עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by benib,

שמעתי על התוכנה הזו שאמורה להסיר תוכנות ריגול מהמחשב והים גם פורסמה עליה כתבה ב-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3369631,00.html מישהו כאן ניסה אותה? מומלצת או לא?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  2. Started by TaZeR,

שלום לכל משתמשי הפורום היקרים, עבדי כעת במשך המון שעות על מסמך חשוב מאוד. שמרתי אותו כל הזמן באופן רציף, וברגע שסגרתי אותו הכל נעלם. יש דרך להיכנס לתוכנת השחזור של WORD אם היא לא עולה אוטומטית? יש דרך לראות את הגרסאות האחרונות של הקובץ? עריכה: גיליתי ממה נבעה הטעות. שמרתי את הקובץ בגרסת DOC ו-DOCX ועבדתי כל הזמן על גרסאת ה-DOC (חשבתי שעבדתי על ה-DOCX). כשסיימתי יצאתי, ואז נכנסתי ל-DOCX ואמרתי לשמוא אותו על ה-DOC. יש דרך לשחזור קובץ "דרוס"? זה ממש חשוב.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by Mamimo,

משהו מכיר את cFosSpeed?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  4. ברצוני לכווץ או להמיר את ה-MP3 שיתפוס פחות מקום גם במחיר של איכות פחות טובה אני רוצה לכווץ קובץ של 4MB ל-2MB האם זה אפשרי ? תודה

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by ShahafH,

פעמיים המחשב היה בפרמוט והבעיה חזרה.. אז ככה. בעיות קטנות: 1. כשאני מנסה לפתוח תמונה זה לא יפתח לי רק אם אני יעשה פתח כואז אני יבחר בתוכנה אז זה יפתח. 2. כל הצד שבווינדוס מדיה פלייר לא נמצא וגם שניסיתי להחזיר בהגדרות זה לא חזר. 3. כשאני לוחץ על start-->search זה אומר לי ככה: windows cannot creat a shortcut here. do you want the shortcut to be placed on the desktop instead? גדולה אחת: אני עובד לי על המחשב פתאום האינטרנט לא עובד לי.. אני מנסה להכנס לsteam וזה אומר לי משהו עם socket 2... ואז אם עושים restart אז למחשב לוקח 10 דקות לעלות כי זה נתקע בwelcome ואז הרבה זמן רואים את הדסקטופ בלי כלום עד שהכל עובד... ובשביל לפתור אני עושה שחזור מערכת ליום קודם וזה פותר לי את הבעי…

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by T-Flash,

יש לי בעיה מעצבנת...: פועל אצלי סקין של STYLE XP... אחרי כל הדלקה של המחשב מחדש, הסקין הופך להיות למשהו דומה ל WIN 98... כדי לסדר את זה אני חייב כל פעם להכנס ל STYLE XP ולשנות... יש למישהו רעיון בקשר לזה?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by david86,

המחשב שלי עושה ריסטארת קופץ חלון של איזה 60 שניות ואחרה זה המחשב עושה ריסטארת מי שהוא יכול להביא לי תוכנה נגד זה ? שיפסיק לעשות ריסטארת הוא הוא ירשום מה לעשות נגד זה? תודה

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by Elad_m,

שלום האם יש אפשרות שאני יכול לגרום לדפדפן שלי או לכל דפדפן אחר שירענן את עצמו אוטומטית כל 10 שניות?? תודה מראש!!!

9. Started by iakovl,

לכל חברי HWZONE, הת'ראד הזה נפתח כת'ראד נסיוני מבחינתי שלי בשביל לראות אם לכתוב גם פה חלק מהדברים שאני כותב ברחבי האינטרנט. בעיקרון מדובר על חבילת תוכנות PORTABLE שאני אספתי ופרסמתי כחבילה אחת באתר אחר, אני העברתי לכן את החלק המקורי בנוסף לחבילה שלי (ה2 במספר) אתם מוזמנים להנות מהדיון עצמו ומהחבילה, נקווה שההנהלה לא תראה את זה כצעד שלילי, מי יודע אולי אני אעלה לפה עוד דברים. מדריך: כיצד להפיק את המירב מהDOK הקדמה DOK את כל הסיפור שלנו אנחנו חייבים להתחיל עם תולדות הDOK הוא בשמו המלא, DISK ON KEY. בסביבות שנת 2000 פרץ לתודעה שלנו התקן הDOK באמצעות חברת M-Systems הישראלית (קצת גאווה לאומית לא יכולה להזיק) שהציעו לראשונה התקן נייד לאחסון שהתבסס על זכרון FLASH …

