תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
בסינכרון קבצים ממחשב ל-iPaq הפכו כל הטקסטים מ"פתקים" לג'יבריש. איך אני יכול להפוך את הג'יבריש חזרה לעברית? (גם הקבצים ב-iPaq הפכו לג'יבריש)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה לניגון רבצי REAL סיומת- rm אני פשוט ממש לא אוהב את התוכנה הרגילה ורציתי לדעת אם יש משהו פשוט וקל שמנגן אולי אפילו איזה קודק שיכול לנגן את זה על WMP או משהו בסגנון תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שנותנת אימייל לפי אייפי תודה אם אפשר תנו לינק..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, הבעיה היא כזאת, ישנם אתרים שאני נכנס אליהם, IE6 טוען את התמונות וכשהוא מסיים הוא מציג את כולן לרגע ואז הכל נעלם. למישהו יש מושג??? נ.ב. SHOW PICTURES הוא על ON.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בכל הדפדפנים שלי יוטיוב נראת ללא הממשק הגראפי כאילו יש איזשהיא תקלה באתר
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
תיאור התוכנה: בבילון הינה תוכנות תרגום מובילה,אשר מאפשרת לתרגם מילים לשפות רבות בקליק. בנוסף לאפשרויות תרגום השפות בבילון מאפשרת גם לגשת למאגרי מידע (בינהם גם בריטניקה), להמיר מידות ומטבעות ולגשת ללמעלה מ 1600 מילונים בשפות שונות במגוון רחב של נושאים. אתר בית: http://www.babylon.com הורדה: קובץ ההתקנה עם מילון אנגלי-עברי-אנגלי: http://www.babylon.com/redirects/download.cgi?type=2207 תמונת מסך: _____________________________________
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שבעזרתה אפשר לעצב חלקים תלת ממדיים אם אפשר שהשימוש יהיה קל - למשל בשביל ליצור קוביה אז להגדיר אורך גובה רוחב ושהתוכנה תבנה לבד ואח"כ אפשרויות של צפיה מנקודות מבט בחלק וכו'. תודה
-
:שלום לכם ,בודאי כבר נשאלתם רבות בנושא זה!,אך הפעם אולי יוכל מישהו ברצינות לידע אותי על תוכנה טובה, ולא מסובכת למניעת כול אותם מטרידים שצצים תוך כדי גלישה ,ופשוט הורסים לרבים מאתנו את ההנאה,.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כמות גדולה של קבצים מוסתרים (מסוג mp4) שאני מעוניין להפוך אותם לקבצים רגילים. אני יודע שקובץ מוסתר הוא קובץ רגיל לכל דבר ושאם אני מגדיר את המחשב שיראה את הקבצים המוסתרים אני גם אראה את הקבצים וגם אוכל להפעיל אותם אבל אני מעוניין שהקובץ ייראה כקובץ רגיל ושלא אצטרך להגדיר את המחשב שיראה קבצים מוסתרים בכדי שאוכל להפעיל אותם. כמובן שיש לי גם אופציה להמיר את הקבצים בעזרת תוכנת המרה ואז אקבל קבצים רגילים - הבעיה שמדובר בכמות גדולה של קבצים ואני מעוניין לחסוך את זמן ההמרה.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בהתקנה של התוכנה. כשאני בה להתקין מופיעה לי הודעה של : connection to server faild איך אני מתקן את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וזאת בעיה כי אין לי דיסק בוט ואין לי ציוד להכין אפילו דיסקטים של איתחול... יש תוכנה שעושה את זה שאם אני יעשה ריסטרט והוא ייכנס למצב דוס ואני יוכל להתקין את 98 ושבכל זאת תהיה לי אפשרויות ERASE למחוק את התיקיות כי כרגע מותקן לי WIN2K ושל זה דווקא כן יש לי את הדיסק עם בוט... אם זה יכול לעזור... עריכה: בקיצור , איך אני יכול לצאת למצב דוס גמור מתוך הווינדוס?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן דיודי במחשב ועכשיו שאני מנסה לעלות סרט בו הוא עושה לי את התקלה הבאה: זאת הבעיה בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אני רוצה לצלם את עצמי במצלמת אינטרנט שלי ושיהיה לי זמן להתרחק כמה שניות יש תוכנה שתספור עד 10 ואז תצלם ? משו כזה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
BERYL יכול לעבוד גם על ווינדוס XP? אם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות כזאת בהגדרות של החשבון שלי ביוטיוב: Always play HD on fullscreen (when available סימנתי את התיבה, אבל עדיין כאשר אני עובר למסך מלא בסירטונים, זה נשאר על האיכות הנמוכה יותר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אלו קבצי TWG ו PLT ואיזו תכנה פותחת אותם , והאם קיימת גרסת חינם (לצפייה או שינוי ) לקבצים הללו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנה עובדת בצורה מאוד פשוטה והיא מאפשרת לכם לראות מה לוקח מקום בכונן וכמה אחוזים,אותו הדבר ניתן לעשות לתיקיות ולפ סיומות קבצים. מאוד שימושית,היא מאפשרת לך לדעת מה למחוק כדי לפנות מקום בכנון. ועוד פלוס גדול - אין צורך להתקין אותה. http://www.webattack.com/get/disktective.html שימושית להפליא.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חשבתי לרכוש מחשב נייד. עכשו השאלה שלי איך הניידים החדשים סוחבים תוכנות כמו פוטושופ? איך המסכים שלהם מבחינת הצבעים ,האם הצבעים יראו טוב כמו במסך LCD רגיל ? חשוב לי שאני עורך תמונה, אז שהגוונים יהיו אמיתיים. העבודה היא עם פוטושופ ומידי פעם פריימיר לוידאו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה דחוף.... מה ההבדל בצריבה בין פורמט DATA , UDF , UDF/ISO ? למה כל אחד מהם משמש ? בעיקרון אני רוצה לצרוב כמה קבצי iso על דיסק של DVD ואני לא יודע באיזה פורמט להוסיף אותם...אני רוצה שהם יהיו על הדיסק כמו שהם נמצאים במחשב. ועוד שאלה קטנה, למה אני לא יכול לצרוב על כל ה 4.7 ג'יגה של הדיסק?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אם לא אנא הפנו אותי לשם. אתמול, פתחתי קובץ שהורדתי מהאימיול ומאז בכל פעם שאני פותח את המחשב, לאחר המסך של טעינת הווינדוס, עולה הודעה על מסך כחול "autochk program not found- Skipping Autocheck" לאחר מכן המחשב מבצע נסיונות להעלות את הווינדוס ללא הצלחה (גם לא דרך הסייפ מוד). מבקש עזרה בפיתרון הבעיה, מודה מראש לכל מענה.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
זה HD שבשימוש מידי פעם והוא עושה הרבה רעש, אז אני רוצה לכבות אותו בלי צורך לנתק אותו כל פעם מהחשמל או "להרדימו" דרך האפשרויות של צריכת החשמל של Windows - זה ממש מציק שבזמן הכיבוי, המערכת מפעילה אותו לכמה שניות ושוב מכבה אותו ללא צורך. יש דבר כזה?.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם... רציתי לשאול שאלה ! יש לי איזה קובץ שאני רוצה שהוא יעלה שהמחשב עולה כאילו bootable, השאלה שלי היא כזאת איזה הגדרה אני נותן ל nero 7.5 שיש לי לצרוב על הדיסק שהוא יעלה באתחול של המחשב ? לדוגמא כמו ש- win-xp עולה . בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-