עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SAOD,

אני לא יודע איך להסביר את זה הכי טוב ודווקא עכשיו אני לא מוצא דוגמא! בכל מקרה לדוגמע אני לקח אגס ושם עליו את ה"בקין" של תות... כאילו גורם לתות להיות בצורה של אגס... תודה,

2. לוירוס קוראים trojan.zlob.G לא יודע איך נדבקתי אבל אני יודע שאני תמיד נזהר. יש לי תמיד NOD32 עם FIREWALL וANTIAPYWARE והכל מעודכן. בקיצור: נכון להיום אף אנטיוירוס בעולם לא מזהה את הוירוס הזה. אף אנטיוירוס ואף תוכנה לא יודעת להסיר את הוירוס הזה. סוס טרויני או וירוס... בכל מקרה הוא קטלני מאוד. הוא גרסה חדשה שיצאה לאחרונה והיא 2009. הדרך היחידה שאפשר להסירו היא למחוק את כל הקבצים שנמצאים C:\Documents and Settings\ XXX \Application Data\Google - XXX מציין את השם של היוזר שלכם בWINDOWS. בנוסף הוירוס משנה המון דברים בREGISTRY וכו'... גם לאחר הסרה בREGISTRY ומחיקת הקבצים, הוירוס שוב חזר לי! רק לאחר התקנת AD AWARE PRO (כי SPYSWEEPER לא גילה דבר) ראיתי מה הוירוס מנסה לעשות ומחקתי…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by bay,

נתקלתי בבעיה כזאת שבזמן האחרון אני צריך להיות ADMINISTRATOR כדי להריץ תוכנות מסוימות ומשחקים אך ניסיתי להחליף את המשתמשים דרך START LOGOFF ן ADMINISTRATOR לא רשום לי שמה (אפילו לא ידעתי שיש לי ADMINISTRATOR במחשב) אז אפשר להפעיל את התוכנות האלו דרך RUN AS אך אני לא יודע מה הקוד של הADMINISTRATOR האם יש קוד בררת מחדל כלשהו?? :-\ :-X

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

I saw couple weaks ago a thread which talks about some file (clients or someting like that), that increasing the ID. Can someone help me ? i need to get this file in order to increas my ID. Thanks! Shana Tova!

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by amir.o,

הבעיה היא שהוא חוסם את ה-javascript ןלכן אני לא יכול להיכנס לכל מיני דברים כמו למשל ל- "מפרטי מחשב" של אנשים פה, אני יודע שהבעיה עלתה פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון כלשהו. למישהו יש הצעות ? חוץ מלהחליף פיירוול :-\

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by ryu,

יש לי פרוסס חדש שהוא נקרא SAVEDUMP עשיתי חיפוש ומצאתי אותו בסיסטם32 .... זה וירוס? יש לי אנטיוירוס של נוד32....

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  7. לכבוד החג YNET פתחו את האינצקלופדיה שלהם לכולם לזמן מוגבל. בגלל זה אני חייב דחוף תוכנה שמעתיקה דפי אינטרנט ואת הקישורים שלהם שאני אסמן. אין לי כוח להעתיק דף דף אחד אחד, אז זה צריך להיות העתקה בכמויות לפי קישורים שאני בוחר. ואל תטיפו לי בקשר לחוקיות. בתודה tamir.fri

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  8. חברים שלום יוצאים לחו"ל ונתקלים במקום שאין מקלדת בעברית והכל בשפה זרה שמעתי שיש איז תוכנה שמורדים או אתר שמשמם יכולים לכתוב בעברית ולקב ל בעברית אשמח לסיוע בברכה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  9. שלום לכולם לוח אם גיגהבייט-785UD2H במדייה סנטר המחובר ישירות לTV. וינדוס 7. בעליה ראשונית של המחשב הסאונד אינו פעיל (במחשב חיווי יציאת השמע אינו מזוהה) רק כאשר מבצעים ריסטרט הכל מסתדר. עדכון DRIVER ים בוצע. יציאות HDMI בTV הוצלבו. רעיונות? גל

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  10. איך אני יכול להפוך קובץ quicktime לקובץ צפייה במדיה פליר חלונות. האם ניתן? בבקשה פירוט מלא איך מבצעים והאם יש תוכנה. תודה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  11. אורח Dark-Psycho
    Started by אורח Dark-Psycho,

שלום לכולם הורדתי כמה משחקים ואני לא יודע איך לצרוב אותם כי הם fulldvd ו dvdrip משחקים אחרים שנגמרים בbin,cue הצלחתי לצרוב יש לי צורב די וי די וגם צורב רגיל מי שיודע איך לצרוב בבקשה שיעזור לי זה ממש ממש חשוב

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by j-cool,

אתם יוכלים לשים יותר מתובנה אחת ואם יש תוכנה שלא ננצאת ברשימה אז תרשמו אותו גם כן

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  13. אני זוכר שלפני איזה 10 שנים קיבלתי אחת כזו שעובדת על עברית, אבל היא לא הייתה שוס. הקיימת אחת שאשכרה עובדת בימינו? (לעברית)

14. Started by unknown,

מישהו אולי מכיר תוכנה טובה לעריכת סרטים?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by Frozen_Volcano,

