עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Ran Ventura,

יש לי בעיה רצינית שלאחרונה מופיעה אצלי במחשב.. כל משחק שאני רוצה להתקין מסרב לעבוד.. ברגע שאני לוחץ על הקובץ של ההתקנה לא קורה כלום זה מראה לשנייה שזה טוען עם השעון חול ונעלם תוך שנייה ולא מעלה את ההתקנה.. בכל משחק זה קורה שאר הקבצים עובדים חוץ מהקובץ SETUP הספציפי של ההתקנה שמסרב לעבוד.. מה עושים??? תודה

2. אני ממש צריך את זה כדי ללמוד צעדי ריקוד של קליפ מסויים האם אפשר לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  3. שלום, אני כבר כמה ימים מחפש תוכנה דומה ל-ieSpell אך במקום לתקן שגיאות כתיב תהפוך את קיצורי המילים באנגלית כגון u, y, gr8 וכו' למילים האמתיות שהם you, why, great וכו' - יש חיה כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  4. אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני רוצה לערוך קבצי MPEG ברמה בסיסית פלוס גזירת קטעים חיבור פס קול וכו' איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב? תודה

5. Started by LIOR42,

יש לי בעיה ברגע שאני מקבל דואר אלקטרוני עם קבצים מצורפים האטלוק כותב שאי אפשר לפתוח אותם בלשון הזאת-"הערה: לשם הגנה מפני וירוסי מחשבים, תוכניות דואר אלקטרוני עשויות למנוע שליחה או קבלה של סוגים מסוימים של קבצים מצורפים. בדוק את הגדרות האבטחה של הדואר האלקטרוני שלך כדי לבדוק את אופן הטיפול בקבצים מצורפים." איך אני פותר את זה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  6. הייתי רוצה לשים גאדג'ט של RSS בסיידבאר .. לראות עדכונים של כמה אתרים ניסיתי להוריד כל מיני דברים לא ממש הלך לי .. אם מישהו יכול להסביר קצת מה להוריד ואיך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by M.G.,

אילו תוכנות צריבה טובות וקלות לשימוש אתם מכירים? האם יש משהו טוב חוץ מ-Nero?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  8. אני חיפשתי אבל לא מצאתי ואם יש גירסה יותר מתקדמת אז אלייה תודה מראש אור

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by nir1234,

שלום, אין לי שום ניסיון קודם ביצירת image , אבל שמעתי איפשהוא שאת הקובץ ghost צריכים לשמור במחיצה של FAT32 ולא NTFS. אני בדיוק עומד להתקין ווינדוס xp מחדש על המחיצה הקודמת ויש לי הזדמנות ליצור מחיצה נוספת. האם באמת חייבים FAT32? תודה!

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by tigerex,

שלום לכולם! מלא אנשים אמרו לי שפה יש קהילה שבאמת מבינה בתחום הגרפיקה. אני עובד כבר חודש על 3ds max 7 , וניסיתי וחיפשתי ולא מצאתי אף tutorial שמסביר איך לעשות עיניים כמו שצריך, אז רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי בקשר לכך!!!!!! (תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!!!!).

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by jeyjey,

איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  12. Started by yosh45,

מה עושים שהתצוגה במסך מתהפכת וכוונה במקום מלמעלה למטה היא משמאל לימין

13. Started by big foot,

אני צריך תוכנה לסינכרון כתוביות שניתן להזיז את כל הכתוביות ביחד ולא אחד אחד וגם אני לא מצליח לראות כתוביות בWMP למרות שהוא מוגדר להציג אותם אם יש וקובץ הכתוביות נמצא באותה תיקיה ועם אותו שם רק בסיומת SUB מה עושים תודה מראש BIG FOOT

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by MetalB,

WTF? לא חשוב איזה שיר אני מוריד מקאזה... הוא מתנגן לי רק לכמה שניות ואז עושה מלא רעשים יש לציין שזה רק בקאזה כי שירים שהורדתי ב- Emule מתנגנים מצוין יכול להיות שקאזה עשו את זה בכוונה?! תגידו לי אם גם לכם יש את הבעיה הזאת...

