עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by צבי,

מי מכיר וירוס SPOILER או SP.EXE ,איך מסירים אותו (נורטון אנטיוירוס 2002 מעודכן לא עוזר)

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  2. מישהו נתקל בוירוס עם המאפיינים הבאים: - מוחק אוטומטית את הקובץ EXE של כל אנטיוירוס כך שאי אפשר להעלות שום אנטיוירוס על המחשב. - לא נותן להעלות SAFE MODE. בבקשה אם מישהו מכיר את הוירוס ויודע איך להעיף אותו שייכתוב פה כבר שבועיים זה ככה וזה מעצבן אחושרמוטה תודה לכולם :>

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by shaykarmazin,

הערב טוב אז ככה מ"ע הפעלה WIN ME חלק ניכר של האיקונים על הדסקטופ קיבלו תוספת של אייקון מעליהם (כמו צל אבל מעל האיקון המקורי) הצל באופן גורף זהה והוא מזכיר או נראה כמו האיש שלMESSNGER MSN (מין סמן קריאה) נורטון אנטיוירוס לא זהה כלום וגם לו אדאוור 6 זקוק לעיצה שי

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by Jook,

לחבר שלי יש בעיה, הוא אומר שהנורטון שלו גילה וירוס בשם : JS.Seeker והנורטון לא יכול למחוק אותו . מה לעשות ? להגיד לו למחוק באופן ידני ? ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  5. אהלן אהלן ... בעת שביצעתי את מנהגי השבועי , וגלשתי באתר לא כל כך לגיטימי ( XXX ) על המחשב שלי נתח סוס טרויאני / וירוס / תוכנה משוגגת כלשהיא! להערכתי התוכנה מציגה לך הרבה סימני התראה כדיי שאתה תתקין את התוכנה המעפנה שלהם שנקראת : " SpyCherrif " הנה אחד מהם : http://img318.imageshack.us/img318/646/aware0gu.jpg אחרי ריסט קצר אתה מגלה את זה : http://img318.imageshack.us/img318/2261/wall0rv.jpg וכשאתה רוצה להעיף את זה אתה מגלה שזה נחסם , איזה יופי : http://img318.imageshack.us/img318/1769/change1gs.jpg אחרי כל ריסט של המחשב ( בוצעו כבר 3 ) התוכנה SpyCherrif מתקינה את עצמה מחדש , לאחר שהסרתי אותה באופן מסודר ככה שהרבה מקריות אין כאן .. * אין לי אנטי וירוס לצערי * אנ…

6. Started by Oztriker,

היי יש לי את וירוס 60 השניה כאשר מופיע חלום שאומר כי יש 60 שניות עד לכיבוי המחשב ואני לא יכול עשות כלום.... האם יש דרכים לתקן או למחוק את הוירוס? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by david86,

המחשב שלי עושה ריסטארת קופץ חלון של איזה 60 שניות ואחרה זה המחשב עושה ריסטארת מי שהוא יכול להביא לי תוכנה נגד זה ? שיפסיק לעשות ריסטארת הוא הוא ירשום מה לעשות נגד זה? תודה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by alonezer,

אז ככה, חבר שלי התקין איזה אנטי וירוס בלי כוונה מPOPUP וזה אנטיוירוס שמעיף את כל האנטיוירוסים ואת הwindows defender ואי אפשר להכנס לsafe mode יש איזה פתרון לוירוס הזה? תודה.

9. שלום לכם פורום יקר אני מקווה שתוכלו לעזור לי בקטע הזה קיצר אני מקבל הודעות בסגנון הזה the virus backdoor seasty family אין לי מושג מה זה אומר ידוע לי שזה וירוס ויש איכשהו דרך להסיר אותו מישהו יכול לעזור לי איך מה ? להסביר לי מה לעשות בבקשה אני מאוד יודה לו תודה מראש ..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yotaman,

הנורטון גילה אצלי וירוס שנקרא Backdoor.IrcContact. נראה לי שזה סוס טרויאני משהו, והוא לא מצליח או לתקן אותו או למחוק אותו או לאיודע מה. יש למישהו הצעות מה לעשות? ובדף הזה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.irccontact.html כבר הייתי.. לא עזר.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by biodome,