אוקי, זו הודעה שידידה שלי כתבה {-----------------------------------------------------------------------------------------------------} אני כבר ממש מיואשת! מאז שהתקנתי את המסנג'ר 7.5 החדש אני לא מצליחה להתחבר למסנג'ר וזה כותב לי ככה: " מצטערים, לא הייתה לנו אפשרות להכניס אותך אל msn messenger כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. msn messenger ביצע מספר ניסיונות כושלים להכניס אותך. ייתכן שחומת האש שלך חוסמת בפני messenger את האפשרות להתחבר לשירות. נא בדוק את הגדרות חומת האש שלך. לקבלת מידע נוסף עיין בהוראות המשווק. " מה זה חומת אש ביכלל? איך אני בודקת את זה?!?!? ואיך אני ניכנסת כמו פעם למסנג'ר??? תעזרו לייייייי!!!!! {-------------------------------------------------------…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  16. Started by tomerA,

יש תוכנה להשלים מידע חסר על שירים בrealplayer? למשל כמו התוכנה rinse בituens

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by MaXiK,

האם ניתן לצפות בשידור חיי בכדור הארץ בעזרת google earth, ואם אפשר איך עושים זאת? אם לא, האם יש תוכנה אחרת שמאפשרת את זה?

18. Started by IG,

שלום. יש לי איזה תוכנה (כנראה דרייבר כלשהו- לפי דעתי של הכרטיס קול, אבל בגלל שניסיתי כבר 2 גירסאות שונות, שלפחות אחת מהן עבדה טוב קודם, אני לא בטוח בזה...) שמידי כמה דקות תוקע את המחשב. זה מפריע במיוחד בזמן האזנה למוסיקה, ובאופן כללי אני לא חושב שזה בריא למחשב... אני צריך למצוא את התוכנה הבעייתית ולטפל בה, אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה.... עם הtask manager לא הצלחתי למצוא את הבעייה... תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  19. בעיה דיי מציקה. אולי קשורה לקודקים, אולי לא. מערכת הפעלה ווינדוס 7. אשמח לפתרון. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  20. התחלתי לעבוד על תמונה שנידלקתי עלייה וחשבתי לעשות מין חתימה כזאת , אז מה אתם אומרים ??? יש מקום לשיפור??? (צירפתי שלושה תמונות : המקורית , אחת מאמצע העבודה , והתוצאה הסופית.) נ.ב מצטער על הDONT COPY על התמונות פשוט זה די לשימוש אישי ולא להפצה.... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by kashatxx,

שלום לכולם! אני רוצה לעשות בווינדוס 7 מן תפריט שיופיע לי בצד המסך עם קיצורי דרך, אבל אני רוצה שתהיה לו אופציה להיעלם כשהעכבר לא נמצא עליו או בקרבתו כמו שהTASKBAR של ווינדוס 7 יכול לעשות (אופציית AUTO HIDE). אם אפשר אז שיהיה בסגנון הTASKBAR של מערכת ההפעלה של מקינטוש. יש מישהו שיודע איך לעשות משהו כזה או מה צריך להוריד בשביל לעשות את זה? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי.. תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  22. שלום, לחברים של המשפחה יש לוח אם מחברת ASUS והדגם הוא P5RC-LA זהו הדגם, לאחר חיפושים כבדים באינטרנט ובאתר של החברה, אין זכר אפילו קטן ללוח, כמו כן, יש רק זכר באתר של HP לגבי המפרט הטכני של הלוח אם. אשמח מאוד באם מישהו מכיר, או שיש לו או התעסק עם לוח מדגם זה, היכן ניתן להוציא דרייבירם בשבילו. *** כמו כן, שאלה קטנה, מהו האימייל שאני יכול לפנות לחברת אסוס? מצאתי איך אבל על מנת לפנו תבאימייל צריך לבחור דגם לוח אם דגמים של זכרונות, זאת אומרת למלות שאלון על החומרה שיש במחשב ואז לכתבו מה הבעיה, כי זה חובה, הקטע הוא, שאין שם את הלוח אם הספציפי לכן מה הטעם לבחור דגם אחר ואז לכתוב שהבעהי בלוח אחר? או שיש להם אימייל חופשי שבו יתן לכתוב מהי הבעיה? אשמח ואודה לכם מאוד על העזרה שלכם.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by jj516,

הבעיה שיש לי נמשכת כבר שבועיים וזה קרה פתאום, לפתאה כשאני מנסה להתחבר לשרתים של emule הוא אומר לי your ip is currently black listed ומתנתק, וככה שעתיים של התחברות התנתקות עד שהוא מוצא איזה שרת מסכן ומהירות ההורדה ירדה לי מי ממקסימום של 60 ל20. אמרו לי שאני צריך למתן בהורדות שלי וככה עשיתי אבל לא עזר, עשיתי עדכון ואף הורדתי גרסה פחות חדשה וגם לא עוזר. מה אני יכול לעשות? הגרסה שלי היא LHeMule 2.2 תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  24. חיברתי את הטלפון שלי למודם , ואני רוצה להקליט שיחות ולשמור אותן על המחשב, מישהו מכיר תכנה כזו? תודה מראש דן.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים