חיפשתי בגוגל, ונראה שאני הראשון (?!?!?) שכותב את הקובץ הזה באתר בעברית. איך ייתכן בכלל?!?! אם כבר מישהו מבין בזה, אז אולי הוא יוכל להסביר לי גם למה במחשב אחר שלי עם ויסטה וIE7 ישנה תקלה באותם מקרים, רק ששם זה עם קובץ FLASH10.OCX, שגם יותר את אותו אפקט ומפיל לי את האקספלורר??? בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. פשוט הורדתי מהאתר שלהם, ולא יודע מה לעשות לאחר הקניה, היכן מכניסים SN בתוכנה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  9. Started by beni125,

אם תוכלו לעזור לי כוננן זה עושה בעיה כאשר אני מכניס דיסק הוא עושה את הסימן של דיסק עם העכבר אבל הוא אומר לי שאין דיסק

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by kupo,

אני מתשמש ב outlook express 5 ורציתי לדעת אם יש דרך לגבות את האימיילים?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  11. רואים כזה בצד שמאל דבר כזה שכשמראים עליו הוא יוצא.. מאיפה אני יכול להשיג כזה?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by Splashy,

Firefox קורס המון תוך כדי גלישה, לא הצלחתי למצוא מכנה משותף לכל הקריסות.אני לא זוכרת מאיזה גרסה בדיוק זה התחיל לקרות, אולי מגרסה 4. מותקנות לי מספר הרחבות אבל בגרסאות קודמות זה לא היה קורה עם אותן הרחבות בדיוק. אני בינתיים עם הכרום אבל הוא עובד ממש לאט בפורום אחר שאני גולשת בו (Home Theater Israel אם זה משנה). יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  13. http://www.betanews.com/article/Will-Firefox-beat-IE9-to-Direct2D-rendering/1259084302 שווה הורדה 32ביט http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/ 64ביט http://wiki.mozilla-x86-64.com/Firefox:Download הבעייה לא הבנתי אם כל הגירסאות מכילות את האפשרות הזאת, או איפה מפעילים אותה •Firefox-3.7a1pre.en-US.win64-x86 64.installer.20091008.zip (turned on jemalloc, JIT and Windows 7 feature) ויש גירסה יותר חדשה •Firefox-3.7a1pre.en-US.win64-x86 64.installer.20091116.zip שלא רשום את זה, כנראה פשוט בגירסה האחרת התחילו להפעיל את זה ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  14. יש לי easy cd creator ו - XP הורדתי את התיקון ל - XP ועדיין יש עם התוכנה בעיה. אני מחפש תוכנת צריבה אחרת טובה (מומלץ שתהיה מותאמת ל - XP כמו שצריך). תמליצו לי על תוכנות צריבה טובות / תתנו לי רעיונות איך לתקן את התוכנה שיש לי עכשיו.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by katia,

אני לא מצליחה להתקין את מצלמת האינטרנט שלי כל פעם שאני מתקינה מופיעה לי אם אני עושה המשך למרות זאת הוא מסיים לי את ההתקנה אבל כשאני ניכנסת למצלמה זה כותב לי THIS IMAGE CANNOT BE PREVIEWED PORPELY המצלמה של חברת XCOM

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי סרט אבל הוא בלי כתוביות בעברית ואני רוצה להוסיף לו כתוביות לצמיתות. בסרטים רגילים בלי תפריטים וכל זה, אני מצליח אבל בפורמט הזה של סרטים לא הצלחתי למרות שניסיתי כמה מדריכים אבל נראה לי שזה יותר מסובך. קישור למדריך שעובד מנסיון יעזור מאוד אם לא הדרכה פה בפורום.. תודה!

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by Fighting Falcon,

משיהו יכול לעזור לי ! אני לא יודע מאיפה להוריד את הדפדפן msn explorer משיהו יכול למצוא לי ! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני לא יודע אם זה חוקי או לא, אבל אני חושב שזו תוכנה Freeware. בכל מקרה אני מעוניין לדעת היכן ניתן להוריד את התוכנה הנ"ל עבור מערכת הפעלה כלומר שלא תעבוד תחת דוס אלא תחת ווינדוס.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by adigolds,

ברשותי מצלמה מסוג Dlink dsc-350 שרכשתי בחו"ל. כאשר אני מחבר אותה למחשב (חיבור USB) ומפעיל את Netmeeting, אני רואה וידיאו במקום המתאים, אולם למרבה ההפתעה רק כאשר אני מזיז סתם את העכבר, המצלמה מרעננת את הוידיאו שלה, כאשר אני לא מזיז את העכבר קצב הריענון הוא אחת ל-45 שניות בממוצע ולפעמים בכלל לא. התקנתי שוב Windows XP ולא עזר. במחשב אחר המצלמה פעלה בסדר גמור, וכניראה הבעיה במחשב שלי. למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  20. אני מתחרפן! האקספלורר כותב לי בשורת כתיבה הזאתי שכותבים אתרים http://www.incredifind.com/index.cfm?action=lookup&pc=msifj&Keywords=http://www.tapuz.co.il/?h=100&uid=576388A7-61A7-44A5-B561-31A1C2353EF9&version=1.7.0 מה זה??? הוא כותב לי את זה כשאני כותב את וואלה... הצילו!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום אנשים אני צריך תוכנה שתשלב לי לתמיד בין הסרט לכתוביות. תודה מראש אריאל

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  22. אני מעוניין לצרוב מוזיקה בדיסק רגיל, אבל שעדיין יהיה לי אפשרות בעתיד להוציא ממנו שירים או להוסיף שירים לדיסק.. יש אופציה כזאת בnero?

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  23. שלום לאחרונה התקנתי את Tor ו-Tor button ( תוסף ל-FF של התוכנה TOR) ומאז הלחצן האמצעי בעכבר לא עושה לי שום פעולה ב-FF אין לי מושג איך לבדוק את זה עוד במקומות אחרים אבל איך אני בודק או מחזירים את הלחצן האמצעי לפעולה? הפתרון: הסרת התוכנה (עדיף עם Your uninsteller 2008 ) וריסט של המחשב המצב יחזור לקדמותו אחרי כמה שניות

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בעיה בDAP לא רוצה להוריד... אם זה מוריד זה רק קובת קטן של איזה 2 KB מה עושים? זה עושה לי בחלון הורדה צבע אדום(לא בחלון הראשי אלא רק בחלון של ההורדה עצמה) שבדרך כלל זה עושה אור ירוק... מה עושים? זה ממש מעצבן וזה עם כל ההורדות ככה. תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by tmpusr,

ה-ACRONIS שברשותי לא מאפשר לי לעשות CLONE למערך ה-RAID0 שלי לדיסק חדש (ללא RAID). יש תוכנה שמאפשרת כזה CLONE? מערך ה-RAID על סף קריסה ולא בא לי פירמוט. תודה!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.