10. יש לי כ.מסך ראדיאון 9600XT ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים אליו כאילו אני מוריד דרייבר מהאתר של ראדיאון ואני מתקין אותו הוא אומר שסיים ואז אחריי שהוא עושה ריסטרט למחשב הוא נכנס למחשב אבל במצב של 4BIT ורזולוציה של 480 * משהו שאני כבר ל זוכר נירא לי 640 לא בטוח חחח ושאני לשנות לביט יותר גבוה ורזולוציה יותר גבוה הוא אף פעם לא מצליח תמיד חוזר ל 4 ביט והרזולוציה הנמוכה אבל בערך כ לפני חצי שנה אולי קצר יותר אני הצלחתי ועכשיו כבר לא מה לעשות... היתי מתקין מהדיסק אבל הוןא נאבד לי

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by giloman,

ש לי את התוכנה והיא מראה שמעבד הפרסכוט מגיע ל55 מעלות Angry איך אני עושה בתוכנה SPEEDFAN שהמאוורר יעבוד יותר מהר אם בכלל אפשר?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by skyfire,

שלום. כאשר אני משחק cs:source, לפעמים חברים שלי שולחים לי כתובת של שרת והמחשב שלי לא מצליח לאתר אותו למרות שהוא קיים, הוא פשוט עושה refresh לשרתים. יש לציין שלרוב השרתים אני יכול להתחבר. זה גם קרה לי בteamspeak שניסיתי להתחבר לשרת מסויים כשחברים שלי כן הצליחו ואני לא. ניסיתי שרת אחר וכן הצלחתי להכנס...ממש מוזר מקרה נוסף שקרה לי היה כשניסיתי להתקין אצלי MUonline. בחלון הכניסה למשחק, המשחק ניסה להתחבר לשרת שלו ולא הצליח.. ההודעה שקיבלתי למי שמבין היא משהו בסגנון "failure recieving list information". התקנתי את המשחק מחדש כמו שאמרו בfaq באתר ללא הצלחה... אודה אם מישהו יוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  13. שלום, אני מחפש תוכנת ספקטרום אנאלייזר בכלי לנתח הפרשי תדרים, בנוסף אני זקוק שלתוכנה תיהייה אופציה של הצגת היסטוריה לפי תדר וניתוח הרמוניות בין תדרים.. תודה על כל עזרה..

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by DXter,

הורדתי את תוכנת הREALPLAYER (גרסת ניסיון) והורדתי קבצי קול מסויימים של גיטרה מאתר מסויים שנותן שיעורים בגיטרה וכאלה אבל אז שאני מקליק על הקובץ זה אומר לי שהתוכנה צריכה להוריד עדכונים לפני שהיא יכולה לנגן תקובץ אז אני עושה "אוקי" ואז זה כאילו מחפש וזה פתאום שואל אותי שם משתמש וסיסמא...בהתחלה לא הבנתי מזה הרי זאת גרסת ניסיון אבל אז הבנתי שצריך להירשם....אז נירשמתי עם האימייל שלי ובחרתי סיסמא ואז אני מנסה לנגן תקובץ שוב ומכניס את האימייל שלי בשם משתמש (כי זה מה שהיה שנרשמתי...) ואת הסיסמא שלי בסיסמא ולוחץ "אוקי" אבל זה לא עובד...המסך של השם משתמש וסיסמא נעלם לכמה שניות ואז מופיע שוב... בקיצור זה לא עובד לי איך אני יכול לסדר את זה? (הקבצים של הגיטרה האלה לא פועלים בשום נגן …

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by AmitDanan,

[שאלה] האם יש תוכנה לBSOD שלא משתמשת ב symbols ?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by Milk-Inc,

בפורום צצות המון שאלות כיצד להיפטר מ-Spyware , אלו שאלות שנענו בעבר בפורום והגיע הזמן לפתוח נושא , שבו יהיו התשובות לשאלות האלו. התוכנות שבעזרתם תמחקו את ה-Spyware מהמחשב הם: SpySweeper - http://www.webroot.com/wb/downloads/index.php Spyguard - http://www.javacoolsoftware.com/sgdownload.html CWShredder - http://www.spywareinfo.com/~merijn/files/CWShredder.exe Online Scan - http://www.spywareguide.com/txt_onlinescan.html Ad Aware - http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=download&id=174 Spybot Search & Destroy - http://kujoe.com/freeware/spybotsd13.exe Spy Chaser - http://camtech2000.net/Pages/SpyChaser.html SpywareBlaster - http://www.javacoolsoftware…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by Singularity,

אני מחפש אנטי וירוס חינמי אבל שיעשה את העבודה ראיתי בסטיקי המלצה על AVG ANTI-VIRUS זה אנטי וירוס טוב? מישהו יכול להמליץ על אחד אחר?

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by pssheba,

לבושתי הרבה אינני בקי בתוכנת צריבות. ברצוני לבצע גיבוי למספר מחיצות בדיסק הקשיח . משהו יכול להנחות אותי כיצד לצרוב מחיצות (כולל קבצים) בדיסק הקשיח באמצעות תכנת nero? תודה !

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by elior021,

אהלן חברה יש לי בעיה חרשתי את האינטרנט אני מחפש את הדרייבר אטרנט ללוח הנ"ל יש משהו באתר של MSI הודתי אותו אבל זה לא עזר מסתבר שזה גירסה של 64 BIT אני מחפש תדרייבר לוינדוס XP 32 BIT תודה מראש

20. Started by אביחי,

יש לי סרט dvd,אני רוצה להקליט חלק מהפס קול למחשב. יש תוכנה שעושה זאת?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  21. היי יש לי כונן חיצוני של WD wd my book world הוא מתחבר לראוטר ישירות ואני רואה אותה דרך הרשת בכול המחשבים עכשיו יש לי 2 כאילה זה מגיע עם תוכנה שאני בוחר את הכונן שאליו יעבור החומר ואז זה נותן לי במחשב שמותקנת התוכנה להחור איזה קבצים\תקיות אני רוצה לגבות והוא מגבה לי אותם לכונן שבחרתי ברשת וכמובן שהם עוברים שינוי כול שהוא הוא מיד מעתיק רק את השינוי. עכשיו השאלה שלי היא כזאת... אני צריך תוכנה לגיבוי שבא אני יכול לבחור שהחומר שאני רוצה לגבות הוא חומר שיושב על הכונן שמחובר ברשת ואז הוא מעתיק לי את החומר לכונן השני שלי ברשת התוכנה שמגיע עם הכונן אפשר רק לגבות לכונן שברשת אבל ליבחור מה לגבות זה רק מהמחשב המקומי (מהדיסק הקשיח הפנימי שבמחשב) שעליו מותקנת התוכנה. יש תוכנה כזאת? א…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by orenikoy,

שלום לכולם אני בתחילת דרכי בתוכנה ויש לי אני מאמין עוד הרבה ללמוד רציתי לשאול איך אני מחזיר את החלון של ה- channel box שנמצא מימין תודה מראש

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by tomer_et,

כשאני מנסה להוריד קבצים מאתרים ע"י ה - IEXPLORER (באתרים שלא מאפשרים הורדה עם "מנהל הורדה") אני לא יכול להוריד יותר משני קבצים במקביל. מישהו יודע איך אפשר לשות את מספר הקבצים שאפשר להוריד במקביל? אני עובד עם WIN XP PRO בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  24. Started by צבי,

אני גולש במהירות 750K .לאתר מהרשת לוקח 20-30 שניות לעלות???יש לי מע' הפעלה WIN XP PRO מעודכנת כולל SP2.אנטי וירוס נורטון 2004 מעודכן. AD-AWERE SE PERSONL+SPYBOT כולם מעודכנים ובדקו את המחשב הכל תקין??? אתחול המחשב נבדק ויש בו מעט תוכנות פעילות וכולן דרושות.ניטרלתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס ועדיין הזמן ארוך 15-20 שניות .מה עוד עלי לעשות על מנת שאמצא את התקלה???

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  25. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום

• 0 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים