תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום אני צריך הדרכה/מדריך לעבוד עם התוכנהPARTTION MAGICE7/8 בשיטה של STEP BY STEP בברכה :bash:
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אפשר לצרוב על דיסק DVD בגודל 4.7 קובץ ראר של 3 ג'יגה? כי אני מנסה בנרו וזה רושם שלא ניתן לצרוב את הקובץ בגלל שהוא מעל 2 ג'יגה ושאני ינסה להחליף אפשרות צריבה. אבל לא מוצא שום דבר מתאים. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
^ תודה!
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
תגובות יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הורדתי סרט עם תרגום מובנה בפורמט AVI איך אני צורב אותו על מנת לראות אותו בדיוידי בסלון? יש לי צורב דיוידי+דיסקים רגילים+דיסקים דיוידי וכל מה שצריך אני אודה למי שיוכל לעזור לי נ.ב הדיוידי שלי בסלון לא קורא DIVX
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
פעמיים המחשב היה בפרמוט והבעיה חזרה.. אז ככה. בעיות קטנות: 1. כשאני מנסה לפתוח תמונה זה לא יפתח לי רק אם אני יעשה פתח כואז אני יבחר בתוכנה אז זה יפתח. 2. כל הצד שבווינדוס מדיה פלייר לא נמצא וגם שניסיתי להחזיר בהגדרות זה לא חזר. 3. כשאני לוחץ על start-->search זה אומר לי ככה: windows cannot creat a shortcut here. do you want the shortcut to be placed on the desktop instead? גדולה אחת: אני עובד לי על המחשב פתאום האינטרנט לא עובד לי.. אני מנסה להכנס לsteam וזה אומר לי משהו עם socket 2... ואז אם עושים restart אז למחשב לוקח 10 דקות לעלות כי זה נתקע בwelcome ואז הרבה זמן רואים את הדסקטופ בלי כלום עד שהכל עובד... ובשביל לפתור אני עושה שחזור מערכת ליום קודם וזה פותר לי את הבעי…
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בלי תמונה ליד השעון יש רק 2 אפשרויות כשלוחצים SHOW צופיע חלון שלא ניתן לעשות בו כלום הנה תמונה: מה התוכנה הזאת? היא הופיע מיד אחרי שהתקנתי את Spy Sweeper (ביחד עם AD AWARE וAD WATCH המחשב סוף סוף נקי!)
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אשמח לדעת האם ישנם בעיות או שיש תאימות מלאה ועבודה נוחה בגרפיקה עם ויסטה או אקספי64ביט
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
התקנתי את האימיול והוא לא מתחבר לי.ביצעתי את הפתיחה נאוטומטית של הפורטים של XP.אבל זה עדיין חסום.אני משתמש במודם שהוא גם ראוטר של בזק מסוג TNN 600WE ואין לי מושג מה עלי לעשות. אודה לכם אם תתוכלו לעזור לי.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה לינוקס שעובדת על VMWARE כרגע יש הקצאת שטח דיסק של 50 ג'יגה ואני צריך להגדיל את שטח המחיצה. יש איזו דרך לעשות את זה בלי ליצור VM חדש? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הבעיה אצל חבר שלי. הוא אומר שמגיעים אליו כל הזמן 6 עותקים של מייל. אם אני(או מישהו אחר) שולח לו מייל 1 אז מגיעים אליו 6. מה עושים? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את מערכת ההפעלה ורציתי לדעת כמה רשיונות באים עם גרסת הUltimate. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חתימה באוטלוק למשלוח מיילים שהחתימה תראה שעון שסופר אחורה לתאריך זמן עתידי ספציפי א. איפה אני יכול לעשות קוד כזה. ב. איך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כבר משחזרתי מבית הספר אני שם לב שיש בעיה להתחבר לאיי סי קיו, הוא מנסה להתחבר ולוקח לו הרבה זמן, ובסוף הוא מתחבר, ולפעמים בכלל לא. האם לעוד אנשים זה קרה היום? ואם לא אז מה הסיבה שזה קורה אצלי?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה להבהיר תמונות בפוטושופ, אבל בלי שהאכת תרד להן מישו יכול להסביר לי איך? יש לי פוטושופ CS2 אם זה משנה..
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אזיה תוכנות FIREWALL הכי טובה אבל יש לי אימול אני לא רוצה בעיות של להיתחבר לאימול שהתוכנה תיכח כמה שפחות מי משעבאי/זיכרון המערכת ?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
לאחר פרמוט באתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (NVIDIA 7300GT), צצה ההודעה הבאה: לא משנה איזה גרסא של הדרייבר אני מנסה, זאת ההודעה שאני מקבל. הצעות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי כמה משחקים ואני לא יודע איך לצרוב אותם כי הם fulldvd ו dvdrip משחקים אחרים שנגמרים בbin,cue הצלחתי לצרוב יש לי צורב די וי די וגם צורב רגיל מי שיודע איך לצרוב בבקשה שיעזור לי זה ממש ממש חשוב
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בצד ימין תחת היוזר רשום סוג הדפדפן שלי רציתי לדעת מה מייצג כל מה שרשום שם. אם זה מספר סירייאל ייחודי לדפדפן שלי או שכל זה מציין איזה גירסא/עידכון זה?
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
משהו מאד מוזר הולך בזמן האחרון במחשב שלי.... פעם היה אצלי מותקן הרבה מאד זמן NAV 2002 ואז שידרגתי ל 2003, הכל היה מצויין. לאחר כמה זמן התקנתי את ה Norton Firewall 2003. אז התחילו הבעיות. בתחילה הכל עבד. ואז שמתי לב שעצם היותו של הפיירוול הוא עושה באג במערכת שה taskbar תמיד יהיה מעל משחקים במסך מלא! אז אני לא זוכר מה היה סדר האירועים אבל הסרתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס autoprotect סירב לפעול והציג שגיאה כלשהיא + קישור ל Knowledge base של נורטון, פעלתי שם עפ"י ההוראות אך זה לא עזר בגרוש. הסרתי את NAV, ניסיתי להתקין את החבילה NIS2003 - אותו הדבר בדיוק... לבסוף ויתרתי על נורטון... הלכתי על McAfee VirusScan 7.0 Pro, הפיירוול שהיה איתו הותקן בהצלחה ולא עשה בעיות. או…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אתם יוכלים לשים יותר מתובנה אחת ואם יש תוכנה שלא ננצאת ברשימה אז תרשמו אותו גם כן
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסנג'ר 8 אני לא מצליח להכנס ל EMAIL שלי, נסיתי EMAIL אחר זה נכנס. signing to windows live messenger failed becuase this service is temporanily unavailable . please try again later. אני מקבל את ההודעה הזאת כבר שבוע..יותר. ה EMAIL שלי נכנס במסנג'ר 7.5 רק ב 8 זה לא נכנס.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הסרט בקובץ ISO אני פותח אותו בכונן וירטואלי אחרכך פותח אתPowerDVD משם אני מריץ את הכונן הסרט מיתנגן הכל בסדר אבל התירגום לא מופיע בכלל אין תפריטים איך מצגים את התפרטים ניראהלי שיש בדיסק תרגומים ושפות
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן. בימי הקרובים אני ירכוש לעצמי נייד של פוגיסטו. I330, שתי גיגה זיכרון דדר3, 1066 מגהרץ. המחשב מגיע עם וינדוס 7 64 ביט. האם העובדה שיש רק שתי גיגה זיכרון תגרום לוינדוס לרוץ בצורה איטית? האם במקרה כזה עדיף לעבוד על גרסת 32 ביט? והאם, לאדם שעובד בצורה מאוד פשוטה (אנטרנט, מוזיקה, קצת סרטי HD) הכמות זיכרון הזו תספיק? אני לא עובד על תוכנות חזקות או על כמה בו זמנית. תודה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם אני התקנתי את תוכנת APACHE במחשב עם הPHP הכל עובד נהדר אבל כעת אני רוצה להתקין MYSQL אבל אני לא יודע איך לעשות קו?נ?פ?יגו?ר?צ?י?ה עם תוכנת הAPACHE התקנתי כבר MYSQL מחבילת ההתקנה מה עכשיו? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-