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by shmuel_mr,

שלום, לפני כמה ימים שדרגתי לWINDOWS 7 והתקנתי ZoneAlarm extreme security עכשיו במחשב אחד עובד בלי בעיות לעומת זאת במחשב השני ש-zonealarm מותקן שלוחצים על לפתוח תוכנה כלשהי הלחיצה לא עושה כלום לעומת זאת שzonealarm לא מותקן הכל עובד(אבל אני לא רוצה להשאר בלי אנטיוירוס) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by benamos1,

עד לא מזמן כשהייתי כותב מילה בעברית או באנגלית בשורת הכתובת זה היה מפנה אותי ישר לתוצאות החיפוש בגוגל... פתאום זה לא מקשר אותי אלא כותב שהדף לא נמצא... איך אני מחזיר את זה?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by Shadowman,

תודה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by nadav1379,

אני צריך תוכנה שתפריד לי את הקול של הסרט ותשמור אותו ב wav

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  19. שלום, רכשתי את הלוח של גיגהביט GA-K8N Ultra-9 עם מעבד דואל קור, והעסק נראה מהיר כמו מטוסי קטן נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת עם עדכוני הצ'יפסט של של הלוח (אני מעדכן תחת WINXP SP2). http://www.giga-byte.com/Download/Download.asp?FileExtName=exe&DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Driver/driver_chipset_nvidia_nf4 לאחר העדכון של הצ'יפסט, ה XP פשוט לא עולה והוא מסמן לי שחסר קובץ pci.sys ושאפעיל repair של XP (דרך דיסק של XP). מישהו מכיר את הבעיה? כשהתקנתי את עדכוני הצ'יפסט מהדיסק שקיבלתי עם הלוח, הוא יוצר לי לאחר ה BOOT שתי אפשרויות כאילו שיש לי שתי מערכות הפעלה (ואי אפשר למחוק את האפשרות השנייה מהאפשרויות של המחשב שלי. היא פשוט לא שם). עזרה בבקשה. אני על סף ייאוש.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  20. יש לי משפחה בחו"ל ואשמח אם תעזרו לי (: תודה רבה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  21. Started by kobi_1232,

שלום קוראים לי קובי אסולין אני חדש בפורום ובנתיים אני מתרשם לטובה ועכשיו לבקשה שלי טוב לא מזמן נתכלתי בתוכנה adobe after effect תוכנה נחמדה מאוד שאני מעוניין להתחיל לעבוד איתה על סרטים שאני מכין הבעיה היא שזאתי תוכנה קצת מסובכת והייתי שמח עם מישהו יוכל להביא לי סוג של מדריך בסיסי כדי שאני יוכל להתחיל מבסיס מסוים תודה !!!!

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  22. אני רוצה להעתיק את המחשב של סבא שלי לדיסק ולהעביר הכל להארד יותר קטן ואת ההארד שלו לקחת לעצמי ........יש איזשהי תוכנה שמבצעת פעולה זו ?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by ירח אפל,

יש לי מערכת הפעלה לינוקס שעובדת על VMWARE כרגע יש הקצאת שטח דיסק של 50 ג'יגה ואני צריך להגדיל את שטח המחיצה. יש איזו דרך לעשות את זה בלי ליצור VM חדש? תודה מראש לעוזרים

24. Started by DeadByDawn,

Antivirus+Firewall טוב???

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by LiranUdi,

קיימת תוכנה שיכולה לתת לי אזהרה [צליל או משהו כזה] כאשר חלק במחשב מגיע לטמפ' מסויימת? כלומר נגיד ובתוכנה אני יכול לרשום באיזה מעלות אני רוצה שהתוכנה תתן אזהרה 80C למשל וכשהחלק הזה יגיע ל80C אני יקבל אזהרה.. קיים דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.