שלום, במחשב עם WinXP היתה לי בעיה שנדמה לי שקשורה לוירוס, אחרי עידכון של תוכנת Logmein החלון שלה כל הזמן קפץ גם אם הוא לא בשימוש, וב-Autocad לא יכולתי לרשום טקסט יותר מכמה אותיות בודדות לפני שכאילו לחצו לי Esc. התקנתי malwarebyte ועשיתי סריקה מעמיקה והוא לא מצא כלום. חוץ מזה מותקן לי AVG וגם הוא לא מצא. אבל כשאני פותח את ה-task manager ומסתכל ב-processes שרצים ברקע זהיתי משהו שנקרא dream.exe שנראה לי חשוד. חיפשתי בגוגל ונראה שזה וירוס, ואכן אחרי שעשיתי לו end process הבעיות הנ"ל לא מתרחשות. אבל אני לא מצליח למצוא תוכנה שתסיר אותו לגמרי.. ניסיתי לחפש קובץ dream.exe בחיפוש קבצים ללא הצלחה. איך אני אמור להסיר משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by yarivot26,

לאחרונה כל פעם שניסיתי לפתוח תיקייה או לפתוח סרט קיבלתי הודעה שיש שגיאה (ההודעה שמייקרוסופט מבקשת שתשלח לה את השגיאה) והתיקייה או המדיה פלייר נסגרו לי או שנתקע לי המחשב. לאחר חיפוש קצר בגוגל למילה DrWatson (שהופיע לי מספר פעמים), גיליתי שDrWatson זו תוכנה בווינדוס שמייקרוסופט משתמשת כדי שנשלח לה באגים בתוכנה ויש לי איזה סוס טרויאני במחשב שמשתמש בתוכנה לאחר עוד חיפוש קצר מצאתי מדריך שעוזר להיפטר מהוירוס (http://www.thenerdnetwork.net/forums/viewtopic.php?t=3086) אבל החלק האחרון כולל עזרה מהקהילה - פרסום לוג מהתוכנה hijackthis והם אמורים לעזור לך לגלות מה צריך למחוק בעזרת התוכנה KillBox, אבל כבר מזמן אף אחד בהודעה שם לא עוזר וקיוויתי שמישהו פה יוכל לעזור לי הנה הלוג שלי (לא…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by Domovoi,

היי,היום הדלקתי את האנטי וירוס והוא כותב לי שהוא מצא trojan fsevices. מה אני עושה כדי למחוק את זה? עריכה:nod32 ניצח בקרב

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  14. Started by juve12,

מישהו יכול להגיד לי מהו הכלי הטוב והחדיש ביותר להורדת הוירוס תודה מראש

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by kaldi1,

יש מישהו שיודע איך מטפלים בווירוס Trojan.Bookmarker.e אודה לו מאד אם יוכל להנחות אותי.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  16. אני נכנס לאתר כלשהו, לא מוריד כלום, סתם גולש בו. לאחר הפעלה מחדש אני מגלה שמותקן לי איזה דיאלר itunesff.exe internt.exe ו-vbsys2.dll. מאוד מעצבן כשזה קורה כי צריך לשבת שעה-שעה וחצי למחוק את הוירוס\סוס טרויני הזה. אני מצאתי באינטרנט הרבה הסברים עליו אבל בשום מקום לא מצאתי איך הוא מוצא את דרכו למחשב :s05:. אם הייתי יודע איך הוא מגיע למחשב הייתי חוסם לו את הדרך. אולי מישהו נתקל בסוס טרויני כזה ויודע איך להמנע ממנו ? אולי לעשות עידכון וינדוס כדי לחסום חורים ? אני לא עשיתי שום עידכון לוינדוס חוץ מSP2. תודה רבה על העזרה מראש !

17. Started by avi2014,

נכנס לי השבוע וירוס בשם Virus.Win32.Parite.b למחשב. עכשיו הקאספרסקי מזהה אותו אבל שהוא מוחק אותו נמחקים גם כל התוכנות במחשב שלי!!! נמחק לי הוורד נרו וינאמפ ועוד המון תוכנות....מה אפשר לעשות נגד הוירוס?? יש פאצ' כל שהוא?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  18. Started by mr_m,

את הוירוס מסוג KWBOT אני לא מצליח להסיר, אני מקבל הודעת שגיאה בעת הפעלת חלונות XP כי קובץ בשם CMD32.EXE לא נמצא. את הבעיה לא הצלחתי לפתור באמצעות נורטון, מבקש את חוות דעתכם המקצועית!!!!!!! :

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by מוקיון1,

וירוס WIN32.TROJAN.KEYLOGGER מצאתי אותו גם באנטי וירוס AVG וגם בתוכנה Ad-Aware SE Personal אבל אני לא מצליח למחוק אותו הוא כל פעם חוזר מה לעשות חייב עזרה תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן! אני חושד שהוא נמצא היכן שהוא בתקייה של הגיבוי קבצים שחלונות עושה בשביל SYSTEM RESTORE . נדבקתי בוירוס לפני כמה שבועות, נאלצתי לעשות פורמט למחשב והוא עדיין לא נעלם. . . כאשר האופצייה של SYSTEM RESTORE עובדת אני מקבל כל הזמן הודעות מ - NOD32 (אנטיוירוס שלי) שהוירוס הזה מנסה להשתלט על קובץ EXE מסויים והוא "מבודד" אותו. כאשר SYSTEM RESTORE מכובה הוירוס לא פעיל. ניסיתי את כל התוכנות שהציעו פה בפורום לאנשים שהייתה להם בעיה דומה. הם לא מוצאים אותו . . .

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. המחשב שלי נדבק בוירוס הזה וכמובן שהאנטי וירוס שהיה (AVIRA) לא פועל עכשיו. איך אני מנקה את זה? הוא גם חוסם לי את מנהל המשימות...

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  22. התקנתי מערכת חדשה, אך עדיין לא הסתפקתי להתקין אנטיוירוס... ניסיתי להתקין כמה פעמים את AVAST, אבל משום מה הייתה לי בעיה.. לא הבנתי את זה עד עכשיו... יש איזה משהו במחשב שמונע ממני להתקין קבצי EXE, כי גם ניסיתי להתקין את פנדה, ואת קספרסקי..... הרצתי בדיקת וירוסים ברשת באתר של פנדה ושל קספרסקי, פנדה מצא לי 10, 9 מהם הוא מחק, את העשירי הוא רצה שאני אקנה. (כמו כן מצא עוד ספייוור, ותוכנת האק) קספרסקי מצא 3, אבל לא עשה איתם כלום איך אני מטפל בוירוס הזה בלי יכולת להתקין אנטיוירוס???

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  23. טוב, נתחיל מההתחלה. לא מזמן האינטרנט שלי התחיל לזחול, ותופעות אחרות התווספו (תמונות מסויימות התחלפו בתמונות שדומות לאזהרה של אנטיוירוס על פרצת אבטחה, כביכול, המסנג'ר סירב להתחבר וכאלה). אחרי קצת התייעצות השתמשתי בכמה תוכנות במקביל בשביל להפטר מהטרויאני (והתוכנות מצאו אותו, אז הוא כנראה היה שם.) אחרי הריסט האחרון של ההסרה חזרתי למצב רגיל (לא בטוח), וכמה שניות אחרי שנטען האקספלורר (explorer.exe, לא iexplorer), המחשב כולו נתקע. עשיתי ריסט וניסיתי עוד פעם, קרה מחדש. עברתי חזרה לסייף מוד, נכנסתי לmsconfig והשבתתי את כל מה שעלה בStartup חוץ מהאנטיוירוס. הפעלתי מחדש את המחשב, ובכל זאת נתקע. מה יכול לגרום לזה? יכול ליהיות שזה האנטיוירוס עצמו, וכדאי לכבות גם אותו ולראות אם זה עוזר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בשיא תמימותי אישרתי איזה הוראת התקנה מאתר לא מוכר. שתי שניות אחרי כל המסך הופצץ בהודעות מהאנטיוירוס. ההודעות הפסיקו בשלב מסויים אבל עכשיו כל החלונות על שולחן העבודה נעלמים לכמה שניות ושוב חוזרים נעלמים וחוזרים וזה לא מפסיק. הרצתי סריקה של האנטיוירוס אבל זה לא ממש עזר. בבקשה עזרו לי. אני סטודנט וחייב את המחשב ללמוד בשבת.....

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  25. איך שחבר שלי מתחבר לאינטרנט אתרים פורנוגרפים משתלטים לו על המחשב. מרוב ההצפה על האתרים המחשב נתקע. הוא הריץ אנטי וירוס אבל הוא לא מצא כלום. זה בטח אזשהו תולעת. יש אזשהו תוכנה שיכולה לתקן את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.