תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני חייב דחוף דחוף דחוף עזרה שמישהו ימצא לי דרייבר ל Intel 82801DB ICH4 USB Controller
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מה נראה לכם עדיף? אני כרגע עם NIS 2007, עדיף לעבור לAVG? אולי קספרסקי? עם מקאפי אפעם לא הסתדרתי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל להדפיס תמונה (אחרי שהגדלתי אותה) בכמה דפים של A4 שייצרו רצף של התמונה כאשר יחברו אותה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת כמה יעלה עיצוב אתר ,כמה זמן בערך זה לוקח לעצב אתר תודה מראש צריך המלצות לחברות או לאנשים שעושים את זה .
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להכנת עתיפות לדיסקים ( חינמית ) ? חשוב שתיהיה הכי נוחה לשימוש שיש ולא כבדה , ושיהיה אפשר להכניס תמונות חיצוניות לעטיפה. תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כבר נמאס לי מהתוכנה הזאת כמה שהיא נוחה והכל אבל 2 טאבים פתוחים ו5 תוספים פועלים ועוד כמה מבוטלים ועדיין 30 מעבד ו60 זיכרון איך זה הגיוני? הצריכה של 60 זיכרון היא כמעט קבועה בקשר למעבד זה תמיד משתנה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שיניתי בהגדרות לפונט עברי וגם שיניתי את ה- Charset ל-Hebrew יש עוד רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מנסה להעביר קובץ וידאו ששוקל 4GB מכונן ה-DVD שלי למחשב. הקובץ הוא בפורמט AVI. אני מקבל הודעת שגיאה כזו, באמצע התהליך. יש למישהו מושג איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
אהלן. לפני כשעתיים בעוד שאני מסדר את מספר המועדפים הגדול שלי בפיירפוקס באמצעות Organize Bookmarks. לפתע היתה הפסקת חשמל בכל הבניין שלי. כשאני מפעיל מחדש את המחשב , ולאחר מכן את הפיירפוקס... חשכו עיניי , כל המועדפים , גם בתיקיית המועדפים וגם בטאב , נעלמו !!! להלן : http://img238.imageshack.us/img238/3707/3575375hq3.jpg היו לי שם דברים ממש חשובים , שללא המועדפים יאבדו. דברים שאינני יכול לשחזר באמצעות גוגל או הזיכרון שלי. מה עושים?! תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אנטיוירוס חינמי לויסטה בשביל ידידה, על XP אני בדרך כלל מתקין את ה AOL AVS אבל לפי מה שהבנתי הוא ממש לא תומך בויסטה אז אני אשמח להצעות...
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי כמה תוכנות של אדובי CS2 ME (אילוסטרייטור, אינדיזיין, פוטושופ, פרימייר, אפטר, אקרובט) שעובדות על XP. אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני מבקש לדעת אם הויסטה תתמוך בתוכנת אלה. האם ויסטה תתמוך בפונטים של XP? תודה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עבדתי ב3DSMAX, יצרתי לי כמה MATERIALS עם VRAY, החלטתי שהגיע הזמן לשמור (כדי שאני לא יאבד את המטריאלס האלה) לחצתי CTRL+S, ופתאום הופיע לי שגיאה.. השגיאה הזאת מופיעה גם כשאני טוען מחדש את הסצינה (אחרי הדלקה מחדש של מקס) אני משתמש בVRAY בגירסא 1.5 RC3 אם זה משנה ומקס גירסא 8...
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כל ההורדות נעלמו מאיפה שרואים את כל ההורדות אבל יש את אותן הורדות ב תיקקית ה TEMP רק פתאום הם נעלמו מה אימיול מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: חילקתי בעבר את ההרדיסק של ה160 G ל20 ל-C שהוא הפריימרי ולסקנדרי נתתי ל-D 130 ול-E 10 משהו כזה ככה חילקתי.... בכל מקרה אני רוצה להעביר את E בחזרה לסי בגלל שאין עליו כלום אבל הוא לא נותן לי... למה? ואיך אני עושה את זה עכשיו? ואני הכי לא רוצה לפגוע ב-D כי כל הדברים שם.... מישהו יודע??? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מחשב אומנם לא חדש אך לא רע... התקנתי OFICE 2007 וכאשר אני עובר בין חלונות של האופיס הוא חושב בטרוף התופעה מתרחשת רק בסיטואציה זו בעיקרון יש לי לוח אם של אזוס P4P800 מעבד ליבה אחת אינטל 1.4 או 1.6 לא זוכר.. לא בבית כרגע... זיכרון 1500 !!! לא יודע ניראה לי מוזר בעיקר בעיקבות הזיכרון יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר או שזה רק בגלל שאין לי דול קור...
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי 2 שאלות קטנות... א) באיזו תוכנה אפשר לשמור סרטונים מהרשת (כמו ביוטיוב) למחשב? ב) איך אני הופך סרט בWindows Movie Maker לקובץ סאונד MP3 (נניח אני רוצה לשמוע מנגינה משר הטבעות ויש לי ת'סרט, אני לוקח את הקטע בסרט והופך אותו ל-MP3 ואז יש לי את המנגינה שרציתי, כמובן עם כל הדיבורים של השחקנים ). תודה ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את האופיס, הוא פתאום אומר לי שהוא לא מוצא קובץ בשם SKU011.CAB מישהו מכיר את הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מחפש בנרות תוכנת גיבוי (עדיף חינמית) לכונן קשיח חצוני. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום.. איזה תוכנה היום הכי מומלצת לניגון תכני HD במחשב?(x264) כמו כן באיזה קודאקים הכי מומלץ להשתמש?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://www.processlibrary.com/directory?files=nvcpl התגלה בהפעלה של המחשב. עכשיו, עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי קבצי NvCpl מחקתי אותם. אני מריץ את כל ההגנות שיש לי על המחשב שזה SPYBOT, KASPERSKY, AD AWERE, SPYWERE TERMINTOR, Advanced WindowsCare V2 Pro, CCLEANER וTUNEUP ועוד אחת חדשה מהאתר שהבאתי שאמר שזה תולעת: Registry booster. היא היחידה שמצאה אותו ולא יודע מה בדיוק היא עושה איתה אני עושה ריסטרט אני עדיין רואה שהוא נמצא בMSCONFING.. הציעו לי דברים =( אני מתחנן
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://img179.imageshack.us/img179/2362/83565460gp5.png מכל מה שנמצא ברשימה הזאת, מה אתם חושבים שאני יכול לוותר עליו והוא לא הכרחי או שיותר גרוע, לא טוב למחשב כלל התוכנה..? ועוד דבר, תנו הצצה ברשימה הזאת ותגידו לי מה הוא וירוס או משהו שלא בריא למחשב:
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
-
קניתי לפני יומיים את הצורב של LG LG GSA-H44N אני פעם ראשונה מנסה לצרוב דיסק DATA ופעמיים זה נתקע הנרו פשוט עומד על סכום מסוים זה כבר הדיסק השני ניסיתי במהירות 8 ובמהירות 16 יש לי כמה סרטי MPG שאני פשוט מנסה לצרוב כDATA על דיסק DVD וכול פעם זה נתקע באיזשהו שלב! מה הבעיה?!
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין במחשב הישן שלי WIN2000 ואני מחפש תוכנת אנטי וירוס ופיירוול בשבילו על מה אתם ממליצים? כרגע במחשב החדש יש לי נוד וזונאלרם האם הם יפעלו גם על WIN2000???
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-